מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו מוזרליאור03/10/2011
שלום רב,
הכנתי חביתה
ורק לאחר אכילתה בעת שטיפת הכלים, שמתי לב לדבר הבא:
על מנת להפוך את החביתה במחבת השתמשתי בידית/כף מיוחדת (לא שלי) ושמתי לב שבעת השטיפה שכנראה היא לא היתה חסינה לחום..... וחלק ממנה נשרף
השאלה שלי היא האם יכול להיות שאכלתי פלסטיק שרוף ואם כן האם זה מסוכן/עלי לעשות משהו בנידון?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/10/2011שלום ליאור
גם אם אכלת פלסטיק שרוף - כמות קטנה לא מזיקה!
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בידיים וברגלייםדן03/10/2011
שלום, לא מזמן חזרתי מחופשה.
אני לא אחד שמשתזף הרבה אבל אמרתי יאללה נלך על זה.
רציתי רק באזור הידיים והרגליים אז לבשתי חולצה ומכנס קצר כשהשתזפתי, רציתי שיזוף קטן לא בולט...
שמתי ספריי מיוחד לשיזוף (משהו עם גזר שהמליצו לי לשיזוף..)
באיזור הידיים והרגליים (אישית אני חושב שהגזמתי עם הכמות ואולי זה הסיבה)
יום אחד נשארתי שעה וחצי בשמש, יום שני נשארתי 40 דקות בערך
עכשיו 3 ימים אחרי החופשה, אני רואה אדמדם כזה בעור, חשבתי זה השיזוף, אבל עכשיו אני מגרד בכל איזור הידיים וגם ברגליים יש לי אדמומיות כזאת וגירוד
העור נראה כאילו יש לו כתמים לבנבנים אדמדמים כאלו, כמו מלא עקיצות קטנטנות.
(אבל כל זה ממש לא בולט, פשוט הרגע העפתי מבט מקרוב וזה נראה כך...)
אשמח לעזרה לגבי מה זה, ממה זה, איך להעביר את זה ואיך להימנע מזה בעתיד..
בנתיים אני מגרד כמו מטורף, אשמח לתשובה בהקדם, ותודה רבהה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים בידיים וברגליים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/10/2011שלום דן
זה אכן נשמע כמו תגובה לשיזוף יתר המתאפיינת בגרד מקומי
אתה יכול להעזר בקרם אלוורה או פנסטיל להקלה
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מלווה בכיח דמירבקה פאר01/10/2011
אני בת 60 בקירוב. התחלתי להשתעל לפני שלושה ימים ,ומידי פעם נתקפת בהתקפת שיעול למשך 2-3 דקות. באחד ההתקפים שמתי לב שלשיעולים הראשונים מתלווה כיח דמי.
האם לחכות לבדיקה של רופא המשפחה או שמא עליי לפנות למיון?
האם זה מצביע על סרטן הריאות?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול מלווה בכיח דמי - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/10/2011שלום רבקה
לרוב, השיעול המתמשך הוא בגלל חוסר נוזלים מספיק בגוף
ואז החיכוך בגרון גורם לטיפת דימום
מציע שתיה מרובה ותרופות לשיכוך כאבי הגרון
רק אם הדימום יימשך מעבר לשבוע יש מקום לפנות לברור נוסף
לבריאות וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבא בן 90 לא מרגיש טובמירי01/10/2011
סבא שלי בן 90 חלה בוירוס לפני מספר ימים, אשר התבטא בשיעול בלבד. השיעול כבר עבר אבל הוא לא מפסיק לגהק ואפילו לא מרגיש בכך. הוא מגהק כל 2-5 דקות גם במהלך הלילה כיומיים. ממה זה נובע? נתתי לו מים, אך זה לא עזר. מה גורם לו לגהק וכיצד ניתן לטפל בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבא בן 90 לא מרגיש טוב - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/10/2011שלום מירי
הגיהוק נגרם מגרוי מתמשך של הסרעפת. לעיתים הוא אכן עקשני
תני לו אכן שתיה מרובה ורב הסיכויים שיחלוף מעצמו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטננות - נמשכתישראל01/10/2011
בוקר טוב,
אני מצונן כבר שבועיים, אומנם עם הקלה אך עדיין מוטרד מהתופעות.
