מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמהA26/01/2011
אני כבר לא יודעת מה לעשות....אני בקרוב בת 21.....מבחינה פיזית אני בטוחה שאני לא בתולה אבל זה לא מגבר אלא מאוננות....אבל זה דיי מדכא האמת....כי אני צריכה גבר ולא תחליף עלוב....אני נראת ממש ממש טוב אבל אין לי בן זוג מספיק רציני כדי לעשות את זה איתו....(אף פעם לא שכבתי עם גבר) אני מצליחה לגמור ממש טוב רק בעזרת אוננות...אבל זה מתחיל לשעמם וזה לא באמת מספק...זה לא באמת בנאדם איתי.....אני פשוט בדיכאון :(
ושוב נשאלת השאלה? לוותר על "האחד" ו "רק מאהבה" ? אני כבר משתגעת....כולם אומרים לי שאני בחורה מושכת וכל הזמן יש סביבי מבטים ברחוב..אני רואה שרוצים אותי.....אבל......נראה לי ממש גרוע להזדיין סתם ככה אם מישהו אפילו אני כן נמשכת אליו אבל אני יודעת שאחר כך זה נגמר...שזה היה סתם זיון....האמת? אני לא בנויה לזה....יש גם בעיה שכל הגברים עם האופי הטוב הם גם לא כאלה "איי יאיי יאיי" מבחינה חיצונית למרות שבאופי הם הכי טובים וכל הגברים המושכים בטירוף הם פשוט זבל! (זה מה שיצא לי להכיר..) כל גבר שיודע שהוא עושה להן את זה אז הוא גם יודע את זה על עצמו ואז הוא מתחיל להיות ממש חרא לעומת כל הבחורים הפחות מושכים אבל עם האופי הכי טוב ונאמן.....אני לא יודעת מה לעשות....אולי ה"אחד" הזה כבר לא יגיע ובטח לא בזמן הקרוב ואז מה??? עד איזה גיל אני לא אממש את הרצון שלי לסיפוק מסקס?! אני מרגישה חרא!! אני מרגישה שאני סוג של בחורה עם פוטנציאל אדיר במיטה אני יודעת שיהיה איתי סקס מעולה.....אבל זה לא ממומש....
מה עלי לעשות? להמשיך ולהמתין? אני כבר לא יודעת....:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/01/2011ראשית,זה שלא קיימת יחסי מין עם בחור ואת בת 21 זה בסדר גמור. יש נשים וגברים ממקיימים יחסי מין בגלאים שונים.
הדילמה שלך כנראה נובעת מכך שלא ממש הכרת והיית בקשר רגשי קרוב עם בחור (גבר) ש"עשה לך את זה" גם מבחינה רגשית, גופנית, מינית ועוד. אני לא חושב שאת צרכה פשוט לעשות מין עם את לא מרגישה שאת שם ומעוניינת.
חשבי על כך שאולי את בררנית ומחפשת אידאל גברי בלתי אפשרי.. שיהיה גם חתיך וגם עדין וגם רגיש וגם..
יתכן שיש אולי קשיים ביכולת האינטימית להקשר להיפתח ולהגיש בטוחה במקום הזה.
