מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על מקרה-האם זה מזיק לבריאות?דואג15/11/2011
שלום,
היום הלכתי באזור של שבע טחנות בירקון (זה נחשב לאזור היותר מזוהם של הנחל). כשהלכתי שם היו הצפות של הנחל (בגלל הגשם הנחל הוצף). חשבתי שאוכל ללכת ולעבור מבלי להתרטב אבל הלכתי ונרטבו לי כפות הרגליים. במים. הייתי בחוץ כמה שעות אחרי ולכן ניקיתי את הרגליים כמה שעות אחרי. השאלה שלי היא האם זה יכול לגרום לזיהום/ לסכן את הבריאות שלי? או שבגלל שזה מקרה חד פעמי אז זה לא נורא (פשוט זה הירקון שידוע בכך שהמים שלו מזוהמים...)?
אם זה כן מסוכן בריאותית מה עלי לעשות (אולי כדאי לקחת כדור נגד זיהומים...)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על מקרה-האם זה מזיק לבריאות? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית16/11/2011אם אין פצעים ברגליים שעלולים היו להזדהם, אין חשש סביר שקרה משהו
תשים לב אם אין שינויים ברגליים כמו אודם, נפיחות וכאבים
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לפצעים...
דואג16/11/2011בגדול יש לי כבר הרבה זמן פטרייה קלה ולא משמעותית בכף הרגל, ויש לי מעט פצעים קטנים מאוד בכף הרגל השמאלית. לא שמתי לב לשינוי בכף הרגל מאז המקרה ואין הרגשה שונה. האם זה נשמע בסדר? מה הסיכון שקיים במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לפצעים... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/11/2011שלום,
לאחר הקפיצה המתוקשרת של ראש העיר לירקון חשבתי שכבר אין סכנת זיהום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בברזלמאי15/11/2011
אני לוקחת כדורי ברזל כבר כ-10 חודשים (מאז שהתקבל ערך נמוך בבדיקות דם אחרי שהתלוננתי על נשירת שיער חמורה).
לקחתי כחצי שנה פרוגרדומט ואז העבירו אותי לפולקס (סיבה מנהלתית, לא בגלל בעיה עם הכדורים הראשונים).
נשירת השיער ממשיכה. עשיתי כעת בדיקה חוזרת והברזל שלי עדיין נמוך.
מה ניתן לעשות?
תודה רבה,
מאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בברזל - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/11/2011שלום מאי
החשוב ביותר לברר מדוע הברזל נמוך
דימומי וסת קשים? חוסר ברזל באוכל? וכד'
ורק אז להחליט על הטיפול
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסצחי15/11/2011
מה המינון ההתחלתי המקובל לציפרלקס
שניתן למניעת חרדות( כמעט יומיומיות)
וכמה זמן בממוצע עד שנראה שיפור
במצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/11/2011שלום צחי
מתחילים ב 10 מ"ג ומצפים לתגובה תוך שבועיים ולעיתים פחות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מפרקיםרא14/11/2011
שלום רב,
אני בת 43, פניתי לרופאת המשפחה בגלל עייפות מוגברת וכאבים חזקים ומגבילים באצבעות הידיים ולעיתים גם בבבהונות הרגליים.
נשלחתי לבדיקות דם שיצאו תקינות מלבד חריגה קלה בערך הCRP שיצא 8.8 ובערך שקיעת הדם שיצא 29.
האם עם ערכים כמעט תקינים כאלו יש סיכוי שמדובר בדלקת פרקים כלשהיא? האם יש בדיקות נוספות שכדאי לי לבצע כדי לברר את המקור לכאבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מפרקים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי14/11/2011שלום לך,
אכן ישנה עלייה בסמני דלקת כלליים.
נדרשות בדיקות נוספות כדי לדעת איזו דלקת זו.
בקשי מהרופא האישי ואולי גם הפניה לראומטולוג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים חשודים-רות13/11/2011
שלום אני בת 24 ובמהלך חצי שנה אחרונה התחילו תופעות מוזרות- קמתי בבוקר עם קרסול נפוח וללא אפשרות דריכה והרופא אמר קרע בגידים (לציין לא היה טראומה קודמת)
פעם אחרת התחיל דימום מהחזה בוצע US חזה+ממוגרפיה אשר יצאו תקינים. המחזור לא סדיר הוא מתערך יותר מהרגיל לכן בוצע פאפ שלא יצא תקין אך הבדיקה המעמיקה יצא תקינה מעבר לזה ב.ד- תקין חוץ מהכולסטרול שקפץ
רופא משפחה לא יודע מה לעשות ולא מוכן לעשות דבר להמשך בירור אני בריאה לרוב לא שונה דבר בשגרת יומי רעיונות מישהו???
מאוד חוששת ומודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים חשודים- - תגובה
ד``ר אלון מרגלית13/11/2011שלום רב רות
אכן מספר תופעות שלכאורה לא קשורות אחת לשניה
אין מספיק פרטים ואפשרות לתת לך מענה במסגרת פורום כזה
למה שלא תתקשרי למוקד המומחים שלנו ונשתדל לעזור (ראי למטה)
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן, הקאות ושלשוליםא'13/11/2011
שלום, אני בת 18
שלשום יצאנו עם החברים לחגוג את יום שישי, וכמובן שהיה אלכוהול.
שתיתי בקטנה, אפשר להגיד שזה לא היה הרבה בכלל לעומת הכמויות
ששתו האחרים.
אני בחורה רזה ואלכוהול משפיע עלי מאוד מהר.
היו לי פעמים שהגעתי בעבר למצב של הקאות וחוסר שיווי משקל בגלל שתיית יתר,
אבל זאת בכלל לא הייתה אחת מהפעמים האלה, אפילו לא קרובה אליה.
הרגשתי קצת שיכורה, לא יותר מידי, ישבנו עוד ואז התחלתי להרגיש בחילה חזקה
בדרך הביתה הקאתי, הגעתי ונרדמתי, אחרי כרבע שעה התעוררתי והקאתי שוב
ניסיתי לחזור לישון כי חשבתי שזה כנראה מהאלכוהול, החבר'ה אמרו שהוא זול ולא טוב
חשבתי שהכל יעבור מחר בבוקר, אבל במקום זה קמתי להקיא עוד מספר פעמים
ואז התחלתי גם לשלשל.
בואו נגיד שכל הבוקר עבר עלי בשלשולים בלתי פוסקים, הרבה הקאות וכאבי בטן (בקיבה, בין הצלעות למטה, ואחר כך הכאבים הופיעו גם באזור מסביב לפופיק)
ואז הכאבים ניהיו חזקים עד כדי כך שהלכתי למיון, שם בדקו אותי, החום שלי היה 37.2 והלחץ דם קצת גבוה מהרגיל,
קיבלתי עירוי דם, הרופא הסביר שזה משהו נגד בחילות, וקיבלתי זריקה נגד כאבים.
אני חייבת לציין שכשיצאתי משם עדיין כאב לי ורציתי להקיא, הרגשתי שיפור מאוד קטן.
אתמול בערב הרגשתי הרבה יותר טוב ואפילו אכלתי קצת לחם קלוי, גבינה ואורז לבן.
והיום קמתי, ולא כמו בדרך כלל,
שכחתי לציין שיש לי בטן מאוד רגישה וקורה שפעם בכמה שבועות אני מקבלת קלקול קיבה או שכואב לי בלי סיבה,
בדרך כלל הדברים האלה נמשכים יום שלם ונעלמים למחרת, אבל היום בבוקר היה לי שוב שלשול, כאבים פחות חזקים ובחילה בינונית.
אני מאוד רעבה וחלשה,
סיפרתי לכם הכל, כדי לשאול עם זה יכול להיות בגלל אלכוהול מקולקל? זה קלקול קיבה או וירוס? מה מותר לאכול ומה אסור? מה לעשות חוץ מלשתות הרבה מים ולאכול אורז לבן? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן, הקאות ושלשולים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית13/11/2011כנראה קצת מכל דבר
מומלץ מאד שתתרחקי מאלכוהול אם אכן יש לך בטן רגישה
חוץ מזה יתכן ופוקד אותך גם וירוס מעי תקופתי ששכיח כעת
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ומשיכה בלסתאריק13/11/2011
שלום רב,
מעל שבוע יש לי כאב ומעין תחושה של משיכה באזור הסנטר ולסת תחתונה.עם תחושה של כבדות .רוצה לדעת האם זה יכול להיות משהו לבבי? או לפני התקף לב.
זה קורה לי גם לעיתים יום אחר יום.
מבחינת שיינים הכל בסדר אין חורים אין טיפולי שורש כלום לעבור.
למי צריך לפנות בעניין? והאם זה יכול להיות משהו של הלב?
או אולי אני אחרי התקף לב קל? הרופאת משפחה הפנתה אותי לרופא אף אוזן גרון
והוא לא מצא שיש לי דלקת בבלוטת הרוק.
אודה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ומשיכה בלסת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית13/11/2011שלום עמית
לא נשמע כמשהו הקשור ללב ואני מניח שגם הרופא שלך חשב כך כאשר שלח אותך לאא"ג
אין מספיק פרטים עליך כדי לדעת יותר
אם ימשיך, תוכל להתייעץ במוקד המומחים שלנו, ראה למטה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בלחץ דם?שירלי11/11/2011
שלום רב,
לפני שבוע אימי בת ה- 72 הייתה במיון בבי"ח סבלה מדופק מהיר, חוסר שיווי משקל, סחרחורות, טישטוש ראייה.
הלכנו למיון בבית חולים וערכו לה בדיקת דם, א.ק.ג., לחץ דם וכו' - כל הבדיקות יצאו תקינות ואימי שוחררה תוך שעתיים הבייתה.
היא קיבלה מכתב המשך בדיקות גופניות לרופא משפחה.
לפני 5 ימים התחילה לקבל טיפול אנטי דיכאוני.
שאלתי את הפסיכיאטר על הטשטוש בראיה של אימי.
הוא אמר שאולי זה קשור לשינויים בלחץ הדם.
מה דעתך ד"ר?
איך ניתן לאתר שינויים בלחץ דם?
(אציין שאימי מקבלת את הכדור לוסרטן פלוס)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בלחץ דם? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית12/11/2011שלום לאה
קשה לי להאמין שטשטוש הראיה מקורו בלחץ הדם
יתכן והרופא אמר לחץ תוך עיני גבוה?
רצויה בדיקה אצל רופא עיניים ומעקב
בברכה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאיתי10/11/2011
שלום רב,
רציתי לדעת בבקשה מהו בד"כ הנוהל הנהוג בטרם ביצוע בדיקות דם שונות:
אני אדם בריא ומבקר אצל רופא משפחה לעיתים רחוקות. אם אני מעונין לערוך בדיקת דם כלשהי, האם עלי לקבוע קודם תור לרופא שיבדוק אותי ואז יפנה אותי לכך? או שעלי פשוט לפנות לקופת החולים שבאמצעותה אקבל את ההפנייה בפקס למשל
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/11/2011שלום גל
רצוי שראשית תבדק ע"י הרופא והוא ימליץ אילו בדיקות לבצע
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תרופהאריק10/11/2011
שלום רב,
לפני שבועיים הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאיבחן גרון דלקתי
והביא לי טיפול למשך 30 יום של טלפסט ,נזוקורט אקווה ולוסק.
אני עדיין חש בקושי בבליעה ושהגרון אדום לי
לא הבנתי לשם מה הטלפסט זה נגד אלרגיה לפי מה שקראתי.
האם זה גם יכול לטפל בדלקת בגרון?
בתודה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תרופה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/11/2011שלום עמית
יתכן והרופא חשב שהבסיס לדלקת הוא אלרגי
או כדי לייבש נזלת
הכי חשוב לשתות המון ולהעזר בכדורי מציצה לגרון
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפסט
נעמה13/11/2011היי,
טלפסט אלו באמת כדורים נגד אלרגיה, לקחתי אותם כשהיתה לי פריחה ממושכת בעור.
כנראה הרופא באמת חושב שזה כתוצאה מאלרגיה.
אישית, כשאני סובלת מכאבי גרון או שפעת אני נוטלת כמוסות קומפלקס צמחים של סולגאר, זה מחזק את המערכת החיסונית ומטפל גם בדלקות גרון. ממליצה לך להתייעץ עם נטואורפת.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף צואה עם דםמממ09/11/2011
שלום רב!
קרה לי פעמיים שלוש שאחרי יציאה ניגבתי ויצא לי קצת דם על נייר ולאחר שבוע
פעמיים יצאה לי צואה עם דם בהיר קראתי באנטרנט שדם בהיר - מקורו מפי הטבעת שזה אומר טחורים אני מאוד מודאגת
זו פעם ראשונה שקרה לי כזה דבר
האם זה בטוח טחורים או אולי משהו הרבה יותר גרוע ???
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 26
מממ09/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף צואה עם דם - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/11/2011אי אפשר לומר דבר בוודאות עד שלא נבדקים ע"י רופא
למה שלא תפני לרופא המשפחה שלך?
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסיואב08/11/2011
האם ציפרלקס יעיל לטיפול בכאבי ראש
שהם ללא ספק על רקע נפשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/11/2011חיובי בהחלט
לבריאות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת קלונקס במינון נמוךיאיר07/11/2011
שלום.אני בן 30 ומזה כ-4 שנים אני סובל מתופעה של התכווצויות/קפיצות לא רצוניות בשרירים, תחושה של חוסר שקט וחולשה.
בדיקות דם מקיפות יצאו תקינות כולל ויטמינים,מינרלים ובלוטת התריס.
בדיקת EMG ו-EEG תקינות לחלוטין.
לאחר בדיקת נוירולוג נקבע כי התופעה על רקע חרדה.
הומלץ על טיפול בכדורים VIEPAX XR.
לאחר כחודש,לאור העדר תגובה,הועלה מינון התרופה שוב ללא תגובה מספקת.
הנוירולוג ממליץ להמשיך עם התרופה בנוסף לקחת גם כדורי קלונקס במינון של חצי כדור.
(מינון של 0.25 מ"ג) אשר לטענתו "יעשה את העבודה" מהצד השני.
קראתי על פוטנציאל ההתמכרות לכדור ואני ממש חושש.
הנוירולוג אמר שאין לי ממה לחשוש כיון שמדובר במינון נמוך ביותר ושאני לא אתמכר.
אשמח לשמוע את דעת רופאי הפורום על המלצת הנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קלונקס במינון נמוך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/11/2011שלום יאיר
לגמרי מסכים עם הנוירולוג שלך
במינון זה אין חשש להתמכרות
אגב גם הרפייה/מדיטציה/היפנוזה עצמית יכולה להועיל יפה במקום הכדורים או איתם
לפרטים תוכל לפנות לשרות שלנו - מוקד המומחים
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה?אורטל07/11/2011
בת 22,חולת אסתמה,מטופלת במשאף סטרואידים,לא שותה,לא מעשנת,לא פעילה מינית ולא עוסקת בפעילות גופנית,משקל תקין.
חשוב לציין-בתקופה האחרונה יש לי הפרשות וגינליות ירוקות בהירות ללא קושי או צריבה בעת מתן שתן וטופלתי לפני כחודשיים באנטיביוטיקה שלא לצורף שבעקבותה החלה לי קנדידה על הלשון אך עבר לאחר טיפול בניסטטין.
בבדיקות דם שערכתי לפני כשבועיים-הכול תקין מלבד מחסור בברזל שכעת אני מטפלת.
לא עשיתי בדיקות צואה או שתן.
האם התסמינים הבאים ,שמהם אני סובלת לצערי,יכולים או מעידים על קנדידה?ואם כן,מהן דרכי הטיפול חוץ אנטיביוטקה שאני לא ממש מתלהבת מהרעיון?
• עייפות יתר וחולשה כרונית
• תשישות לאחר שינה
• דופק מהיר
• נפיחות וגזים בקיבה
• עצירות, או שלשול, קושי בעיכול
• סחרחורת
• נשירת שיער
• ירידה בזכרון ובריכוז
• הרגשת בלבול וריחוף
• התקפי חרדה ובכי
• דכאונות ומצבי רוח משתנים
• גרד באוזניים
• יובש בפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/11/2011שלום לך,
התסמינים רבים ויכולים להיות קשורים לדברים שונים.
קנדידה הינה מעין שמר, נורמלית בגוף האדם ומתבטאת באמת לאחר טיפול אנטיביוטי
, משאפי סטרואידים , הריון, גלולות וכו'.
יש התייחסות של הרפואה האלטרנטיבית ל"קנדידה" במובן הסיסטמי יותר שאת מתארת.
כדאי לשאול שם.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת יתוש נמר אסייתי והריוןשלומית06/11/2011
בימים אלה אני מנסה להיכנס להריון (כך שאני יכולה להיות בתחילת הריון מבלי לדעת זאת)
לפני יומיים נעקצתי ברגל ע"י יתוש הנמר האסייתי ומקום העקיצה התנפח מאוד וכואב.
האם יש סיבה לדאגה? האם צריך לראות רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת יתוש נמר אסייתי והריון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/11/2011שלום לך,
כדאי לפנות לבדיקה, גם בלי קשר להריון.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)