ביומיים האחרונים השיעול ירד בתדירותו ועוצמתו, אך מהבוקר הרגשתי שאני רוצה להשתעל (או מעוניין להשתעל) אך השיעול פשוט לא קורה ונשמע מאוד מאולץ אם בכלל.
הרצון להשתעל היה בגלל תחושה של דקירות (לא כמו של כאב גרון) מהגרון. (אולי יובש ?).
בנוסף הנזלת והכיח ממשיכים, אומנם לא רציף אך מאוד מתגבר לאחר שיעול של מספר פעמים. והקול שלי עדיין נשמע מצונן, כאילו מדבר מהאף.
היום לאחר שיעול שוב פלטתי רוק וליחה כאשר הפעם היא היתה בתחילתה צהובה ואח"כ הפכה לשקופה ובאחת הפעמים אף יצא כתם קטן של דם, אולי חלקו קרוש (יתכן מפצע בשל השיעול ?).
כמו-כן מהבוקר כשקמתי היתה לי הרגשה לא מוסברת שבאה והולכת, כאילו אני מנותק או מרגיש מין תחושה של לפני עלפון (לא בדיוק - אבל זה מה שמצאתי להגדרה) ואולי חוסר שקט.
לציין כי הייתי ביום רביעי אצל הרופאה שאמרה שזה יימשך עוד כמה ימים ולא שמעה שום קולות חשודים בריאות (התלוננתי כי לפעמים אני מרגיש מין חרחור מבית החזה שנעלם לאחר מספר שיעולים - התופעה כבר נעלמה בינתיים) ואמרה עוד שיש לי הרבה ליחה אחורית שיורדת לגרון.
רציתי לדעת:
* האם יש מקום לדאגה ובדיקות נוספות ?
* מה פשר התחושה הלא מוסברת היום בבוקר ?
* האם פליטת טיפת הדם החד פעמית מדאיגה ויש לבדוק מקורה ?
* בכלל, מהם ההמלצות הנוספות לאור התופעות והמשך ההצטננות כבר שבועיים ?
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטננות - נמשכת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/10/2011שלום ישראל
אתה מתאר שפעת ויראלית אופיינית
הטיפול העיקרי הוא שתיה, שתיה רבה ועוד קצת שתיה
מה שעוזר לגוף להרחיק את הליחה ומשחרר את דרכי הנשימה והאף
אין מקום לדאגה אם יש דימום חד פעמי שנגרם מהיובש.
לבריאות וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפיפות עצםדיאנה01/10/2011
אמא שלי בת 71 ,
לפני כ 8 חודשים ביצעה בדיקת צפיפות העצם שהיה נראה תקין .
לדעתי לא ביצעו את הבדיקה כראוי , לפני שבועיים ביצעה בדיקת מיפוי עצמות , והתוצאות הראו שינויים משמעותיים בכל עמוד השידרה.
האם יש מקום שבו מומלץ לבצע בדיקת צפיפות העצם ( לא מכון מור ) תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיפות עצם - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/10/2011שלום דיאנה
אין לדעתי טעם לחזור על הבדיקה אלא לדאוג לאמך לפעילות בונת עצם ולטיפול תרופתי מתאים. מציע שתפני לרופא המשפחה בנידון
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויותישראל27/09/2011
בוקר טוב,
היום בלילה קרו לי מספר דברים שרציתי לברר לגביהם.
בהתחלה התכווצו לי (הרגשתי כאב דוקר וחד וחוסר יכולת להזיז) ארבע אצבעות בכף הרגל השמאלית (חוץ מהבוהן) כאשר התופעה נעלמה כעבור כ-2 דקות.
