מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה דילגו על השאלה שלי????????ליאור08/09/2011
במסגרת מעקב אצל רופא הסכרת אחת לחצי שנה הוא שלך אותי למספר בדיקות שחלקן אינן תקינות ומקריאה באינטרנט אני מודאגת אשמח להבהרה בנושא:
בדיקת PL RENIN ACTIVITY יצאה גבוה מהנורמה ( 0.2-2.8 והתוצאה שלי 4.38)
אוראה נמוך (17-43 והתוצאה שלי 15)
5 HIAA -2-
התוצאה 2-9 ולי יצא 1.1
VMA - מתחת לסף רגישות
המוגלובין 11.4
מקריאה הבנתי שיכול להיות שמדובר בקרצנואיד? ובדיקת הרנין יכולה לרמוז על חסימה בכליות?. יש לי תור לרופא עוד חודש ובנתיים אני מאוד מודאגת. אם אוכל לקבל הסבר על הבדיקות ומה אומרות התוצאות שלי זה יעזור מאוד
לציין שאני סובלת מלופוס וקרישיות יתר ומטופלת תרופתית. כמו כן לציין שבבדיקת דם לקורטיזול יצא מעט גבוה אך באיסוף שתן הקורטיזול יצא מאוד נמוך ( אני מניחה יש לזה קשר ישיר עם הטיפול התרופתי בפרדניזון)
תודה
יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה שלי???????? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/09/2011שלום יעלה
את סובלת מנושאים לא שכיחים והטיפול בהם כמו גם המעקב חייב להיות ע"י מומחה שאת סומכת עליו
בשום פנים לא הייתי ממליץ לך להסתמך על פורום באינטרנט או על קריאת ספרות שרק מפחידה אותך אך לא נותנת מידע מדויק ה"תפור" לצרכייך ובעיותייך הרפואיות.
על פניו אין משהו יוצא דופן במיוחד בבדיקות ובדיקות הן רק בדיקות ולא מחליפות רופא מיומן הרואה את כל התמונה
מקווה שעזרתי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות מעבדהבת08/09/2011
שלום בת 44
עורכת מדי 3 חודשים בדיקות דם מעקב עקב קרישיות יתר בבדיקה אחרונה היה ערך שלplt f 506
לא מטופלת בשום דבר עדיין מבחינת קרשיות הדם הכוונה לכדורים לדילול דם,כמוכן נקעתי את הקרסול לפני כמה ימים והערך של הלימפוציטים או מאד נמוך 19% השאלה אם זה קשור לנקיעת הרגל או שיש משהו אחר שאני צריכה לבדוק האם ללכת להמטולוג האם לעשות בדיקה חוזרת בעוד שבוע או שבועיים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות מעבדה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/09/2011ערך הלימפוציטים יכול להיות תקין
בכל מקרה אין קשר לנקיעת רגל
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוךאלי08/09/2011
חום נמוך 35-38 זה נורמלי והאם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום נמוך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/09/2011שלום אלי
נורמלי ולא מסוכן
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום נמוך
אלי09/09/2011חום נמוך מהו ערך מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום נמוך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011ערך מסוכן הוא רק כאשר חשופים להקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםאביב08/09/2011
שלום חום 37.5 כשלעצמו הוא מסוכן?
בכלל מה הערך תקין של מדידת חום דרך הפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום - תגובה
ד``ר אלון מרגלית08/09/2011לא מסוכן, אביב
ככלל חם אינו מסוכן אלא מעיד על התמודדות של הגוף כנגד חיידקים ווירוסים
ואז לרוב עולה ל 38 ומעלה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאני שוכב על הגב אני מרגיש את הדופק שלייהודה08/09/2011
שלום,
בן 32 גובה 1.75 משקל 76 (אני דיי רזה גוף ממוצע)
בזמן האחרון שאני שוכב על הגב אני מרגיש את הדופק שלי
קופץ בבטן.(דופק סדיר אני מרגיש ב"ה מצויין)
מה זה? זה שכיח? זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק בבטן - תגובה
ד``ר אלון מרגלית08/09/2011שלום יהודה
תופעה מאד מוכרת אצל אנשים רזים
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמויות?גה08/09/2011
קיבלתי מרשם לסירופ אנטיביוטיקה מהרופא מכיוון שהכמוסות גדולות מידי ואיני יכולה לבלוע אותן, בבית מרקחת אמרו לי לקחת 10CC X 3 ביום, זה אומר 10CC בכל פעם, 3 פעמים ביום או 10CC זה הסכום של כל הפעמים?
עוד משהו, קיבלתי את הבקבוקים בלי שום מזרק מדידה או משהו והייתה לי הכוס למדידה שבאה מהתרופה אדוויל, אבל שם כתוב 1,2,3 TSH או משהו כזה, איך אני יכולה למדוד לפי הTSH את 10 הCC ולמה רופא אחד אמר לי לקחת 10 יום ורופא אחר אמר לקחת 7 ימים?
עוד שאלה קצרה, מדובר באנטיביוטיקה ל"דלקת גרון", כבר 3 שבועות יש לי הרגשה לא נעימה בגרון שלא מתפתחת לכאב או משהו חמור יותר אבל גם לא נעלמת, בשבוע האחרון הייתי אצל שני רופאים שאמרו שיש אדמומיות אבל לא מוגלה, שניהם אמרו שמדובר בדלקת, בנוסף לכך התאספו לזה גם תסמינים מחשידים של עייפות חזקה, סחרחורות ובחילות חזקות, ייתכן שזה קשור לדלקת מכיוון שלא טיפלתי בה עד עכשיו? אחד הרופאים אמר שכן אבל האחר אמר שאני צריכה לעשות בדיקת הריון והרבה בדיקות אחרות כי זה לא קשור אל התסמינים לא טובים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית08/09/2011התופעות המתוארות מתאימות יותר לדלקת ויראלית עונתית עבורה אין צורך באנטיביוטיקה
בכל מקרה צריך להחליט על איזה רופא לסמוך ולשמוע בקולו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדלקת הויראלית העונתית
גה09/09/2011היא יכולה להימשך מעל לשלוש שבועות?
עכשיו כשהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקה השיעולים ניהיו תכופים יותר ואני מרגישה עוד יותר חולשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדלקת הויראלית העונתית - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011ככלל שיעול תכוף מעיד פעמים רבות על מנגנון הגנה פעיל של הגוף
רק תדאגי שתהיה ליחה רבה ע"י שתיה מרובה מהרגיל
כדי שהדלקת לא תמשך מעל המצופה (יתכן עד חודש)
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמרמורות ללא חוםגאולה07/09/2011
מה יכולות להיות הסיבות לצמרמורות שעוברות בגוף ללא חום? מספר פעמים ביום אבל לא בשעות קבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמרמורות ללא חום - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/09/2011שלום לך,
בד"כ צמרמורת זו תחושת קור בכל הגוף עם רעד ונקישת שניים
צמרמורת אמיתית קשורה בד"כ לשנויים מהירים בטמפרטורה של הגוף.
האם לזה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמרמורות ללא חום
גאולה08/09/2011כן זאת הכוונה אבל ללא נקישת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמרמורות ללא חום - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/09/2011אם כך, מדובר בצמרמורת "לא אמיתית" שיכולה לנבוע מתחושת קור, למשל עקב בעיות הורמונליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
נועה25/03/2013מזה שבוע וחצי. התחילו לי באופן פתאומי צמרמורות- ללא חום ! הרגשה ממש כאילו יש לי חום אבל אין.
שזה בא והולך לפחות כמה פעמיים ביום. חשבתי שזה יעבור אך זה לא עובר.
בנוסף אתמול התחילו לי בחילות. וגרעפסים מכל דבר שאני אוכלת. מעולם לא הייתי עושה גרעפסים בתדירות גבוהה כ"כ ממנות אוכל קטנות יחסית.
יש לציין שלפני כשלושה שבועות סיימתי אנטביוטיקה 2000 מל' ביום (בעקבות אבחון של דלקת באגןO).
יש לי הרגשה של חולשה כללית. איינני יודעת מה לעשות ??? וממה נובעות הצמרמורות? המרפאות סגורות עכשיו. יש רק מרלם מחר. והרופאים שם חסרי סבלנות.
אודה לתשובה מהירה. נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/03/2013שלום,
את מתכוונת לתחושת קור? או ממש לנקישות שניים?
בחילה וגרעפסים יכולה להיות קשורה לטיפול אנטיביוטי או לשנוי באוכל (פסח?)
כדאי להבדק.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמרמורות הזעה בחילות וללא חום
מיכל03/01/2014למה אפשר לשייך שבנאדם מרגיש צמרמורות ללא חום (לא נקישת שיניים) בחילות ללא הקאה אבל גרעפסים , שלשולים , וחולשה מה הפתרון ?? זה התחיל לפתע לא אכל כלום לפני כן פתאום זה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת שתןלירן06/09/2011
מה אומרת תוצאה LEUCOCYTES - U STRIP 250?
זה אומר שיש לי דלקת בשתן, או שאין לזה משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת שתן - תגובה
תאים לבנים בשתן לא בהכרח מעידים על דלקת- חשובה תוצאת התרבית.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות וחולשהאריק06/09/2011
לד"ר שלום רב אני בן 28 במשך חודשיים אני חש יום יום עייפות וחולשה גם לאחר שאני יושן 8 שעות. מרגיש כמו כן מעיין קושי בנשימה. ללא קוצר נשימה. מבקש לדעת האם זה יכול להיות קשור לחרדות ופחדים קשור אולי לכך שאני מוטרד? או שאולי יש בעיה בריאותית או לחוסר כושר גופני כי אני לא עושה שום כושר גופני אני עובד 8 שעות על הרגליים כל יום ושחוזר פשוט מוטש ישירות נח מול הטלויזיה אודה לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות וחולשה - תגובה
חשובה איכות השינה: אולי כדאי להבדק במעבדת שינה.
חרדות ופחדים בהחלט יכולים להסביר את העייפות- כדאי לטפל.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןהילה05/09/2011
יש לי נפיחות קטנה בצד ימין של הבטן (ליד הטבור). אין לי כאבים, אבל זה פשוט קצת מטריד לראות את זה. (אני די רזה, אז זה קצת בולט.
זה משהו שאני צריכה ללכת לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן - תגובה
לא ברור- אולי בקע?
כדאי לבדוק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מטרידדורית05/09/2011
שלום
בימים האחרונים אני סובלת מדופק מהיר וחזק.
אני בת 27, סובלת מהפרעות אכילה מגיל 14.
בשנה האחרונה חלה ירידה משמעותית במשקל..
גובהי 162 ומשקלי 42.
מעשנת, לא בכושר גופני טוב. נוטלת ויפאקס 75 אחת ליום.
בימים האחרונים אני סובלת מדופק מאוד מטריד במנוחה
לעיתים אני סתם שוכבת במיטה ורואה טלויזיה והדופק עולה לי.
אני מרגישה את הדופק בכל מיני אזורים בגוף, לעיתים אני מרגישה שאני ממש זזה מהדופק.
רציתי לדעת האם עלי לדאוג ולגשת לבדיקות
האם מדובר בתופעה של האנורקסיה או שזה יכול להיות משהו אחר (סיגריות, כודרים וכו')
אשמח מאוד למענה
תודה רבה והמשך שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מטריד - תגובה
יש אפשרויות רבות להסברת הדופק: תרופות, בעיות אלקטרוליטים , בעיות הורמונליות.
כדאי לבדוק בהקדם ולטפל בהפרעת האכילה בדחיפות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןצחי04/09/2011
LEUCOCYTES - U STRIP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה כאן ההודעה
צחי04/09/2011אמי בת 82 הופנתה לבדיקת שתן כללכית ותרבית
עקב כך שיש ימים שהיא אינה מטילה שתן כלל.
תוצאה חריגה LEUCOCYTES - U STRIP -75
אודה על קבלת הסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה כאן ההודעה - תגובה
יש כדוריות לבנות בשתן במידה מעטה-בינונית.
חשובה תשובת התרבית ולברר בדחיפות למה אינה מטילה שתן (בעיה כלייתית? בעיה בשלפוחית?)
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאעדי04/09/2011
אני הבנתי שיש אפשרות של טיפול באקנה עם גלולות נגד הריון- אני לא כל כך מבינה איך זה הולך הרי צריך לבדוק את העור אז ללכת לרופא עור? יש לו סמכות במידה ואני צריכה גלולות לרשום לי גלולות? ועוד דבר אחרון האם גלולות כמו פמינט למשל מתאימות לזה גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא - תגובה
כדאי לבדוק אם האקנה הוא חלק מחוסר איזון הורמונלי- ע"י אנדוקרינולוג ואז יש גלולות שמתאימות לכך.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה קרהמירב03/09/2011
שלוםרב
בן הזוג שלי, גבר בן 49, לאחרונה סובל מהזעה קרה מאסיבית בכל חלקי הגוף,
בזמן מנוחה או שינה.
ללא קשר למצבי מתח.
ברקע, עודף כולסטרול, מטופל תרופתית ומאוזן.
לאחרונה עבר גמילה מעישון , משתמש במדבקות ניקוטין.
ממה זה יכול לנבוע?
האם מדובר בסמפטום מעורר דאגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיעה קרה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/09/2011שלום מירב
יתכן וזו תופעת לוואי של הגמילה מעישון
אם לא תחלוף תוך כשבועיים יש לפנות לרופא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשלגןתרופתית03/09/2011
שלום רב
מזה כשבוע יש לי לסרוגין שלשולים- לא מאד מימיים ולא מאד תכופים (פעם/פעמיים ביום).
לפי הרופאים, ככה"נ מדובר בוירוס בבטן.
כשהייתי במיון נמדדה רמת אשלגן 3.5- הבנתי שזה גבולי אך עדיין נתנו לי כדורים לבליעה באותו יום, והמליצו על תזונה עשירה באשלגן.
מאז שלשתי עוד פעמיים, ואכלתי בהתאם להנחיות (בננות, גזר, בטטות, חסה, עגבניות, דגים ועוד). תוך כמה זמן אשלגן חוזר לרמה תקינה בגוף? והאם אין צורך להמשיך ליטול כדורים? או שאם אין שלשולים חריפים מוטב להמשיך ולהשלים זאת במזון?
תודה רבה:_)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשלגן - תגובה
ד``ר אלון מרגלית03/09/2011תמיד עדיף להשלים במזון ולא בכדורים
כאשר השלשול יסתיים צפוי שהכל יחזור על מקומו בשלום
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)