מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיוני14/09/2011
רציתי לשאול
אתמול בלילה בדקתי חום והיה לי 36.3 ועכשיו 36.5
מה זה אומר??? הגוף קר מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון קטן
יוני14/09/2011מדדתי עכשיו שוב פעם והראה לי תוצאה של 36.9
ולחץ הדם שלי הוא 107 על 76 ד' 78
פליז האם זה תקין
[כל המכשירים למדידות ביתיים]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון קטן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי14/09/2011שלום לך,
הכל בסדר.
גם החום, גם לחץ הדם וגם הדופק.
לדבי כל הנ"ל: הערכים משתנים וכדאי לבדוק כמה שפחות...
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתעדי14/09/2011
אני בהריון בשבוע 8 ובבדיקת שתן התגלה החיידק Citrobacter koseri
אין לי שום כאבים ובדיקת שתן כללית היתה תקינה.
1.האם יתכן חיידק גם אם שתן כללית יצא תקין? אולי זיהום חיצוני?
2.מה כדאי לעשות? האם להקדים תור לרופא(אראה אותו רק בעוד שבוע)? לחזור לפני על בדיקת נוספת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי14/09/2011שלום לך,
תרבית שתן חיובית בהריון דורשת התייחסות וטיפול.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמעות בזמן השינהג'ניה13/09/2011
לפני יומיים התחיל אצלי צינון קל...קצת כאבי גרון לא רציני..
אתמול בלילה התעוררתי פתאום כי הבנתי שאני בוכה...הדמעות לא הפסיקו לנזול לי כל הלילה...רציתי לשאול אם זה תופעה נורמאלית לצינון?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמעות בזמן השינה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/09/2011כן, בגלל חסימה של פתח הדמעות המתנקז לאף, או מעבר של הנזלת כלפי מעלה דרך צינור הדמעות, זה אפשרי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה...
ג'ני20/09/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות.
ג'ני20/09/2011סליחה לא שמתי לב שיש תגובה...תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסר ברזל ללא אנמיהעדנה13/09/2011
שלום רב.
אני בת 40 וערכתי בדיקות דם עקב נשירת שיער מאסיבית, עייפות ועצבנות-יתר. בבדיקה הסתבר כי הערכים הנמוכים הם ברזל(38), MCH )26( וחומצה פולית (4.5). שאר הערכים תקינים, כולל B12 (647) ופריטין (95).
שאלותיי:
1. האם ניתן להסביר את התוצאות באמצעות איבוד דם בווסת ו/או חסר תזונתי? יש צורך בבירור נוסף?
2. האם יש צורך בתוספי תזונה של ברזל וח' פולית ומהם המינונים המקובלים?
3. במידה וכן, איזה מהתכשירים הנ"ל עדיפים?
תודה רבה מראש על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר ברזל ללא אנמיה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/09/2011הגיוני לייחס ברזל נמוך לווסת מוגברת
אני ממליץ לרוב על תזונה עשירת ברזל כמו ירקות ירוקים, טחינה שומשום ובשר אדום
נספגים ומזינים טוב יותר
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 22רעות13/09/2011
שלום, התוצאה של בדיקת שקיעת דם שעשיתי הינה 22, כשגבולות הנורמה הם 20-0.
אני בת 30 ואני נוטלת אלטרוקסין לתת פעילות בלוטת התריס.
האם יש לכך משמעות?
שאר הבדיקות ההמטולוגיות יצאו תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 22 - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/09/2011אין משמעות רעות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד משהו לגבי TSH
רעות15/09/2011התוצאה של ה- TSH בבדיקות דם יצאה גבוהה - 27 כשהנורמה היא 0.35 עד 5.5.
אני נוטלת 100 מ"ג אלטרוקסין מדי יום, מניחה שצריך להעלות את המינון.
האם התוצאה מאוד חריגה? האם יש לכך השפעה מבחינה קוגנטיבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד משהו לגבי TSH - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/09/2011אכן תוצאה חריגה, אינני בטוח לגבי השפעה קוגניטיבית
רצוי לחזור על הבדיקה לוודא שאין טעות ולאזן בהתאם
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. כדאי להוסיף כדור אחד בשבוע?
רעות18/09/2011אם זה ישאר אותו הדבר אז כמה אלטרוקסין כדאי להוסיף?
