מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהב מבוגרות ממנימישהו מהצפון06/04/2011
שלום,אני בן 32,נראה די טוב(ככה שאין לי בעיה להכיר בנות גילי)לאחרונה אני מוצא את עצמי נמשך לבחורות מבוגרות ממני ומפתח קשרים עם בחורות בגילאי 40+ -קשרים מיניים..מה הסיבה לכך.? האחרונה ששכבתי איתה הייתה בת 45..זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהב מבוגרות ממני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/04/2011נורמלי ובריא לחלוטין .אם זה מה שמדליק אותך ועושה לך טוב, אתה יכול להמשיך להינות מחיי המין שלך.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעת ייעול למנהלי הפורוםמוטי06/04/2011
שלום רב
רוב השואלים בפורום אנשים שבאמת חפצים במידע, לדעתי טוב יהיה אם תסגרו את הפורום למשיבים שאינם "מנהלים" כמו בהרבה פורומים רפואיים, ואולי בכך יצתמצמו כל הסוטים למינהם וצמאי המלחמה וההקנטות שעונים בצורה שאינה מכובדת.
כל הכבוד לכם על הסבלנות ואורך הרוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעת ייעול למנהלי הפורום - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/04/2011תודה על תגובתך.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטי
אריאב18/04/2011אולי אתה לא זוכר אבל הפורום הזה היה פעם מקום לוהט ומדליק לשיחות פתוחות וחופשיות על סקס ומיניות וכל אחת ואחת, בכל הגילאים, דיברו כאן על כל הפנטזיות שלהם כי לא יכלו לדבר על זה בסביבה שלהם. הכל היה מאד חופשי ולא מזיק ועל הכל ניצחה מישהי בשם באדולינה.
מאז הפורום הזה הפך להיות מרכז טיפולי לכל הצעירים שמתחילים להכיר את עולם הסקס.כבר לא ממש מספרים ומדברים כאן אחד עם השני. אין כבר חברויות וירטואליות כאן. הכל זה " שאלה" של הילדים ו"תשובה" של המומחים. לא שאני פוסל את זה. להיפך. זה בהחלט דבר מבורך ואני מעריך את העיצות של המנהלים.
יחד עם זה אל תפסול אחרים ואל תהפוך אותם לסוטים. כי אם תקרא טוב תראה שהמון שאלות הן של הצעירים שרוצים לממש את "הסטיות" שלהם ולא יודעים איך. יש חברה' שנהנים לכתוב ולהתכתב עם אחרים בנושא הזה וזה לא מזיק. אם אתה מחפש מקומות מזיקים תפנה לצאטים ותראה מה הולך שם.
חג שמח לך ולכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למדבקות הריוןשקד06/04/2011
אני בת 16 ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר תקופה ארוכה עם קונדומים.
החלטתי שהגיע הזמן להתחיל לקחת גלולות או מדבקות הריון ולהפסיק עם הקונדומים .
אני לא יודעת איך לגשת לגניקולוג בלי שאמא שלי תדע ותגלה את זה, יש לכם פיתרון ?
והאם למדבקות הריון צריך מרשם רופא או שאפשר פשוט לגשת ולקנות את זה בבית מרקחת?..
תודה לעוזרים !
שבוע מצויין (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למדבקות הריון - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/04/2011לבת 16 שלום,
ראשית , חבל שאת פוסלת על הסף את האפשרות לשתף את אמא בענין.
יחד עם זאת עדיף שתשתמשי באמצעי מניעה שמתאימים לך.
את יכולה ללכת לרופא/ת נשים. אסור לו לדווח על כך להורים, במיוחד אם את דורשת ממנו שלא לדווח על כך!
בנוסף, אם את חברה בשרותי בריאות כללית יש להם מרפאות נער שבהם יש צוות רופאים לנער כולל רופאות נשים מומחיות לנער. גם בסניפים של "דלת פתוחה" יש רופאי /ות נשים שישמחו לסייע לך. בכל מקרה חובת סודיות מוטלת על כל איש מקצוע שתפני אליו.
