מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה עבודה בעמידהאריק02/09/2011
שלום רב לצוות הרופאים
אני עובד במשתלה בקופה.עומד כ 9 שעות על ריצפת בטון,לפעמים רטוב לפעמים יש עלים וכ"ד .מספר אנשים שעובדים במקום אמרו לי שריצפת בטון מסוכנת לבריאות.כי היא מעלה חומרים לגוף לעצמות וגורמת למחלות.למרות שיש נעליים שמפרידות בין הבטון לבין מגע ישיר של הגוף .רציתי לדעת האם זה נכון או שלא?
יש סכנה או לא?
בתודה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי03/09/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_ארגונומיה_סביבת_עבודה' id=link]ארגונומיה, סביבת עבודה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה רפואיתגיא02/09/2011
הפסיכיאטר אבחן אותי כחולה דיכאון. הרופא משפחה כתב בתיק האישי שלי בקטגוריה אבחנות "depression disorder". האם הרופא משפחה יכול למחוק את האבחנה בעתיד?
כמו כן האם אפשרי למחוק אבחנות בכללי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה רפואית - תגובה
ד''ר יעל כוכבי03/09/2011שלום לך,
בתיק הממוחשב קצת מסובך למחוק: אם האבחנה רשומה בדף האבחנות הפעילות (לפחות בקליקס) אפשר למחוק , אבל רישום בביקור לא ניתן למחיקה לאחר יממה, אלא רק ע"י צוות הקליקס של הקופה ולפי בקשה מיוחדת ומנומקת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם שחרגו ומשמעותןפלונית01/09/2011
בן 30 בריא בד"כ, מרגיש טוב. עשה בדיקות תקופתיות, כל התוצאות בתוך התחום, למעט הבדיקות שאציין ואודה על התייחסותכם:
RBC = 4.51
MCH = 31.4
MCHC = 32.4
MCV = 97
ויטמין די = 82.5 (תקין?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם שחרגו ומשמעותן - תגובה
לא ניתן להתייחס לתוצאות ללא טווח הנורמה של המעבדה הבודקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת חוםגדי01/09/2011
אני אדם בריא בן 39. לפני כשנה חוויתי מחלת חום, במשך שלושה שבועות, עם כמה לילות הזעה וכאב גרון. לא היתה לי מחלת הנשיקה. והמחלה עברה.
האם זה דבר שכיח? מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת חום - תגובה
התיאור יכול להתאים למספר רב של מחלות, בעיקר וירליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרה סאונדיקי31/08/2011
שלום רב
בבדיקת אולטרה סאונד בטן שערכתי , נמצא הכל תקין , למעט : "כליה שמאלית -
בגביע אמצעי הודגמה אבן בגודל 0.5 ס"מ ".
מה משמעות ממצא זה , והאם נדרש המשך ברור ?
ראוי לציין שאין לי כאבים .
בברכה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד - תגובה
אבן בכליה- שאינה חוסמת , אינה בהכרח דורשת טיפול, אלא מעקב והחשוב מכל: להבין למה את "מייצר" אבנים ולמנוע זאת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקס להרגעה נקודתיתיאיר30/08/2011
שלום.טופלתי בתרופות נגד חרדה במשך כשנתיים.
הפסקתי עם הטיפול והמצב כרגע יציב פחות או יותר.
לעיתים אני נתקל במצבי מתח בעבודה עקב אי הסכמות עם המעביד.
זה קורה בערך אחת לשבוע.
אחרי התקרית,אני חש חרדה,תחושת צריבה גרון ומתח רב.
א. האם נטילה נקודתית של כדור קלונקס יכול להעביר את המתח?
ב. באיזה מינון?כדור?חצי כדור?
ג. האם נטילתו אחת לשבוע לא תגרור התמכרות?
ד.האם הכדור VIEPAX XR 150 מתאים לטיפול בהפרעת חרדה ומהו משך הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס להרגעה נקודתית - תגובה
ד``ר אלון מרגלית31/08/2011שלום יאיר
קלונקס הוא כדור טוב, אך לרוב נעזרים בו לתקופה ארוכה.
ההמלצה שלי לטיפול היעיל ביותר נקודתית למצבי מתח חולפים:
הליכה מהירה של 5-10 דקות
זה משפיע מצויין מסלק את עודף האדרנלין ונותן תחושת רגיעה ונינוחות
בהצלחה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבגרות מואצתsSomeone30/08/2011
כשחישבו לי את הגובה העתידי יצא שאני אהיה 173.. ואני לא חושב שזה הגיוני כי כרגע אני 163 ס"מ ואני בן 13... בחופש הגדול גבהתי 1-2 סנטימטר מקסימום אם לא כלום
יכול להיות שזאת התבגרות מואצת ואני עכשיו גובה הכי מהר שאפשר? יש לי הרבה שיערות בבית השחי ואני מתבגר הרבה יותר מהר מילדים שגדולים ממני בשנה אפילו..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות מואצת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית31/08/2011שלום
רופאים אינם נביאים ואי אפשר לדעת במדויק את מה שהטבע יעד לך
חכה נא בסבלנות והייה שלם וגאה עם מה שהטבע יעניק לך, מבלי למדוד את הגובה
לעיתים קרובות מדיי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחיות תת עוריות במקומות שוניםדוד א30/08/2011
ד"ר שלום!
שמי מרים ואני בת 58 אני סובלת מ c.o.p.d - אסטמה- ו r.p (מחלת ענייםץ)
אני משתמשת במשאפים- spiriva - seretide - לפעמים אנלציות וינטולין.
כמו כן כדורים לל"ד-דילול דם-שומנים-ומשתנים(דיזותיאזיד).
ליפניי חודש אושפזתי בבית חולים עם סימנים לדלקת ראות, טופלתי באנטיביותיקה ואנלציות ושוחררתי עם המשך טיפול אנטיביותי. כעבור עשרה ימים אושפזתי שנית עם קוצר נשימה בחילות והקאות,בבדיקות במיון ניתגלה אשלגן נמוך,טופלתי באנלציות חמצן וב אומפרדקס 40 ,סלו-ק 600 .שוחררתי כעבור שלושה ימים ולהמשך מעכב אשלגן אצל רופא משפחה.
מיד לאחר השיחרור לפתע החלו להיתגלות נפיחויות במיספר מקומות בגוף, בראש ,
ברגליים,וליד עצם הזנב עם כאבים עזים, פניתי לרופא המישפחה ולא ידע להסביר
וביקש להוריד את האומפרדקס,הכאבים המשיכו ופניתי שוב לבית חולים עקב הנפיחויות ולחצים בחזה, ניבדקתי ואושפזתי במחלקה קרדיאולוגית, בוצע אקו לב דובותמין, c.t ראש וצילום ברגליים בצילומים רואים את הנפיחויות אך לא ניתן מענה,
אקו לב תקין. חזרה לרופא המישפחה לבירור הנפיחויות והופנתי לכירורג,לדברו אלה גושי שומן תת עוריים אך אינם צריכים ליכאוב. כרגע אני עדיין סובלת מכאבים
ומבקשת את עזרתך, או לאיזה תחום רפואה עליי ליפנות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחיות תת עוריות במקומות שונים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/08/2011שלום לך,
ניתן אולי לקחת ביופסיה מנגע כזה, ע"י רופא כירורג פלסטיקאי, לשם אבחנה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרסטורגבי30/08/2011
שלום.
התחלתי לקחת קריסטור 10 מ"ג ומאז יש לי כאבי ראש ומעט סחרחורת , אני לוקח את התרופה רק מספר ימים .
האם זה מהתרופה והאם התופעות (כאבי ראש סחרחורת ) יעברו עם הסתגלות לתרופה או שזה כל זמן שאני לוקח את התרופה הזו .
מתי מומלץ לקחת את התרופה בבוקר או לפני שינה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרסטור - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/08/2011שלום לך,
מומלץ לקחת לפני השינה.
