מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהA12/02/2011
האם גברים יכולים להנות בסקס גם עם בחורה שלא נראת טוב? סתם בחורה רגילה? או שזה ברור שגבר יהנה יותר בסקס עם בחורה שנראת כמו דוגמנית,חטובה,סקסית,ויפה?
זה מענין אותי מאוד....כי אני לא מבינה מה בחורים חתיכים ומצליחים עושים עם כאלה כוניפות.....
השאלה שלי בעצם היא כזאת: נניח ויש בחורה שמכל הבחינות הכל טוב אצלה אבל היא לא נראת טוב
ויש בחורה שהכל בסדר איתה גם כן מכל הבחינות והיא כוסית על
למה שהגבר הזה יכח את הכוניפה? ז"א אפילו אם הוא אוהב אותה....איזה חיי מין יהיו לו? בהתחלה זה יכול להיות טוב אולי כי יש ביניהם אהבה אז יש משיכה אבל אחרכך הכל מתפוגג ואז לאט לאט כבר אין משיכה ואותו גבר יהיה מבואס מזה שהוא לא יכול לממש את יצרו כי אישתו לא מושכת במיוחד ואז יתחילו הבגידות....עם הזמן....שלא תבינו אותי לא נכון,אני ממש ממש לא חושבת שקשר יכול להתבסס על משיכה בלבד אבל אני יודעת שלגברים מאוד מאוד חשוב עניין הסקס בחייהם וזה ברור שכל גבר היה מעדיף שתיהיה אהבה בינו לבין אישתו וכמובן שהיא גם תראה טוב ותיהיה בעיניו יפה.....ואני רואה הרבה גברים שכאילו מתפשרים והולכים עם מכוערות אפילו שזה נראה מהצד שהם יכולים להשיג גם יותר יפות...
בגלל זה אני שואלת...
אשמח לקבל תשובה,מכם הגברים..לסתם כדי לדעת בתור בחורה מה ההעדפות שלכם...
תודה מראש. (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/02/2011היופי הוא בעיני המתבונן. ויתכן שמדובר בעוד גורמים מלבד המראה החיצוני: חוש הומור, רגישות אינטלקט ועוד..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרים?אני11/02/2011
סתם מסקרן אותי לראות מה אנשים חושבים
וניקח בערבון מוגבל גברים,אבל אם אתם עונים לי גם אז תענו גם מה הייתם רוצים וגם בפועל...מה קורה...
כשזוג יוצא כמה פעמים בשבוע נפגשים בד"כ?
כמה פעמים שוכבים?
ואם יש חיים עמוסים, איך זה משפיע על רמת המפגשים ורמת הסקס?
וכשגרין ביחד? האם נפגשים יותר ,לא מדברת על שעה בערב
והאם המתבקש שוכבים פעמיים ביום?
אומרים וידוע שסקס מאוד חשוב בקשר אז מה זה אומר אם אין רצון ולא טוב מספיק
האם זה דבר שעליו להפיל קשר זוגי?
כשהייתי קטנה ותמימה שמעתי תוכנית אירוח שבחורה בשנות ה20 אמרה שהיא מאוד אוהבת את הבן-זוג שלה אבל חושבת להפרד ממנו בגלל בעיות בסקס ,ואני הייתי תמימה ואמרתי מה זה משנה אם יש אהבה היא הכי חשובה... לא בטוחה כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אומרים? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן11/02/2011חשק מיני מושפע מהמון גורמים: קירבה רגשית, משיכה מינית, מראה, חינוך, בריאות, דמוי ותפישה עצמית ועוד.
זוגות שמבלים יותר זמן ביחד לא מבלים יותר זמן בעשיית סקס.
חשוב לציין שקיימת שונות בחשק וברצון לעשות מין אצל אנשים שונים . יש גברים ונשים שהם מאוד מיניים ויש כאלו שהם פחות מיניים ופחות מעוניינים להיות ולהתנסות במקום המיני.
שבת שלום,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונית11/02/2011
שלום יש לי שאלה שהרבה זמן מסקרנת אותי, למה מבוגרים בהעדר חשק מיני נכנסים לדיכאון. ואילו ילדים שלא מקימיים יחסי מין כלל לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/02/2011רוויטל שלום,
ההנאה המינית של ילדים היא אוטוארוטית , כלומר עד גיל שש בערך, היא מגיעה מאוננות והם נהניפ מהתחושה בלבד. רק לאחר גילך ההתבגרות וההבשלה ההורמונלית יש גם הבשלה רגשית ונוצר הצורך בפרטנר להנאה מינית.
אגב, מבוגרים בדכאון נעדרים חשק מיני. זה אחד מהסממנים של הדכאון.רמות של חשק מיני משתנות אצל מבוגרים בתקופות שונות בחיים וגם שונות מאדם לאדם. הפערים בחשק המיני הם אחת הבעיות בהן נתקלים בני זוג .
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית11/02/2011אני מתכוונת יותר לשלב אחרי גיל 6 ועד התחלת הבגרות המינית קיים בעצם שלב החביון, בשלב הזה לא כל הילדים מאוננים, אפילו ההפך.
איך בשלב הזה לא קיים דיכאון מהעדר פעילות מינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
רונית13/02/2011האם שלב החביון קיים בעידן של היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה
רונית16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא ענה לי לשאלה .....
רונית17/02/2011אני מחכה לתשובות לשאלות כבר ימים רבים, ואיש מהמערכת עצמה לא עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/02/2011רוויטל שלום,
ענית בעצמך, זה שלב החביון. בשלב זה אין אוננות . אין הנאה ארוטית ואין הנאה אוטוארוטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קטנטנהרינה11/02/2011
אני משתמשת בטמפונים ובזמן המחזור כשהשתמשתי בטמפון כנראה ששכחתי להוריד חלק מהעטיפה בראש הטמפון ועכשיו הניילון נתקע בפנים ולא יוצא הבן זוג מרגיש אותו בזמן קיום יחסי המין
המקרה הזה קרה לי כבר בעבר אבל אז לאחר כמה ימים הניילון יצא
ועכשיו כבר חודש וחצי עבר והנילון לא יוצא מה אפשר לעשות והאם זה מסוכן? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה קטנטנה - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/02/2011רינה שלום,
אנא גשי לרופא/ת נשים לבדיקה וטיפול
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאונןעידן11/02/2011
שלום אני בן 13 ושאני מרים (בלי לאונן) את איבר המין שלי יוצא לי קצת זרע.
אבל אם אני גם מאונן באותו זמן אז יוצא לי הרבה זרע וזה מרגיש כאילו אני צריך להשתין האם הכל טבעי ונורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאונן - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/02/2011עידן שלום,
הכל בסדר גמור
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שאני חייבת להביןA10/02/2011
אני רוצה לשאול משהו,ובשביל זה אני נותנת דוגמא של סיטואציה...
יכול להיות מצב כזה שגבר בגיל 33 ובחורה בת 21 בקשר כבר הרבה הרבה מאוד זמן.....הגבר הזה לא מלך היופי והבחורה הזאת היא כוסית על (לצורך הדגמה...)....הקשר לא מוגדר כזוגיות אבל הוא יודע שהבחורה הזאת הייתה כבר שוכבת איתו מזמן אם הוא רק היה רוצה.....ועדין הבנאדם לא פונה לכיוון בכדי לשכב איתה....אני יודעת שהוא כן נמשך אלי....יכול להיות שיש לו חרדת ביצוע או משהו בסגנון?! אפילו שהוא לא משדר את זה? (או לפחות מנסה)......אני לא חשבתי על הרעיון הזה עד עכשיו אבל פתאום התחלתי לחשוב בכיוון....
יש ממש הגדרה של תופעה כזאת? של גברים שברגע שהם מגיעים לרגע "האמת" הם פשוט מתחמקים או לא משדרים רצון (אפילו שבתוכם אולי הם כן רוצים..) לא מובן לי הדבר הזה לגמרי..................מה הוא לא נמשך אלי או משהו ? אני מתחילה לחשוב שיש לו איזה פחד שלא ילך לו טוב או שהוא פוחד מהאקט או שהוא סתם מתרגש או חרד או לחוץ או לא יודעת מה אבל זה ממש לא מובן לי איך אחד כזה ככה לא מנצל את "ההזדמנות" (מה שנקרא..) זה מבאס אותי מאוד כי אני ממש נמשכת אליו,לא יודעת להסביר בדיוק למה אבל הוא עושה לי את זה.....
ממש ממש מבקשת תשובה במהרה.......תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שאני חייבת להבין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/02/2011הסיבות יכולות להיות רבות, אולי באמת חרדה, אולי הבנה שאי אפשר לממש את הקשר מעבר למין, אולי הוא לא נמשך אליך. יתכן שאת מעוניינת יותר ממנו?
אולי הקשר הוא קשר של מדריך "אבהי". הדבר הנכון ביותר הוא לדבר עם אותו בחור ולשתף אותו בהרגשתך.
אין להתנהגות שאת מתארת הגדרה או שם. לא בטוח שיש לו חרדת ביצוע, יתכן אך אני לא יכול לדעת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח להכיר אותך
רון17/02/2011היי,
לפי מה שאת מתארת את נראית טוב...
אם את מעוניינת בבחור בגיל 32 שנראה טוב לסקס
צרי קשר ואשמח לשלוח לך תמונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להבין
דני17/02/2011אני אמנם לא סקסולוג אבל ניסיון בחיים יש לי, לדעתי הוא לא מאמין שיש מצב שאת רוצה בו ומה שבטוח לא בקטע המיני,כמו שזה נראה אין מדובר בחרדת ביצוע אלא בחשש שהוא יעשה טעות קריטית אם ינסה להגיע איתך לאינטימיות ואז לאבד אותך במידה ולא תהיי מעוניינת.לדעתי זו הסיבה.אותך אני ממש לא מבין,אם את חושקת בו ואת כך כך כוסית כמו שאת מתארת למה את לא יוזמת ומפתה אותו? יש דרכים רבות לעשות זאת ונראה לי שאת לא ממש זקוקה לעזרה.תעשי צעד קדימה ותיראי איך שניכם תכו על חטא על כל דקה מיותרת שחלפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
A17/02/2011אתה חושב שאני צריכה לפתות אותו? (כן,באמת שאני נראת ממש טוב...)
אבל...איך אני עושה את זה בעקיפין? ז"א בלי להיות ישרה איתו שזה מה שאני רוצה אלה סתם לגרום לו להתגרות ולראות איך הוא יגיב...אבל כמו שאמרתי,ממש לא לומר לו את זה במפורש כי אז יש מצב שזה יהרוס גם לי את כל הקשר איתו.....איך אפשר לדעת אם גבר רוצה אותך בקטע כזה? לדוגמא: גבר יכול להתחרמן אפילו רק מלשמוע את הקול שלי שהוא סקסי בטירוף גם בלי לראות אותי אפילו? רק לפי צורת הדיבר..(שוב לא ישרה..סתם דיבור....)
מחכה לתשובה,ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח.......
רון17/02/2011אני אשמח לשמוע את הקול שלך לשפוט אם את באמת מגרה כמו שאת חושבת.....
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שום אינטרס לשקר ידידיי
A19/02/2011אין לי כוונה דני או רון או מה שלא יהיה למסור לכם את הפרטים שלי..זה מיותר לגמרי...אבל לשאלתכם,אם אני באמת כל כך כוסית כמו שאני אומרת? אז אלו הנתונים...(בחירה שלכם אם להאמין לי או לא...)
גובה מטר 72
פרופורציונלית
תחת מוצק
חזה במידה הנכונה
רגליים מעט שריריות
בטן שטוחה
טיפל'ה "בצדדים" (שזה הכי סקסי..)
שיער חלק טבעי
שפתיים בשרניות בצורת לב ממש...
זאת האמת.
ביי ביי (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואלה
רון20/02/2011שיקול שלך אם לפנות אלי במיל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעידן10/02/2011
אם אני רוצה להכניס להריון אני חייב שהזרע שלי ייכנס לפה של האישה.
כלומר היא חייבת למצוץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/02/2011הריון יכול להתבצע במשגל. פין בפות.
ע"י מין אורלי (מציצה) אפשר ליהנות אבל אי אפשר לעבר אישה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק החשק המיני בזמן חרדותגבר09/02/2011
לאחרונה אני סובל מחרדות לא ידועות, וגם מחרדות ידועות שאת הסיבות להן אני מעדיף לשמור לעצמי ולא לשתף אף אחד. אני ולא מצליח להיפטר מהן. בעקבות כך ירד לי החשק למין עם אשתי. ולא הצלחתי להגיע לזיקפה בסקס.
מה ניתן לעשות ואיך ניתן לשלב בין שני דברים או תרופות המפחיתות את החרדות ומשפרות חשק מיני. איזה תרופות יש בשוק מומלצות ואשר לא גורמות לפיתוח תלות או נזק.
אודה על עזרתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק החשק המיני בזמן חרדות - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/02/2011שלום לך,
תרופות מפחיתות חרדה, עפ"י רב הן תרופות המפחיתות חשק מיני ומעכבות זקפה.
ידוע כי חרדות, ירידה כללית במצב הרוח , דכדוך , דכאון פוגעים בחשק המיני.
כדי לפתור את הבעיה רצוי מאד שתפנה לפסיכולוג או פסיכיאטר לטיפול בחרדות, כשתתגבר על החרדות יחזור גם החשק המיני.
אין שום תרופות המעוררות חשק מיני!!!
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אניאני09/02/2011
היי פניתי גם לפורומים של ייעוץ אחרים, אין לי חשק בהרבה תחומים בחיי בזמן האחרון
אבל זה גם מאוד מתבטא בסקס עם החבר ,אני עמוסה ולחוצה וכן מרגישה שחלק נכבד מהמשאבים הנפשיים והזמן שלי אני מקדישה לחבר ומצפה לקבל יחס דומה ,וכשאני לא מרגישה כך אני כועסת ונפגעת
וזה מאוד משפיע גם על הסקס אני לא רוצמה לשכב איתו
וגם לא טוב לי איתו במיטה ופחות נמשכת אליו
אני חושבת האם זה דבר זמני שעובר עליי בגלל העומס וההרגל כמה שנים יחד והשנה התחלתי לימודים והחיים אינטנסיבים של שנינו
או שאולי זה לא מתאים בגיל צעיר כבר להרגיש שהקשר מכביד ושאין חשק
סה גם מתבטא בדברים אחרים בחיים שלי שאין לי את ההרגשה של להנות והרגשה חברתית מסויימת ולחץ ופחות התלהבות בכללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/02/2011שלום לך,
נשמע שאת בתקופה לחוצה של החיים. ידוע שלחץ הוא גורם שמשפיע באופן שלילי על חשק מיני וזה מה שקורה אצלך...
בעצם כתבת את הדברים בעצמךף, הבנת שהלחץ שבו את נתונה הוא תקופת הסתגלות לא פשוטה עבורך שכעת פוגע בחשק המיני.
כפי הניראה את מאד עמוסה ולחוצה שכן את מתארת ירידה כללית בהנאה בהרבה תחומי חיים. ניראה שאת צריכה להתארגן באופן כזה שהשמחה תשוב אליך בכל התחומים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים פתוחיםשלי09/02/2011
לפני כשנה גילתי שלבעלי היה רומן,אני רציתי להפרד, הוא הבטיח שלא יעשה זאת שוב ושעשה זאת רק בגלל שהוא זקוק לגיוון בסקס... הבטיח שילך לטיפול אך זה מעולם לא קרה, במהלך השנה שיקמנו את היחסים בנינו עם עליות וירידות... והוא כל הזמן אמר שהוא רוצה לחיות איתי והילדים אבל, מאוד חסר לו לגוון בסקס (עם שותפות אחרות). דברנו על חילופי זוגות, אבל איך שהוא זה לא בדיוק התאים. לי יש פחות צורך לקיים יחסים מחוץ לנישואין , לא הייתי מתנגדת אבל זה לא בוער בעצמותיי. מצד אחד אני לא רוצה להחזיק אותו בכלוב( וגם יודעת שאם זה צורך חזק כל כך בסופו של דבר הוא יבגוד) מצד שני קשה לי מאוד עם הרעיון שלשחרר אותו ( וזה גם מעליב אותי ברמה האישית)אני הצעתי ללכת לטיפול ביחד לפתוח את הנושא, אך גם הוא לא רוצה, הוא רוצה שנדבר על זה רק שנינו,אשמח לשמוע את עצתכם, כי זה תקוע לי כמו עצם בגרון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים פתוחים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/02/2011שלי שלום,
מדובר בצרכים שלו.צרכים רצונות ודחפים שלא תואמים את רצונותייך. אפשר לדבר על רצונו בגוון ובהתנסות במין עם נשים אחרות כל זמן שזה מתאים ומקובל עלייך, ואני מבין שאת במצוקה בגלל רצונותיו. מה את רוצה? מה העמדה שלך? אני סבור שחייבים ללכת לטיפול ולברר את הנושאים לעומק. בעלך רוצה להחזיק את ה"חבל" משתי הקצוות וליהנות מכל העולמות. אם את מוכנה זה בסדר ואם לא, פתחי את הנושא הטיפול ואמרי לו שאי אפשר להתהולל ולקיים יחסי מין מחוץ למסגרת ולבקש שאתם תדונו בכך לבדכם ללא טיפול.
נראה לי שהוא משלה אותך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מבינהאולה08/02/2011
אני בת 23 אני לא בתולה לי ולחבר שלי יש בעיה הוא מרגיש שאני לא חושקת בו ..
והוא סוג של צודק קיימתי יחסי מין אם מספר גברים ותמיד אותה הבעיה עוד מהפעם הראשונה .אני מאוד נימשכת אליו ויש רגעים שאני מרגישה ממש חמה אבל כשאנחנו מגיעים קצת מעבר למישחק המקדים אני לא כזאת חמה למרות שאני רוצה אותו ומאוד רוצה את הרגע הזה אבל איך שהוא ההיתנהגות שלי לא מראה את זה וזה גורם לפעמים לנפילת הפין שלו ..למרות שלפני שאנחנו שוכבים הוא מאוד רוצה ונשמך אלי. אני לא מבינה מה הבעיה אצלי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/02/2011נראה שכדי לברר את הנושא, על פני הדברים נראה שמדובר בקשיים בעוררות המינית שלך. האם בתהליך את יכולה להבחין בהתנהגות של בן הזוג שמאכזבת או לא עומדת בצפיות שלך? יתכן שהתשובה לא שם אך זה מקום להתחיל .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי ללא מיןזכר אלפא08/02/2011
אני נשוי כתשע שנים לבת זוג מדהימה וסקסית אך נטולת יצרים. הזוגיות שלנו חווה עליות ומורדות אך מבחינתי ברקע תמיד נשארת סוגיית המיניות שלי מול הקרירות שלה.
לפני נישואינו הסקס היה נהדר ומספק אך מיד לאחר הנישואין החלה התרחקות מצידה.
המין האוראלי ה"חובבני" פסק מצידה והיא אף דוחה נסיונות שלי לענג אותה בדרך זו ובשבילי זהו חלק חשוב במשחק המקדים או באורגזמה. היא מתייחסת למין אוראלי כדבר זול, מטונף ומגונה.
תחת תירוץ של כניסה להריון, היא ביקשה לנקות את הגוף מגלולות ולכן אנו שוכבים רק עם קונדום כבר שמונה שנים. למרות שהיא סובלת בתקופות המחזור והומלץ לה על נטילת גלולות, היא מסרבת ליטול ולשכב ללא אמצעי מניעה. בשנים האחרונות אני מתקשה לתפקד עם קונדום מפני שעליי להלהיב ולחמם את שנינו מאחר והיא לא נוגעת באיבר המין שלי או אפילו רומזת למטרת גירוי. היא גם לא מנסה לעזור או "להלביש" את הקונדום. כמו כן, מבחינה פסיכולוגית אני לא יכול להפסיק לחשוב על הניכור בינינו. אני חש שהיא לא נהנית ועליי "להפעיל" אותה.
לאחרונה, אנו אף לא מתנשקים, גם לא תוך כדי פעילות מינית. היא פיתחה רתיעה מנוזלי גוף ופחד ממחלות. פחד זה מונע ממני לחוש אינטימיות מולה.
כל נסיון שלי להתקרבות נענה בשלילה, לעיתים גם חיבוק אנרגטי קשה להעניק לה. מיותר לציין שהיא לא יוזמת או מבינה את הצרכים שלי.
אני אוהב אותה ולה חשוב לשמור על התא המשפחתי שבנינו אך אני לא יכול להמשיך לאהוב אותה דרך לאטקס!
אנא, ייעצו, המליצו או הכווינו לטיפול זוגי הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשוי ללא מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/02/2011לזכר אלפא שלום,
אתה או יותר נכון הזוגיות שלכם נמצאים בתהליך קשה ולא בריא היכול לגרום לסיום הקשר.
המצוקה שאתה מתאר חייבת להביא אותכם לטיפול זוגי/סקסולוגי על מנת לפתוח את הנושאים הקשורים בהעדר חשק ועניין במין מצד אשתך כלפך. "יחסי מין הם מין של יחסים" ובמישור הזה אין יחסים. יש לברר מה קורה ומהן הסיבות לרתיעה וסגירות עד דחייה של אשתך מהנושא המיני.
אתם יכולים למצוא מטפל מיני מוסמך באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אנסה לפנות...
זכר אלפא08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ללא מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011שלום לך,
מקריאת מכתבך ניראה כי כדאי מאד שתפנו לטיפול זוגי /מיני. כלומר למטפל/ת זוגי שהוא גם סקסולוג/ית מכיוון שיש כאן צרוף של קשיים שיש לפתור.
אין לדעת מתוך המכתב מה מהגורמים לקושי. יחד עם זאת ברור ששניכם סובלים, אתה מתוסכל מכיוון שצרכיך לא מסופקים וגם סובל דחייה ואשתך מתוסכלת משום שלא מצליחה לספק אותך, לעיתים קרובות בתחושה "לא נקייה" לשניכם יש נושא לא פתור ומכאיב, האינטימיות פגועה וחבל.
רשימת המטפלים הזוגיים שהם גם סקסולוגים נמצאת באתר של איט"ם, ויפה שעה אחת קודם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אנסה לפנות...
זכר אלפא08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי..
מוטי22/02/2011אחי, תבדוק שהיא לא מוצאת ריגושים במקום אחר...
בלש או מצלמה או משהו..
זה קורה הרבה, ואז האישה כבר לא מתעניינת בסקס ביניכם כי יש לה יותר טוב (אולי)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי..
מוטי22/02/2011אחי, תבדוק שהיא לא מוצאת ריגושים במקום אחר...
בלש או מצלמה או משהו..
זה קורה הרבה, ואז האישה כבר לא מתעניינת בסקס ביניכם כי יש לה יותר טוב (אולי)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטולת יצרים
דני20/02/2011לצערי אתה חייב להכיר באמת,אם אתה טוען שאישתך סקסית אז אני לא יכול להאמין שאין לה מאהב מהצד שגורם לה להתענג עליו.היא מאוהבת בו ומכאן הניכור והגועל שהיא מפתחת כלפיך.מי שאוהבת לא נרתעת מבן זוגה.זאת האמת וגם אם לא אז מה יש לך לעשות שם בדיוק אם אתה לא נהנה ממהות החיים וזו זוגיות טובה המשולבת גם בהנאה ממין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי משהו לעניין
סיוון28/02/2011אני תחקירנית בתוכנית בערוץ 23 בחינוכית,העוסקת בשיפור חיי הזוגיות ובבעיות בזוגיות כאלו ואחרות . בתוכנית ישנה פסיכולוגית מאוד רצינית המתמחה בבעיות זוגיות ואכן בסוף כל תוכנית ממש רואים שינוי אצל המשתתפים. אין מדובר בתוכנית "צהובה" בערוץ מסחרי. נראה לי שאנו יכולים ממש לשפר את הבעיות ולעזור. אשמח לתת יותר פרטים (כמובן לא מחייב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי מינייניב08/02/2011
שלום
אני יוצא עם מישהי כבר כמה שבועות,ואני מרגיש לפעמים שיש לי חוסר גירוי מיני,ז"א אני לא מקבל זקפה בקלות,אני כאילו מחפש את הגירוי המיני דרך הנשיקה איתה,אבל לפעמים זה לא מצליח וזה מבאס...כאילו היא קצת עצורה ולא מרגישים את התשוקה ממנה.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011שלום יניב,
אכן, יש נשים שהן יותר עצורות מבחינה מינית וזקוקות ליותר זמן כדי להשתחרר ולאפשר לעצמן חופש מיני. קיימת גם האפשרות הנוספת שהחורה לא ממש נמכת אליך מינית וזה מה שאתה חש. בכל מקרה הדרך הנכונה והפשוטה ביותר היא לשוחח איתה על הענין הזה, לברר איתה מה היא מרגישה כדי לדעת איפה אתה נמצא.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר גירוי מיני
יניב08/02/2011אני מבין שאני צריך לשוחח איתה על זה,אבל איך עושים זאת בצורה עדינה ורגישה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר גירוי מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011שלום יניב,
את התורה הזו קצת קשה להעביר דרך פורום באינטרנט, אבל מעצם השאלה שלך אני מניחה שאתה מבין שזו שיחה עדינה ורגישה שצריכה להיעשות עקב בצד אגודל, כלומר לאט לאט. יחש עם זאת, אתה צריך להבהיר את הרגשות שלך... חשוב תמיד בכל קשר להבהיר את הרגשות גם אם הענין כרוך במבוכה בתחילה הוא בהחלט שווה את המאמץ.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחת כדור סרזטנועה07/02/2011
הי,
ילדתי לפני כחמישה חודשים ואני מניקה חלקית, אני נוטלת סרזט למניעה.
שכחתי לקחת כדור לפני כשבוע, אתמול גם שכחתי ולקחתי את הכדור היום בבוקר,
האם אני עדיין מוגנת?? ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחת כדור סרזט - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011נועה שלום,
כדי להיות מוגנת החודש מהריון כדאי מאד שבעלך ישתמש בקונדום. סרזט ידועה כגלולה שמחייבת שמוש בשעה קבועה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת כדור סרזט
נועה08/02/2011אנחנו לא משתמשים בקונדום-האם גלוואן מספק ג"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת כדור סרזט - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011הי נעה,
אם גלוואן הוא קוטל זרע מסוג כל שהוא , אז כן זה מספיק. בכל מקרה יש להוסיף אמצעי מניעה על הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת סרזט
נועה08/02/2011גלוואן זה נרות למניעה,
האם אני מוגנת עם הגלוואן+הסרזט למרות ששחכתי יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת סרזט-דחוף!
נועה10/02/2011הי,
האם אני מוגנת אם אני נוטלת סרזט ושכחתי יום אחד לקחת ויום נוסף לקחתי באיחור של 12 שעות,
האם לקחת נרות למניעה-גלוואן+סרזט,
ולכמה זמן אני פחות מוגנת-לכמה זמן אני צריכה להוסיף את הנרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןדנה07/02/2011
היי.. קיימתי לפני בערך 5 ימים יחסי מין לא מוגנים עם חבר שלי והוא גמר בפנים.
אני לוקחת גלולות. לקחתי את שתי הגלולות של שישי ושבת ואיבדתי את החפיסה ולא לקחתי את הגלולות של יום ראשון ושל היום.
האם קיים סיכוי כל שהוא שנכנסתי להריון?
האם בדיקת הריון בשלב זה יכולה לתת תוצאה מדוייקת
בתודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011דנה שלום,
סביר להניח שאת לא בהריון, יחד עם זאת משום שהפסקת ליטול את הגלולות ישתבש לך המחזור וכדאי שתפני לרופא/ת נשים שלך כדי לעשות סדר....
וגם בשלב זה שום בדיקצת הריון לא יכולה להצביע על הריון.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)