פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מיכלי
    30/03/2011

שלום, בהמשך לשאלתי הקודמת - אני ובן זוגי קיימנו יחסים מוגנים עם קונדום והוא גמר בחוץ (יצא הרבה לפני האורגזמה). נכון להיום אני ביום ה42 של המחזור. השיא שלי היה 38 יום. עשיתי 2 בדיקות הריון (אחת ביום ה40 והשניה ביום 42) ושתיהן שליליות מאוד (אין ספק).1. למה למחזור שלי לוקח כל כך הרבה זמן להגיע? 2. האם יש לכם הערכה מתי הוא יבוא?3. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2011

אם הוא השתמש בקונדום למה לגמור בחוץ?
    אני חושב שאת פשות בלחץ, ויתכן שהמתח הנפשי גורם לעיקוב המחזור.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה- תגובה

מיכלי
    30/03/2011

הוא גמר בחוץ כי רצינו ממש ממש להיזהר.
    הקונדום היה בסדר. (אפילו שפכנו לתוכו מים לבדוק)
    אז אם זה מלחץ, מה הזמן המקסימלי האפשרי של האיחור? (אני ביום 42)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה- תגובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2011

קשה לומר בדיוק כמה זמן איחור יכול להיות . האם בעבר תמיד קבלת מחזור בזמן?אם לא תקבלי בימים הקרובים, פני לרופא.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפייה בפורנו
    עדי
    30/03/2011

חבר שלי כל הזמן צופה בפורנו כשאני לא נמצאת בבית - באופן עקרוני אין לי בעיה עם זה, אבל אני מרגישה שהצפייה בסרטים האלו מהווה תחליף שלי.
    הוא לא רוצה לשכב איתי אף פעם, למרות שאני מנסה ליזום במילים ובמעשים.
    עצם העובדה שהוא מרגיש צורך לצפות כל יום בסרטים האלו במקום להיות איתי פוגעת בי מאוד כי הוא טוען שאין לו חשק מיני, אז איך זה מסתדר עם זה שהוא רואה כל יום סרטים כאלו.

אני בחורה צעירה ונראית טוב - והמון אנשים מתחילים איתי כל הזמן גם לידו - אני לא מבינה מה הבעיה.
    שאלתי אותו המון פעמים אם זה אני, או משהו שאני עושה לא טוב והוא הבטיח לי שזה רק הוא - כל פעם עם תירוץ אחר (עייף, טרוד וכיו"ב).

לקביעת תור
    סגירה
    צפייה בפורנו

הוספת תגובה

• צפייה בפורנו - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2011

לעדי,
    באופן כללי אין בעיה וזה בסדר לצפות בפורנו וגם לאונן כאשר הגבר או האישה בקשר זוגי. לפי התיאור שלך מדובר בצפייה יומיומית והעדר קשר מיני אתך. כנראה שמדובר על התמכרות למין. נסי לדובב את החבר שלך לדבר ואמרי לו עד כמה העדר הקשר המיני שלכם קשה לך ולא עושה לך טוב.
    כאשר צריכה של פורנו פוגעת בתפקודים זוגיים חברתיים או תעסוקתיים אז כנראה מדובר בצורך כפייתי התמכרותי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר שצופה בפורנו
    הכגדעיג
    29/03/2011

שלום,
    אני רק רוצה להגיד שלפני שניגשתי לכתוב את ההודעה הזאת,
    גלשתי קצת בפורום וראיתי הודעות ותגובות, ואני בטוחה שאנשים
    מבינים וטובים מנהלים את הפורום.
    אני יודעת שהשאלה שלי קצת מוזרה, אבל הייתי רוצה דעתם של מנהלי הפורום, בחורים ובחורות, כי אני מבולבלת מאד.