תופעות לואי מהסוג שתארת עשויות להיעלם לאחר מספר ימים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות,הקאות וחולשה במשך שבועייםגל29/08/2011
שלום ד"ר,
לאמי יש בחילות ולפעמים הקאות ותחושת חולשה,
היא הייתה אצל הרופא והיא אומרת שזה ווירוס אך אני חושש ונורא מודאג מכיוון שזה לא נראה ווירוס
האם זה יכול להיות משהו מסוכן אם כן לאיזה עוד תסמיני כדאי לשים לב ?
תודה רבה רבה מראש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות,הקאות וחולשה במשך שבועיים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/08/2011התמונה בהחלט יכולה להיות מוירוס וצפויה להמשך מספר ימים
אם יש שינוי או התמשכות בזמן המחלה, חשוב להגיע לבדיקת רופא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלבתיפעת29/08/2011
אתמול רציתי להיכנס לפורום ולהתייעץ אתכם בנוגע לכאבי גרון אבל אז ראיתי הודעה של מישהו בפורום והחלטתי שאולי בכל זאת אקפוץ לרופא.
לפני שבועיים+ ננשכתי על ידי כלב והתסמינים שהבחור תיאר היו מאוד דומים לאלה שלי.
יש לי כאבי גרון (לא רציניים אבל מתמשכים) כבר יותר משבוע אני חושבת ובחילות קשות, אני מרגישה חולשה קלה ומדי פעם גם כאבי ראש, מה שהבהיל אותי זה כששקלתי את האפשרות הזאת בדיוק באותו הזמן אחותי משכה את דעתי לעוד תופעה מוזרה, האישונים שלי מורחבים- לא יותר מידי אבל יותר מהרגיל ואני מאוד חלשה לאחרונה.
תיארתי את התסמינים לרופא והוא צחק ואמר שלדעתו אין שום סיבה לחשוש כמו שחשבתי, הפצעים לא היזדהמו ולא היה לי חום, וזה בעיקר (לפי דבריו) האיבחון העיקרי והראשוני של כלבת. אבל גם עם כל התסמינים שלי הוא לא עזר, חוץ מלתת לי תרופה שתעזור לגרון.
הבחורה כאן קצת הבהילה אותי, ואפילו לא שקלתי אפשרות שהנשיכה יכולה להעמיד אותי בסכנה שכזאת, יש לציין שהקאתי כבר כמה וכמה פעמים, בגלל הבחילות. האם יש לשקול את האפשרות ולקחת את זה הלאה או שאין סיבה לחשוש? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אצלי
כגי29/08/2011האישונים מורחבים מאד בימים האחרונים! זה יכול להיות תסמין נוסף של כלבת???? אישונים מורחבים מצביעים על שינויים במוח וכלבת גורמת לשינויים במוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים מטרידיםאנונימית29/08/2011
שלום,
לפני כמה שבועות התחילה אצלי הרגשה לא נעימה בגרון, לא כאב או קושי בבליעה, סוג של גירוי לא נעים או יובש.
לפני כמה ימים ביקרתי רופא שאמר שהוא רואה אדמומיות קלה ולדעתו מדובר בדלקת, הוא רשם לי אנטיביוטיקה ואמר שככל הנראה מדובר בדלקת גרון.
לא לקחתי את האנטיביוטיקה כי חשבתי שיכול להיות וזה צינון קל שלא עובר, אז ניסיתי לטפל בו בדרכים אחרות.
בנתיים התפתחו אצלי תסמינים מטרידים אחרים כמו בחילה וקושי קל בנשימה, מין הרגשה של חוסר אוויר שגורמת לי לפהק הרבה. הבחילה רק הלכה והחמירה, אני כל הזמן על סף הקאה אבל משתדלת שלא, הצלחתי לא להקיא עד עכשיו אבל אני חוששת שלא אוכל להימלט מזה עוד זמן רב.
אני מרגישה כאילו מישהו לוחץ לי מתחת לסנטר עם האצבע ממש חזק, וזה מה שגורם לבחילה הקשה.
היום הלכתי שוב לרופא, לשמוע את דעתו ולהוציא מרשם חדש, הוא התנהג באדישות, בדק אותי ואמר שהוא לא רואה שום דבר חוץ מאדמומיות בגרון.
חיפשתי מהם התסמינים של דלקת גרון ולא ראיתי שמדובר בבחילות, אמרתי את זה לרופא והוא התעצבן עלי ושלח אותי לבדיקה של הקיבה או משהו בסגנון.
את הבדיקה הוא אמר לעשות רק אחרי המחזור אבל המחזור שלי תמיד מאחר, בחודש שעבר קיבלתי אותו לקראת סוף החודש והוא שוב מאחר כבר בכמה ימים.
אני לא יכולה לחכות עד אחרי המחזור כדי לבדוק מה הגורם לתופעה, הבחילות האלה בלתי נסבלות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים מטרידים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית29/08/2011שלום רב
לצערי אין אפשרות למצוא אבחנה ולטפל במסגרת הפורום.
גם דלקת ויראלית עונתית יכולה לתת ביטויים קליניים שאת מתארת
אך אם הבעיות הולכות ומתגברות צריך לחזור לבדיקה רפואית
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה?ציפי29/08/2011
האם נכון שחליתי במחלת הנשיקה בחודש חודשיים האחרונים? והאם יתכן שעדיין יש לי את כל התסמינים (עייפות, כאב גרון, חולשה כללית ועוד...)?
מספר זהות: XXXX8120-3 שם מטופל: י מ
תאריך לידה: 22/11/1978 מין: זכר
גיל בעת ביצוע הבדיקה: 32y 09m 02d
מספר בדיקה: 6746693 תאריך קליטת דגימות: 23/08/2011
Viral SerologyBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
HB Surface Ag Nonreactive BD1
HB Surface Ab mIU/mL 0.26 Nonreactive BD1
Hepatitis C Ab Nonreactive BD1
CMV Ab IgG AU/mL 198.9 Nonreactive: <6.0 AU/mL
Reactive: >=6.0 AU/mL
BD1
CMV Ab IgM Index 0.28 Nonreactive Nonreactive: <0.85 Index
Reactive: >=1.00 Index
BD1
EBV EBNA Ab IgG U/mL >600 (Pos:>20) BD1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/08/2011שלום לך,
הבדיקה מראה על הדבקה בעבר, לא הרור בדיוק מתי. תיאורטית, יתכן שנדבקת לפני מספר חדשים ולכן את עדיין חשה סימפטומים כפי שתארת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בלב,מותן שמאל ולפעמים ימיןד.28/08/2011
אני בת 17 וחצי,וכבר יותר משנתיים ישלי דקירות פיתאומיות בלב,לפעמים זה במותן שמאל ולפעמים בימין ולפעמים גם בגב למטה בצד שמאל
רוב הזמן הכאבים הם חלשים לעומת מיקרים שבכיתי מהכאב הזה
רציתי לדעת מה אפשר לעשות בקשר לזה,ולמי לפנות כדי לברר את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בלב,מותן שמאל ולפעמים ימין - תגובה
קשה לאבחן רק על סמך תיאור, אבל העובדות שתארת: שהכאבים נמשכים כבר שנתיים ושאינם ממוקדים , הן לטובתך.
כדאי לשאול את רופא המשפחה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BETISTINE 16mgהירה28/08/2011
שלום.
בגלל סחרחורת והקאות (התקף 1 כזה) קיבלתי תרופה בשם BETISTINE 16mg
שעלי לקחת 3 פעמים ביום , התרופה ניתנה לי בגלל בעיה שיש לי באוזן .
התחלתי לקחת את התרופה יומיים ומאז אני סובלת מכאבי ראש חזקים .
האם זה מהתרופה ?
מה ניתן לעשות ?
האם אני יכולה לרדת לפעמים ביום ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BETISTINE 16mg - תגובה
יתכן, אם כי לא מוכר לי מנסיון של מטופלים שלי.
אפשר להוריד את המינון .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)