מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה לשני גבריםעילום שם25/03/2011
מה עושים כשנפרדים מכירים מישהו חדש אוהבים אותו מפתחים איתו מערכת יחסים של אהבה אמיתית,ואז האהבה הקודמת חוזרת לתמונה והאהבה חוזרת ואת תקועה בין שני גברים שאת מאוד אוהבת ואת לא יודעת במי לבחור,מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה לשני גברים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/03/2011אכן דילמה.נראה שאת .צרכה לקבל החלטה
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה נמצאת נקודת הג'י?דוד25/03/2011
יש אולי מפה או סרטון שמסבירה איפה זה נמצא?
באיזה תנוחות הנקודה הכי מגורה?
האם הנקודה משנה מקום אצל נשים שונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה נמצאת נקודת הג'י? - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/03/2011דוד שלום,
לענין נקודת הג'י: רב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי של הדגדגן, ולא מחדירה נרתיקית.
נקודת הג'י נמצאת בדופן של הבטן במרחק של אצבע מהכניסה לנרתיק ויש לה גודל של כשקל. כמובן שאין לה גודל ומיקום זהה כמו שגם האף , למשל שונה מאדם לאדם...
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פערים במיטהשיגי24/03/2011
שלום,
אני ובעלי נשואים מספר חודשים, ובזוגיות כשנתיים.
מתחילת הקשר הרגשתי כי אני בעלת חשק מיני גבוה משלו. בדרך כלל אני הייתי זו שיוזמת את יחסי המין בינינו, ולפעמים הרגשתי שאם לא אזום, יחלפו ימים רבים עד שזה יגיע ממני. היו לנו כמה שיחות בנושא, בהן השתדלתי להיזהר מאד כדי לא לפגוע בו או להוריד לו את הביטחון, כי ברור לי שהנושא רגיש, איך שלא הופכים אותו. מצד שני כל המצב גרם וגורם לי להרגיש לא נחשקת ולא מינית מולו. הוא מצידו טוען כי הוא מאד חושק בי ונמשך אלי, אבל פשוט ככה הוא - זה הליבידו שלו ותמיד זה היה ככה. אני מקבלת את זה בלית ברירה, ונשארת הרבה פעמים לא מסופקת עקב כך.
יש לציין כי יחסי המין הקיימים שלנו מאד מספקים וטובים, ושנינו מאד נהנים. מלבד הנושא הזה הזוגיות שלנו טובה ופתוחה ואנחנו אוהבים מאד.
עוד פרט - הוא כן צופה בפורנו ומגיע לסיפוק מידי פעם כשהוא לבד, הוא משתף אותי בזה (ואני שמחה על כך). אין לי בעיה עקרונית עם העניין כי אני מבינה שאין קשר ישיר בין זה לבין יחסי המין בינינו, כל אחד מהשניים עובד על מנגנון אחר.
הבעיה היא שבתקופה האחרונה התחלנו לנסות להיכנס להריון. אני מצידי עושה את כל מה שצריך מבחינה "לוגיסטית" נקרא לזה. סופרת ימים עד לביוץ, בודקת הפרשות, ממלאת גרפים ועוד כל מיני דברים שנלווים לזה, העיקר כדי להגיע ליום הביוץ. הרופא הנחה אותנו לקיים יחסים מידי יום ביומו סביב הביוץ. מדובר על ארבעה-חמישה ימים בסך הכל. ויוצא שאני מרגישה, בכל חודש מחדש, שאני זו שצריכה ללחוץ/לבקש/לרמוז/להביא לכך שנקיים יחסים בימים הרלוונטים. הוא כן יודע מתי הימים האלה, הוא גם בצהריים יכול לומר לי ש"הערב זה הערב" למשל, אבל כשמגיע הלילה הוא יכול להתעסק באלף דברים אחרים, לפעמים נראה לי שהוא ממש מתחמק.
בשורה התחתונה זה פשוט לא קורה. אנחנו לא מצליחים "לכסות" את ימי הביוץ כמו שצריך, תמיד זה מתפספס, כי לא ממש בא לו יותר מיומיים ברצף. זה גורם לי לתסכול רב, אני לא מבינה למה אני זו שכל כך מסורה למטרה (כזו אני, לא מכירה דרך אחרת, או שעושים דברים כמו שצריך או שמשחררים ומה שיהיה יהיה) והוא כאילו לא אכפת לו. ואני יודעת שכן אכפת לו, אבל אני פשוט לא מצליחה להבין.
זה לא שיש לו בעיות אונות, אף פעם לא היתה בעיית זקפה או בעיה אחרת. הבעיה כפי שאני רואה אותה ואם היא בכלל קיימת, זה ש"לא בא לו".
ושנינו רוצים מאד ילדים, כל חודש מחדש אנחנו מתבאסים קשות כשלא מצליח.
ואם נשים רגע את כל נושא ההריון בצד, ונתייחס רק לנושא יחסי המין, אז כן, יש הרבה פעמים שאני מתוסכלת בגלל שלא בא לו, ומצד שני אני תמיד מוכנה ומזומנה כשהוא רוצה. לפעמים פשוט מתחשק לי לא לרצות סקס יותר אף פעם, רק כדי שכשהוא ירצה, הוא ירגיש פעם אחת מה זה כשהצד השני אומר לך לא.
אשמח לעצות, איך להתמודד עם כל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים במיטה - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/03/2011אור שלום,
יש כאן מגוון קשיים:
הראשון הפערים בחשק המיני, לך יש יותר חשק מיני מאשר לבעלך, ועל רקע זה נבנים קשיים נוספים.
קושי גדול נוסף הוא התקשורת המרומזת שאת נוהגת להשתמש בה: קורים דברים מאד משמעותיים ואת רק מעיזה לרמוז. חשוב מאד שתאמרי את הדברים באופן ברור ביותר אחרת בעלך לא יכול לדעת מה כואב ומטריד.
התקשורת הברורה והישירה היא אחד הבסיסים החשובים ביותר לקשר הזוגי.
עכשיו: תמצאי זמן מתאים ודברי איתו באופן מסודר על כל הנושאים המטרידים אותך, ויש רשימה ארוכה של נושאים...אל תתקפי תפתחי איתו שיחה!
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כנראה לא הסברתי את עצמי נכון
שיגי27/03/2011אני לא רמזתי, אנחנו דיברנו מפורשות על הנושא, יותר מפעם אחת. אבל לאיזה מסקנה כבר אפשר להגיע כשמדברים על זה? תמיד השורה התחתונה היא זהה - לו יש חשק מיני X, לי יש חשק מיני 5X, וזהו. הוא טוען שהוא ככה, ושהוא לא יכול לרצות יותר ממה שהוא רוצה, אני לעומת זאת לא יכולה לרצות פחות ממה שאני רוצה. לא ברור לי איך שיחה יכולה לפתור בעיה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפערים במיניות
לי-אור להב27/03/2011שלום לך,
על פי מה שכתבת העניין מתחלק לכמה קטגוריות:
הראשונה, יחסי מין תדירים או הפערים ביחסי מין. מיניות היא בעצם חיבור טוטאלי בין בני זוג ברמה של רוח גוף ונפש... אבל השאלה כיצד מגיעים עוד טרם ההכרות, אם קיימות חוויות מסויימות שצרובות בתת מודע שהן שליליות או פגעו בעבר זה יכול להעיב על התדירות והחיבור. מיש קובע את מה שקורה הוא התת מודע לכן חשוב לנסות להבין לעומק מה גורם לפערים הללו. כמו כן החיבור והקשר ביניכם הוא משמעותי. מה קורה בחיי היומיוםן מחוץ למיטה ביניכם? האם יש לכם שעות של ביחד, בילוי, הקשבה, לחוות ביחד את החיים בלי קשר לסקס ?
לגבי החלק השני של ההריון, לי נשמע שמשהו בתוך התת מודע שלו מתנגד לכניסה להריון הוא בעצמו לא מבין מה גורם לא להמנע או "למשוך זמן"... איך הקשר שלו עם הוריו ? אולי הפיכתו להיות אב מפחידה אותו ? או שהוא לא ממש יודע איך להתמודד איתה ?
אם תתני לי יותר פרטים אשמח לענות מעבר לכך...
בברכה ובהצלחה
לי-אור להב
מטפלת בזוגיות ומיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, תודה על תשובתך.
שיגי27/03/2011בחיי היום יום, מחוץ למיטה, הקשר בינינו נהדר. יש בינינו המון הקשבה ואהבה, תמיכה, והיחסים בינינו נפלאים. אנחנו מאד אוהבים, מבלים הרבה שעות ביחד ורוב הזמן טוב לנו ביחד.
לגבי נושא ההריון, גם אני חשבתי כמוך שאולי הוא חושש מהענין עצמו אבל הוא מפריך את זה לגמרי, הוא טוען שאם זה היה המצב אז הוא בכלל לא היה מנסה. הקשר שלו עם הוריו הוא טוב, קצת מורכב לפרקים אבל באופן כללי יציב ובריא. בואי נגיד שבהשוואה ליחסים שלי עם הוריי - הקשר שלו עם הוריו הוא נהדר, מאחר והקשר שלי עם הוריי הוא נוראי, ואם כבר למישהו צריך להיות כאן חשש מלהיות הורה בגלל משקעי עבר זה לי, ולא לו.
כמובן שאני לא באמת יכולה לדעת מה מתרחש בעומק התת מודע שלו.
הוא באמת אדם שיותר מחובר לרגש שלו, נקרא לזה, ולכל נושא מכניס מנה הגונה של רגש ואמוציות גם כשלא צריך וכשאין סיבה לטעמי, לפעמים בויכוחים שלנו הוא מעלה נושאים שלא היה לי מושג שהם בכלל עוברים לו בראש, שלא לומר שאין קשר בינם לבין המציאות לדעתי, אבל בכל זאת הוא מעלה אותם אז כנראה שמבחינתו הם רלוונטים.
היינו בטיפול זוגי בעבר כדי להתמודד עם בעיות בתקשורת שהיו לנו וזה אכן עזר לתקופה יפה אבל כרגע עושה רושם שאנחנו ברגרסיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, תודה על תשובתך. - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/03/2011אור שלום,
אכן, לא ממש הסברת את עצמך...
הפער בינכם בענין המיני גדול מאד ולא רק בענין המיני, מסתבר.
את רוצה כבר בהורות והוא כפי הניראה עדין לא...
ציינת שבעבר פניתם לטיפול זוגי , כלומר נתקלתם בקשיים שונים והצלחתם להתגבר עליהם.
יתכן וכדאי שתפנו לטיפול זוגי -מיני כדי לפתור את ענין הפער בחשק המיני, שהוא פער גדול מאד כפי שאת מציינת.
ניראה גם שאתם צריכם לדון בענין ההורות, האם ומתי אתם רוצים שתתרחש?
אין ספק שאת אשה מאד רגישה ומאד אמיתית עם עצמך ועם הכוחות האלו תצליחי להניע את בעלך לפתיחות ולכנות שזו הדרך שמובליה לאינטימיות בריאה
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הסקת ממה שכתבתי שהוא לא מעוניין
שיגי27/03/2011בהורות עדיין??...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הסקת ממה שכתבתי שהוא לא מעוניין - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/03/2011כן,
כפי הניראה בהורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטיח אבל האם קיים??אנונימית24/03/2011
שלום :)
אני וחבר שלי כבר שנתיים יחד..
בחודשים הראשונים שלנו כחברים גיליתי שהוא צופה בפורנו דבר שמאוד הפריע לי כמו לרוב הנשים וביקשתי ממנו שיפסיק לעשות זאת כיוון שזה מאוד הפריע לי וגם בכיתי כי מאוד נפגעתי שהרי יש לו אותי, אז למה הוא צריך אחרות??
והוא אומר שהוא הפסיק לעשות זאת ושהוא אינו צופה יותר,, אבל עדיין הימים חולפים ואני עדיין חסרת אמונה לגבי המילה שלו וכל הזמ שהוא על המחשב עולות בי חרדות.. והוא מרגיע ואומר שהוא לא עושה כלום שאני יכולה לסמוך עלייו..
שאלתי היא.. האם להרפות? איך? אני מאוד מאמינה לו אבל משו בי עדיין פוחד..
האם הוא באמת הפסיק מלראות סרטי פורנו???להאמין או שלא??? הרי הוא סתם יכול להגיד בשביל שאני "ארד לו מהגב"...
עזרה דחופהה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטיח אבל האם קיים?? - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/03/2011שלום לך,
יש כאן שאלה אם את מסוגלת לתת אמון בבן זוגך בכלל וענין הפורנו בפרט..
יחד עם זאת אולי את רוצה להיות קצת יותר אמיצה ולהציע לו לראות יחד פורנו רך וכך תוכלי להרגיע את עצמך וגם להכנס לעולם שלו ולהבין את הצורך שלו בריגוש.
