פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע עם להתחתן
    ערן
    05/03/2007

אני בן 27 ונראה מעולה, אני אמור להתחתן עם בחורה מדהימה שאני איתה 7 שנים, לאחרונה אני ממש חושש מזה, לא מההתחייבות כי אם מהאנרציה של היחסים שנראה לי שהובילו לחתונה
    היא מאד רוצה וגם אני רציתי עד שלפני חודש וחצי התפתתי ושכבתי עם מישהי אחרת בפעם הראשונה בכל ה7 שנים, היה לי סקס מעולה ואותה בחורה עדיין בקשר טוב איתי, אם זאת לא נורה אדומה אז מה כן!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע עם להתחתן

הוספת תגובה

• מה אתה מרגיש?

06/03/2007

אתה חושב שאנחנו יודעים אם כדאי לך להתחתן או לא? אתה מכיר את בת הזוג שלך כבר 7 שנים...אתה אמור לדעת את התשובה לשאלה הזאת.

אתה היחיד שמחליט מהן הנורות האדומות שלך.

מה גרם לך לשכב עם אישה אחרת לפני החתונה? האם מערכת היחסים בינך לבין אישתך לעתיד היא תקינה?
    בהודעה שלך לא כתבת שאתה אוהב את אישתך לעתיד...לא ציינת מה אתה מרגיש. ציינת רק מה מצופה ממך "אני אמור להתחתן"...אבל לא ברור לי מה אתה מרגיש באמת?

אם אתה לא רוצה להתחתן אתה לא צריך תירוצים בדמות אישה אחרת. הרגשות שלך בעניין הזה מספיקים בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסבירי לו שאת לא דבר מובן מאליו

ר
    06/03/2007

גם לי היתה את אותה בעיה עם בעלי חוסר יחס וחוסר רצון לקיים יחסי מין. במקרה שלי הוא דווקא
    נראה טוב (גם אני נראית טוב מאד) , אבל לא מספיק חרמן.
    אני אמרתי לו שנמאס לי ואני רוצה להתגרש (אפילו פניתי לעו"ד).
    אח"כ אמרתי לו או שיבוא לטיפול זוגי או שמתגרשים.
    והתחלתי לצאת הרבה בערב (תגידי לו שאת הולכת לריקודי עם, חוגים וכו") שיתחיל לחשוד ולדאוג.
    ומה שהכי מדליק אותם זה להגיד לו "אתה לא רוצה? אין בעיה יש מספיק בחוץ שכן רוצים"
    ואז הבן אדם התחיל פתאום להשקיע כמו אני לא יודעת מה ולא עזב אותי עד שגמרתי (שזה בד"כ לא היה בראש מעיניו שאגמור).בקיצור 3 ימים רצוף קיבלתי יחס טוב במיטה.

תנסי את הכל, אם לא ילך תחליפי אותו. יש מספיק בחורים נחמדים בחוץ שיכניסו ריגושים לחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

ל
    06/03/2007

אי אפשר להגיד שמה שעשית צריך להדליק לך נורה אדומה, בגדול זה היה קורה במוקדם או במאוחר בייחוד אם אתה עם אותה בחורה כל כך הרבה זמן, אל תחשוש מזה, אל תאבק בזה, אני בטוחה שבסופו של דבר אתם תחתנו, אין שום קשר לחתונה וקשר מהצד (חוץ מהעובדה שזאת בגידה) התחושות לא משתנות (לפחות אצלי) אני ממשיכה לאהוב את בעלי ולחיות איתו באושר גם אם יש לי לפעמים משהו מהצד, מה שאני מנסה לומר שזה לא צריך להדליק לך שום נורות, אם זה לא יקרה היום זה יקרה בעוד שנה, וזה ממש ממש לא נורא, אני לא מעודדת את זה אבל אם זה קורה ועושה לך טוב, תמשיך, אל תאבק בזה, בסוף זה יתפוצץ לך בפנים בצורה אחרת
    תעשה חיים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן החששן

אשף
    07/03/2007

החששות שלך טבעיים ולפחות כל גבר שאני מכיר ( חברים, מילואים) היו לו את הפחדים האלה. אז זה שלא ילחיץ אותך. בנוגע לסקס עם ההיא זה לא טוב אבל מה לעשות אצלנו הגברים זה לא ממש מעיד על חוסר הרצינות שלנו עם הבת זוג. הבעיה פה היא אופי הקשר שלך עם הפרטנרית ששכבת איתה . פה אתה צריך לשקול הכל יותר בזהירות ואל תגיד שיהיה בסדר כי רוב הסיכויים שלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיות עם מישהוא זה יותר מרק סקס

מישהיא
    11/03/2007

לפעמים יש עליות ומורדות בקשר
    גם בהקשר המיני
    אל תוותר על משהיא ממשית בשביל קשר סקס-חייתי שכמו שהוא עולה בך כך הוא יתפוגג
    קשר עם מישהוא שבוחרים לחיות איתו הוא הרבה מעבר
    ואם התרגלת לבת-זוג שלך /הסקס נהייה שיגרתי
    אז תגוונו, תלמד אותה "טריקים" חדשים וכו'
    אבל מכאן ועד לוותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי אישה חרמנית שאני אוהב אותה
    יוסי
    05/03/2007

ויש לי 2 מאהבות שגם הן חרמניות... אני לא מפסיק להנות...
    פשוט החיים הטובים...
    קצת קשה לתמרן אבל מסתדרים...

