מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יהיהmirroush03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי תחליט כבר. אתה גר או אישה?
אשף03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שניהם...
עינבר03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
אופיר04/06/2007את נשמעת מאוד מסקרנת...
אם בא לך לדסקס בואי לאימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי אתה מתכוון..יש פה רק סקרן..
עינבר04/06/2007לא סקרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף06/06/2007הוא אמר מסקרנת לא סקרנית.... יא אנאלפאביתית. חחחחח. סתם ....בצחוק וזה וזה וזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מגלה סודות בציבור...
עינבר06/06/2007סיכמנו שלא מגלים!...חחחחחחח :-)) טוב חוזרת לעבודה..אני מתכננת איך להתעלל בבוס שלי..על הניירת שהשאיר לי :-((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף06/06/2007איךךך כפרה עלייך איךךך אנאלפאביתית מטפלת בניירת? אההה... הבנתי..... תחל אינטיפאדה. בטח צריכה הרבה ניירת בשביל להדליק צמיגים. חחחחחחחחח. בכינוס האחרון של מועצת הביטון הוחלט למנות אותך למושלת עזה.... אני סירבתי לחתום כי אני רוצה אותך קרוב אבל לאחר כמה שיחות שכנוע מצד בן לאדן הבנתי שמטעמי בריאות כדאי שאני אחתום. אני מבין שאת עובדת בצהריים . נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח מקבלת את המימשל בשימחה...
עינבר06/06/2007רק צהריים?..מצאת החמה עד צאת נישמתו של הבוס שלי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם זה לא מספיק לו...
עינבר06/06/2007אני אבעיר את המשרד עם הניירת....איפה סקרן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא קשור לאינטיפאדה?
אשף06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנית איפה הוא....
עינבר06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשב"ש ומהנה בחיק המשפחה
עינבר08/06/2007ישששששששששששששש הגיע שישי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך ולמשפחתך מותק (--:
אשף08/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדתי המיובשמונליזה01/06/2007
מה דעתך שאני ארטיב אותך קצת, יין? מים? משקנדופס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדתי היבש
mirroush03/06/2007יש לי חברה שבעלה לא מתנגד שתצא לבלות קצת והיא אין לה אומץ וגם לא כלכך רוצה בא לך לקחת פרוייקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת פרויקט
אבשלום06/06/2007עיזבי את הדתי אני פרויקטור מבן ומלידה מוכן ומזומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים לי פרוייקט כזה,
bissman16/06/2007בדיוק מה שאני מחפש ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה בלי הצלחהנערה01/06/2007
שלום,
אני והחבר שלי ביחד כבר קרוב ל שלוש שנים ואתמול ניסינו בפעם הראשונה לקיים יחסיים עם חדירה.
הוא לא הצליח לחדור לתוכי כי כאב לי.
מה לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה
אשף01/06/2007זה אמור לכאוב קצת. וזה בסדר שהוא להצליח לחדור בפעם הראשונה. זה קרה גם לי (כשעוד הייתי צעיר). אני לא אמליץ לכם להשתמש בנוזל סיכה על בסיס מים למרות שזה יכול לעזור. אתם צריכים סבלנות. זה יקרה. אם לא בפעם הראשונה אז בפעם הבאה. מה שאני מציע לך זה לפנות לפורום " מין וסקסולוגיה" ברשימה של הפורומים שדרכה הגעת לכאן. יש שם שלושה רופאים מאד נחמדים שבאמת רוצים לעזור. שם גם תקבלי עזרה מקצועית ולא חוות דעת של אנשים לא מוסמכים כמוני. מה שאני יכול לעשות זה רק לעודד אותך שאתם עוברים תהליך טבעי לחלוטין עם כך התופעות הנלוות.רוב רובינו עברנו את זה. בהצלחה חמודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- the best sex is in Hungarystudent01/06/2007
people , im Israel student , i study medicine in hungary , the girlz here are amazing , i fucked more than 30 girls in one and half year, now i have girlfriend for 4 months , she's amazing , shee deep-throat , she swallows , she takes anal , between the boosb , evreythiiiiiiiiiiing , please forget about israeli girls and come to Hungary , i visited lots of lots of countries , the best of the best is hungary , sbaba shel banot , sbaba shel makom , pashoot aen lee meleem ltaer et godel hakhavaya!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mr/ student
אשף01/06/2007thanks dear. yes we know about hungarian girls but we feel prety good with israeli girls. have fun
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסתובבת סביב הנקודה-מלקקת אותה.רונה01/06/2007
אני מדהימה. נקודה.
