פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לסקרן ולאחד וגם יותר
    שירה
    26/02/2007

שניכם מייצגים דעות שונות לחלוטין, נדמה לי שאתם "נאבקים" ביניכם מי צודק יותר ואני משמשת כרקע למצבן של כל כך הרבה נשים וכמובן גברים. אתם שניכם מתנסחים כל כך יפה ובכל פעם שאני קוראת את תגובתו של אחד מכם אני כמעט ומשתכנעת.
    אבל אני חושבת שכל אדם בנוי בצורה שונה וכל מקרה לגופו. לאחד או לאחת יתאים רומן של שנים ארוכות והם יחיו כך בצורה מושלמת ללא תסביכים ודאגות. ישנם אנשים ובתוכם אני שמעדיפים לחיות את השיגרה "ולחלום" על רומן מהצד ועל אהבה ללא גבולות מאשר לבצע זאת על אמת.
    אני באופן אישי ארגיש נורא לעשות זאת באמת וזו הרגשה רעה יותר מאשר הרגשת השיגרה.
    כיום אני מנסה "לעורר" את בעלי , אנו יוצאים יותר יחדיו, אני מנסה לשדל אותו להחמיא לי יותר, והוא דיי משתדל. אפילו בסקס אני לוקחת יוזמה ומנסה לעשות שינוי.
    האמת שמכיוון שאני אישה שנראית מצויין את החיזוקים לכך אני מקבלת מבחוץ, המון גברים מסתכלים עליי, גם שאני מסתובבת עם בעלי והילדים. בעלי שם לב לכך כל הזמן ונורא מבסוט מהעניין וזה אפילו דיי מדליק אותו. אני חושבת שכרגע זה מספיק לי לקבל את החיזוקים להיותי אישה מושכת דרך מבטים ולא דרך נגיעות. אני לא יודעת מה יקרה בעתיד והאמת שזה לא חשוב כרגע. אני משתדלת להיות מאושרת בתוך המסגרת שלי למרות שזה המון פעמים לא קל, אבל כמו שאמרתי זה מה שמתאים לאישה עם אישיות כמו שלי, יכול להיות שאישה אחרת היתה נוהגת אחרת
    אבל בתקופה זו של חיי - לא אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שירה...איו אמת אחת

27/02/2007

שירה, אני רואה שהמקרה שלך הצליח להדליק פה ויכוח סוער..זה רק ממחיש לך כמה אנשים יכולים להזדהות עם ההרגשה שלך. אחד והסקרן לעולם לא יצליחו לשכנע אחד את השני...וזה היופי שבדבר.
    אנחנו אנשים שונים ולכל אחד יש את הפיתרון שעובד בשבילו. יש אנשים שחיים בזוגיות נפלאה אבל חייבים לעצמם מידי פעם איזה סטוץ סוער, רק בשביל להזכיר לעצמם עד כמה שהם אוהבים את המסגרת שהם. לעומתם - יש אנשים שעצם המחשבה על מגע פיסי מחוץ למסגרת עושה להם חלחלה, אם זה מניסיונם האישי או מתוך אידיאולוגיה אישית.

זוגיות טובה מבחינתי היא בגדר אומנות. לוקח שנים לבנות אבל קל מאוד להרוס...במידה ויש לך אחת כזו - הייתי ממליצה לך לשמור עליה בשתי ידיים (ואפילו להוסיף עוד כמה איברים אם אפשר). אם הקשר שלכם מושתת על אהבה, תשוקה וחברות - אני מאמינה שהשמיים הם הגבול.

סיפור אישי: אני ובעלי ביחד כבר שנים. עברנו תקופות קשות מאוד, ושנינו התחלנו לפזול לצדדים. זה מאוד מפתה....אני יודעת. אבל אחרי יעוץ זוגי ממושך, המון המון עבודה (גם כלשפעמים זה נראה מלאכותי) ונטרול מוחלט של האגו הצלחנו להגיע למצב בו הסקס שלנו יותר טוב מאיך שהיה בתקופת החיזור...זה לא קל, אבל אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה

אשף
    01/03/2007

את דוגלת ברעיון שיחסים מחוץ לנישואין זה לא דבר אסור( ראי מה שכתבת בתחילת הדף). אז בשביל מה היעוץ הזוגי וכל המאמץ לשקם את היחסים? דרך אגב אני באמת שמח בשבילך ןבשביל בעלך שהתגברתם על כל הקשיים הזוגיים. עכשיו תסלחי לי על החטטנות . יש לך קשר עם מישהו עדיין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא מורכב

02/03/2007

תראה, אני מאמינה לשלני אנשים קשה לספק אחד את השני במיטה למשך תקופה ארוכה...זה טבעי לחלוטין שלאחר כמה שנות נישואין אחד או שנים מבני הזוג יתחילו לפזול הצידה ולחפש את הריגוש שחסר, והוא חסר.