לא פעם ראשונה אני מבחינה בהיסטוריית האתרים של החבר שלי באתרי פורנו,
    זה לא היה מפריע לי אילולא הייתי מוצאת סרטונים ספציפיים של נערות עם חזה גדול.
    אני חייבת לציין שאני בת 18 וחצי ואני לא מפותחת לגילי, אני שטוחה ונראת כבת 14,
    אני יודעת שזה מדכא את החבר שלי למרות שהוא טוען אחרת אבל בכל זאת זה מדכא
    אותי למצוא סירטונים של בחורות עם חזה גדול במחשב שלו, עד כדי כך רע לו שאין לי חזה?
    אני יודעת שתגידו לי שזה לא נורא ואין מה לעשות, אבל זה פוגע בי לראות זאת.
    זה וכל מיני פנטזיות מוזרות שיש לו,כמו שלישייה עם עוד בת, וזה שהוא מבקש ממני להתנשק עם ידידה שלי, היחסים האלה מרגישים לי מוזר, למרות שיש הרבה אהבה בינינו, אתם לא חושבים שזה קצת מוזר? לפני כן, שנינו היינו בתולים וזה חדש לי, אולי בעצם כל הבחורים הם כאלה ואני סתם מגזימה? אשמח לשיעור קטן על מיניות מצד האנשים הנחמדים שפה, תודה לכם מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    חבר שצופה בפורנו

הוספת תגובה

• חבר שצופה בפורנו - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2011

יתכן מאוד שהפנטזיות המיניות של החבר הן על נשים עם שדיים גדולים.
    הוא אתך וזה מה שחשוב. יתכן שהוא היה מעדיף ורוצה חזה גדול, תוכלי לדעת רק אם תדברי איתו.
    לא כל פנטזיה מרמזת על רצון לממש אותה-כחי זאת בחשבון.
    לגבי פעילות מינית שהוא מעוניין בה ואת לא, קבעי את הגבול שלך. מה שלא מתאים לך ו/או לא טוב לך אל תעשי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דעה

ענת
    05/04/2011

היי. יש לי כמה דברים להגיד לך.

גם לי יש חזה קטן ורוב הבחורים שהייתי איתם (והייתי עם מספיק...) התלהבו ממני ומהגוף שלי. לא הייתי רוצה לצאת עם מישהו שלא מתלהב ממני. מצד שני, אני לא בטוחה שזה רעיון טוב לחטט לו בהיסטוריית גלישה ולבדוק איזה סוג פורנו הוא מעדיף.
    זה גם לא ממש העניין שלך מה הוא עושה כשהוא גולש באינטרנט - הרי הוא בוחר להיות איתך.

ועוד דבר.

רוב הבחורים גולשים באינטרנט ורואים פורנו, אבל לא כולם. הרבה בחורים מתחרמנים מלראות שתי נשים מתנשקות או מהרעיון של מין בשלישייה, אבל ממש לא כולם.

קודם כל את צריכה להבין שכל מערכת יחסים היא שונה ואם לא טוב לך אולי כדאי לעשות הפסקה בקשר ולחשוב שוב. יכול להיות שהחבר שלך צריך "ניעור", שיבין שהוא פוגע בך עם הצעות שלא מתאימות לך.

קחי בחשבון שלהרבה אנשים יש פנטזיות שהם לא מממשים, ואולי זה טוב שהוא מדבר איתן עליהן ומנסה לממש אותן איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכמה זמן יעילות גלולות של יום למחרת
    רעות
    29/03/2011

קניתי נורלבו כי אני מפחדת שנכנסתי להריון וכתוב שזה עד 72 שעות, יכול להיות שזה עדיין יהיה יעיל גם כמה שעות אחרי הזמן הזה?

הוספת תגובה

• לכמה זמן יעילות גלולות של יום למחרת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/03/2011

רעות שלום,
    כן הן יעילות גם כמה שעות יותר מאוחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל ממוצע
    לאנוידס
    29/03/2011

אני בן 18 ...
    אם האורך הוא 14-15
    וההיקף הוא בערך 11 וחצי זה ממוצע ומספק בחורה ?

לקביעת תור
    סגירה
    גודל ממוצע

הוספת תגובה

• גודל ממוצע - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/03/2011

זה נהדר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו דחוווף!
    מיכלי
    28/03/2011

אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין מוגנים עם קונדום, והוא יצא הרבה לפני האורגזמה כלומר לא גמר בתוכי בכלל.
    המחזור שלי מאחר ביומיים, (זה היום ה-40) עשיתי בדיקת הריון שלי לייפ והיא יצאה שלילית. האם קיים חשש להריון? האם עליי להיות מודאגת בכלל?
    בבקשה תענו...

