מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מציק בגרוןעינר12/11/2010
לצוות שלום
רוצה להתייעץ בנוגע לבעיה שיש לי במשך יומיים ,אני מרגיש שאוכל נתקע לי בגרון.
לאחר אכילת שניצל .מרגיש את הגירוי של השניצל עוד בגרון.שותה מים לא עוזר.
ואני יכול לאכול כרגיל.האם מדובר ברפלוקס?
הגרון גם ככה כואב לי אבל פנימית באזור הצוואר.
הבעיה הזו מטרידה אותי.לא יודע אם לעזוב את זה או ללכת בים ראשון לרופאת משפחה
אשמח לקבל תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציק בגרון - תגובה
ד``ר אלון מרגלית14/11/2010שלום רב
יתכן ונפיחות קלה בלוע גורמת לכך
כתוצאה מדלקת גרון חולפת וכד' או מתח
כדאי לחכות יום יומיים לשתות הרבה ואם מחמיר, לפנות לרופא המשפחה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטראורן12/11/2010
שלום רב,
בבדיקת תבחין נשימה קיבלתי תוצאה חיובית 8.544
מזה שנה אני מקבל טיפול תרופתי של ארקוקסיה ואספירין, שלמיטב הבנתי עלולים להשפיע על תהליכים בקיבה. האם ייתכן כי התוצאה הנ"ל נובעת מהשימוש הממושך בארקוקסיה, או שתוצאה כזו מעידה בהכרח על המצאות החיידק?
בברכה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית12/11/2010שלום אורן
טיפול ממושך באספרין וארקוקסיה לא מומלץ בכל מקרה ועלול לגרום לנזקים לא רק בקיבה אלא גם בכליות. מציע שתקבל ייעוץ מומחה לגבי השימוש בתכשירים אלו כדי לא לגרום לנזקים.
לבריאות וברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהמיכל11/11/2010
אני בת 29 ויש לי בעיה כבר שבועיים היציאות שלי מאד קשות ויוצא לי בחלקים וכל מה שאני אוכלת מנפח לי את הבטן כמו אישה בהריון וגם תדירות הפיפי השתנתה שאני כבר מרגישה את המים משני צידי הגב בצלעות למטה וכשהבטן מתנפחת יש לי כאבים עצומים בבטן לכל אורך הסרעפ מה זה יכול להעיד הייתי אצל הרופאה נתנה לי לעשות 2 חוקנים אך ללא הועיל מה הבעיה????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית12/11/2010שלום מיכל
עצירות נגרמת לרוב מהרכב התזונה שלנו ויכולה לגרום לנפיחות ולכאבי בטן.
ממליץ על תזונה עשירת סיבים - ירקות טריים בשפע עם כף שמן זית פעמיים - שלש ביום ושתיה מרובה. לרוב זה פותר את הבעיה. אם לא עוזר תוך שבוע, יש לבצע ברור של מערכת העיכול.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיקולציותיאיר11/11/2010
שלום.אני בן 28 ומזה כ-4 שנים סובל מתופעה הנקראת בשפה הרפואית, פסיקולציות.
התופעה אובחנה לאחר שלילת גורם אחר בבדיקות דם מלאות ובדיקות נוירולוגיות.
תרופות נוגדות חרדה להרגעה ממשפחת ה-SSRI/SNRI לא הראו הטבה בתופעה.
האם ישנן עדויות/מחקרים/ידע כי תוסף מגנזיום מועיל כנגד התופעה?(למרות שבבדיקות דם לרמת המגנזיום לא נמצא חוסר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיקולציות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/11/2010שלום יאיר
אינני מכיר בקשר בין המגנזיום לפסיקולציות, אך מאידך ניתן לנסות היות ומגנזיום ניתן לקבל בצורת תוסף מזון שאינו מזיק.
אני יודע בברור שהרפייה/מדיטציה/היפנוזה עצמית עוזרים להפסקת הפסיקולציות
ובסופו של דבר, גם ד"ר זמן מצליח...
לבריאות וברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותעינר09/11/2010
לד"ר שלום רב,
יש לי מספר שאלות.אשמח לקבל מענה.
אני סובל במשך כשבוע מכאבי ראש ,ומעיין זעזוע ,זרמים והרגשה של חצי מהפנים שלי צד שמאל תפוסים או משותקים.לאחרונה ביומיים האחורנים הסנטר ומתחת לסנטר התחלתי להרגיש אותם כאילו מישהו שם לי יד מתחת ,והסנטר רדום ומתחיל להרגיש זרמים גם שם.
אני סובל מדלקת בכתף,ומשרירים תפוסים ,גם מהצוואר.
טרם עשיתי בדיקת MRI.
במישוש של הלסת התחתונה יש לי כאב באזור אחד מהשיינים ברגע שאני נוגע .אבל התחושה של הסנטר לא באזור של הכאב.
אני נורא מפחד שזה קשור איך שהוא חס וחלילה למשהו לבבי.
האם הסנטר יכול להיות קשור לשרירים התפוסים? או אולי אפילו לחרדה ולחץ,סיפטום של זה.
הכאבי ראש והרגשה של זעזוע גם יכולים להיות ממקור של צוואר והכתף?
יש לי לבצע צילום גם ללסת עליונה לאחר עקירה של שן בינה שעשיתי לפני שנתיים.שבעקבותה שלאחריה התחלתי להרגיש את ההירדמות של חצי מהפנים
אשמח לקבל מענה בתודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/11/2010שלום רוני
רב הנסתר על הגלוי במכתבך וקשה להתייחס ולענות מקצועית באופן כזה
מה שברור הוא שאתה חייב לעבור תשאול ובדיקה קפדנית אצל מומחה שאתה סומך עליו והוא יכוון אותך באבחנה ובטיפול הנכונים והחשובים במקרה שלך
מציע לא להסס ולפנות מחר בבוקר
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין dאני08/11/2010
שלום, מזה כ-3 חודשים אני נוטלת ויטמין d היות ובבדיקות נתגלו שהויטימין שלי נמוך מאוד (הערך 10). מזה כשנה אני סובלת אף מנשירת שיער מוגברת. רופא המשפחה שעשה לי בדיקות גם לנושא השיער אמר שכל התוצאות בסדר מלבד ויטמין d וזו כנראה הבעיה ושמחסור בויטמין זה גורם לנשירת השיער. האם נכון הדבר? על מה עוד אחראי מחסור בויטמין d?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין d - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/11/2010שלום לך,
הויטמין קשור בעיקר לבניית העצמות והשניים.
ראה במדור "שאלות נפוצות".
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעת?לימור08/11/2010
שלום,
אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס-מאוזנת
ויל"ד-מאוזן.
בד"כ בריאה (וגם אם אני כבר חולה אז זה בד"כ מסתכם בגרון אדום ללא חום).
רציתי לדעת האם אני נמנית בקבוצת הסיכון לחיסון השפעת?
והאם רצוי בכלל שאני אתחסן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לשפעת? - תגובה
לא ידוע לי מהו גילך והBMI שלך (משקל וגובה) שאלו קריטריונים לסיכון שפעת.
מבחינת הבעיות הרפואיות שלך, אינך בקבוצת סיכון אבל החיסון מומלץ לכל האוכלוסיה.
רצוי מאד להתחסן,
בברכת חורף בריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותרונית07/11/2010
ד"ר שלום
ביום ג ביצעתי בדיקות דם ובינהם בדיקת lipase כל הבדיקות
הגיעו חוץ מהבדיקה הזאת דרך קופת חולים מכבי
תוך כמה זמן לדעתכם הבדיקה אמורה להגיע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/11/2010שלום,
לא ידוע לי,אפשר לשאול במעבדה הבודקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולתות06/11/2010
האם יכול להיות מצב שאדם שהיה לו וירוס של שלושולים לוקח לקיבה שלו הרבה זמן להחלים?
לפני כמעט שבועיים חטפתי וירוס שלשולים ושלשלתי 3 ימים והרגשתי רע, חוסר תאבון כאבי בטן וחולשה. לאחר 3 ימים זה עבר ולמחרת אכלתי כרגיל....יום אחרי חזרו לי השלשולים ליום אחד ואז שוב הפסיק ליומיים ואז שוב חזר לי ליום אחד ואז הפסיק ל4 ימים.....וכרגע יש לי כמה פעמים ביום שלשול (בערך 4 פעמים ביום) הרגשה כללית מעולה, ללא כאבי בטן בכלל ללא דם או ריר בצואה, ותאבון רגיל.
יש לציין שאני אדם מאוד לחוץ.....ממה זה יכול לנבוע? יכול להיות שהבטן עדיין רגישה? יכול להיות שזה בגלל שאני לחוצה מזה?
האם יש עניין להלחץ אם אני מרגישה ממש טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - תגובה
להלחץ לא מומלץ, בעיקר אם את מרגישה טוב.
לפעמים לאחר שלשול חריף מתפתחת רגישות זמנית לסוכר החלב ולכן כדאי להמנע ממוצרי חלב לזמן מה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CRP גבוהאלה05/11/2010
שלום רב,
אני בת 27, בריאה. בבדיקות דם שיגרתיות התקבל CRP גבוה (1.8). החלבון הזה נמצא גבוה אצלי תמיד בבדיקות הדם (לפחות כבר 5 שנים).
כל שאר המדדים תקינים פרט ל HB, FERRITIN, IRON, וויטמין B12 שהם נמוכים (גם כן כבר הרבה שנים - אני לוקחת תוספים).
האם ה- CRP מעיד על משהו? מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
אלה05/11/2010אמא שלי חלתה בסרטן המעי הגס בגיל 50. האם בהתחשב בבדיקות הייתם ממליצים על בדיקת קולונוסקופיה ואם לא, באיזה גיל כן רצוי להתחיל במעקב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל...
נולי06/11/2010שלום לך, סביר להניח שכדאי שתמשיכי בירורים נוספים, אבל רציתי רק לומר לך שאצלי גם נמצא CRP גבוה (2.7) יותר משנתיים ושיגעו אותי עם כל הבדיקות למיניהם ולפני כמה חודשים הפסקתי גלולות ע"מ לנסות להכנס להריון וראו זה פלא - ה-CRP חזר לנורמה, וכבר פעמיים הוא יצא תקין. בירור קצר באינטרנט העלה את הקשר בין CRP גבוה לבין נטילת גלולות. אז אם את נוטלת גלולות אולי כדאי שתקחי זאת בחשבון.
המון בריאות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/11/2010נפלאות האינטרנט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCRP גבוה - תגובה
C REACTIVE PROTEIN הינו חלבון שעלייה בו מעידה על שפעול המערכת החיסונית.
כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה שלך , לגבי צורך בבירור נוסף: שקיעת דם, בדיקות
למחלות מפרקים וכו'. לא תמיד מוצאים את הסיבה לעלייה.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dסיון05/11/2010
שלום,
הייתי בשמירת היריון ולאחר מכן בבית (לאחר הלידה) - בסה"כ כ- 4 ח'.
נחשפתי מעט מאד אם בכלל לשמש.
לאחר הלידה, בבדיקת הדם תוצאת ויטמין D היתה 22 כשהטווח הנמוך הוא 20.
חודשיים לפני התוצאה היתה 26 ושנתיים לפני 40.
האם התוצאה הנמוכה היא כתוצאה מכך שלא יצאתי הרבה מהבית?
כיוון שהתוצאה עדיין בנורמה האם מומלץ לי ליטול מטיפות ויטמים D שהתינוק לוקח?
כמה טיפות ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
הריון והנקה גם מרוקנים את המאגרים.
את יכולה לצרוך גם ויטמין D.
4 טיפות ביום, אך תערבי גם את רופא המשפחה שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה רופא לפנות ?בר04/11/2010
ד"ר שלום
לאחרונה הבחנתי שקיימת אצלי צמיחת שיער מוגברת באיזורים כמו החזה, גרון, הפנים
הבנתי שזה קורה כתוצאה מהורמונים אך אני לא נוטלת שום גלולות או תרופות קבועות .
מה עליי לעשות לאיזה רופא לפפנות ?
תודה ויום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל לדעתי
תות06/11/2010תפני לרופא נשים לבדוק אם ההורמונים בגוף שלך מאוזנים, יכול להיות שיבוש הורמונלי גם בלי כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא לפנות ? - תגובה
אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה לבירור הורמונלי ראשוני ובהמשך ליועץ אנדוקרינולוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתלימור04/11/2010
ד"ר שלום
אם רואים בעיניים עצומות כל מיני צללים שחורים או בהירים אני לפעמים רואה בעיניים עצומות ללא שינה ריבוע שחור כמו טלויזיה שלא מכסה את כל שדה הראיה משהו נקודתי ושאני פותחת את העינים אני רואה כרגיל
יכול להצביע על בעיה כלשהיא?? נירולוגית??\
אציין לפני שלוש שנים בירור נירולוגי מקיף כולל MRI בעקבות לחץ שנכנסתי אחרי אירו מוחי של אימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
אני מבינה את דאגתך, אבל נראה לי שאת מתארת תופעה רגילה ונורמלית שכל אחד חווה.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותאסתר04/11/2010
היי לפני כשנה וחודשיים עברתי ניתוח לקיצור קיבה גם לפני ובעיקר אחרי אני לא מצליחה למנוע נפיחות זאת אומרת אני חושבת שיש לי יותר מהחברה הנורמאלית, האם יש דרך לטפל בזה כי זה לא נעים וכשאני מונעת ממני להוציא אותם זה גם כואב ומנפח.
אני אשמח לתשובה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת
אסתר06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת - תגובה
אפשר להיעזר בתכשירי פחם , כגון קרבוקסילן.
יעוץ דיאטני.
תוספת לקטובצילים (אקטימל למשל, או מבית המרקחת)
בהצלחה ולבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתרוויטל03/11/2010
סוכרת 2- תוצאת A1C= 9.5% , בת 51 מרגישה רע.
לוקחת כדורים אבל לא מצליחה להתאזן לאורך זמן
מה האופציות העומדות לפני כדי להתאזן לאורך זמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת - תגובה
בטיפול בסוכרת בכדורים ובזריקות חלה התקדמות בשנים האחרונות.
אני ממליצה לפנות למרפאת סוכרת עם צוות רב-מקצועי ולשקול טיפול בזריקות אינסולין.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אמא שלי היתה במצב דומה
ראובן18/11/2010ברוב המקרים פשוט אין ברירה אלא לעבור מכדורים לאינסולין בהזרקה בסופו של דבר. לאמא שלי הומלץ לעבור לאינסולין ארוך טווח (לנטוס), שאותו היא מזריקה רק פעם ביום והיא כבר מאוזנת לחלוטין ללא שיאים של סוכר. בכל מקרה כמובן התייעצי עם הרופא שלך והוא יידע לכוון אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)