מאחל לכולם רק טוב

הוספת תגובה

• וואלה אחי כל הכבוד...

יוסי
    05/03/2007

איך אתה מסתדר עם 2...?
    אני עם אישתי בקושי מסתדר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכלו לעזור לי
    סתם אחד
    04/03/2007

אומנם אני לא נשוי או משהו כזה כמו רוב האנשים לפי מה שקראתי.
    אבל, אני עדיין כן צריך עזרה בזוגיות שלי עם חברה שלי.
    אנחנו ביחד כבר שנה וחצי, ובחודש חודשיים האחרונים פשוט לא בא לה, או שאין לה כוח ולא בא לה.
    ואני יודע שאם לא הייתי עושה לה את זה או משהו כזה היא הייתה מספרת לי... כי היחסים שלנו מאד פתוחים, בעבר קרה משהו שאני חושב שהרבה אנשים פשוט היו "מחלקים",מעבירים, והיא באה וסיפרה לי למרות שלא היה מצב שאני אדע עליו.
    והשאלה שלי היא האם יש דרך שאני יוכל לעזור לגירוי המיני שלה או שכן "יבוא לה"..
    אשמח אם תוכלו לעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תוכלו לעזור לי

הוספת תגובה

• למה לא בא לה?

06/03/2007

אתם צריכים למצוא את הסיבה לירידת החשק המיני. אני ממליצה לך לשים הודעה בפורום השכן "מין וסקסולוגיה" שם יש סקסולוגים מומחים שיכלו לעזור לה, וכמובן - לשקול לגשת לייעוץ זוגי.

לפעמים קל יותר להיפתח בפני אדם שלישי מאשר בין שני בני הזוג. מניסיון - ייעוץ זוגי עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סתם אחד
    06/03/2007

אני אעביר את ההודעה לפורום השכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה בלי אושר
    שירה
    04/03/2007

אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!

מה עושים כשנשואים לבעל עצלן שכל הערב רובץ על הספה ולא מזיז אצבע?
    מילא לא עוזר בבית....אבל מה איתי??????

איך פותרים חמש שנים של תסכולים מיניים???

לקביעת תור
    סגירה
    נשואה בלי אושר

הוספת תגובה

• יש כאן עוד שירה אני רואה...

סקרן
    04/03/2007

שלום שירה, עוד כמה דקות יגיעו כל ההצעות איך לפתור את כל הבעיות...החבר'ה כאן נורא נדיבים, ואדיבים...
    יש כאן כמה שיציעו לך עזרה מהירה, ופשוטה..רק תבחרי, תהיה לך כאן בחירה גדולה, אבל תחשבי טוב טוב לפני שאת מחליטה לחפש בשדות זרים, לא תמיד הם עוזרים...
    ושלא תביני לא נכון אני סקרן לא סגפן, אבל לך אסור לעשות צעד פזיז, שאח"כ לא ניתן אותו להזיז..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו, שאני לא צריכה הצעות

שירה
    04/03/2007

אין שום שום עניין בלקבל עכשיו פניות מכל מיני נשואים שמחפשים..זה לא הייתה הכוונה שלי...
    ראיתי כבר את כל שרשורי הענק שפתחתם פה. אותי זה לא מעניין...

אני מחפשת מישהו שהיה במצב שלי ויודע איך אפשר לצאת מזה.

אם אני ארצה למצוא לי גבר לשעשועים, תהיו בטוחים שאני לא אחפש באינטרנט. יש לי מספיק הצעות בעבודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה העזרה הצנועה שלי..

סקרן
    04/03/2007

תראי, דבר ראשון קחי אותו לשיחה ותסבירי לו מה את מרגישה לגביי המין שלכם! הוא בעלך לא? אם איתו את לא יכולה לדבר אז אם מי כן? תנסי להסביר לו שהוא חסר לך ואת רוצה אותו יותר, תתחילי ליזום את הסקס, תקני בגדים סקסים ומגרים, תיקני תחתונים וחזיות מגרות ומפתות, תהיה יותר נועזת איתו, תפתי אותו, תשאלי אותו מה הוא אוהב בסקס, מה הוא רוצה, מה הוא מצפה, יכול להיות שגם לו חסר אבל הוא לא יודע שגם לך זה חסר, ולא יודע אולי איך ליזום מחדש..אם לא תדברי איתו ולא תספרי לו מה את רוצה וצריכה, לא תוכלי לפתור את זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

יעלת החן
    04/03/2007

שירה יקרה
    אפשר לקחת מאיתנו הרבה, אבל אי אפשר לקחת את חופש הבחירה.
    התיאור הקצר מאוד שלך עצוב.
    אשאל אותך שתי שאלות 1) האם את אוהבת את בעלך למרות חסרונותיו?
    אם כן אני בטוחה שתמצאי את הדרך הטובה ביותר לטפל בזוגיות שלכם.
    2)אם אינך אוהבת אותו - שום דבר אינו מצדיק להשאר בקשר כזה.
    מצאי את הדרך בקצב ובמינון המתאים לך לצאת משם.
    הבחירה היא שלך. אשמח לעזור לך אם תרצי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית - אני אהבתי אותו

שירה
    05/03/2007

אבל אני חובת שיש לו בעיה...הוא איבד את שמחת החיים שלו. הייתי שמחה לעזור לו ליהנות יותר מהחיים...אני פשוט לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי כמה עצות בשבילך...

שירה המקורית
    04/03/2007

ראשית כל, למה השתמשת בשם שלי לא יכולת למצוא לך שם אחר.
    טוב אז מנסיוני במערכת הנשואין את האשמה בדבר, את מאפשרת לו לשבת ולא לעשות כלום.
    הכיני רשימת מטלות וחלקי את העבודה ביניכם. או תאמרי לו צריך לעשות כך וכך וכך החלט מה אתה עושה.
    אני עשיתי זאת עם בעלי , דיברתי איתו בצורה מאוד יפה, בל עצבים וכעס, הסברתי לו עד כמה קשה לי והוא הבין. האמנם לוקח לו שעות לעשות כל דבר אבל מה אכפת לי העיקר שהדבר נעשה.
    תנסי וכתבי האם זה עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, לא שמתי לב שיש כבר שירה

שירה
    05/03/2007

היו לנו מאות שיחות על זה...אני מבקשת ממנו לעזור לי עם הספונג'ה והוא אומר שיש לו רק יום חופש אחד בשבוע והוא לא מכון לבזבז אותו על זה....אבל גם אני עובדת. אז הוא אמר שמבחינתו שלא נעשה היום ונדחה לשבוע הבא. אבל הבית ג'יפה....וחוצמזה - זה לא מה שמפריע לי בעיקר.
    שתביני, אני נראית טוב. אני רזה, אני בכושר , אני מטופחת - גברים אחרים רואים את זה אבל אני לא. יש לי קריירה, אני מרוויחה טוב, שנינו מרוויחים טוב - אבל הוא פשוט נהיה עצלן. הוא השמין נורא, רואה טלוויזיה כל הערב, לא רוצה לצאת, לא שואל, לא מתעניין, עושה איתי סקס של דקה וחצי ונרדם.....מה אני עושה איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת זה נשמע לא טוב..

שירה א'
    05/03/2007

לדעתי, ראשית כל אם שניכם מרווחים טוב תביאי מנקה פעם בשבוע, הרבה זוגות עושים זאת וזה פתרון נפלא.
    לגבי היציאות - פשוט תזמיני כרטיסים להופעה, לסרט, תקבעי עם חברים, תהיי את היוזמת. תאמיני לי לא תהייה לו ברירה והוא יצא מהבית. וכמובן כשאת יוצאת תתלבשי בצורה סקסית והכי חשוב תרגישי סקסית. ברגע שהוא יראה שאת מושכת תשומת לב לדעתי זה ידליק אותו. בעלי נדלק רצח מכך שהוא רואה שגברים מסתכלים עליי ובוחנים אותי ואני מרגישה סקסית בטירוף.
    לגבי ההשמנה- תנסי לגרור אותו איתך למכון כושר ותסבירי לו שזה חשוב לך וגם לו כדי שיראה טוב. גברים שמנים ממש לא מושכים אותי, וזה ברור לי מדוע זה מבאס אותך.
    בקיצור אל תרימי ידיים, איתו התחתנת ובו התאהבת וכנראה שלא סתם. אם זה לא יצליח תמיד אפשר ללכת לטיפול זוגי. אבל זה רק אחרי שתנסי באמת לעשות הכל כדי לשפר את המצב,
    במיוחד אם יש לכם ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מוזמנת לבוא אליי..

ליאור
    05/03/2007

עם יש לך בעיות בחיים המיניםם צרי קשר וממש ממש לא תיצטערי על כך..
    אני אפנק אותך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי פתרון בשבילך...

יוסי
    05/03/2007

את צריכה ליזום...להתחיל איתו... להדליק אותו...
    ולספר לו מה את מרגישה וה את רוצה...
    אם זה לא עוזר...הפתרון זה להתגרש או למצוא מאהב או להמשיך ולהיות מתוסכלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי, תזמי משבר ביחסים.

06/03/2007

לדעתי, הגיע הזמן לנער קצת את הבעל העצלן שלך ולהסביר לו שהחגיגה נגמרה. אני חושבת שמהלך חמש השנים האחרונות את אומנם הסברת לו מה מפריע לך, אבל הוא לא הצליח להפנים את חומרת העניין, לכן את צריכה להגיב בקיצוניות יותר.

תסבירי לו שככה זה לא יכול להימשך. שאת לא מוכנה לחיות את חייך בצורה הזאת ובידיו יש שתי אפשרויות: להצטרף אליך ולנסות להחזיר את הטעם לחיים או לארוז לעצמו מזוודה קטנה ולחזור לאישה היחידה בעולם שמוכנה לסבול כזו התנהגות - אמא שלו.

חשוב שתהיי רצינית ושתהיי מוכנה ללכת עם זה עד הסוף. אני מבטיחה לך שגם הוא לא נהנה מחייו היום...אבל חשוב שהוא יבין שמבחינתך הגיעו מים עד נפש.

העצה שלי כמובן לא סותרת את שאר העצות החכמות שקיבלת - ליזום! ליזום! ליזום! את רוצה שינויי בחיים? את צריכה לעבוד בשבילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיזבי אותו

ddt
    06/03/2007

הייתי במצב דומה וקמתי והלכתי ושיניתי אווירה הבעיה עם אנשים שהם יודעים על פי רוב שהם עשו טעות בבחירה אבל מושכים את זה מתוך הרגשה שאין להם חשק להתחיל מחדש ולכן אולי המצב ישתנה אבל בתוך תוכם הם יודעים שזה לא יקרה ואז הם תקועים עמוק עם הראש וסובלים.
    אם את מרגישה את מה שאני מדבר עליו ויודעת שזה די קרוב למצב בו את נמצאת אז בפשטות תנתקי ותתחילי מחדש והפעם עם נסיון של מתי צריך להגיב לתופעות כאלו
    תשובה:זמן קצר לאחר שהן מתחילות ולאחר נסיון כנה לתיקון המצב או כאשר מבינים שאין אם מי ועל מה לדבר.
    החיים קצרים מכדי להמר עליהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהההה שאלה קשה של 5 שנים ....

TBIG
    07/03/2007

גברתי היקרה , (מאוד) פעם אחת חיים בחיים ואין סיבוב שני!
    אז ב ה צ ל ח ה וקדימה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את עציץ

אשף
    07/03/2007

תראי באדולינה צודקת במאה אחוז. הוא כנראה לוקח אותך מובן מאליו והערך שלך בעיניו כמו עציץ . העציץ מונח שם על המדף ועושים טובה שמשקים אותו וזה נורא ברור שהעציץ תמיד ישאר במקומו . יקירתי ניעור רציני יבהיר את העניינים לכאן או לכאן. ואם זה לא עוזר אז תתגרשי. חד וחלק. וגרך אגב לא כתבת אם יש לכם ילדים או לא כי בעיניי זה משנה לגבי מידת המאמץ מצידך בכל העניין. רק שיהיה לך ברור לרוב בגידה לא מביאה אושר אולי רק הופכת את המצב לנסבל יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי אליך שירה

אשף
    07/03/2007

מצטער באדולינה התכוונתי לשירה. רק הסכמתי למה שאמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי פתרון לבעיתך

mr. love
    09/03/2007

את צריכה מאהב כמוני...אם הסתקרנת, צרי קשר ואפרט הפתרון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תחכי שיקרו ניסים . תמצאי חבר

סמי
    10/03/2007

מתאים שקצת יוריד ממך מתחים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכן למלא את החסר

חוטא
    11/03/2007

עצה לי לך , על תנסי לשנות אותו , תתחילי לדאוג לעצמך , נשוי מוכן למלא את החסר לך
    כשם שאת תמלאי את החסר לו.
    שלחי לי מייל ונמשיך באופן דיסקרטי
    החוטא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת התחלה

מ.
    13/03/2007

השאלה הראשונה היא האם יש לכם ילדים ? זה מכתיב את הסיבוך.
    השאלה השנייה היא האם העייפות שלו מוצדקת : באמת עובד בלי סוף ? מחלה ?
    השאלה האחרונה היא האם יש סיכון לאלימות ?
    בהנחה שאין ילדים, ושאין סיבה מוצדקת לבטלנות, ושאין סיכון של אלימות אני הולך עם באדולינה.
    כלומר תיצרי משבר. אם עכשיו כשהכול קל, תקבלי את ההתנהגות הזאת, מתי תוכלי להגיד "עצור" ?
    באופן כללי, לא נראה לי שדברים ישתפרו מעצמם.

טוב, עכשיו השאלה : מה זה משבר ?
    קל לייעץ וקצת מסובך לבצע, אבל הרעיון הבסיסי הוא להצהיר שכך את לא מוכנה להמשיך, ולהבהיר לבן זוגך שהוא "על תנאי". בעייה קלה : את צריכה להיות מסוגלת לעמוד מאחורי האיום (כלומר לעזוב אם הדברים לא משתפרים). אחרת את תגרמי עוד נזק ליחסים.

נקודת התחלה שנייה : איפה הבחור נמצא (אני יודע שהוא על הספה, אני מתכוון איפה הראש שלו) ?
    מה עובר עליו ? איך הוא רואה את הבעיות / מצב ? הוא מרוצה ממה שיש ?

