מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עובר עלי?אג01/12/2010
אני מנסה להבין מה עובר על הגוף שלי
בת 23, קרוהן, מטופלת ב4 ג' רפסאל ביום.
לאחרונה הגוף שלי מתנהג מוזר, התנפחתי, יש לי אקנה, השיער צומח מהר (בניגוד למצב הרגיל שצומח נורמאלי), אני מטילה שתן הרבה מאוד פעמים ביום, רעב מוגזם, סחרחורות, בחילות בערב, מתקשה לישון לילה שלם (מתעוררת 2-4 פעמים בלילה)
זה לא דבר שאופייני לקרוהן עד כמה שאני מכירה את ההתנהגות של המחלה אצלי
למה זה יכול להיות קשור? אולי כליות? אולי הורמונאלי?
מה כדאי לעשות כדי למתן את התופעות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עובר עלי? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/12/2010שלום לך,
החלק הראשון (אקנה, צמיחת שיער)- נשמע הורמונלי. איך המחזור? האם את נוטלת גלולות?
החלק השני- פחות ספיציפי. חלק מהסימפטומים אולי קשורים לרפסל.
כדאי לפנות לרופא המשפחה ולבקש בדיקות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפולליאור01/12/2010
צהריים טובים,
הייתי רוצה לדעת מה היתרונות של אינסולין בזלי (כמו לנטוס, למביר) לעומת המיקס? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על טיפול - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/12/2010שלום לך,
הבזלי הוא ארוך פעולה ומחקה את ההפרשה הבסיסית של אינסולין מהלבלב, שאינה תגובתית לאוכל. במיקס יש מרכיבים שונים, בעלי אורך פעולה שונה.
היתרון בבזלי- מיעוט תופעות לואי, בעיקר ירידת סוכר מסוכנת (היפוגליקמיה), הזרקה פעם ביום.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלמידיהעינר30/11/2010
לצוות שלום רב,
יש לי תוכי אשר חולה בקלמידיה,הוא איתי בחדר.אין אפשרות להוציאו החוצה.
התחלתי בטיפולו ,הפחד הוא שלא נדבקתי חס וחלילה.
איך אפשר לאבחן זאת,מה התסמינים והאם זה נדיר.
יש לי כאבי גרון,נזלת ואפצי במשך 4 ימים,ללא חום.האם יכול להיות קשר למחלה הזו?
המחלה מסוכנת או לא?
בתודה בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלמידיה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/12/2010שלום רב
המחלה לא מסוכנת ולרוב אינה פוגעת בבני אדם
קרוב לוודאי שכאבי הגרון והנזלת קשורים לדלקת וירלית, כאשר אין חום
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנותנירו30/11/2010
שלום .
הרופא רשם לי באבחנה : RADICULAR PAIN , NUMBNESS, CERVICAGIA
מה פשר 3 האבחנות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/12/2010שלום
כאב ונימול באזור הצוואר ממקור יציאת העצב מחוט השדרה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגליים נפוחות.נחי30/11/2010
שלום. אני סובל בשבועות האחרונים מכאבי גב וישן כמחצית מהלילה בישיבה.
בעקבות כך, כנראה , התנפחו הכפות. החלק העליון אף כואב מעט ויש בו סימן לשטף דם קל.
האם צריך לערוך בדיקה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות רגליים נפוחות. - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010אין די פרטים כדי לומר אם נדרשת בדיקה
בכל מקרה הרמת הרגלים יכולה להפחית את הנפיחות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח אגן לכוון SIJשירי29/11/2010
שלום רב אם תוכלו להסבר לי מה אומר הדבר הזה כי זה מדאיג אותי כי יש לי תור לרופאת ראומטולוגיה עוד 2 חודשים.
תעודה מגנטית מכוון למפרקים איליאקלים. בשאלה של סקרו איליאיטיס. הבדיקה בוצעה בחתכים סמיקורונלים בסדרות T1 T2 עם דיכוי שומן, FSPGR ללא ולאחר הזרקת גדוליניום בתוספות בסדרות סגיטליות ב - T2 עם דיכוי שומן לעמ"ש המותני ו - FSPGR לאחר הזרקת גדוליניום. קיימים שינויים סקלרוטים סובכונדרלים באסקט האיליאקלי של מפרקים הסקרו איליאקלים מני צדדים. במידה מינימלית גם באספקט הסקראלי. אין בצקת של לשלד האצם. אין העשרה לאחר הזרקת חומר ניגוד של המפרקים הסקרו איליאקלים או של לשד העצם. הפורמינות הסקרליות נראות שמורות. חוליות עמ"ש המותני מודגמות חלקי בבדיקה זו אין לזיות על שם אנדרסון או רומנו היכולות להעיד על ספונדילוארטרופטיה מודגם בלט דיסק קל ב L5-S1. אין עדות לשינויים אנטזופיטרים. לסיכום : סקלרוזיס סובכונדרלי קל משני צידי המפרקים הסקרו איליאקלים כמתואר. אין עדות לשינויים היכולים להתאים לסקרו איליאיטיס אקוטית. באבחנה מבדלת של שינויים סקלרוטים אלו אוסטאיטיס קונדנסנס אילי. נא תעזרו לי מה אומרים פה כי לא הבנתי כלום. אודה לכם מראש שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח אגן לכוון SIJ - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010בקיצור:
אין ממצא מדאיג במיוחד שעבורו צריך לקבל ייעוץ דחוף
השינויים המתוארים יכולים להסביר כאבים באזור, אם קיימים
הטיפול הוא תרופתי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב מואצות לאחר שינהאנונימי29/11/2010
בס"ד
שלום,
בשבועיים האחרונים ישנה אצלי תופעה חדשה של דפיקות לב מואצות לאחר שינה [גם קצרה],
אני בת 42, ללא עבר לבבי, עשיתי בדיקת א.ק.ג לפני חודש אשר יצאה תקינה, ישלי כולסטרול גבוה [טריגליצידים] ואני סובלת מחרדות, ביצעתי בדיקת מאמץ, MRI לעורקים צווארים, הכול יצא תקין.
בנוסף יש לי גם צרבות שמלוות אותי, ובעוד חודשיים אעבור בדיקת גסטרו.
ממה יכולים לנבוע הדפיקות לב לאחר השינה?
אבקש עזרה,
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב מואצות לאחר שינה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010קרוב לוודאי שהחרדה גורמת לתופעה זו וגם לצרבת
חשוב שתטפלי בחרדה באמצעות תרופה מתאימה ו/או שיחות טיפוליות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שתן, מודאגתזיוה29/11/2010
שלום,
בת 22, חזרתי מדרום אמריקה שם טופלתי מספר פעמים באנטיביוטיקה עקב קלקולי קיבה. בדיקות דם בארץ תקינות, אבל תוצאות השתן הן:
PH 5, NITRIT/KETONE/GLUCOSE/UROBILINOGEN – Negative/Normal
PROTEIN 70 (0-30), LEOCOCYTES 500 (0-10), ERYTROCYTES 25 (0-10)
LEUCOCYTES/FIELD רבים
ERYTROCYTES/FFIELD רבים
MUCOUS +++
SQUAMOUS EPITHELIAL CELL ++
URINE CULTURE - תרבית שלילית
אין לי כל תסמינים שמרגישה, כמובן קבעתי תור לרופא, אך אני מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות שתן, מודאגת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010טיפולי אנטיביוטיקה חוזרים עלולים לקטול את אוכלוסיית החיידקים הרגילה במערכת השתן ובנרתיק ולהביא לצמיחת פטריה או זהומים אחרים שמתבטאים בבדיקת השתן שעשית.
אם אינך סובלת מכאב או צריבה, עדיף לשתות כמות רבה של מים לשטיפת "המערכת" ולאכול מאכלי פרוביטיקה המשקמים את אוכלוסיית החיידקים הטבעית בגוף
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום לא שכיח מאחורי הלשוןאלון ש.29/11/2010
שלום
אני בחור בן 39 בדרך כלל בריא.
החל מיום שבת בבוקר התחיל לכאוב לי רק צד שמאל של הכניסה לגרון בבליעה.
כמו כן הלשון התחילה לשרוף.
היום יום שני הלשון שורפת מאוד כל הזמן וקצת כואבת, זה מקשה לאכול וגם קצת מפריע בדיבור. בבליעה כאב רק בצד שמאל.
תחושה מאוד לא נעימה.
הייתי הבוקר אצל אא"ג בקופ"ח, לצערי היה לה דקה וחצי בין חולים.
בדקה אותי דרך האף בצד שמאל.
ממצאים
פה לוע תקינים. בבדיקת FO מימצא של lingual tonsillitis
אודם באיזור של סופראגלוטיס, לרינקס תקין.
המליצה רפאפן VK 500 מג 4 כדורים ביום 2 יחד כל פעם.
יצאתי משם עשיתי באופן פרטי ספירה ושקיעה.
בספירת הדם הכל תקין.
WBC = 8
NEUT = 60
LYMP= 27.8
כל היתר בנורמה
ESR = 18
יש קצת תחושת חולשה, חולי. חום נמוך עד 37.5
1.האם זה סביר שיש לי lingual tonsillitis אם ספירת דם תקינה? רופא המשפחה אמר לי שאין צורך בשום אנטיביוטיקה בגלל שבספירה אין זיהום. האאג אמרה שצריך לקחת כי זה חידק.
2.אני מאוד מוטרד מהאבחנה הזאת. האם זה משהו לא שכיח שמופיע רק אצל אנשים עם בעיות כרוניות?
3.קיימתי מין אוראלי עם אשתי כשבוע לפני שהתחילו התסמינים.
האם זה אומר שאולי יש לי בעיה חיסונית? מחלה אחרת? דורש בירור?
4. האם יש סיכון אם לא אקח אנטיביוטיקה.
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום לא שכיח מאחורי הלשון - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010אם הולכים לשני רופאים, מקבלים 3 דעות...
תבחר את הרופא בו יש לך אמון ותדבק בהמלצותיו.
אינני רואה קשר לנושא יחסי המין או לבעיה חיסונית מיוחדת
קרוב לודאי שתוך מספר ימים הבעיה תחלוף
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטין ואנמיהhhh29/11/2010
שלום רב!
אני בת 26 עשיתי בדיקת דם ויצא לי פריטין 6 (שזה מאוד נמוך הנורמה היא מ10)וברזל 138 (הנורמה לברזל היא עד 145)האם זה נחשב לאנמיה?
ואם לא ,אז מה כן נחשב איך יודעים מה נחשב לאנמיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטין ואנמיה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010אכן אנמיה! יש לפנות לברור הנושא לרופא המשפחה ולטיפול
בברכה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אנמיה לא שייכת להמוגלובין?
hhh30/11/2010למרות שהברזל יצא בסדר זה נחשב לאנמיה?
איך קובעים אם יש אנמיה לפי המוגלובין הברזל או הפריטין?
האם זו סיבה למחזור ארוך או שזה לא שייך?והאם יש לדאוג מאיבוד דם במחזור במצב של
אנמיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
hhh30/11/2010מצטערת לא ידעתי שהמוגלובין שייך לספירת דם וראיתי שההמוגלובין שלי יצא 13.4
והנורמה היא מ12 עד 16?האם זה נחשב לאנמיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/12/2010גם כאשר ההמוגלובין תקין, האנמיה יכולה להתפתח בגלל למשל מחזור ממושך
ואז נראה קודם את הפריטין נמוך ורק בהמשך את ההמוגלובין יורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה שאלה נוספת
hhh01/12/2010האם האנמיה היא זו שגורמת למחזור ממושך או להיפך? או שמחזוןר ממושך הוא בכלל רק
סימן לאנמיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בויטמין די ונפילת סוכרחיה28/11/2010
2 שאלות לגבי 2 פציינטים ברשותך.
ביתי בת 29 תוצאה של בדיקת ויטמין די אצלה היה: 35.7 בשעה שקראתי שמינימום צריך 75. האם צריכה לקחת כדורים וכמה פעמים ביום? או טיפות ויטמין די- וכמה טיפות ליום בכדי להרים לה את המחסור?.
בנוסף: בעלי סוכרתי 2. בבוקר בצום מודד את רמת הסוכר, יש לו: 140. לאחרונה יש לו מידי פעם חולשה והזעה לא נורמלית, וכשהוא מודד יש לו: 45 סוכר. וזה אחרי שאכל. הוא מקבל גלופז', תרופות להורדת לחץ דם וכלורסטרול. מדוע יש נפילה ומה עושים כשאנו נמצאים מחוץ לבית ופתאום מקבל היפו??? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בויטמין די ונפילת סוכר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010חשוב שבעלך יפנה בדחיפות לרופא המשפחה לאיזון הסוכר - יש סכנה של ממש בערכי היפו כאלו
בהזדמנות זו ניתן יהיה לקבל טיפול בויט D לבת
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במרכז החזהאיילת28/11/2010
שלום,
לפני שבוע כאב גרון ללא ממצא חיידקי, הרופא לא שמע כלום בריאות. לקחתי למוסין. עדיין סובלת מחולשה, קצת סחרחורת ומתעייפת מדיבור. מה שמפריע לי ביותר- כאבים במרכז החזה. מה לעשות? נרתעת משימוש באנטיביוטיקה בגלל בעיות במערכת העיכול - IBS, רגישות ללקטוז, ריפלוקס, שמחמירות מאד עם שימוש באנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במרכז החזה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010אין צורך באנטיביוטיקה אלא כדורי אקמול או נורופן
התופעה חולפת מעצמה לרוב עם ההבראה מהדלקת בגרון
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטחוריםסיגל28/11/2010
אני סובלת מבעיית טחורים מאוד קשה, שום משחה לא עוזרת לי. האם יש טיפול כדי למנוע את הסבל הרב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטחורים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010במידה וטיפול במשחה לא עוזר, צריך להגיע למומחה - פרוקטולוג והוא מבצע פעולה מהירה ופשוטה שקוראים לה "קשירת טחורים"
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא.. ניתפס לי השריר בלבrivka28/11/2010
שלום. בת 24
כבר כמה פעמים שאני מרגישה שנתפס לי השריר בלב, וזה קורה מתוך שינה כשאני רוצה להתפך לצד השני, אני נושמת עמוק וזה משתחרר לי, זה נורא מלחיץ אותי, מה יכול להיות?? אני חייבת לדעת מזה, יכול להיות שאני מדמיינת וזה לא בלב?? ממה זה קורה בד''כ?
אשמח לתגובה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא.. ניתפס לי השריר בלב - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010השרירים בלב לא "נתפסים"
התופעה תתכן מהתכווצות שרירים שבין הצלעות או הסרעפת - לא מסוכן ולא צריך להלחץ
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת עלפוןיעל28/11/2010
בתקופה האחרונה קרה לי כבר כמה פעמים שחשתי תחושת עלפון (ראיתי שחור לגמרי, לא שמעתי טוב, והייתי מסוחררת) לאחר עמידה ממושכת.
הדבר לא קורה לי במהלך פעילות גופנית או בכל מצב אחר מלבד כאשר אני נמצאת למעלה מ20 דקות במצב של עמידה סטטית. חשוב לציין שהתחושה יכולה להמשך יחסית הרבה זמן גם לאחר שאני מתישבת.
מה יכולים להיות הגורמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת עלפון - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/11/2010שלום יעל
לרוב התופעה נגרמת מירידת לחץ דם בעקבות התייבשות חלקית/אי שתיית כמות הולמת של נוזלים
נסי לשתות מספר כוסות נוספות ביום וצפי לראות שיפור או העלמות התופעה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)