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו דחוווף!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו דחוווף! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/03/2011

מיכלי שלום,
    את לא בהריון!!!!!!!!!!!!
    רותי בן ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי דחוף שאפשר בבקשה
    חסויה
    28/03/2011

שלום רב,
    אני בת 25,בעלי ואני כחצי שנה (לאחר שהפסקתי לקחת גלולות)ניסינו להביא ילד ולא הריתי. היה לנו ריב רציני לא קשור לנושא וכתוצאה מייאוש נפגשתי עם הX שלי ודבר הביא לדבר והוא שם קונדום וחדר אלי, באמצע האקט קלטתי מה אני עושה ועזבתי (הוא לא הספיק לגמור לתוך הקונדום). השלמתי עם בעלי והכל התנהל כרגיל. כעבור חודש וחצי (עכשיו) התברר כי אני בהריון וזה בדיוק תואם את תאריך הX. אני חיה בסיוט רק מעצם האפשרות שהעובר יכול להיות שלא מבעלי,אני כל הזמן חושבת על זה ולא יכולה להתרכז בכלום.למרות שלפי הגיון זה לא יכול להיות הרי נזהרנו.
    אנא עזרי לי.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הכי דחוף שאפשר בבקשה

הוספת תגובה

• הכי דחוף שאפשר בבקשה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/03/2011

שירה שלום,
    את מיוסרת כי בתוכך את יודעת "שרימית" את בעלך ואת תחושת הרמייה את משליכה על העובר, .
    לפי הספור העובר של בעלך.
    העניין האחר הוא רגשות האשם שלך בהקשא לקשר שהיה לך עם האקס . מה שחשוב שתלמדי מהעניין הזה שבמריבה הבאה עם בעלך, לא תחזרי להתנחם בזרועות האקס.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי דחוף שאפשר- המשך

חסויה
    29/03/2011

שלום רב, ראשית תודה רבה לך שענית מהר. הוקל לי קצת.
    היום שוב התעוררתי בדמעות, לא יכולה להניח למחשבות להתרוצץ בראשי- כמו, ואם הקונדום נקרע או היה קרוע אפילו שלא גמר, אולי היתה פליטה מוקדמת וככה נקלטתי, אולי ברגע של תשוקה הוא לא השתמש בזה כראוי וכו'.......
    הX שלי יודע מהעניין, הוא מאוד תומך ומבין. תחקרתי אותו לגבי כל ההתרחשות והוא גם כל הזמן אומר שאין מצב שזה ממנו (הוא גם נשוי ואב לשניים, הוא מבוגר ממני כמובן, ואני מרגישה שהוא מאוד אוהב אותי). מרוב ייאוש לקחתי ממנו את אותו סוג הקונדומים שהוא השתמש איתי וראיתי שהתוקף שלהם נגמר ממש עכשיו,אמנם כשהשתמשנו בו עדיין היה בתוקף.
    פתחתי אחד והתחלתי לשחק בו... לעשות כל מיני שטויות כמו לשים על מלפפון וכאלה, והוא נקרע על המלפפון ( כשניסיתי כאילו להחזיק ביד אחת ועם היד השניה לסגור עליו וכאילו לעשות תנועות של סקס...) ואז נכנסתי שוב ללחץ כי הקונדום נקרע והתחלתי לחשוב שאם גם אז הוא נקרע... אני פשוט מתביישת בשטויות שאני עושה, אבל המחשבות לא עוזבות אותי, עקב זאת אני כאילו לא באמת יכולה לאהוב את העובר שבתוכי ולא באמת שמחה שאני בהריון וגרוע מזה עוברות בי מחשבות על הפלה ועוד דברים רעים שכאלה...כי זה יותר מדי צירןף מקרים שאני ובעלי ניסינו חצי שנה אולי קצת יותר, ודווקא כשהיה לי קטע עם הX ממש באותם ימים נקלטתי מבעלי... בנוסף בגלל שחצי שנה לא הצלחנו, בעלי עשה בדיקת זרע ולפי מה שהרופא אמר שהזרע לא מהסוג הכי משובח אבל לפי דעתו עושה ילדים ושבכל מקרה עד שלא מנסים שנה או שנה וחצי להיכנס להריון אין טעם בכלל להיות מודאגים אלא להמשיך ולנסות.
    אני יודעת שאני מעיקה עם כל ההסברים החששות והשאלות, אבל באמת שאין לי למי לפנות בעניין, סיפרתי לחברה מאוד טובה, היא אמרה שזה שטויות, גם אם הקונדום נקרע אז בגיל שלנו כבר לא נכנסים להריון מפליטה מוקדמת וחוץ מזה למה שהקונדום יקרע בכלל???
    וזו לא תשובה מספקת... מה עליי לעשות, איך להיפטר מהמחשבות האלה ולהינות מההריון, פשוט אבודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי דחוף שאפשר- המשך - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/03/2011