אח"כ במהלך הלילה זה קרה שוב ברגל הימנית ובהמשך תחושה דומה גם בחזה מתחת לצלע הימנית, קרוב לתחתית הצלע כאשר כאן הכאב נמשך מעט יותר, הלך ושב מספר פעמים למספר שניות במשך כ-10 דקות.
לקראת הבוקר שוב היתה לי התכווצות, אך הפעם בירך הימנית שאף היא נמשכה כדקה.
התכווצות אחת ברגל קוראית לי אחת לתקופה אך לא היה לי עדיין לילה שבו זה קרה לי במספר איברים ובטח שלא מתחת לצלע.
מה יכולה להיות התופעה והאם מדאיגה ?
האם יש קשר שבכל הלילה שהיתי עם מאוורר תקרה דולק ?
האם יש קש לכך שאני מצונן כבר כמעט שבוע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/09/2011שלום לך,
חשיפה לקור בהחלט יכולה לגרום להתכווצות שרירים, וכן סיבות נוספות כגון חוסר מגנזיום ותרופות.
בברכת שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוף חולה ורגיש מאוד, עזרה בבקשהרונן27/09/2011
שלום רב ותודה מראש על הזמן והעזרה שלכם.
אני בחור בן 30, הסובל כבר יותר מעשר שנים ממגוון בעיות בריאות רחבות,הגוף שלי פשוט לא מחלים מדברים ונשאר מצולק, איתן לכם כמה דוגמאות:
בגיל 24 הכונס לי קטטר לאיבור המין במהלך ניתוח הרניה שעברתי, עד אז לא היו לי אף פעם בעיות אורולוגיות, מאז אותו מקרה למרות שעברו 6 שנים אני סובל מבעיות באיבר המין,עשו לי כל בדיקה אורולוגית אפשרית, אבל נשראתי עם צריבה ואי נוחות, הגוף שלי כשהוא חווה טראומה הוא פשוט לא מתאושש ונשאר מצולק לכל החיים.
עוד דוגמא:
בגיל 25 אכלתי משהו מקולקל וחטפתי פרזיטים, עד אותו יום לא היו לי אף פעם בעיות גסטרו, טופלתי עם כדורים לפרזיטים, אבל היום אחרי 5 שנים הקיבה שלי נשארה מצולקת מאותו אירוע, אם אוכל משהו מתוק, חריף או מטוגן יהיה לי כאבי בטן ושלשולים.
אני יודע שזה יכול להשמע מאוד הזוי משאני אומר, אבל אני חיי עם המצב הזה המון שנים כבר ומכיר את הגוף שלי מאוד טובה וזה המצב, הגוף שלי חווה טראומה והוא פשוט לא מתאושש, גם הוא סופר רגיש, הנה דוגמא: עשו לי MRI לכתף עם זריקה, אחרי שהוזרק חומר ניגוד לכתף, נשארתי עם כאבים מאותה זריקה בכתף לחודשים שלמים, זה לא הגיוני הרופאים אומרים לי שזה יקרה אבל זה המצב, גם בקטע האורולוגי, אומרים לי שגם אם משהו נפגע הגוף שלי אמור להחלים תוך כמה שבועות, אבל אני לא מחלים מדברים!!
יש לי חשד רציני שיש לי איזה כשל במערכת החיסונית שלי, לכן הגוף שלי לא מצליח להחלים מדברים, הלכתי לרופא משפחה שלי אבל הוא אדיש, שולח אותי בקושי לבדיקות כלליות.
תוכלו בבקשה להמליץ לי על בדיקות שאני יכול לדרוש לעבור כדי לגלות אם יש לי בעיה במערכת החיסונית או משהו פגום בגוף שגורם לזה שאני לא מחלים מדברים?
יש רופאים מומחים שיכולים יותר לעזור לי בבעיה שלי מאשר רופא כללי? שיגלו מה לא בסדר בגוף שלי?
