מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יגדל לי הזין הוא קטןאבי13/02/2008
איך הזין שלי יגדל תנו לי שיטות בבקשה ממיכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון13/02/2008זאת שאלה שמעסיקה הרבה בנים בפורום. לא ציינת בן כמה אתה ומה אורך הפין שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתמודד עם בגידההמתמודדת13/02/2008
מעניין אותי לדעת עם מישהי מכן יכלה להתמודד עם בגידה מצד בעלה, עם מישהי שאי פעם טענה שהיא חברה וכיום מסתבר שהיא בעצם בחורה שפלה והחולשה שלה בעצם לגברים נשואים, וכל מה שיש בראשה זה להרוס בתים של משפחות אוהבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי עם כאבך!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להתמודד
טל19/02/2008פשוט צריך לנתק איתה את הקשר, אין לי מושג אם היא יזמה או בעלך, אך מה שחשוב הוא התוצאה, שניהם אשמים באותה מידה, אך היא היתה צריכה להימנע מכך כחברה - והיא פשוט לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'אטים ושיחות ברשתהמתמודדת13/02/2008
רציתי לדבר עם נשים שחוו בגידה מצד חברה טובה, שהלכה עם הבעל וכיצדד הם מתמודדות עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי על חוויתך!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2008קיימים פורומים ברשת העוסקים בבגידה. חפשי ושם תוכלי לקבל הרבה חוות דעת על מה שאת חווה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה...רועי13/02/2008
שלום אני נער בן 17 וחצי ואני שמעתי שההורמונים האחראים על התפתחות איבר המין נמצאים בכליות... ואני סובל מאי תיפקוד של אחת מכליותיי רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שזה פוגע בהתפתחות של איבר המין שלי או שזה לא המצב ... אשמח להסבר על הנושא ... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שכדאי שד"ר רפי חרותי יענה עליה
מירב שרון13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי...
15/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מעצבנתחן11/02/2008יש לי בעיה.. חבר שלי הוא לא בנאדם סטרלי במיוחד.. והוא יכול לא להתקלח איזה שבוע.. עכשיו זה ממש מגעיל אותי וזה דוחה אותי מלהתקרב אליו ולנשק אותו.. אני אומרת לו לפעמים ומנסה לרמוז לו שיתקלח אבל זה לא תמיד עוזר.. אני פשוט יודעת שהוא לא מתקלח כל יום ויש לו איזה תירוץ מטומטם שחוסר על עצמו "גם ככה מחר אני אסריח ב..." וממציא איזה מקום שהוא יהיה בו מחר.. כאילו מה..!?
ואני לא יודעת מה לעשות כי זה לא נעים לי להעיר לו על זה אבל זה ממש מרחיק אותי ממנו ואין לו מושג על זה..
תשלחו לי רעיונות או משהו.. ואל תגידו לי פשוט לדבר איתו על זה שיתקלח כי זה לא יילך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחבר מסריח...
12/02/2008את כותבת "אני לא יודעת מה לעשות כי זה לא נעים לי להעיר לו על זה אבל זה ממש מרחיק אותי ממנו ואין לו מושג על זה.." - אז תני לו מושג. הבהירי לו עד כמה זה דוחה ומרחיק אותך. הבקשה שלך שיתקלח היא מאוד הגיונית ואין שום סיבה בעולם להמנע מכך. שלא יאכל, כי ממילא מחר יהיה רעב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה מוזרה ! ! !חגי10/02/2008שלום אני בן 18 וכאשר איבר מיני עומד, הוא עומד בצורת בננה ומקביל לגוף פחות או יותר- לכיוון הפופיק, עם נטייה לצד שמאל.
גם כאשר הוא לא עומד יש לו נטייה חזקה שמאלה.
כאשר אני מנסה להרים אותו בזמן זקפה, שיהיה 90 מעלות מהבטן, כמו שרואים בתמונות, זה כואב.
עוד לא שכבתי מעולם, אך אני מאונן הרבה.
