מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעד בשרירי הידBA29/12/2010
שלום,
בת 25, לאחרונה שמתי לב שאם אני מצמידה את האגודל לאצבע מורה ואמצעית ומפעילה כוח לחיצה דיי חזק על האצבעות ישנה תנוחה מסויימת של כף היד (כלפי מטה) בה מתחילות לי ממש רעידות של שרירי היד וכף היד עצמה (בדומה לרעידות בעת פעילות מאומצת של שריר בפעילות גופנית למשל), האם זו תופעה נורמלית או שדורשת התייחסות ?
אציין שלפני כ 8 חודשים היו לי תחושות לא תקינות של מעין כבדות ביד ורגל שמאל למשך כמה ימים שבעקבותיהן עברתי בירור נוירולוגי מקיף שכלל MRI CT בדיקות דם ועוד שיצאו תקינות ומאז אני מודאגת ורגישה מאד לתופעות תחושתיות והאם מצריכות בירור.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד בשרירי היד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/12/2010שלום לך,
נסיתי וגם היד שלי רעדה. כך שזה כנראה נורמלי.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקארין28/12/2010
בת 36 בריאה בד"כ פעם הייתי מטופלת בלנטון קבוע בגלל כאב בקיבה וחנק בגרוןזה עבר לי כבר.אתמול אכלתי מאכל שומני מאוד(כבד אווז)בלילה היו לי בחילות היה קשה לי להרדם מתחושת נק כזאת...בבוקר קמתי עם בחילות וכאב חזק בקיבה...מה אני צריכה לקחת כדי להרגיע את זה?לקחתי קודם כדור גסטרו 20 מ"ג ועדיין אין כל כך שיפור עברה חצי שעה מאז שנטלתי...הכאבים חזקים ותחושת חולי מזה יש לי אנא עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קארין28/12/2010נוספו לי עכשיו גם שילשולים לקחתי קל בטן 2 כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אני מקווה שהרגשתך הוטבה.
חשובה אכילה מתונה, שתייה מרובה,אפשר לקחת סותר חומצה כלשהו כמו שעשית, גסטרו, לנטון וכו' וקלבטן לשלשול.
באופן כללי הפורום אינו מיועד ליעוץ בזמן אמת ואינו תחליף ליעוץ רפואי .
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולכיציןאורן27/12/2010
שלום רב,
עקב אוסטאואיד אוסטאומה באיזור עמוד השדרה הייתי נוטל ארקוקסיה ואספירין תקופה ממשוכת. לאור הבעייתיות בשימוש ממושך בתרופות אלו, הרופא המטפל החליף את הטיפול לקולכיצין 0.5 מ"ג פעמיים ביום. האם לכדור זה גם יש תופעות לוואי או סכנות כלשהן עקב שימוש ממושך?
בברכה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולכיצין - תגובה
אנשים רבים עם FMF נוטלים תרופה זו כל חייהם.
בשימוש נכון, הטיפול בטוח. יש סכנת הרעלה , תלוית מינון.
מצאתי באחד הפורומים כאן התייחסות לפגיעה בתאי זרע במתן קולכיצין.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםס27/12/2010
שלום,
אני בת 36 ומעונינת לעבור ניתוח לכריתת שקדים:
תוצאות בדיות דם:
PT-INR 1.24
PT-SEC 16.4
APTT-R 1.29
אני מבינה שעברתי את מדדי הנורמל, והדם אצלי נקרש איטי יותר.
1. אני יודעת שיש סכנה לעשות ניתוח עקב גילי המבוגר, מדדים אלה של בדיקות הדם מסכנים אותי אף יותר?
2. האם לאחר כריתת שקדים יש סיכוי ליותר מחלות ,זיהומים, שפעות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
כריתת שקדים , שהיתה כ"כ מקובלת בעבר, נעשית היום במקרים מעטים , למשל כשיש
הפרעת נשימה בשינה עקב שקדים מוגדלים מאד, בילדים בעיקר או כשיש דלקות חוזרות
בתכיפות גבוהה.
במקרים אלה, כריתת השקדים דוקא משפרת את הבריאות ולא ההיפך.
לא מצאתי מחקרים שמראים עלייה בשכיחות הזיהומים בדרכי הנשימה לאחר הניתוח.