כל מידע שתוכלי לתת לי שיוכל לעזור לי לגלות למה הגוף שלי ככה, אני מאוד אעריך את זה
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוף חולה ורגיש מאוד, עזרה בבקשה - תגובה
מכיוון שהבעיות שאתה מתאר הן במערכות שונות, כדאי שירכז את הבירור רופא עם ראייה רחבה יותר כגון רופא משפחה לא אדיש או רופא פנימאי.
בהמשך אפשר לבקש יעוץ אורולוגי, גסטרואנטרולוגי וכו'
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושבת דקירות בגרון , גבי26/09/2011
שלום רב,
אני בת 27 ולעיתים אני חשה אחרי אכילה / שתייה מעין דקירות בתוך הגרון ובאמצע הגב ובבית החזה. לפני כשנתיים הרופא משפחה שלח אותי לבדיקת וושט שכללה צילום עם ליווי של שתיית חומר לבן כלשהו שאינני זוכרת את שמו.
הבדיקה יצאה תקינה.
אך התחושה לא נעלמה לגמרי, אומנם היא מגיעה לעיתים רחוקות אך היא עדיין מגיעה..
רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש בדיקות נוספות שעליי לעשות?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושבת דקירות בגרון , גב - תגובה
אפשר לבקש הפנייה לגסטרוסקופיה לבדיקת הושט והקיבה.
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחתון מחטב גבוה ולוחץגלית26/09/2011
שלום רב, אני בחורה בגיל שלושים ושמונה. קניתי תחתון מחטב גבוה ולוחץ מאד כמעט עד החזה כדי להכניס את הבטן. שאלתי היא האם יכול להגרם נזק לכליות או לאזורים אחרים בגוף כתוצאה מהשימוש במחטב הזה ? תודה רבה.1656
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחתון מחטב גבוה ולוחץ - תגובה
לא ידוע לי על נזקים של מחטב.
בכל מקרה, כדאי להשקיע מאמצים בהרזייה .
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרולסיגל26/09/2011
שלום רב,
שמעתי ראיון עם ד"ר אריה אבני לגבי כולסטרול. הוא טוען שמתן תרופות נגד כולסטרול הוא מיותר. וכולסטרול עד רמה של 240 אינו דורש כל טיפול אם האדם אינו שמן ואינו מעשן. הוא טוען שהתרופות משרתות רק את חברת התרופות והנזק שהן גורמות גדול לעין שיעור על התועלת
אני לוקח סימבקור 10 מ"ג בגלל רמה של כ 200 של כולסטרול וכן בגלל לחץ דם גבוה ובגלל שאבי נפטר בגיל 70 משבץ במוח.
שאתי, האם יש מצב שהתרופה גורמת לדפיקות לב חזקות?(לא מהירות). אני שומע את דפיקות הלב שלי בשכיבה, וכן רואה את הדפיקות בעורקים (או ורידים) בידיים.
וכן האם לאור הנתונים אני צריך לקחת את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול - תגובה
אכן ההחלטה לגבי טיפול תלויה ברמת הקולסטרול ובגורמי סיכון נוספים, כפי שציינת.
אתה נוטל מינון נמוך מאד של סימבקור, שלא ידוע לי שגורם (גם במינון גבוה יותר) לדפיקות לב.
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות נמשכתישראל26/09/2011
ערב טוב,
אני מצונן מיום ראשןן שעבר, כאשר הכל החל עם צרבות מוגברות בלילה ואח״כ המשיך עם תחושת עקיצות מידי פעם בגרון שגרמו לי להשתעל כדי לשחרר את התחושה בגרון ונזלת מוגברת.
לאחר יומיים הקול התעבה והשיעול החל להיות יבש ודי חזק.
בהתחלה היו לי תחושות כאילו אני חם, כאשר בפועל לא היה לי חום (נמדד עד 37.2).
השיעול נמשך מספר ימים כאשר התחושה בגרון הלכה והתמעטה.
שלשום הרגשתי שוב כאילו הצינון מתחדש בשל דיבור מהאף, שיעול ותחושה צינון.
לציין כי בימים האחרונים אני מרגיש לעיתים בעת שאיפת אויר רעש מקרקר כמו גרגור מהחזה, אך כחכוח חזק גורם למעט ליחה צמיגה שלאחריה הקרקור נעלם (עד הפעם הבאה)
היום אחה״צ בדרך הביתה הרגשתי תחושה של בחילה קלה ואח״כ הרגשה כמו של הקאה קטנה שעולה לפה מאוד מאוד צורבת ( מיצי קיבה !?) כאשר בהמשך שוב השתעלתי מספר פעמים, שיעול עצור/סגור, דופק מהיר, עיניים דומעות ואדומות (מהשיעול ?!) והזעה מרובה.
התופעה של עליית החומצה כמו הקאה קרתה לי פעם נוספת אחרי שעה לאחר שיעול - כאשר הסימנים החלו לאט לאט להיחלש - מדידת חום הראתה 36.8-37.1
רק לציין כי במהלך השבוע היו לי מספר פעמים בהם הרגשתי כאב ראש ברקות ובקרום הקדמי של הראש כאשר הייתי שואף אויר רב עד הסוף דרך האף. בנוסף לא לקחתי טיפול תרופתי פרט לכ- 3 כדורי אקמול סינוס או משהו דומה בתחילת הצינון, קרי לפני כשבוע.
התופעות של היום מדאיגות אותי ורציתי לדעת האם הסיפור הכולל והתופעות של היום יכולות להיגרם מהצינון ? האם יש מקום לדאגה ? כיצד ניתן להבחין האם מה שהיה לי היתה הקאה או עליה של חומצת קיבה כתוצאה נצרבת/ריפלוקס ?
האם צינון כמו שתיארתי יכול לגרום לרפלוקס וחזרת חומצה כמו הרגשה של הקאה ? והאם אני יכול לקחת כדורי מציצה נגד צרבת ?
רק שכחתי להוסיף כי בימים האחרונים אכלתי הרבה פחות כאשר היום למשל לא אכלתי כלל עדיין ובנוסף בכל תקופת המחלה הייתי יוצא ונכנס מחדרים ממוזגים להליכה ברגל בחום וחוזר חלילה.
אני אודה לכם מאוד על יעוץ / הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות נמשכת - תגובה
כל מה שכתבת ושיערת יכול להיות נכון, ברמה התיאורטית.
קשה להגיד , ללא בדיקה, אם כי התיאור בכללותו יכול להתאים למהלך של "צינון" או מחלה וירלית , כשהשיעול עצמו יכול לגרום לתופעות של רפלוקס.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אספיריןסיגל26/09/2011
בקשר לאספירין האם כל מי שמעל גיל 50
חייב לקחת יש לי כולסטרול כללי 218 והכולסטרול הרע 147
הסוכר תקין תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת אספירין - תגובה
הקולסטרול ה"רע" שלך גבוה, אבל הרופא שלך צריך לבדוק את הסיכון שלך לפי קריטריונים נוספים ולפי זה להחליט לגבי טיפול.
לבריאות ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבצא26/09/2011
מאתמול בערב הופיע כאב בצד ימין בצלע מתחת לחזה ההרגשה היא כמו כאב ממכה ומרגישה כאילו גם בולט יותר מאשר בצד השני. ממה זה יכול להיות? יש לציין שזה לא כאב כמו שריר תפוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
כאבים באיזור הצלעות בד"כ מקורם משריר תפוס כפי שאמרת, למשל מתנועה מואמצת, עצב מגורה, למשל מחשיפה לקור, וכו'
בד"כ מספיק טיפול מקומי: חימום, משחה ...
אם לא עובר, כדאי להבדק,
לבריאות ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות מזבוברונה25/09/2011
שלום
אני ובן זוגי נעקצנו היום בבית שלי בגוף ע"י זבוב שנראה די רגיל, אך העקיצות מגרדות אדומות והתנפחו לגודל מטבע של חצי שקל, איזה זבוב יכול לעקוץ ככה? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות מזבוב - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2011כדאי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)