מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אצת בר כחול ירוקיניב04/05/2011
שלום .. שמעתי וקראתי על אצת בר ירוק כחול
דודה שלי לקחה את זה ואמרה שהיא ירדה 9 קילו ואני בחורה שמנה בת 18 ונורא רוצה להרזות יש לי בעיות דיכאון וריכוז וכתוב שזה עוזר לזה
מה אתם אומרים כידי לי ליקנות את זה האם מומלץ ?
תודה מראש[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצת בר כחול ירוק - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/05/2011לצערי איני יודע מספיק על נושא זה
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברטונלהמירית03/05/2011
שלום,
לבן זוגי בן 27 נוצרה נפיחות באזור הזרוע ובבית שחי ולאחר בדיקות (שבעיקר ששללו תופעות אחרות) הועלה הרעיון של ברטונלה, הוא עבר בדיקות דם לבירור האם אכן זו הבעיה ועדין לא קיבל תשובות (רק בעוד חודש), אולם אתמול והיום בבוקר היה לו חום בסביבות 38.5 וכאשר הלך למרפאה ומדדו לו שוב כעבור כ 5 שעות היה לו 34.9 !!! החום הנמוך כל כך מאוד מדאיג אותי (ובגלל שהוא משרת בצבא אין רופא שיכול לקבלו כעת) בקשר לחום הגבוה אני יודעת שזו תופעה נפוצה במקרה של ברטונלה.
האם יש סיבה מוצדקת לדאוג מהחום הנמוך כל כך???? האם גם חום נמוך מאוד הוא נפוץ במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברטונלה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/05/2011החום הנמוך אינו סיבה לדאגה אך אם הוא מרגיש רע והנפיחות מתגברת יש להגיע לבדיקת רופא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בידיים ורגליים לאחר מקלחת....TTYY03/05/2011
שלום, אני בן 61 והתחילה לי לפני כחודש תופעה מוזרה. בעיקר כשאני מגיע הביתה ובעיקר כשאני אחרי מקלחת יש לי גרד עצום בכפות הידיים ובגב כף הרגל. בזמן הגרד גם אם אני לא מגרד העור הופך לאדמדם וכעבור כ-5 עד 7 דקות הגירוד מפסיק מעצמו. זה בעיקר אחרי שאני מתקלח או מוחה כפיים. מה זה יכול להיות לאיזה כיוון לחשוב? האם משהו מסוכן??אני קצת חושש . אשמח להסברים ואולי לכיווני חשיבה. , לאחרונה ירדתי במשקל כ-25 ק"ג. האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בידיים ורגליים לאחר מקלחת.... - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/05/2011רצוי לבצע ספירת דם בשאלה של פוליציטמיה ורה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
ZZZ07/05/2011תודה , עד כמה זה מסוכן המחלה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםיהודה01/05/2011
שלום
אני בן 31.5 משקל 79
האם יכול להיות שיש צרבת יש כאבים בבטן העליונה ובסערפת
וגם כאבי גב עליון?וא"כ למה יש כאבי גב לשניות בודדות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/05/2011צרבת וכאבי בטן אופיניים לכיב פפטי (אולקוס)
רצוי שתפנה לרופא המשפחה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטת ויטמין D בכפות הידייםשירי01/05/2011
שלום,
מאחר ואני לא רוצה לקבל צבע בידיים, האם זה בסדר אם אני נחשפת לשמש בכפות הידיים במקום בזרועות?
האם כפות הידיים סופגות ויטמין D ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטת ויטמין D בכפות הידיים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/05/2011מה שחשוב הוא לא המיקום אלא שטח הספיגה של קרני השמש. כפות ידיים אינן מספיקות לצורך זה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמרמורות בירך שמאלנעמה01/05/2011
אכן גם לי מזה כחודשיים יש צמרמורות בירך של רגל שמאל בלבד,אני בת 31 בריאה בד"כ, ממה זה עשוי להגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמרמורות בירך שמאל - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/05/2011לא ברור למה את קוראת צמרמורת. אם זו רעידה של שרירים שמדי פעם מופיעה לרגע וחולפת, אין מה לדאוג כי זה חולף מעצמו ולרוב קשור למתח. אם זו תופעה שונה, יש צורך לפנות לרופא המשפחה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה....חנית עמרם30/04/2011
שלום רב,,,
יש לי שאלה קצת מוזרה וגם אני לא יודעת כך כך איך לסגנן אותה אז ככה....
בעלי בן 35 בריא. לעיתים כאשר הוא משלשל (לא לעיתים קרובות) אבל כאשר הוא משלשל וסובל מכאבי בטן, אז ריח הפה שלו ממש כמו של הגזים (ליתר דיוק ממש כמו של השלשול) קיים דבר כזה? ומה עושים?אני מאוד מובכת מזה?אבל חייבת לדעת מה עושים ואם יש טיפול
תודה רבה
חנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת מוזרה.... - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/05/2011נראה שלבעלך יש בעיה במערכת העיכול והוא חייב להבדק - גם כדי להבין מדוע יש שלשול חוזר וגם לגבי הריח בפה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרשיר30/04/2011
זה מה שיש לאמא שלי בכף רגל שמאל.
אמא שלי מסרבת לראות רופא, בטענה שמה שיש לה, לא מפריע לה וזה לא מעניין אותה.
מצורפת תמונה, האיכות של התמונה לא טובה כל כך, אבל יש אפשרות לראות שיש לה מין עיגול כזה והוא מאוד רך לדבריה.
מה זה אמרו להיות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/05/2011אם זה קיים זמן ארוך ולא גדל או משתנה, זו יכולה להיות ליפומה - גידול שומני של העור שאינו ממאיר ואינו דורש טיפול. בכל מקרה רצוי שרופא יבדוק
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים המתאימים ל...?יפעת30/04/2011
שלום רב,
לפני כשנה עברתי אוטם לבבי קטן.
אני נוטלת תרופות רבות :מונוניט , דילטיאזם,אספירין , קארדילוק , לנטון (לריפלוקס בקיבה) .
לאחרונה שמתי לב לתסמינים בגופי שלא היו בעבר:
עיגולים שחורים כהים מתחת לעיניים וכתוצאה מכך העיניים נראות שקועות יותר , השמנה פתאומית למרות תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית , עייפות וחוסר תיאבון.
האם יש קשר לתרופות שאני נוטלת?
אילו בדיקות אתם ממליצים לי לעבור?
למה יכולים להתאים תסמינים אלה? (אני חשבתי על בלוטת התריס)
לאיזה רופא מומלץ לי לפנות?
תודה , יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים המתאימים ל...? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/04/2011כדאי ראשית לפנות לרופא המשפחה כדי להבדק לגבי הלב ושאר המערכות ולשמוע ממנו מה היה ממליץ על פי התמונה השלמה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת רופאת משפחהv123456@walla30/04/2011
מחפשת רופאת משפחה של הכללית בפתח תקווה רצוי איזור מחנה יהודה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת רופאת משפחה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/04/2011בפורום זה אין אפשרות למצוא.
תנסי את אתר הכללית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוך ותחושת "חולשה" ברגלייםירדן29/04/2011
אני בת 15 ורוקדת ולפני שנה התחלתי להיות גם צמחונית.
אתמול באמצע חזרה (שהייתה בחוץ ובגשם) התחלתי להרגיש כאילו יש לי חום למרות שלא היה לי ואמרו לי שנהייתי טיפה חיוורת וכמו כן הרגשתי שהרגליים שלי כמו צמר גפן והן לא יכולות להחזיק אותי (למרות שהן כן) והתחושה זו נמשכת גם היום. בבוקר התעוררתי ומדדתי חום וראיתי שיש לי 35.8.
1. רציתי לדעת, האם יש קשר בין כל הדברים?
2. ממה התחושות ברגליים, החום והחיוורון יכולים לנבוע?
תודה מראש,
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום נמוך ותחושת "חולשה" ברגליים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/04/2011לעיתים זהום ויראלי בא באופן שכזה. כדאי להקפיד על שתיה מרובה ולהקשיב לגוף ולנוח עד שהתחושה תשתפר
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנוברים טעם מר בפה -טיפולמזל מכרמיאל29/04/2011
לפני 3 ימים אכלתי חופן צנוברים שנמצאים אצלי בשקית לצורך אפיה או פיזור בסלטים ונתקפתי בטעם מר בפה מזהו מחריד והגוף שלי סבל מחולשה נוראית לאחר עיון בפורום גיליתי מידע נרחב על התופעה ושיש אנשים אלרגיים לצנובר
ישנם המלצות שונות לטיפול , עכשיו ניסיתי עארק וזה שרף לי מאוד אך אני מרגישה מעט הקלה וכנראה אצטרך לחזור על שתית העארק שאני ממש לא אוהבהת אבל את הטעם המר אני עוד פחות אוהבת ,ניתן לנסות בהצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנוברים טעם מר בפה -טיפול - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/04/2011תודה על המידע
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בלילהליאורה29/04/2011
שלום.
אני בן 55 ומקבל בערב לפני שינה את התרופות : ליפיטור ואיזיטרול .
הבעיה היא שבלילה שמתי לב שזה רק בלילה אני מקבל התקפי שיעול , יובש בגרון / בפה (למרות שהפה סגור ואני לא נוחר) , מעט מרירות , אני מרגיש כאילו רוק חונק אותי , אני בולע או שותה מעט מים והתופעה עוברת עד השיעול הבא .
שמתי לב גם שהלשון מעט לבנה וצורבת .
האם יש קשר לתרופות או שזה יכול להיות משהו אחר .
מה דעתך .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול בלילה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/04/2011שלום לך,
למרות שהתופעה שאתה מציין איננה קשורה באופן שכיח לתרופות שאתה נוטל,
יתכן קשר ולפעמים כדאי להפסיק את התרופות ולחזור לאחת מהן כדי להווכח.
התלונה מתאימה בעיקר להחזר ושטי ולכן כדאי להמנע מאכילה 3 שעות לפני השינה ומצריכה של אלכוהול, ניקוטין וקפאין. אא"ג יוכל לבדוק ולאשר או לשלול בעיה כזו.
אפשרות נוספת היא אסטמה או סוג של אלרגיה.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברכותאריק28/04/2011
לד"ר שלום רב,
במשך יומיים אני סובל מכאבים באזור הרכות של הראש בצד אחד בלבד צד שמאל.
מעל האוזן באזור המצח צד שמאל,מדיי פעם זה הרגשה כמו של עצב ,פעם חשמל ולרוב כאב ..אני לא רוצה סתם ליטול אופטלגין כל יום.הכאב בלתי נסבל.ולא יודע מה זה יכול להיות.האם זה יכול להיות מלחץ וחרדות כאבים שמתאפיינים שם?
או פגיעה בשרירי הלסת?
בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברכות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/04/2011שלום,
האפשרויות שהעלת בהחלט אפשריות. תתכן בעיה במפרק הלסתי TMJ , עצב או חרדה.
כדאי לקחת אנלגטיקה קבועה אם הכאב בלתי נסבל וכמובן להבדק אצל רופא המשפחה או
אא"ג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ל B12אריק28/04/2011
שלום ,דר'
במסמכי הצהרת בריאות ישנה שאלה על צריכת תרופות. אני לוקח B12 ,האם זו תרופה?
תודה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע ל B12 - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/04/2011שלום,
בעקרון זהו ויטמין שנחשב תוסף מזון.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)