-מה אני יכול לעשות חוץ מללכת לרופא?, ואם כן, איך הולכים לרופא כזה?
-יש שיטה לשכב ככה עם בחורה?
-שמעתם פעם על מקרה כזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחגי שלום
מירב שרון11/02/2008אתה מתאר עקמת בפין. טרם קיימת יחסי מין ואתה עדיין לא יודע איך זה ישפיע בהיבט הזה. לאונן זה לגמרי לגיטימי כמובן. אם זה מפריע לך, אתה יכול ללכת לרופא אורולוג על מנת לבקש חוו"ד רפואית. בוודאי שיש מצבים של עקמת בפין, אתה לא לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתכן?רביד07/02/2008ב4 פורומים שונים הפעילים בנושא פירסמתי את ההודעה "חיסון נגד סרטן צוואר הרחם" (ראו קצת למטה) בשעה שבכולם ענו להודעות ושאלות אחרות, לזו לא ענו...
האם מישהו בכל זאת יכול לנסות לחשוב על תשובה? לבדוק? לכוון? להפנות? משהו.....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי
מירב שרון07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הפיןחסוי!07/02/2008אני בן 13 וקצת והפין שלי בגודל 8.5 סנטימטר האם זה ממוצע האם פחות
תענו לי בבבקשה תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון07/02/2008אתה בגיל של צמיחה והפין ממשיך לצמוח ביחד איתך, הפין מתארך עד גיל 21 (עיקר הצמיחה עד גיל 16-17) לכן כדאי שתהיה סבלני וסובלני עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי!09/02/2008אני בכל זאת רוצה לדעת אם זה נורמלי הגודל
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון09/02/2008טווח הנורמה לגבי אורך הפין זה בין 12.7 ל-15 ס"מ אבל שלך תקין לגילך, אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון נגד סרטן צוואר הרחםרביד06/02/2008ישנו בילבול קל בסוגיה של האם מותר או אסור לקיים יחסי מין בתקופה שבין החיסונים
האם אסור בתכלית האיסור? האם מותר? במידה ומותר אז ישנם הגבלות, המלצות? עם קונדום בלי קונדום..
בבקשה מי שיודע ויכול, שישתף במידע ויידע.
תודה רבה, רביד. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני יענה אבל כדאי שגם ד"ר חרותי
מירב שרון07/02/2008בתקופה של בין לבין החיסונים, את עדיין לא לגמרי מחוסנת ולכן רצוי להשתמש בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על התגובה ובכל זאת
רביד08/02/2008השאלה כעיקרון הייתה טיפה שונה והכוונה היתה האם בכלל מותר לקיים יחסי מין עם פרטנר..מישהו קבוע במקרה הזה...
לפי התשובה שלך שמומלץ עם קונדום אני נוטה לבין שמותר לקיים יחסי מין.
וכעיקרון האופציה היחידה(הבטוחה) היא עם קונדום כי הרי אסור לקחת גלולות..לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סתירה בין גלולות לקונדום!!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיסון מלא רק אחרי החיסון השלישי!!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/02/2008לפני כן אין חיסון מלא! כל השאר להחלטת הבחורה ...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן מיליצ'ר - עזרה שוב..דור05/02/2008היי עידן ,
קודם כל תודה רבה אתם באמת עושים כאן עבודת קודש...
אז ככה , תראה אני בן 19 היום ומתגייס עוד פחות מחודש. איבר מיני במצב רפוי כ-7 סנטימטר...וכשאר הוא בזקפה הוא 14.8.
תיארתי לכם את מצבי...אני באמת חרד לקטע של המקלחות בצבא...אני ממש חושב על זה כל היום.ואני יודע מה תגיד ...שזה גודל רגיל וטוב אבל עדיין יש לי תחושה לא שלמה עם עצמי.
התייעצתי עם ד"ר נחום זילבר בפורום אורולוגיה והוא אמר לי כך: " אני בטוח שעידן יוכל לעזור לך. הבעיה היא סקסולוגית ועניין של דימוי עצמי והוא יצליח לסייע לך."
אז תראה עידן...יש לי הרגשה שהבעייה שלי לא יכולה להיפתר דרך האינטרנט...אני מרגיש שאני צריך לדבר עם מישהו שמבין...ומירב אמרה לי לדבר עם קב"ן...אבל מה אגיד להורים שלי? למה אני הולך לקב"ן?! זה נושא רגיש...
האם אוכל לתאם איתך תור או פגישה? זה נושא מביך ולפי מה שאני רואה כאן אתה באנדם שמבין עניין...עם ההורים קשה לי מאוד לעלות נושא זה...
תודה רבה ומחכה לתשובה ,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא עונה בשם עידן אלא לצידו
מירב שרון05/02/2008חשוב לי להוסיף שפנייה לקב"ן זה עניין אישי שלך ואתה יכול לבחור אם לשתף אות הורייך או שלא. הצעתי את האפשרות של קב"ן כי יתכן והבעיה שלך תצריך טיפול מעבר לפגישת ייעוץ חד-פעמית ובמהלך השירות הצבאי אתה נחשב ל"רכוש של צה"ל", כלומר כל טיפול שתרצה להגיע אליו מחוץ לכיסוי של צה"ל, יהיה באופן פרטי והתשלום בהתאם. אני בעבר טיפלתי בחייל שהגיע למרפאה לטיפול מיני בבי"ח, והוא עשה תהליך שלם ביורוקרטי בצבא על מנת שהצבא יממן את הטיפולים. אולי גם אתה יכול לנסות בדרך הזו להגיע לטיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מירב לא ממש הבנתי מה את ממליצה..
דור05/02/2008האם להיפגש עם קב"ן? או להתחיל איזשהו טיפול עכשיו שעדיין לא הבנתי אם הוא פסיכולוגי או לא?
מירב , אינני רוצה לחכות עד הגיוס עם העניין הזה...אני רוצה ללכת לגיוס בהרגשה טובה ובבטחון...
תודה ענקית ,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום
מירב שרון06/02/2008מאחר ואני לא יודעת לומר לך מה יהיה משך הטיפול שהוא גם טיפול רגשי, אני מציעה לך את האפשרות לפנות לקב"ן ולבקש שיגלגלו את הבקשה שלך עוד טרם הגיוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב או עידן...
דור06/02/2008תראי אני חושב שהבעייה שלי היא בעייה שאפשר לטפל בה בקלות מאוד...
אני חושב שאני צריך להיפגש עם בנאדם ( גבר עדיף) , אורולוג או סקסולוג , ופשוט שיבדוק את איבר מיני ויגיד לי שזה גודל נורמלי...כי משום מה...אני מרגיש שהוא לא...
את האמת להגיד לך , אני ממש לא רוצה להגיע לקב"ן , אני מתמיין ליחידה מאוד מובחרת בצבא ופגישה עם קב"ן תיפגע בי...ביררתי זאת...אז מה עושים? יש לך מישהו שאני יכול לשוחח איתו? או עידן מיליצ'ר ...כתוב שהוא סקסולוג...
תודה רבה רבה רבה לך...באמת...את עושה עבודת קודש...
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דור!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/02/2008עם כל הכבוד לקב"ן...ויש כבוד, אני חושש שהוא/היא לא כ"כ בקיאים בתחום. יהייה נכון לבקש הפנייה דרך הצבא למרפאה לטיפול מיני (יש אפילו בצבא אצל ד"ר רפי חרותי....אם אני לא טועה) ולקבל שם עזרה. אני מתרשם שבזמן קצר יעזרו לך להתגבר על מצוקתך!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עידן
מירב שרון07/02/2008הכוונה שלי הייתה שדרך הקב"ן יקבל הפנייה למרפאה לטיפול מיני אבל אני מבינה שיש עוד דרך אז מבחינת דור ברור שזה עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן או מירב...
דור07/02/2008דבר ראשון תודה רבה לכם...
דבר שני...תראו , לא אמרתי לכם את זה...אבל אני מתמיין ליחידה מובחרת מאוד בצבא..וכל פנייה לאיזשהו גורם בצבא תפגע בי בדרך זו או אחרת...האם אפשר אולי להיפגש עם מישהו לא דרך הצבא דווקא? וככה להתגבר על הבעייה שלי? יש לי עוד חודש ימים...זה מס' לא מבוטל!
תודה רבה לכם!!!
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום
מירב שרון07/02/2008אתה יכול לפנות למרפאה לטיפול מיני דרך הקופה או להגיע לסקסולוג באופן פרטי. ההמלצה שתתחיל תהליך של טיפול כאשר יש פתח להמשכיות, אחרת תתחיל משהו שתצטרך להפסיק בגלל אילוצים טכניים ואז להתחיל משהו חדש אולי עם מישהו אחר וחבל רצוי שאם אתה יוצר קשר עם דמות אחת שתוכל להמשיך עמו, ולא להחליף מטפלים במהלך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה אחרי הרבה זמןשיר05/02/2008אם חבר שלי גומר אחרי באיזה 10 דקות ולפעמים יותר זה בעיה אצלי שהוא לא נמשך אלי או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררוצה לציין שזה לא ביחסי מין מלאים
שיר05/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום
חילי05/02/2008זכית בתותח על קבלי עצה אל תותרי לכי עד הסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות לי בבקשה?
שיר05/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר שלום
מירב שרון06/02/2008זה לא מעיד על בעיה אלא אם כן זה מפריע לך או לו. לכל אחד יש קצב אחר, יש כאלה שלוקח להם יותר זמן להגיע לאורגזמה ויש כאלה שפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותחן04/02/2008אני מתחילה לקחת גלולות בקרוב ושאלתי היא האם מתחילת לקיחת הגלולה הראשונה אני כבר מוגנת מפני הריון אף באותו היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחן שלום
מירב שרון04/02/2008בחודש הראשון של נטילת גלולות מומלץ להשתמש במקביל גם בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופההה....04/02/2008שלום
רציתי לשאול:
האם יש מצב של העברת הוירוס פפילומה עם חיכוך של איבר מיני לאיבר מינו של חבר שלי כשאנחנו עם תחתונים?
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה
....05/02/2008בבקשה תענו לי זה ממש דחוף לי=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
....06/02/2008למה לא עונים לי?
תענו בבקשה=]
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
06/02/2008ובכל מקרה - מה הדחיפות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם דחוף!!!אנונימי04/02/2008היי כולם רציתי לדעת כמה דברים?
א) מתי הגיל הממוצע לשפיך?
ב) מתי הפין מפסיק להארך?
כי אני בן 13 ועדיין לא יצא לי שפיך והגודל שלי מגיע למקסימום 12
בבקשה טענו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אף אחד לא עונה לי?
אנונימי06/02/2008למה אף אחד לא עונה לי?????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
06/02/2008א. 13-14
ב. 21 (אבל את עיקר הגדילה יעשה עד גיל 16-17)
(והגודל אצלך די תואם לגילך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהחסוי03/02/2008אני בן 14 ואני לא ממש מאונן הרבה אבל יצא לי קריא לילה כבר כמה פעמים.
אבל פעם אחת שניסיתי לאונן כ-5 דקות בערך מזה זמן רב שלא איננתי
ולא יצא לי כלום!!! למה? ומה אני צריך לעשות? אולי אני לא מאונן נכון
אז אם תוכלו גם להסביר לי אני אודה לכם מאוד.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן ייתכן שאתה לא מאונן נכון....
ד``ר עידן מיליצ`ר03/02/2008נסה לאונן עם חומר סיכוך...כמו שמן תינוקות ולהעביר את היד לאורך איבר המין מלמעלה למטה.
דווח לנו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)