שירה שלום,
    את לא מעיקה, את מיוסרת ומלאה ברגשי אשם שאין בינם לבין האב הביולוגי שום קשר.
    הדבר החשוב שראשון שכדאי שתפנימי הוא שבעלך הוא האבא של התינוק שלך.
    הדבר הבא שכדאי מאד שתעשי מיידית זה לנתק את הקשר עם הרקס המיתולוגי, הדבר הבא אחריו לא חדבר עם חברה גם לא עם חברה הכי טובה בעולם. עדיף שתפני למטפל/ת ומהר כדי לעשות סדר בתחושות המבלבלות שלך וכדי שתתחילי להנות מההריון ותתחילי לאהוב את התינוק שלך.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי דחוף שאפשר- המשך - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/03/2011

שירה שלום,
    את לא מעיקה, את מיוסרת ומלאה ברגשי אשם שאין בינם לבין האב הביולוגי שום קשר.
    הדבר החשוב שראשון שכדאי שתפנימי הוא שבעלך הוא האבא של התינוק שלך.
    הדבר הבא שכדאי מאד שתעשי מיידית זה לנתק את הקשר עם הרקס המיתולוגי, הדבר הבא אחריו לא חדבר עם חברה גם לא עם חברה הכי טובה בעולם. עדיף שתפני למטפל/ת ומהר כדי לעשות סדר בתחושות המבלבלות שלך וכדי שתתחילי להנות מההריון ותתחילי לאהוב את התינוק שלך.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך 2 לעזרה דחוף בבקשה

חסויה
    29/03/2011

שוב שלום,
    את מקסימה. תודה לך על העצות והסבלנות. חשבתי על מטפלים, אך איך אוכל לעשות זאת ללא ידיעת בעלי? הרי זה עולה כסף, ואנחנו בחשבון משותף...הוא אדם מקסים, כל כך לא מגיע לו אישה בוגדנית כמוני... הוא כל כך שמח מההריון ומאושר, אני כל כך מרגישה שאני מרמה אותו... אני רק לשניה חושבת שהילד יהיה דומה לX, ולא יהיה של בעלי, אני לא יודעת איך אוכל לחיות עם זה...ואם הדבר יוודא לבעלי, אני אפילו לא רוצה לחשוב מה יהיה... אף על פי כל מה שציינתי לך בהודעות הקודמות (לגבי בדיקת זרע, אפשרות לקונדום קרוע וכו') את בטוחה שהילד לא יכול להיות של הX?
    לצערי לא אוכל לנתק עימו את הקשר מכיוון שאנחנו עובדים צמוד כבר כמה שנים...
    לגבי חברה את צודקת במליון % לא הייתי צריכה לספר לה כלל, פשוט כשנודע לי שאני בהריון הייתי בהיסטריה ולא יכולתי להירגע והיא האדם היחיד שיכולתי לדבר איתו על זה...
    תודה מראש על תשומת הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך 2 לעזרה דחוף בבקשה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/03/2011

שירה שלום,
    את לא חייבת לשתף את בעלך בסיבה המדויקת בגללה את פונה לטיפול, תסבירי שהמעבר לאימהות מרגש אותך ואת מרגישה שאת צריכה הכנה נאותה, ענין נכון בסה"כ.
    בטיפול תצילחי להרגע: לעשות סדר הרגשות במחשבות ולהתכוננן להורות ולהתאהב בעצמך, בהריון ובילד.
    וכן הילד הוא מבעלך, אלו הם יסורי המצפון שמביאים עלייך את המחשבות הקשות.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי לדחוף שאפשר

הרמן
    30/03/2011

לא נראה לי שאת 'חכמה' במיוחד והספור תמוה' רבת עם בעלך והלכת להזדיין עם האקס
    סיפור נוגה שגרם לי להזיל דמעה, ספרי לנו ואני במתח אם יהיה הפי אנד ווהעובר הוא של בעלך ולא אקסך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

