מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס?ספיר21/05/2011
כול שנה בתקופה הזו אני נתקפת בבעיות קיבה-כאבי בטן,בטן נפוחה,בחילות,שלשולים,גזים-פשוט הרגשה כאילו כול הבטן מתהפכת...
בנוסף לכאבי ראש ותופעות נוספות
השנה קבלתי את זה חזק..
ממה זה יכול לנבוע?
ניסיתי שומר,אומפרדקס ועוד..עם מעט הקלה
האם ידוע על ווירוס שמסתובב בתקופה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/05/2011שלום לך,
בעקרון כן, ראיתי בשבועיים האחרונים די הרבה אנשים עם סימפטומים דומים.
לא ברור לי למה את "נדבקת" כל שנה באותה עונה.
מומלץ בירור גסטרואנטרולוגי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבא שלירחל ארבל21/05/2011
שלום שאלה שלי אליך אבי לוקח פוסיד 40 מג כדור אחד ביום עקב בצקת בריאות ולחץ דם הוא לוקח כדור בבוקר העים אפשר לקחת את הכדור בצהריים או חייב בבוקר אודה לך על המלצתך רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא שלי - תגובה
ניתן לקחת את הכדור בצהריים.
יש עדיפות לנטילת משתנים בבוקר, גם מבחינת ההשפעה על לחץ-בדם וגם מבחינת ה"ריצה" לשירותים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומיםזהבה21/05/2011
לפני כחמישה ימים הופיעו על גופי במפסעות ובצד הבטן עקיצות כמו של יתוש לאחר מכן זה נהפך לכתמים אדומים כמו שלפוחיות ללא ראש, הלכתי לרופא וקיבלתי כדורים לאלרגיה אריוס ומשחה להרגעה פניסטיל, אני לא רואה כל שיפור אלא שעדיין יוצאים לי פצעונים וכתמים אדומים, האם עלי להמשיך בכדורים או לחילופין אתם יכולים להציע לי טיפול אחר
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים - תגובה
הפורום אינו תחליף לבדיקה רפואית ואין אפשרות להציע טיפול.
אנא פני שוב לרופא המטפל.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלבתרננה21/05/2011
האם פרה מסוגלת להעביר כלבת ?
מדובר בשפשוף מפרה מפוחדת בין פניה לבין זרועי בהודו .
המקום כחול מעוצמת המכה ושורף והיה גם שפשפוף חיצוני.
מה לעשות ? אינני מחוסנת נגד כלבת וכבר חלפו כמעט 24 שעות האירוע ...
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/05/2011שלום,
היו דווחים בארץ על כלבת בפרות. אם ננשכת ע"י הפרה או היה מגע עם רוק, כדאי לפנות
ליעוץ רפואי.
טיול נעים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלבת
רננה21/05/2011תודה על תשובתך המהירה
לא ננשכתי ולא היה מגע עם רוק אלא רק עם הלחי שלה. אבל זה היה כל כך חזק שיש לי סימן כחול ושפשוף לא עמוק.
יש משמעות לייעוץ רפואי גם אם חלפו 24 שעות כי אנו באזור די מבודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלבת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/05/2011לא סביר שהיתה העברה של כלבת. אין סיבה לחשוב שהפרה נגועה בכלבת. לפי התיאור
נחבלת ונגרם שטף דם (המטומה).
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים להשלמת חוסריםסיון20/05/2011
עשיתי לא מזמן בדיקות דם שהראו שיש לי חוסרים בגוף בכל מיני ויטמינים, מינרלים (אני לא מבינה בזה). בכל מקרה הרופאה אמרה לי שזה נפוץ מאוד ולקחת איזה שלושה חודשים ויטמינים כדיי להשלים חוסרים בגוף. היא המליצה לי על מולטי ויטמין VM-2000 של סולגאר.
אין לי מושג בויטמינים ומעולם לא לקחתי.
רציתי לדעת אם את מכירה את המוצר הזה ואם בטוח לקחת אותו (רק כדיי לדעת חוות דעת נוספת).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים להשלמת חוסרים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/05/2011שלום,
לא מצאתי מידע מפורט לגבי ההרכב של התכשיר .
ברכישת תכשיר ויטמינים יש לבדוק מה ההרכב באחוזים לעומת הצורך היומי
עם תוספת מתאימה ולא מוגזמת באלה שחסר לך.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקההדס20/05/2011
התחילו להופיע לי סימפטומים של מחלת הנשיקה לפני כמעט 5 שבועות
הסימפטומים חלפו לפני בערך שבועיים ולפני מה שהבנתי אני אמורה כבר לא להיות מדבקת אחרי שהסימפטומים חולפים.
רציתי לדעת האם אני כבר לא מדבקת ואם יש דרך לבדוק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/05/2011שלום לך,
מחלת הנשיקה יכולה להגרם ע"י ויורס הEBV או CMV .
כל אחד מהוירוסים האלה נמצא בהפרשות הגוף לפני הסימפטומים של המחלה ומספר חדשים לאחר ההחלמה. רוב האוכלוסיה נדבקת ועוברת את המחלות האלה בשלום ולכן אינך צריכה לדאוג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילאי גדילהדור20/05/2011
אני בן 15 וחצי, ואני בגובה דיי סבבה לגילי(177) אבל בכל זאת,לא הייתי רוצה להישאר על הגובה הזה,אני יודע שאגדל עוד בשנים הקרובות, אבל מה הגיל שאתה גדל בו הכי הרבה בגיל ההתבגרות(אני יודע שגדלים הרבה ב13 אבל אני רוצה לדעת באיזה עוד גיל חוץ מזה בשביל לדעת להקפיד מתי לישון,והרבה, בשנים הקרובות) תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילאי גדילה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/05/2011שלום,
שיא הגדילה- לפני ההתפתחות המינית, אח"כ העקומה מתמתנת. טבל עדיין יש פוטנציאל גדילה עד גיל 21 בערך, כך שהגובה הסופי תלוי בגורמים גנטיים וסביבתיים.
כפי שציינת, חשובה שינה סדירה, אוכל מאוזן ופעילות גופנית.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםרגינה19/05/2011
שלום,
אחותי בת 26 עשתה בדיקות (על מנת לעבור ניתוח להקטנת חזה).
4 ערכים יצאו מחוץ לסוגריים:
WBC: טווח 4.00-10.00 תוצאה: 10.00 K /UL
NEUTROPHILS: טווח 46.00-68.00 תוצאה: 44.20%
LYMPHOCYTES: טווח 1.00-3.50 תוצאה: 4.90 K /UL
LYMPHOCYTES: טווח 15.00-45.00 תוצאה: 48.30%
(אם זה מנה משהו, היא היתה במחזור בזמן הבדיקה).
אשמח להבין את המשמעות של החריגות.
תודה רבה,
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/05/2011שלום,
עלייה קלה בספירת התאים הלבנים, בעיקר לימפוציטים, יכולה להעיד על זיהום וירלי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומיםמ.ד19/05/2011
כבר 5 ימים שאני סובלת מקלקול קיבה חריף וחולשה גדולה. ביום הרביעי הופיע עקצוץ חריף בגב ובבטן ובעקבותיו כתמים אדומים גדולים. גם ביום החמישי אותו עקצוץ אלא בגפיים. לא הלכתי לרופא. מה יכול להיות הדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/05/2011שלום לך,
התיאור של הפריחה נשמע מתאים לאורטיקריה (חרלת) ובד"כ על רקע אלרגי.
