מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור קומיקס אמריקאיהולדן ק04/12/2006
בהתחלה זה קצת קשה ....
כמה טקילות וזה עובר......אני מתכוון לאוויר הדליל במקסיקו שבהתחלה קשה להתרגל אליו..
בכל מקרה לא התכוונתי לשהות במקסיקו סיטי יותר מדי זמן........
באתי הנה לעבוד ולא לחזות בעתיקות של בני המאיה בסן -קריסטובל
אני אמור להתחקות אחרי איזה זוג אמריקאי שנמלט מהרשויות הפדראליות ונופש לו בקנקון.......
גם כן מקום מפלט....(שאני נמלטתי תמיד זה היה לטאבה או לעין גדי)
בכל מקרה קנקון נמצאת לחוף הים הקריבי ולאלו מכם שלא יודעים אקדים ואומר שזה מקום עם ניחוח יוקרתי במידה מסויימת......
לא לקח לי הרבה זמן להתאקלם שם.....חולצת הוואי פרחונית כמה טורטיות עם פלפלים חריפים ,מרגריטות קפואות בקצב שילד שותה שוקו של תנובה....ונכנסתי לאווירה של המקום.
בכל מקרה יש לי יומיים עד שאתחיל להתקרב איכשהוא לזוג שלי.......
גבר אמריקאי מדושן עונג עם מכנסי שלושת רבעי מצחיקים כאלו עם קוביות בצבע כחול ואפור........
לצידו ברבי בלונדינית בגילאי השלושים המוקדמות שלה....בעלת מראה של אול אמריקאן גירל
מתברר שהגבר הרופס הזה מעל במליוני דולרים בסניף הבנק המרכזי של סנט לואיס במדינת מיזורי ונמלט למקסיקו......
וכמו באגדות הכי גרוטסקיות הוא לקח איתו את שרון הפקידה הקבועה שלו בסניף.....
שתבינו שרון באמריקה נחשב כמו ברטה אצלנו פעם........
הכוונה שם של פרחה שצובעת ציפורניים בלק ורוד בולסת דונאטס בקול רם וזורקת את בדל המאריט שלה מאיזו מכונית מצועצעת......
בקיצור הוא היה עם הראש והיא עם הגוף השילוב האולטמטיבי......
הדרך היחידה שלי להתקרב אליו הייתה דרכה.....
מכיוון שהם שהו בהייאט קריבה מלון בעל בריכה נפרדת לכל חדר כולל נוף לקאריבי המקסים ...ניגשתי בתור אחראי התחזוקה של הבריכה......
בתחילה כמו באיזה חוברת הדרכה בדקתי כל מיני דגימות מהמים ..למרות שהם היו צלולים כמו המראה של סינדרלה או מי שזו לא הייתה באגדות של הילדים....
הורדתי כבלא משים את חולצת הטריקו שלי וקיוויתי ששרון שלנו תשים לב אליי.........
לא לקח הרבה זמן והזונה הקטנה נפלה במלכודת הדבש.............
זהו זה לא שאני פרח אבל בכל זאת ליד השמן עם הסיגר שלה אני בהחלט מראה משובב.......
היא הגישה לי אייס קפה בכוס גבוהה ושאלה לגובה משכורתי החודשית.......
לקח לי זמן לרדת לסוף דעתה
בסוף הבנתי שהיא רוצה לקבוע איתי בעיר סמוכה על מנת להחליף נוזלים.....
שיחקתי אותה קשה להשגה
אתם יודעים כל ההתפתלויות על זה שיש לי ארוסה במרילנד ואני מחוייב לה מוסרית וכל הבולשיט הזה........
שרון רק הסיטה מעט את קו התחתון שלה ונתנה לי לחזות בשפתיים התחתונות שלה שנהצצו אליי כמו אורות של עץ אשוח בבקתה של משפחה בהרי הרוקי בתקופת הכריסמס.......
היא העבירה את אצבעה בחושניות על השפתיים החיצוניות ולחשה לי אם להחדיר אותן לתוכה.....
לא הספקתי אפילו להנהן והיא החלה מחדירה אצבע לתוכה .....
מקריבה את האצבע לשפתיי ולוחשת בקול של* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
הולדן ק04/12/2006של ג'סיקה ראביט:
"הולדן בוא ותטעם אותי עזוב אותך מביל הנוכל"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימים של שקט(סיפור לסופשבוע רגוע)הולדן ק01/12/2006
הבדואים האלה השתנו לי פתאום מול העיניים"ככה הרהרתי לעצמי שראיתי איך הם דוחקים בנהג המונית בעצם הפורד טרנזיט לנעול את הדלתות ולנוע קדימה.
פעם היה להם את הזמן המיוחד רק להם.....כנראה שהזמנים השתנו.......
איפה הימים שהיית נוסע באיזו מונית שחורה ונעצרת בדרך אולי חמש פעמים רק בגלל שלנהג בא לשתות איזה כוס תה ולהחליף כמה מילים עם הבן דוד שלו.
בכל מקרה בפורד הגדולה נדחסנו איזה 12 או 14 נוסעים,לא בדיוק ספרתי אבל היינו יותר מ10 בוודאות...
רובנו ישראלים והיו גם כמה תיירים מארצות אירופה:
סטיבי מאנגליה,קולין מאירלנד, ג'ין מוולש והייתה כמובן קלאודיה שטענה שהיא מאיטליה אבל האמת שהיה היתה מקרואטיה.