רון
    29/03/2011

צאי מהסרט שהבן לא של האקס ! תעשי חיפוש בספרי התנך שלנו ונסי להבין מה משמעות ואיך מכנים את הילד אותו את נושאת ברחמך לאחר בגידה באישך אם והילד לא שלך בעלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה- הכי דחוף שאפשר

ניסים
    31/03/2011

אינני איש מקצוע, אך לדעתי האישית עם כל הקושי שלך שבקליטת ההיריון, אני ממליץ לך לעשות הפלה, אני מבין להרגשתך האישית, ולקושי שבדבר, גם אם יהיו לך את כל התשובות שבעולם, לעולם לא תדעי של מי העובר שבביתנך, גם איש מקצוע לו יוכל לעזור לך בכך.
    לפי דבריך איכות הזרע של בעליך אינו איכותי, לכן יתכן שלא נקלטת ממנו, אך ישנה אפשרות שכן,
    לגבי החבר שלך, יתכן שמכל מני סיבות שזרע נפלט בדרכים שונות, ומספיקה טיפה כדי שאת תתעברי, אך יתכן שלא, והתשובה אינה חד משמעית, קשה לי מאוד להאמין שלמומחה תהיה תשובה חד משמעית, לכן גם את לעולם לא תדעי של מי הילד שיולד, אני חושב שגם מצפונך לא ייתן לך לחיות בשקר עם בעלך, יתכן שזה לא יהיה שקר והילד שלו, אך שוב את לא תדעי לעולם, רק אם תעשי בדיקת רקמות, וכדי לעשות בדיקת רקמות, צריכות להיות לך סיבות מספיקות לבעלך, אך אם תעשי בדיקת רקמות וימצא שהילוד אינו בנו של בעלך, מצב מאוד סבוך. לכן את צריכה להחליט, לחיות עם השקר, אי הידיעה ונקיפות מצפון לאורך כל חייך , או אולי לעשות הפלה, ולהיות רגוע יותר,
    כשאני אומר רגוע יותר, איננו יודע, מהן ההשלכות הפסיכולוגיות העתידיות מפני שזה אישי לכול אחת ואינני חושב שבעל מקצוע יכול להיכנס לנפש שלך ולצפות את ההשלכות העתידיות, מה שלי נראה שלעולם לא תשכחי את מה שתעברי, אך עם הזמן הכאב ישכח, בדיוק כפי שאדם קרוב מת והצער בתקופה הראשונית כל כך גדול, אך עם הזמן הזיכרונות עולים לעיתים אך הצער נוטה לרמה מאוד נמוכה, לכן ההחלטה אך ורק בידייך, הכנסת את עצמך לבעיה מאוד סבוכה. ואת צריכה להחליט, אם תוכלי לחיות עם השקר והמצפון, לאורך חייך, או לעשות הפלה, (שלאחר ידיעת בעלך שאת בהריון, היא בעיה בפני עצמה), ולתת לזמן להפיג את הצער, אך הזיכרון לעולם יישאר. מאחל לך בהצלחה בהחלטה גורלית זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני שאלה
    שמעון
    27/03/2011

שלום
    אני נשוי מעל 3 שנים + ילדה, ואין לנו כמעט סקס
    לאחר עליות וירידות, טיפול זוגי והרבה שיחות, בזמן האחרון אנחנו במצב טוב. למעט העניין של הסקס, וזה התבהר בימים האחרונים.
    אשתי עלתה במשקל במשך הזמן וקשה לה עם זה והיא מתחילה להשלים עם המצב למרות שהיא מאוד רוצה לרדת. הצעתי לה בעבר (והיא ניסתה מעט) חדר כושר, מאמן כושר אישי שיגיע הביתה, ללכת ביחד בערב, לרוץ על הליכון בבית, אימון אישי (אני כבר הלכתי פעמיים), ללכת לפסיכולוגית שלה. היא התוודתה שזה מפריע לה והיא לא יכולה לראות אפילו את עצמה, כל שכן איתי.
    הסקס שלנו, כשהוא קורה, די חדגוני ודו-מימדי (שוכבים, מתלטפים, הכי הרבה מכנסיים יורדות ולא יותר). אמנם לא צריך לקחת דוגמה מהסרטים אבל אנחנו אפילו לא קרובים לשם. אין תשוקה בלתי ניתנת לעצירה.
    לאחרונה קניתי משחק לוח סקסי כמשחק מקדים והיא הזדעזעה מהמשימות ולא היה שם דברים היסטריים (לנשק או לנשוך או ללטף קלות איברי גוף שונים, מלחמת כריות. בקיצור דברים שוברי שגרה וקצת שונים ומצחיקים). אפסנתי את המשחק. [אגב, מי שמעוניין, משחק "פנטזיה טרופית" למכירה חדש נפתח פעם אחת, במחיר זול מאוד. תחפשו המלצות באינטרנט].
    נושא נוסף שבעייתי מאוד זה משהו שקראתי עליו ודומה לוגיניזמוס ומאוד מפריע להנאה של שנינו. היא לא רוצה/מפחדת לבדוק את זה.
    לגבי הסקס אני די בטוח שזה קשור למראה החיצוני שלה ואיך היא תופסת את עצמה (אני לא אשקר שזה מפריע גם לי). לגבי הכאבים, כנראה משהו מוקדם יותר. מאז שאני מכיר אותה זה היה.
    בקיצור, אני בבאסה כרגע. ניסיתי כל דבר: להתעלם, רק להקשיב, לייעץ, להפתיע. לא יודע מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה
    סימני שאלה

הוספת תגובה

• סימני שאלה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/03/2011

שמעון שלום,
    אכן הרבה מאד קושי, וכמו שאתה מתאר כפי הניראה קשיים של אשתך. כדאי שתפנה לטיפול אישי פסיכולוגי כדי להבין את הפרעת האכילה שלה, את הבעיות המיניות כדי לעזור לעצמה וגם לזוגיות.ואולי כדאי גם לך לפנות לטיפול פרטני כדי להבין את עצמך בתוך הבחירה הזוגית.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה...

שמעון
    28/03/2011

"להבין את עצמי בתוך הבחירה הזוגית" ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה... - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/03/2011

שמעון שלום,
    הכוונה לכך, שאתה נמצא בתוך זוגיות לא פשוטה וגם זו בחירה. חשוב שתבין את הבחירה שלך , את הצרכים והמניעים הפנימיים שלך שמשמרים אותך בתוך הקשר הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לגבי גלולות
    לי
    27/03/2011

משהו כמו לפני שבוע התחלתח לשתות גלולות, עכשיו השאלות שלי הם:
    1. אחרי כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין בלי קונדום??
    2. אם קרה ושכחתי לקחת גלולות וביום השני שתיתי 2 גלולות האם זה עדיין מוגן??
    3. אם אני שותה גלולה בשעות שונות או יותר נכון שעה יותר או שעתיים הבדל, אם זה עדין פועל

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי גלולות

הוספת תגובה

• שאלות לגבי גלולות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/03/2011

יש לקחת את הגלולה כל יום ורצוי בזמן קבוע. אם שככת ביום מסויים אין לקחת 2 גלולות ביום למחורת.
    מומלץ לחכות חודש מיום התחלת הגלולות ואז בטוח לקיים יחסי מין ללא קונדום.
    (קונדום מגן גם בפני מחלות מין- גלולות מניעת הריון אינן מקטיננות סיכויי הדבקות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החברה כבר לא מעוניינת בסקס..
    בן 20
    26/03/2011

אני וחברה שלי 22 ו 20 כבר יוצאים מעל שנה.
    בחצי שנה הראשונה הסקס היה מדהים. היינו שוכבים המון והיינו נהנים.
    אחרי החצי שנה כבר התחיל להתדרדר היא רצתה פחות ופחות לשכב איתי וזה הגיע למצב של פעם בשבועיים ועד לפעם בחודש אם בכלל..
    באמת שאני לא יודע כבר עוד מה לעשות אני מדבר איתה על זה מלא ורב איתה על זה המון אני יודע שזה לא הפתרון אבל בהתחלה שתקתי ואחרי חצי שנה שזה נשאר ככה אני לא מבין מה הבעיה..
    היא אומרת שהיא כן נמשכת אלי וזה לא הבעיה. פשוט אני לא רואה סיבה אחרת שבחורה בריאה בת 20 לא תרצה לשכב עם החבר שלה..
    הגעתי למצב של ייאוש באמת שכמעט נפרדתי ממנה כבר כמה פעמים על הנושא הזה.
    באתי לכאן לשאול אם באמת יש פתרון ?

* נ.ב
    הקשר שלנו שזה לא נוגע לסקס, בילויים, טיולים והכול. מ-ד-ה-י-ם.

הוספת תגובה

• החברה כבר לא מעוניינת בסקס.. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    26/03/2011

יש הרבה מאוד סיבות להעדר או לירידה בחשק ובעניין המיני של נשים.
    הבעיה הנפוצה ביותר בקרב נשים היא הירידה בחשק המיני. כ-35% מהנשים יפתחו עם השנים ירידה בחשק המיני והשכיחות תלך ותעלה עם הגיל. הסיבות לכך יכולות להיות נפשיות, זוגיות, רפואיות. הטיפול בירידה בחשק המיני מורכב ומשולב.
    בעיות בקשר הזוגי דורשות גם הן טיפול: כעסים ומריבות, שחיקה ושגרה מינית, אובדן משיכה מינית - כל אלה ועוד פוגמים בחשק המיני של הנשים. בעיות נפשיות של האישה המתבטאות בתחושת דכדוך, חוסר סיפוק מהחיים, שעמום, תסכול ועייפות כרונית - כל אלו יכולים אף הם לפגום בחשק המיני. הטיפול במקרה זה יהיה מיני ופרטני.
    ממליץ לכם לפנות לטיפול לברר את הסיבה להיעדר חשק מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי
    מיכל
    26/03/2011

שלום,
    התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני כשבועיים החל מהיום החמישי של המחזור וזאת לאחר הפסקה ארוכה של שימוש בגלולות.
    האם אפשר ורצוי לקחת בנוסף את גלולת היום שאחרי במקרה שמסופקים אם היתה שפיכה מוקדמת בפנים? שאלתי נובעת מהחשש שכאשר לוקחים גלולות בפעם הראשונה מהיום החמישי של המחזור ולא מהיום הראשון הגלולות אינן משמשות כאמצעי מניעה בטוח..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    גלולת היום שאחרי

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    26/03/2011

מיכל שלום,
    כדאי מאד שתתיעצי עם רופא/ת נשים בענין
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופההה
    אנונימי
    26/03/2011

אני וחברה שלי מקיימים מין אורלי מדי פעם...
    היום בבוקר היא קמה עם כאבי ראש בחילות,כאבי בטן, וכאב כללי בגוף..
    אתמול שתינו לא מעט וכניראה שחלק מהתסמינים הם בגלל זה..
    אך האם יכול ליהיות שבגלל שהיה עלי טיפות זרע היא נכנסה מכך להריון?
    אנחנו עושים את זה בתורות ומקפידים לנקות אחד את השני..

בבקשה עזרה דחופה אני מממש בלחץ..
    ד"א האם יכול ליהיות שזה גם תסמינים של מחזור?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופההה

הוספת תגובה

• עזרה דחופההה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    26/03/2011

דוד שלום,
    ממין אורלי אי אפשר להכנס להריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    רותי בן ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימי
    26/03/2011

אני מודע לעיניין..אך השאלה היא האם שאריות של זרע שנשארו על הגוף והגיעו במגע עם היד שלי שאח"כ נגעה אצלה שמה... יכול לגרום להריון?

האם זה התסמינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרע מת שהוא מגיע למגע עם האוויר

בן 20
    26/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    27/03/2011

לא דוד, הריון מתרחש בחצוצרה כאשר הזרע מגיע לשם דרך הנרתיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

אנונימי
    27/03/2011

האם מה שנאמר מעלייך נכון?
    זרע מת במגע עם האוויר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל.. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    27/03/2011

זרע מתיישן ומת, לא מת ממגע עם אויר, בכל מקרה באופן שתארץ לא מתרחש הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אומרים לא לגילוח
    ar
    26/03/2011

אני במערכת יחסים חדשה עם אשה יפה מרתקת וסקסית שנראה לי שאוכל לאהוב.אבל בעיה..
    היא אוהבת לגלח את ערוותה ולהשאיר זיפים .ואני אישית אוהב כשאשה משאירה שיער באיזור. זה ניראה הרבה יותר טבעי ובכלל מגרה יותר.
    כשאני יורד לה אני מרגיש את הזיפים בלשון וזה לא נעים.
    איך וכיצד אוכל לשכנע אותה להפסיק עם הגילוח הנורא הזה?
    איך לשכנע אותה לגדל שיער?
    .אני שואל עצמי אם אוכל לעשות את הפשרה .
    ביקשתי יפה והיא הודיעה לי שכך היא אוהבת את זה וזה אסטטי בעיניה.
    אני לא רוצה לאבד אותה מה עושים.

לקביעת תור
    סגירה
    איך אומרים לא לגילוח

הוספת תגובה

• איך אומרים לא לגילוח - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    26/03/2011

שלום,
    כמו בכל מערכת היחסים הדבר החשוב ביותר הוא התקשורת. אתם צריכים לדבר על הענין הזה, כמו על עוד הרבה מאד נושאים שתצטרכו לדבר עליהם בעתיד ולא בהכרח תסכימו לגביהם. אם על כל אי הסכמה הקשר מתפרק , כניראה הקשר לא יציב מספיק.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה מסוימת בתחושה בעת קיום יחסים
    שירה
    26/03/2011

אני שנה וחצי אחרי לידה שלישית לפני הלידה היה לי ולבעלי יחסי מין תקינים אהבה תשוקה ובכל היה טוב אחרי לידה שלישית שמתי התקן ומאז הכל השתנה אין לי כל כך חשק אני עסוקה כל היום עם הילדים ושכבר יש וזה קורה אני לא כל כך מרגישה אותו בעת הקיום רק לפני הסוף וזה משגע אותי תחושה למין סירוס זה מציק לי מאוד האמת שיש קצת חרדות אני לא יודעת מה לעשות אנחנו אוהבים יש תשוקה וכל פעם שזה קורה זה מיאש אותי ואני כל הזמן בלחץ האם הפעם זה יצליח מה עושים?אני אוהבת אותו והוא אותי והיה לנו כל כך טוב יכול להיות בגלל התקן או חרדות ?

הוספת תגובה

• בעיה מסוימת בתחושה בעת קיום יחסים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    26/03/2011

שירה שלום,
    בד"כ התקן תוך רחמי לא גורם לבעיות שציינת. ניראה שהעומס שבגידול שלושה ילדים קטנים והחרדות מפחיתים את ההנאה המינית שחלך רכגע.
    אולי תפני לקבל עזרה בענין?
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ לבת 15 דחוף
    ליאת
    26/03/2011

אני בת 15 ... בחודש שעבר עשיתי סקס יבש לפעם הראשונה בחיי ואין לי ממש ניסיון במין .
    זה היה ביום האחרון של המחזור שלי ...הייתי עירומה וחבר שלי נשאר לבוש כל בגדיו ... עשה לי באצבעות עד שהגעתי לאורגזמה ... הוא חיבק אותי חזק והצמיד את גופי אליו .
    הבחנתי בכתם על מכנסו למרות שהוא לא גמר בכלל ... לא היה לו מושג מה הכתם הזה .
    בכל זאת הייתי מודאגת ... מה הסיכוי להריון בצורה שתיארתי ? אני באיחור של יומיים ...האם יש לי מה לדאוג?
    אני בת 15 ונורא מובהלת.

לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לבת 15 דחוף

הוספת תגובה

• יעוץ לבת 15 דחוף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    26/03/2011

ליאת שלום,
    כל עוד החבר נשאר לבוש לא נכנסת להריון. יחד עם זאת מכיוון שאתם משתעשעים במין כדאי ורצוי לשקול שמוש באמצעי מניעה כדי שלא תקרה תאונה.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת- יעוץ לבת 15 דחוף

ניסים
    31/03/2011

יתכן שהוא פלט מהתרגשות במכנסים, לפי התיאור שאת מתארת ורק לפי תיאור זה אין סיכויי שתיכנסי להריון.
    לדעתי גילך צעיר לקיום יחסי מין.
    אני יודע שהפיתוי מאוד גדול, וסיטואציה זאת יכולה לחזור על עצמה, בכול מקרה חשוב שתצטיידו באמצעי מניעה, אחרת את עשוי למצוא את עצמך מחפשת עזרה בפורום זה, בנוסח, לא השתמשתי באמצעי מניעה, אני בהריון, תציעו לי מה לעשות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תשובה אני חושב!

יוסי a
    31/03/2011

תראי מאמי עם הוא לא נגע בך או זיין אותך לא יקרה לך כלום אפילו עם הוא דחך אצבעות אבל עם הוא דחף תזין שלו אז יש מצב להריון......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה