פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב...הכאב לא נסבל!
    יויו
    17/02/2011

שלום,

אני והחבר שלי ויחס המין בינינו מדהים... לאחרונה אנחנו מעוניינים בסקס אורלי באותה מידה למרות שזו הפעם ראשונה שלי...הבעיה היא בכאב המלווה את החדירה בהתחלה ...ובגלל הכאב עוצרים מיד
    השאלה שלי היא:
    האם יש משחה המפחיתה מהכאב הראשוני ? או המלצות כלשהן

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב...הכאב לא נסבל!

הוספת תגובה

• חשוב...הכאב לא נסבל! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    19/02/2011

יש משחה בשם עזרקאין או משחה בשם אמלה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת
    אני
    17/02/2011

זה נגמר בינינו ,האהבה הראשונה ,הסקס הראשון של שנינו.
    הרצון שזה יהיה לכל החיים..ועכשיו נגמר ,נפרדנו לתקופה קצרה בין לבין,שבה יצאתי עם מישהו מהעבר ורצינו לשכב אבל בסוף לא ומזל שלא כי הוא לא היה איתי באמת .
    ועם החבר לפני ששכבתי איתו ,במשך שנתיים ויותר הכרתי בחורים יצאתי תקופות קצרות ,אבל לא שכבתי כי רציתי להרגיש את כל מה שהרגשתי איתו ,שאם וכששוכבים יודעים שזה נכון.
    אנחנו גם נפתחנו עם הזמן ודיברנו על הרבה דברים אינטימיים, והיה ברור ודיברנו על זה שבגידות זה דבר שלא קורה.
    מאוד אהבתי את התשוקה שלו אליי את החום

אני מפחדת שלא יהיה לי את זה,שרוב אם לא כל הגברים בוגדים,ושמישהו לא באמת יווצר קשר אמיתי כמו עם החבר שיוביל לבטחון של לשכב איתו.

למרות שעלה במחשבתי לקראת הסוף שאני פחות נמשכת אליו ולמה אני מסתפקת כעת במישהו שאני פחות נמשכת אליו,אבל כנראה זה קשור גם להדרדרות נקרא לזה בקשר ...

אני נור מפחדת מקשרים כי הכל יכול להיות רע ולהגמר ...
    מצד שני לא נראה לי שאני בנויה ללשכב סתם ככה ואני גם לא אהנה.
    וגם הבן זוג שלי היה מאוד עם רצון לספק אותי ...ואני אותו
    אני באמת לא יודעת אם יש עוד בחורים כאלה
    בבקשה תשתדלו להבין ולענות לי

לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת

הוספת תגובה

• מפחדת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/02/2011

שלום לך,
    אין ספק שהאהבה הראשונה היא בעלת קסם מיוחד ונוטים לזכור אותה לאורך השנים. יחד עם זאת, האהבה הראשונה היא לא פעם אהבת בוסר ולכן היא גם מסתיימת .
    האהבות הראשונות, אלו שלא מובילות לנישואין יש להן תפקיד של הכנה/תרגול לקראת ההתאהבות הגדולה.
    ברור כרגע שאת עצובה, ודואגת שמא לא תמצאי אהבה גדולה כמו האהבה שהייתה לך. עם הזמן תמצאי אהבה אחרת בשלה יותר שתתאים אפילו יותר לאישיות ולצרכים שלך.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    גל
    16/02/2011

שלום,

יש לי חברה כבר כ-5 חודשים..אנחנו מקיימים יחסי מין המון זמן..

לפעמים (רוב הזמן) אני גומר יחסית מהר..ולפעמים לוקח לי די זמן..

השאלה שלי היא האם יש זמן כלשהו שאיבר המין שלי אמור להתרגל למצב כזה (שאיבר המין שלי בתוך איבר המין הנשי) ואז פשוט לא מתבצעת הגמירה המהירה??

כי אנחנו שוכבים הרבה אבל רק עם קונדומים,עקב בעיה עם גלולות.
    וגם עם קונדום אני גומר אחרי מספר מצומצם של כניסות.

