מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשון לבנהעומר26/09/2012
שלום.
אני קם בבוקר עם לשון לבנה .
אשמח לקבל סיבות ללשון לבנה בבוקר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מה שקורה לבנאדם שלא צם בכיפור
ערן26/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון לבנה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2012נשימה דרך הפה? יובש בפה? פטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםעומר25/09/2012
שלום
אבקש לקבל קצת מעט יותר פרטים לגבי בדיקות דם שנקראות :
סרוי
אימוני
מה מטרת הבדיקות ומה בודקים בבדיקות הלו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2012לא ברורה לי השאלה, אולי הכוונה לסרולוגיה? בד"כ הכוונה לנוגדנים לכל מיני מזהמים וירוסים וכדו' אימונולוגיה? בדיקות של המערכת החיסונית, למשל נוגדנים למחלות רקמת חיבור וכו'. נסה להיות יותר ספיציפי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!!!ערן24/09/2012
אני כבר חולה ארבעה ימים.. הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי וירוס.
במשך כל הארבעה ימים האלה אני הולכת הרבה לשירותים וכל פעם יוצאים לי שלשולים.. אז היום הלכתי לשירותים ופתאום אני רואה שיצא לי שלשול בצבע ירוק.. אני ממש בלחץ מזה .. מישהו יודע ממה זה נגרם והאם יש לי סיבה לבהלה? כאילו, זה דבר נורמאלי?! אני ממש מפחדתת פעם ראשונה שאני שומעת שיכול גם לקרות דבר כזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!!!! - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2012שלום,
הצבע הירוק מעיד על מעבר מהיר של צואה במעיים וכשלעצמו לא צריך להפחיד.
יש להקפיד על שתייה מרובה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיהודה24/09/2012
שלום ד"ר יקר,
אני בן 33 נשוי.
האם שכיח שגם בגילי ושאני נשוי עם יחסי מין סדירים ייצא לי מדיי פעם זרע בלילה תוך כדיי שינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות והקאות בצוםאמא24/09/2012
Aשלום,
בת 31 (2 ניתוחים קייסרים) אנמית(המוגלובין נמוך ברזל נמוך) בבדיקת דם האחרונה INR 1.21 (חריגה שהרופאה לא ממש התייחס) לאחרונה חווה התנפחות בכף יד ימין ומין חולשה ביד..לא נרדמת בלילה משתעלת המון (חוסר אויר) כאב גב איום ממש באמצע הגב מין כאב שממש משתק!! במשך כל היום ממש יש לי סחרחורות ומרגישה ממש חלשה
אם תוכלו לענות לפני כיפור...כי אני ממש לא יודעת אם לצום..כבר שנתיים שאני חווה כאבי ראש איומים ואז הקאות שנמשכות עד לאחר צאת הצום..
וכמובן הכוונה לאיזה בדיקות עליי לבצע.
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות והקאות בצום - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2012שלום,
יום כיפור כבר עבר ואני מקווה שאת מרגישה טוב.
לגבי השיעול והכאב בגב - כדאי להבדק בהקדם.
לבראיות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?????בת 3022/09/2012
שלום, אני בת 30. לפני כחצי שנה התחלתי דיאטה. שקלתי אז 87 קילו. ירדתי 24 קילו והיום אני שוקלת 63 קילו כשהגובה שלי הוא 1.68. הדיאטה התחילה מאוזנת, עם תפריט של 1200 קלוריות, לצערי עם הזמן איבדתי שליטה, אני חיה היום על 500 קלוריות ביום, נשקלת כל יום, חווה רגשות אשם כשאני אוכלת, סופרת את הקלוריות בקפידה, זה הפך להיות אובסיסיבי מאוד, אני מודעת לעובדה שאני גורמת לעצמי נזק, אני בטיפול הן במישור הנפשי ומתחילה גם אצל דיאטנית. אני פונה אלייכם לגבי מקרה שקרה לי אתמול שלאחריו ניגשתי לרופאת המשפחה שלי. קיבלתי ממנה מענה אבל אני עדיין לא רגועה וחושבת שאולי היא פספסה משהו. אני כבר חודשיים עם סחרחורת כמה פעמים ביום, ובחודש האחרון גפ עם כאבי רגליים ולעיתים רחוקות גם ידיים, הרגשה