לכל קו"פח יש מוקד מידע שיפנה אותך לרופא/ת נשים ללא ידיעת ההורים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך !
שקד12/04/2011תודה רבה לך,אני לא ידעתי שיש את זה במרפאות כללית .
אני יתקשר ויברר ,ואבקש שזה יהיה בסודיות מוחלטת אני מקווה שיכבדו את הבקשה שלי ..
תודה רבה לך עזרת לי מאוד !!
שיהיה לך שבוע טוב וחג שמח (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג ניחשב כרופא נשים ?
שקד12/04/2011גניקולוג ניחשב כרופא נשים ?
הוא זה שנותן לי גלולות למניעת הריון ?
אם אבקש ממנו לשמור על דיסקרטיות הוא יעשה זאת ?
תודה שוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג ניחשב כרופא נשים ? - תגובה
רות בן-ציון שכטר12/04/2011כן, גיניקולוג הוא רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סקס לא בטוחיהלי06/04/2011
אתמול ביקשתי מהרוקחת גלולה שמונעת הריון, כי אני חושבת שנכנסתי להריון.
והיא הציעה לי פוסטיבור ונורלבו, לקחתי את הנורלבו ורציתי לדעת אם גם הוא טוב ל72 שעות מאחרי הסקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באתר שלהם כתוב שזה עד 72 שעות
איילת07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי סקס לא בטוח - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/04/2011יהלי שלום,
תקראי מה כתוב בעלון לצרכן ותדעי הכל!
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר מבוגר ...שאלה05/04/2011
שלום אני בת 28. לפני כחודש פגשתי במקרה גבר, ראיתי שהוא מבוגר ממני אך עדיין נענתי לו נתתי לו את מספר הטלפון שלי. כאשר נפגשנו ראיתי שהוא אכן מבוגר, שאלתי אותו בן כמה הוא אך הוא לא ענה. אנחנו כחודש בערך בקשר והסקס ביננו מדהים, פשוט הדבר הכי טוב שהיה לי אי פעם.... ומעבר לכך, יש ביננו כבוד ויחסים טובים. העניין הוא שאני מרגישה מצפונית לא טוב, מרגישה כאילו עליי לשמור זאת בסוד מפאת גילו... נראה לי שהוא בן ארבעים וחמש או קרוב לחמישים...בערך ..
נמאס לי להרגיש כאילו שאני לא בסדר או חריגה כי רוב הבנות בגילי יוצאות עם גברים צעירים. מה לעשות?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר מבוגר ... - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/04/2011לבת 28 שלום,
תבדקי עם עצמך למה את מצפה ממערכת היחסים הזו.
ואם הוא מבוגר ממך ממה את מיוסרת, כי זה לא חברתי?
הענין הוא הענין החברתי, הצרכים שלך, הציפיות שלך, הנסיון שלך בעבר עם גברים, כל אלו מסבירים את הבחירה שלך. לכן חשוב שתלכי עם הטוב לך ועם המיטיב עמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתתמיר05/04/2011
אני סובל מבעיית שפיכה מוקדמת מזה הרבהה זמן ולא מצליח להתגבר על זה
וזה מתסכל אותי מאוד וגם את אשתי אני בן 33 נשואי 5 שנים
בקשתי איך אפשר לטפל בבעיה ? ואם אני רוצה לטפל דרך קןפת חוךים כללית למי אני פונה תווודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2011יש טיפול לבעיות של שפיכה מוקדמת.מדובר בטיפול סקסולוגי הדורש אבחון לפני תחילת הטיפול.אתה יכול להכנס לאתר של איטם (האגודה הישראלית לטיפול מיני) ולמצא מרפאה ציבורית קרוב למקום מגורך.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אליםיניב04/04/2011
שלום אני בת 16 יש לי חברה בת 17 וחצי מאוד טובה והיא מספרת לי הכל לאחרונה היא סיפרה לי שכשהיא שוכבת עם חבר שלה [בן 18] באמצע הסקס שהוא בהסכמה מלאה .. הוא מכה אותה בישבן שורט אותה ומושך לה בשיער בחוזקה לאחר מכן היא תמיד יורדת לו והוא גומר לה בפה או על הפרצוף יש לציין שאין לי מושג כייצד יחסיהם אני רק יודעת שהיא אוהבת אותו אבל היא לא נהנת מהסקס הזה הוא מתקיים ביוזמתו בצורה הזאת .יום אחד הוא שיכנע אותה לישכב עם עוד שני חברים שלו וגם שם היתה אלימות הם עשו בה מה שרצו בלי להיתייחס אליה היא לא התנגדה אבל אמרה לי שהגוף שלה לא עמד בזה והיא לא נהנתה במקרה אחר סיפרה לי שהיא שכבה על הבטן חבר שלה שכב מעלייה ובפעם הראשונה החדיר את איבר מינו לישבנה היא התפתלה מכאבים וצעקה אך הוא תוך כדי דחף את אצבעותיו לפייה ואמר לה שששש כדי שתפסיק ליצעוק פעמים רבות הוא מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה הוא יודע שהיא לא אוהבת את זה הוא אוחז בידיה בחוזקה ודוחף בכח את אצבעותיו לאיבר מינה . חברתי מאוד סגורה בחורה בריאה בנפשה ... אני עוד לא קיימתי יחסי מין אני מודעת לזה שלא כל הגברים כאלה אבל כשאני מתבוננת מהצד על הסיפור הוא זיעזע אותייי אישית . שאלתי היא האם בצורה שבה הוא משכיב אותה אכן זאת צורה אלימה האם זה אומר שהוא סוג של בן אדם אלים ? מעולם לא ארצה שמישו יתעלל בי ככה בעיני זאת אלימות ויחסו כלפייה ניראה לי מזלזל ביותר אשמח לישמוע את דעתך המיקצועית התנהגות כמו שלו היא לגיטימית ?זה מרתיע אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אלים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/04/2011ליר שלום,
התיאור שלך לגבי המין ששמעת שמתקיים עם החברה שלך הוא בפרוש מין נצלני, פוגעני אלים ועברייני.
אם נעשה מין עם החבר ועם החברים שלו (שהוא ביקש ממנה) מדובר על ניצול ונעשו גם התנהגויות שפגעו, הכאיבו והשפילו את חברתך בניגוד לרצונה. אם היא אמרה שהיא לא מעוניינת בהנהגות זו או ביקשה שיפסיק וההתנהגות המינית נמשכה, מדובר בעבירת מין.
במידה והייתה חדירה לאיבר המין ללא הסכמה מוחלטת ומרצון חופשי של החברה אזי מדובר באונס!
מה זה "יום אחד הוא שיכנע אותה לקיים יחסי מין עם שני חברים שלו" . לא נראה לי הגיוני ולא נראה לי שההסכמה למעשים שההתנהגות בוצע לאחר איומים ולחץ.
ממליץ לחברה שלך לפנות למרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית בטלפון 1202. אפשר גם בעילום שם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליר
מיכל04/04/2011מה שאת מתארת נשמע כמו התעללות ולי אישית מאוד קשה לקרוא את זה.
יחסי מין לא אמורים להיות אלימים במידה כזו, ובטח לא לכלול חברים של בן הזוג.
בבקשה תשכנעי אותה לפנות ליעוץ אצל גורם מקצועי, או להתקשר למרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית. היא יכולה להתקשר ממספר חסוי (43*) אם היא חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה חשובה
שאלה05/04/2011שלום לך,
קראתי את מכתבך והתיאור קשה ביותר. את טוענת שחברתך "בריאה בנפשה" אך היא פגועה ריגשית אם היא מאפשרת התעללות כזו בגופה וניצול שכזה. לאף אישה אסור להרשות לתת לגופה להפוך להפקר של חבר (לא משנה אם הוא טוען שהוא אוהב אותה) ולחבריו- אין זאת אהבה אלא ניצול חמור וכפי שנטען אלימות ופגיעה מינית.
חברתך זקוקה לטיפול ולעזרה באופן דחוף, אחרת זו לא תהיה הפעם האחרונה שמישהו יתעלל בה.
המעשים של החבר שלה ושל שני חבריו אסורים וחמורים על פי חוק!
אני ממליצה לך ואף מפצירה בך לא לשתוק, אחרת את מאפשרת לאלימות להמשיך.
פני ליועצת בית-הספר או למרכז לנפגעות תקיפה מינית ודווחי על האירוע ועזרי לחברתך לקבל עזרה. דיווח על האירוע לאדם מבוגר הוא לא הבגידה בחברתך אלא להפך- הצלתה!
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליר!
A08/04/2011גם לי מאוד כאב לשמוע את מה שתארת פה...את ציינת שהיא אוהבת אותו..וכנראה בגלל זה היא "מאפשרת" לו להתעלל בה התעללות ריגשית ונפשית יחד עם התעללות מינית ופיזית...אם את חברה שאלה זו מחובתך לעשות משהו בנידון!! מדבור כאן ב- א ו נ ס -חד משמעית! וכמו שאמרו כאן לפני היא אולי בריאה בנפשה אבל באופן מאוד חלקי אם היא נמצאת בסיטואציות כאלה קשות ולא מסוגלת לצאת מזה בכוחות עצמה..(שזה לא קל,זה בטוח..) אבל בכל זאת בטוח היא סובלת...בבקשה,תעזרי לה! כי אם השתיקה תימשך לי יש הרגשה שהמצב רק ילך ויחמיר! ה"חבר" הזה שלה הוא בעצם סוג של סרסור אם הוא חושב שהוא יכול להביא את החברים שלו לעשות בה כרצונם! היא לא חפץ,היא אישה ואל אישה צריך להתנהג בכבוד! זו לא נקראת "אהבה" ושום דבר פה לא נשמע הדדי אלא ניצול של חולשתה!
בבקשה ממך,פני למוקד סיוע!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצער לי לשמע
אילן09/04/2011אבל פעם אחד לא היה נעים
פעם שנייה לא נעים למה ליכנס לפעם שלישית
הבן אדם משתמש לרעה בזה שאת אוהבת אותו
הוא ידע את זה ומנצל את זה לסיפוק המיני שלו
חברה שלך פגעה נפשית ואני מבין מה עובר עילה
היא צריכה לקבל טיפול בשבל ליתגבר על הנזק הנפשי שנוצר
וכמבן על החבר לשלם על הנזק הנפשי שגרם לה
איתי מציע לספר לבן אדם מבוגר שקרב עילה
שיתן לה יד ותמיכה
ושלא נדע עד מי אנשים חלאות אדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הוא דואג לי או שהוא ניצל אותי?שרון04/04/2011
שלום, אני בת 14 ולפני כחודשיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם ידיד שלי שאני אוהבת, היינו חברים פעם. אחרי כשבועיים מקיום יחסי המין רבנו, בגלל שהוא חושב שאני אעשה את זה עם עוד בנים.. נמאס לי לאהוב אותו אז אמרתי לו שאני לא רוצה לעשות את זה איתו יותר.. והוא רצה.. אמרתי לו שיש לי מישהו, הוא התעצבן ואמר לי בטח תעשי את זה איתו הא ? ואמרתי לו שלא, הוא אמר לי שהוא מכיר אותי ואם ייתחשק לי אני אעשה. ממש התעצבנתי עליו כי אני לא איזו זונה מהרחוב ! אני אוהבת אותו והוא פגע בי.. הוא אמר לי שהוא דואג לי.. אבל אני חושבת שהוא סתם ניצל אותי בשביל זה.. אני רוצה להשלים איתו.. אבל הוא לא רוצה.. כי הוא אומר שמה שעשיתי אין על זה מחילה.. ואני לא יודעת מה עשיתי... יש אנשים שאומרים לו עלי כל מיני דברים לא נכונים והוא מאמין.. אם אני אגיד לו שאני רוצה לקיים איתו יחסים שוב, הוא יסכים? והאם הוא ניצל אותי? (אני יודעת שזה מוקדם מדי לקיים יחסי מין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הוא דואג לי או שהוא ניצל אותי? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/04/2011לשרון,
בן כמה החבר?
אם הוא גורם לך תחושות ורגשות שליליים כנראה שהוא עושה מניפולציות ותרגילים רגשיים והוא לא אוהב ואולי אפילו משתמש בך.
ממליץ לך להתרחק ממנו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותקרן03/04/2011
שלום, שאלה
במידה והחבר ביצע אוננות, אמנם לא יצא זרע, אלא רק השפיכה המוקדמת (precum) ולאחר מכן (לא מיד, מספר דקות אחרי) האצבעות היו בנרתיק שלי, יש סיכוי להריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
רות בן-ציון שכטר03/04/2011קרן שלום,
הסכוי להריון בטל בשישים, כמו שתארת שלושה ימים אחרי מחזור, וכמו שכתבתי נבון יותר להשתמש באמצעי מניעה כדי לא לדאוג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מדובר בקצת יותר?
קרן03/04/2011אני לא בדיוק זוכרת, יתכן שזה היה 5-6 ימים...
חוץ מזה, הלחץ הרב שבו אני שרויה כרגע עלול להביא להקדמת הביוץ, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מדובר בקצת יותר? - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/04/2011קרן,
הביוץ לא קשור ללחץ שעכשיו. כדי שיתרחש הריון את אמורה לבייץ ואז יהיה הריון, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאופן כללי
קרן04/04/2011(סליחה על הפנייה המרובה, אני פשוט באמת במצב נפשי די קשה כרגע),
מהם הסיכויים להחכנס להריון מהמצב שתיארתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט תקני ערכה ביתית לבדיקת הריון
אורית04/04/2011על אף שלפי הרופאה אין כל סיכוי שאת בהריון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץקרן03/04/2011
שלום,
יש בעיה שמפריעה לי כבר מספר ימים. לפני מספר ימים אני וחבר שלי ביצענו 'סקס יבש', הכוונה, שנינו היינו עם תחתונים. הוא לא 'גמר' [לא יצא זרע], ובכל זאת, אני חושבת שיצא הpre-cum שלפני השפיכה. סיימתי מחזור לפני כשלושה ימים כך שהביוץ רחוק, אך אני יודעת שלא ניתן להסתמך על המדד הזה. האם יש סיכוי להריון? יש סיכוי שהpre-cum יחדור את התחתון?
מאז אני בלחץ נפשי גדול מאוד, הקאתי מספר פעמים כתוצאה מהלחץ ובכלל, קשה לי לחזור למסלול החיים התקין.
אני מודעת לעובדה שזו שאלה טיפשית יחסית ונשמעת לא הגיונית, אני פשוט די במצוקה כרגע. קראתי באינטרנט יותר מידי מיתוסים שבלבלו אותי.
אשמח לשמוע תגובה רצינית ממומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ - תגובה
רות בן-ציון שכטר03/04/2011אילנה שלום,
לא את לא בהריון, את סתם מודאגת מאד
יחד עם זאת הרבה יותר נכון לךהשתמש בגלולות או בקונדום כדי להמנע מהלחץ הזה...או מתקלות מיותרות
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג
גיל03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון וגלולות, דחוף מאודבב03/04/2011
אני לוקחת גלולות כבר 3 חודשים, יום חמישי סיימתי את החפיסה, ביום שבת שכבתי עם חבר שלי והוא גמר בפנים, עדיין לא קיבלתי מחזור (כבר יום 3 אחרי סיום החפיסה), האם יש סיכוי להיכנס להריון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון וגלולות, דחוף מאוד - תגובה
רות בן-ציון שכטר03/04/2011לבב,
לא את לא בהריון, בשבוע שבין סיום החפיסה ותחילת החפיסה מגיע המחזור, ובשבוע זה כמו בשאר הימים את מוגנת מפני הריון.
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש למשהו טיפיםיוסי a01/04/2011
להשגת בחורה לסקס.....בתקופה האחרונה יש לךי תשוקה לסקס ממש חזקקק וסוער אבל אני רוצה טיפים(עם יש) להשיג את הבחורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחורות הן לא אמצעי לסיפוק יצרים!
סיוון01/04/2011להשיג בחורה.. לך לזונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
יוסי a01/04/2011קבלי את הינצלותי בפעם השנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה להכיר
אילן02/04/2011בצאטים
אני מצאתי נשאות חרמניות
אני עשה איתן סיבר סקס
נערת ליווי או דירות דסקרטיות
אתה יכל למצא בלוח יד 2 למבגרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות חשובותשירן01/04/2011
היי, אני בת 18 והתחלתי לקיים יחסי מין עם החבר שלי לפני כחודש (הוא הראשון שלי).
לפי מה שאני יודעת צריך לרדת דם בפעם הראשונה, אומנם כאב לי נורא בפעמים הראשונות אך לא ירד לי דם, יש לכך הסבר? אחרי כמה פעמים אחדות שקיימנו יחסים חשבתי שיש לי דלקת בשתן כי אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים שלא עוזבים לרגע כשאני עושה פיפי ואחרי.. אך עשיתי בדיקת שתן ואין לי זיהום או חיידקים.. מאז הכאבים האלו אני גם לא מצליחה לגמור מחדירה. ממה הכאבים יכולים לנבוע וכיצד יש לטפל בזה? ועוד פרט חשוב הוא משתמש בקונדום חשבתי שאולי יש לזה קשר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות חשובות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/04/2011שירן,
קרום הבתולים הוא בצורת ממברנה (קרום עם חורים גדולים וקטנים) ובמקרים רבים לא יורד דם וגם לא כואב וזה בסדר.
לגבי הכאבים ממליץ לך להיבדק ע"י רופאת נשים המתמחה גם בתפקוד מיני על מנת לאבחן את מקור הכאב שאת מתארת. יכולות להיות גורמים וסיבות רבות לצריבה והכאב ולכן מומלץ לבדוק ולא להזניח את הנושא.
לקונדום אין קשר אלא אם יש לך רגישות ללטקס (ממנו עשוי הקונדום) אפשר לנסות להשתמש בקונדום שלא עשוי מלטקס (של חברת לבנטי) ולראות אם הכאב ממשיך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי31/03/2011
השאלה לי, האם אפשר להידבק מהרפס בשפתיים כאשר הוא עבר אבל נשאר מן צלקת/סימן כזה עדדין על השפתיים, האם אפשר עדיין להידבר ממנשיקה/רוק וכודמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/04/2011כן, אפשר להידבק.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון- אני בלחץץץחסויה31/03/2011
שלום לכם,
רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון. לפני כשבועיים שכבתי בפעם הראשונה עם החבר החדש שלי. החדר היה חשוך עם אור מעומעם כזה...התנשקנו אח"כ התפשטנו וירדתי לו ואז הוא ירד לי, ואז אמרתי לו לשים קונדום, הוא הוציא מהתיק שלו את הקונדום ושם, אח"כ סובב אותי ונכנס בדוגי סטייל, איבר מינו יצא כמה פעמים משם והכנסתי שוב, נזהרתי כמובן מהציפורניים שלי, אח"כ התחלתי להרגיש שאיבר מינו נפול, אמרתי שיצא משם יוריד את הקונדום והמשכתי לעשות לו מין אוראלי והוא גמר לי בפה.לא עלה בדעתינו לבדוק אם הקונדום קרוע או לא, פשוט לקח את הקונדום והאטיפה וזרק אותו מחוץ לבית. למרות שלא נראה לי , מדוע שיקרע?
עוד לא קיבלתי מחזור למרות שזה גם ככה לא סדיר אצלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוכן
רון31/03/2011יש מצתב שהקונדום נקרע ויצאו טיפות זרע ! חבל שלא בדקתם את זה !!!
בני כמה אתם ? ומדוע לא בדקתם את הקונדום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון- אני בלחץץץ - תגובה
רות בן-ציון שכטר03/04/2011יולי שלום,
מכיוון שגמר לך בפה לא נכנסת להריון. בכל אופן כדאי להצטייד בכמה קונדומים או להשתמש בגלולות באופן קבוע.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)