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה-תפקוד לקוי במיטהענת23/03/2011
שלום רב,
אני בחורה בת 26.
אני יוצאת עם בחור מדהים כחצי שנה,
הקשר טוב יש אהבה חברות תקשורת ובטחון
ובעיקר דיבור וחשיבה על העתיד יחד.
מאז תחילת הקשר שיתף אותי בן זוגי שקיימת אצלו בעיה בתפקוד המיני
הוא נוטל לעיתים כדור לשיפור הזקפה.
הוא שיתף אותי בעבר, שהבעיה החלה לאחר פרידה שהייתה טראומטית בשבילו עם בת זוג שהיה איתה כ5 שנים, ועזבה אותו.
אני מדגישה שהם נפרגו לפני שנים רבות, אך עדיין קיים בי החשש שבעיית התפקוד המיני שלו טרם נפתרה עקב בעיות רגשיות בנושא.
ניסיתי לשוחח עימו אך הוא טוען שאין שום מטען רגשי ממנה, ושעברו שנים רבות וזה לא רלוונטי.
האם יש צדק בחששותיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מטרידה-תפקוד לקוי במיטה - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/03/2011ענת שלום,
כפי הניראה לחבר שלך יש "חרדת בצוע", שהיא בעיה בתפקוד המיני. חרדה של גברים שעלולה להיות תוצר מיחסים טראומתיים עם בת זוג. אם אין בעיה פיזיולוגית, כלומר אם הוא בחור צעיר ובריא אין שום סיבה שישתמש בויאגרה. ומכיוון שמפעם לפעם כן נזקק לויאגרה , יש בעיה של חוסר בטחון שכדאי לטפל בה- בבעיה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותמיטל21/03/2011
לאחר כמה זמן של הריון מתחילים להיות תופעות כמו:כאבים ורגידות וגודש בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/03/2011איזה כאבים ? השאלה לא בוררה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות - תגובה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/03/2011השאלה לא ברורה. בבקשי פרטי למה כוונתך?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהKד"ר דניאל בבקשה
מיטל21/03/2011כאבים ורגישות בחזה וגודש בחזה לאחר כמה זמן הריון בדר"כ זה מופיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהKד"ר דניאל בבקשה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/03/2011לא תמיד יש כאבים ורגישות בחזה.כאשר יש לרוב מתרחש בשליש השני.חשוב לזכור שהתחושות של רגישות וכאב הם סוביקטיבים ואינדיבידואלים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א בשליש השני?
מיטל22/03/2011מה ז"א בשליש השני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א בשליש השני? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/03/2011מהחודש השלישי.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דניאל: מה ז"א בשליש השני?
מיטל22/03/2011מה ז"א בשליש השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דניאל
מיטל21/03/2011לאחר כמה זמן של הריון מתחילים להיות תופעות כמו:כאבים ורגישות וגודש בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שכל הבנות היו רוצות לדעת..א.ב.21/03/2011
שלום,
אני בת 19 והתחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה ביום השני של המחזור..עברו כבר 8 ימים מאז הגלולה הראשונה והמחזור די נגמר יעני יש את ההפרשות החומות של הסוף אז אני וחבר שלי החלטנו לשכב..ושכבנו והוא גמר בפנים אחרי שהלכתי לשירותים גיליתי שהתחיל לרדת לי דם..מחזור. אז רציתי לשאול אם יש מצב להיריון גם כשאני לוקחת גלולות ובמיוחד במחזור??? בבקשה עיזרו לי אני צריכה לדעת תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שכל הבנות היו רוצות לדעת.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/03/2011הדם שירד לא קשור ולא מצביע על הריון.
כדי לקחת את הגלולות משך חודש ורק אחרי החודש הראשון לקיים יחסי מין ללא קונדום.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
א.ב25/03/2011אבל לא עבר עדיין חודש ואני כבר שכבתי איתו אחרי 8 ימים שאני לוקחת גלולות..זה בסדר? זה לא יגרום להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!יוסי21/03/2011
שלום,
עד כמה הסיכון בהעברת מחלות מין בירידה לבחור?
לא מדובר בבחור ששכב הרבה בחייו, אלא היה רק ב-3 קשרים והשתמש בקונדומים, מלבד קשר אחד שגמר בחוץ- עד כמה הסיכון להידבק במחלות מין ואם לא, איך אני יכולה לעשות שהוא ירגיש ולהפחית סיכון להידבק (למרות שאני בטוחה שהוא לא חולה או משו) כי קונדום מונע מבחור להרגיש בעת ירידה.
תודה רבה,
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/03/2011טל,
קונדום היא הדרך להקטין סבירות להדבקות.
באופן כללי יש אפשרות להידבק גם במין אורלי במיוחד מפפילומה.
לפי הפרטים על הבחור הסיכויים להדבקות הם נמוכים.
באופן כללי, כאשר אין גמירה ופליטה של זרע בפה, הדבר מקטין את הסיכויים להדבקות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהA16/03/2011
האם גבר נמוך וקטן מיימדים זה = לזין קטן? או שלא בהכרח?
האם גבר גדול פיזית וגבוה = זין גדול?
מחכה לתשובה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/03/2011שלום,
יש פרופורציה בין הגודל הפיזי לגודל הפין.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון, לא תמיד
סיוון01/04/2011אני הייתי עם מישהו נמוך יחסית שהיה לו איבר גדול.
המון פעמים שאין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורסיגל16/03/2011
יש לי איחור במחזור כבר 9 ימים. עשתי לפני 4 ימים בדיקה ביתי שקניתי בספור פראם.
ויצא שלילי.ועדיין לא קיבלתי את המחזור העם כדי ללך לעשות בדיקה דם?
או לחכות בסבלנות שהמחזור יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן16/03/2011לדעתי בסבלנות שהמחזור יגיע.
או לשעל רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/03/2011סיגל שלום,
כפי הניראה את לא בהריון, ולעומת זאת מאד לחוצה ומודאגת, כדי להרגע שווה לעשות בדיקת דם בקופ"ח.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדת הרחבהלילי16/03/2011
בוקר טוב לכולם ...
יש לי שאלה לגבי התרחבות איבר המין אחרי הלידה האם זה נורמאלי להתרחב אחרי לידה ז"א האם הוא חייב לחזור לצורתו הקודמת לפני הלידה ?? בעלי אומר לי שהוא כל כך התרחב ושהפין שלו נכנס בקלות בטוח אחרי משחק תקדים וכ' ... האם הדבר הזה משפיע על הגבר או שאני צריכה לעבור ניתוח כדי להקטין את הפתח !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת הרחבה - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/03/2011לילי שלום,
הגוף והנפש עוברים שינויים רבים בעקבות לידה והבאת ילד לעולם. גם הנרתיק משתנה, השינוי שמתרחש בו בשום אופן לא מצריך נתוח!!!
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוסףףף..יוסי15/03/2011
וכן קיום יחסי מין במהלך תק' המחזור מבטיחה ב-100% אי כניסה להריון? בתק' המחזור נכללים כל 7 ימי המחזור שבהם אין אפשרות כלל להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסףףף.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/03/2011טל שלום,
בתקופת המחזור אין אפשרות להכנס להריון. התקופה היחידה בה אשה פוריה היא תקופת הביוץ.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוסף..יוסי15/03/2011
3. ובקשר לגלולות למניעת הריון- תוכלו להגיד לי מהו אופן השימוש בהן? מה הסכנות הכרוכות לגוף- בתור בחורה כמוני שלא נטלה אותם בעבר? לפי מה שכתוב באינטרנט מתחילים לקחת אותן במהלך המחזור אך האם אם אישה לא בתק' מחזור והיא רוצה לקיים יחסים היא לא יכולה? ועד כמה יעילה הגלולה של היום שאחרי למניעת הריון?
וכן יעילות הקונדום עד כמה ללא גלולה?
תודה רבה..:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/03/2011טל,
כדאי מאד שתפני לרופא/ת נשים שתתאים ותסביר לך מהו אופן השמוש בגלולות.
גלולת היום שאחרי היא עמצעי חרום ולא טמצעי מניעה
הגלולות הן אמצעי מניעה יעיל יותר מן הקונדוןם. יעילות הקונדום נמדדת ב 75% ויעילות הגללולות ב 99%
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!יוסי15/03/2011
שלום לכולכם,
אז רציתי לברר בקשר למספר שאלות:
שמי טל בת 22.
1. ראשית כל אני מעוניינת כן לרדת לבחור שאני איתו. אנחנו יוצאים ובעבר ירדתי רק לבחור אחד וגם דרך קונדום וגם לבחור הזה שאני יוצאת איתו עכשיו ירדתי גם דרך קונדום מתוך חשש למחלות מין. מלבד זה אינני מרגישה כזו דחייה גדולה לעשות את זה מכיוון שאני כן אוהבת אותו והוא מאוד משקיע בשבילי ואני רוצה שהיחסים שלנו יהיו טובים. עד כמה גדל הסיכוי להעברת מחלות מין כשאני יורדת לו?הוא היה רק עם בחורה אחת בגיל 15 ובגיל 18 עם בחורה אחרת בצבא מספר פעמים ועוד בחורה שלישית מכרה שלה הוא חדר אך גמר בחוץ. ב-2 הפעמים הראשונות הוא השתמש בהגנה בפעם השלישית עם המכרה הוא לא השתמש בקונדום אך הוא גמר בחוץ- כלומר לא הייתה חדירה.
מה עליי לעשות כדי להוריד את החשש להעברת מחלות מין? הרי היום הרבה בנות עושות את זה, ובכלל הוא כן מוכן לרדת גם לי. האם לרדת? לבקש ממנו לעשות בדיקות- למרות שלדעתי זה די מיותר או כל אפשרות אחרת שתציעו? הרי היום גם ירידות זה חלק ממע' זוגית.
2. מדובר בבחור ראשון שאני בטוחה לגביו והוא בעיקר מאוד משקיע ביחס לשאר הבחורים שהייתי איתם ואיתו אני כן מרגישה בטוחה והייתי רוצה לעשות את זה.(זה פעם ראשונה שאני אשכב- אני הייתי ועדיין בתולה). רציתי לדעת האם יש משהו להקל את החדירה? תנוחות מסוימות שכדאי להשתמש בהן? מקומות מסוימים שכדאי לעשות את זה? אילו מקומות הכי מגרים את הבחורות- למרות שמדובר בשאלה כללית אשמח לדעת כדי גם לכוון אותו יותר.
אודה לכם מאוד אם תתייחסו ממש לכל אחת מהשאלות ששאלתי. זה מאוד חשוב לי.
תודה רבה על הפורום הזה, מאוד עוזר...:-)
המשך שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה! - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/03/2011טל שלום,
הדרך הפשוטה ביותר להסיר חששות מכל מחלות המין היא להבדק בכל קופות החולים, שניכם. אחרי שתבדקו, וקרוב לודאי תגלו שאינכם נשאים של אף מחלה תוכלו להנות ממין כאשר אתם משתמשים באמצעי מניעה מפני הריון.הבדיקה היא בדיקת דם פשוטה!
יחסי מין הם ענין מהנה. החדירה אינה כואבת. החדירה עלולה לכאוב במידה והאשה מקיימת יחסי מין בכפייה,בנגוד לרצונה או שהיא חרדה ו/או לחוצה מאד ואז היא מתכווצת, היא עסוקה בענין הפחד מהחדירה ולא בהנאה ואז החדירה עלולה להכאיב, מכיוון שלא יהיה מספיק נוזל סכוך. לכן חשוב משחק מקדים ארוך וריגוש מיני מספיק שיוצר את הסכוך ואת המוכנות הפיסיולוגית לחדירה.חשוב שתזכרי שיחסי מין הם הנאה ולא ולא דף משימות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שגלולות פוגעות בחשק??שרונה15/03/2011
אני בת 21 בחורה עם תיאבון כמו שאומרים ומאז שהחלפתי גלולות אני מרגישה שינוי משמעותי בדחף המיני שלי זה יכול להיות קשור לגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שגלולות פוגעות בחשק?? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/03/2011יש על כך דעות שנויות במחלוקת.
בהחלט יתכן שהגלולות משפיעות על החשק, במידה ופרמטרים אחרים נשארו קבועים.
ליץ לך לפנות לרופאה ולבקש לשנות את הגלולות .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי גם והחליפו לי לפמינט...
שרונה16/03/2011היה לי גם שינוי בחשק המיני, והרופא נשים שלי פשוט החליף לי לפמינט ואני מרגישה שינוי לטובה, אבל כל גלולה באמת משפיעה אחרת אז אולי תשאלי את הרופא שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)