מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצלעות אחרי דלקת ריאותשירן22/12/2010
שלום דוקטור,
לפני כשלושה שבועות אובחנתי עם דלקת ריאות. קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג doxylin למשך עשרה ימים והיום כבר נגמר השיעול, אבל נשאר לי כאב בצלעות בצד ימין. במהלך היום זה כמעט ולא מורגש (רק כשאני מתמתחת או מסתובבת), זה בעיקר מורגש כשאני מתעטשת או משתעלת. אז אני מרגישה כאב חד לשניה.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצלעות אחרי דלקת ריאות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010שלום שירן
כאב כזה שנשאר זמן מה לאחר דלקת ריאות הוא שכיח
ניתן לטפל באמצעות תרופות נגד כאב כגון אקמול, נורופן וכד'
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת פלסמהעידית22/12/2010
שלום וברכה!
לפני כשבוע קיבלתי מכתב מתל השומר בו נתבקשתי לבוא לתרום פלסמה עקב כך שסוג הדם שלי הינו ab ויש אותו רק ל-7% מכלל האוכלוסיה.
רציתי לשאול האם אני יכולה ללכת לתרום את הפלסמה אם ההמוגלובין שלי תקין-12 אך הפריטין שלי נמוך-7.
אשמח אם תענו לי בהקדם ושאכן אוכל להציל חיים.
בתודה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת פלסמה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית23/12/2010שלום עידית
אין בעיה בתרומת דם כאשר ההמוגלובין ברמה סבירה.
הפריטין הנמוך מעיד על צורך להגביר את המאגרים של הברזל וזאת, לרוב ניתן לעשות על ידי תזונה מתאימה ועשירה בברזל כמו ירקות ירוקים, בשר בקר ומוצרי שומשום
לבריאות וברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- WBCנועם20/12/2010
שלום דוק'
לאחרונה עשיתי בדיקות דם בעקבות זיהום בדרכי השתן
שמתי לב שספירת כדוריות דם לבנות עלתה וכמעט הוכפלה
יש לי לוקופניה בניגנה על רקע תורשה ותמיד הספירה היתה
סביב 3.2 בבדיקה האחרונה היתה 6.1 האם הזיהום יכול להסביר
את הקפיצה בספירה של הכדוריות הלבנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WBC - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/12/2010שלום לך,
בעקרון כן.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת מימית בלתי פוסקתקארין19/12/2010
היום בבוקר היתה לי חולשה נוראית שילשלתי פעם אחת הרגשתי מין קושי להכניס אויר ומין רעד בידיים,הלכתי לקופ"ח מדדו ל'ד היה 100 על 60 סטורציה 100 אקג תקין חזרתי הביתה ופתאום התחלתי להרגיש חולשה שוב ונזלת מימית בלתי פוסקת כאבי אוזניים מעט מין גירודים באוזניים ובגרון כאבי ראש וחולשה ברגליים....ממה זה?האם שפעת?לקחתי דסקמול צינון יש עוד משהו שעלי לעשות אני חלשה מאוד ויש לציין שיש לי אסתמה מאוד קלה...תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אכן נראה שמדובר במחלה וירלית מהסוג השכיח בימים אלה בארצנו.
מנוחה, שתייה מרובה ואקמול עשויים לעזור.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום וסטרואידיםספיר18/12/2010
שלום.נוטלת סטרואידים כבר כמעט שנתיםם.כרגע במינון נמוך.
כול הזמן מרגישה כאילו יש לי חום עם כאבי ראש והמד חום מראה רק 37,38.
האם זה נכון שסטרואידים בכדורים לפעמים לא מראים את החום האמיתי.איך אפשר לדעת אם יש לי חום ומה לעשות?לגשת כול פעם כשזה קורה לרופא?זה עלול להיות רציני או שקרוב לוודאי זה סתם הצטננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום וסטרואידים - תגובה
אייני יודעת איזה מינון של סטרואידים הינך מקבלת ועבור איזו מחלה.
בכל אופן, סטרואידים מחלישים את המערכת החיסונית ומסווים תופעות של דלקת , ביניהן חום ולכן בכל סימפטום מהסוג שתארת ואפילו חום נמוך יש להתיעץ בהקדם עם הרופא , עקב אפשרות של זיהום.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות שלא ידעתי באיזה פורום לשאול..אני :)16/12/2010
1.לפני חודשיים שהייתי במחזור ראיתי בבירור על הנייר טואלט(שהיה עם דם) תולעת לבנה שזזה כמה שניות ואז נעצרנ-אני בטוחה שלא דמיינתי את זה...יש לזה הסבר?מה עושים עם זה?
2.החודש,אחרי שקיבלתי את המחזור החודשי הקבוע(שאותו אני כבר מקבלת מגיל 12.5)שבוע אחרי שהוא ניגמר,קיבלתי שוב וזה יותר כואב מבפעמים הרגילות....אפשר הסבר?לפנות לרופא?
בת 16 דרך אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות שלא ידעתי באיזה פורום לשאול.. - תגובה
מה שאת מתארת מתאים לאוקסיאוריס- תולעים קטנות לבנות שנמצאות בפי הטבעת או בפות
בד"כ בילדים קטנים וגורמות בעיקר לגרד ואי נוחות. יש טיפול מהיר ויעיל ע"י ורמוקס- בקשי
מהרופא.
אפשריים שנויים במחזור מסיבות שונות, כדאי להיעץ עם רופא הנשים שלך, אם זה נמשך.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת פול בהריוןדורית15/12/2010
שלום רב !
האם מותר לאכול בהריון פול?
יש לציין שיש אצלנו במשפחה G6PD
אודה לתשובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת פול בהריון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/12/2010שלום לך,
אני מניחה שאת אינך סובלת מחוסר באנזים ואת שואלת לגבי הסיכון לעובר, מכיוון שיש סיפור משפחתי.
אין לי מידע על כך. אנסה לחפש. נראה לי הגיוני לא לאכול פול , ליתר בטחון.
לבריאות,
תוספת: מצאתי התייחסות לכך- אם יש לך ילד שסובל מחוסר באנזים- לא לאכול פול בהריון .
כך שההתייחסות לגבי הריון ראשון צריכה להיות מחמירה לדעתי, כשיש סיפור משפחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהפך בריאותי במשפחההילה15/12/2010
אנחנו החלטנו על מהפך בריאותי במשפחה שלנו, הפסקנו לעשן, התחלנו לאכול בריא, הוצאנו סוכרים ואת כל ייתר הג'אנק, בקיצור, כמו שאמר חיים יבין, מהפך.
למזלינו הילדים מספיק קטנים כדי לזרום איתנו בלי למרוד.
אנחנו שוקלים להתחיל גם לקחת מולטי ויטמינים,חזרנו משליחות בארה"ב ושם הנושא הזה מאוד מאוד פופולארי ויש הרבה מודעות, מצאנו ברשת מאמר מעניין בנושא שאולי יעזור לנו
להחליט והיינו שמחים לשתף ולשמוע חוות דעת נוספת, תעזרו לנו להחליט בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהפך בריאותי במשפחה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/12/2010שלום לכם,
כל הכבוד ובהצלחה.
עברתם את השלב הראשון הקשה בדרך לשנוי .
אבל עוד צפויים קשיים בדרך וחשוב להאמין ולהתמיד.
על איזה מאמר מדובר ומה השאלה?
אשמח אם תשלחו קישור.
באופן כללי, אינני ממליצה על נטילה של ויטמינים באנשים בריאים עם כלכלה מגוונת ובריאה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הברכות דר' כוכבי, דווקא כן - תגובה
יש לשים לב מי כתב את המאמר...
ובכל מקרה צריכים להיות בקורתיים כלפי מאמרים ומחקרים, במיוחד כשמדובר בתעשייה
שגורפת כסף רב.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןאיתי14/12/2010
שלום,
יש לי כאבי בטן ביממה האחרונה ואיני יודע להסביר ממה הם נובעים.
1. מה התזונה המומלצת כשכואבת הבטן?
2. בנוסף, האם תחושת קור כתוצאה מזג האוויר עשויה לפתח כאבים אלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
לכאבי בטן יכולות להיות סיבות שונות. חשוב מיקום הכאב והקשר לאוכל, ךמשל יש כאבים ברום הבטן שדוקא מחמירים ברעב ואז האינסטינקט הוא לאכול. מאידך, במחלות של המעיים, ובעיקר המלוות ע"י שלשול, עדיף לא לאכול, כך שקשה לענות על השאלה ללא פרטים נוספים ובדיקה . בעקרון קור יכול לגרום לכאבים שונים בגוף עקב כווץ שרירים .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת ויחסי מיןאנונימי14/12/2010
שלום,
גיליתי שלבת זוגתי מאובחן צהבת מסוג C והיא במהלך טיפולים,
לפחות חודשיים של טיפולים שכוללים זריקה שבועית(עברה לפחות 8 זריקות) וכדורים באופן יומי.
קיימנו יחסי מין לא מוגנים, חשוב לציין שזו הפעם הראשונה שלה ושלי, ככה שלא היה ריבוי בני זוג לפני כן.
כמו כן, החדירה לא הייתה מלאה מאותה סיבה הנ"ל אבל בכל זאת כרום הבתולין שלה נקרע והיה דימום אצלה לאחר מכן.
האם יש סיכוי שנדבקתי בצהבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת ויחסי מין - תגובה
הכרתי זוגות שהיו נשואים שנים ולא היתה הדבקה בוירוס.
להבדיל מהפטיטיס B שאז הדבקה יותר מהירה ביחסי מין.
ליתר בטחון עדיף להשתמש בקונדום.
בברכת בריאות ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהיעלה13/12/2010
שאלתי פה לפני כמה ימים על רנין בפלסמה שיצא מעט גבוה אני מעתיקה את השאלה:
שלום
בת 32 ברקע לופוס וקרישיות יתר ( וסכרת קשה שהייתה במשך 4 שנים בעקבות סטרואידים, טופלה במשאבה ונעלמה לאחר ירידה דרסטית במשקל- כרגע ללא כל טיפול). נשלחתי על ידי האנדוקרינולוג למספר בדיקות בינהם: PL RENIN ACTIVITY והתוצאה יצאה קצת גבוה ( טווח הנורמה הוא מ 0.2-2.8 ולי יצא 2.96). האם זה מעיד חס וחלילה על בעייה כליתית הנובעת מהלופוס? האם ערך זה בכלל משמעותי ומה ניתן לעשות בנידון? ( לציין שקראטינין בדם תקין וגם איסוף שתן למקרואלבומין וקריאטינין תקינים אך לא נעשה איסוף שתן לפרוטאין)
בתודה מראש
שיר
היום קבלתי תשובות של איסוף שתן שעשיתי עם חומצה ורשום NORMETANEPHRIN - 444 . למטה רשום בהערות 5-800 hypertensive. אם הבנתי נכון אז הבדיקה ממש לא תקינה האם זה גם קשור לגוש שומני שהתגלה אצלי באדרנל שנה שעברה בבדיקת PET CT ?לגבי המטנפרין רשום- לא ניתן לחישוב. מה זה אומר? האם יש לי בעייה חמורה? אני מצטערת שאני מנדנדת פשוט התור שלי לאנדו הוא רק בסוף החודש ואני בלחץ
תודה על כל העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/12/2010שלום שיר,
כבר עניתי לך לגבי הרנין- ראי בעבר.
לפי הבנתי בדיקת המטנפרינים שלך תקינה, אבל ליתר בטחון תתיעצי עם רופא המשפחה שיכול לראות את כל התמונה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-איזה רופא?יפעת13/12/2010
היי
שמעתי שיש בנות שלוקחות גלולות כמו פליים כי יש להם כאבי ראש במחזור ואז זה עוזר
השאלה שלי לאיזה רופא ללכת אם אני רוצה לנסות את זה גם וזה לא בשביל יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-איזה רופא? - תגובה
לפעמים רושמים גלולות עקב PMS .
בעקרון רצוי להבדק ע"י רופא נשים לפני התחלת גלולות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ נוסףנופר13/12/2010
לפני פחות מחצי שנה גילו לי סינוסיטיז טופלתי על ידי אנטיביוטיקה והכול עבר
לפני כחודשיים הייתה לי הצטננות חריפה המלווה בנזלת ירוקה וסמיכה.. היא עברה ללא טיפול אחרי 3 שבועות בערך.. אני עדיין סובלת מכאבי ראש באמצע המצח ולפעמים מרגישה לחץ גם על העיניים. עשיתי צילום נוסף של מערות האף ואף ביקרתי אצל מומחית לאף אוזן גרון שבדקה אותי ואמרה שהכול תקין ונקי.. פוליפים, נשימה.
היא המליצה לי לגשת לבדיקה אצל רופא עיניים ונוירולוג?
אשמח לדעת למה...
בברכה ותודה, חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ נוסף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/12/2010שלום לך,
מדובר בבירור רגיל של כאבי ראש.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לץשובהרינה13/12/2010
שלום לכם
אני בת 24
הלכתי הליכה של 20 דקות בשלג עם קרוקס לא הרגשתי תרגליים שלי מרוב קור,
כשהגעתי הביתה היה לי סחרחורת מפחידה, שכבתי במיטה ולא יכולתי לזוז הרגשתי שהכול זז, וניהייה לי בחילה הייתי לבד בבית עם הבת שלי הקטנה וזה היה באמצע הלילה בשבת (אני שומרתׂשבת) לא יכולתי לעמוד מהסחרחורת כמעט שנפלתי, רצתי לשתות משהו מתוק שיעלה לי תלחץ דם, והרגשתי שאני אולכת להקיא כשזה נירגע לי קצת הסחרחורת התקשרתי מהר להצלה הם בדקו לי לחץ דם ודופק והיה תקין והם אמרו לי שיש לפעמים מאחורי האוזניים בעיה שזה גורם לסחרחורות ואפשר ליפול,??
הרבה פעמים ראיתי שחור בעיניים אבל לא סחרחורת כזאת..
השאלה שלי מימה זה נובע? ואם חלילה הייתי נופלת מה היה יכול ליקרות לי עד הערב אפחד לא היה בבית חוץ מהתינוקת שלי?
זה מסוכן שזה קורה? מה עלי לעשות
(אני עם הפרעות אכילה)
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לץשובה - תגובה
סחרחורת ובחילה יכולים להעיד על לבירינטיטיס שזו דלקת באוזן הפנימית, בד"כ וירלית ועוברת לבד. הסימפטומים מטרידים ולא נעימים , אך לא מסוכנים.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוםאלון ש.11/12/2010
שלום
אני בחור בן 35 בריא בדרך כלל. לפני 4 חודשים צ'ק אפ תקופתי מהביטוח והכל תקין. בכושר מצוין.
ביום חמישי בצהריים תוך כדי שיחת טלפון רגועה הרגשתי פתאום
שהכל מסתובב. זה היה די מפחיד. הלכתי לשבת על הספה ואז אחרי 2דקות הרגשתי חום בחזה ותחושה כאילו עומד להתעלף.
הדופק היה גבוה מדדתי כ 140 פעימות בדקה.
אחרי רבע שעה זה השתפר אבל ליתר בטחון נסעתי עם אשתי לחדר מיון מחשש שאולי זה משהו בלב.
בבדיקת האק"ג ובדיקת הדם הכל היה תקין. לא היה חום.
הרופא אמר שזה לא משהו בעייתי ושחרר אותי.
הרגשתי טוב ביומיים האחרונים.
בשחרור האחות קראה לי להוציא את הפלסטיק שהיה מחובר ליד מבדיקת הדם. ראיתי אותה משוחחת בטלפון והיא לקחה צמר גפן והניחה אותו על הדלפק במיון שכולם נשענים עליו. שוחחה כמה דקות בטלפון ותוך כדי הצמר גפן היה על הדלפק וגם שיחקה איתו ביד ואז כמו שהוא בלי חיטוי שמה לי אותו תוך כדי שיחת סלולר והוציאה את הפלסטיק. הצמר גפן לחץ על הדם שקצת יצא.
חוסר הסטריליות קצת הטרידה אותי אבל לא חשבתי על זה מאז.
היום אחה"צ, 48 שעות אחרי, התחיל לי כאב חד בבית שחי השמאלי ( ורק שם ) כואב לי בבית שחי אם אני מזיז את היד וכואב לגעת בבית השחי. ביד ימין את הבעיה הזאת. אין חום. אין לי שטפי דם לאורך היד איפה שבדיקת הדם בוצעה. לא רואים "כחול".
תמיד אומרים שבבתי חולים יש זיהומים וחיידקים עמידים אז אני חושש מזה.
האם זה יכול להיות סימן לזיהום כללי בעקבות הצמר גפן הלא מחוטא שנגע בדם שלי? יכול להיות שהזיהום מתחיל ביד שמאל של הבדיקה ובהמשך יטפס לכל הגוף?
העובדה שזה רק ביד שמאל מעידה שזה זיהום כללי או משהו מקומי?
מה הסיכוי שזה משהו חמור?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום - תגובה
כשמדברים על זיהומים בבתי חולים מתייחסים בד"כ לאלה הפוגעים בחולים שמאושפזים לזמן רב ומצונררים וגם יש להם עמידות לכל מיני אנטיביוטיקה מסיבות שונות.
כדאי לבדוק אם יש לך בלוטת לימפה מוגדלת בבית השכי.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)