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תצרי קשר איתי ואני אשגע אותך

אבי
    26/04/2007

שמי אבי.
    אני לא......זה ואני לא.....זה..........וזה.....וזה.... אבל אני
    נשוי34 +2 אוהב ולא מפרק אבל אני.....
    אוהב לזיין לפנק למסEז לטרף ללקק למרוח ו.................
    להפרד עד הפעם הבאה או לא.
    בישבילי ואם נפגש גם בישבילך השמיים יהיו לנו רק ההתחלה
    בכול אופן הרבה בריאות ואושר ועושר.

[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרי קשר

dave
    27/04/2007

למייל [email protected] ואשתדל לפצות על התיסכולים המיניים שלך
    וכמו כן אולי אוכל לעזור לך עם הבעיות בחיי הנישואים ואת תעזרי לי גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוקחים מאהב...

אייל
    29/04/2007

רצוי שיהיה שכן לא ממש קרוב ונשוי גם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה יקרה
    אשף
    03/03/2007

אני מסכים איתך בהמון דברים. את מדברת לעניין . ולא. ההסבר שלך לא יצא ורוד מדי. תאמיני לי שאם אפגוש אי פעם מישהי זה יהיה אך ירק לצורך שיפור הזוגיות שלי אם אישתי ואצפה שכך תנהג גם הפרטנרית שלי אחרת זה יהיה סתם הרסני וזה לא ילך. הבן/בת זוג חייבים להיות במקום ראשון ולא עניין מאבד את העיקר. אני רק לא מסכים איתך שזה בסדר. כי זה לא . אל תשכחי שכל אלה שלא מחפשים סטוץ , הגיעו למצב הזה בעל כורחם. תאמני לי שרובינו לפחות היה מעדיף שהזוגיות שלנו תיראה אחרת. בכל אופן אני מתנצל על החטטנות ושמח שיש לך ראש מספיק פתוח לדבר גם על חייך האישיים. את בסדר.

לקביעת תור
    סגירה
    באדולינה יקרה

הוספת תגובה

• מחפש יקר...תודה לך.

04/03/2007

אני מסכימה איתך לגמרי....

אבל אתה יודע איך זה - תשוקה זה סם עוצמתי וממכר בדיוק כמו קוקאין. ברגע שהסכר נפרץ, אתה מוצא את אצמך מתמודד עם פיתויים שלא חלמת עליהם לפני זה. מצד אחד אתה מרגיש בן 16...מצד שני - האם באמת גיל 16 היה כזה מוצלח??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה כנסי!!!!!!!!!!!!!!!!!
    טום
    03/03/2007

מחפש קשר דיסקרטי עם אישה נשואה... מאזור המרכז

לקביעת תור
    סגירה
    נשואה כנסי!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• מחפש קשר דיסקרטי עם אישה נשואה

טום
    03/03/2007

השאירי בבקשה הודעה במייל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבתי אחרי העדרות של כמה ימים
    ממגנט מדוזות
    03/03/2007

מה שלומך באדולינה
    רואה שיש חיים בפורום
    אך עקב עבודה נעדר לא פעיל
    אז מי כאן

הוספת תגובה

• ברוך הבא!

04/03/2007

שלומי מצוין, וגם הפורום נראה חי ובועט...
    מקווה לראות אותך כאן יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כאן חי ובועט

ממגנט מדוזות
    09/03/2007

אך אשמח לעזור לענות ולספר על חוויותיי
    מה איתך תספרי לנו על עצמך קצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אני

14/03/2007

לי תמיד קשה לספר על עצמי..אני אף פעם לא יודעת מהיכן להתחיל.
    נתחיל מהעובדות: אני נשואה באושר כבר 10 שנים בזוגיות פתוחה. אחרי תלאות, עליות וירידות גילינו שסקס עם אחרים זה לא בגידה , כי זה צורך טבעי לגמרי - אבל לשקר ולתחמן זה בגידה.
    אנחנו עדיין מגששים בעולם הזה של הזוגיות הפתוחה, עושים המון טעויות, לומדים המון אבל הכי חשוב: נהנים כמו שלא נהננו כבר שנים!

תורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 39 נשוי לחברתו הראשונה
    דני
    02/03/2007

שלום לכולם ,אני רוצה לשתף אותכם במצוקותי הנפשים
    אני נשוי 16 שנה ,אישתי היתה הראשונה שלי ,לעומתי לאישתי היה נסיון עם כ 4 גברים לפני
    באחד הערבים שוחחתי עם אישתי ,ואך שהוא השיחה הגיעה מצידה לאקס המתולגי שלה,והיא הזכירה
    סטוץ שהיה לה איתו לאחר שהם נפרדו (לפני כניסתי לתמונה),שהתרחש במקום לא שיגרתי
    מאותו שיחה ראשי לא מפסיק להתעסק בזה ,כל בטחוני ירד ,והתחלתי לאכול את עצמי ,אך
    בעצם לא השכלתי לחוות מין עם נשים נוספות לפני הנשואים.
    וכל האבסורד שאני פשוט מקנא באשתי על נסיונה ,אולי זה ישמע לכם ילדותי ,אבל אני במצוקה
    מה אתם ממליצים ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בן 39 נשוי לחברתו הראשונה

