מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפס ידידה לפלירטוטיםליאור11/02/2007
שמי ליאור ואני נשוי 14 שנה בן 45 .אני מחפס חברה לשיחות לב וליחסים אסורים.
אני מת על אשתי רק שאין לנו חידושים והמצאות.
אני מחפש מישהי שמרגישה כמוני ומחפסת מישהו אמין שכייף איתו.
אני מודה אני מאוהב במין מת על מישחקים מקדימים מת על פינוקים.
אם את כזאת שמחפשת ריגושים אני כאן לשרותך.רק בטוב.
זיכרי נסי לא תפסידי.הרווח כולו שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אני מת על מין ועל משחקים מקדימים"
ניקול12/02/2007מעניין אם גם אישתך הייתה אומרת את אותם הדברים עליך.
פגשתי הרבה גברים שטענו שהם "מיניים ומפנקים", אבל האישה שלהם קראה להם "בטטת כורסא עצלנית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקול, ניקול
סקרן12/02/2007הח'ברה פה מנסים למצוא משהו חדש, חוויה חדשה, ואת בכח מנסה להרוס להם את ההרגשה, לא מתאים כפרה עליך..תני לאנשים פה להנות..את לא נראית לי נשואה ולכן לא כל כך מבינה את התחושה, את ההרגשה של הרפתקאה חדשה...לפעמים גם כשהנישואים טובים, חייבים ריגושים לא שגרתיים, את יודעת חדשים.. אין מה לעשות אלה הם החיים..ואם טעיתי ואת נשואה אז סבבה, תדאגי שהגבר שלך לא יגיע לכאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהיא התכוונה
נסיכה12/02/2007שפה כולם מציגים את עצמם כמאהבים מושלמים אבל בפועל אין כל כך הרבה כאלו מסתובבים בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי יש משהו במה שאת אומרת...
סקרן12/02/2007לא כולם מאהבים מושלמים, לא כולם ולנטינו, זה נכון. כדי להיות מאהב מושלם, קודם צריך לגרום לאשתך לחשוב שאתה כזה.. חייבים קודם לספק אותה במיטה, לתת לה להרגיש את החוויה, ורק אז אם לא מספיק לך לא בגלל שהיא לא טובה, אלא בגלל שאתה רוצה עוד, אז תלך ותבגוד..וגם אחרי שחשבת על זה טוב טוב.. ככה אני מאמין. אבל חמודה לא כל מי שבוגד יכול להיות מאהב טוב, לצערכן, רוב הגברים חושבים שהם טובים ואחרי חצי שעה שופכים ואז הם עייפים. אבל מי אשם? אתן אשמות! אולי אתן לא דורשות מספיק? גם מהמאהב...מספיק לכם שהוא רק הכניס איזה ריגוש קטן, שינוי קטן , קצת תשומת לב...שזה מה שהלב שלכן רוצה.. בכל מקרה ראיתי שאת מצאת לך מה שחפשת.. יפה לך..וכן ריגשות אשם ונקיפות מצפון זה טבעי ואנושי, ולעיתים בגידה קטנה משפרת את חיי הנישואים. כי הבוגד בדרך כלל מנסה לפצות את הנבגד, ומנסה להשקיע בו יותר, ואז זה משתפר...
תמשיכי לעשות חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כל כך צודק
נסיכה12/02/2007אנחנו באמת לא יודעות איך לדרוש...מה קרה לכוח הנשי? אולי הוא נעלם אי שם במעמקי הקריירה והפמיניזם...כשהבנו שאנחנו יכולות להסתדר לבד, באמת נשארנו לבד.
אני מצאתי לי ריגוש קטן...אבל המצפון שלי הורג אותי. יכול להיות שגם בגלל הסכנה אז הריגוש רק הולך ומתחזק. כי אני בטוחה שגם לכירופרקט שלי יש אישה מתוסכלת בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן אהבתי את הכנות שיש בך אחלהההה
צמאה לתשוקה14/02/2007אהבתי את הכנות אוהב נשים אבל את אישתך לא מזניח זקוק לריגוש ממי זה בדם האופי שלך ...........לא שאתה אדם רע ככה אתה בנוי אין מה לעשות רק תיזהר נשמההההההה ......כי הבית אישה ילדים זה הדבר האימיתי בסוף השיגרה שיגרעעעעעעעעעעעעעע נכון אבל תכלס אין כמו המישפחה נכון ממי כולם זקוקים לניצוץץץץץ ריגוש אב ל אם אתה מפנק את אישתך היא לא תחפש בחוץ .............אישה בנוייה אחרת רק כשחסר לה רגש פינוקים ..יחס אהבה חום אז היא בוגדת ככה עובד אצל נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ....כולם צודקים
ליאור14/02/2007מה רע מקצת ריגוש מהצד.מה את מפסידה?
למה לא לקבל את זה כטעם דבש ולא כטעם לימון.
זה רק מין.
אני מחפס מישהי לריגושים פינוקים (אני מתחייב בזאת)
מישהי לחייך איתה.
מה פסול בזה?וההפך הוא נכון אז למה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבול מה שרציתי להגיד
ניקול12/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזאת קריאת מילחמה?
ליאור13/02/2007סליחה אבל אם אמרתי ,אולי אכן כך?
מצטער,הלואי והיית יכולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמא ס לי לשכב רק עם אישתיshon10/02/2007
היי אני פונה אליכן בנות נשואות שגם לכן בא לעשות
משהו חד פעמי מהצד בא לכן לנסות משהו עם המון
רגש ופרפרים ולנסות משהו מהצד ללא כל מחוייבות חד
פעמי אני חייב לשכב עם מישהי אחרת שנואשת כמוני מהצד
בלי לפתח רגשות רק סקס ומדהים אני חתיך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן את נשוי?
סברינה11/02/2007אתה מעוניין בסקס מהצד רק לשם הסקרנות? חסר לך ריגושים בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסברינה
shon11/02/2007אני נשוי כבר שנתיים אבל אני מת לריגוש המפחיד הזה לעשות משהו מהצד וזה לא שהסקס
לא מספק אותי פשוט בא לי לנסות דברים אחרים תוך כדי שאני נשוי
זה נראה לי מושך יותר או לא יודע אבל אני חייב לעצמי לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יעזור לך חד פעמי?
מישהי11/02/2007הרי אחרי חודשי-חודשיים כבר תתחיל לתכנן את הפעם הבאה. לפחות אל תשקר לעצמך...תדע בדיוק למה אתה נכנס. אין דבר כזה חד פעמי..כלומר יש - אבל בדרך כלל זה נובע מספונטניות.
אם אתה יושב, מתכנן, בוחר , מחליט זה אומר שהגעת להחלטה מסויימת וזה לא הסחפות. אז רק תיקח בחשבון שפעם אחת רק תעורר לך את החשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שאת צודקת
shon11/02/2007אבל אני חושב שגם אישתי מרגישה ככה ז"א שגם לה בא לעשות משהו מהצד
רק בשביל הריגוש המסויים הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון בשבילך
מישהי11/02/2007כמו בשיר של דיוויד ברוזה, תהפוך להיות המאהב הסודי של אישתך. תפתח מייל חדש ותשלח לה מייל, תשלח אליה פרחים בעילום שם, מתנות קטנות ושקולדים. ובסוף תזמין אותה לבילוי בבית מלון. תדמיין לך איזה סקס יהיה להם אחרי שהיא תגיע כולה מפוחדת ולחוצה לפע הראשונה ותגלה שם את בעלה האהוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון גדול מישהי
מומו11/02/2007נתת לי רעיון גדול , הבעיה היא שהיא תתפתה ואז מה נחשוב?
שהיא מחפשת בחוץ , שנימאס לה , מה אז???
מצב שאתה מפסיד משני הכיוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחשוב בצורה קטנונית
ניקול12/02/2007הוא אמר שלדעתו גם לה קשה ושניהם מרגישים אותו דבר - שניהם חושבים לממש את זה מחוץ למסגרת, אז למה לא להכין לה הפתעה? תחשוב איך זה יחזק את הקשר כשהיא תחשוב שהיא הולכת לבגוד אבל היא תמצא שם את בעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיחות טלפון חושניותסברינה10/02/2007
כבר כמה זמן שאני מנהלת " רומן טלפוני" שגרם לי לתהיות אותן העלתי בשאלתי " האם לבגוד" לפני כמה ימים. מה אתם אומרים? האם שיחות טלפוניות חושניות (שאינן משלבות סקס אלא רק כמיהה לא ישירה בכלל) נחשבות לבגידה? האם עלי לספר לבעלי? האם עלי לנתק קשר עם הידיד " המאהב הפוטנציאלי"? מה עלי לעשות כדי לצאת מהסחרור שהוא גורם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי בגידה רגשית...
אוהב לאהוב10/02/2007יותר גרועה מבגידה שהיא לשם זיון בלבד!
בעיניי בגידה רגשית קשה יותר מאשר יהיה לך סתם סטוץ / זיון / התפרקות גופנית.
נכון שקשה להגיע למצב אינטימי ללא הכרות מינימלית של בן/בת זוג.
את נמצאת במצב שחייבת להציץ החוצה, חייבת לספק את סקרנותך שלא נותנת לך מנוחה ושקט נפשי.
נסי לדבר עם בעלך על רצונותייך. אם הוא אוהב אותך, מבין אותך ויש לכם תקשורת פתוחה וכנה תוכלו לבצע את זה ביחד (כלומר- להוסיף גבר אלכם) או לקבל את הסכמתו.
אם זה לא בא בחשבון, אז שחררי את עצמך, נסי פעם אחת (אך דעי שזה יוביל גם לעוד פעם ועוד..) כי זה ילהיב אותך מצד אחד, אך יכניס אותך למתח ונקיפות מצפון מצד שני. זה סיחרור מסוכן!! שזה יוביל אותך לספר לבעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק...
סברינה10/02/20071. זו לא בגידה רגשית כל כך כי אני לא מאוהבת במישהו אחר וגם לא קרובה לזה.
2. אתה צודק לגמרי בעניין המצפון והסחרור- עוד לא עשיתי כלום ואני כבר מרגישה אשמה.
3. אין מצב שבעלי יקבל את זה שאני אהיה עם מישהו אחר.
4. בעבר שיתפתי אותו בפנטזיה לצרף עוד גבר למיטה אבל לי עצמי אין אומץ לעשות את זה בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי....סברינה
אוהב לאהוב10/02/2007ושוב נחזור להודעה הקודמת שלך "האם לבגוד?"..........ריגושים.
נסי את הריגושים בבית ואם באמת זה לא יצליח וממש תהיי נואשת אז תנסי בחוץ.
לאמיתו של דבר אני נואשתי מהבית (ניסיתי הכל אך הבעיה אצלי הרבה יותר מורכבת מסתם ריגושים) וקשה לי נורא עם זה. אך הצורך הקיומי שלי (חום, מילה טובה, יחס) חשוב מאוד.
במעשים אלה אין את השלם.... למצוא מסתור כל הזמן.........שלא יראו אותך בטעות. כן, זה רע!!!
לכן, ממליץ לך לא להכנס לזה ונסות את הדרכים ה"חוקיות" בבית ובעזרת שותפך לחיים (במלאו מובן המילה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתי זו בגידה
מישהי11/02/2007ןאפילו בגידה יותר חמורה מסתם סקס, כי זו ממש התאהבות...
אם בעלי היה מנהל רומן טלפוני כזה הייתי נפגעת.
את האמת כשאני חושבת על זה עכשיו, הוא באמת נהיה פטפטן בטלפון בתקופה האחרונה. ..אולי יש לו חברה טלפונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש להפסיד
ליאור11/02/2007נסי טוב ,טוב.
לא טוב,ביי ביי.
ממני מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבגידה היא מנטלית ולא פיזית
אשר11/02/2007אם תאונני, זה בגידה?
אם תדמייני, זה בגידה ?
ובכן, הבגידה היא בעצם המחשבה ולא עצם המגע הפיזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אבל בדימיון היא לבד
מישהי11/02/2007ובאוננות היא לבד.
בסיפור הזה יש מישהו חי ונושם בצד השני של הטלפון , בגלל זה זה בגידה. הסקרנות תשתלט עליהם בשלב מסוים והם יפגשו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דווקא מרענן
mirroush03/06/2007אל תרגישי נקיפות מצפון כל עוד את נפתחת בשיחה טלפונית את יכולה לגלות עוד נקודות מיניות בגוף שלך ואת יכולה להשתחרר ממה שמעיק עלייך אני יודע מה אני אומר כתבי לי לאימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברינה
אשף03/06/2007את מה שאת חווה עכשיו כולנו רוצים לחוות. הריגוש שבשיחה עם אדם לא מוכר שמתלהב ממך באותה מידה ואף יותר לפעמים חזק כמו האקט עצמו. אם זה טוב או לא ? זה בהחלט ממלא אותנו באנרגיות. אם זו בגידה? כן זו בגידה אבל מהסוג הבריא יותר. את בוגדת . אבל את בוגדת בדיוק כמו כל הנשים שבעולם. אין אישה שלא פינטזה על גבר אחר שהוא לא בן זוגה.
יחד עם זה מבגידה זו ועד לפגישה וסקס עם אותו אם המרחק הוא עצום. אם את מרגישה נקיפות מצפון כבר עכשיו אז אני מבטיח לך שאת תסבלי פי אלף יותר אחרי סקס עם אותו בחור. ויהיה לך דחף בלתי מוסבר לספר על זה למישהו. וזה מסוכן. אם תספרי לחברה טובה תהיי בטוחה שזה לא יישאר אצלה. זה ייצא בסוף. בכל מקרה שלא תעיזי לספר לבעלך דבר. גם לא על מה שאת עושה עכשיו. זו תהיה אנוכי מצידך. את רוצה לנקות את המצפון שלך גם במחיר של סבל נוראי לבעלך? למה שהוא יסבול? תסבלי את. הרי את התחלת עם זה. את הרעה בכל הסיפור. הוא רואה בך את שותפתו וחברתו הנאמנה. מה את רוצה? לקחת גם את זה ממנו?
אני מציע לך לא לשחק במשחק שאת לא בנויה לו. אם את חושבת שאת בנויה לבגידות ואת יודעת להתמודד עם התוצאות ,באשר הן, אז בבקשה.
אבל אם את כבר עכשיו עם רגשי אשמה אז אני ממליץ לך בחום להפסיק ולהתרחק. בבת אחת. לא לחשוב על הבחור יותר. אני מצטער שאני קצת תוקפן אבל אני הייתי זה שאיבד את התמימות בגלל אישתי.אז מה שאת מספרת מעלה בי זכרונות שאני מאד מנסה לשכוח. אני לא שופט אותך. אני פשוט מביע דעה כנה. יכול להיות שזה לא ימצא חן בעינייך אבל את צריכה לשמוע כמה דעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש ריגושים עם יפיפיהfalcon09/02/2007
אני וחברה שלי דוגמנית נפרדנו מאז יצא לי להיות עם בנות אך הסקס איתן
לא היה בשמיים כיוון שאני מחפש לשכב עם בנות שהן לפחות בסטנדרט
יופי שלה כדי שיהיה לי את הריגוש מהיחסים איפה אני שוב מוצא אחת כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחור שמפש בחורה יפה לסקס מטורף...
מיכל10/02/2007מאמינה שיפה כמו החברה שלך, אם לא יותר.
אבל עושה סקס רק באהבה [הדדית]. משיכה פיזית לא חשובה כשלעצמה. אני מחפשת חיבור נפשי ופיזי. אולי הסקס לא בשמיים, כי אתה לא מתחבר אליהן, ולא רק בגלל שהן לא יפות כמוה.
בתור אחת שהיא מאוד יפה וחתיכה אני יכולה להגיד לך, שזה לא שווה כלום. לא הכול בכול אופן. אתה תוכל להיכנס איתי למיטה, ועדיין הסקס יהיה לא משהו בכלל. מצד שני, סקס עם מישהי פחות בסטנדרטים שלך, תוכל לגרום לך להרגיש בגן עדן. אל תזלזל במשיכה נפשית. בסופו של דבר האיבר הכי סקסי זה המוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
falcon10/02/2007היי דנה אולי לא הבנת אותי נכון אבל אני לא מחפש סתם סקס אלא עם אהבה
וגם אני נראה חתיך אפילו מאוד וזה מה שאני מחפש לומר שאני לא מחפש
סתם סקס אלא עם חיבור נפשי ופיזי בא לך לנסות לדבר פעם כתבי לי
את המייל שלך ונוכל להתכתב או אפילו מסנג'ר ואוכל להסביר את עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ....
מיכל13/02/2007אוקי טעות שלי. סליחה.
אם תראה את זה ותבקש את המייל שלי עוד הפעם אני אתן, ואם לא כנראה שזה לא צריך לקרות.
ביי בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נגה
אפאצ'י13/02/2007את יכולה לרשום לי את המייל שלך ונתכתב יש לי כמה הצעות
בשבילך ככה בשביל הכיף תנסי אם לא יתאים תחתכי
בכל אופן אני ממש חתיך בן 25.5 כתבי לי את המייל שלך
ואשלח לך תמונה אם לא תהיי מרוצה אז אל תתכתבי איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אשף27/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
דייב11/04/2007היי מיכל
אם את רוצה ומעוניינת לשוחח איתי במייל אני אשמח מאוד את נשמעת לי מאוד מעניינת אז אם תרצי אין זו אגדה ואני אהנה ומקווה מאוד שגם את
המייל שלי הוא [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
אייל06/04/2007סקס ללא חיבור נפשי הוא טכני
החיבור הנפשי יוצר אנרגיות ואלו מניעות כמנוע טורבו את הסקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
אייל13/04/2007מיכל
מחכה למייל שלך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לביאה- אובדן תשוקה בין בני הזוגמגע ממכר08/02/2007
היא תופעה שכיחה לצערנו
העדר תשוקה בין בני הזוג הממוסדים - היא נחלת שנינו
אך איך אומר לך ישר וכנה- גם בחוץ לא תמיד מושלם
אין מושלם- לא בבית ולא בחוץ
מינית- זה באמת יכול להיות מדהים, מרגש, מדליק, ממוגג
אך רוחנית- זה לא תמיד עובד, מתיחות, מריבות ודאגות מתחילות לנקר בלב שנחשף
מהחרמן המצפוני
ולכן מעדיף פנויה- פשוט יותר קל לי מצפונית ככה
וחוץ מזה אני מודע שזה לא הפתרון הבריא לבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעוניינת במגע ממכר
מגע ממכר08/02/2007צרי קשר- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימאס לי להזדין עם בעלי אחרי 18 שנהצמאה לתשוקה08/02/2007
מישהו יכול להגיד לי מה עושים אני נשואה מגיל 19 ופשוט אין ריגוש הכל משעמם וזה לא שאנחנו עושים סקס כן אבל הוא כזה טכני ..מציצה ...זיון וגמירה ולישון אי תשוקה אין כלוםםםםםםםםם טכני לחלוטין ובא ללי בא לי כל כך להרגיש את הריגוש הפרפרי ם הלב שדופקקקקקקקקקקק אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך חסר אין לכם מושג כמה אבל אבבבבבבבבבבבבבבבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללך
אין לי אומץ ...........ולא אפשרות כי הוא קנאי חולני וכל הזמן רוצה לדעת היכן נמצאת עים מי.........מרגישה כמו אסירה בכלא פשוט ככה בעבודה כל הזמן מיתקשר בבית בכל מקום כמו קוץ אים היתה לי אפשרות כלכלית טובה הייתי עוזבת אותו ממש ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה,,בהחלט מבינה אותך ויש פורומים
אלן05/01/2012יש פורומים לסקס,,תשוקה ופמטזיות בתפוז,
פורום סטוצים ומפגשים אחרים,
בגידות ברוח טובה,,
כנסי,,תכתבי ותראי,,אבל בלי לפגוע בבן הזוג,
אני אישית לא נשואה אבל קראתי כל מילה שלך,,ואפשר להבין,,או לשפר במערכת היחסים שלכם,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה
ירון08/02/2007צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה זה כמו רעל לקשר
מישהי08/02/2007אני מסכימה איתך לביאה - אין דבר גרוע יותר מבעל קנאי (טוב נו, אולי אישה קנאית). אין מצב שאת יכולה לנסות לדבר איתו על זה?
ולגבי הסקס - לריקוד הזה צריך שנים. כנראה שאת לא עשית שום דבר בשביל לשנות את המצב בינכם 18 שנה...שניכם צריכים לעבוד על זה. אולי תלכו לייעוץ?
אגב - כסף זה לא סיבה מספיק טובה בשביל לסבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דון חואן08/02/2007לצערי, אנחנו באותו המצב בדיוק...
התחושה נוראית משני הכיוונים, היחסים הטפלים וחוסר הריגושים מול האי נוחות במציאת בן זוג מהצד בלי להרוס את מה שיצרנו עד היום.
אם בא לך לדבר, אשמח
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל דברי איתו
גידי08/02/2007דבר ראשון דברי איתו ביום שהוא עם מצב רוח מרומם תבקשי את השינוי תגידי לו בדיוק מה את רוצה ואיך תצרכו אלכוהול שנותן מצב רוח טוב אם כל זה לא עזר והזיונים עדיין טכניים ללא ירידות הדדיות אנאלי אוראלי וכל מה שעולה לכם לראש אז איך אמרה הגברת בתגובה הקודמת כסף זה לא תירוץ לסבול שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך לכי על זה
שי10/02/2007מה הנייד שלך ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך על זה אז תזרמי
שי10/02/2007אם בא לך מתאים לך כתבי לי sahy_l@ yahoo.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18+19=37 ידידתי
ליאור11/02/2007לא נורא.אז מה את מציעה.הייתי שמח לעזור לך.הייתי לוקח אותך לאילת לסוף שבוע של שיכרון חושים.אבל אין לך אפשרות אפילו לשתות איתי קפה ועוגה בארומה.
בוא ותני רעיון וניפגש על טוסט ושוקו חם.
ממני ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את חושבת שרק אצלך זה כך
מומו11/02/2007לביאה חביבה
את באמת חושבת שאצל כולם הכל נהדר וורוד , אז יש לי חדשות בשבילך,אצל רובנו זה בדיוק אותו
הדבר, אל תתרגשי.
לדעתי את צריכה למצוא משהוא מעניין שאת תתעסקי איתו, זה יכול להיות כל דבר שמעניין אותך.
ולאט לאט לשתף לחלוק איתו את התחביב , ליצור מצב שאתם ביחד לא רק בבית ילדים עבודה וכל דבר מונוטוני.
אני בטוח שברגע שתתקרבו כך גם הסקס והריגוש.
ואני לא חושב שסוף שבוע עם מישהוא יפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש
אהרון15/02/2007שלחי לי מיל, לצורך מפגשים לא מחייבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל שיגרתי
כפיר16/02/2007הכל שיגרתי וואלה ניהיה משעמם
רוצה אטרקציות שינויים רוצה סקס ארוך ולא קצר
להנות לא רק להגיע לידי סיפוק
אולי נברח-הצעה מגונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ואני מרגיש כמוך!
ליאופרד16/02/2007צרי איתי קשר, ביחד נשנה את העולם!!!!
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
טום17/02/2007
אני גבר מאזור המרכז נשוי ומחפש אותך לקשר רומנטי אינטימי דיסקרטי ללא מחויבות. כיתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 18 שנים
רמי14/06/2007שלום לך
ממכתבך עולה מצב שאינך אוהבת את בעלך ברצונך לבגוד בו, מצב שהוא בטח מרגיש, מכאו הקינא שלו ותסכימי איתי שבצדק, תתחילי לדבר איתו , לחזר אחריו, לאהוב אותו ותאמיני פחות יפריע לך שהוא "בודק היכן את נמצאת" ועצתי אל תבגדי בו כי לעלום לא תמצאי מה שאת מחפשת, אצל כולם תתחילי להשתעמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא היית נשואה הייתי מציע לך הצעה
במבינו14/06/2007אבל את נשואה
אז תעשי פרסה - בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כמה אופציות
א115/06/2007דבר ראשון אומר לך שזה לא חדש מה שאת מספרת זה קיים אצל כמה אנשים שאני מכיר
דבר שני אם לא בא לך להיכנס להרפתקאות מחוץ לנישואין הדבר הטוב ביותר שיש לך לעשות הוא לשוחח עם בעלך ולראות איך הוא יגיב וירגיש למה שאת חווה (או לא חווה) וינסה לתקן בכדי לעורר את המין המרגש שוב שאת כל כך רוצה לחוות
האןפציה האחרת היא יציאה לחיפוש ריגוש חיצוני והוא קיים בהמון תצורות ואפשרויות שבא לך מאתרי אינטרנט למיניהם או מערכות צ'אטים ואיפילו מוועדונים וטיולים של מחפשי חוויות למיניהם
חוץ מזה תמיד את יכולה לספק את עצמך בצורה הכי טובה שאפשר
בהצלחה בהחלטות ואני כאן אם תרצי עזרה כל שהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי ישנה בעיה דומה אז אולי נהגור
nexho16/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימאס לי להזדיין עםבעלי
יגאל16/06/2007אני מוכן להוציא אותך מהשעימום את צריכה לגוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הרבה רעיונות איך ....
אייל17/06/2007את יכולה להנות בחוץ בלי להתפס וגם להנות מזה...
דברי איתי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך
דייב17/06/2007גם לי בא
צרי קשר ל- [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש משהו אחר... לאו דווקא סקס...אל08/02/2007
אני בן 32 שיש לו אהבה שמאסה. הבחורה פשוט מאסה תוך שהיא עושה ואומרת דברים שלא יעשו ודברים שלא יאמרו. ראש קרימינלי והרסני. זה שהיא מטופלת אצל פסיכולוג לא מנחם אותי כי זה לא עוזר ואפילו מדרדר את המצב. יש לה יופי שכל גבר נופל לרגליה ואנשים שיודעים את מצבה מוכנים לקחת אותה בכל מצב, למרות שהיא בהריון ממני ולמרות שהם יודעים שהיא אוהבת אותי עד כלות.... בקיצור אני צריך מישהי שתציל אותי ממנה. היא תעשה הכל בשביל סקס איתי כי היא טוענת שהיא לא עומדת בפני ובפני מה שאני מסוגל לבצע והיא טוענת שהיא היתה כבר עם כל כך הרבה למרות שהיא מאוד צעירה וכזה היא לא תוכל שוב למצוא. אני מאמין לה כי הבחורות המעטות מהעבר שלי טענו דברים דומים ולכן אני גם מאמין לה שהיא לא בוגדת למרות שהיא טיפוס כזה ואפילו מצהירה על זה. אבל גם מדובר אולי באהבה חולנית. דרך אגב זו לא הפעם הראשונה אבל בסיטואציה אחרת לגמרי, שהיתה לי מישהי אובססיבית שרדפה אחרי ברחבי העולם במשך שנים רבות אבל זה כבר סיפור אחר שנגמר.
בכל אופן אני צריך מישהי אחרת לשבת לדבר איתה. בחורות לעיתים מנסות להתקרב אלי אבל לא יצא לי ממש עדיין וגם כי אני גבר של אשה אחת בלבד. כרגע אנחנו בפרידה ואני משתדל להיות חזק הפעם שלא ליפול למלכודות שלה. אני כבר מאוד שלם עם ההחלטה וממש מוכן למשהו חדש.... בדיוק בימים אלה. בא לך לדבר איתי? יש לך רעיון? יש לך כח נשי? דברי איתי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש מישהי שתציל אותך?
שרון08/02/2007או שאתה מחפש מישהי שתעזור לך להתגבר על הפרידה? לא ברור לי מי הכניס לך לראש את כל השטויות של הכוח הנשי, לדעתי אתה מחפש מישהי שתעזור לך להתמודד עם הפרידה, תחזק אותך ובסוף כשתהיה על הרגליים אתה תעיף אותה לאלף עזאזל.... או שאני טועה?
אתה קצת שחצן מידי לטעמי....sorry* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאל
יעלת החן06/03/2007מצאת מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
מיכל16/03/2007לי יש המון כוחות, ואני מבטיחה לך שתתמכר לשיחות שלך איתי... באחריות.
זה קורה לי עם כל בחור שאני מדברת איתו... רק תיזהר לא להתאהב בי בסוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלי המון זמןיניב08/02/2007
וואלה מה אומר ומה אספר לכם חברים יקרים אני עובד במשרה רחוקה מהבית וכל תקופה חוזר לבית ככה שאני רוב הזמן נייד ואני לא מצליח לפתח מערכת יחסים בעקבות זאת כי זה קשה גם לבחורה וגם לי המחשבות הגעגועים הריבם בטלפון שאין שליטה עליהם שי למישהו הצעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר ממרחק זה קשה....
שרון08/02/2007אולי תוכל לצמצם את הזמן שאתה מבלה בעבודה ולחזור הביתה יותר לעיתים קרובות? מהסיפור שלך לא הבנתי אם ה"בחורה" שקשה לה היא אישתך, חברה שלך או שם כללי לכל נציגות המין הנשי שיצאו איתך בתקופה הזאת.
אם אתה לא נשוי, אז למה שלא תנסה למצוא עבודה קרובה יותר לבית או חברה שקרובה יותר למקום העבודה?קשר ממרחק הוא תמיד קשה יותר, אתה יודע מה אומרים - רחוק מהעין רחוק מהלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין בפנויה למשחקי סקס חושנייםמגע ממכר08/02/2007
אין לך מושג .......איך אני מת לזיין אותך
מפנטז עלייך כל היום
איך בא לי עלייך
איך אני מת להצמיד אותך עירומה לקיר
כמו כלבה מלוכלכת ומיוחמת שלי
אחרי שנתתי לך להתערטל לפני בחיוך זנותי
לשבות את ליבי
רוצה להצמד עלייך מאחור-
ללוחץ אותך לקיר ומלקק אותך בנשיקה קורעת לשונות
יד ימין לשה את שדייך וצובטת חזק בפיטמה המזדקרת עכשיו
ויד שניה מלטפת את אגנך מהצד בגובה העכוזים
.......................אךךךךךךךך
ואז אני אטרוף אותך...............
כולך תהי מסוחררת................
מיוחמת.........................
הכוס לוהט ונפוח...........................
ואני קשה ונימרח מאחור......................
רוצה ללקק אותך 365 מעלות- מחייך - יודעת מה זה 360 מעלות?
מכל הצדדים- בכל התנוחות
כלכך צמא לשתות מכוסך המתגרה
בא לי להשעין אותך לקיר...... ואת בעמידה רוכנת קדימה
והשפתיים הרטובות של כוסך המתמכר נוצצות ממיצייך.......
ואני - נופל לרגלייך................
עם לשון לוהטת ונוזלת.............ריר
מה שאני אעשה לך -
אמיס אותך במיטה
רוצה לשאוב מכוסך עכשיו
מממממממממממממממממממ
רוצה אותך כבר .....
מחכה לפנויה שמשתוקקת לאבד שליטה במיטה מרוב תשוקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי אתה עושה לי את זה......
מגע ממכר08/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה היא אמרה
מגע ממכר08/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחואן אךךךךך מגרה אותי ממי
צמאה לתשוקה08/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון מגע ממכר
מישהי08/02/2007כמה פעמים צריך להסביר לך? את הכדור הורוד לוקחים בבוקר עם האוכל. לא בערב עם הדרינק...
ותפסיק לדבר לעצמך פה בפורום...זה עושה לי בלאגן בעיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש אהבה!תמיר07/02/2007
אני מחפש אהבה,כי כיף לאהוב וכיף להיות מאוהב.
אני בן 38 ,ניראה טוב ,אוהב לפנק במיוחד,מחפש את האחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאת איפה לחפש...
גוג13/04/2007מאחלת לך שתמצא, אבל תזכור שרק אהבה מביאה אהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבגוד?סברינה06/02/2007
שלום לכם. קצת מוזר לי לכתוב בפורום הזה אבל אני חייבת לפרוק את אשר על ליבי. אני בת 30, נשואה לבעל נפלא ואמא לפעוט. הנישואים שלי בסדר גמור, הסקס טוב וכו' אבל ... אני מתחילה לפזול הצידה. בעלי היה החבר הראשון שלי והמאהב הראשון שלי למרות שבאמצע נפרדנו והיו לי אחרים, והיום, אחרי 3 שנות נישואים וילד עולות לי מחשבות שאני לא שלמה איתן אך לא יכולה להתעלם מהן. אני מחפשת ריגושים וזה שאני נראית טוב וגם משדרת סקס- מושך אלי מחזרים. יש בחור אחד שאני לומדת איתו וגם מפלרטטת איתו ואני תוהה מה אם..הוא גם רומז בכיוון כל הזמן.
אני כל הזמן חושבת שהריגוש לא שווה את זה ושאני עלולה להפסיד הכל ומצד שני- מה נעשה בלי ריגושים? מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסברינה.
תמיר07/02/2007סברינה,האים שווה הסיכון שאולי תאבדי את אבי ילדך ?
אם זה רק סטוץ,תאמיני לי שלא כדאי,תשפרי את הזיונים עם בעלך,תוספי
כל מני מקומות משוגעים לעשות את זה,עשי הכל רק לא לאבד את היקר לך מיכול. שלך תמיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברינה.. כמה ריגושים ניסית עם בעלך?
אוהב לאהוב07/02/2007היי סברינה,
לא ממליץ לך לנסות בשלב הזה ל"פזול" הצידה. מכיוון שאת אומרת שהכל טוב.
נסי לשלב ריגושים עם בעלך. האפשרויות מגוונות ומרובות לדוגמא:
1. משחקי סקס (כל רעיון שעולה במוחך אפשרי)
2. צעצועי סקס
3. משחקי תפקידים
ועוד המון ריגושים......
שתפי את בעלך ברעיונות, צרו משחקים לפי תור ואז הציפייה שלך לרעיון שלו תשגע אותך (בתיקווה שיש בינכם תקשורת טובה, כנה ופתוחה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיונות למשחקים?
סברינה07/02/2007זה תמיד נראה לי מגוחך עניין המשחקים
אבל כל פעם שאני מחפשת איך לגוון עולה עניין המשחקים על סדר היום - אז אולי אני לא מבינה את זה כמו שצריך. הרי אני לא שחקנית- אז איזה משחק אני כבר יכולה לשחק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי תפקיד למשל...
סקרן07/02/2007את שפחה, הוא אדון, את מלכה הוא שדון...אפשר להוסיף גם צעצועים כמו ויברטור, אזיקים, ביצים סיניות, יש מלא, מלא דברים שאפשר להוסיף ולגוון, את רק צריכה להיות טיפה יצירתית, אל תהיה שמרנית.. אם לא תנסי לא תדעי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל דבר!!! למשל....
אוהב לאהוב07/02/2007יש קוביית תנוחות.....מגלגלים ומה שיוצא עושים.
קשירות עם חבל (נתין לקנות בהום סנטר, אייס וכו')
קישרי לו את העיניים, את הידיים מאחורי הגב. קחי קצפת שימי במקומות מסויימים על גופך כשימצא הוא יצטרך ללקק את המקום עד הסוף רק בעזרת הפה.
עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי בהחלט ,אני מוכן לשמש ...
adi07/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגושים וסמים אחרים
07/02/2007גם אנשים שמכורים לקוקאין יספרו לך שהם מוכנים לעמוד בכל הסיכונים הנפשיים, הבריאותיים והכלכליים שהסם הזה מספק, רק בשביל תחושת ההיי...זה אותו דבר. כולנו שואפים להגיע לתחושה הזאת, תחושת סערת חושים, תשוקה בוערת - השאלה היא תמיד באיזה מחיר.
ריגושים אפשר להשיג בהמון דרכים, ודווקא בתוך המערכת הזוגית הרבה יותר קל כי את נמצאת עם אדם שמכיר אותך ואוהב אותך, ואיתו את מרגישה פתוחה יותר. רומן הוא בהחלט חוויה סוערת, אבל כמו כל סם יש לו את הדאון שלו - ופתאום אחרי מפגש עם המאהב בעלך יראה לך אפרפר ומשעמם, וחייך יראו כובלים וכולאים...כמו כל נרקומך תגלי שבשביל לצרוך עוד מנה את תהיי מוכנה לגנוב, לשקר ולרמות.
במצבך כיום לא תשיגי כלום מעבר לתלות קשה בגבר אחר, שכרגע מניעיו לא ברורים. את אותה תחושת ריגוש ניתן להשיג גם בדרכים אחרות - אבל הן לאו דווקא הדרכים הקלות והפשוטות יותר.
יש לי חבר שטוען שתחושת ההי שהוא חש אחרי שעה של מדיטציה היא גבוהה יותר ומטריפה הרבה יותר מכל סם, ובעיקר בזכות הדרך הקשה שעבר למען היכולת להישאר מרוכז כל כך הרבה זמן. לקח לו שנים להגיע לתחושה הזאת, אבל עכשיו היא שלו ואין לו תלות בשום גורם חיצוני אחר.
יצא לי קצת ארוך, מקווה שהבנת את הנקודה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות שלכם הן המצפון שלי - אבל..
סברינה07/02/2007אם ככה- איך זה שכל כך הרבה אנזים בוגדים??? מה, הם לא חושבים על כל זה לפני? או שהתשוקה והריגוש משבשים להם את המוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סברינה...בדיוק ענית לעצמך
ניקול07/02/2007בהודעה שכתבת לבחורה שלא רוצה יותר להיות מאהבת. לבגוד זה פשוט הפיתרון הקל....לעבוד על הקשר זה עבודה קשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת מרגישה ...
adi07/02/2007פשוט תבצעי , אני במצבך גם כן ומוכן נפשית לפזול ובתענוג אישי גדול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
סברינה08/02/2007קודם כל אתה גבר אז אתה לא יכול להיות במצבי- אצלכם זה קצת שונה.
דבר שני - מה זה אומר במצבך? יש לך מאהבת פוטנציאלית ואתה מתלבט? למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברינה
ליאור11/02/2007בטח לבגוד אחרת זה גם משבש כל רוח חשיבה גם עושה אותך עצבנית וגם לא עוזב אותך,ואפילו מטריד.לכי על זה תשחררי קיטור ואז תוכלי לדעת לאן נושבת הרוח.
זיכרי דבר אחד חשוב להיות חכם ולא להיתפס.
חשוב להיות שלם עם עצמך וללכת על כל הקופה.
אם היית אישתי הייתי אומר לך לכי העיקר שתחזרי אלי,ספרי לי מה את מרגישה אחרי.
ההמשך תלוי בך
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים מישהי לשלישיהאנחנו שניים06/02/2007אנחנו זוג שאוהב להגשים פנטזיות. ויש לנו פנטזיה לצרף אלינו בחורה לערב בלתי נשכח , מעורר חושים ומענג .
ניתן להשאיר לנו פניות בצירוף כתובת מייל ע"ג הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע
אנחנו שניים08/02/2007מעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
אנחנו שניים08/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה תמיד מחפשים מישהיא ולא משהוא???
מומו11/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית במיטה עם גבר?
ניקול12/02/2007כי מרבית הגברים חוששים מגבר נוסף במיטה שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה חולה אני ???????ארז06/02/2007היי קוראים לי ארז ואני כבר בן 34 רציתי לשתף אותכם במה שעובר עליי ואוליי כך אוריד ממני קצת מישקל שאני סוחב איתי כבר המון זמן .
אני אוהב לחשוף את עצמי כבר מגיל צעיר זה התחיל כשהייתי כבר בן אולי 10 מוציא את איבר מיני לייד בנות הדודות שלי [בערך בגילי] וכאילו שאני מנסה להשתין בצד וכבר אז הייתי מקבל זיקפה חזקה עוד ליפניי שהייתי יודע מה זה לאונן .
במשך השנים גדלתי והגעתי לגיל 15 הייתי נוסע באופניים לכול מיני מקומות מעבר ושהייתה עוברת בחורה או בחורות הייתי כביכול מוציא אותו וכאילו שאני משתין חושף להם אותו ומקבל זיקפה חבלז .
משם זה היתפתח ולמדתי שלאונן בפומבי שבנות שאני לא מכיר מיסתכלות עליי אני מגיע לרגשות דפיקות לב ואורגזמה שלא תתואר אז הייתי מוצא לי מקומות מעניינים כמו בתיי ספר של בנות וכול מיניי מקומות בפוטנציה .
חלפו להם כמה שניםובשנים האחרונות הישתכללתי ואיני עושה זאת לעיניי כול. היום למשל שזה מתקיף אותי [הרגשות העזים האלה מהבטן]אני נוסע ברכב ומחפש טרמפיסטית או עדיף שיהיו שלושה חברות בטרמפ [ כך הם לא מפחדות שאעשה להן משהוא לא לירצונם] ואני מישתדל לגלגל את השיחה בנושא סקס ולאחר מכן אני מספר להם כמה זה מחרמן אותי ו ברבים מהמיקרים אני מגיע להסכמה שלא אכפת לה או להן שאני יאונן בנסיעה .ליפעמים אני מיסתובב קרוב ל 4 שעות כדי ליזכות בטרמפיסטית כזות וליפעמים אני חוזר הבייתה מרושש מדלק וחרמן ומתוסכל כמו כלב .
אני חייב לציין שאת כול זה אני עושה בהסכמה ברורה מצד מי שיושבת לצידי ואף פעם לא רק על ידיי מה שאני רוצה .
אז כחה כמה באמת אני חולה לדעתכם ???
והאים יש למישהוא עצה בישבילי איך להיתמודד עים זה [ וזה יצר מאוד מאוד חזק ]???
דרך אגב בשנים האחרונות אני גם מאונן המון במצלמה ואין לי מושג מי באמת צופה בי .
אחלה יום ארז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה חולה מאוד...
סקרן06/02/2007הייתי חייב לענות לך. אתה מדבר על כך שתמיד מדובר בהסכמה של הטרמפיסטית, חשבת על זה שאולי היא מפחדת, אולי היא מבועתת, שכל מה שהיא רוצה זה שתגמור ותעזוב אותה בשקט...
וואלה אתה באמת חולה, אל תעלב, אני פתוח מאוד לסטיות גם כאלה שהן חריגות או קשות, אבל אתה מהלך על חבל דק, יש פה אלמנת של כפיה גם אם היא נראית לך מסכימה. מה אתה חושב שבחורה הולכת ברחוב רואה אותך ואז רוצה לראות אותך מאונן? גם קצב, הנשיא שלך חשב שהכל בהסכמה. גם הוא חשב שא' רוצה רק להיות איתו, גם הוא חשב שאין כאן בכלל כפיה, גם הוא חולה...אתה צריך דחוף טיפול! אני מקווה שלא עשית למשהי נזק נפשי...תתעורר אל תעשה את זה יותר! אתה רוצה תפרסם מודעה, אל תחפש בשביל זה טרפסטית צעירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
ארז06/02/2007תרגיע חמוד שאני אומר בהסכמה אני גם מתכוון לזאת אף אחת לא ירדה מהרכב שלי מבועטת במהלך שיחה כזאת אני מאפשר לבחורה תמיד פתח יציאה אני לא קופה את עצמי זה חייב ליהיות גם מתוך סקרנות שלה וזה מה שזה בדיוק ברוב המיקרים הבחורה ממש רוצה את זה ואים לא אז זה לא יקרה בכול אופן מצידי .כי פה כבר אני גם לא אהנה יש לזה השלכות מאד חזקות היא חייבת ליהיות שותפה מרצון וזה מתחיל מהסקרנות המון פעמים זה ניגמר גם בחיבוק
ועד כמה אני חולה אני לא חושב שאתה באמת יודע זה רק מה שאתה חושב .
ואל תידאג לא עשיתי נזק נפשי לאיש היו בחורות שלא הביעו הסכמה ובזה אני חותך ממנה את השיחה אני יורד מהעיניין ישר מהבחורה הנל ולצערי ממשיך לחפש מישהי אחרת .
ותעשה טובה אל תיהיה דוקטור בעיניין שאתה לא מבין בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מנסה לשכנע את עצמך...
סקרן07/02/2007לא רציתי להגיב אבל בוא תקשיב!
אני לא דוקטור ולא צריך להיות רופא, בשביל להבין כמה שאתה חולה! זה באמת עצוב אבל אתה זקוק לטיפול בהול. יש לך מחלה מקווה שימצאו לה תרופה...
שאלת שאלה, קיבלת תשובה! אתה בעצמך, הצגת אותך כחולה! ושאלת כמה! אלה המילים שלך, לא שלי! שאלת כמה, אז עניתי הרבה, וכנראה שהרבה מאוד, אם אתה שכנעת את עצמך, שכמעט כל הטרמפיסטיות רוצות לראות אותך מאונן. באמת שזה מעניין. גם קצב חשב שכמעט כל העובדות שלו רצו אותו...
תשמע תתעורר ותחזור למציאות, אתה לא בסרט!
אתה מספר שאתה מעדיף שלא תהיה אחת, ואתה מסביר כדי שלא תפחד! אתה מבין? אתה בעצמך יודע שהיא תפחד...אבל מה? המסכנה אומרת שלא אכפת לה, בטח העיקר שלא תיגע בה. היא לא אומרת שהיא רוצה, אלא שלא אכפת לה (מילים שלך). היא רוצה שתגמור עם זה ודיי, אתה אפילו מקבל חיבוק, ולא מבין כמה זה דפוק! אתה לא מבין, שזה חיבוק של הקלה, שכך נגמרה הקללה!
אתה יודע שהן מפחדות, ובטח רובן ילדות (נכון 16 – 21) אבל לך ברור שזה מה שהן רוצות, שלזה הן מחכות! הן מחפשות טרמפ רק בשביל דבר אחד...לראות גבר מתוסכל מינית שאוהב לאונן לעצמו, נכון?
ואני באמת לא נהנה לענות לך, ולהתכתב אתך, אבל מישהו צריך לעורר אותך!!!
ותאמין לי, שמה שאני שכחתי בתחום של האקסהבציוניזם, אתה לעולם לא תלמד...אבל, בניגוד אליך לא נצמד לדבר אחד! אני חוקר ומנסה עוד דברים ובטח לא עם ילדות תמימות, שעוד לא מבינות!
אני באמת מקווה שתלך לטיפול ותתגבר על המחלה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז, תנסה לשאול גם בפורום השני
07/02/2007פורום מין וסקסולוגיה. יש שם צוות של סקסולוגים שבטח כבר נתקלו בעבר באנשים כמוך וידעו אולי לכוון אותך לטיפול.
לדעתי הבעיה הכי גדולה שלך היא שאתה תלוי באופן מוחלט ב"קהל" שלך, וכשאתה לא מוצא אותו אתה מתוסכל. כמו בכל תשוקה, לשלוט בה זה אומנות.
חשוב רק שתזהר, כי גם אם אתה מוודא שהטרמפיסטית שלך מסכימה היא יכולה לטעון אחרי זה שהיא הסכימה מתוך פחד ולתבוע אותך על הטרדה מינית או מעשה מגונה. אז באמת תהיה בצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך באדולינה
ארז07/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש עזרה ממנוסהארז06/02/2007היי חמוד בן 35 ללא ניסיון מעוניין בך להתנסות חדשה בכול מה שאת אוהבת מעוניין לנסות הכול עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה אני עדי [email protected]
ארז06/02/2007יאללה תיבתלו אותי כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 סיפורים
07/02/2007איזה מהם הוא נכון??
ארז - המערכת בפורום בנויה כך שאם אתה מתחיל לכתוב בשם מסוים ובהודעות הבאות אתה משנה אותו, כל ההודעות הישנות שלך ישתנו רטרואקטיבית לשם החדש. זה מנגנון שמונע מאנשים לספר לנו כל יומיים סיפור חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי להיות המאהבת!!!אורלי05/02/2007פעם מישהו אמר לי שיש נשים שמתחתנים איתם ויש נשים שמזדיינים איתם, ואני אישה מהסוג השני. אני באמת שלא מבינה מה ההבדל, למה גברים חושבים שאני לא יכולה להיות רעיה טובה - האם זה בגלל שלהבדיל מהנשים הנשואות אני נהנית לעשות סקס הרבה יותר מפעם בחודש????
בכל מערכות היסחים שהיו לי הייתי צריכה להתחבא, להסתתר, אף פעם לא הביאו אותי הביתה, הפגישו אותי עם ההורים, אף פעם לא דיברו איתי על העתיד, זרקו לאוויר שמות של ילדים. אני לא מבינה למה זה קורה לי? למה דווקא אני? עכשיו אני יוצאת עם גבר נשוי שיש לו שני ילדים בבית. כששאלתי אותו למה הוא לא מתגרש כבר הוא אומר שהוא אוהב את אישתו. אבל אם אתה אוהב אותה אז למה אתה בוגד בה? כי היא לא מספקת אותו במיטה. שאלתי אותו אם הוא אוהב אותי הוא אמר שכן, אבל אחרת. הוא אומר שאני כייפית יותר מאישתו, שהוא הכי נהנה בעולם להיות איתי במיטה ושהוא נמשך אלי כמו שהוא בחיים לא נמשך לאישתו גם כשהיא הייתה רזה. אז אני לא מבינה - למה לא פשוט לעזוב אותה ולהיות איתי??? למה לא?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבואי אני אגיד לך למה לא
מתעניינת05/02/2007כי את מאפשרת לגברים לנצל אותך. אם לפני שלוש שנים כשהתחתנתי הייתי מציעה לבעלי שתי אופציות: או להישאראיתי במתכונת של זיונים ולהמשיך לצאת עם אחרות או להתחתן, במה לדעתך הוא היה בוחר? הצבתי לו עובדה או חתונה או הביתה. והוא בחר להתחתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
אוהב לאהוב05/02/2007אורלי,
אני נמצא במצב מעט שונה ממצבו של אהובך.
כשגבר נשוי "בוגד" (בכוונה במרכאות) לא תמיד זו מהסיבה של "אין סקס בבית". לעיתים חסר חום, אהבה, אכפתיות, דאגה הדדית ותשומת לב זו לזה. לא תמיד קל לפרק תא משפחתי מסיבות: כלכליות, ילדים וכו'. ובעיניי הגבר ה"בוגד" לשכב עם מישהי אחרת זו לא נחשב כבגידה אלא מילוי צרכים בסיסי ביותר - כמו אויר לנשימה (יש כאלה שהמילים האלו ידברו אלהם).
ולגבייך,
אם היית באמת רוצה למצוא בן זוג לחיים ולהקים תא משפחתי משלך לא היית נכנסת מראש למסלול הזה. כנראה שהיכן שהוא בראשך זה מתאים לך המצב, להיות ה"סודית", הנאהבת, הנחשקת המתוקה.
אם זה טוב? אז התשובה היא שלא! צאי ממערכת היחסים הזאת (נכון שזה לא קל) ומצאי לך בן זוג פנוי!!!
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אצל גבר זה לא בגידה ?
אשף26/04/2007ואצל אישה זה כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כמו נשר מסביב לגופות
ניקול05/02/2007במקום להתרכז בהרס של משפחות ובתהערבות בין בני זוג תנסי למצוא לך משהו משלך. זה לא משנה מה קורה בינהם, זה לא ענייניך, הוא איתך מהסיבות שלו ותאמיני לי - אם הוא היה רוצה להתגרש ממנה הוא היה עושה את זה ממזמן. תגידי תודה שלפחות הוא אומר לך את האמת בפנים, יש כאלו שיכולים לסבן אותך במשך חודשים. השינוי חייב להתחיל ממך. במקום לחכות שיגיע אליך רווק מעוניין והתיחלו להתייחס אליך אחרת, פשוט תתחילי את להתייחס לעצמך אחרת. תעריכי את עצמך, תסנני נשואים שמתחילים איתך, תחליטי שאת מתחילה לאהוב את עצמך ומהר מאוד אנשים אחרים יתחילו לאהוב אותך בחזרה. הנשוי שלך לא אוהב אותך. הוא אוהב את אישתו. אותך הוא רק מזיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה לסקס
משיב06/02/2007את משדרת את מה שאת הכי אוהבת ויודעת וזה להזדיין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההודעה שלה עולה תמונה אחרת
07/02/2007מה שהיא אוהבת וצריכה זה את התשומת לב, הדרך בה היא משיגה אותה זה סקס. שני אילו בצירוף היעדר בררנות מוחלט גורמת לה להפוך למאהבת האולטימטיבית, שיודעת לאהוב ולפנק ואף פעם לא מגיעה בתלונות ודרישות בשביל לשמור על האווירה הכייפית (תקני אותי אם אני טועה).
אני חושבת שהצעד הראשון זה לזרוק את הנשוי שלך, ולבלבות קצת זמן לבד בו תחליטי מה בדיוק את רוצה בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אסביר לך..
סברינה07/02/2007אני אסביר לך מפרספקטיבה של אישה נשואה- שם המשחק הוא ריגושים! אשתו כבר לא מרגשת אותו כמו פעם. הוא אוהב אותה, היא אם ילדיו, הוא נמשך אליה אבל לא מתרגש ממנה. לא שמים לב ובבת אחת החיים היומיים , הטרדות היומיומיות מכלות את הזוגיות, העייפות גורמת גם לאנשים שהיו עושים סקס יום יום להפוך את זה לפעם בשבוע ואז בני הזוג מחפשים ריגושים. לא רק גברים אלא גם נשים. את מספקת לו את הריגוש הזה שחסר לו בבית- שפעם היה לו והיום כבר לא. כמו שענו לי פה בפורום- אפשר להחזיר את זה לזוגיות אבל כמו שידיד שלי (מאהב בפוטנציה) אומר לי - הרבה יותר קל לחפש את זה בחוץ מאשר בבית כי בבית זה מאמץ גדול יותר.
ראית את הסדרה החדשה שיש באקסטרה הוט- " מה עובר על בריאן"?
יש שם זוג נשוי עם 3 ילדים שעובר את מה שאני מסבירה לך פה.
אם לא טוב לך סימן שאת מרגישה שאת רוצה יותר וזו התחלה טובה כי תתחילי לסנן.
פשוט תקומי ותלכי ותמצאי מישהו שאת תהיי המיוחדת בשבילו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן, כולם אשמים רק את בסדר
גוג13/04/2007חמודה, גבר לא מחפש רק סקס. הוא בן אדם, מחפש מישהי שתתן לו בית, שייכות, הרגשה שיש לאן לחזור, משפחה. דרך סקס לא בונים משפחה, צריך עוד דברים בחיים. לנהל משק בית משותף, להכיר את המשפחה, ההורים והסבים, ובאופן כללי להבין שלהיות משפחה זו קודם כל אחריות ומחוייבות. לא מצב שבו רק נפגשים מידי פעם לכמה שעות, אלא מקימים בית משותף עם חיי משפחה. תחשבי מה זו משפחה בעיניך, לא רק מה את רוצה שיהיה לך. מה זה להיות אמא, מה זה לתמוך בבעל גם כשהוא מפוטר, או חולה, או מקריח. תחשבי אם את באמת רוצה את כל זה או שאת רק מדמיינת שזה מה שאת רוצה. מקווה שעניתי לך. ועוד עצה - אם כל מה שאת מחפשת זה סקס, תשכחי מחתונה. ככה זה.. סקס אפשר לעשות עם כל אחת, להתחתן רק עם האחת.
הגבר הנשוי שיוצא עם מישהי מבחוץ הוא חלש אופי מבחינתי. במקום להיות נאמן לאשתו ולילדיו הוא מפזר את האנרגיות והכספים על עוד מישהי מחוץ למערכת. גם הוא לא בסדר, כמובן, אבל מה זה עניינך. תתרכזי בעצמך. בשאיפות שלך.תעשי מה שאני עשיתי בזמנו כשהייתי במצב דומה לשלך: שלב ראשון - מעיפים את כל הנשואים האלה לאן שמגיע להם. שלב שני - התנזרות מסקס, תחליטי את לכמה זמן. עוזר לחדד את המחשבה. (אני התנזרתי כמה שנים, אבל לא חובה). שלב שלישי - מכירים בחור, בודקים שהוא רווק או מקסימום גרוש ויוצאים לדייט. אפשר לחזור על השלב השלישי מספר נוסף של פעמים, עד לתוצאה רצויה. שלב רביעי - מתחילים להכיר אותו למשפחה ולצאת לכל מיני מקומות. שלב חמישי - מתחילים לבדוק את הרצינות של הקשר, ויללה חתונה. שיהיה במזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנצלי מה שיש בך
אייליקו14/04/2007אורלי שלום שמי אייל בואי תביני משהו אל תבני עצמך על גבר נשוי מתוך נסיוני נבעבר(היום אני פרוד)אף גבר נשוי לא יפרק מסגרת למענך תכנסי לראש של הגבר הנשוי ותחשבי במקומו למה לו לפרק מסגרת?יש את האישה בבית שמנקה מכבסת מבשלת וכו..ולעומת זה יש את האחרת(את) שנותנת לו ועונה על כל צרכיו המיניים הוא אוכל בשני כפיות ואת עוד כלי אז מה?תרדי מהעניין של נשואים כי לא יצא לך כלום אם את מזדיינת והתאבון שלך בריא הרי זה חלומו של כל גבר נורמלי ויש לך תכונה שאין לרבות אחרות יש לי חבר שיש לו אישה ואני נוקט במילים עדינות"לא חכמה " אחת שאלופה בפאדיחות קולנית וולגרית שטלתנית ומה לא.לפני כמה זמן ישבנו ביחד חבורה של גברים על כוס בירה ופטפטנו כמנהגם של גברים(לא רק נשים מרכלות)פנה אליו אחד החברה ושאל איך הוא מחזיק מעמד איתה ואני לא אשכח את תשובתו"בליה אני מזדיין איתה במיטה ולא עים אף אחד אחר ומה לעשות שהיא עולה על כולן?"וזה אחד שנשוי פעם שלישית תנצלי את מה שיש בך כי אני בטוח שזה הרבה מעבר לסקס וביחד עם תאבון מיני בריא כמו שלך תשיגי מישהו ששוה אותך כי אני חוזר ואומר את חלום של כל גבר בריא אז תעשי לעצמך רגע של הפסקה תפנימי את הדברים וצאי לדרך תאמצי ידיד או ידידה שאת בוטחת בהם ושיכולים לדחוף אותך קדימה בנושא אם תרצי ובלי כל התחייבות כלשהי אשמח לעזור לך במייל[email protected]הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
יעלת החן15/04/2007הדרך היחידה שאני יכולה להאיר את עיניך היא לשתף אותך במה שעבר עלי. אז מה שהיה, כך היה:
תארי לך אשה בת 30 לערך, נחמדה, בעלת חוש הומור בריא, נאה וכו' וכו'
ובעיקר מחוזרת, וכאשר אני מוצאת מישהו שכבר מוצא חן בעיני באמת, הוא נשוי.............נשמע מוכר? בקיצור אלה שרציתי לא היו פנויים ואלה שרצו אותי לא מצאו חן בעיני, ובשלב מסויים העניין התחיל להמאס עלי כי הצהרתי ובאמת רציתי להתחתן.............עד שמישהו הציע לי ללכת לטיפול. בתחילה דחיתי את הרעיון על הסף כי "אני בסדר גמור - פשוט אין לי מזל..." עד שהחלטתי שאין לי מה להפסיד- חוץ מכסף, והרי מדובר באושר שלי והלכתי לטיפול. והסתבר לי שהיה לי מודל דפוק של זוגיות, שאני חרדה, וששהמקום היחידי בן אני יכולה באמת להיות מי שאני זה מקום ששם בטוח לא יצא כלום - כלומר נישואין וזה המקום ה"נוח" שלי ואת אלה אני "ממגנטת" אלי...6 חדשים אחרי שהתחלתי את הטיפול פגשתי את אהבת חיי.והיתר זה הסטוריה.
אז אני מאמינה אורלי שאם את אומרת שאת רוצה להתחתן ואת לא מוצא בן זוג מתאים לנישואין - את לא רוצה (לא במודע כמובן) לכל אחד מאתנו הסרט שלו ואם לא תבדקי לא תדעי. והסיפורים על "יש כאלה שאתן מתחתנים וכאלה שאותן מזיינים" כדברייך זו אינה אקסיומה- אלה שרוצות רק להתחתן מתחתנות ואלה שרוצות רק להזדיין מביאות לחייהן את המתאימים לתרחיש. אז הרי לך התורה על רגל אחת. שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו נשואים ועושים את זה 5 בשבוע
ניקי16/04/2007ולפעמים 4 בלילה...
כך שהכל תלוי בכמה משקיעים בזוגיות ובבנזוג
נא לא ללכלך על נשואים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך כל כך
16/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
שי24/04/2007תראי - זה שאת נמצאת עם גבר נשוי אומר הכל.
לדעתי את צריכה טיפול. אני לא פסיכולוג או משהו דומה,
אך, את בבעיה רצינית. ישנם אלפי רווקים משכילים יפים וכ'ו,
דווקא גבר נשוי.? ( אני לא רוצה להגיד שאת מטומטמת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה מעניינת
om24/04/2007היית רוצה להתחתן איתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי את תמימה.....
אייל26/04/2007אלו מילים של גבר שמזיין ולא מחפש התחייבויות ...לא עולה לו להגיד מילים יפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)