אני משוכנע שאם תאפשרי לעצמך ותעזי להתנסות בקשר, גם המקום המיני יגיע.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת לא מדויק
A27/01/2011אני כן הייתי בקשר רגשי עמוק עם גבר והוא דווקא לא היה יפה בכלל וזה מה שהזוי פה...אני מאוד מאוד נמשכתי אליו...מעבר לזה אהבתי אותו ואני עד היום אוהבת אותו....זו הייתה פשוט אהבה אפלטונית....הוא היה אז בן 30 בערך אבל התנהג ממש כמו בן 19 ואני הייתי גם בערך בת 19 כשהכל כבר נגמר...קרה איזה סיפור,עברתי משבר נוראי...הוא ניתק איתי קשר....אני חושבת (לפחות אז באותה תקופה) שהוא רצה אותי בדיוק כמו שאני רציתי אותו....אבל מה שהיה כל כך מיוחד בקשר הזה....הוא הקשר הנפשי והרגשי העמוק שהיה בנינו עם שילוב של משיכה אדירה...זה היה יכול להיות הכי טוב שיכול להיות הגענו ל-כמעט.......אבל לא....הוא ברח בשיא...ברגע שזה כבר קיבל "שם" כל הסיפור הזה בינינו שהיה האמת מיוחד ומוזר ביחד...כנראה הוא נבהל מעצמו והוא פשוט ניתק קשר.....אני חייה עד היום בסוג של סימן שאלה לא ברור...מה באמת קרה שם...? איך הכל התפוצץ?! איך יכול להיות שהוא,האדם שהיה הקרוב אלי ביותר (אפילו שההגדרה בינינו לא הייתה קשר רומנתי אלא "סתם קשר ידידותי או משהו בסגנון וכביכול בלי אלמנט של זוגיות) הרגשתי את זה ואני די בטוחה שלא הרגשתי את זה סתם....אני לא יודעת למי להפנות את הסיפור הזה שלי כי הוא מציק לי עד היום ולא נותן לי מנוחה! אני עדין קשורה אליו....והאמת? כשאני מאוננת אני די חושבת עליו...... :(
תוכל לעזור לי איכשהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת לא מדויק - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן31/01/2011יתכן שדווקא בגלל שהקשר בניכם היה קשר אפלטוני בלבד ובגלל קשיים התנהגותיים ואולי גם רגשיים, הקשר לא הגיע למימוש גופני מיני- אולי זו הסיבה לכך שאותו בחור נעלם.
את בהחלט נשמעת מיוסרת והנושא לא פטור מהצד שלך. האם היה לך קשר כל טלפוני או אחר עם אותו בחור? האם את יודעת מה קורה ומה עובר עליו?
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אנסה להסביר
A31/01/2011לא הייתי איתו בשום קשר כבר שנתיים...
אבל לפני כל הסיפור,עד שהכל התפוצץ ,בטח שדיברנו בטלפון וסמסים וכאלה...
זה שלא עשיתי איתו סקס כי לא רציתי! ההפך!!! מתתי לזה!!! אבל פשוט היה אסור לנו!!!!!
לא הייתי בסיטואציה שזה היה מותר באותו זמן....גם ההפרש בגילאים....
העניין הוא שגם אחרי שיצאנו וכל אחד עזב את אותה המסגרת ששם היה אסור ואפילו שכבר
לא היו עושים לו כלום....עדין הוא עזב ברגע שהצהרתי בפניו על אהבתי....ושלא יהיה ספק,אני בחורה מאוד מאוד מושכת ויפה..ואני בטוחה אבל בטוחה שהוא שם לב לזה (בלשון המעטה....)
ואולי הוא נלחץ..אני לא יודעת מה בדיוק קרה..זה יותר מידי מורכב וארוך כדי לכתוב את זה בפורום,זה ממש "על קצה המזלג" מכל החתיכת סיפור הזה שקרה ביינינו אבל ככה זה הסתיים עם סוף לא ממש ברור...
הוא ניתק איתי קשר
ועדין נשארו לי אליו רגשות
האדם הזה יקר לי
מבין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ו...
A01/02/2011הלוואי והייתי יכולה לדעת מה עובר עליו...
אבל מפחדת פחד מוות לדעת שאולי יש לו מישהי
מה שהכי מעצבן או מוזר זה ששניה אחרי מה שקרה
הוא החליט שהוא "מאוהב" ושהוא ב"מערכת יחסים"
ושהוא לא רוצה איתי שום קשר
ורק ימים ספורים לפני כן הוא דיבד אלי בפלאפון
בטון של אדם שמקנא...
סיפרתי לו על איזה מישהו שהתחיל איתי ונתתי לו את המספר שלי אז הוא ענה לי:
"שלום לך.......מושכת גברים......תמיד אמרתי לך שאת ילדה יפה..........." (נשמע קצת מתוח)
ואז יום אחרכך שאלתי אותו בסמס :"מה באמת חשבת ששכבתי עם איזה מישהו שאני בקושי מכירה?! מה? שכחת מי אני?!" (כי אני קלטתי שהוא הכניס לראשו איזה רעיון שהיה ביני לבין הבחור הזה איזה משהו...)
אז הוא ענה לי :"מה זה כל הסצינות האלה?! לא חשבתי כלום.....אל תדאגי את אחת שלא שוכחים......."
אבל מה...הוא מאוהב...הוא "עומד להתחתן"...ז"א אומרת שהוא שכח ממני לגמרי....
מה אני אמורה להבין מזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ו... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/02/2011כדי שתדברי אתו ותפתחי את הרגשות מחשבות ורצונות שלך כלפיו. זו הדרך הנכונה והבריאה ביותר. לא נכון ומיותר להיכנס לספקולציות של מה הוא התכוון שאמר...
אם את מעוניינת בו ובחידוש הקשר, לכי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל.......
A01/02/2011אנחנו לא דיברנו משהו כמו בערך שנתיים....
אבל יש סיכוי שאם אני עד עכשיו חושבת עליו
אז אולי אפילו שהוא לא ניסה ליצור איתי קשר
אולי גם הוא חושב עלי?
או לפחות לא שכח ממני..?
ומה דעתך לגבי הסטטוס שלו "במערכת יחסים"?
אני כבר לא יודעת מה לחשוב...
לפני כל הסיפור הזה,היה בינינו קשר נפלא וטוב....
עד הניתוק ההרסני הזה..
אתה באמת חושב ששווה לי לנסות ליצור איתו קשר?
כי אתה יודע,עברו שנתיים....למרות שאומרים שאהבה אמיתית והדדיות
לא העלמת בכזאת קלות....גם לא אחרי יותר משנתיים....לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ביחסיםאני26/01/2011
חבבר שלי אני אומנם נותנים ספייס אחד לשני ואם מישהו צריך ללמוד
או עובד או נפגש עם חבר/ה אז יופי
אבל עדין מרגיש לי שמצד אחד אחרי מה שאנחנו חייבים לעשות אנחנו כן נבחר להיות אחד עם השני. אבל מצד שני שזה גורם לשנינו לצמצם או לוותר על דברים אחרים
אנחנו מדבריפ וחולקים אבל עדין ממרגיש שיש עומס,והרגשה לא חופישית שנפגשים כי ככה זה לא לגמרי מתוך רצון, וזה גורם לעומס בכל שאר הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה ביחסים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/01/2011הזוגיות אמורה להיות מהנה ומספקת במישורים רבים, לעתים הקשר והזמן ביחד מצמצם את הלבד והחופש. אם הדבר מעיק כדי לנסות ולברר מה בדיוק יוצר את תחושת ה"חנק" שאת מתארת. אולי משהו בקשר כבר לא כמו שהיה ואולי את חובה את הרצון להפסיק את הקשר הזה?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מודדים את איבר המין בזקפה?מוטי26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איך מודדים את איבר המין בזקפה? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/01/2011מבסיס הפין צמוד לבטן התחתונה ועד לקצה הפין.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפה וגמירהאפי25/01/2011
שלום למומחים
אני בן 51, גרוש, מתאמן בקביעות בחדר כושר. יש לי יתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד - מקבל כדורים לאיזון).
לפני כשנה יצאתי עם מישהי (לאחר מספר חודשים שלא קיימתי יחסי מין) וכששכבנו בפעם הראשונה, הזיקפה הייתה חלשה ונעלמה במהלך הסקס.
כיום יש לי חברה קבועה וסקס מדהים אבל עקב אותו מקרה אני משתמש בויאגרה, ברבע כדור וגם זה רק בחלק מהמקרים שאנו עושים סקס.
לאחרונה, אני מרגיש שהזיקפה לא חזקה כתמול שלשום ואחרי כשעה / שעתיים של סקס שוב אין זיקפה. חברה שלי אומרת שזה נורמאלי לגילי ושהיא אינה מרגישה בעיית תפקוד כי בכלל הסקס שלנו מצוין והקשר שלנו מדהים.
גם להגיע לגמירה נהייה קשה יותר – אני בקושי מצליח לגמור, אם בכלל, במהלך הסקס כאשר בעבר יכולתי, לפעמים, גם פעמיים.
בקיצור – למי צריך לפנות לקבלת עזרה בנושא הזיקפה והגמירה? האם ברמת הפורום? האם רופא משפחה? אורולוג? סקסולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זיקפה וגמירה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/01/2011אפי שלום,
קשיים בתפקוד המיני יכולים להופיע מסיבות רבות: רפואיות ביולוגיות, נפשיות ובין אישיות.
לעתים גם תרופות פוגעות בתפקוד המיני.
החברה שלך צודקת בנקודה שהיכולות המיניות לא משתפרות גם הגיל .
כשאתה מציין שלאחר שעה או שעתיים הזקפה לא חזקה כמו שהייתה בהתחלה, אני תוהה לגבי כמה זמן אתה מעוניין שהזקפה תמשך?
לגבי הקשיים עם הזקפה והיכולת להגיע לשפיכה, ממליץ לך לפנות להתייעצות סקסולוגית .
רשימת המטפלים המיניים המוסמכים ניתן למצוא באתר איטם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוגשמה לי הפנטזיהליאת25/01/2011
היי. שמי ליאת, אני בת 19, לסבית ויש לי בת זוג קבועה, קצינה מהממת בת 21. אנחנו ביחד שנה, אני אוהבת לפנק אותה וללקק לה את החור של הטוסיק ולהחדיר לתוכו את הלשון עמוק עמוק. שלשום היא עשתה לי הפתעה: בזמן שליקקתי לה את החור של הישבן בתנוחה כזו שהיא יושבת עליי, היא אמרה לי לפתוח את הפה. לא הבנתי למה אבל פתחתי, ופתאום יצא מהטוסיק שלה זרם של נוזל לתוך הפה שלי. אח"כ הבנתי שזה היה שוקו, המשקה האהוב עליי. זה הפתיע אותי ולא הספקתי לחשוב ושתיתי את כל השוקו שנכנס לי לפה. זה היה מדהים, זו פנטזיה שלי והיא ידעה את זה כי כשאנחנו רואות ביחד פורנו זה מה שאני הכי אוהבת לראות. אבל לא חשבתי שאזכה להגשים את הפנזיה הזו! וואו! אח"כ כבר זרמתי עם זה, שתיתי עוד שוקו שהיא נתנה לי להחדיר לה לישבן עם חוקן, וגם מצאנו במקרר כמה דובדבנים מסוכרים אז גם אותם החדרתי לה לטוסיק והיא פלטה אותם לתוך הפה שלי ואכלתי אותם. אגב, זה לא מסוכן נכון? אח"כ היא הסבירה לי שהיא אחרי מקלחת וחוקן, ושהיא עשתה צרכים חצי שעה לפני כן. תודה, ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוגשמה לי הפנטזיה - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011ליאת שלום,
איזה כיף שאתן מענגות זו את זו, מימה את מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש מודאגת אבל
ליאת25/01/2011רק רציתי לוודא שזה בסדר לעשות דברים מלוכלכים כאלו. אם כן, אני עשויה להעביר כל מה שבא לי לאכול או לשתות דרך הטוסיק שלה! אני בטוחה שזה יעשה את הכל יותר טעים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש מודאגת אבל - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011מלוכלך זה בראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקו מהתחת
חיים26/01/2011נראה לי שהגברת נתנה לך עיצה לא בריאה
כמה שהחברה שלך נקיה פי הטבעת הוא איזור מלא חיידקים מזיקים
ולכן את משחקת עם הבריאות שלך
תשתי שוקו מהכוס שלה ולא מהתחת
לגבי הדובדבנים זה כבר מסוכן לחברה שלך שכן הם עלולים להישאב פנימה
ובכלל כל הסיפור שלך נראה לי מצוץ מהאצבע או מהתחת( שלך ולא של הקצינה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יצאו לה גושים מהטוסיק?
מיקי27/03/2011גם אני אוהב לעשות את זה לזוגתי אבל אני חושש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יצאו שום גושים
ליאת07/05/2011היי
לא יצאו לה שום גושים מהישבן. הטוסיק שלה היה נקי וטעים להפליא. עד היום היא מאכילה אותי ומשקה אותי מהטוסיק שלה בכל הזדמנות. העדפות אישיות שלי: שוקו, סירופ מייפל, בננות, קצפת, ענבים. וגם טוסיק נקי ללא תוספות. מממ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש וגינאלישיר24/01/2011
אני בת 20 והתחלתי לקיים יחסי מין לראשונה לפני כשלושה חודשים בתדירות של פעם פעמיים בסוף שבוע (אני וחבר שלי נפגשים רק בסופי שבוע ).
אחרי שאני מגיע לאורגזמה פעם אחת אני לא מסוגלת מיד לקיים שוב יחסי מין , גם לא כמה שעות בודדות אחרי זה, רק יום למחרת או משהו כזה. זה לא שאני לא רוצה,ההפך, פשוט אני לא רטובה מספיק והחומר סיכה לבדו בלי שום נוזל שלי לא מועיל.
קראתי שיובש וגינלי זאת תופעה של תחילת קיום יחסי המין אבל תגידו לי בבקשה איך לפתור את זה,כי זה משפיע על הזוגיות שלי ומערער לי את הביטחון המיני שעוד לא רכשתי. כמו כן התחלתי החודש להשתמש בגלולות אבל לא נראה לי זה קשור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
שיר24/01/2011גם כשאנחנו עושים הפסקה של נגיד 5 דק' בקיום היחסים עוד לפני שאחד מאיתנו גמר אז אני מפסיקה להיות רטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש וגינאלי - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011שיר שלום,
כל ג'ל על בסיס מים בלבד, יכול להקל, זה מבחינה טכנית.ניתן לרכוש בכל חנויות הפארם.
עכשיו לענין הרגשי: האם את מעונינת לקיים יחסי מין יותר מאשר פעם ביום? או שאת רוצה לרצות את החבר שלך? יש ענין של הדדיות בקשר שהוא מאד מרכזי ומהותי לאיכות הקשר. חשוב ששניכם תהנו , ששניכם תרצו ששניכם תהיו בענין ותוכלו לשוחח על כך בפתיחות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה בדחיפות !!דניאל24/01/2011
אם קיימתי יחסי מין עם החבר שליי .. בלי אמצעי מניעה.. מאחר לי המחזור ב4 ימים אבל יש לי את התסמינים לקבל מחזור התנפחה לי הבטן ויש לי כאבי בטן חזקים .. אני צריכהההה עזרהה !! אני נורא דואגת !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה עזרה בדחיפות !! - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011דניאל שלום,
אם את מודאגת תעשי בדיקה ביתית להריון וכך תדעי בודאות מה מצבך.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אפשריronet24/01/2011
אני בתולה ועושה רק סקס יבש עם חברי (חיכוך הפין בישבן שלי מאחורה וראש הפין לכיוון מעלה) שנינו עירומים מלמטה בפעם האחרונה היה חיכוך איברים מקדימה ללא חדירה רק חיכוך עם תנועות קדימה ואחורה וראש הפין היה לכיוון מעלה לכיוון הבטן בסוף הגמירה היתה על הבטן שלי האם יש סיכוי להריון מכזה דבר וגם אם הגמירה על הגב יש סיכוי להריון , אפשר שהזרע יזחל מהגב לנרתיק ? והאם החיכוך מאחורה "בטוח" יותר מקדימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אפשרי - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011שלום לך,
סביר להניח שאת לא בהריון. יחד עם זאת המשחק בערוןם מלא עלול להביא בסופו של דבר לחדירה ולהריון. לכן כדאי מאד שתשקלי שמוש קבוע באמצעי מניעה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בקיום יחסיםדנה24/01/2011
שלום
יש לי חבר מזה 5 שנים.
קשה לנו לקיים יחסים.
הוא טוען שאני "סוגרת" את עצמי בזמן שהוא מנסה לחדור ולכן הוא מתאמץ יתר על המידה וכך מאוד קשה לנו לקיים יחסים.
אני גם מרגישה שאני מזחיקה חזק את הרגליים שלי ופשוט פוחדת ממשהו (_אין לי מושג ממה)
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בקיום יחסים - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011דנה שלום,
חמש שנים הוא פרק זמן די ארוך ,"להסתגלות" לקיום יחסי מין.
עולות כמה שאלות סביב הקושי /פחד שלך. כדי לבדוק מימה נובע הפחד וגם כדי להפתר מהפחד כדאי מאד שתפני לטיפול אצל סקסולוג/ית מוסמך/ת. רשימת הסקסולוגים המוסמכים נמאת באתר של איט"ם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מתביישתanonimi24/01/2011
אבל זה כבר קרה אז אני חושבת שאפשר כבר לשתף אותכם ובעיקר הנשים שבינכם לקבל תגובה.
אני גרה במרכז הארץ בת 21 אחרי צבא אין לי חבר ולא היה לי מערכת יחסים אף פעם עם גבר, אני בד"כ מאוננת בשביל הכייף ומצאתי את עצמי עושה את זה לפחות פעם ביום בדרך כלל במקלחת ו/או במיטה כששאני לבד, המקרה שקרה לי כי יש לנו בבית כלב זאב בלגי בשם לאקי, לפני כמה זמן הייתי לבד בבית וראית סידרה בטי.וי והכלב התחיל לעשות לי על הרגל כל מיני דברים סקסיים וממש ראיתי כי האיבר מין שלו גגדול זה מאד הדליק אותי ואחרי שישיחקתי לו קצת עם האיבר והרגשתי שזה רטוב לו התחלתי גם לאונן לעצמי כי הייתי כבר רטובה תוך שאני מאוננת הורדתי את התחתון ואז הרגשתי שלאקי מריח לי שמה איפה שהאצבע שלי היתה ממש על הדגדגן , בהתחלה הזזתי לו את הראש אבל הוא החזיר והתחיל לקק לי למטה זה עשה לי כל כך טוב שהפסקתי לאונן ודחפתי לו את הראש עוד יותר לתוך הפות שלי.
אני לא יכולה לתאר לכם איזה גמירה זו היתה כי זה משהו שהרגשתי פעם ראשונה בחיי כזה דבר אבל הבעיה היא שמאזז אי מכניסה אותו בלילה לחדר שלי בשביל שהוא יוכל ללקק לי שוב ושוב.
היו עוד דברים כי אני ממש מאוהבת בלאקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מתביישת - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011שלום לך אלמונית,
כמה טוב שפנית, ניראה שאת זקוקה מאד למערכת יחסים אנושית וכרגע לאקי הוא התחליף הזמין ביותר לבן זוג אנושי. לא מפתיע שיש לך הרגשה לא נוחה מכך שזה כלב, ובכל זאת כך התגלגלו הדברים..
חשוב כרגע שתפני את עצמך למציאת בן זוג אנושי כדי שתקיימי יחסי מין אנושיים עמו.
האוננות לכשעצמה היא תחליף נכון בהעדר בן זוג. היא נותנת ספוק מיני וחשוב שיהיה לך ספוק מיני.
במידה ואת מתקשה מאד ליצור מערכת זוגית, אולי כדאי שתשקלי פנייה לטיפול.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמח להכיראילן24/01/2011
בעניים מול עניים
כמו שאת אהבה חיי נעשה את זה
יפנק אותך במסא'ג ירדה לאיבר המין
נקשר לשנינו את העניים נרגש את אחד השני כמו זוג מאוהבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמח להכיר
חיים24/01/2011חתיכת עילג דיסלקט
לפני שאתה מנסה לעקיר ולאנג נשים
תלמד לחתוב איברית בלי שגיהות
חוץ מזה כען לא עתר איכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמוטי23/01/2011
האם זה נכון שפין באורך של 15 עד 20 סנטימטרים ובקוטר 3.5 עד 4.5 סנטימטרים נחשב לגדול? לדוגמא, איבר המין שלי באורך של כ-16.5 ס"מ ובקוטר של 4.5 ס"מ. זה אומר שהוא גדול? כך קראתי באיזשהו מאמר באתר הזה על גודל הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011מוטי שלום,
אכן כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בתאילנדרחל23/01/2011
בעלי נסע לתאילנד עם חברים למיטב ידיעתי הפיתויים שם רבים, אני מבקשת לדעת האם יש בדיקת המאפשרת לגלות האם קיים יחסים בתקופה האחרונה, בכל זאת אני אם לשניי ילדים קטנים ומפחדת להדבק במחלות כאלה ואחרות. תודה על תשובתכם ...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת?
אני23/01/2011שלום לך
יקירתי,את נשואה עם שני ילדים קטנים,כמה שנים אתם ביחד 5-8-10
איך את מוכנה בכלל לחשוב על זה שבעלך אישך זוגך יבגוד בך?!
ומה שמדאיג אותך זה לקבל מחלה כי את אמא.
איפה האמון ביניכם?! זה לא ברור שאת היחידה ולא משנה אילו פיתויים הוא לא יבגוד?
סליחה על התוקפנות ,אבל אם יש סיכוי שהוא יבגוד מה לא בסדר ביניכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה לתאילנד
חיים24/01/2011אין קשר לרמת הזוגיות
גם אם הוא אוהב אותך הכי בעולם
אם הוא נוסע לתאילנד לבד
הוא יזיין אין גבר שיעמוד בפיתוי
נתת לו לנסוע לבד תבקשי ממנו להשתמש בקונדום
וקחי בחשבון שהוא הולך להכיר עולם מיני חדש ומדהים
יהיה לו מאוד קשה אחר כך להסתפק בך.
כמו כן למען תהי בטוחה שאינו נושא מחלת מין כלשהי
אל תקיימו יחסי מין שלושה חודשים לאחר שיחזור ותשלחי אותו לבדיקת איידס.
רק אז תהי בטוחה שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין בתאילנד - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011רחל שלום,
הענין הוא לא אם קיים יחסי מין בתאילנד...
הענין הוא האמון בינכם ועל כך את צריכה לשוחח איתו.
יותר מכך, מדוע את חושדת? מדוע את לא מדברת איתו על החששות שלך? ומדוע , אם בכלל את מתקשה לתת אמון? זה לב הענין!!
ומבחינה טכנית את יכולה לדרוש ממנו להבדק בבדיקות דם בקופ"ח כשיחזור, לאבחון מחלות מין. רק שלא צריך לסוע עד תאילנד כדי לקיים יחסי מין מחוץ למסגרת הנישואים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאא22/01/2011
בת 46 ללא מחזור 6 שנים סובלת מתופעות קשות של גיל המעבר גלי חום הזעה זיכרון גרוע עצבנות דיכאון חוסר סבלנות ועיפות רבה במשך כל שעות היממה חוסר מוחלט של חשק מיני הוצע לי להשתתף במחקר של hdea והובטח לי שהכדור יעזור לי מאוד
האם השימוש בתרופה זו תעזור לי בכל התופעות שצינתי ?במה שונה התרופה הזו מהורמונים? אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/01/2011מדובר בהורמון DHEA שהוא למעשה פרוהורמון (הופך בגוף להורמון פעיל) גברי ועשוי לעזור בהקלת תסמיני גיל מעבר,במחקרים מסודרים בספרות המקצועית החומר לא הוכיח יעילות חד משמעית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב קונדוםדני20/01/2011
הי
מה קורה?
פעם ראשונה כאן
שאלה רוצה לקנות קונדום של איזה חברה כדאי לקנות ואיפה?
כדאי להשתמש בקונדום אחר אם יש חדירה מקדימה או בפה או מאחורה?
ביייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב קונדום - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן20/01/2011לא משנה איזה חברה,כל הקונדו.ים שתמצא בסופרפארם הם מאיכות מעולה.
דורקס היא חברה ידועה ומומלצת.
למין אוראלי כדי לרכוש קונדומים ללא שימון וללא קוטל זרע-טפשר גם למצא קונדומים בטעמים שונים,מומלץ למין אורעלי.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)