הוספת תגובה

• דני, זה לא יהיה קל

04/03/2007

אבל אתה צריך להתבגר. דבר ראשון - קנאה היא תכונה איומה ונראה במיוחד בין בני זוג. תפרגן לה, ותפרגן לעצמך - מתוך ארבעה גברים שהיו לה היא העדיפה אותך. אתה עשית את הבחירה בה מתוך חוסר ניסיון, והיא לעומתך בחרה בך מתוך ידיעה שאתה הגבר שמתאים לה .

דבר שני - איזה המלצה בדיוק ציפית לקבל? אם אתה מחפש תירוצים בכדי להשוות את הניסיון המיני שלך, אל תפיל את זה על אישתך. תתמודד עם זה שאתה מחפש חוויות מיניות נוספות - זה בסדר וזה נורמלי - אבל אל תצדיק את הפעולות שלך בעברה המיני של אישתך. קח אחריות על המעשים שלך.

שלישי ואחרון - מה ליבך אומר לך? (לא הראש, לא האגו - הלב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

דני
    04/03/2007

אני בדילמה ,מצד אחד אני יודע שהתנהגות שלי ילדותית ולא בוגרת ,ואישתי לא צד בעניין
    ומצד שני אני משוכנע שבגידה חד פעמית ,תשחחר אותי מתסכולי הילדותים
    יש לצין שהתחתנתי צעיר מאוד ,ואולי לא בוגר מספיק
    לגבי הלב ?
    הלב רוצה שהנפש תהיה יותר בריאה
    אני מפחד שבמידה ולא ,אנסה לטעום בחוץ ,נפשי לא תרגע ,ואחיה בתחושת פיספוס
    תודה
    דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני ידידי

אשף
    04/03/2007

מה שאתה חווה עכשיו הוא דבר מאד טבעי . אבל תקח בחשבון שאישתך בוטחת בך מספיק כדי לשתף אותך בחוויה הזו וסביר להניח שגם בוטח בעצמה מספיק כדי לדעת שזה היה ונגמר. אם אתה נמשך לאשתך אין שום סיבה שלא תעשו ביחד סטוצים לא פחות משוגעים(זכור שגם עם מי שאוהבים אפשר להזדיין וזה גם יכול להיות פרוע). אם אתה מרגיש תסכול מחוסר הנסיון המיני שלך עם נשים אחרות תפסיק להיתלות על מה שאישתך סיפרה לך. היא לא עשתה שום דבר חריג או רע. תנסה למצוא לך סטוץ חד פעמי ותראה איך תרגיש. והכי חשוב ידידי אם אתה יכול שלא לעשות את זה אז עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרפרים וההתרגות נותן טעם לחיות
    אבי
    01/03/2007

את צודקת מסכים אל תפחדי תחיי את היום חיים בלי ריגושים זה לא חיים

הוספת תגובה

• לב אני מפחדת רצחחחחחחחח

צמאה לתשוקה
    01/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת שמלקקת לבעלה כל 5 דקות,
    רינת
    01/03/2007

הוא מצווה עליך לרדת לו?
    הוא מצווה עליך גם לבלוע??
    אמרו לך שאת השפוטה שלו?
    בלי להכיר אותו, אני בטוחה שהוא מזלזל בך ומשפיל אותך.
    תעיפי אותו לעזאזל...
    הכל צריך להיות הדדי.
    מה הוא חושב, הוא אלוהים?
    אני ממש מרחמת עליך... מסכנה...
    אבל... את יותר מטומטמת ממנו... זה בטוח.
    אם היית נמצאת עם גבר אחר, הוא היה מתנהג אליך אותו דבר,
    כי את מזוכיסטית.

הוספת תגובה

• הלו?

כוכב
    04/03/2007

נכוןןןןןןןןן רגע אולי הם בכלל בעינייני עבד ושליט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גם גישה כזו

04/03/2007

את לא יכולה לשפוט אותה....אבל כדאי לדעת שלפני שנה או שנתיים התפרסם ספר שהפך ללהיט. אני וזכרוני המעופש כמובן שלא זוכרת את שמו או את שם המחברת, אבל אני זוכרת את המסר שלה: היא טענה שבשביל לשמור על נישואים טובים צריך לספק את כל צרכי הגבר, גם המיניים. אם תספקי את צרכיו הוא לא יחפש סיפוק בחוץ וגם יהיה פחות עסוק בעצמו ויותר מפנק, מתחשב, עוזר...

הספר הזה הפך לרב מכר ואף כתבו עליו כתבות בעיתוני הנשים בארץ.....אז כנראה שיש כזו גישה והיא יותר פופולארית ממה שנדמה...מעבר לכך - בזוגיות אין מקום לאגו. תחשבי על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי לא רוצה להרגיש פרפרים השיגרה
    צמאה לתשוקה
    28/02/2007

הורסת כל חלקה טובה .....איך היתי רוצה להרגיש .......את האנדרנלין , כאבי בטן רעידות בכל הגוף הלהטטטטטטטטט אאך כמה שהוא חסר אחרי כל כך הרבה שנים ביחד כל כך בא לי לבגוד בו להכיר משהו אחר להיתרגש מחדש להרגיש מחוזרת ......נסיכה מאוהבת .אבללללללללללללללללללללללללללל אבל עצוב אין לי אומץ יש לי בעל קנאי בטירוף אני ניראית מצויין לגילי חתיכה ( בת 36 אמיא ל 3 ) איך אני מיתגעגעת לחיזרוים לאהבה הכל קמל הכל משעמם הכל שיגרתי שיגרעעעעעעעעעעעעעעע נורא יש כזה חוסר כשהכל מעיק החיים קשים בית עבודה קשה ילדים כלכלית הכל מעיק על הזוגיות ........אין כסף לבילויים ,,,,,ליצאות ,,,,,לבתי מלון .............ולכן הכל רדוד ........ ושלא תבינו אותי לא נכון לא רוצה להיתגרש אוהבת את המישפחה והילדים והמסגרת לא רוצה לצאת ממנה טוב לי בריא לי ולילדייייי אבל חסר לי תשוקות סוערות .......אני עקרב ומרגישה כמו בכלוב ............סוריייייי זו הרגשתי אולי יעבור נראה :)

הוספת תגובה

• מבין אותך מאוד

עומר
    28/02/2007

היי
    אני מבין אותך מעולה, השיגרע היא דבר נוראי
    אני כרגע גרוש וחלק מהסיבות הן השיגרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומר נכון השירעעעעע רעה מגעילה

צמאה לתשוקה
    01/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לצמאת תשוקה

סקרן
    01/03/2007

זאת את הלביאה מלפני שבועיים נכון? אני מזהה אותך לפי הכתיבה..
    תראי לביאה את בבעיה..
    את נשמעת לביאה אמיצה, אבל לא ממליץ לך להציץ החוצה...
    למרות שאת צמאה לתשוקה, למרות שאת רוצה קצת להיות נחשקת, ולהרגיש שוב מיוחדת
    בעל קנאי? באמת שלך לא כדאי...
    למרות שאת רוצה פרפרים, ורוצה שוב ריגושים מטריפים
    בעל קנאי בטירוף?! לא כדאי לך לפרוס כנפיים, ולנסות לעוף.
    עדיף להמשיך עם השגרה המשעממת, היא לא ממש הורגת, אלא יותר מתסכלת...
    אם תנסי לשבור אותה כשיש לך בעל קנאי, הוא יכול לצערי לשבור אותך
    וזה אולי ישבור את השגרה, אבל זה יהיה רע...לא נראה לי שזה מה שאת צריכה...
    מצטער נשמה, לא כדאי לך בחוץ, בשבילך זה יהיה יותר מידיי לחוץ...
    תנסי לפתור איתו ביחד, תנסי להדליק אותו עליך, תנסי לפתות אותו, עם לבוש סקסי, עם דיבור מגרה ומפתה, אולי זה יעשה לו את זה, אולי הוא יתגרה, אולי טיפה ישתנה.
    תנסי להראות לו כמה את סקסית, כמה את שווה ומפתה...
    תשאלי אותו מה הוא אוהב, מה הוא רוצה לנסות, אולי בא לו לחדש, אולי בא לו להתנסות
    בכל מקרה אל תנסי להכניס לו לראש שאולי הוא רוצה להתנסות בחילופי זוגות, או משהו בסגנון, לא נראה לי שהוא ישמור על פאסון, הוא יחשוב שאת רוצה...ואז זה יהיה אסון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה - שמח בשמחתך, אני שמח בשבילך
    אחד וגם יותר
    27/02/2007

תתפלאי..........................
    מי שמשקיע רואה תוצאה.

שנים הייתי בבעיה- בבית היה רחוק מאהבה
    היו קשיים, משברים, מריבות - וזה הרחיק פלאים.
    אמרתי לעצמי- אם ככה אפשר לחפש בחוץ
    הכרתי נשים......
    אבל בפנים, בליבי, ידעתי שזה לא מתאים
    למרות ש.... אלף ואחד דברים
    ואמרתי לעצמי- אתה משקה את הגינה של השכן
    מה אתה משקיע באחרת, בזרה, באחת שמחר מי יודע מה?
    הבנתי ממחשבה עמוקה
    שאין כמו בביתך..........
    תשקיע באישתך !!!!
    מה אתה נודד רחוק
    בדרכים, בשבילים...... לא ישרים
    למה לך כל המשחקים, הלחצים, המרוחקים
    מה אתה דפוק ?
    שב בשקט ותחשוב
    חשבתי - על מה מושתתת (כל) מערכת יחסים (בכלל) ?
    והבנתי
    על כבוד הדדי
    ואמון
    ויש עוד רשימה נלוות ארוכה
    כולל הפרחים, אהבה ותשוקה.....
    אבל טהורה, נקיה, אמיתית !!!
    קח את הזוגיות שלך לשם!
    צעקתי לעצמי
    אחרי ש.....הלכתי בדרכים....
    אחרי שראיתי, שמעתי, תרתי ומצאתי...........

עזבתי - כי הבנתי
    חזרתי לביתי
    אמרתי לעצמי - כאן ביתי, זו אישתי, אילו ילדיי היקרים.
    תבנה כאן, תשקיע כאן, זה הבית שלך, הגינה שלך, ריבון העולמים
    וואלה..................., יצא פלא
    אתה משקה ומתחיל לצמוח
    פתאום דברים מסתדרים... ..ו.. צומחים פרחים
    ממש בבית שלך...........
    מתחת לאף שלך

נישארתי לטפל במסגרת שלי
    בחלק שלי
    ודי
    למבין

הוספת תגובה

• אחד וגם יותר

27/02/2007

דבר ראשון - כל הכבוד לך. הלכת בדרך הקלה, אבל הבנת בסופו של דבר שאין קיצורי דרך. שאין מתנות חינם ושבשביל דברים טובים באמת צריך להתאמץ...

דבר שני - אני מתחננת בפניך - תשרשר הודעות. כפי שאתה רואה רבים מצליחים לעשות את זה ובדקתי ואין תקלה טכנית באתר. כשאתה פותח הודעה חדשה בכל פעם זה הופך את הפורום למבולגן...אף אחד לא מצליח להבין בתגובה למי אתה עונה ובאיזה הקשר.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבר האמיתי? - לגברת ל' המיסתתרת
    אחד וגם יותר
    27/02/2007

הדבר האמיתי? - כבר הייתי שם חמודה
    עשי לי טובה, אל תנסי להתימר ולומר לי מהיכן אני מדבר
    כי מה שאת לא יודעת עלי - זה הרבה
    הייתי בחרא ויצאתי מזה- את הניסיון שלי - לא את ועוד אלף כמוך, גברים ונשים- יצליחו לטשטש, .... גם לא התאווה והתשוקה מצליחים לטשטש, דעה צלולה ונכונה
    הבנתי כבר שקשה לך לשמוע את האמת, כי את עמוק בבוץ
    ******הודעה נערכה******
    נא לשמור על שפה נאותה
    מקווה שלא יהיה לך מאוחר מידי

הוספת תגובה

• אחד וגם יותר

ל
    27/02/2007

בשבילך אני עמוק בתוך הבוץ.. בשבילי.. אין חוויה אדירה יותר מזו..
    כנראה שאתה באמת לא יודע להעריך את החיים הטובים אם היית שם...
    כנראה שאכלת אותה בגדול והתסבכת עד מעל הראש
    אז זאת כבר בעיה שלך חמוד, אל תוציא את התיסכולים שלך עלינו, אנחנו נכנסנו לפורופ הזה כדי להנות ולא לשמוע הטפות מוסר מיותרות, תאמין לי שאנחנו בני אדם ולפעמים המצפון שלנו עובד, אבל התחושה הנהדרת הזו (שכנראה אתה לא יודע מה היא) לפעמים וברת על המצפון ומה שנשאר זה להנות מהרגעים היפים האלה...
    אין לי כוח להתנצח איתך יותר.. אז מיותר שגם תענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל שיגרתי
    כפיר
    26/02/2007

רוצה לחוות דברים חדשים פנטזיות מגשימות
    אישתי 10 אבל מחפש אטרקציות בדיסקרטיות
    מחפש דברים מרתקים

לקביעת תור
    סגירה
    הכל שיגרתי

הוספת תגובה

• מה מרתק אותך?

27/02/2007

איזה פנטזיה אתה רוצה להגשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתוקק לסקס משגע
    jr
    26/02/2007

אז ככה זה שאתה נשוי , ואחרי מספר שנים מתברר לך שחיי המין שלך בעצם כמעט לא "חיים" אין לך פרטנר למשחק שאתה כל כך אוהב ...
    לא יודע מה לעשות , מצד אחד לא רוצה לפגוע מצד שני סובל , למי יש עצה?

לקביעת תור
    סגירה
    משתוקק לסקס משגע

הוספת תגובה

• שגרה בזוגיות

ללי
    27/02/2007

תראה, לשמור על זוגיות טובה במשך הרבה שנים זה לא משהו בא ברגל.....אתה צריך לעבוד בשביל זה. אם הבסיס שלכם הוא טוב אז אתה יכול לשנות דברים. אם מהיום שנפגשתם אז הקטע המיני לא היה משהו אז ככה זה תמיד יהיה..אבל פעם היה לכם כיף וטוב ביחד אז אתם יכולים לעבוד על זה ביחד. ככה גם תוכל להנות מפרטנרית במיטה וגם לא תהרוס את המסגרת שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה