מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להנותדלית15/03/2011
שלום, אני בת 23, קיימתי יחסי מין מספיק פעמים עד היום, ועם 4 פרטנרים שונים (בנפרד כמובן).
מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, ותמיד באיזשהוא שלב בזמן האקט מתחיל לכאוב לי. לא משנה באיזו תנוחה אני עושה את זה, נוצר אצלי גירוי מציק באיזור פי הטבעת ואני מרגישה שאני צריכה להתפנות. חשוב לי לציין שהרגשתי בנוח עם כל אחד שהייתי איתו, ולא הייתי לחוצה.
שמתי לב שנאמר לרבים- לפנות לטיפול או יעוץ. אינני יודעת אם תמצאו לנכון לייעץ זאת גם בנושא שלי, אך בכל מקרה אני לא מעוניינת ואין לי את הזמן או הכסף לכך.
אשמח לקבל את עזרתכם ועצתכם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להנות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/03/2011דלית,
ממליץ לך להבדק אצל רופאה גניקולוגית המתמחה גם בתפקוד המיני,כדי לשלול כאב הנובע מבעיה גופנית אורגנית.
לכאב ולתחושה שאת מתארת יכולות להיות סיבות רבות,ונכון יהיה ראשית לשלול את הגורם הפיסיולוגי גופני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבידומשה14/03/2011
בהמלצת רופא מומחה אורולוג ואנדוקרינלוג ובגלל כמויות נמוכות של טסטוסטרון בגלל בעיות זקפה וחוסר מיני ולאחר בירור רפואי מקיף ולאחר בדיקות הוחלט על זריקת נבידו .
מהו משך הזמן של התהליך לקבלת הזריקה וכמה זמן לאחר מתן הזריקה ראשונה מרגישים בהבדל?
האם יש תופעות לוואי?
האם מותר לשלב גם ויאגרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבידו - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/03/2011רמות הטסטוסטרון יעלו תוך מספר ימים. בהחלט ניתן להשתמש בויאגרה בסיאליס או לויטרה בנוסף לטסטוסטרון (הכל בפיקוח רפואי ובהתייעצות עם הרופא המטפל).
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגודל קובעאנה13/03/2011
היי,
אני בת 20 ולפני חצי שנה קיימתי יחסים בפעם הראשונה-שבה היה דימום וכאבים ולאחריה הכאב פחת בזמן קיום הסקס ,עד שבשלב מסוים כבר לא חשתי בכאב.(יש לציין כי איבר מינו היה בגודל סטנדרטי)
לפני מס' ימים קיימתי יחסי מין עם החבר הנוכחי שלי -שהוא בעל איבר עבה יותר והיה קשה להחדיר את איברו (גם עם חומר סיכה) ,בנוסף סבלתי מכאבים ומדימום-וזאת למרות שאני לא לפני מחזור.
האם הדימום והכאב הם נורמטיבים ונובעים מההפרש (המשמעותי!) בין עובי האיברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגודל קובע - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/03/2011אנה,
לא ברור ממה ולמה את מדממת.לדעתי זה לא נובע מהשוני בגודל. ממליץ לך להיבדק ע"י רופאה גניקולוגית המתמחה גם בטיפול מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף-לגבי קס יבששלומי13/03/2011
אני וחברה שלי (21) עשינו סקס יבש,אני עם תחתונים וגם היא.
ואז גמרתי והיה לה קצת רטוב והמשכנו אחרי זה עוד כמה דקות..
אחרי זה, היא שמה לב שרטוב לה והיא לא יודעת ממה זה - (היא הייתה במחזור לפני שבוע ויום בדיוק)
היא לא יודעת האם זה מהזרע שלי או מההפרשות שלה כי היא הייתה במחזור
אבל היא אמרה לי שהיא הרגישה שחדרתי לה בקטנה כזה (היא בתולה ולא נקרע לה קרום הבתולים,ולא ירד לה דם)
יש מצב שהיא נכנסה להיריון!?...
אני די לחוץ,האם צריך לקנות לה פוסטינור!? (האם זה פוגע במי שלוקחת את זה,בהיריון או משהו!? האם יש תופעות לוואי!?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף-לגבי קס יבש - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/03/2011שלומי שלום,
המצב הכי בטוח לא להכנס להריון הוא לא להתפשט, או להשתמש באמצעי מניעה!!!!
מכיוון ששניכם הייתם עם תחתונים כפי הניראה לא קרה כלום. הרטיבות שהחברה שלך הרגישה היא הרטיבות שהיא עצמה הפרישה.כל גבר וכל אשה מפרישים נוזלים תוך כדי קיום יחסי מין לפני שמגיעים לאורגזמה, זו דרכו של הטבע.
בכל אופן, גם ממשחקי מין עלול לקרות הריון, ומכיוון שארתם בענין של משחקי מין כדאי שתצטיידו באמצעי מניעה ויפה שעה אחת קודם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האורגזמה הנרתיקית מול הדגדגניתשדג12/03/2011
האורגזמה הנרתיקית והדגדגנית:
1.מי מהן חזקה יותר?
ו2.האם יש לעובי איבר המין הגברי השפעה על עוצמת האורגזמה הנרתיקית במהלך המשגל?
השאלה מכוונת בעיקר לנשים שהתנסו בשני הסוגים, אך כמובן לכל מי שיכול לענות מנסיונו ומהידע שלו. :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האורגזמה הנרתיקית מול הדגדגנית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/03/2011חווית האורגזמה היא אישית וקשה מאוד לאמוד אם אורגזמה של אזור G אינטנסיבית יותר או פחות מאורגזמה של הדגדגן.
יש תנוחות משגל היכולות לתרום חיכוך ומגע רב יותר עם הקיר העליון (3-5 סנטימטר בתוך הנרתיק) ויכולות לתרום לחוויית אורגזמה של איזור G.
אין קשר לעובי הפין!
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבוכהאביבה12/03/2011
אני ממש מתביישת בגוף שלי בגלל שיש לי בעית עור והעור שלי נראה רע בכל אזורי גופי הייתי בטיפול פסיכולוגי אפילו ..ובגלל זה אני לא מוכנה לקיים יחסי מין ואני מפחדת ממערכות יחסים ואני לא מוכנה לצאת עם אף אחד אפילו שאני מאד מאד רוצה כבר להיכנס לקשר...אני מפחדת איך שגברים יגיבו לגבי הגוף שלי..העור שלי לא נעים למגע וזה נורא חשוב לגברים שהעור של האישה יהיה רך ונעים..אני שונאת את זה שאני צריכה לרצות גברים אבל אין לי ברירה כי אני מרגישהש אף אחד לא ירצה להיות איתי בקשר אם העור שלי לא יראה טוב. לא יודעת מה עליי לעשות..אני ממש משמ רוצה לקיים כבר יחסי מין ולהרגיש שמישהו כן אוהב את הגוף שלי אבל לא יכולה להיפתח ואני יודעת שאף אחד לא יהיה מוכן.. מה עליי לעשות ? נואשת ומדוכאת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבוכה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/03/2011לאביבה,
מבין את המצוקה שאת מתארת. אני בהחלט חושב שטיפול פסיכולוגי/סקסולוגי בהחלט יכול לקדם אותך ולעזור לך להרגיש טוב יותר בתוך ועם העור שלך. בתוך שגם האור שלך ומי שאת גם כן מהווה חלק חשוב ביצירת הזוגיות והקשר עם בני זוג פוטנציאלים.
יצא לי לטפל באנשים שלא האמינו בתחילה שיהיה מי שיימשך ויוהב אותם והיום הם בזוגיות ו/או נשואים ומאושרים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי מחפשע.11/03/2011
מחפש נשואה\רווקה למיצוי הדדי
אסטתיות ודיסקרטיות הכרחיים.
אם הינך מעוניינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נגד בגידות
אילן11/03/2011אחי למה אתה מחפש?
אתה יכל לקחת את אשתך לחלופי זוגות
אתה יכל לשבת עם אשתך ולדבר איתה ולמצא עניין לגיוון חיי המין
אתה לא צרך לבגוד בה מי הצד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאנונימי11/03/2011
האם מותר לאונן בהריון? יש זמנים מסויימים שזה מסוכן יותר? האם האורגזמה פועלת כמו מין עם גבר שגורם לזרוז בתקופה האחרונה של ההריון? מה ההשלכות על העובר כשמאוננים במהלך ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן11/03/2011את יכלה לשעל רופא
לדעתי אוננות לא מפרע שאת בהריון
כמו שכן מותר לקיים יחסי מין שאת בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/03/2011לאנונימי שלום,
מותר לאונן בתקופת ההריון מותר גם לקיים יחסי מין מלאים בזמן ההריון.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותלילך10/03/2011
אני בת 17 ויש לי חבר באותו גיל. אנחנו ביחד חמישה חודשים ועשיתי לו ביד וירדתי לו
יש לי כמה שאלות:
1. כל פעם שהוא מנסה לעשות לי ביד אני קופצת ומזיזה אותו, באופן רפלקסיבי. ואני מאוד רוצה שהוא יעשה לי.. אני קצת רגישה באזור הזה, יש דרך לפתור את זה?
2. שאנחנו במצב של סקס יבש אז אחרי 2 דקות של עליה וירידה כואב לי מעט איבר המין.. למה זה קורה?
3.בארבעה חודשים הראשונים הוא היה גומר מזה שהייתי עושה לו ביד או יורדת לו, ובחודש האחרון הוא גומר נורא לאט, ואחרי חצי שעה של נסיון הוא פשוט גומר בעצמו.. יש משהו שאני עושה לא טוב?יש דרך לשפר את העבודת יד או הירידה? עם לשון/בלי לשון?
אציין שעדיין לא שכבנו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן11/03/20111. כל פעם שהוא מנסה לעשות לי ביד אני קופצת ומזיזה אותו, באופן רפלקסיבי. ואני מאוד רוצה שהוא יעשה לי.. אני קצת רגישה באזור הזה, יש דרך לפתור את זה?
להית רגועה לעצום את עניים לדעתי את קופצת בגלל התחושה של האורגזמה החזקה שאת חווה וזה בסדר גמור
2. שאנחנו במצב של סקס יבש אז אחרי 2 דקות של עליה וירידה כואב לי מעט איבר המין.. למה זה קורה? אין לי תשובה לזה
3.בארבעה חודשים הראשונים הוא היה גומר מזה שהייתי עושה לו ביד או יורדת לו, ובחודש האחרון הוא גומר נורא לאט, ואחרי חצי שעה של נסיון הוא פשוט גומר בעצמו.. יש משהו שאני עושה לא טוב?יש דרך לשפר את העבודת יד או הירידה? עם לשון/בלי לשון?
את בסדר גמור כמעת כל הבנים גומרים לאט לא צרך לילחם עם זה פשוט להנות ולעשות סיבוב נוסף
עם לשון או בלי לשון כמה היה לו נעים ככה הוא גימור
אבל עדף עם לשון שירגש הנאה לא נורמלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/03/2011כדי לנסות להגיע לגירוי שלך ולניסיונות שלו לאונן אותך לאחר שנגע ומיזמז אותך בחלקי גוף שונים לפני שיגיע לאזור הפות והדגדגן (יכול לעזור עם הרגישות שלך).
כשאת מאוננת אותו את יכולה להוסיף ולהשתמש בשמן ולשמן את איבר מינו ואז לעשות לו ביד. את יכולה לקנות שמן לתינוק שהוא מאוד יעיל למטרה זו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה גורלית!דבי10/03/2011
הכרתי סוף סוף בחור כלבבי, יש לנו התאמה גבוהה בהרבה תחומים, למעט בתחום אחד: נתוני הגוף שלנו. לו - יש פין ענק (בקוטר ובאורך) ולי- יש ואגינה קטנה וצרה.(שנינו בני 30).
עדיין לא שכבנו משום שאני מתלבטת ומהססת מהסיבות הבאות:
1. הסקס איתו מן הסתם ירחיב את הואגינה, החשש הוא מה יהיה אם לא נהיה יחד ואכיר גבר עם פין קטן? הוא בעצמו סיפר שלי שהאקסית שלו סיפרה לו שקשה לשניהם להרגיש משהו כשהם מקיימים אפילו מין אנאלי. האם הואגינה שלי תתכווץ בחזרה? האם להימנע ממין אנאלי?
2. הפישוק שלי מוגבל בגלל חוסר גמישות בנוסף לואגינה הצרה- אני חוששת שאני עלולה לא רק שלא להנות אלא גם להיפצע או להיקרע, כפי שאחת מחברותיי חוותה. האם זה נכון שאפשר להיקרע כמו בלידה בעקבות פין ענק?
3. האם קיום יחסי מין (בעיקר אנאלי) עם פין ענק- עלול לפגוע בסוגרים (בעיקר בשליטה על הצרכים)? והאם רצוי להימנע בכלל ממין אנאלי עם פין ענק במקרה של טחורים (כלומר האם בעיית הטחורים יכולה להחמיר בגלל גודלו של הפין?)
4. האם מומלץ לקיים יחסי מין כשנתוני הגוף כ"כ שונים ואינם תואמים? כלומר עד כמה אוכל להתרחב כדי ששנינו נהנה ולא נסבול הרבה זמן? (האם זה נכון שאולי אצטרך לעבור ניתוח הרחבה? קיים הליך רפואי כזה או שזה רק מיתוס?)
התשובות תעזורנה לי לקבל החלטה אם להתקדם הלאה ליחסי מין ולהיכנס למע. יחסים מלאה או שמראש אין לה סיכוי (כי שנינו נסבול מחוסר סיפוק מיני) ואולי עדיף להתנתק כבר עכשיו.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
דבי10/03/2011לגבי 1: האקסית של הגבר שהכרתי (בעל הפין הענק) סיפרה לו שהיא והחבר החדש שלה לא מצליחים להנות מיחסי מין בגלל שהפין הענק גרם אצלה לעיוות הצורה והגודל. ובהתאם לכך שאלתי היא, האם זו תופעה נורמאלית או שהיא קיימת רק אצל נשים מסויימות? מנסיוני, תמיד התכווצתי בחזרה. השאלה אם זה תקף גם לגבי מקרה של פין ענק,שעוד לא התנסיתי בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון10/03/2011את חייבת טיפול דחוף אישה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי הנראה לך או לך יש שריטה במוח
הרמן10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת את צריכה טיפול פסיכיאטר
סוואני15/03/2011(שרוני כפרה עליך דרך אגב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית! - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/03/2011דבי שלום,
כפי שידוע לך הוגינה היא מקום מאד גמיש שממנו יוצא תינוק שהוא הרבה יותר גדול מכל פין!!!!
לכן, כדאי שתבדקי מימה את חרדה. האם יש לך נסיון מיני? האם הנסיון המיני שלך טוב?
איזה ספורים שמעת?
הסקס לא ירחיב את הוגינה, במידה ואת לא נהנת ממין אנאלי אל תקיימי מין אנאלי.
ביחסי מין בריאים והדדיים אין פציעות וקריעות...ביחסי מין שמקורם אהבה וכבוד הדדי יש הנאה וספוק וכל יתר הדברים שכתבת הם תלושים מהמציאות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/03/2011דבי שלום,
אין כל בעיה בקיום יחסי מין עם פין גדול ממדים. הנרתיק יכול להתרחב ולהתארך מאוד בזמן גירוי מיני וריגוש מיני (אל תשכחי- יוצא משם תינוק..).
גם אם תיפרדו בעתיד אין כל חשש שהפין הגדול יגרום לדפורמציה (שינוי) במבנה או ביכולת להרגיש ולהינות עם פינים קטנים יותר.
אלא כולם מיתוסים שצמחו על סיפורים אורבניים.
לגבי מין אנאלי, גם כאן עם סיכה טובה ובהדרגה אין מניעה לקיום משגל אנאלי.
במידה והחדירה נעשית בהדרגה ועם סיכוך אין חשש לפגיעה באיברים פנימיים או ביצירת פגיעה בעתיד. גם פי הטבעת אלסטי ויכול להתרחב (יש אנשים המחדירים יד או אגרוף לפי הטבעת) .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם.
דבי13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחייםלילי10/03/2011
תודה רבה חיים ... עכשיו אני נרגעת ... לפחות מבחינה נפשית אני נורמאלית ... נכון מאוד מה שאמרת שאני נהנית מתנועת הלשון על הדגדגן .. אני אשתדל לעשות בעצתך ללחוץ יותר על הדגדגן בזמן החדירה ונראה ...
האם יכולים בעל ואשה לגמור ביחד בזמן חדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמור יחד
חיים10/03/2011לעיתים נדירות ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה ....לילי09/03/2011
שלום לכולם .. אני מבקשת את עזרתכם בנושא שתמיד מדאיג אותי ..אני אישה נשואה מזה שנתים ..יש לי שאלה ומקווה שתענו לי ברצינות ..
האם אפשר להגיע לאורגזמה בלי חדירה ? ולמה אני לא מגיעה לאורגזמה בזמן החדירה ? לציין כשהייתי רווקה הייתי מאוננת והייתי נהנית מזה והיום בנישואין שלי אני אף פעם הגעתי לאורגזמה בזמן החדירה למרות שבעלי עושה הכל !! ... האם לפנות לרופא או לסקסולוג או מה לעשות תדריכו אותי בבקשה ... יכול להיות שזאת בעיה אפשר להתגבר עליהא בתרופות כאילו הבעיה ממני או מבעלי ... אני מתביישת ללכת לרופאת נשים ולשאול אותה אנא תעזרו לי ....
אגב שאלתי שתי חברות שהם נשואות ואמרו לי שאי אפשר להגיע לאורגזמה רק עם חדירה לבד ז"א הבעל צריך ביד השנייה לשחק בדגדגן של האשה עם החדירה כדי שהאישה תגיע לאורגזמה אבל מה שמדאיג אותי שיש עוד אחת שאמרה לי לא נכין שהיא מגיעה לאורגזמה רק דרך החדירה ....
לציין שלא קיימנו יחסי מין אני ובעלי לפני הנישואין .....
נא עזרתכם הדחופה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה מחדירה
חיים10/03/2011שלום לך,
מעט מאוד נשים גומרות מחדירה.
רוב הנשים שחושבות שהן גומרות מחדירה למעשה גומרות משפשוף כזה או אחר בדגדגן בזמן החדירה.
כדי שתגמרי בן זוגך צריך להפעיל לחץ על הדגדגן עם האצבעות תוך כדי החדירה או לפניה או אחריה אין חובה לגמור עם החדירה.
אבל מה שעדיף מבחינתך הוא ענוג הדגדגן עם הלשון.
הדגדגן הוא צומת של עצבים רגיש מאוד.
באצבע לא מספיק עדינה ויכולה להכאיב.
הלשון היא האיבר האולטימטיבי לרגישות הדגדגן.
אז שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה .... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/03/2011לילי שלום,
ניתן להגיע ולחוות אורגזמה במשגל רק ע"י חדירה. הנסיון הקליני והמחקרי מצביע על כ 20-30 אחוז מהנשים שחוות אורגזמה במשגל לבד ללא גירוי ישיר של הדגדגן.
ניתן בהחלט לחוות ולהגיע לאורגזמה ללא חדירה ע"י גירוי של הדגדגן בעזרת האצבעות או הלשון של בן הזוג, ע"י זרמי מים במקלחת או ע"י ויברטור.
גם כשאת נשואה זה בסדר גמור ונורמליי לאונן.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי מסצינות פיתויאילן08/03/2011
לאחרונה הופתעתי לגלות עד כמה אני מגורה מסרטונים של סצנות פיתוי בין אישה מבוגרת לבחור צעיר. אמנם ידעתי בעבר כי סיפורים אירוטיים שיש בהם סצנות של מין בין אמא לבן או סיפורים של בחור צעי ר לאידשה בוגרת מגרים , אבל לא ידעתי עד כמה. על עוצמה כזו גבוהה לא חשבתי והדבר התגלה לי כשהיינו שלושה חברים אצל חבר רביעי והוא דיבר על כמה זה מגרה אותו והראה לנו כמה סרטונים באינטרנט ולמעשה נתן לגיטימציה לנושא.
חשוב לציין כי ארבעתינו נושאים עם ילדים ובעלי משפחות, ועברנו את גיל ה45.
למותר לציין כי כשחזרתי הביתה חיפשתי גם אני סרטונים כאלה ועשיתי כמה שעות של צפייה.
הדבר לא פוגע ביחסיי עם זוגתי ורציתי לדעת שזה בסדר - או שלא כדאי להתמסר לצפייה שכזו, האם יש סיכון לדעתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי מסצינות פיתוי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/03/2011אילן שלום,
זה בסדר גמור ונורמלי לחלוטין. ואין סיבה לדאגה.
פנטזיות הן עולם מורכב ורבגוני. כל זמן שאתה לא צופה בסרטים הכוללים פיתוי ומין הכולל קטינים זה בסדר. לא בריא ולא חוקי לצפות בסרטים בהן משתתפים קטינים (מתחת לגיל 16 ).
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאודי08/03/2011
למנהלי הפורום שלום אני בן 28 נשוי שנה השאלה שלי היא כזו
תמיד אהבתי לאונן גם כשהייתי בזוגיות וגם כשלא בתקופה האחרונה אישתי
בתחילת היריון ולא מרגישה טוב חשוב לציין שאנו נהנים מסקס והסקס בנינו טוב
ומספק לשני הצדדים אך בתקופה האחרונה אני מאונן לפחות פעם ביום ע"י
צפייה בפורנו רציתי לדעת אם זה בסדר שאני מאונן? מכיוון שתדירות היחסים בנינו ירדה לאחרונה.האם תדירות של פעם ביום זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/03/2011אודי,
האוננות היא צורך והתנהגות בריאה ונורמלית לחלוטין. בכל שלב ותנאים בזוגיות.
אוננות של פעם ביום זה בסדר גמור. המשך ליהנות ממיניותך ומהזוגיות שלך.
אוננות וזוגיות אינם דברים סותרים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אודי08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנאה מיניתשרונה08/03/2011
אני אישה בת 24, הולנדית במקור (חצי גויה), מאוד גבוהה, 1.85, חתיכה מאוד, עם נתוני גוף מאוד מרשימים, שזה כולל חזה מאוד גדול ודגדגן ענק. כל פעם שאני יוצאת עם גבר ואני מגיעה למיטה הוא כל כך מתרגש מאיבר המין שלי שהוא פולט מאוד מהר אפילו בלי חדירה. מדוע זה קורה? האם הבנות בישראל, שהן בדרך כלל נמוכות, יש להן נתוני גוף קצת שונים משלי, כמו דגדגן קטן וחזה קטן? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להולנדית
חיים08/03/2011דגדגן ענק זה די מגעיל
זה נראה כמו זין קטן
אם גבר כלכך מתרגש שהוא גומר לפני שהכל מתחיל כנראה שאין לו יותר מידי נסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם דני
רון08/03/2011זה דוחה בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןאם?
רותם09/03/2011ואם הוא קצת בולט?
והשפתיים הפנימיות יוצאות קצת זה גם מגעיל?
כמה כבר גדול הוא יכול להיות ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי
מייקי09/03/2011הולנדית יקרה,
כנראה נפלת על הגברים הלא נכונים ואם את גם מגלחת אז יכול להיות שזה מבליט את הגודל של הדגדגן. אני מניח שאם לא תגלחי יהיה לנו הגברים קשה להרגיש.
התגובות של אלה לפני סתם תגובות של טמבלים וחסרי ניסיון,
כל טוב שיהיה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותם
חיים09/03/2011אם הוא בולט קצת זה בסדר גמור.
אני ראיתי תמונות של נשים עם דגדגן ממש ענק
זה נראה ממש כמו זין קטן וזה דוחה.
כך שאם שלך בולט קצת זה ממש בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה?
רותם09/03/2011באיזה אתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מינית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/03/2011שרונה,
את כנראה קיימת יחסי מין עם גברים שיש להם פליטה מהירה (בערך 33% מהגברים).
לא חושב שהדבר נובע מנתוני הגוף שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה לא בך
שדג12/03/2011הרבה נשים נוטות לחשוב שהבעיות בעולם האינטימי מקורן בהן, האישיו פה אינו את כי אם חוסר הנסיון או רמת הביצועים הלא גבוהה של הגברים שאיתם שכבת.
תהני =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מינית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/04/2011שרונה שלום,
קשה לקשור בין גודל הדגדגן שלך לכך שהגברים גומרים מהר.כנראה מקריות.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)