אשמח להוכיח את זה ולשלוח תמונה לכל אחת אשר תרצה בזאת ואשר תשלח לי את תמונתה...
אני נשואה לאיש מהמם ואחר, חתיך, בוגר, עדין ועם הרבה אש ירוקה בעיניים...
אני רוצה להינות מכל הכיוונים,
אני רוצה להכניס אישה למיטה שלי וזאת כמובן יחד עם בעלי...
יש לך אומץ?... אני פה...
יש לך קצת ניסיון?... מתאים לי...
רוצה גם את להינות מכל פירות העץ ה"אסור"? - בואי נעשה את זה יחד...
חפצה בסודיות?... פי סכור -
לא גרה בעיר?... מלון 5 כוכבים ממתין לך...
רוצה לראות את הפנטזיות שלי?... הראי לי את שלך...
אם את רזה וחתיכה... אני מצפה לך...
נשיקות
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב... אני במייל: [email protected]
רונה01/06/2007אגב... אני במייל: [email protected]
שוב נשיקות
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרה
מיכל02/06/2007רק חבל שאת מגיעה יחד עם בעלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מישי בגיל 16עמוס31/05/2007
שתהיה רק לשיחות סקס ואם בעתיד היא רוצה לנשות למה לא לשוחח להנות לדלק ושיהיה לנו רק מהנה מישיי מעונינת שתגיד עם אימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מודע לזה שזה לא חוקי?
אשף31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שותפה סקסיתק.31/05/2007
אני זקוקה לעזרה, דחוף - התאהבתי בשותפה שלי. זאת הפעם הראשונה שאני מרגישה משיכה לבחורה. מה לעשות, קרבה בין בנות וחדר אמבטיה אחד עושה את זה. אבל היא רק בעניין של בנים. איך אני מפתה אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסת לשוחח איתה
דייב31/05/2007ןלנעלות את הנושא הזה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלאכיות שלי מדהימות
עינבר31/05/2007קיבלו את הדברים הטובים משני ההורים(הגובה וזה הכי חשוב בעיניי מהאבא)..ולגביי מה שרשמתי לאייל..זו היתה דעתי..העולם שלנו הוא מה שאנו יוצרים ..אז למה לנסות עולם אחר..הרי יצרנו משהו שהוא ייחודי לנו..אפשר להוסיף תמיד..אבל לא לבקר בשל אחרים..כי אז אתה(וזו דעתי כמובן)בוגד בעצמך ובעקרונותייך..כשבעצם אתה אומר כדי לי לנסות את שלו..זה ביטול של האני שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספרי לה
דייב31/05/2007מה את חושבת ומה את מרגישה ולפי התשובה שלה תוכלי אולי להתקדם
אין מה לרוץ ולמהר כל מה שמתבשל לאט ובנעימות הרבה יותר מהנה בסופו של עיניין.
ועוד משהו מה את מרגישה אליה ואיך את יודעת שאת רוצה להיכנס להרפתקאה עם אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי
אשף31/05/2007מה את עושה עם שני הגברים שלך? ולמה את שואלת אם כדאי להיות לסבית? את לסבית יקירתי. ולגבי הבחורה שנדלקת עליה. תראי לא נראה לי שזה ילך.אם היא לא בעניין. ואם תשאלי אותה ישירות זה יכול להיגמר במבוכה עצמית גדולה במיקרה הטוב. ואם היא תרכל על זה עם מישהו/מישהי מהעבודה( זה קורה יקרתי) אז זה ייגמר גם במבוכה גדולה לפני כולם. תנסי לגשש אבל אל תעיזי לשאול או לרמוז יותר מדי עד שלא תהיי בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כוח לכותרת ראשית
חסוי28/09/2008דברי איתה שוחחי איתה תגידי לה תנסי אותי אל תלכי רק אל בנים ם גם יכולים לבוג בך בהצלחה ביי מקווה שתצליחי (: ^_^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינבר מה עם הקומזיץאשף31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואהבתי מה שכתבת על עולמך.