אבל עדיפה עדות ראייה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה חולשה כלליתרחל ארבל19/05/2011
שלום אני בת 30 בריאה בדרך כלל לפני כיומים יש לי הרגשת חולשה כללית בגוף הרגשת עילפון בלי להקיא לא יכלתי לעמוד מה הסיבה לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה חולשה כללית - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/05/2011שלום לך,
מדובר בתלונה מאד לא ספיציפית לזמן קצר באשה בריאה. קשה להגיד מה הסיבה , יש הרבה אפשרויות: החל מחולי וירלי, ירידת לחץ דם, התייבשות,חוסר דם (אנמיה), חסרים שונים של ויטמינים (בי12 למשל) ומינרלים (ברזל,אשלגן), שנויים בערכי הסוכר (עלייה , ירידה), שנויים הורמונליים (בלוטת התריס למשל- בעיקר ירידה ), זיהומים שונים, ירידה בתפקוד הלב ועוד , כולל בעיות שינה, סטרס, חרדה ודכאון.
אם נמשך, כדאי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםרחל ארבל19/05/2011
ביצעתי בדיקות דם היום רציתי לשאול עם זה תקין או מה עושים MCV 78.5 MCH24.8 MCHC31.5 RDW16.01 MICRO 6.5 HYPO4.8 CH 24.8 MONO0.33 BASO00.5 LUC 0.10 NEUT58.7 LYM24.4 MONO6.1 EOS8.0 BASO1.0 ALK PHOSPHATASE127 CHOLESTEROL110 TRIGLYCERIDES68 CHOLESTEROL42 NON HDL HOLES TEROL68 VITAMIN B 12 243.0 אןדה לך על המלצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
קשה לענות, כי חסרים ערכי הנורמה של המעבדה. לכל מעבדה טווחים שונים .
באופן כללי, ביחס למעבדה של מכבי, יש סימנים קלים של חוסר ברזל ורמות ויטמין בי12 גבוליות.
האם את צמחונית?
כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי תוספים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבעליון לא סבריםעמית19/05/2011
בן 46 , סובל מהתקפי כאבים קשים בגב עליון מזה 5 שבועות. ברור אורטופד כולל MRI עמוד שדרה לא הדגים ממצא המסביר את הכאבים . האם יש מצבים/מחלות אחרים היכולים להסביר את הבעיה? אילו בדיקות נוספות צריך לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גבעליון לא סברים - תגובה
גב עליון: האם הכוונה לצואר? עמו"ש גבי?
טוב שMRI תקין.
האפשרויות רבות. חסרים נתונים רבים שמאפשרים מיקוד אבחנתי.
כדאי להמשיך מעקב אצל רופא משפחה ואורטופד.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשימרית18/05/2011
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
WBC K/uL 5.38 4 (.*.......) 10 BD1
RBC M/uL 4.01 4 (*........) 6.6 BD1
HGB g/dL 11.1 12 *(.........) 15 BD1
HCT % 34.8 36 *(.........) 46 BD1
MCV fL 86.8 83 (.*.......) 101 BD1
MCH pg 27.7 27 (*........) 32 BD1
MCHC g/dL 31.9 31.5 (*........) 34.5 BD1
PLT K/uL 259 150 (..*......) 450 BD1
RDW-SD fL 42.2 39 (...*.....) 46 BD1
RDW-CV % 13.2 11.6 (.....*...) 14 BD1
PDW fL 12.3 9 (...*.....) 17 BD1
MPV fL 10.6 7.8 (.....*...) 12 BD1
P-LCR % 29.4 BD1
DifferentialBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
Neutrophils % % 52.1 40 (..*......) 80 BD1
Lymphocytes % % 37.5 20 (.......*.) 40 BD1
Monocytes % % 6.1 2 (....*....) 10 BD1
Eosinophils % % 3.2 1 (...*.....) 6 BD1
Basophils % % 1.1 0 (....*....) 2 BD1
Neutrophils K/uL 2.80 2 (*........) 7 BD1
Lymphocytes K/uL 2.02 1 (....*....) 3 BD1
Monocytes K/uL 0.33 0.2 (*........) 1 BD1
Eosinophils K/uL 0.17 0.02 (..*......) 0.5 BD1
Basophils K/uL 0.06 0.02 (....*....) 0.1 BD1
BiochemistryBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
Sodium mmol/L 143.4 133 (.......*.) 145 BD1
Potassium mmol/L 5.3 3.7 (.......*.) 5.5 BD1
Glucose mg/dL 89.6 55 (......*..) 100 ב-27/10/10 עודכנו תחומי הייחוס
BD1
Urea mg/dL 24.2 0 (...*.....) 50 BD1
Creatinine mg/dL 0.6 0.4 (..*......) 1.1 BD1
AST(GOT) U/L 11 13 *(.........) 35 BD1
ALT(GPT) U/L 9 4 (.*.......) 31 BD1
Alkaline Phosph. U/L 37 35 (*........) 104 BD1
Bilirubin, Total mg/dL 0.33 0.1 (.*.......) 1 BD1
GGT U/L 11.9 6 (*........) 42 BD1
Iron ug/dL 54.2 37 (*........) 145 BD1
Ferritin ng/mL 8.4 15 *(.........) 200 BD1
Vitamin B12 pg/mL 373.0 187 (.*.......) 883 BD1
EndocrinologyBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
TSH mIU/L 2.55 0.35 (...*.....) 4.94 BD1
SerologyBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
C-Reactive Prot. mg/L 0.9 0 (.*.......) 5 BD1
Vitamins & MetabolitesBH1
יש לציין שברזל אני לוקחת פרופל 100 מג 1 ביום האם יש עוד משהו שאני צריכה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/05/2011שלום לך,
הבדיקות תקינות למעט המוגלובין נמוך וחוסר ברזל.
חשוב ממה חוסר הברזל: בעיה בספיגה? דימום וסתי מוגבר? אכילה מועטה של מקורות ברזל?
לפי זה צריך להתאים את הטיפול : איך, מה , כמה ולכמה זמן.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברקהאופק18/05/2011
שלום,
לפני 3 ימים כשקמתי בבוקר התחילה לכאוב לי הרקה הימנית (אולי מעט מתחת לה, בבליטה שנוצרת כאשר פותחים את הפה), ואני חושב שזה קשור לזה שבאותו בוקר חשתי כאילו נעצר לי קצת הדם מהעורק הימני בצוואר(דבר שאף פעם לא קרה לי קודם לכן).
עדיין, כאשר אני פותח את הפה, אני חש כאב באתו האיזור, האם כדאי ללכת לרופא המשפחה, או לחכות עוד כמה ימים,
תודה מראש,
אופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/05/2011שלום לך,
יתכן כאב חולף במפרק שנקרא TMJ . אפשר לחכות כמה ימים ואם נמשך - להבדק.
לא ברור לי איך חשת שנעצר לך הדם בעורק? למה כוונתך?
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן וגרון כבר 12 יוםסופי17/05/2011
שלום,
בתי בת 23, סובלת כבר במשך 12 יום מבעיות עיכול, שילשולים, גזים, ובחילות (ללא הקלה גם לאחר הקאה), כאבים בעיקר בצד השמאלי התחתון של הבטן. בימים האחרונים מתלוננת גם על רגישות בגרון - תחושה מציקה בלתי פוסקת המפריעה בבליעה. הגרון מעט אדום, ללא סימני נפיחות או פצעים. יש לה חום נמוך 37.5 שאינו יורד וכאבי ראש (אציין כי בדר"כ החום שלה נמוך מ-36.6). היא פנתה לרופא משפחה שטען כי כנראה מדובר בוירוס. ב-10 ימים היא ירדה יותר מ-4 קילו ועוד לפני כן הייתה בתת-משקל.
האם זה באמת נשמע כמו וירוס שיחלוף? האם כדאי לבצע משטח גרון? האם קיימת אפשרות לזירוז ההחלמה או לפחות להקלת התסמינים?
בתודה מראש,
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן וגרון כבר 12 יום - תגובה
ד``ר אלון מרגלית18/05/2011אכן התמונה מתאימה לוירוס. אין צורך כרגע לבצע בדיקות מיוחדות אם אין החמרה כמו עליה בחום ותופעות קשות חדשות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)