של שרירים רפויים וכואבים. אתמול אירע לי משהו מוזר שקשור בשני הדברים. קמתי בבוקר והרגשתי חולשה נוראית, הרגשתי את הכאבים הללו. במהלך הבוקר חשתי שוב בסחרחורת, אבל הפעם שלא כמו בפעמים הקודמות, היא היתה עצמתית וקשה מאוד, וגם לא נעלמה, הרגשתי אותה ממשיכה וממשיכה, הייתי ליד המקרר ונאחזתי בדלת של המקרר והרגשתי משהו מאוד מוזר, אני יודעת לומר בוודאות שהו היתה הרגשה כאילו התנתקתי מהמציאות לכמה שניות, אחרי כמה שניות הרגשתי שהתעוררתי, היה רעש בחוץ וממש הרגשתי כאילו חזרתי לפה,לא נפלתי על הריצפה, אבל אני מרגישה שלא הייתי במצב תודעה רגיל. אחרי ששכבתי לנוח ניגשתי לרופאת משפחה שלי, הלחץ דם שלי היה 100/60, היא אמרה שזה נשמע לה כמו ירידה חדה בלחץ הדם, אבל אני בטוחה שזה היה אירוע אחר,יכול להיות שבאמת הייתי בסוג של איבוד הכרה? הרי לא נפלתי, נאחזתי ונשענתי על הדלת של המקרר. אני נשלחתי לעשות בדיקות דם. אני מודאגת שאולי יש משהו נוסף שהיא לא איבחנה? האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לעבור. אני יודעת שיהייה קשה לענות על השאלה שלי מבלי לבדוק אותי אבל אני באמת לא יודעת למי לפנות, אני מפחדת שזה יקרה לי שוב, אני סהכ בריאה ואני יודעת שזה מהפריט הלקוי שלי ואני מטפלת בזה אבל אני מפחדת מאירוע חוזר כזה, הייתי גם לבד בבית ורק המחשבה שאם היה קורה לי משהו לא היה מי שיציל אותי מאוד מדאיגה אותי, אני גם אמא לילדה קטנה ויוצא לי להיות איתה לבד בבית ומה אם זה יקרה שוב, מה יהייה עם הילדה?
אני דואגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה????? - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס23/09/2012את סובלת מאנרוקסיה נוורוזה וחייבת טיפול לדבר
כדאי לפנות למרכז להפרעות אכילה בתל השומר ברמת השרון או במקום אחר
חלק מהסיבוכים של המחלה במצב מתקדם הם הפרעות במלחים בדם ובאשלגן
שעלול להפריע להולכה החשמלית בלב
ייתכן וחווית הפרעת קצב שגרמה לאיבוד הכרה זמני
לבדוק מלחים בדם, בלוטת תריס ברזל ויטמינים אלבומין חלבון
אקג
הולטר אקג
וטיפול בסיסי במחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה חדה במשקלשרית22/09/2012
ד"ר נכבדים שלום רב,
אני פונה אליכם בקשר עם אמי שרזתה במשך שנה וחצי כ- 18 ק"ג התחיל בערך לאחר שנפרטה אמא שלה - סבתי. אמי בת 58 גובה 163 ושוקלת כיום 58 וממשיכה לרדת בין 1-1.5 ק"ג מדי חודש. אני חוששת שמא תגיע בקצב זה למשקל אנורקטי. התזונה שלה טובה חלבונים, שומנים לא הרבה פחמימות אמנם, ירקות פירות אגוזים תמרים וכד'. מעשנת. לפני כשנתיים וחצי סבלה מהליקובקטור פילורי שגרם לדלקות קשות טופלה וכיום בסדר גמור, נמנעת ממאכלים מסויימים וללא שמרים. נמנעת ממצבי מתח שגורמים לה לכאבי בטן וליציאות רכות וחוששת שמא תמשיך לרזות מכך. מאוד עייפה במהלך היום ודי חלשה פיסית. לדבריה איננה בדכאון. מסרבת לטיפול פסיכולוגי או פסיכחאטרי אמנם יודעת שישנה בעייה ולדבריה הכל בשליטה, יוצאת לרקוד פעם-פעמיים בשבוע ומבלה עם חברים. איינה עובדת. חיה בגפה. בלילה מתעוררת עם חשקים בלתי מוסברים למתוק אוכלת גלידה. יש לאמא בעיה בבלוטת התריס מטופלת באלטרוקסין בדיקות אינן מצביעות על בעיה. סובלת גם מנדודי שינה. מדי מס' חודשים עוברת בדיקות כלליות שיוצאות תקינות.
אודה על ייעוצכם המקצועי ועל דעתכם אילו בדיקות ניתן לבצע על מנת לוודא שמצבה הבריאותי תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה חדה במשקל - תגובה
ד''ר יעל כוכבי22/09/2012שלום,
מדובר בירידה ממושכת במשקל, עם ירידה באכילת פחמימות, הפרעה בשינה ועייפות.
כדאי להפגש עם דיאטנית ולבדוק את התזונה ואם אפשר לשפר.
העיתוי - התחלה בזמן אבל וגם הסימפטומים- מאד מחשידים לדכאון או אבל פתולוגי- לא כדאי לבטל אפשרות כזו על הסף.
לגבי אפשרויות אחרות- יש לפנות לרופא המשפחה שלדברייך שלח מספר פעמים לבדיקות כלליות,לגביהן אין לי מספיק מידע.(אפשריים חסרים תזונתיים כהסבר
לחולשה ועייפות, בנוסף לחוסר שינה)
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה חדה במשקל
שרית22/09/2012תודות ד"ר על תשובתך המהירה והעניינית. אפנה לרופאת המשפחה של אמא יחד עמה ומשם נמשיך אולי לרופא משפחה נוסף על מנת שתשמע חוו"ד נוספת הגם אם תוביל לאותן המסקנות.
גמר חתימה טובה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להפסיק ליחה?לי21/09/2012
אז ככה, הייתי חולה לפני זמן רב (כמה חודשים)- דלקת גרון ואז דלקת בדרכי הנשימה. מאז התחילה לי ליחה מציקה עם שיעולים, בהתחלה היתה ממש של חולי ולאחר מכן פחתה והפכה ללבנה. אחרי כמה זמן הלכתי לרופא לבדוק שוב, עשיתי בדיקות כולל בדיקת ליחה, אלרגיה וגרון והכל יצא תקין. אמרו לי לנשום אדים ויעבור.
העניין הוא שזה לא עובר וזה ממש מיאש, כל בוקר זה סיוט ואני לא יודעת מה אפשר עוד לעשות עם זה... ניסיתי להפחית מוצרי חלב ולא ראיתי שיפור משמעותי. יש תרופה כלשהי שמפסיקה את הליחה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להפסיק ליחה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי22/09/2012שלום,
חשוב יותר לדעת מהי סיבת הליחה. כדאי אולי לבקש בדיקת רופא אא"ג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איציק18/11/2012תשובה מטומטמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה לא קשורה למוצרי חלב
עמית23/09/2012אין צורך להפסיק לצרוך מוצרי חלב. אין קשר בינם לבין ליחה או הפרעות בדרכי הנשימה כמו שניתן לראות בסרטון של איגוד רופאי המשפחה שצירפתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיצות על הרקהגדי21/09/2012
האם לחיצה חזקה עם האצבע על הרקה יכולה לעשות איזשהו נזק? ולמה בעצם יש הרגשה של מעין לחץ?
(נדמה לי שזה נקרא רקה, מעין שקע ליד הגבה בצד הראש, שלוחצים עליו בכל מיני שיטות עיסוי וזה אמור לשחרר מתחים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיצות על הרקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/09/2012שלום,
לעניות דעתי, עיסוי לשרירים באיזור יכול להרגיע.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם לחיצה חזקה יכול להזיק?
גדי22/09/2012כמה חזקה? כנראה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם לחיצה חזקה יכול להזיק? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי22/09/2012כמה חזקה? כנראה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות וגאבא 500זאב21/09/2012
שלום אני בן 41, אני נוטל כמה תרופות כמו:
קומדין,ציפרלקס ,לוטן, למוג'ין ,בזפברט וסימבקור.
רציתי לדעת אם אני יכול לשלב עם התרופות גאבא 500 ,ראיתי שהוא עוזר במצבי מתח וגם קצת באיפלפסיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות וגאבא 500 - תגובה
לא מצאתי מידע המתבסס על מחקרים מדעיים, לגבי יעילות או בטיחות "תוסף מזון" זה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לה יציאותאבי21/09/2012
שלום.
בתי בת 20 ומתלוננת שיש לה עצירות ושאין לה יציאות יותר מפעם פעמיים בשבוע .
הסיפור הזה נגרר הרבה זמן ואינני יודע מה לעשות , נתנו לה סיבים וכול מיני אבקות כולל שזיפים כולל חוקנים והרבה זה לא שיפר או עזר .
האם מומלץ לבצע בדיקות רפאויות מסוימות או סוג מאכל שיסתדר לה את היציאות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לה יציאות - תגובה
עצירות יכולה לנבוע מהרגלי אכילה ושתייה, הרגלי התפנות, רגישות למזונות, בעיות הורמונליות,בעיות במערכת העיכול וכוי .
בהחלט כדאי לבדוק.
פתרונות מהירים: עלי סילקה (מנגולד) בסלט , חביתה או תבשיל, זרעי פשתן טחונים ביוגורט.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפהאתי21/09/2012
שלום
הבן שלי בן 17.50 - לעיתים רחוקות כשהוא מתעורר משינת לילה יש לו הפרשה יבשה שנדבקה לשיניים ולשפתיים .
אודה אם תסבירו לי מה זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפה - תגובה
לא ברור. ריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה20/09/2012
איך אני יכול לקבל זריקת ויטמין b12,אני לוקח כדור והרמה לא עולה.מה לעשות.אני מבוטח מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/09/2012שלום,
אתה יכול לבקש מהרופא המטפל הפנייה לזריקות או לצרוך יותר כדורים שנספגים
מתחת ללשון.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באבן כלייתיתירון18/09/2012
שלום,
בעקבות כאבים בצד שמאל נתגלה במיון אבן בגודל 3 מ״מ בפיית שופכן שמאלי בשלפוחית עם הידרונפרוזיס קלה ועכירות שומן פרינפרי.
מיום רביעי לוקח את הטיפול הבא למשך שבועיים:
@ rowatinex - שלוש פעמים ביום, ארבע כדורים בכל פעם
@ spasmalgin -כדור אחד שלוש פעמים ביום
@ alfu kal xl - כדור אחד ביום לפני השינה
ולמשך 5 ימים בלבד zinnat פעמיים ביום.
ביומיים האחרונים אני מרגיש חולשה ועייפות במשך כמעט כל היום שכוללת לפעמים חולשה בגפיים עליונות והתחתונות.
האם התופעות הנ״ל הגיוניות ונפוצות במחלה ו בטיפול שניתן לי ? עוד המלצות להקלה (אין לי כאבים מיום השחרור מהמיון)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת ...
ירון18/09/2012צהריים טובים,
אני רוצה לציין כי החולשה לא עוברת לי ולפעמים היא קצת יותר משמעותית, למשל היום בצהריים הרגשתי חולה כללית עם מעט דפיקות לב מורגשות והזעה (לא קרה כמדומני) עם תחושה של סהרורי וסגור בעצמי.
לציין כי סיימתי לפני יומיים את הטיפול בזינט ועכשיו לוקח מידי יום פעמיים/שלוש (יותר נוטה לפעמים) 4 כדורי רווהטינקס וכדור ספסמלגין ולפני השינה אלפו-קל.
עוד לציין כי הפסקתי עצמאית לפני שבוע נטילת סרנדה אותה לקחתי אחת ליום בבוקר.
בימים האחרונים, אני ישן הרבה במהלך כל היום וחווה קצת יותר יציאות ליום אך בכמות רבה (לא שלשול).
האם כל זה מקורו בטיפול ? האם יש קשר להפסקת הסרנדה ? האם להתחיל שוב עם הסרנדה ? האם ניתן להפסיק את הטיפול ? (היום אני משלים שבוע מתוך השבועיים של הטיפול).
תודה רבה על הייעוץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת ... - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס19/09/2012על החלק הראשון עניתי לך בפורום אחר
אבן בכיליה עלולה לגרום לכאב עז שבא והולך ויכול להיות מלווה בבחילות ובהקרנת הכאב למשפעה ולאשך
ייתכן ואתה חווה מחלה ויראלית בלי קשר
ייתכן והזינאט גרם לך לתופעות לוואי של שלשולים וחולשה
ייתכן והאפלו קל קצת עשה לך סחרחורות
ייתכן והפסקת הסרנדה גם תורמת למצבך הכללי
כדאי לבדוק כל האשפרויות במרפאת הרופא שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת - מבקשת עזרה דחופה.דפנה16/09/2012
לאמא שלי שלבקת חוגרת בצד שמאל בגב. כרגע יש לה נגעים, מעין שלפוחיות כאשר המוגלה לא התפוצצה אלא נמצאת בתוך הנגע, "ארוזה".
ברוב טיפשותי ומחוסר ידע נגעתי בהם ישירות עם היד.
מיד לאחר מכן שטפתי ידיים מספר פעמים ושמתי תרסיס אלכוהול לחיטוי.
חשוב לציין שחליתי באבעבועות רוח בילדותי.
האם בכל זאת יש סיכוי כלשהו, אפילו קטן מאוד שנדבקתי?
בברכת חג שמח ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת - מבקשת עזרה דחופה. - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס19/09/2012שלבת חוגרת היא הופעתו השניייה של נגיף אבעבועות הרוח שבאופיו נישאר רדום במערכת העצבים של האדם שחלה במחלה ועלול להתפרץ בצורתו השנייה, שלבקת חוגרת, בעת סטרס חום וירידה חיסונית
ולכן שלבקת לא אמורה להיות מדבקת
הנגיף אשר גורם לשלבקת חוגרת עלול להדביק רק את אלו שלא חלו באבעבועות רוח. אדם כזה שנחשף לחולה שלבקת חוגרת יחלה באבעבועות רוח (לא יחלה בשלבקת חוגרת). שלבקת חוגרת (זוסטר) הינה מצב בעל פוטנציאל פחות לגרום הדבקה לעומת אבעבועות רוח. חולים בשלבקת חוגרת יכולים להעביר את המחלה רק אם השלפוחיות פקעו.
כך שאצלך אין מקום לחשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)