מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרורותאופיר11/09/2010
שלום רב,
אני עובד במקום עם מזגן .אין אפשרות לכבות את המזגן במהלך שעות היום.ולא בערב.
מדיי פעם שאני יוצא למשלוחים או למחסן אז החום של המזג אוויר מחוץ לחנות .משפיע.
וחזרה למזגן.הם עוררו לי את הכאבים שהיו לי במשך שנה ויותר בכתף שמאל ובצוואר.
לאחרונה החלו להיות לי סחרורות.אני מבקש לדעת האם יכול להיות שסחרורות יכולים להתקיים בגלל בעיה צווארית.או אולי אפילו משרירים תפוסים שקשורים לצוואר?
בתודה
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר יעל כוכבי13/09/2010שלום לך,
תיאורטית, יתכן קשר בין חשיפה לקור לבעיה צוארית , שיכולה להסביר סוגים מסוימים של סחרחורת.
אבל, "סחרחורת" זו תלונה מאד לא ספיציפית , ראה ב"שאלות נפוצות ".
כדאי לפנות לרופא המשפחה לבדיקה.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה טובהמגי11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שנה טובה
ד''ר יעל כוכבי13/09/2010גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור10/09/2010
אתמול קמתי בבוקר עם חולשה וקצת כאב גרון וכאב ראש לקחתי אקמול שפעת אחד וכדור מציצה,אני ללא חום מרגישה חלשה ביותר מזיעה מאוד,וגם בצהריים אתמול הרגשתי גירודים ברגל אחת וראיתי מעין 5 עקיצות של יתוש מגרדות מאוד ונפוחות מאוד האם יש שייכות לשני הדברים....יש לציין שהיום קמתי עם תחושת עייפות כאבי ראש חולשה ונפיחות בעקיצותץץץץכמו מה זה נראה הצטננות?ויראלי?והעקיצות?יש לציין שהתינוקת שלי מקוררת גם ,ובעלי גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעל כוכבי10/09/2010שלום לימור
יתכן שגם את נדבקת במחלה וירלית. העקיצות לא קשורות כנראה (התיאור לא מתאים לפריחה).
יחד עם זאת, חום וכאב גרון מחייבים בדיקה רפואית ואולי גם משטח גרון. אפשר גם לאחר החג,
תלוי במצבך הכללי.
שנה טובה ובריאה לך ולמשפחתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות08/09/2010
שלום,
אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה אבל רציתי לשאול:
למה אי אפשר לרפא מחלות סופניות?
הרי כמעט כל מחלה נגרמת על ידי וירוס נכון?
אז איך זה שאי אפשר להמציא תרופות עם הטכנולוגיה של ימינו?
וגם: למה ההידבקות בהרפס ואיידס היא לכל החיים ולא ניתנת לריפוי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר יעל כוכבי10/09/2010שלום לך,
אכן שאלות טורדות וחשובות. לא בטוח שיש לי תשובות.
אנסה להתייחס :
שאלה ראשונה: למה אי אפשר לרפא מחלות סופניות? בהגדרתה , מחלה סופנית היא מחלה
שכבר הביאה את החולה לסוף הדרך... וזו רשימה ארוכה של מחלות חשוכות מרפא באמת.
נכון שכיום יש יותר טיפולים למחלות סרטניות שנחשבו בעבר חשוכות מרפא, ולחלקן גם עם אחוזי
רפוי גבוהים יחסית, תלוי בשלב הגילוי ובמידת האלימות של הסרטן. הבעיה עם טיפולים לסרטן
שהם עלולים לפגוע ברקמות הגוף הבריאות.
שאלה שניה: לא כל מחלה נגרמת ע"י וירוס. וגם לוירוסים אין לנו היום כ"כ תרופות, מאחר שמדובר בחלקיקי חומר גנטי שנכנסים לתוך תאי גופינו. שוב, כדי לפגוע בהם, יש צורך לפגוע גם בתאי הגוף.
שאלה 3: הטכנולוגיה מתקדמת אמנם, אבל עדיין יש מחסומים לידע שלנו, במיוחד בביולוגיה.
שאלה 4: נגיפים ממשפחת ההרפס נשארים בד"כ בגוף המאחסן לתקופות ארוכות, בשל האינטראקציה שלהם עם המערכת החיסונית. איידס - זה כבר סיפור אחר.
שנה טובה ובריאה , עם פריצות דרך בכל תחומי הריפוי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בבית שחיZZZ08/09/2010
שלום,
שלשום שאאלתי לגבי נפיחות קלה בבית השחי. בעקבות תשובותיך ההיסטריה מעט קטנה אך כיוון שלא שמתי דאודורנט יומיים כבר ורק מרחתי משחה של ביבי פסטה (אמרו לי שזה הכי עדין לעור) יש לי מעט כאבים . זה כמו כאב שורף כאילו יש לי חתך, זה ממש בקטנה זה לא משהו היסטרי אבל אני מרגישה חוסר נוחות בצד זה של בית השחי
האם עדיין לא להלחץ? או שמא זה מהלחץ???
אין גושים , אמא שלי אפילו לא הרגישה בנפיחות (היא אמרה שהיא כ"כ מינוררית וששני צידי הגוף הם לא תמיד זהים אבל זה לא "נחשב לנפיחות ושאני ארגע גי זה כלום).
האם פשוט לשטוף בסבון היפואלרגי ולא לשים דאודורנט שבוע- 10 ימם יכול להקל (גם אם יש דלקת?)
האם אני היסטרית לשווא??
אשמח לתשובה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטה
ZZZ08/09/2010היום כם יצא לי אפטה (נראה לי מלחץ) היתכן ויש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפטה
ד''ר יעל כוכבי10/09/2010שלום,
לא נראה לי שיש קשר . אולי ללחץ.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בבית השחי
התשובה כן לכל שאלותייך. לא להלחץ.
שנה טובה , בריאה ורגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי יצור כולסטרולאלון08/09/2010
שלום
ברצוני לדעת האם הגיוני שעד היום לא ממש הייתה לי נטייה לכולסטרול רע ולאחרונה בבדיקות יש לי כולסטרול גבוה..הגיוני שאדם יפתח נטייה למרות שלא הייתה בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי יצור כולסטרול
בהחלט יתכן. תלוי בגנטיקה, סגנון אכילה, משקל ופעילות גופנית.
יכול להשתנות גם מיום ליום ומבדיקה לבדיקה.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה:)
אלון11/09/2010שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ממושך 10 ימיםענת07/09/2010
שלום.
בעלי בן 29 בריא בד"כ. כבר 10 ימים עם חום ללא שום תסמין אחר, אולי שיעול קל. בשיא - החום היה 39.2 וכיום הוא מתעורר עם 37 או ללא חום ובמהלך היום החום עולה ומגיע בערב ל38.
שלושה ימים לאחר תחילת המחלה בצע בדיקות דם.
שקיעת דם תקינה (נמוכה - יצאה 2 כשהגבול העליון 15). CRP-1 כשהגבול העליון 0.5. ספירת דם בתחילה הראתה WBC תקין, המוגלובין תקין הכל תקין פרט למונוציטים טיפה גבוהים ולימפוציטים נמוכים טיפה.משטח דם הראה גם תמונה דומה כמו הספירה. CMV שלילי לשני צורות הנוגדנים וEBV IGG חיובי (הדבקה לשעבר).
תרבית שתןתקינה, בדיקת שתן תקינה. תרבית לגרון תקינה.
שלושה ימים לאחר מכן בוצע צילום חזה - יצא תקין. שבוע לאחר פרוץ המחלה חזר על בדיקת הדם -בדיקת דם יצאה שוב תקינה בכל הפרמטרים אבל במשטח הדם נמצאו הפעם - לימפוציטים אטיפיים ותפקודי כבד גבוהים (ALT,AST LDH) שאר תפקודי הכבד בילרובין וALP - תקינים. CMV חזר שוב שלילי לIGM ןIGG. נאמר לנו שאולי עדיין לא רואים נוגדנים שבוע לאחר פרוץ המחלה ושצריך לחכות.
שאלתי היא - האם יש להרחיב את הבדיקות או שזה נראה באמת כמשהו ויראלי? ועד מתי לחכות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חם
ד``ר אלון מרגלית07/09/2010שלום רב
התמונה בהחלט מתאימה לזהום ויראלי ולרוב ההבראה מתרחשת ספונטנית תוך מנוחה ושתייה מרובה. אם החם שוב יעלה או שיופיעו בעיות חדשות, חשוב לפנות לבדיקת רופא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמרמורת והזעהגלית07/09/2010
שלום רב,
אני בת 36 בתקופה האחרונה, בכל חודש באופן קבוע כשבוע לפני קבלת המחזור יש לי תופעה המתרחשת בד"כ בלילה : תחילה צמרמורת ולאחר מכן הזעת לילה, לעיתים פחות מורגש זה קורה גם ביום.
בדיקות ספירות דם כימיה בדם קרישת דם תקינות, הומולניות לפני חצי שנה תקינות.
מלבד mean cell hemoglobine 26.9 שהוא מעט מתחת לנורמה כבר מספר שנים
ו platelets 420 שהוא עדיין בטווח אבל עלה לעומת פעמים קודמות.
על מה התופעות יכולות להעיד ואיזה בדיקות נוספות אני אמורה לבצע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמרמורת
ד``ר אלון מרגלית07/09/2010לעיתים התופעה מתרחשת עקב השינויים ההורמונליים של תקופת המחזור ואם היא מוגבלת רק לתקופה זו, איני חושב שנחוצות בדיקות נוספות.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםקובי07/09/2010
ד'ר שלום,
נקראתי לבצע בדיקת דם שגרתית על ידי רופאת המשפחה שלי, כיוון שהיא איננה נמצאת היום אני פונה אליך.
ראיתי את התוצאות באתר האינטרנט בקופ'ח אליה אני שייך וב2 סעיפים חרגתי מהנורמה
wbc (כדוריות הדם האדומות), נספרו לי 4.1, האם זה אומר שמערכת החיסון שלי אינה תקינה ?
CREATININE - BLOOD נספרו לי 1.22 קראתי שמדובר בפירוק מסת שריר, יש לציין כי אני מתאמן בחדר כושר (אירובי + אנאירובי). האם היית ממליץ לי להפחית קצת את העומס ?
האם עלי לחשוש ממשהו באחת הבדיקות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד``ר אלון מרגלית07/09/2010שלום קובי
הבדיקות בגדר התקין ואין צורך לדאוג או לעשות שינוי כלשהו
תמשיך עם הספורט - חשוב מאד!
בברכה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח
קובי07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודת גמרסטזרית לרפואה07/09/2010
שלום
אני סטז'רית לרפואה בוגרת הדסה
עבודת הגמר שלי מתעסקת בנושא שימוש בפלצבו בקרב רופאי המשפחה ברחבי הארץ, ע"י מילוי שאלונים.אני זקוקה למספר רב של רופאי משפחה כדי לקבל תוצאות מובהקות סטטיסטית. האם ישנה איזשהו דרך להפיץ את השאלון בקרב רופאי המשפחה?
יש לציין שהשאלון הוא קצר ונוח
אני מודה מאוד על עזרתכם
אליאס רשא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטזרית
ד``ר אלון מרגלית07/09/2010שלום אליאס
כדאי לפנות לאיגוד לרפואת המשפחה
בוודאי תמצאי את הכתובת באינטרנט
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ונפיחות קלהZZZ06/09/2010
שלום,
לפני כ10 ימים עשיתי הסרת שיער בליזר בבית השחי ולפני כן באותו היום גילחתי את השיער עם סכין חד פעמית , מאז מידי פעם (אני מתגרדת אולי פעם ביום מספר שניות) יש לי גרד בבית השחי (אני מתגרדת בשני בתי השחי אך לסרוגין) והיום שמתי לב בנגיעה שיש לי טיפה נפיחות ממש בסוף בית השחי של צד שמאל. אין לי גולה או משהו כזה וזה גם לא כואב.
אני מתה מתה מתה מפחד שזה סרטן.
האם יכול להיות שזה יובש?
אנחנו לפני חג ואני מתה מפחד. האם אפשר לא לשים דאודורנט ולמרוח קרם גוף ולראות איך זה מתפתח?
מה זה יכול להיות?????
חג שמח ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה- שכחתי כמה פרטים
ZZZ06/09/2010אגב שכחתי להוסיף שני פרטים שאולי יכולים לעזור.
בעקבות מספר פעולות לא יצא לי להתקלח כל יום אלא מרבית הימים , כמו כן אני מזיעה באזור וגם החלפתי דאודורנט.
האם יש לזה קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר יעל כוכבי06/09/2010בהחלט יתכן שזו תגובה לזיעה , בימים חמים אלה או לדיאודורנט חדש.
מציעה להפסיק דיאודורנט, להקפיד על רחיצה תכופה עם מים וסבון היפואלרגני (כמו לתינוקות)
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד ונפיחות קלה
ד''ר יעל כוכבי06/09/2010שלום לך,
יתכן שיש באיזור תגובה דלקתית או אלרגית . לא סביר שמדובר בסרטן.
כדאי לבדוק אם יש צורך בטיפול מקומי או אנטיביוטי.
שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין קופצתאני רק שאלה05/09/2010
שלום ד"ר,
כבר למעלה משבוע שהעין שלי קופצת לסירוגין. זה מאוד מציק ולא נעים.
ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות עם זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק תשובה
בהנחה שפרט לכך הינך בריא ולא נוטל תרופות, כנראה מדובר בגרוי שריר , לעתים עקב עצבנות, לעתים חוסר מגנזיום.
לנסות להירגע (זה החג שמלחיץ?) , אם ממשיך- לנסות כדורי מגנזיום . מצוי גם באגוזים.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון ויטמין Dאורלי05/09/2010
שלום רב,
בבדיקת דם לויטמין D אצל ביתי בת 16.5 NG/ML 22.50
הרופא נתן 20 טיפות ליום
כתוב על האריזה IU200 10 GR
האם המינון הזה לא גבוה מדי ?
לכמה זמן יש לקחת את הטיפות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון ויטמין D
חסר לי מידע לגבי ערכי הנורמה של המעבדה הבודקת וריכוז התכשיר.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאסגיא05/09/2010
שלום
נדבקנו כל משפחתי בסקביאס, התחלנו טיפול ראשוני, מריחת כל הגוף ל8-10 שעות במייטקס, שאלתי היא כזו:האם אחרי הטיפול הראשוני אנחנו עדיין מדבקים? האם אחרי הטיפול השני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדת
ד''ר יעל כוכבי06/09/2010שלום,
תאורטית, יש סכוי להדבקה עד סוף הטיפול . חשוב איך מטפלים גם בבגדים, מגבות , מצעים , מזרונים. (חשיפה לשמש, כביסה בטמפרטורה גבוהה, גיהוץ, מה שלא ניתן -לסגור בשקית ל-10 ימים).
בהצלחה ושנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות או יותר מזה?אופיר04/09/2010
שלום רב,
אני סובל כבר בערך 4 ימים מתחושות מוזרות בראש,זרמים בקודקוד הראש,מאחורי הראש.
מעט סחרורות ,ואפילו מעיין טשטוש ראייה.
בעת מגע בצוואר קיים כאב,בכתפיים גם כן.
אני עובד במזגן ויוצא אל החום מחוץ לחנות וחוזר לחנות.מקום עבודה חדש.
האף כואב אבל ללא נזלת.
חום משחק איתי.פעם זה 37.8 ופעם זה 36.2 ,לרוב עומד על 37.5 .
יש לי גל של חום,מרגיש את כל הגוף כאילו יש לי חום.אבל אין חום .
אני אבוד עצות ולאחרונה הצטרף לכל זה כאבים באוזן צד שמאל .(בדיוק בצד הבעייתי של הצוואר והכתף ) האם הכל יכול להיות קשור לצוואר למקור צווארי?
כולל הכאבי ראש,והזרמים שיש לי בראש?
או שאולי זה התקררות בכלל.
אודה מאד אם לפי התסמינים שרשמתי אפשר לדעת לאיזה כיוון אפשרי ללכת.
בתודה
אופיר.
אני בן 28.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות?
ד''ר יעל כוכבי06/09/2010שלום , אופיר
יתכן שנדבקת בוירוס כלשהו. העלייה בחום הגוף, גם אם קלה, תומכת בכך.
גם יתר הסימפטומים יכולים להתאים.
בד"כ מנוחה , שתייה וקצת אקמול יכולים להספיק. אם המצב מחמיר, כדאי להבדק.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)