אם אקח עוד כדור אחד בשבוע של 100 מ"ג זה יספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון?עכשגע13/09/2011
שלום,
לפני כ4-5 שבועות הופיעה אצלי תחושה לא נעימה בגרון, מן יובש לא נעים שליווה אותי רוב הזמן.
זה לא הפריע לי בשבועות הראשונים ובכל זאת הלכתי לרופא, הוא בדק אותי, אמר שהגרון שלי אדום ואין הפרשות, לא היה חום או עוד תופעות, הוא רשם לי אנטיביוטיקה.
בזמן ההוא שהתחלתי לקחת אנטיביוטיקה (לפני), בשבוע השלישי, הופיעו גם תופעות של חשק לישון, עייפות בידיים שגרמה להן לרעוד, בחילות חזקות מאוד, ושיעולים לעתים רחוקות.
כיום, אחרי האנטיביוטיקה, הכל נשאר חוץ מהבחילות והשיעולים התחזקו, שתיתי אנטיביוטיקה 4 ימים בגלל שלא נתנו לי מספיק בקבוקים בסופר פארם, ואני נאלצת ללכת להוציא מרשם חדש, פספסתי כבר פעמיים שהייתי צריכה לשתות, בנתיים החום שלי התחיל לעלות, אתמול הוא היה בסביבות 37, והיום גם.
מה שעוד, בדיוק בתאריך הזה, לפני 4-5 שבועות, נשך אותי חתול רחוב, ונכנסתי לסרטים שאולי הייתה לו כלבת. כל מי שדיברתי איתו התנהג אלי בזלזול, אפילו הרופא שלי אמר שאם כן, הפצע היה מזדהם וכבר בשבוע הראשון היינו רואים תסמינים נוירוטיים קשים (זה לא מה שקראתי באינטרנט אבל בסדר)
בתור בחורה קצת חרדתית, לקח לי הרבה זמן להירגע, והייתי בחרדות-דכאון מאוד חזקים כל אותה התקופה.
כיום, אחרי דעה של שתי אחיות, ורופא, שאמרו שכבר היינו רואים תסמינים ואם עבר כל כך הרבה זמן ואני עדיין שותה מים, מסתכלת על אנשים וכו', אז הכל בסדר ושום דבר לא יתפרץ.
באיזשהו שלב חשבתי שאולי כל החרדות גרמו להרגשה בגרון, כי בעבר הן גרמו לי לדברים אחרים שחשבתי למחלות. עד שהופיע חום והבנתי שזה כנראה לא היה בגלל החרדות.
בכל מקרה, אני רוצה לשאול אותכם עם הטיפול שאני מקבלת, נגד 'דלקת גרון', הוא שנשמע לכם נכון, האם להמשיך באנטיביוטיקה למרות שפספסתי כבר כמה פעמים?
ונ.ב- אני יודעת שזה טיפשי אבל בכל זאת רציתי לשמוע דעה נוספת לגבי הכלבת, האם זה יכול להיות תסמינים של כלבת? בבקשה אל תשלחו אותי להיבדק וכו', אני כבר שמעתי הרבה דעות, וכולם זלזלו וצחקו עלי. אני רק רוצה שתגידו לי עם זה יכול להיות או לא, כי קראתי שהמחלה יכולה להתפרץ עד שנה אחרי הנשיכה או המגע אפילו, ולכן אני לחוצה.
הרופא שלי אמר שאם המחלה מתפרצת עד אחרי שנה בכל זאת יש תסמינים כמו דלקת במקום שנפצע או חום גבוה מאוד כבר בימים הראשונים של הנשיכה, הוא גם אמר שזה ממש לא הגיוני שהמחלה תופיע רק אחרי שנה.