העניין מדאיג. מקווה שזה יסתדר עם הזמן..מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/02/2011

גל שלום,
    מבחינת הספרות המקצועית שפיכה מהירה נחשבת לשפיכה המתרחשת דקה מרגע החדירה. נשמע שלא זה המקרה.
    יחד עם זה אתה לא מרוצה מיכולת השליטה שלך השפיכה.
    אתה יכול לללמוד את השליטה בשפיכהבאופן התנהגותי. בשלב בראשון כדאי שתשתדל לרכוש ספרון ותיק הנקר Pז"מ שך דר' הלן קפלן זינגר המלמד כיצד ללמוד לשלוט בשפיכה באופן התנהגותי.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה אחרי יחסי מין
    דני
    16/02/2011

אני מבקש עצה בקשר לכמוית זרע שנשפכות לאחר יחסי מין.
    אני מקיים יחסי מין עם בת זוגתי ויוצא כמוית של זרע, מה עושים עם זה, זה נפלט החוצה ומלכלך את המיטה והמצעים.
    יש פיתרון לזה?
    בת זוגתי מאוד נגעלת מכל זה ולכן היא פחות נלהבת מקיום יחסים. האם יש פתרונות?
    תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה אחרי יחסי מין

הוספת תגובה

• שפיכה אחרי יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/02/2011

דני שלום,
    אחרי יחסי מין נשפך חלק מהזרע החוצה, תמיד!
    אפשר אולי ללהצטייד מראש במגבת או ניר טואלט כדי למנוע את הלכלוך.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה לאחר יחסי מין

דני
    16/02/2011

השאלה שלי..
    זה לא אמור להיבלע בפנים זה תמיד יוצאא החוצה?
    מה קורה במקרה רגיל כשהיא קמה, והולכת לאן זה אמור להעילם או לא צריך להיעלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה לאחר יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/02/2011

דני שלום,
    אצל כל האנשים יש שארית הנשפכת החוצה, אצל כולם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש מחשיפה
    טלי
    16/02/2011

אני באמצע שנות ה-20 לחיי, בזוגיות טובה מזה מספר חודשים, הבעיה שלי היא שקשה לי להשתחרר בסקס (אלא אם אלכוהול מעורב) ולתת לבן הזוג לפנק אותי (בין אם ע"י ירידה/דרך אחרת). יתכן וזה נובע מחוסר ביטחון שלי לגבי החיצוניות שלי (למרות שלדעת אחרים אני נראית טוב), והדבר גם מקשה עלי להיות ערומה מול הבן זוג ולקיים יחסי מין באור אלא רק באור חלקי /חושך חלקי, דבר שמפריע לו מאוד. הוא מאוד רוצה שאשתחרר ואוכל להיות ערומה מולו באור, מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    חשש מחשיפה

הוספת תגובה

• איתי כמך

אילן
    16/02/2011

מדביש מי הערום שלי
    אחרי סקס עם יחצנית
    הבנתי שאין מה לידביש

את צריכה לקחת מודעות שאין מה לידביש בגוף שלך
    את אישה שבן הזוג אוהב אותך הבן זוג נמשך עלך
    אין מה לידביש תהיא ערומה תני לבת זוג שלך לפנק אותך

לא משנה מה הגודל השדיים לא גודל האיבר המין של הגבר
    רק דבר אחד בסקס להנות ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש מחשיפה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/02/2011

טלי,
    הרבה סיבות יכולות לגרום לאישה לחוש בושה וחוסר נוחות לחשוף עצמה ולהגיע למצב אינטימי.
    ישנן סיבות רבות שמוגדרות "סיבות מדימוי גוף נמוך", אולם ישנן גם סיבות נוספות כמו למשל אותה הבחורה חוותה ארוע טראומטי שבו בעבר היה לי ניסיון מר מאוד באותן רגעים שהיא עם גבר/אישה (פרטנר בקיצור) ואז למעשה עקב כך שבתת המודע שלה מצב אינטימי מתקשר עם מצב לא נעים אז החוסר נעים מקבלת דומיננטיות בתחושה של חוסר נוחות כשהיא מצויה במצב אינטימי.
    יש לבדוק כל סיבה לגופה כדי לומר מהי בדיוק הסיבה ובהתאם לטפל.
    ממליץ לך לנהוג בחשיפה הדרגתית, לדוגמה אפשר להוריד חלק מהבגדים ואת השאר בהמשך המגע, אפשר לקיים יחסי מין באור חלקי מעומעם ולא לגמרי בחושך וכדומה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלבם
    לאה
    16/02/2011

ערב טוב,אני בת 20 וחבר שלי בן 22 מבית דתי, שנינו לא קיימנו יחסי מין מעולם ורוצים להתחיל..
    נשמח אם מישהו יכול לספר בקצרה מה צריכים לעשות שרוצים לקיים יחסי מין..
    מה השלבים..מתי שמים קונדום?
    אישה גומרת ואמור לצאת נוזל כמו הגבר?
    איך האיבר מין יכול להיות יותר קשה?..נסינו שלשום ולא הצלחנו שאיבר מינו יכנס לאיבר המין שלי..

תודה ענקית

לקביעת תור
    סגירה
    שלבם

הוספת תגובה

• אין מענה??

לאה
    16/02/2011

מקווה למענה במהירות האפשרית תודהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלבם - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/02/2011

לאה שלום,
    ראשית יחסי מין מתחילים ממקום של התקרבות ונגיעה רגשית וגופנית. ההתקרבות המגע ההתלהבות והריגוש יוצרים או גורמים לעוררות ולרטיבות בנרתיק של האישה וזקפה אצל הגבר. לא למהר לחדור, הקדישו זמן למגע ליטוף ומיזמוז.
    את הקונדום יש להלביש על הפין כשהוא בזקפה לפני החדירה במשגל, לא קודם לכן.
    לנשים לא אמור ולא יוצא נוזל כמו הזרע של הגבר.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לאה
    16/02/2011

סליחה על הבורות..
    איך אני אמורה לדעת שזהו אני עכשיו "גומרת" וזה השיא הוא הרי אם יגמור יצא הנוזל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל מידע מכולם

לאה
    18/02/2011

למה לא עונים לי לתגובות אבל ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    18/02/2011

בשבל להתחיל לעשות סקס
    איתי מצעה לך ללמוד את הגוף שלך
    בשבל ללמוד את הגוף שלך פשוט את צריכה לאונן ולענג את עצמך
    וכך תלמדי את החוויה של האורגזמה וכך תהיא מכונה שבן זוגך יחדיר לך
    הצעה שלי אין מה למהר אפשר ליתספק בסקס בלי חדירה
    פשוט לאט לאט עד שלהגע למצב שאת מוכנה לסקס מלא

שהיה לך כל טוב ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

לאה
    19/02/2011

אפשר קצת הסבר מה זה סקס בלי חדירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס בלי חדירה

אילן
    19/02/2011

שהבן זוג מאונן לך וגרום לך נעים בעזרת היד
    אפשר בשבל הרומנטיקה שהבן זוג יעשה לך עיסוי בגב
    שהבן זוג בעזרת הלשון מענג לך את הנקודה המינית שלך (זה לא חובה למי שנגעיל אותו)
    ואת מאוננת לבן זוגך שהיה קל לאונן לו אפשר לישתמש בשמן תינוקות או כל חומר סונכוך
    עם את רוצה רוצה לקבל עד תשובות תפני רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללאה התמה..

מתבונן מהצד
    19/02/2011

לאה, יש מצב שדומה לחדירה אבל איבר המין מקביל ולא ניצב ,עולה ויורד בליטוף השפתיים שלך ונוגע לך בדגדגן. הנאה מרובה בלי חדירה..אבל להיזהר מהזרע שלא יחדור..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה.
    מריה
    15/02/2011

אני במערכת יחסים כבר 9 חודשים . אני הראשונה של חבר שלי , לי יש נסיון מיני מהעבר .
    בחודשיים הראשונים של הקשר לא הצלחנו לשכב , פשוט לא עמד לו .
    כיום אנחנו מצליחים לקיים יחסי מין אבל כל דבר קטן גורם לאיבר שלו ליפול , זה מתסכל ממש.
    זה לא משהו ספציפי , כל רעש קטן , כל תזוזה לא נכונה, אחרי שזה קורה לוקחות כמה דקות עד שאנחנו חוזרים לעניינים .
    אני כבר מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר בי , יש משהו שאפשר לעשות בשביל לשפר את זה ? אולי משהו שאני יכולה לעשות לו?
    באמת אני מנסה להשרות את האווירה הכי רגועה ובטוחה שיש אבל שום דבר לא עוזר , אני כבר לא יודעת מה לעשות .

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה.

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/02/2011

מריה,
    סיבות נפשיות אחראיות לכרבע מכלל מקרי ההפרעה בתפקוד הזקפתי. הן כוללות לחץ, חרדה, רגשות אשם, דיכאון, הערכה עצמית נמוכה, ופחד מכישלון בתפקוד המיני.
    לפי התיאור שלך כנראה שמדובר על בעיית זקפה עם רקע פסיכולוגי: כנראה שהחבר נלחץ, מתרגש וזה בהחלט סביר. הלחץ החרדה והמתח פוגעים ביכולת הזקפתית.
    ממליץ לכם להפסיק את הניסיונות לקיים יחסי מין מלאים משך שבועיים ולעבור ולעשות הכל במין מלבד ניסיון חדירה (ללא משגל). מין אוראלי אוננות משותפת, מגע וליטוף הדדי.
    לאחר שבועים אפשר לנסות לחזור לשכב.
    במידה והבעיה נמשכת, כדי מאוד לפנות לטיפול סקסולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנוחה מיסיונרית
    רחלי
    15/02/2011

שלום רב.
    רציתי לדעת מה זו התנוחה המיסינורית והאם יש ספר שמדגים את כל סוגי התנוחות
    ( כמה יש? ) .

לקביעת תור
    סגירה
    תנוחה מיסיונרית

הוספת תגובה

• תנוחה מיסיונרית - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/02/2011

תנוחה מיסיונרית,
    האישה שוכבת על הגב והגבר מעליה כשהוא לרוב תומך את משקל גופו על הידיים או מרפקים . פנים אל פנים. (זו תנוחה מסורתית וקלסית המאפיינת הזדווגות של בני אדם)
    יש בערך 60 תנוחות אך בוודאי אפשר למצוא ולהמציא נוספות.
    קיימים מספר ספרים המתארים תנוחות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    חנית
    15/02/2011

הי אני בת 25 אם ל3 ילדים מקסימים בעל מקסים אוהב ותומך הבעיה שלי שאני לא אוהבת סקס פשוט לא אוהבת לא להתלכלך מהריח הנוראי הזה ולא שהכל יוצא לי למחרת במשך היום דבר שגורם לי להרגיש שכל מי שלידי מריח אותי ויודע שאתמול עשינו סקס. אולי זה מוזר אבל אני עושה נטו בשביל בעלי אני יכולה לומר שמידי חודשים אני כן רוצה מיוזמתי אבל מה זה חודשים לעומת כל יום שבעלי מנסה ורוצה?! אני חווה אורגזמות משהו כמו אחד ל3 חודשים בקיצור לא מתלהבת מסקס (אפילו פעם אמרתי לבעלי שאני שוכבת איתו בשביל לעשות ילדים) לעומת זאת אני את ילדי טורפת מאהבה יש לציין שהזוגות שלנו יפה וטובה יש אהבה וכבוד...האמת שאני מרחמת על בעלי כרגע שאני כותבת אבל ברגע האמת אין לי כח וחשק לסקס מה עושים???

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/02/2011

לחנית,
    יש רמות שונות של חשק ורצון מיני ובכלל להיות במקום המיני, אנשים נבדלים בחשק המיני שלהם. לפי מה שאת כותבת נראה שאת גם נגעלת מהמין (ריח, טעם, תחושה וכוי).
    מאוד לא נכון ובלתי אפשרי לדעת מדוע את מרגישה וחווה את המין באופן זה. יש גורמים רבים היכולים להשפיע על החשק, סיפוק והתלהבות ממין. כמו שאת כותבת ומבינה לא היתה בעיה אם בעלך גם כן לא היה מעוניין במין, מכיוון שזה לא המצב- יש מתח וקשים בנוגע למין בזוגיות שלכם. "יחסי מין הם מין של יחסים" ויש בעיה ועל כן ממליץ לך לחשוב על אפשרות של פנייה לברור הנושא אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    בת 18
    14/02/2011

אז ככה, ישלי חבר בן 21, (אני בת 18)שאני ממש מאוהבת בו הוא מצחיק והטיפוס שלי, מסתבר שהיו לו מלא חברות והוא שכב עם7 בנות שונות, בהתחלה זה לא הציק לי כל כך, כי גם אני לא בתולה,( הייתי עם גבר אחד) אבל כשניסיתי לדמיין 7 בנות נפל לי האסימון שזה מלאאא בנות, וזה דיי מפריע לי אני מתחילה לחשוב דברים רעים, עדין לא שכבתי איתו, אבל אני ממש רוצה..
    מה אני עושה? איך אני גורמת לעצמי להרגיש טוב יותר? כמה בנות זה בסדר שיהיה לבחור בן 21?
    נימאס לי כבר לחשוב ואני צריכה עצות מאנשים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הוא בחור

אני
    14/02/2011

היי חמודה
    דבראשון גם את שכבת כבר ,אולי ם הוא היה הראשון שלך זה היה מרתיע
    אבל את אומרת שיש לכם קשר טוב וכו וכו ואת אוהבת וכל זה
    לא כתבתי כמה זמן אתם, וחלק מהקשר זה סקס ,זה לא משנה עם כמה בנות הוא היה קודם עכשיו הוא איתך, רק תוודאי בדיקת איידס ותשתמשו באמצעי מניעה!
    הוא בחור מאוד הגיוני שהייתה לו חברה רצינית זמן מה 1. אח"כ כמה עניינים ,אח"כ יצא קצת שכב אח"כ עניינים ..זה ממש לא כזה סיפור.
    וכמו שאמרתי סקס זה חלק מהקשר אם טוב לך איתו אז חשוב שיהיה גם סקס להמשיך את הקשר .אין לך מה לאכול סרטיםן מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד..

בת 18
    14/02/2011

תודה רבה, 7 בנות זה הרבה לדעתך? אני ממש אוכלת סרטים מיזה אני מרגישה כל כך חזרת ניסיון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/02/2011

לבת 18,
    את מרגישה כלפיו והוא מצחיק אותך ונשמע שממש כייף לך איתו לכן יהיה נכון להתמקד בדברים החיוביים שבו ולחשוב על הכייף וההנאה שלך.
    יש בחורים שיש להם יותר ניסיון מיני ויש כאלו שפחות, אין מספר שזה בסדר, און שנחשב לנכון או נורמלי. תחשבי על הכנות שלו! הוא יכל להסתיר את הפרטים ממך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהגעתי למקום הנכון
    דורין
    14/02/2011

שלום לך
    אני בת 50 ומצליחה להגיע לאורגזמה באוננות גיליתי אותה לפני 4 שנים לערך .
    אני משלבת עינוג הבן זוג ואחר כך אוננות שלי והוא מאוד מרוצה שאני מסופקת
    ניסינו אין ספור נסיונות ואני פשוט לא הצלחתי עד שגיליתי את האוננות לידו.
    שאלתי אם ארכוש ויברטור או כל מוצר אחר האם כל מוצר יכול להביא לאורגזמה?
    פשוט לא כל פעם זה קורה מהר ואני לפעמים מותשת פיסית
    אני מגיעה לאורגזמה שאני שוכבת על הגב ולא חייבת לענג את הדגדגן מספיק חיכוך של האזור
    איזה מוצר להתחלה יכול להתאים לי והאם אוכל גם לשלב את המוצר עם בן זוגי?

אודה על תשובתך
    בתודה מראש
    שרינה

לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שהגעתי למקום הנכון

הוספת תגובה

• מקווה שהגעתי למקום הנכון - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/02/2011

שרינה שלום,
    ויברטורים בהחלט מומלצים וברוב המקרים מזרזים את חווית האורגזמה של נשים.יש המון סוגים של ויברטורים. העדפה היא עניין אישי.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה
    נוגה
    14/02/2011

אני בקשר עם מישהו כחודשיים, הוא בחור טוב עם לב רחב יושב על כמה מליונים הוא כל היום קונה לי מתנות אתמול הוא קנה לי שרשרת יהלומים והוא רוצה לקחת אותי לחו"ל הוא מאוהב בי בטירוף בחיים לא אהבו אותי ככה הוא דואג לי ורוצה רק שאני אהיה מאושרת בחור מלומד וחכם מאוד. יש לי בעיה: אני לא נמשכת אליו בכלל אפילו לא התנשקתי איתו עדיין הוא מרגיש את זה, הוא בא אליי ואנחנו ישנים ביחד ומדברים על הכל וכמה שהוא מנסה אני פשוט דוחפת אותו ולא רוצה לנשק אותו אפילו הוא מאוד נפגע מזה אבל הוא לא יעזוב אותי הוא מאוהב בי קשות. אפילו ההורים שלי כבר מכירים אותו והם ממש היו רוצים שייצא מזה משהו. אחרי שהוא הולך אני מרגישה רע עם עצמי אבל בכל זאת אני לא יכולה לשכב איתו רק כי אני מרחמת עליו. אני לא בחורה בעייתית בסקס אני מאוד אוהבת סקס לא אכפת לי כל כך איך הבן אדם נראה, עצם התחושה משגעת אותי מין אוראלי יכול להטריף אותי,מספיק לי שגבר מסתכל עליי ועושה ביד אני יכולה לגמור, עוד לא יצא לי לעבור עם מישהו לילה בלי לזיין אותו. אני פשוט מרגישה שהוא יותר מידי נודניק אני אומרת לו שייפנה לסקסולוג כי הוא לא יודע איך לעשות את זה לבחורה. אני רק בת 20 אני לא רוצה להיות עם מישהו שאני אצטרך לבגוד בו כל היום, אני פשוט לא יכולה להסתכל עליו הוא רק חושב על עצמו בסקס, לי הכי חשוב שהגבר באמת ירצה אותי שלא יחשוב רק על הזין שלו שלרגע ישכח מעצמו וזה באמת ישתלם לו אחרי שהוא יצליח להדליק אותי כי אני מטורפת. הוא פשוט לא עושה לי את זה בשיטטט מצד שני אני מתה עליו והוא בחור מדהים.ניסיתי להסביר לא כמה פעמים באיזו גישה לבוא אליי הוא פשוט לא מביןןן. מה אני יכולה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

• לנגה

אני
    14/02/2011

היי ממה שכתבת נשמע שגם ככה את תבגדי בו..
    אז זה ישמע מניאקי לגמרי אב את תיאת את עצמך לא משהו...
    כדי לך לנצל אותו לבלות איתו שיבזבז עליך ואז להפרד ממנו
    אם כ"F לא בא לך עליו במיטה זה בעייתי
    אבל נשמע שזה יותר יותר מדי עניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/02/2011

נוגע,
    את נשמעת מבולבלת ולא בטוחה במה שאת רוצה, אך את יודעת שהוא חושב רק על עצמו ובתחילת דברייך אמרת שהוא מפרגן ואוהב וקונה מתנות?
    אם את מחפשת תשוקה ומשיכה מינית אולי זה לא הבחור, אם את רוצה יציבות אהבה וביטחון כלכלי כנראה שזה כן האדם הנכון. יפי דברייך נראה שאת מחפשת את התשוקה והסקס ואת מרגישה שהוא לא מנוסה ולא מבין בעניין זה, יתכן שהתשוקה תתפתח בעתיד..
    אולי כדי שתנסי לשכב איתו ולאחר מכן תוכלי לקבל החלטה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגה

נוגה
    16/02/2011

תודה על העיצות אולי אני באמת אעשה מאמץ לשכב איתו פעם אחת ונראה מה יהיה.. אני רק פוחדת מזה שהוא ייקח את זה קשה אם אני אפרד ממנו ואני יודעת שלא תהיה לי תירוץ כי הוא לא אחד שיעשה לי רע. כבר אמרתי לו שאני לא נמשכת אליו והוא לא נרדם כל הלילה בגלל זה הוא אמר שהוא לא רוצה לאבד אותי בגלל שטויות כאלה ומצד שני הוא לא רוצה שיהיה לי רע ואני אהיה עם מישהו שאני לא נמשכת אליו. אני מרגישה רגשות אשמה.. אני לא רוצה לפגוע בו זה לא מגיע לו אני לא יכולה להישאר איתו רק בגלל האינטרס שלי. אני נורא מבולבלת חח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/02/2011

אכן דילמה.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בונדרומין
    גימי
    14/02/2011

אשתי לוקחת כדורי בונדרמין שעוזרים לה לישון שאלתי האם התרופה משפיעה על החשק כי בזמן האחרון היא מתלוננת שקשה לה להגייע לאורגזמה

לקביעת תור
    סגירה
    בונדרומין

הוספת תגובה

• בונדרומין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/02/2011

משפיע לשלילה, ועשוי לפגוע ביכולת האורגזמית.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יייעוץ בנושא מיניות
    הדר
    13/02/2011

שלום רב,אני בשנות העשרים לחיי.בנ זוגי גם הוא בשנות ה-20 לחייו.אנחנו ביחד כבר 4 חודשים והזוגיות שלנו למראית עין נראית נהדר.אך יש לנו בעיות בחדר המיטות.
    בן זוגי טוען שהוא אינו מסוגל לקיים איתי יחסי מין מלאים.
    לדבריו-הוא סובל מחוסר ביטחון שמונע ממנו לבצע חדירה,בפעמים המעטות שניסינו האיבר שלו לא עמד ב"לחץ" ונפל.
    מצד שני,יש לו מספר פטישים שלא מובנים לי כל כך.הוא מאוד אוהב שליטה,בעיקר כאשר אני שולטת בו.יתרה מכך-הוא סופג הנאה מעצם העובדה שאני מונעת ממנו להגיע לגמירה.
    ניסיתי לשתף איתו פעולה ולשדר לו קור רוח ונינוחות מלאה ולהגיד לו שאין צורך להילחץ וזה יגיע בזמן שלו אך אני מרגישה שכל המשחקים האלה עוצרים את ההתקדמות שלנו ואת האופציה שבאיזשהו שלב של היחסים נעשה סקס.
    אני ממש מתוסכלת מזה,ונקרעת בין הרצון לעשות לו טוב לבין המשיכה שלו לסאדו..
    האם אני פועלת נכון?או שעליי להפסיק את הפעילות שלנו כליל עד שייענה לצרכיי יאזור אומץ ונגיע לחדירה מלאה?.מאוד מעניינת אותי גם הסיבה הפסיכולוגית לתופעת ההתעללות בו,מה גורם לו לאהוב את זה והאם הוא יכול להגיע לסיפוק מזה?
    תודה רבה,
    בחורה אוהבת ומבולבלת...

לקביעת תור
    סגירה
    יייעוץ בנושא מיניות

הוספת תגובה

• יייעוץ בנושא מיניות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/02/2011

להדר,
    לאנשים שונים יש העדפות שונות במין כמו בתחומי חיים אחרים. לא ניתן לענות לך מדוע הוא נמשך ומוצא הנאה בשליטה ובסדו, ואולי גם אי קיום יחסי המין זה סוג של שליטה פסיבית.
    בנוגע לכלל הדברים ובמיוחד בנושא של איבוד זקפה כדי לפנות ליעוץ / טיפול סקסולוגי.
    ממליץ לך לא להות חלק ולא לשתף פעולה עם התנהגויות מיניות שאינם מעניינות מושכות ומספקות עבורך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיגעון חוגג
    אני
    13/02/2011

אחרי כל הבלאגן אנחנו עוד יחד
    שאלה טובה למה
    אבל מה אתמול שמתי לב ביותר מדי פוקוס
    שאני כמעט ולא מרגישה "אותו" אנחנו מנסים ועושים כל מיני תנוחות וכו'
    ולמרות שהוא לפי מה שהחבר שלי אומר 16 ס"מ ,לא יודעת לומר מה העובי ,וגם ההשואה שלי לא תהייה נכונה, אני לא ממש מרגישה ..
    והחבר שלי ממש נהנה ואני קופצות לי מחשבות ,אני לא נהנת גם מזה אוי ואבוי מה אני עושה פה עוד...
    הוא כן עושה לי דברים אחרים ,שגם הם לא ממש טובים לי ,זה קשור ללהדריך אותו וכו'..אבל יש לכם פתרון ,אם ואיך אפשר שיהיה לי הרבה יותר מורגש איתו במיטה
    ממש תסכל אותי

ואם זה קשור גם לסוג הקונדומים ,השתמשנו במיוחד כזה שאמור להגביר את הגירוי ...
    אנחנו כבר שנתייפ + שוכבים ופעילים מינית ביחד קצת יותר

לקביעת תור
    סגירה
    השיגעון חוגג

הוספת תגובה

• השיגעון חוגג - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/02/2011

יתכן מאוד שהבלגן שעליו את מדברת הוא הסיבה לכך שאת לא מרגישה. יתכן שאת לא מרגישה רגשית או פיזית.
    כנראה לא מדובר בגודל בעובי או במכניקה אלה במצב רגשי נפשי בקשר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה