מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומר מהראנונימי06/04/2008
אני גומר מהר מאוד ( דקה - חצי דקה) וזה מדאיג אותי....
אני מפחד שזה יפריע לקיום יחסים, ואני גם מתבייש בזה.
אני רק בן 13 האם יקח לי יותר זמן כשאני יגדל? עזרה בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקח יותר זמן.... רק קח אתה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/04/2008את הזמן, ואל תלחיץ את עצמך!!!
אתה עדיין צעיר, אם זה ימשיך גם בגיל מתקדם יותר, יש מה לעשות!!! אל חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בזמן טיפולשקדי06/04/2008
חברה שלי כנראה הולכת לעבור את הטיפול נגד סרטן צוואר הרחם בזמן הטיפול בין זריקה לזריקה אסור לקיין יחסי מין? ואם אסור למה אסור? ואם כה נבצע יחסי מין מה יכלו לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
טל06/04/2008גם אני עושה את החיסונים. מדובר בסדרה של שלושה חיסונים בחודשים 1-3-6. מאוד מומלץ בנות!
לפי מה שהבנתי מהאחות שחיסנה אותי ניתן לקיים יחסים במהלך הזריקות אבל הן פשוט לא יהיו אפקטיביות. לכן אם נבדקתם שניכם ונמצאתם נקיים מוירוס הפאפילומה לא אמורה להיות שום בעיה.
מציעה שתשאלו אחות שוב, רק ליתר ביטחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיסון שכנראה עליו אתה כותב
ד``ר עידן מיליצ`ר07/04/2008כולל 3 זריקות בהפרש של 1/2 שנה בין הראשונה לשלישית. בזמן זה, אין הגנה.... מותר לקיים יחסי מין אבל רצוי (למקפידים) עם קונדום.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשירלי06/04/2008
אני בת 17.5 ומאד מודאגת ,
יש לי חבר שיצאתי איתו במשך שנתיים אבל לא קיימנו יחסים כי ממש לא היה לי חשק
, לקחתי גלולות על מנת לסדר את המחזור וכאבי בטן שהיו לי ומספר פעמים רופאת הנשים החליפה לי סוג של גלולות כי הן לא עשו לי טוב
הסיבה שלא קיימנו יחסי מין כי פשוט לא הרגשתי שום משיכה מינית
נפרדו אחרי שנתיים כי חשבתי שאני לא אוהבת אותו אם אין לי משיכה למרות שאהבתי
הכרתי בחור אחר ,יצאנו , התלהבתי אבל אחרי שלושה חודשים שוב ניפרדתי ממנו בגלל חוסר משיכה. הרגשתי שאני ממש מתגעגעת לחבר שלי הקודם ואני ממש אוהבת אותו והרגשתי פרפרים שראיתי אותו, הוא מצידו לא הפסיק לאהוב אותי וחזרנו לפני שבועיים להיות יחד שוב
ממש כיף לי איתו ואני מתרגשת לראות אותו אבל שוב אין לי משיכה מינית , מה הבעיה איתי?????
אני גם אף פעם לא מאוננת , וכלל לא מתלהבת ממין, אני רוצה לשכב איתו , אני לא רוצה להפסיד אותו שוב
אבל אני ממש חסרת אונים ומדוכאת מעצמי, אגב, את הגלולות אני הפסקתי כבר לפני חצי שנה
למה אין לי חשק מיני???. למה אני לא נורמלית כמו כל החברות שלי?
אני ממש מבקשת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחת לי מייל ועניתי לך
מירב שרון09/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה מגעיל?!שירה05/04/2008
עם אחרי שאתיורדת למישהו הוא גומר לך בתוך הפה?
אושהם צריכים לומר לנו לפי שהם גומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה שלום
מירב שרון06/04/2008זה לגמרי עניין אישי. יש כאלה שנהנות מזה ויש כאלה שלא. אותו כנ"ל לגבי בן שעושה מין אוראלי לבת, יש מי שיאהב את זה יותר ויש מי שפחות. אין כאן כללים. באופן כללי חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה ואם זה משהו שאת רוצה לעשות לו אז תאמרי לו ואם זה משהו שקשה לך לעשות אז גם חשוב לומר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש ממש ממש חשובה לי...תעזרו!!שרון05/04/2008
אני וחבר שלי התחלנו להתחרמן והא חדר אליי ללא אמצעי מניעה זההיה ממש כמה דקות והוא לא גמר בכלל,אפילו לא קרוב...
יש סיכוי שאני אכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אם גבר לא גומר הואע פולט נוזל
טל05/04/2008זרע בנוזל המכונה precum, סיכוי גבוה להיריון.
סקס זה לא משחק, השתדלו לגלות אחריות גדולה יותר או שאל תעשו זאת עד שתהיו מוכנים.
גשי לאימך וספרי לה, או תתקשרי לכל ארגון שיכול לעזור לך בעניין, לדעתי משתלם שתיקני פוסטינור במהירות אבל זו החלטה שצריך לחשוב עליהץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקו שלום
מירב שרון06/04/2008מצטרפת לעצותיה של טל ובנוסף ממליצה לך להגיע לרופאת נשים ולבקש מרשם לגלולות. חבל לשחק עם אש. המחיר פשוט כבד מדיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות..חסויה05/04/2008
אני בת 13 ולא מזמן ירדתי למישהו שסתם הכרתי והוא גמר לי בפה וממש הרגשתי את הנוזל בתוך הפה, זה יכול לעשות משהו לא רצוי? הריון? מחלות או משהוו.?
ועוד שאלה, אם שכבתי עם מישהו ולא רצינו שאני יכנס להריון אז עשינו את זה מאחורה והוא גמר בפנים, יש סכנה גם לזה? חשוב לי לדעתת כי אני עדיין קטנה ומפחדת להכנס להריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ממין אוראלי
05/04/2008לא נכנסים להריון ממין אוראלי.
ממין אנאלי (מאחורה) ניתן להכנס להריון, אם חלק מהזרע מטפטף לכיוון הנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה לא חבל את רק בת 13
אחת09/04/2008את הורסת את כל הילדות שלך את הופכת לאישה לפני שבכלל הספקת להיות ילדה
בגיל 13 לקיים יחסי מין?!
אני בת 15 והכי רחוק שהגעתי זה לצירפוט ...
חיים שלי אני מציעה לך להפסיק עם זה לפחות עד שתיהי בת 14 כי לפני גיל 14 זה גם לא חוקי לקיים יחסי מין ...
אם בא לך תתחרמני עשי מה ב'ראש שלך אבל אל תגיעי יותר מידי רחוק
חיימייייייי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדות וסקס לא סותרים אחד את השני
איש הקש10/04/2008היא יכולה ליהיות אותה ילדה אבל רק שמקיימת יחסי מין זה לא יהרוס את הילדות או משהו הגישה הזאת שרק מבוגרים צריכים לעשות סקס וילדה שעושה סקס "הופכת" ליהיות מבוגרת ובכך הורסת לעצמה את הילדות שגויה לגמרא זה ממש לא נכון,אם היא רוצה והיא אחראית לאמצעי מניעה זה לא אמור להוות בעיה כל שהיא ביגלל הגיל וזה לא משנה אם זה חוקי או לא אף אחד לא יכנס לכלא פה או משהו זה לא אמור ליהיות ענינה של המישטרה אם אף אחד לא ידבר סתם,לילדה מאנאלי ואוראלי לא ניכנסים להריון אך אני ממליץ לך כמה דברים :
תעשי סקס אם ילדים בגילך בילבד! לא חסר פדופילים בעולם,
כשאת מקיימת יחסי מין תיקחי אמצעי מניעה כמו גלולות,
לעולם אל תישכבי כדי לרצות מישהו סקס אמור ליהיות ההנאה שלך ושל הפרטנר השני
ואם משהו לא נוח לך או שאת רוצה משהו הקשור ליחסי מין תעמדי על זה את צריכה להינות בדיוק כמוהו,
ועוד משהו נסי להיזהר גם כשתיהי גדולה נסי להימנע מלישכב אם כל מה שזז ללא קונדום אם את מחפשת סטוצים קונדום הוא דבר קריטי יחסית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה...שירן04/04/2008אני בת 16 ויש לי חבר שלפעמים כשאנחנו מתחרמנים אז אנחנו נשארים רק עם תחתונים וממשיכים להתחרמן עד שהוא גומר....
רציתי לשאול אם יכול לקרות מצב שבו אני יכנס להריון אם חבר שלי גומר על התחתונים שלי ואם זה מסוכן...
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירן שלום
מירב שרון04/04/2008אם שניכם עם תחתונים, אין סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזרה קטנהפרטי03/04/2008שלום רב.
אני בן 18 , אני עוד לא קיימתי יחסי מין.
יש לי חברה קרוב לשנה ואני ממש חושק בה , אני מאונן וגומר רק במחשבה עליה וזה הפך כבר להרגל יומי , זה עלול לפגוע בתפקוד המיני שלי? בפוריות שלי?
היא אומנם אומרת לי שהיא רוצה אך היא לא מוכנה , מה אני אמור להבין מזה?
אני לא לוחץ אני משתדל להכניס את ה-סקס כמה שפחות , אני מכבד את הרצונות שלה אבל למרות שאני לא עשיתי זאת בעבר אני רוצה את זה יותר מתמיד אבל עם זאת אני חושש ממה שצפוי לקרות , כלומר , אם האיבר מין של ימספיק גדול!? אם אני עושה את זה כמו שצריך?איך אני יכול להתגבר על הפחד הזה וכיצד אני יכול לגרום לה להרגיש הכי טוב ולהנות מזה בצורה הטובה ביותר?
תודה רבה רבה מראש!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי לך
טל03/04/2008בראש ובראשונה.. לא זה לא פוגע בפוריות,שיהיה לבריאות!
רוצה לאמר לך שאני בטוחה שהחברה שלך מאוד מעריכה את האמפתיה והרגישות שאתה מגלה, זה מראה על בגרות ועל אכפתיות ובעיקר מעיד על כמה שאתה אוהב אותה מעבר לעובדה שאתה נמשך אליה. :)
לגבי הגודל, רק לידע הכללי גם 10 ס"מ מספיק כדי לספק אישה, זה לא הכלים זה הטבח, מכיר את האמרה?
אין דבר כזה כמו שצריך אני בטוחה שכשתגיע לזה פשוט תעשה את מה שהכי טבעי בעולם לעשות
לדעתי הפחד ירגע אצלך בראש אחרי שיחה פתוחה וכנה ביניכם, מהר מאוד תגלה שגם היא קצת מפחדת.
לגבי העניין של רוצה ולא מוכנה- פשוט כמו שזה נשמע, היא רוצה לקיים איתך יחסים-היא נמשכת אליך פיזית אבל קיים איזשהו מעצור רגשי שמונע ממנה לבצע את זה. הסברים ברורים על אותו מעצור תוכל לקבל רק ממנה. אם אתה חושש ששיחה כזאת תלחיץ אותה פשוט תפתח את השיחה בעובדה שאתה לא מכוון -לביצוע- אלא שהרגשות שלה חשובים לך ואם היא מרגישה שהיא מפחדת או שהיא רוצה להתייעץ או לשאול והיא מתביישת היא תמיד יכולה לספר לך.
איך לגרום לה ליהנות? לדאוג שהיא תהיה רגועה כדי שלא תכווץ את השרירים שם למטה והחדירה תהיה כואבת ולא נעימה. לדאוג שהיא תהיה מסוככת מספיק, בעיקר לעשות את זה עם המון אהבה וסבלנות. זה הכל
ושוב רק רוצה לאמר בתור אחת שיש לה חבר כזה שלא לוחץ וזורם איתה בהמון המון סבלנות תדע שאתה מוערך בעיניה המון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לטל..
פרטי03/04/2008תודה רבה לך טל :)
הרגעת אותי קצת שזה כבר טוב
ואני באמת אפתח בפניה ואומר לה את כל מה שאני מרגיש וחושב מכל הלב
שוב תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד אומרים
טל04/04/2008שקשר מבוסס על תקשורת... חשוב שהיא תהיה כנה וקבועה..
שיהיה לכם רק בהצלחה!
ואין על מה, גם אותי הרגיעו פעם צריך רק להעביר את זה הלאה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לכל מילה של טל
מירב שרון04/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםבן 1503/04/20081.כבר מספר שנים אני נמשך לגברים.
אני רוצה להפסיק זאת, מה יכול לעזור לי? האם יש איזה שהוא איש מקצוע?
2.האם אוננות משפיעה על גודל איבר המין הזכרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאתר של איט"ם תוכל
יפעת מקלר03/04/2008למצוא רשימה של מרפאות ציבוריות שנותנות שרותי יעוץ וטיפול מיני. אתה יכול לפנות למרפאה שקרובה לעזור מגוריך , על מנת להיפגש עם איש מקצוע במידה ואתה מרגיש לנכון. יחד עם זאת כדאי לזכור שהזהות המינית בגיל 15 עדין לא מגובשת. הרבה מאד פעמים בגיל הזה,כחלק מתהליך ההתפתחות, בנות מרגישות שהן נימשכות לבנות ובנים מרגישים שהם נמשכים לבנים, וזה עדין לא אומר כלום לגבי הנטיה המינית הסופית.
לגבי שאלתך השניה- אוננות אינה משפיעה על גודל איבר המין במובן של -ככל שתאונן יותר הוא יגדל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותמישהי01/04/2008שלום
היום בבוקר אוננתי ע"י החדרת אצבע לאיבר המין
מידי לאחר מכן הרגשתי הרגשה לא טובה באזור הרחם (בין הנרתיק לרחם) וזה די כואב..
כמעט אותו סוג של כאבי מחזור אבל לא אותו דבר..
מה זה יכול להיות? זה נורמלי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון01/04/2008אם אוננת בצורה עדינה והיית מגורה מינית כולל רטיבות בנרתיק, זה לא אמור לכאוב. האם זאת הפעם הראשונה שאת מאוננת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם. אני אשמח לקבל עזרה!שאלה דחוף01/04/2008שלום אני בת 18 ואני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר תקופה ארוכה אנחנו לא משתמשים בקונדום כי אני על גלולות.
בשבת האחרונה אחרי קיום יחסי מין הרגשתי אחרי כמה זמן שהשפתיים בפנימיות ממש כואבות לי חשבתי שזה יעבור ושאין מה לדאוג ושאולי זה סתם משפשוף או מהו, כבר עברו מספר ימים וזה עדיין כואב יותר ויותר מיום ליום.
וניראה לי שזה גם מפריש קצת חומר שקוף\לבן.
מה אני יכולה לעשות? =[
חוץ מללכת לקניקולוגית. האם יש פתרון? משכה אולי או משהו שעוזר נגד כאב...מרגיע ...?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין ברירה אחרת אלא
יפעת מקלר01/04/2008ללכת לגניקולוג\ית. לא כדאי לשים משחה לפני שיודעים מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
טל01/04/2008גשי לרופאה לבדיקה... זה יכול להיות שפשוף...פטריה (זה יותר נשמע כמו פטריה..או שלל זיהומים אחרים.. אל תקחי סיכונים
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשהליהי31/03/2008איך זה שהמחזור שלי מתחיל כל פעם בתארייך שונה
ממש כל פעם תאריך שונה כל פעםם כל חודש משהו חדש
ועוד שאלהאני רוצה לעשות לייזר בבית השחי ובפות בצדדים רק
זה מפריע לבריאוות?
אני ממש ורצה לדעת כדי לעשות אבל שלא יהיה מסוכן או סיכון בישביל הבריאות שלי נימאס לי כל פעם להוריד שערות
תודה(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהא ואני בת 15
ליהי31/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו דרכו של מחזור!
ד``ר עידן מיליצ`ר31/03/2008נכון שאומרים שיש מחזור כל חודש...אבל זה לא בדיוק חודש, זה עכול להיות כל 24 יום או כל 38 או 30 וכו' לכן כל פעם זה בתאריך אחר.
לגבי הלייזר, תשאלי בפורום של רפואת עור! או פלסטיקה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות במחזור דחוף מאודשקדי31/03/2008אני וחברה שלו לא קיימנו יחסיי מין אבל יש בין הזין והכוס נגיעות רבות ומשחקים כאלו בין הזמין לכוס אבל לא הכנסתי לה אבל יש לה בעיה עם המחזור היא הייתה צריכה לקבל בין ה27-29 לחודש ככה היא מקבלת תמיד בתקופות האלו מחזור אבל עכשיו היא לא מקבל חשבו אולי קרה משהו כי היא באיחור קנינו בדיקת הריון והיא לא אבל למה להיא לא מקבלת מחזור? אני יודע שבדיקת הריון לא בטוחה ב100% ואני מפחד שאולי הבדיקה טועה עכשיו מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי
ליהי31/03/2008צרייך ללכת לרופפא ודחוף אבל רופא נשים
וכמה שיותר מהר שלא יההי מאוחר בהצלחה(;
דרך אגב המחזור תמיד יכול ללכת בזמנים שונים אצלי הוא כל פעם שונה אשכרהכל פעם תאריך אחר חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשקדי שלום
מירב שרון02/04/2008יש אפשרות לבקש בדיקת דם ע"מ לבדוק אם היא בהריון ולכן היא צריכה לגשת לרופא/ת נשים. להבא, אני מציעה לנקוט באמצעי זהירות כי גם אם יש מגע בין הפין לפות וקצת זרע נכנס, זה כל מה שצריך. לכן, רצוי שאחרי שחברה שלך תעשה בדיקת דם ותשללו הריון, שתתחיל להשתמש בגלולות למניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובההההההההחסוווווווי30/03/2008אם אני ומישהו עושים אחד לשני ביד..
והוא החדיר הצבעות בכוח ובאותו יום זה היה השבוע של המחזור שלי
וכשחזרתי הביתה ירד לי הרבה דם
(זה היה כבר הסוף של המחזור ולא היה כ'כ הרבה זרימה של מחזור)
ופתאום כשחזרתי ירד לי הרבה דם ממש אדום ופחדתי
כי זה אומר שנקרע הקרום? שאני לא בתולה? מה זה אומר?
שאם אני ישכב בפעם הבאה ירד לי דם או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראממ
ליהי31/03/2008לא ניראלי אם אצבעות יקרע הקרום אבל ביגלל שהוא הכניס לך אצבעות בזמן המחזור אפילו שזה קצת אחרי ירד דם לפי דעתי
כי המחזור ניפסק ואת חשובת שהוא ניגמר ויהיה איזה שניה בא ירד דם ככה זה
אל דאגה מאמי(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון01/04/2008אם זה נעשה בכוח אז יתכן שיש פגיעה בקרום שגרם להגברת הדימום. אבל מעבר לעניין הטכני, אין לזה שום משמעות, את עדיין בתולה כי טרם קיימת יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.
חסויה05/04/2008בקשר לקרום, כשאני יקיים יחסים עם חדירה והכל, ירד דם? כי לפי דעתי הקרום כבר קרוע..כי כשזה קרהה אז הוא החדיר שתי אצבעות בכוח בלי שאני ירצה וככה זה יצא..ושחזרתי הביתה הכל היה דם ולא ידעתי מה זה אומר כי באותו יום זה היה השבוע של המחזור החודשי...תעזרי לי בבקשהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
05/04/2008למה זה משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משנה כי..
חסוווווווי06/04/2008מי שיורד לה דם בפעם הראשונה זה מראה עליה שהיא בתולה..ואני מפחדת שלא ירד דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אצל כולן יורד דם בפעם הראשונה
מירב שרון07/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונהחבר דואג30/03/2008חברה שלי ואני מתכננים לשכב פעם ראשונה, איך אני גורם לכך שיכאב לה כמה שפחות בזמן החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
טל30/03/2008קודם כל מציעה לכם בחום ללכת בשיטת האצבעות... אל תמהרו לחדירה מלאה של איבר מינך, אלא תתקדמו "בייבי סטפס"... תחדיר אצבע ו2 ו3....
דבר שני ומאוד מאוד חשוב הוא לקנות נוזל סיכוך (על בסיס מים כמובן!) ולהשתמש בו גם אם היא רטובה.. אין לכם מה להפסיד.. ככל שהאיזור רטוב יותר ככה החיכוך כואב פחות ונעים יותר :)
דבר שלישי והכי חשוב הוא בעצם לדאוג שהיא תהיה רגועה כמה שרק אפשר, האיזור הוא שריר הרי וכדי להרפות צריך להיות רגועים...
*אם אתה לא מצליח לחדור בצורה מלאה וזה הולך משהו אל תילחצו... זה קורה..פעם הבאה יהיה טוב יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל
מירב שרון02/04/2008אני משבחת אותך על כך שאתה מתייעץ כאן בפורום על מנת לעשות את המקסימום שהחוויה המינית הראשונה שלך עם החברה שלך תהיה כמה שיותר נעימה עבור שניכם. זה לא דבר של מה בכך בכלל. ואני מצטרפת למה שכבר הוצע לך כאן בשרשור הזה וממליצה בנוסף על מין אוראלי, לצורך רטיבות בנרתיק. וזה כמובן חוץ מהנשיקות, החיבוקים, הליטופים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)