בכ"ז כאמור לא ממהרים היום להוציא את השקדים, מתוך הנחה שרקמה זו חשובה לבריאותנו
וגם כדי לא להסתכן בניתוח מיותר.
אחת מסכנות הניתוח אכן דמם. לגבי תפקודי הקרישה שלך: לא רשמת ערכי בקורת.
INR מעט גבוה. כדאי להתיעץ עם המטולוג .
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בבליעהיאיר26/12/2010
ד"ר שלום!
אני בן 21, וכבר מס' שנים (בערך 4), אני סובל מבעיה שאני מגדיר כ"מוזרה":
לעיתים (קורה אחת לחודש בממוצע..) במהלך בליעת אוכל, אני מרגיש פתאום שהאוכל נתקע בגרון, "באמצע הדרך", ואיני מצליח לבלוע אותו עד הסוף. במצבים קיצוניים אני נשאר חסר אונים במצב לא נעים זה מס' ארוך של דקות.
הבעיה לא נפתרת בעזרת שתיית משקאות, שכן גם הם "נתקעים" בחסם שנוצר.
אני לא חושב שמקור הבעיה הוא בלעיסה או באכילה מהירה מדי, שכן מאז שזה התחיל אני נזהר מאוד, אוכל לאט ולועס היטב. סימן נוסף הוא שזה קורה במאכלים קשים ורכים כאחד (כדוג' קוטג'), וזה מרגיש יותר כהפרעה בפעולת הבליעה.
האם הבעיה מוכרת והאם יש דרך לטפל בה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בבליעה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית27/12/2010שלום משה
יש מספר סיבות לבעיה זו
מציע שתפנה דרך רופא המשפחה לבדיקה של בליעת בריום הבודקת את תפקוד הושט בבליעה
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור26/12/2010
לפני שבוע . קיבלתי מכה יבשה בפין .במצב של זיקפה . ונהיה לי סימן כחול . האם מותר לקיים יחסים? . או לחכות שזה יעבור ? כמה זמן זה אמור לעבור?.והאם יכול להיות לי עקמת בפין ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית27/12/2010שלום משה
מותר לקיים יחסים במצב זה
סביר שהסימן ישאר שבוע - שבועיים עד שיחלוף
ללא השאר סימן
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור30/12/2010בטעות כתבתי לפני שבוע."מדובר לפני חודש" . ועד עכשיו הסימן נישאר. האם חודש זה הרבה זמן? .. ואני כל הזמן חושש שיהיה לי דימום פנימי נוסף. כתוצאה מהיחסי מין .האם הלחץ שלי מוצדק?הבעיה שהסימן ניכר בזיקפה . ולא נעים להראות זיקפה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה על A1Cרונן26/12/2010
האם תוכל להסביר לי מדוע ניתן לי אינסולין לנטוס במטרה להוריד A1C , יש לו השפעה מהירה יותר או מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה על A1C - תגובה
ד``ר אלון מרגלית26/12/2010שלום רונן
זו שאלה שיש להפנות לרופא שרשם לך את האינסולין הזה.
למידע כללי - לנטוס ניתן לשם שמירה על רמה קבועה בדם של האינסולין.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום בית חזהאיציק26/12/2010
בצילום בית חזה שנעשה לאדם בגיל 70 התקבלה התשובה הבאה
צל הלב אינו מוגדל
שינויים אינטרסטיציאלים ונפוח יתר בריאות
מימין סרעפת מורמת
סינוסים קוסטופרניים חופשיים
רציתי לדעת מה זה אומר?
והאם צריך לבצע עוד בדיקות?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום בית חזה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית26/12/2010שלום איציק
תוצאה זו יכולה גם להיות תקינה
צריך לקבל את ההתייחסות לתוצאות מהרופא שבקש את הצילום
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ועוד כמה דברים ...אברהם26/12/2010
בוקר טוב,
לפני כשבוע ביצעתי בדיקות דם לקראת אפשרות לתחילת קבלת טיפול תרופתי כנגד סכרת.
להלן הבדיקות הרלוונטיות והבעייתיות כפי שנמדדו:
* סוכר (בצום) - 166
* %ha1c - 7
* alk phosphatase - 129
* got (ast) - 34
* gpt (alt) - 55
* ggt - 41
* ferritin - 89.7
* iron - 46
* triglycerides - 295
* cholesterol - 199
* hdl - 41
* ldl (calc) - 99.8
* non hdl - 159
* folic acid - 10.2
* %neut - 74.1
* %lym - 17
* hb - 14.5
* microalbumin/creat - 4.95
אני בן 42, לא מעשן ולא שותה, גובה כ - 170 משקל כ- 69.
לוקח בחודשים האחרונים כדור נגד כולסטרול (שכחתי את שמו) 20 מ"ג לפני השינה ו2 כדורים (אחד בבוקר ואחד בערב) של סרנדה - 50 מ"ג.
מזה תקופה ארוכה מקרים די רבים של עייפות ותשישות.
כמו-כן ניצפה לחץ דם גבוה מידי פעם ופעם.
אתמול למשל הרגשתי בשעות הערב כאבי ראש (לא חזקים, אך מטרידים) מדדתי לחץ דם שהיה בסביבות 90/140 - ביצעתי מספר מדידות במשך הערב כאשר התוצאות היו די זהות.
הבוקר מדדתי שוב והתוצאות היו זהות שוב (בסביבות 90/140).
כשהגעתי לעבודה הרגשתי עייפות רבה ותשישות רבה עם תחושה של חום (שככל הנראה אין לי).
מעוניין ביעוץ לגבי:
* מה פשר הטרגליצרידים הגבוהים לעומת כל יתר המדדים שהינם בגבול העליון של הנורמה ? האם הטריג לא מושפעים מהתרופה ?
* מה לגבי רמת הסוכר הגבוהה וה- A1C שאינו גבוה במיוחד ? אני תמיד הסתובבתי סביב 100-110 סוכר ובשנה האחרונה עליתי ל-140-160.
* מה יכולה להיות הסיבה לחוסר הברזל אם הפריטין וההמוגלובין בסדר (פחות או יותר).
* האם יתכן וישנה השפעה של התרופות שאני לוקח (כמעט שנה - אני מעריך) לתוצאות הבדיקות ?
* לפי בדיקת המיקרואלבומין אני מבין שאין בעיה כלייתית - אם כך האם לחץ הדם הגבוה הוא תורשתי או נובע ממשהו אחר ?
* בהתייחס לכלל התוצאות - מה יש לבצע - בדיקות נוספות ? ו/או טיפול כלשהוא ?
אני נפגש לקראת סוף השבוע עם רופא המשפחה - אבל הייתי שמח לייעוץ ראשוני שלכם כאן.
המון תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות ועוד כמה דברים ... - תגובה
ד``ר אלון מרגלית26/12/2010שלום אברהם
הפורום נועד לענות לשאלה ממוקדת כדי למנוע פניה מיותרת לרופא.
אתה מעלה שלל שאלות שצריכות להיות מופנה לרופא המשפחה והוא, בהתייחס למכלול התמונה הקלינית יעזור לך למצוא את הפתרון הטוב והיעיל באיזון מחלות.
מציע שתחכה עוד מספר ימים לעצותיו מכיוון גם שאין שום דבר דחוף בבדיקות
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסאי בריאורן24/12/2010
שלום רב,
אני מעוניין בכדורי אסאי ברי כתוסף תזונה. רציתי לשאול האם יש סוג מסויים שעדיף או מומלץ יותר?
תודה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסאי ברי - תגובה
ד``ר אלון מרגלית25/12/2010מצטער, לא מכיר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אנטיבוטיקהעינר23/12/2010
שלום ,
אני צורך במשך יומיים MOXYVIT FORTE 3 פעמים ביום בגלל אודם בגרון ,והתקררות
עם חום של 38.4 שהיה במשך יומיים ,רוצה לדעת האם התרופה יכולה לגרום לכאבי ראש וסחרורות?
חום כבר אין לי.כן יש אף סתום ,ומשום מה פעמיים על הבוקר יש לי ממנו דם ,ממש מועט.האם זה בגלל שאני מתכסה בשמיכות רבות? האם זה נורמלי?
בתודה
עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת אנטיבוטיקה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010שלום עוז
סביר שכאבי הראש והסחרחורת מהמחלה עצמה ופחות מהאנטיביוטיקה. לעיתים המחלה יכולה לגרום לדימום מהאף בגלל גרוי הרירית מהנזלת, ללא קשר לכיסוי בשמיכות.
אם לא יחלוף לאחר סיום המחלה יש לפנות לבדיקת רופא אא"ג
לבריאות וברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!שירה23/12/2010
חוששת שנשבר לי צמרון אוזניים באוזן, והוא נכנס לי מאוד עמוק.
זה קרה ממש עכשיו ככה שאני לא חשה כאב , האם יש בזה סיכון?
ואם אכן נכנס ניתן להוציא?
העניין שנשבר לי הצמרון והחלק השבור נעלם (אציין שחפרתי דיי עמוק) .הוא לא נפל ככה שההסתברות שהוא חדר דיי סבירה.
יש מצב שהוא שמה ולא יקרה כלום?
והאם עליי לבדוק בהקדם (ובכלל אפשר יהיה לראות אם אכן נבלע) גם אם לא חשתי תחושות מוזרות כמו סחרחורת וכ"ו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה! - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010אין לו הרבה מקום לברוח בכל מקרה...
אם לא מפריע לך, תאפשרי לו לצאת עם המקלחת הבאה שבה תכווני זרם מים מהמקלחון לאוזן. אם לא יוצא - אין ברירה צריך לפנות לרופא אזניים.
בכל מקרה אין סיכון אם תפסיקי לחפור באוזן...
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל והמוגלוביןיעלה23/12/2010
שלום
בת 32 ברקע לופוס וקרישיות יתר ( סכרת בעבר שנעלמה לאחר הפסקה בשימוש בסטרואידים וירידה במשקל של 25 קילו). היום עשיתי בדיקות דם iron, trasferin, feretin, cbc. הטרנספרין ופריטין יצאו תקינים , ההמוגלובין 11.7 ( הוא במגמות ירידה היה 12.2, 11.9 ועכשו 11.7) אבל הברזל יצא ממש נמוך- צריך להיות בין 40-45 ויצא 26. מנסיון עבר אינני יכולה לקחת ברזל בכדורים כי כל סוג עושה לי תופעות לוואי של כאי בטן, בחילות ועצירויות. האם יש מקום לוונופר או שבגלל שהממוגלובין עדיין" בנורמה" זה לא מצריך שום טיפול. לציין שעשיתי את הבדיקות בגלל עייפות קשה שמופיעה בחצי השני של היום כל יום
תודה על התשובה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל והמוגלובין - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010שלום שיר
ראשית אינני סבור שרמת המוגלובין או ברזל שכאלו הם הגורם היחיד לעייפות. צריך להמשיך בברור וכדאי להתייעץ עם רופא המשפחה לשם כך.
לגבי הברזל - אני ממליץ תמיד קודם כל על תזונה עשירת ברזל כגון ירקות ירוקים, בשר בקר, מאכלי שומשום וסרדינים - בריא ביותר, ספיגה מצוינת ואין תופעות לוואי!
אם בכו"ז צריך כדורים ניתן לנסות ולנטול אותם עם אוכל. אמנם הספיגה יורדת אך גם תופעות הלוואי.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמה קבועהריטה23/12/2010
מה משמעות אינסולין שהוא בזלי האם הוא באמת יוצר רמה קבועה ומדמה את פעילות הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמה קבועה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010הכי קרוב שניתן
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוחה אם זה הפורום הנכון...אני22/12/2010
כבר יותר משבועיים סובלת מכאבי בטן, בחילות והקאות, שלשולים, כאבים בבלוטות הצוואר וסחרחורות וכאבי ראש קשים מאוד. בדיקות הדם לא הראו שום דבר חריג חוץ מרמה גבוהה של אאוזיפילים (10.6) ותוצאה גבולית לגבי מחלת הנשיקה. כמו כן, אני לא יודעת אם זה קשור, אבל מס' ימים לפני כן עשיתי חיסון נגד כלבת והכאבים ביד לא עוברים כבר כמעט 3 שבועות. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה אם זה הפורום הנכון... - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010את בהחלט צודקת בשאלה
והתשובה היא שזה לא נושא לפורום כלשהו אלא למפגש עם רופא ובדיקה גופנית על מנת למצוא פתרון ומזור לתמונה הקשה שאת מתארת.
מציע לא להשתהות אלא לפנות לרופא המשפחה בהקדם
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)