בנסיעה החלפנו מספר מילות נימוסין,הסברתי להם באנגלית לא הכי אוקספורדית את קורותיו של חצי האי המדהים הזה....משהו כמו שבעים קילומטר של נסיעה לערךוכולנו ירדנו מהפורד הממוזגת תוך כדי חילופי ברכות עם הנהג המשופם(טוב בעצם שאני חושב על זה רובם שם היו משופמים)כאן הכח התפזר..
אני ואיריס זוגתי דאז החלטנו "להשתקע"בחושה של איברהים..
ואילו שאר הישראלים הלכו להם למין מלונות בוטיק כאלה של איזה יזם גרמני....
טוב אם אני הייתי רוצה נוחות של מלון הייתי מתארח ב:"דיוויד אינטרקונטיננטל"בטיילת של יפו,אבל הייתי קצת במוד רומנטי.
איברהים בירך אותי לשלום ואף נתן לי את הנשיקות המצחיקות האלה של הגברים המזרחיים,נשיקות מביכות כאלה שאתה עושה את עצמך כאילו ואתה מנשק על אמת ....
הוא סיפר לי שהימים קשים ועול הפרנסה כבד מנשוא....
לא הייתי זקוק ליותר מזה....
ירדתי מהר לכביש הראשי ובמיטב כושר השכנוע שלי שיכנעתי את התיירים הזרים להתאכסן בחושות של איברהים.
כעבור מספר דקות מצאתי את עצמי יושב עם איריס בחושה הכי קרובה לים....ידעתי שזו התודה של איברהים....מסתבר שטעיתי וטעיתי בגדול.....
סאלמה העוזר המסור שלו הגיע עם "טס"נחושת(בעצם טס לא מתאים למקום הזה)הגיע עם מגש נחושת וכוסות תה,בצד על איזו צלוחית שטוחה היו זרוקים להם כמה עלים של מרווה....ובצמוד היה לו איזה גוש שחור שישר זיהיתי אותו כאפיום מצרי מהזן המשובח ביותר....
הודיתי לסאלמה על התה והסברתי לו שהפסקתי לעשן גם סיגריות אפילו....
איריס קישקשה משהו על זה שהיא כבר רוצה להרגיש את מגע המים על גופה....
היא נחלצה במהירות מהבגדים הקלים שהיו עליה ופיזזה לעבר הים המופלא הזה.....
אני נשענתי על המחצלת והודיתי על מזלי הטוב ,על כך שאני שוב בחלקת האל הקטנה הזו.
לא הספקתי להיות שקוע במחשבות,קלאודיה קטעה את חוט מחשבתי ושאלה שאלה מרגיזה על איך בדיוק משנרקלים בים סוף.....
משהו בתמימות שלה הצחיק אותי......
בכל מקרה נוצר מצב שאני יושב ישיבה כזו על קצות האצבעות,העקבים שלי באוויר וכפות הידיים שלי שלובות זו בזו...המבט מופנה קדימה לכיוון הטורקיז המופלא....
זו ישיבה כזו שפעם הייתי אוהב ל... בה
היה פעם סרט שביים אלן פארקר:"בירדי"בשכרזה של הסרט הזה מתיו מודין ישב ישיבה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמשך..
הולדן ק01/12/2006איריס וקלאודיה במים למולי ואני צופה בהם במין שאנטי כזה,לא מרגיש איך הזמן עובר ואם כבר דיברתי על זמן אז במקום הזה אין לו חשיבות....
השמש משמשת כשעון ענק........................
הצל שמתקצר ומתארך מההרים שמאחוריי מהווה מעין מחוגי ענק לשעון הענקי הזה..........................
והרוח שלעיתים מכה בחוזקה מהווה בעצם את רחש התקתוק של אותם המחוגים.........................
בכל מקרה ארוחת הדגים שהזמנתי גרמה לאיריס להצטרף אליי...
היא יצאה כולה נוטפת מים וניערה את שיערה הרטוב כמו להכעיס..אבל האמת היה בזה משהו חינני דווקא
זללנו את הסלט החתוך דק דקוניגבנו את המיץ הטעים שלו בפיתה ריחנית וחמה.....
אין צורך לתאר כמה נעים היה לקלף את אידרת הדג שהוגש לנו..
היה משהו חושני באופן שאכלנו אותו בידיים חפות מכל אביזר...
קלאודייה הצטרפה אלינו שהיינו שקועים בלגימתו של היין השני כבר....
הערב התחיל לרדת על המפרץ הקסום הזה.....
ראית ויכולת לדמיין ממש כיצד השמש נפרדת מהים...
הם ידעו שהם יפגשו עוד כמה שעות שוב.....
אבל ראית כאילו והשמש אומרת לים שהיא משאירה עליו את חומה עד לבוקר.....
ואז היה את הרגע הקסום הזה
הירח גם הצטרף למחול הזה של הטבע.......
והוא לא בא לבד
הוא הגיע מלווה בהרבה חברים....
כן אני מתכוון לכוכבים שניצנצו לידו
לא יודע איך זה התחיל בדיוק ומה קדם למה,,,
אבל פתאום מצאתי את עצמי מזדיין עם איריס וקלאודיה יחדיו
והיה נחמד לדעת שמישהו משגיח עלינו מלמעלה ואפילו מחייך לעיתים
זה היה אחד מאותם רגעים קסומים של החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סיפור מקסים!
מיכל03/12/2006הו מעלה בי זכרונות לחושות של איברהים קמפ בסיני.....אמנם החוויות שלי משם לא מסעירו כמו שלך, אבל עדיין הייתי מוכנה עכשיו לסגור את המחשב בעבודה ולנסוע לשם.
תמשיך לכתוב לנו עוד סיפורים!!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מחפשתנשואה יפה01/12/2006
לא קיבלתי פניות מעניינות עדיין מכם הנשואים ... עדיין מחפשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה
שמעון01/12/2006היי
נשוי מחיפה בן 45 בידידת אמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההצעה האולטמטיבית
פינוקיו09/12/2006שלום ליפה ולנשואה,
הסיטואציה שלך בהחלט מוכרת לי, גם אני הייתי נשוי לאחת שלא אהבה סקס למרות שאני מאד אוהב ויודע להנות.
בן 36, חטוב, גבוה, חושני,, נאה מאד, מיני (שמכיר את רזי העינוגים בצורה נדירה) שיישמח מאד אם תצרי עימו קשר.
ממתין לך בציפיה.
ביי
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשוחח נשואה
שמעון01/12/2006היי מהיכן את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נשואה
קישקשתא01/12/2006צרי איתי קשר למייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כאן
ישראלי02/12/2006שלחי לי מייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת פניה מענינת?
פלרטטן03/12/2006אז שילחי לי אימייל ונראה אם אני יכול להציע "פניה מעניינת" <חיוך> והאם שלך מענינת גם כן <חיוך>.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלרטטן, מה אתה עושה כאן?
ורדית20/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה יפה
eli05/12/2006בוקר טוב לך נשואה מה בדיוק את מחפשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בריא
mitch17/12/2006במיטה הכל מותר בהסכמה הדדית,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי אם מרץ רב
eli05/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך הנשואה
dodo13/12/2006תוהה אני מה זה תגובה מעניינת?
אני במצבך (נשוי )
וכניראה שבמצבך(מחפש)
אז אם שנינו מחפשים יכול להיות שגם מצאנו
אולי?????????????
ממתין לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך נשואה
בני20/12/2006אני נשוי אקדמאי בן 52 ומאוד חרמן .ממתין לקריצה ממך .ואז אמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה אני פה
סורין20/12/2006קראתי והבנתי שאת בצרה נוראה ואת מיואשת ומיוחמת אני בותה סירה שאת שוקעת בה בואי נצוף יחד אל עבר אי העינוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש באתר נסיך החלומות הגיע
ליאור04/01/2007לא מצאת כי לא ידעת איפה לחפס
אבל המזל תפס אותך ושלח אותי
אליך.
נשיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להכיר אותך
אלי04/01/2007היי
מנשוי
תני אות חיים ונדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנענה לאתגר.
מיקי07/01/2007צרי קשר,וכל משאלותיך תתגשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה היפה
הייפ09/01/2007איך אפשר ליצור איתך קשר?לא תפסידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמבלים! תתעורר! אם היתה יפה,לא היתה
סקרן09/01/2007היא לא היתה פונה אליכם... צאו מהחלום שלכם...אם היא יפה היא תשיג בעצמה.נראה לכם שמישהי נשואה תסתבך כאן אם מישהו שהיא לא מכירה בכלל! חאלס צאו מהסרט כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נשוי
ואל18/01/2007בלי הרבה דיבורים כי אני חלש בזה
אבל באמת באמת שווה לנסות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדוקא בא לי30/11/2006
מה עושים פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס
חתולית30/11/2006או בעיקר מדברים על סקס.
יש לך איזה חוויה מסעירה שבא לך לחלוק איתנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי אני חדשה כאן.דנה30/11/2006
ניראה לי מגניב
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דנה....ברוכה הבאה!
חתולית30/11/2006ספרי לנו קצת על עצמך...נשואה? רווקה? נשואה ומחפשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה דנה!
מיכל03/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא אוהב סקס!!..תרדו מזה30/11/2006
איזה דרמה!..
אפשר לחשוב.
זה לא שאני לא אוהב סקס, צריך לחלק את זה לשניים.
אני לא אוהב את החלק המעשי של זה, הביצועי. את התיאוריה אני מאד אוהב.
די נמאס לי מכל הסיפור הזה של סקס.
וכן, אני נשוי ועם ילדים, ורודפות אחרי נשים שחלקן נשואות, ואין לי כח לכל החרטה הזאת שבסוף אתה די המום, מרוצה או מאוכזב, בעת ובעונה אחת.
די!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא רציני נכון?
דנה30/11/2006אין גבר שלא אוהב סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה החלק התיאורטי של הסקס???
חתולית30/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חשבתי שצריך להסביר
גבר שבגברים01/12/2006עם אשה שהיא לא זוגתך - דהיינו בגידה, זו תחושת הבחילה מעצמך ומהסיטואציה בשניה שאתה גומר, ועם זוגתך... נו זה סיפור ארוך, כמו אצל כולם - עליות ומורדות ( לפעמים זה מדהים כמה אפשר לרדת..).
בגלל זה התאוריה - ספרים סיפורים סרטים וכל היתר, מושכים יותר בהביצוע עצמו.
עכשיו זה ברור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי....
חתולית01/12/2006אבל זה עדיין לא נשמע לי....איך לראות סרט כחול הוא יותר מהנה מערב של תשוקה? ברור שיש אכזנות, עליות וירידות - אבל ככה זה בכל דבר.
גם עם החברים שלך בטח יש לך עליות וירידות, ולפעמים כיף ולפעמים משעמם - אבל לא היית מחליף אותם בדי וי די של הסדרה חברים, friends ..? נכון?
נשמע לי כאילו אתה לא מסוגל להתמודד עם דברים שלא תמיד קורים כפי שאתה רוצה שהם יקרו, עם החוקים שלך. זה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכנה אישתך.
גוג13/04/2007אני חולה על סקס, מה זה מעניין חלק תיאורטי, אותנו מעניינים ביצועים. דבר ענקי שהבורא המציא כדי שנתרבה, מזל שלא התחתנתי עם טיפוס כמוך, הייתי בורחת אחרי רבע שעה גג. אבל האמת, יש בעולם כל מיני סוגים של אנשים, אם אתה לא אוהב סקס יש לך זכות קיום, אף אחד לא יקח לך אותה, צריך רק למצוא אישה עם עניין נמוך במין כמוך, ואז בא לציון גואל.
וזה שכולן רודפות אחריך? אלק. עוד אחד שמפנטז. מסכן, כל הנשים הסוטות רוצות להשכיב אותך ואתה משחק אותה בתולה. יאללה יאללה, צא מהסרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מילה בסלע אחותי.
yoav15/04/2007מסכים לכל מילה שלך, את "פצצה" 100% אמת לאמיתה,כל גבר נורמלי ומעלה-"חולה" על סקס.
אותי זה מרפא,מרומם מענג, ונותן לי את טעם החיים ,והאמת שחסר לי יותר ממה שאני מקבל מאשתי כיום-"פרורים" אך ממשיכים גם מהם לשאוב את הכוח להמשיך מבלי לפרק מסגרות.
שלום לך יקירתי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעריכי מה שאת שווה
אייליקו14/04/2007מתוקה תביני דבר אחד ברור ותכניסי לעצמך לראש שאת שווה יותר מסתם זיון על אחת כמה שלפי איך שאת מתארת שאת יודעת לעשות סקס כמו שצריך אמר פעם מי שאמר שחלומו של כל גבר אחרי הנישואין זה שאישתו תהיה אישה ביום וזונה במיטה אני בטוח שיש לא מעט גברים שהיו שמחים להתחתן עם אשה כמוך (אחרי הכל בין זוג הכל מתחיל ונגמר במיטה)ביניהם גם אני. יש לי חבר שיש לו אישה טיפשה ומאוד וולגרית כשפעם שוחחנו ושאלתי אותו לפשר העיניין לא אשכח את תשובתו"בלילה אני שוכב איתה במיטה ולא עם הדעות של מי שמסביבי" אז מתוקה קחי את עצמך בידיים תעצרי רגע תארגני את המחשבות את ראויה ליותר ולמישהו או מישהי שתדחף אותך קדימה בלי קשר אם תרצי אשמח לעזור לך למצוא את דרכך בכל הבאלגן תאמיני בעצמך ותמיד תדעי שאת ראויה ליותר מסתם זיון יש לך תכונה שאין בהרבה נשים אחרות ותנצלי אותה להשגת מתרותייך בחיים תרצי להתכתב אשמח להמשיך לעודד ולעזור לך במייל [email protected] יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאלה יאלה לך הביתה
אשף16/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי לא מוכנה לרדת לי.מתיו30/11/2006
אנחנו זוג ותיק, כ25 שנה, אשתי עושה לי טובה פעמיים שלוש בשנה, באירועים מיוחדים ומוכנה לתת לי מין אוראלי, גם הסקס עצמו לרוב, בתנוחה מיסיונרית, ללא התלהבות, בחדר חשוך, עם דלת נעולה, למרות שהילדים כבר לא בבית.
משאר הבחינות היא בת זוג נהדרת.
האם יש הצדקה לגבר במצבי לקנות שירותי מין מנערת ליווי, אני יודע שהן אלופות בתחום.
אגב, לי אין בעייה לרדת לה, למרות שהיא לא נשמעת כמי שנהנית, ולכן גם אני נמנע מכך, למרות שבעבר בכמה וכמה הזדמנויות עשיתי זאת.
בקיצור מאחר ואני לא יכול לבגוד, האם כדאי לי להזמין נערת ליווי, כדי לקבל פעם אחת מציצה כמו שצריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל
פלרטטן30/11/2006בין לבגוד עם מישהי ובין לבגוד עם נערת ליווי/זונה (ונראה לי שיש לך בעיה עם הרעיון של זונה?). לא שופט אותך, רק שואל שתחשוב בעצמך.
אין תשובה מוחלטת לשאלות כאלו - כל אחד והעקרונות שלו, הנכונויות שלו, התשוקות שלו.
ניסית לדבר איתה? בפתיחות על כל הנושא של הסקס ביניכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לגמרי מסכימה עם הפלרטטן
חתולית30/11/2006אתה בן אדם בוגר ולא צריך לחפש צידוקים ללכת לנערת ליווי, אבל, וזה אבל גדול - למה שלא תנסה לתקן את מה שיש לך בבית? ניסיתם ללכת לייעוץ זוגי או מיני?
לפעמים שיחה עם בן אדם שלישי עוזרת יותר ממה שנדמה לך, כי יש זוית ראיה שלישית אובייקטיבית לחלוטין שהאינטרס הגדול ביותר שלה זה שתמשיכו להיות ביחד.
יכול להיות שאישתך שמרנית מאוד ובגלל זה היא זהירה במין...אבל אחרי כל כך הרבה שנים - אתה הגבר היחיד שיכול לשחרר אותה.
הערה אחרונה לגבי נערת ליווי - אני יודעת שזה לא המקום, אבל תחשוב אם אתה באמת רוצה לפרנס תעשייה כזו שחוטפת נשים, מעבירה אותן בתא מטען מגבול מצרים ומעבידה אותם בתנאים משפילים של אונס ואלימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב ,חבריםגב' מלכה זילברמן30/11/2006
שפיכה מוקדמת וכל בעיות המין ן הקלאסיות יכולות להיות הן פיזיות והן ממקור רגשי.
אני פה כדי לספר לכם על תופעות שונות ומשונות בתחום יחסים של גברים ונשים ולענות על שאלות
התאהבות באשה לא פנויה.
שגעונות מיניים וביחסים.
שעמום בחיי האהבה.
וכדומה .
שאלו אותי על דברים שונים מהרגיל .
כמו שאמרתי כבר,עידן מיליצר הוא מומחה לשפיכה מהירה ובעיות זקפה על רקעים שונים .
והוא- גם אדם כיפי ,באופן כללי ,פנו אליו .
אבל ,בסיבוכים שונים ,הבאים עם התאהבות ,תוכלו לההעזר בי.
מלכה זילברמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלכה, התחלנו לדבר על שלישיות
חתולית01/12/2006ועל חילופי זוגות בשרשור למטה....ויש לי שאלה. לפעמים אני ובעלי אוהבים לארח נשים או זוגות אצלנו במיטה...זה כיף לשנינו וככה אנחנו גם מגוונים את חיי המין שלנו. נתקלנו בבעיה שקשה לנו מאוד למצוא פרטנרים חדשים. איך מתחילים עם זוג? איך מפגישה מקרית על חוף הים או בפאב אפשר לזרום לערב בלי להביך אף אחד?
אותם שאלות גם לגבי בחור או בחורה. קשה לנו מאוד להכיר שותפים חדשים למיטה בתור זוג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שלחתי לך את השאלון
sxlegres01/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל את השאלון המדובר
ירון03/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולית ,גם אנחנו נתקלנו בבעיה זו
ירון03/12/2006ועדיין לא הצלחנו למצוא בחורה שתצטרף אלינו .
כאשר אנחנו מדברים באינטרנט עם בחורה ,היא מעונינת או בחילופי זוגות(כמוך)
או שהיא בקטע עם בחורה בלבד.
עדיין לא הצלחנו למצוא בחורה שתיפגש איתנו בבית קפה ולאחר היכרות ביננו וכמובן אם נמצא חן בעיניה
והיא תמצא חן בעינינו נעבור לקטע המעניין יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון, אפשר להבין את זה
מיכל03/12/2006רוב הבנים מעדיפים שלישייה עם עוד בחורה ורוב הבנות חושבות שאם כבר הן יוצאות להרפתקאה , עדיף שיבוא איתם חבר או בן זוג כדי לא להיות לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים איתך,מיכל
ירון03/12/2006אבל זה שאני מסכים ומבין אותך לא עוזר לי/לנו להגשים את הפנטזיה המדוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות מותק, זה יגיע
מיכל03/12/2006איך אתם מחפשים? האם ניסיתם לצאת לפיק אפ בר? או שרק דרך האינטרנט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו סבלנות ,אבל..
ירון03/12/2006הפסקנו להקדיש זמן ומחשבה לעניין...אולי בגלל שאין תוצאות.
לשאלתך , חיפשתי רק באינטרנט .
אני הולך הרבה לפאבים אבל לא הייתי
בפיק אפ בר ולא נראה לי ששם נוכל לגשת לבחורה ולהתחיל איתה...
מיכל , יש לך מושג איך זה מתנהל בפיק אפ בר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה מטבעה
פלרטטן03/12/2006הבעיה שכן אתם צריכים למצוא מישהו/י/ם שתקודם כל מעונין(ים) בכך (הרבה יותר גברים מנשים ויותר מזוגות), ובסגנונכם (איני בטוח בדיוק אך נשמע שאתם בקטע של חילוף ממש ולא רביעיה/שלישיה?), ושיתאימו בגיל, באזור מגורים פחות או יותר, ובכללי שתהיה משיכה בין המינים הנגדיים. נו..ברור שקשה <חיוך>.
האינטרנט יכולה לעזור אבל זה עדיין יהיה קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה "על הדרך"
avijo03/12/2006שלום לכם
אני מקווה שלא אישמע בוטה, כי לא זו הכוונה.
ראיתי את המודעה שלך/שלכם, וחשבתי שאולי יעניין אתכם, "כמתנה" לבת הזוג או כפנטזיה...עיסוי שמנים אירוטי ארוך מענג ומפנק,(עם שמן שקדים חם) כולל עיסוי מיוחד ומענג באיזור הפות, שפתי הכוס והדגדגן, מ ט ר י ף. . . , ואולי גם מעבר לכך אם יהיה מתאים, מבחור בעל מגע מאוד עדין וחושני שמאוד אוהבלעשות זאת ונהנה לראות את בת הזוג מתפתלת מהנאה אני מסזיסט , בן 47, 172 גובה,טיפה שחום רזה ואתלטי, זין דיגדול, (אני לא דו מיני)תלתלים ארוכים... זה יכול להיות עיסוי בארבע ידיים ביחד עם בן הזוג, או שהוא
יוכל לשבת ולצפות בהנאה, או כאשר אתם בכל מצב אחר שבו תרצו להיות, והכלבאוירה כייפית לאור נרות וריח קטורת.העונג יהיה שלי להצטרף אליכם לערב מטריף שכזה.אשמח לשמוע מכםיום מקסים
אבי
(אוכל לשלוח לך/לכם תמונות "פרטיות" שלי למייל שלכם אם תרצו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני היא הצלע השלישית!!!
לי05/12/2006לכל הזוגות, לי אין בעיה להיות צלע שלישית, נהפוך הוא........
אשמח אם יפנו אליי זוגות המעוניינים בצלע שלישית לפגישה ואם יתאים לשני הצדדים, אז גם למפגש מהנה.
מעבר לזה גם אני מעוניינת בשאלון, אשמח מאוד לקבלו.
ליל מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לי
מיכל05/12/2006אנחנו זוג שמחפש צלע שלישית...אבל בגלל שזו התנסות ראשונה שלנו אני אשמח אם תספרי
לי קצת על עצמך. איזה חוויות כבר עברת? האם את נמשכת לנשים? או שבתור צלע שלישית את מרוכזת בעינוג הגבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקיריי
לי05/12/2006בואו נעבור למסנגר
יותר נח לשוחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
פלרטטן05/12/2006האם היה מעניין אותך להיות "זוג" למטרת מפגשים עם זוגות?
כמובן בהנחה שאנו מתאימים וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
לי05/12/2006חומד זה מה שאני מחפשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תכתבי
פלרטטן05/12/2006לי ל [email protected]
ונחליף מסנג'ר ונדבר :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוש
לי05/12/2006התחברתי.
אתה לא מחובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיוך
פלרטטן05/12/2006כי במסנג'ר זה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיוך
פלרטטן05/12/2006כי במסנג'ר זה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי
לי05/12/2006עדיין לא מחובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ירון05/12/2006אמרתי כבר קודם שקשה מאוד להשיג בחורה שתצטרף להיות צלע שלישית....וגם כאן
קשה לי להאמין שבכזו קלות את נופלת לידינו כפרי בשל.
אבל מה אכפת לי לנסות???
אז כך , אנחנו זוג שרוצים להנות מסקס מהנה ןמעונינים לממש את הפנטזיות שיש לנו .
נשמח מאוד בתור התחלה להיפגש איתך לכוס קפה או לחילופין בפאב ואם תהיה משיכה....אז
אפשר יהיה להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
לי05/12/2006אחלה . בכיף.
יש אפשרות לעבור למסנגר ומצלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlee? עדיין רלוונטי?
אני08/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlee? עדיין רלוונטי?
אני08/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מוצאים פרטנריות?יש דרכים
גב' מלכה זילברמן06/12/2006יש המון דרכים .או כמו שאומרים האמריקאים :
כשיש רצון -יש דרך "
סליחה על הבאנאליות .
פנו אל מנהלת הפורום והיא תנסה לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המייל של מנהלת הפורום??
ירון06/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
עזרה מצויינת07/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלכה תעזרי לי , זה חשובתל אביבית29/11/2006
מאז שהשמנתי הפכתי לנזירה, אני לא מפסיקה לאכול ואני במעגל סגור, כי אני מתביישת לעשות סקס. אין לי בן זוג קבוע. יש לך איזה טיפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לשמנמנות
עזרה מצויינת07/12/2006מבחינתי -אהבת אוכל איננה סותרת אהבת מין.
אוראליות היא ברכה הן באוכל והן במיטה.
לדעתי את לא רק מתביישת בגופך אלא נרתעת מסיבות אחרות .
עזרה של ייעוץ מיני איננה הדבר .יש פה,לדעתי הצנועה ,דברים אחרים ועמוקים יותר.
פני לייעוץ חד פעמי עם עידן או עם מי שתחושי נוח איתו.אפשר גם דרך קופת חולים בתשלום סביר ומתחשב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך במה להתבייש
מאיה07/12/2006כך את ניראת ומי שירצה אותך יודע זאת גם כשאת עם בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עצה
יאיר15/01/2007אם את מחפשת ריגושים,ואת שמנה אסטתית,עם חזה גדול, אשמח לרגש אותך מעת לעת.
אני גבוה ונראה טובו... לא פנוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפתח הוא להיות שלמה עם הגוף שלך
16/01/2007אף אחד לא יכול לאהות את הגוף שלך לפנייך. זה חייב להתחיל ממך. תגיעי למצב שאת שלמה עם עצמך...אם זה מצריך דיאטה אז לעשות, ואם לא אז פשוט לאהוב אותו, מבפנים.
זה עובד כמו קסם - כשאת אוהבת את עצמך ושלמה עם עצמך, זה יקרין גם על הגברים שתפגשי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בוגד בי, אני צריכה עזרהמאיה29/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתבגדי בו גם כעונש
YOAL04/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
אשף04/05/2007קודם תספרי מי נגד מי . איך זה קרה? איך גילית? מי זו? בת כמה? את מנסה להבין מה הסיבות שהביאו אותו לזה? איך אפשר לעזור אם את לא מספרת כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתו על הנושא בעקיפין
ש04/05/2007נשיא לראות לאן נושבת הרוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוחחי איתי אעזור לך
ניב08/05/2007בואי נשוחח ב-4 עינים אני אעזור לך כמה שאפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך מאיה
דייב08/05/2007בכדי לקבל עזרה או שנוכל לנסות לעזור
את צריכה לתת לי קצת פרטים יותר
עם מי ואיך גילית ???
זה לא כל כך פשוט הפתרון. הכל תלוי בך
תני קצה חוט ומשם אני אנסה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך גילית?
חתולית29/11/2006האם זה היה רומן חד פעמי או שיש לו מישהי אחרת?
אם את רוצה להישאר ביחד, זה זמן מצויין להתחיל לבדוק מה בדיוק "התפקשש" בינכם שגרם לו לרעות בשדות זרים. אם את רוצה להעיף אותו ולזכות בכל הקופה - תצלמי אותו ותגישי גט ראשונה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולית
אשף04/05/2007אולי כדאי לחכות עם עריפת ראשים ? את בקושי שמעת את הצד שלה. בואי נחכה ונראה מה מאיה מספרת על המקרה ואם יש צורך אז אני אתפוס אותו ואת תשחררי את הגיליוטינה (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש שותפה לטיפוס הרים.....הולדן ק29/11/2006רק התכוונתי שאני מחפש שותפה לריגוש הדדי.
גבר בן 41 אוטוטו,מחפש נשואה מאיזור חיפה והקריות לטיפוס על מדרונות חלקים.
מעוניין בקשר מבלי לפרק את המסגרת הקיימת,קשר שיוסיף מעט "כתמים"של חלב לקפה השגרתי שאני לוגם כל בוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוף חשבתי שהתכוונת ברצינות
גוג13/04/2007טיפוס הרים דווקא נשמע אחלה, חבל שאתה לא רציני וכל מה שמעניין אותך זה מדרונות חלקים. לטפס על הרים, לרוץ על ענפים דקים, לטייל בארץ ישראל, להריח את ריח הקציר והפרות. מחפשת שותף כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארץ ישראל הישנה והטובה
הולדן ק13/04/2007"הבדואים האלה השתנו לי פתאום מול העיניים"ככה הרהרתי לעצמי שראיתי איך הם דוחקים בנהג המונית בעצם הפורד טרנזיט לנעול את הדלתות ולנוע קדימה.
פעם היה להם את הזמן המיוחד רק להם.....כנראה שהזמנים השתנו.......
איפה הימים שהיית נוסע באיזו מונית שחורה ונעצרת בדרך אולי חמש פעמים רק בגלל שלנהג בא לשתות איזה כוס תה ולהחליף כמה מילים עם הבן דוד שלו.
בכל מקרה בפורד הגדולה נדחסנו איזה 12 או 14 נוסעים,לא בדיוק ספרתי אבל היינו יותר מ10 בוודאות...
רובנו ישראלים והיו גם כמה תיירים מארצות אירופה:
סטיבי מאנגליה,קולין מאירלנד, ג'ין מוולש והייתה כמובן קלאודיה שטענה שהיא מאיטליה אבל האמת שהיה היתה מקרואטיה.
בנסיעה החלפנו מספר מילות נימוסין,הסברתי להם באנגלית לא הכי אוקספורדית את קורותיו של חצי האי המדהים הזה....משהו כמו שבעים קילומטר של נסיעה לערךוכולנו ירדנו מהפורד הממוזגת תוך כדי חילופי ברכות עם הנהג המשופם(טוב בעצם שאני חושב על זה רובם שם היו משופמים)כאן הכח התפזר..
אני ואיריס זוגתי דאז החלטנו "להשתקע"בחושה של איברהים..
ואילו שאר הישראלים הלכו להם למין מלונות בוטיק כאלה של איזה יזם גרמני....
טוב אם אני הייתי רוצה נוחות של מלון הייתי מתארח ב:"דיוויד אינטרקונטיננטל"בטיילת של יפו,אבל הייתי קצת במוד רומנטי.
איברהים בירך אותי לשלום ואף נתן לי את הנשיקות המצחיקות האלה של הגברים המזרחיים,נשיקות מביכות כאלה שאתה עושה את עצמך כאילו ואתה מנשק על אמת ....
הוא סיפר לי שהימים קשים ועול הפרנסה כבד מנשוא....
לא הייתי זקוק ליותר מזה....
ירדתי מהר לכביש הראשי ובמיטב כושר השכנוע שלי שיכנעתי את התיירים הזרים להתאכסן בחושות של איברהים.
כעבור מספר דקות מצאתי את עצמי יושב עם איריס בחושה הכי קרובה לים....ידעתי שזו התודה של איברהים....מסתבר שטעיתי וטעיתי בגדול.....
סאלמה העוזר המסור שלו הגיע עם "טס"נחושת(בעצם טס לא מתאים למקום הזה)הגיע עם מגש נחושת וכוסות תה,בצד על איזו צלוחית שטוחה היו זרוקים להם כמה עלים של מרווה....ובצמוד היה לו איזה גוש שחור שישר זיהיתי אותו כאפיום מצרי מהזן המשובח ביותר....
הודיתי לסאלמה על התה והסברתי לו שהפסקתי לעשן גם סיגריות אפילו....
איריס קישקשה משהו על זה שהיא כבר רוצה להרגיש את מגע המים על גופה....
היא נחלצה במהירות מהבגדים הקלים שהיו עליה ופיזזה לעבר הים המופלא הזה.....
אני נשענתי על המחצלת והודיתי על מזלי הטוב ,על כך שאני שוב בחלקת האל הקטנה הזו.
לא הספקתי להיות שקוע במחשבות,קלאודיה קטעה את חוט מחשבתי ושאלה שאלה מרגיזה על איך בדיוק משנרקלים בים סוף.....
משהו בתמימות שלה הצחיק אותי......
בכל מקרה נוצר מצב שאני יושב ישיבה כזו על קצות האצבעות,העקבים שלי באוויר וכפות הידיים שלי שלובות זו בזו...המבט מופנה קדימה לכיוון הטורקיז המופלא....
זו ישיבה כזו שפעם הייתי אוהב ל... בה
היה פעם סרט שביים אלן פארקר:"בירדי"בשכרזה של הסרט הזה מתיו מודין ישב ישיבה כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמשך
הולדן ק13/04/2007איריס וקלאודיה במים למולי ואני צופה בהם במין שאנטי כזה,לא מרגיש איך הזמן עובר ואם כבר דיברתי על זמן אז במקום הזה אין לו חשיבות....
השמש משמשת כשעון ענק........................
הצל שמתקצר ומתארך מההרים שמאחוריי מהווה מעין מחוגי ענק לשעון הענקי הזה..........................
והרוח שלעיתים מכה בחוזקה מהווה בעצם את רחש התקתוק של אותם המחוגים.........................
בכל מקרה ארוחת הדגים שהזמנתי גרמה לאיריס להצטרף אליי...
היא יצאה כולה נוטפת מים וניערה את שיערה הרטוב כמו להכעיס..אבל האמת היה בזה משהו חינני דווקא
זללנו את הסלט החתוך דק דקוניגבנו את המיץ הטעים שלו בפיתה ריחנית וחמה.....
אין צורך לתאר כמה נעים היה לקלף את אידרת הדג שהוגש לנו..
היה משהו חושני באופן שאכלנו אותו בידיים חפות מכל אביזר...
קלאודייה הצטרפה אלינו שהיינו שקועים בלגימתו של היין השני כבר....
הערב התחיל לרדת על המפרץ הקסום הזה.....
ראית ויכולת לדמיין ממש כיצד השמש נפרדת מהים...
הם ידעו שהם יפגשו עוד כמה שעות שוב.....
אבל ראית כאילו והשמש אומרת לים שהיא משאירה עליו את חומה עד לבוקר.....
ואז היה את הרגע הקסום הזה
הירח גם הצטרף למחול הזה של הטבע.......
והוא לא בא לבד
הוא הגיע מלווה בהרבה חברים....
כן אני מתכוון לכוכבים שניצנצו לידו
לא יודע איך זה התחיל בדיוק ומה קדם למה,,,
אבל פתאום מצאתי את עצמי מזדיין עם איריס וקלאודיה יחדיו
והיה נחמד לדעת שמישהו משגיח עלינו מלמעלה ואפילו מחייך לעיתים
זה היה אחד מאותם רגעים קסומים של החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכןoptimos29/11/2006נשוי מאיזור השרון נראה טוב עם חיוך על הפנים סקרן ונחמד
אמנם אני חסר ניסיון בסצינה אך מצד שני בעל צורך לחוות ריגוש אשר יוציא מהשיגרה .
מעוניין להכיר במישהי באותו המצב
ניתן ליצור קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתמימה שכמותי....
מיכל29/11/2006בכלל לא ידעתי שיש סצינה!!!
מה כל הגברים הנשואים בוגדים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיון ענק מסקס מטורף!
סקס מטורף07/12/2007היי חזרתי ובגדול עדיין מחפשת את האחד שעונה לדרישו[a href=http:// id=link]תי כמו שרשמתי בהודעה הקודמת! רוצה זיון ובגדול! ומחכה לאחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהמשה29/11/2006אני בחור בן 30 נשוי מזה 5 שנים יחסי המין טובים , אבל ביום אחד אשתי התחילה לקנות מאחותה והיא חושדת בה שהיא מסתכלת עליי וההפך , מאז ואני נדלק על גיסתי שהיא גם כן נשואה אבל את האמת אני לא יודע איך להתחיל איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הבנתי
מיכל29/11/2006הבעיה שלך היא שאישתך מקנאה באחותה, או שאתה לא יודע כיצד להתחיל עם גיסתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה נשואה לקשר
אורן21/11/2006בעצם גם רווקה לקשר
אפשר גם גרושה או אלמנה
רק שתהייה עם ראש פתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפוס בתפוסהירון29/11/2006בן 36 נראה טוב, גבוה לא שמן, כהה עור. נמצא בזוגיות (לא נשוי). סולידי וגם הרפתקני. מעוניין להכיר בחורה (לא נשואה) אמינה, סקסית ודיסקרטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמייל שלי - [email protected]
ירון29/11/2006המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשותyagi29/11/2006אני גבר בן 34 נשוי מזה כ-5 שנים +2 ילדים מתוקים
תדירות יחסי המין שלי עם אישתי הם פעם בחודש במקרה הטוב
כל פעם היא מבטיחה שיהיה בסדר מקיימים יחסי מין נפלאים עד לחודש הבא
כמובן שזה מביא לכעסים ואז כשאנחנו בשיא המריבה אחרי חודש של איפוק
היא מתחילה עם הטיעון "אתה רואה למה אני לא מקיימת איתך יחסי מין ?"
האמת שאני מיואש מהמצב הזה ואני נשאר בבית רק בגלל הילדים
לדעתי הרבה אנשים יקראו לי אידיוט שעדיין לא בגדתי למרות ההתנהגות שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מתנצלת מראש אם אני טועה
מיכל29/11/2006אבל, במרבית המיקרים הסיפור הוא אותו סיפור. סקס הוא ביטוי של היחסים, ואם אין בינכם הרבה סקס, צריך להתחיל לבדוק מה לא בסדר במערכת היחסים שלכם.
האם אתם מתחלקים בכל המטלות של הבית והמשפחה?
האם אתם חברים טובים, שווים ושקולים?
האם אתם מקדישים זמן אחת ליום או לשבוע בכדי לנהל שיחה אמיתית שלא קשורה לבית ולילדים?
האם אתם יוצאים לבלות מדי פעם, רק שניכם?
האם יש בינכם אהבה?
אם תענה כן על מרבית השאלות האילה, אז יתכן שיש בעיה הורמונלית אם יש יותר מידי "לא" - אז כאן הבעיה. וכן, גם דעתה נחשבת. כלומר, אם אתה חושב שאתם מתחלקים בכל מטלות הבית והיא לא - אז יש פה בעיה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיב למיכל
פלרטטן29/11/2006ואז לאישתך. כי אתה חושב כגבר טיפוסי (סקס זה סקס) ואצל רב הנשים סקס זה ביטוי ל ושל מערכת היחסים והאינטימיות בכללותה.
מתי בפעם האחרונה חיזרת אחריה?
תנסה ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)