אשף31/05/2007תחת הכותרת " אשאל אותך להיפך" עבור אייל. תראי אני לא צדיק גדול. אבל אני שמח ,באמת ובתמים, שטוב לך בעולמך עם החצי מרוקאי-חצי ספרדי שלך. יותר טוב ככה. ותגידי לי משהו. אם הוא חצי מרוקאי וחצי ספרדי ואת תורכיה אז מה המוצא של הילדים שלכם שיהיו בריאים? חחחחחחחח...... ממוצא שקשוקה?.....חחחחחח. תירגעי כפרה. לא התכוונתי חלילה לצחוק על הילדים. בלי עין הרע הם בטח יפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי בטעות..לבחורה למעלה
עינבר31/05/2007במקום לשורה שלך!
אשף31/05/2007מצטער יקירתי אבל לא זכור לי שהמלצתי לך לנסות את עולמו ( או עולמי). אני באמת שמח בשבילך שטוב לך איתו( עם בעלך). אם את רוצה לדעת זהו עולם מרתק ומעורר חושים. אבל זהו עולם וירטואלי של שקרים אמיתיים. האמת היא שאני נכנסתי אליו מתוך יצר הנקם והפלא ופלא טוב לי. אני שלם עם עצמי. הפרטנרית שלי היא אישה נדירה ואנחנו שואבים המון כוח זה מזו אבל הלוואי והכל היה אחרת....
סביר להניח שהיא תראה את מה שאני כותב לך. אבל זה בסדר.היא מכירה את הדעות שלי.
את רואה כפרה? אני לא מנסה לדחוף אותך לכיוון. שיהיה לך כיף של יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה?
עינבר31/05/2007איפשהו..אמרתי שאתה מנסה לדחוף...?תקרא את דבריי טוב יותר..בהתייחס למה שאמר אייל ואז תבין..וחוץ מזה מעשי נקם באמת לא מועילים לאף אחד...אז מקווה שהעפת את זה מהראש..
אשף31/05/2007את צודקת. הנקמה לא ממש עוזרת. אולי אני סתם מתרץ כי להצדיק איפה שאני נמצא. אבל בואי נעזוב את זה .זה הפך את השיחה שלנו לכבדה ולא בא לי . את מצחיקונת . תישארי כזו או ש.... אני באמת אפעיל את חגורת הנפץ..חחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בלהצדיק...
עינבר31/05/2007את הרצון שלך לחוות או להנות מהחיים..חוץ מזה אני דוגלת בכך שכל אחד כתוב בעיניו יעשה ולאיש(כמובן גם לי9אין את הזכות לשפוט אותו..רק הוא עצמו..רצינית..טוב אני מסוגלת להיות..2 דקות זה מספיק?אח"כ מדברת שטויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכטוב**(תיקון איות)
עינבר31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
אשף31/05/2007את רוצה אותנו מתים ושרופים . פחד אלוהים איתך אישה (--: .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אתה מבין למה בעלי...
עינבר31/05/2007נושם לרווחה שאני לא בבית...הוא צועק ישששששש חופששש!...חחחחח:-))...תפעיל ת'חגורה..מבטיחה לך הפצצה תפחד ממני לא תתפוצץ..אולי עלייך..ואז זה נחשב תאונות עבודה..לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח.....עינבר
אשף31/05/2007מסכככןןןןן יש לו שערות לבנות כבר? חחחחחח......חחחחח..חחחח.חחח
אה ועוד משהו... למה תאונת עבודה מותק? מה אני מחבל? חלילה יקירתי
זו חגורה מאוד מיוחדת מתוצרת שלי. היא מתפוצצת רק על נשים . אז כפרות עלייך את מוכנה לתת לי חיבוק אוהב. בואי חמודה שלי זה יהיה חיבוק פיצוץ.חחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשנה מין מהר :-))
עינבר31/05/2007חחחח עכשיו נראה אותך... :-)) ~~~מתפוצץ~~~~
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב נו
אשף31/05/2007אז חומד בואי נפעיל את החגורה ונלך לשתות קפה. אה מה את אומרת? כמובן אחרי שתעשי את הניתוח. רק תעשי טובה ואל תספרי לבעלך שבגללי עשית את הניתוח כי אז הוא יתן לי לשתות ציאנד . ואני מעדיף כבר חגורת נפץ
אשף01/06/2007אני נאלץ להיפרד ממך בברכת סוף שבוע קסום לך , לבעלך ולמלאכיות שלך. את סוף השבוע אני מבלה נטו עם אישתי והילדים. תעשו חיים וניפגש כאן בתחילת השבוע. ביי מותק.
נ.ב.
שמי הפרטי הוא קובי
שם המשפחה: שם בדוי.
נעים מאד אני קובי שמבדוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ענבר
אשף03/06/2007חזרתי. מוכנה לשבוע חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא!אני רוצה את שישי-שבת:-((
עינבר03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף03/06/2007למה מותק? )--: . את מאלה שסובלים במשך השבוע? ספרי איך היה בסופ"ש. אצלי היה כל כך כיף. יצאנו לבלות עם חברים ביום שישי בערב באיזה פיק-אפ בר בהרצליה. השתכרנו עד צאת נשמתינו וחזרנו הביתה לסקס פרוע. אישתי פרועה כשהיא שותה. היה מצחיק לראות את כל הזאבים בבר מנסים להתחיל עם אישתי כשלא הייתי לידה ..חחחח.... תשמעי אני רוצה להגיד לך שאם ככה מתחילים הגברים הישראלים עם נשים אז יש פגם גנטי חמור אצל הגבר הישראלי ( בלי הכללות). חחחחח.
ויום שבת היינו בים עם זוג חברים שאישתו ואני די דלוקים זה על זו ( לא לא היה ולא יהיה ביננו כלום יא ראש כחול (--:) .... ). זהו אני מוכן לשבוע חדש במלוא המרץ. תתעודדי חמודה ותחשבי על הצד הטוב. בסופי שבוע אין לך...........אותי חחחחח .....(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לצד הרע
אשף03/06/2007עכשיו אני פה ... איתך... אז השבוע שלך יהיה כיף.. אני מבטיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את?
אשף03/06/2007אני פה עם סכין על הורידים. )--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא חתכת...שיט!!!
עינבר03/06/2007אם שניכם דלוקים..למה לא עברתם הלאה...?באמת מנחם שיש לי חופש מימך בסופ"ש..עכשיו אני מבינה למה אני מתגעגעת לשישישבת...חחחח :-))
אשף03/06/2007כי לא עושים את זה לחברים. מתח מיני יכול להיווצר בלי קשר. השאלה היא מה עושים עם זה. ואם עושים את זה לחבר אז בעצם מה נשאר? לא יקום ולא יהיה.
תודה . מתוק מצידך שאת דואגת לי ולורידים שלי. יש לי הרגשה שאת מפנטזת עליי חותך אותם ...אה יא סדיסטית. מה היה לך כל כך רע איתי?
לילה טוב מותק. נשיקות וזה וזה וזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהא ודה וארלילדדה...
עינבר04/06/2007יוווו איך ידעתת..זו הפנטזיה הכמוסה שלי...מה דעתך להגשים לי אותה...חחחחחח....חחחחחחח.... :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר רע...ולא קיבל ...חחחחח
עינבר04/06/2007סכין לחיתוך :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שאנחנו בועידת שלום.
אשף04/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נמשיך...
אשף04/06/2007צד א' בשיחות השלום מעונין לדעת עם נשיאה של איזו עיר בארץ הוא מנהל שיחות שלום? (--: ... צד ב' מתבקשת להגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישאת ת"א..מתבקשת לקום...
עינבר04/06/2007אופס...התכוונתי לעזה..יאללה תחל האינתיפדה...:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאללה הו אכבר (--:
אשף04/06/2007נשיא הרצליה ( להלן צד א') מודה לנשיאת ת"א( להלן צד ב') על שהואילה בטובה לגלות לצד א' עם מי הוא עושה שלום. ( או מלחמה לא עלינו)
נציגים של צד א' דורשים להיפגש עם נציגים של צד ב' לביצוע הכנות לועידת פיסגה ביו שני הנשיאים לצורך קפה ושיחות שלום. ...חחחחח......
נציגים של צד ב' מתבקשים לקבוע סדר יום להכנות לפיסגה....ולהודיע לנציגים של צד א' בכתב בפורום זה....
בשם נשיא הרצליה וכל תושביה אנו מאחלים ליל מנוחה לנשיאת ת"א, נשיקות סוערות ליורש העצר וחיבוקים לנסיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגת אותי!
עינבר05/06/2007חחחחחח.....חחחחחחח על מועד ההלוויה תצא הודעה לתיקשורת..תנחומינו למשפחה המתאבלת :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה@#$%$#%@!!!
אשף05/06/2007&^*%%$ ... הצילו. נשיא הרצליה דורש בתוקף הבהרות. לא הבנתי כלום. $^*^&^%$%#$$%&^^%$$%$%^%$ בלבלתתתתתת אותייייייי***^%^$$%# . איזו הלוויה. כפרות . ביקשתי שיחות שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגת אותי מצחוק..משמע אני מתה
עינבר05/06/2007שיחת שלום תתקיים בגיהנום....חחחח נא לאשר השתתפותך...חחחח :-)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער
אשף05/06/2007מה שכחת כבר שמקומי מובטח בגן עדן?
אשף05/06/2007לא ידעתי שיש בית קפה בשם גיהנום בתל אביב. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו גיליתי לך....שיש...
עינבר05/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתבישתnama s31/05/2007
אני בת 22 נשואה שנה. בעלי היה הראשון שלי. מגלישה באינטרנט ראיתי תמונות של מין שונה אנלי הצלפות קשירות ועוד הבעיה שלי שטני מתבישת לומר לבעלי שאני רוצה לנסות מין שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזהרי
אשף31/05/2007את צריכה לבדוק כמה דברים קודם שאת מציעה לו דבר כזה. אם את כבר עכשיו משוחררת ומתנהגת כמשוחררת במיטה אז אפשר להיתקדם .אם לא אז אם תציעי לו דבר כזה הוא עוד מסוגל לחשוד שמישהו הכניס לך רעיונות לראש ואז הוא ימרר לך את החיים. את גם לא סיפרת אם הוא קנאי אבל בכל מקרה אם הוא מכיר אותך בתור ביישנית אז באמת לא יבין מאיפה זה בא לו ואז שוב זה מתכון לצרות. דבר שני את צריכה לבדוק בראש צלול כמה הוא ליברלי ופתוח להתנסות מסוג זה.
יקירתי על הביישנות שלך אפשר להתגבר. אבל אם את לא רוצה לקבל תגובות חשדניות שיכניס לכם מתחים בחיי יומיום אז תכנסי לזה בעדינות מירבית ותעשי הרבה עבודת הכנה. אל תשכחי שיש לך עסק עם גבר. הראש שלנו עובד קצת אחרת משלכן. כפי שאת רואה העניין לא כלכך פשוט. גם אם אנחנו הכי ליברליים בחיי יומיום זה לא אומר שאנחנו כאלה במיטה. תכיני אותו בחכמה ואז תראי שזה יבוא לך בטבעיות ובלי בושה. ואז תעשו חיים. מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן את רצה
דייב31/05/2007היי אישה צעירה ונחמדה
לאן את כל כך מהר רצה לנסות ולחוות מין שונה ומיוחד או מוזר (כפי שתרצי לתאר זאת) לקח לך כל כך הרבה זמן לקבל את הראשון למה לרוץ ולחוות הכל
לדעתי את צריכה להתחיל ולהנות מכל דבר ולאט לאט תדליפי לבעלך על רצונותייך ומאווייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי אם אתם
:)31/05/2007משוחררים במיטה, אם את יכולה להגיד לו מה את רוצה ומתי, לספר לו בחופשיות מה את אוהבת שהוא עושה ומה לא, ומה את מרגישה תמיד. תלוי אם זה כך גם מצדו. אם כן - לכי על זה חופשי. אם לא - כדאי שתתחילי בזה. להגיד לו "לא כאן, קצת יותר למטה, כאן, כן..." יותר מדליק מלעשות כאילו את נהנית כאשר את לא. מה שאני מנסה לאמר זה תשתחררי קצת, לאט לאט, ואז תוכלי לספר לו על הפנטזיות שלך ואם זה מדליק אותך אין סיבה שהוא לא יסכים. פשוט תשאלי אותו מה הוא חושב על זה כללית, ותגידי לו , אם הוא יאמר שזה לא מושך, שגם את חשבת כך אבל בזמן האחרון את חושבת שיש בזה משהו.. אוליי גם הוא אוהב את זה . חוץ מזה - אין שום דבר סוטה שקשור למין, המין עצמו הוא סוטה :) ובסופו של דבר תצטרכי לספר לו הכל בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היזקוקה לעזרה30/05/2007
מעונינת בעזרה יש לי חבר/מאהב הוא מעונין בפעם הראשונה ואני מפחדת ויודעת שעם זה יהיה אז החברות ..תגמר...מה עושים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבת על ....
דייב30/05/2007לדבר איתו ולאמר לו זאת
וחוץ מזה אם הוא חבר אז למה הוא רוצה לשכב איתך
ואם הוא מאהב אני מבין למה הוא רוצה לשכב איתך
אז תחליטי קודם כל מה את רוצה שהוא יהיה ואז יהיה לך תשובה אם את רוצה לעשות את זה איתו או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי
אשף31/05/2007למה אתן הנשים תמיד חושבות שסקס גומר חברויות? הרי סקס אמור לקרב. ליצור אינטימיות. אז מי אמר שאם את שוכבת איתו לא תוכלי לדבר איתו יותר בחופשיות? לדעתי זה סתם תירוץ. את פשוט לא נמשכת אליו אחרת זה היה בא לך די בטבעיות. סתם דעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתה שם..אתה בכל מקום..עינבר30/05/2007
אך איך אוכל להובילך לכאן...?..אליי...? זכור את מה שרשמתי לך..ודע זאת..השקט היה קסום..אך לאחר המתנה..לצערי המיוחדות שבו תפוג ותהפך לכלום..אז מכאן יוצאת אלייך קריאתי..שוב אליי..(השיחה הממתינה שלך:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לך עינבר
דייב30/05/2007האם ההודעעה שלך היא לאדם מסויים או לכווולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם מסויים :-))
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נראה כאילו מופנה למישהו/מישהי
דייב30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה כך..והוא יודע את זה...למה?
עינבר30/05/2007ההודעה ריגשה אותך...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה לא
דייב30/05/2007אבל את לעומת זאת נשמעת (או יותר נכון נקראת) מעניינת, שנונה ,חריפה ועם כל זאת הרפתקנית אולי וכן כייף לקרוא את דעותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב ההודעה מפורסמת ככותרת בתפוז צאט
עינבר30/05/2007שירתעצבן מאוד שיקרא את זה...אבל הוא ראוי לכך..אתמול הוא עיצבן אותי בצאט..עכשיו הוא ישלם!...חחחחח :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הכרזת מלחמה...
עינבר30/05/2007הלוגו כניסה בצאט שונה(הוטי עזר לי)..ובמקומו היום בערב יהיה לוגו מיוחד לך,עכשיו תתמודדי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתמודד!(טעות באיות..:-))
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית או שתןאנונימית29/05/2007
לאחרונה ניסיתי להגיע לשפיכה נשית. לאחר ניסון של חצי שעה לפחות הרגשתי ממש דחף להשתין והחלטתי לא להתנגד. יצא ממש שפריץ שלמרות ששמתי מגבת כל המיטה נרטבה לי. לא חוויתי תחושבת אורגזמה בזמן השפריץ ומאידך לא היה לנוזל הזה ריח או צבע של שתן? איך אדע..????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכן לעזור
ניב30/05/2007ראי אם תעשי זאת שבן למטה ויחדיר באותו הרגע יכול להיות שאז תחווי מה שלא חווית ואת רוצה אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
טל31/05/2007איזה נשמה טהורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב עשית ניתוח לשינוי מין?
אשף01/06/2007אם אני לא טועה לא מזמן אתה היית "נשואה שמחפשת נשוי" ומשכת גברים באף( כאילו שזה מצחיק). לפני שאתה מציע עזרה אולי תחליט אם אתה הוא או היא? אהה מר HESHE?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותק.28/05/2007
אני ממש מבולבלת: יש לי שני גברים שלאחרונה אני נמצאת אתם. שניהם חמודים, נראים לא רע והמין עם שניהם מצוין (גם אם שונה). מה אני עושה? עדיף כבר להיות לסבית במצב הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק.
אשף28/05/2007יש לך צרות של עשירים. (--: . יקירתי רק תעשי טובה ןתשני טיפה את השם. הוא דומה לשלי.
ולגבי הבעיה שלך . תראי אני לא יודע אם את רווקה או נשואה אבל אם את רווקה תזכרי זאת: מי שרוקד על שתי חתונות הולך בסוף ללוויה. מבינה מה אני אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לוויה שווה :-))
עינבר28/05/2007ולמה לה לשנות..תהיו זיווג משמיים..ק פוגש את ג' יפית...חחחח סתם את ק...ואז יהיה לנו מלחמת ק ב-ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרות עלייך המלחמה התחילה
אשף28/05/2007(--: אבל לא ק בק. אלא ק בעינבר . תיזהרי יש לי חגורת נפץ. ((--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה...
עינבר28/05/2007מושכת לך את הרצועה מאחור..התפוצצות נעימה חמוד... :-))..אני בורחת הרחק עם אליבי משוריין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא תהיה נעימה. אל תדאגי.
אשף28/05/2007בכל מקרה מקומי בגן עדן מובטח.... חחחח.... אני נשוי לפולניה.
לפני שעה דיברנו במקרה והיא הציעה לי להיקבר לידה. נשמה טהורה שלי את יודעת מה זה אומר? שאני לא סתם אלך לגן עדן.... אני אשב על הברכיים של אלוהים ... חחחח... ביי . חולה עלייך וזה וזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה עליי..אל תהיה אין תקציב
עינבר28/05/2007מת עליי יותר משתלם..מלבד זאת..שאתה תהיה בגן עדן אני ארקוד בגיהנום במסיבת טראנס...חחחח נשואה למרוקאי..לאן שילך ייקח אותי..רק שם תהיה לי המנוחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממנו
עינבר28/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף29/05/2007אם בגהינום תהיה לך מנוחה ממנו זה אומר שהוא יהיה בגן עדן. וזה אומר שאת פולניה. צדקתי? . ולגבי מסיבה .... תשמרי לי איתך ריקוד אחד של סלאו- לחץ. אפילו שזו מסיבת טראנס.בשביל זה אני מוכן לבקר בגהינום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בישביל ריקוד..
עינבר29/05/2007אני לא פולניה..אני יותר גרוע ממנה..תורכיה... :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח...חחחחח
אשף29/05/2007עכשיו הבנתי מאיפה השוט ... והסד.... והיצירתיות ... אהובתי יש לי חדשות מרעישות בשבילך: אישתי חצי טורקיה וחצי פולניה. (--: . מה את אומרת ? יש לי מקום של כבוד על הברכיים של אלוהים? מת עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואווו שילוב קטלני....
עינבר29/05/2007רק מגיע ..אני הראשונה שימליץ לו לתת לך מקום קבוע...ולמה רק עכשיו הבנת מאיפה היצרתיות...בעלי הבין ביום שפגש אותי..איך לא הבנת..?אתה נשוי כמה זמן לתורכיה..?
אשף29/05/2007גם איתו השתמשת בכלים מימי הביניים? אני נשוי לתורכיה ... שנים?...חחח ... את מנסה לדעת בן כמה אני? אני מבטיח שאני יותר מבוגר ממך. כשנעבור לשיחות שלום ונגיע לפיוס אגלה לך.....לילה טוב מאמי.....מואה מואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מחכה..בן כמה אתה?
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה רע בכך
דורון28/05/2007כול זמן שאת נהנית מדוע להפסיק וזאת כמובן אם את זו שקובעת את התנאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לומר לך.....
אייל28/05/2007מילים לא אומרות מאום .....
אני סתם אחד ששר לך ....לא יודע כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא עדיף פשוט..לשתוק :-))אייל?
עינבר28/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף באמת לשתוק.....
אייל29/05/2007ולהנות מ- 2 העולמות.
זה משהו שאת לא יכולה לפני מה שהבנתי לא ? ? ? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא..אני מעדיפה את העולם שלי:-))
עינבר29/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שחי רק בעולמו שלו מפסיד יקירתי
אייל29/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות!..הוא מרוויח וממלא את עולמו..
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שלא יודע עולמות אחרים.....
אייל30/05/2007מפסיד את מהות עולמו....
בערבים את נחמדה יותר:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות..אני רעה יותר...חחחח
עינבר30/05/2007עולמך ומהותו..משפיעים ממה שהכנסת לתוכם...אז תמיד טוב לשמור על עולמך...כי שם תמיד תמצא את המנוחה ואת המרגוע לנפשך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני חוזר.......
אייל30/05/2007מי שלא יודע עולמות אחרים אין מהות לעולמו.....
תשובתך מאד רופפת את יכולה ליותר מזה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשאל אותך ההיפך...
עינבר30/05/2007מה רע בעולמך?שאתה מחפש עולמות אחרים..?לא תמיד הסקרנות תוביל אותך למשהו שיהיה טוב עבורך..אז במידה ותדבק בעולמך..תמיד יהיה לך טוב יותר..לגבי עולמות אחרים..אני משאירה זאת לגדולים וטובים ממני לגלות..אין כל רע בעולמי..ובמי שבחרתי להכניסו לשם :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב... אני פשוט....
אייל30/05/2007דלוק עליך את מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאה....
עינבר30/05/2007ואל תהיה דלוק..תהיה שרוף..אין לי כוח לכבות שריפות.. :-)) שרוף כבר לא צריך לכבות...חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע..... זה לא אמור להגמר כך
אייל30/05/2007תני לי מייל שלך ...... בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך....?
עינבר31/05/2007למה...ולאיזה צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?
אייל31/05/2007את הצורך נמצא יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי ..עם אחרת..לא איתי :-))
עינבר03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגברת ק.
א129/05/2007הבעיה שלך היא ממש לא בעיה. כפי שאת מציגה את זה את צריכה ממש להיות לסבית ואולי תהני מסקס נשי כייפי וטוב.
אני לא בדיוק מבין יש לך שני מאהבים שנותנים לך מין שונה אחד מהשני
היכן הבעיה הם משלימים לך סיבוב שלם כמעט של מין. ואם אחרי כל זה את חושבת שאולי כדאי לך להיות לסבית. אז אני ממש חושב שכדאי לך ללכת על זה
מקווה בשבילך שזה סופסופ ייספק אותך
שלך באהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב שיהיה יותר קל?
עינבר29/05/2007אישה היא יותר קשה להתמודדות מאשר גבר..רק לידיעה..אנו אוהבות לדרוש..ובטוח שלקבל מה שאנחנו רוצות..אז לא מומלץ לה..אלא שתלמד להסתדר עם מה שיש לה:-))
א129/05/2007לכל אחד קשה יותר להתמודד עם בני מינו (זו דעתי) גם אם יש בודדים שמסתדרים טוב יותר עם בני מינם. בכל מקרה לגופו וחוצמזה היא מקבלת את רצונה ומקטרת ורוצה להיות עם אישה רק אמרתי שלא תמיד זה יותר קל
אבל נחמד לשמוע אותך שוב
יום נהדר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה שמקבלים את כול העוגה..
עינבר30/05/2007לא יודעים איך להתמודד..אבל בסופו של דבר ..ביא תבין מה עש לה בידיים ואז..תחליט מה היא עושה הלאה..המשך יום מקסים לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום נהדר לך
דייב30/05/2007היא בכל זאת רוצה להחזיק את כל העוגה ולקטר
ולכן אנשים לא יודעים להנות צריך לדעת להוציא את הטיב והטוב מכל מצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה!
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי שאנו מסכימים - זה נחמד
דייב30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!!
עינבר31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת תמיד כזאת?
דייב31/05/2007את אישה נחמדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..ותודה על המחמאה..
עינבר31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה אותך המשועממת ואולי המיואשתTBIG28/05/2007
44, נחמד / נאה , גבוה- שער שחור , עיני דבש, יודע לתת ,רוצה לתת למען הקשר
יודע שפעם אחת בחיים חיים וצריך להנות מכל רגע
וההפתעה - אצבעות יכולות לעשות דברים מדהימים.... רטובות ... גולשות.... תוקפות.... ומחליקות...........
תגידי כן ונוסיף e-mail* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נואשת
חוצפה25/07/2007כתוב את המייל ונתכתב בינינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
DANYDINE27/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש עזרה בקשר לפעם הראשונה...שמעון27/05/2007
שלום, אני יקיר בן 24 ונראה מצויין
אני מחפש מישהי עם ניסיון מיני שתדריך אותי ותלמד אותי...
מכיוון שגדלתי עם דתיים אני עדיין בתול...
אם את חושבת שיש לך מה ללמד אותי אני אשמח
זה האימייל שלי [email protected]
מחכה לך ומבטיח שלא תתאכזבי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני ...
ידיד טוב03/06/2007אני בן 22 עם אותה בהעיה...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)