ובכל זאת, אשמח לשמוע עוד דעה, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/09/2011התמונה מסובכת יותר מדיי מכדי להתייחס מקצועית
אין אפשרות לענות במסגרת הפורום. מציע לפנות לרופא שוב ולהתייעץ
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור אלון מרגליתאור12/09/2011
עדיין לא עבר הסימן ...האם יש איזה משחה שאתה יכול להמליץ לי שמעלימה את הסימן בפין ?ולמה עבר שנה מאז המכה... והסימן עדיין נישאר?ולמה הסימן ניכר יותר בזיקפה? .....תודה רבה {מצורף שאלה מפעם קודמת... שתדע על מה מדובר }ותודה רבה רבה על העזרה ....יש לציין שהבעיה היא רק קוסמטית "רק הפחד שזה לא עובר מעורר בי דאגות יתר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור אלון מרגלית - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/09/2011מציע לפנות לרופא המשפחה או לרופא עור
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקותליאור12/09/2011
בתי בת ה- 7 היתה חולה כשבוע עם חום גבוה . כעת אין לה חום ומבוצעות לה בדיקות דם נוספות . מצ"ב תוצאות מהיום.
דרך אגב בדיקות הדם הנוגעות למחלת הנשיקה היו שליליות , האם יש חשד ללוקמיה .
להלן ספירת דם אחרונה
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | (
4.5 *
8.3 )
13.5
|
RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | (
3.9 *
4.24 )
5.3
|
Hemoglobin | g/dl | (
11 *
12 )
14
|
Hematocrit | % | (
34 *
35.9 )
43
|
MCV-Mean Cell Volume | fl | (
72 *
85 )
88
|
MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | (
26 *
28.3 )
32
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | (
32 *
33.4 )
37
|
RDW-Red Cell Distri.Width | % | (
11.6 *
13.1 )
15
|
Platelets | 10*3/micl | (
150 *
253 )
450
|
MPV-Mean Platelet Volume | fl | (
8.5 *
9.9 )
12.9
|
Neutrophils % | % | *
31.4 (
40 )
60
|
Lymphocytes % | % | (
33 )
48 *
56.3
|
Monocytes % | % | (
3 *
9.1 )
13
|
Eosinophils % | % | (
0 *
2.8 )
5
|
Basophils % | % | (
0 *
0.4 )
2
|
Neutrophils # | # | (
1.8 *
2.6 )
8
|
Lymphocytes # | # | (
1.5 *
4.66 )
6.5
|
Monocytes # | # | (
0 *
0.75 )
1.1
|
Eosinophils # | # | (
0 *
0.23 )
0.6
|
Basophils # | # | (
0 *
0.03 )
0.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לבדיקות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/09/2011שלום ליאור
אין דברים מאד חריגים בבדיקות
אך צריך לקבל את ההתייחסות מהרופא שבקש בדיקות אלו
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקו לבדני11/09/2011
שלום ד"ר
בן 32 משקל 76
עברתי בדיקת אקו לב TTE
בפירוט הבדיקה רשום:
מסתם טריקוספידלי - דלף מינמלי . מה זה? והאם זה צריך להדאיג?
שאר הפירוט רשום תקין
לסיכום הבדיקה רשום- GOOD LV FUNCTION
GOOD SYSTOLIC RV FUNCTION
NORMAL VALVES* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקו לב - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011אין אפשרות לתת פרוש לתוצאת בדיקה ללא הבנה של התמונה הקלינית המלאה וסיבת ההפניה לבדיקה
מציע שתפנה לרופא שהפנה לבדיקה זו כדי לקבל חוות דעתו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולנועם11/09/2011
שלום
האם חום נמוך 35-35.8 יכול להעיד על סרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בסנטרדני10/09/2011
שלום בן 32 משקל 76
מזה כמה ימים כואב לי עצמות הסנטר. (לא כאבים חזקים)
זה קשור ללב? או שיכול לכאוב הסנטר מאוד סיבות?
ראוי לציין שעברתי מטעם העבודה בדיקות מקיפות לפני חודשיים
בדיקת ארגומטריה. בדיקת אקו לב מאמץ. והכול ברוך ה יצא תקין.
האם עליי לדאוג למרות הבדיקות? קרדיולוג ראה את תוצאות הבדיקות
לפני חודש בערך ואמר שהכול ברוך ה תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בסנטר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011שלום יהודה
הסנטר עלול לכאוב מסיבות רבות שאינן קשורות ללב, כמו בעית מפרקי לסת, בעיות שיניים וכד'.
אם המקור בלב, יש לרוב כאב לוחץ בחזה שרק מקרין ללסת.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמביין CR +אסיולציון10/09/2011
מדי פעם אני לוקח לפני השינה 12.5 מ"ג אמביין CR .זה גורם לי לישון לא יותר מ-4 שעות .
האם ניתן להוסיף לאמביין גם אסיול 5 מ"ג?
האם יש סכנה של תגובה בין תרופתית? או בעיה אחרת כלשהי שמונעת את הצירוף הזה?
אני בן 65 ובריא!
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמביין CR +אסיול - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011אם אמביין לא מאפשר יותר מ 4 שעות צריך למצוא סוג אחר של טיפול ולא להוסיף אסיבל שאינו תרופת שינה.
מציע לפנות לרופא המשפחה או להגיע למומחה בנושא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצהטלי09/09/2011
שלום, הכנתי תבשיל חם מלא בשר ובחשתי אותו בכף עץ שמצאתי שהיתה בצבע לבן. נראה שהכף לא היתה העשויה רק עץ (לפחות לא הצבע שלה) כי לאחר שסיימתי לבחוש ולהכין את התבשיל גיליתי שקצה הכף כמו נמס מהחום ועיווות את קצה גב הכף ויצר מעין בליטה בקצה וכשניסיתי למשוך אותה ראיתי שיוצאים סיבים דמוי ניילון. אני חוששת שבמהלך הבישול והבחישה אולי הופרשו חומרים מזיקים שהיו בצבע הכף לתוך התבשיל - האם מסוכן לאכול אותו? זה יהיה לי מאוד חבל.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011בעקרון לא רצוי לאכול דברים שלא נועדו לאכילה - מה לעשות!
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה משונהעמי09/09/2011
לילה טוב,
לפני כחצי שעה התעוררתי די בפתאומיות והרגשתי שהבטן מעט מציקה לי/ הרגשה של לחץ בבטן שנחלשה מספר דקות אחרי שהתעוררתי.
לא הצלחתי להרדם והרגשתי צורך ללכת לשירותים.
בשירותים הרגשתי עייף מאוד, כאשר לפתע הרגשתי קור על פני העור לכ-3-4 דקות ואז התחלתי להשתעל.
היתה יציאה רגילה אך הרגשתי חסר שקט, לא נינוח ומעט סהרורי.
בנוסף בערב כשהגעתי מהעבודה היתה לי צרבת לכן לקחתי כדור מציצה וגם בלילה לפני שהלכתי לישון בחצות אני זוכר צרבת.
האם ישר קשר רפואי לכל מה שציינתי ? ומה יכול לגרום למכלול התופעות האלה ?
מה קרה לי בעצם ? ומה עלי לעשות, אם בכלל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן
עמי09/09/2011הבוקר כשקמתי הרגשתי עייף וחלש (את האמת ישנתי כ- 5 שעות לא רצוף)
הלכתי לשירותים כי היתה לי הרגשה של יציאה ומיד בהתחלה ראיתי קילוח קטן של דם טרי.
אני רוצה לציין שלפני כ-3 שבועות עברתי קשירה של 2 טחורים פנימיים ואני מוזמן בעוד כשבועיים לסבב נוסף וכנראה אחרון של קשירה.
האם המידע הזה יכול להיות קשור לסיפורי או שהוא במקרה התרחש בו זמנית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי09/09/2011
שלום רב, הכנתי קציצות בשר אך את ההפשרה של הבשר עשיתי מחוץ למקרר. כלומר השארתי את הבשר בשעות הערב לכשלוש וחצי שעות בחוץ ולאחר שזה כמעט הופשר בישלתי כחצי שעה לקציצות. הן בושלו ברוטב עגבניות כך שלאחר כעשרים דקות הפכתי אותן צד ואז עוד כ-8 דקות על הצד השני. האם זה בעיה לאכול אותן? יהיה לי חבל לזרוק אותן. הן נראות נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
טלי09/09/2011את הבשר בחשתי בכף עץ שמצאתי שהיתה בצבע לבן. כנראה הכף לא היתה העשויה רק עץ (לפחות לא הצבע שלה) כי לאחר שסיימתי לבחוש ולהכין את התבשיל גיליתי שקצה הכף כמו נמס מהחום ועיווות את קצה גב הכף ויצר מעין בליטה בקצה. אני חוששת שבמהלך הבישול והבחישה אולי הופרשו חומרים מזיקים שהיו בצבע הכף לתוך התבשיל - האם מסוכן לאכול אותו בשל כך? זה יהיה לי מאוד חבל.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)