אבל, וזה אבל גדול - אני לא מאמינה שבגידה יכולה לענות על צורך שנובע מזוגיות שנרדמה. אני מאמינה שהזוגיות שלך בבית צריכה להיות בעדיפות הראשונה שלך. אני משקיעה בבן הזוג שלי, אני יוזמת, מפתיעה (כמובן שיש תקופות אחרות, אבל משתדלים).

אם הכל אצלך טוב בבית ואתה עדיין מרגיש שבא לך גירוי חיצוני, במידה ואתה ובת הזוג שלך באמת פתוחים ואוהבים אתם יכולים לדבר על זה ולנסות לעשות משהו ביחד..אולי להכניס שלישי או שלישית בתור התחלה. אחר כך, מתוך אמון וכנות ופתיחות, לפתוח מעט את היחסים.

הרי אנחנו לא בני 16 - אני לא צריכה הוכחות לכך שבעלי אוהב אותי - אני יודעת את זה בכל ליבי. אבל אני יכולה להבין למה לפעמים הוא רוצה לחפש שעשועים בחוץ. וככה גם אני.

מעולם לא היה לי מאהב או רומן לתקופה ארוכה. זו בגידה אמיתית וזה רק מרחיק אותי מהמקום האמיתי שלי - שזה הבית..אבל סטוצים? כן בטח. עד היום.

ההסבר אולי יצא לי קצת ורוד מידי - הבחירה שעשינו (לפתוח את הנישואים) היא בחירה קשה ומצריכה המון כוח רצון, אהבה ואמונה. היו קשיים בדרך...אבל בגדול שנינו מרוצים מההחלטה הזו. בהתחלה הייתי בטוחה שזה ירחיק אותנו - אבל בסופו של דבר התקרבנו מאוד.
    מקווה שעניתי לך על השאלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדולינה, בדולינה...

סקרן
    04/03/2007

בדולינה, בדולינה, התחת אדן חלונך אבוא עם מנדולינה?
    לאאא, ברור שלא, אבל כבוד אחותי, כבוד לאישה שרוצה עוד...
    כבוד לאישה שנותנת לעצמה ולבעלה להנות, ולא מדברת על לבכות ועל דמעות מבצבצות ועולות...
    טוב לדעת שהמנהלת אינה שמרנית, אלא נהנתנית...
    חבל שלא היתה לי מנהלת כמוך בבית ספר, אולי הייתי יותר בסדר, אולי לא היו קוראים לי כל יום לסדר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש ביישנית

אוהבת לאהוב
    02/03/2007

בן כמה אתה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאוהבת לאהוב

אשף
    03/03/2007

41 . למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת לאהוב

אשף
    05/03/2007

יש פה אחד שקורא לעצמו "אוהב לאהוב". יש איזה קשר ביניכם? ובת כמה את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב לרדת לבחורה
    מיקי
    26/02/2007

אוהב את הטעם והשליטה שלה בזמן שאני יורד לה. מישהי מעוניינת?

לקביעת תור
    סגירה
    אוהב לרדת לבחורה

הוספת תגובה

• מי לא???

ל
    26/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתפלאי...:)

27/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה...

ל
    27/02/2007

כנראה שאת לא יודעת מה את מפסידה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדולינה אם ל' אומרת, היא יודעת...

סקרן
    27/02/2007

מה המצב כפרה עליך? אלה, אלה, אלה, זו המילה! אלת התאווה, אלת התשוקה....
    תגידי ראית את "הישראלים" אתמול...חולה עליך, פשוט חולה עליך, יא עיוני...
    נשיקות מלכה...
    שלך הסקרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרן

ל
    28/02/2007

מותק...... מה קורה? איזה כיף לשמוע ממך!!
    תודיע לי מה קורה איתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על התגובות - לשירה
    אחד וגם יותר
    25/02/2007

שירה היקרה

קראתי את התגובות אליך
    וגם את התגובות שלך

מתגובותייך שמחתי
    הבנתי שמדובר באשה חכמה, חושבת, שקולה ומאמינה

את בטח יכולה להבין שכמו שיש בעלי חיים שונים (בצורתם, פרצופם, התנהגותם וכו')
    ככה יש גם בני אדם שונים
    מכאן שדעות האנשים יהיו שונות ומשונות

התגובה של יעל היא די קלאסית
    היא רצתה, שכבה, נוצלה, חזרה לבית מלוכלכת, והרגישה זולה
    כמו משהו שהשתמשו בו וזרקו אח"כ (גם אם זה כעבור חודשיים, התחושה דומה)
    יש גם אחרות- שהן זונות במודע, כן, הן מחפשות אהבה ומקבלות זין
    זה מה שקורה, ככה זה נע
    גברים לא מחפשים מישהי שתבלבל להם את הראש
    שתרצה שהתקשרו אליה, וכל מיני גינוני חיזור ותצומת לב
    גבר רוצה זיון- ככה לרוב - זה ככלל
    יש גברים שהם שחקנים, גם אני הייתי כזה, מאוהב בה לזיון
    משדר רגש, אהבה, תשוקה ורק רוצה שתפתח
    אחרי הזיון- תמיד - הערך שלה יורד
    אוטומטית.................
    ואני מדבר גם על זיונים עם המון תשוקה וכו'
    הערך יורד
    ואז.......... את רוצה המשך והוא כבר בכיוון אחר
    התוצאה- האשה לרוב פגועה מהבן זוג או מעצמה-
    חשה כזונה, כזולה, כשקרנית לבעלה
    מביטה בילדים- ומרגישה שהתרחקה, ש ב ג ד ה !!! גם בהם!

מי שכתבה לך שאחרי זמן מתרגלים לבגידות- אז מה, שוב חוזרים לשגרה?
    הן לא מתרגלות- הן רק מדחיקות, מרדימות את המאבק הנפשי שבא.
    הן חלשות, והן טועות במעשיהן.... והן יודעות את זה טוב מאודד, לפחות החכמות.
    על הטיפשות שירחמו משמיים.
    על החכמות- שיפעילו את הראש! בנוסף.

פנטזיות הן פנטזיות
    ומציאות היא מציאות
    פנטזיות שמתנגשות במציאות- סופן להשאר פנטזיות או לפגועה במציאות
    ולך , יש משפחה שאת לא רוצה לפגוע בה.
    יש מי שמשפחתו קלה בעיניו- בגלל החום שבאבריו, זה משפיע על השכל (במיוחד אצל גברים)
    יותר קל להנמיך ציפיות, לא לטעות, ולהשאר נקיים
    מאשר להית רעבים, לחוות, להפגע ולפגוע, ולאבד את החשוב ביותר- המשפחה, האנשים הקרובים לעצמך ואותך עצמך, אל תאבדי את הדרך.
    גם סמים טובים רק לשעה, לא ליותר !!
    אז מה זה שווה ?? - תעני ,מה זה שווה.

זה גם תלוי בדימוי העצמי שלך בעיני עצמך
    יש נשים שקלות בעיני עצמן- לא כלכך חשוב להן התוצאות של ההתנהגות שלהן, גם כשהן חושבות על זה.
    ויש גברים שיעשו הכל, כולל מילים יפות (כגון: נשמה וכו') רק כדי שתהיה עוד זונה בסביבתם, עוד אחת שאפשר לדפוק, למה לא ?!?

יש אנשים שהם כבהמות
    ויש אנשים שהם אנשים, חושבים, מפעילים ראש בכיוון הנכון

אני לא סגפן- ההרפתקאות שלי עם נשים יכולות למלא שני כרכים, אבל מה הטעם ???
    מרוב שעשועים- הבנתי כמה דברים
    ולטעמי ולעניות דעתי, הסבל שבא תוך כדי ההתלכלכות,
    והכאב שבא אחרי ההתפוצצות (מהליכלוך המצטבר)
    לא שווים 70 שנה של עינוג מיני כזה או אחר.

אילו הם היו מבינים מהיא נשמה טהורה, הם/ן לא היו מטיפים ללכלך אותה.
    משתמשים במלה נשמה, ואין להם מושג מה זו נשמה.

נ.ב.
    להבדיל מהצעת קלי-הדעת (סקרן, ל, ועוד

לקביעת תור
    סגירה
    תגובה על התגובות - לשירה

הוספת תגובה

• אחד וגם יותר

ל
    26/02/2007

עזוב אותך משטויות, אתה לא מפסיק לבלבל את השכל
    אין לך כנראה מושג על מה אתה מדבר
    כשתגיע לדבר האמיתי, נראה איך תדבר...
    תפסיק לחשוב שאתה הוא הצודק מבין כולם, מה לעשות? יש אנשים שחושבים קצת אחרת ממך וגם לנו מותר להתבטא
    אז מספיק עם המלחמות המטופשות האלה ותן לכל אחד לחיות איך שבא לו..
    ושירה חמודה, תעשי מה שליבך אומר לך, לטוב או לרע, את חייה ותחיי עם התוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה, בואי, כנסי לכמה רגעים...
    סקרן
    25/02/2007

קראתי את ההודעה שלך, את הדילמה שלך,
    קראתי את בליל התגובות, במיוחד את תגובתו של אחד וגם יותר מידיי צדקנות..
    ואני רוצה כבר להבהיר לך, אני לא מציע לך את עצמי, אלא את עצתי...
    תקשיבי כפרה, נשמה יקרה, אשה הגונה וטובה שכמותך..
    שאלת שאלה לא פשוטה, וגם התשובה לא הכי קלה, חלקה, וקצת ארוכה, ולא בטוח שלך תהיה נעימה,
    אבל אני נותן לך תשובה הכי כנה...
    תראי שירה, אני לא בא לזיין לך ת'מוח אבל את חייבת להבין שבסוף לא תוכלי לברוח..
    את יכולה לדחוק ולהדחיק, אבל הכמיהה שלך לתשוקה, לאהבה, לריגושים לא תעלם לה..את יכולה להדחיק אותה לעוד שנה, שנתיים, שלוש, אבל בסוף זה יתפוצץ, ואז הנפילה תהיה הרבה יותר קשה! את לא מבינה בלי תשוקה, בלי ריגושים בחיים, זה לא יעבוד, אין מה לעשות...
    ועם כל הצניעות, ובלי יהירות, אני באמת מכיר נשים. יש אנשים שטובים בעסקים, יש כאלה שטובים במחשבים, ויש כאלה שהם סתם מתחסדים, אני טוב עם נשים.
    ואני לא טוען שאני ולנטינו, ואני גם לא דובר לאדינו...אבל הייתי עם מספיק נשים...הייתי עם בנות 20 והייתי עם בנות 60, עוד כשהייתי בן 20...ואשה אחת לא דומה לשניה, כל אחת רוצה משהו אחר, ורואה את החיים באופן אחר, אבל בגדול יש דבר אחד שמשותף לכולן.
    בגדול כולן רוצות, (אם זה עם הבעל, אם זה עם זה החבר, אם זה עם המאהב, ועם בכלל) להרגיש שהן נחשקות!
    אתן רוצות להיות נ ח ש ק ו ת! אין מילה אחרת.
    כולן רוצות להיות נאהבות, ולא רק אוהבות.. לא רוצות להרגיש שסתם צריכים אותן...את יודעת לטיפול בילדים, בהורים, בבעלים, או בצרכים של החברים. לא מכיר אשה אחת, אחת! אם היא נשואה, אם היא רווקה, או גרושה וכד', שלא רוצה להיות נחשקת, שלא רוצה להרגיש את התחושה שהיא מיוחדת במינה...תביני כפרה עליך, אין דבר כזה לקבל את המצב שלך ולהמשיך הלאה, בגלל שאת טובה, בגלל שאת נאמנה, בגלל שאת אוהבת. מצטער נשמה, מגיע לך לחוש את הריגוש...
    ויש כאן אחת שמספרת שכולם סידרו אותה, וניצלו אותה, אז מה? תמיד זה כך? מצטער, מכיר גם אחרות שמנצלות.. אין דבר כזה שרק גברים רוצים, שרק גברים מנצלים. יש נשים חזקות שיודעות בדיוק מה הן רוצות, שמודעות למה שהן צריכות, ואף אחד עליהן לא יכול לעבוד. יש כאלה שרוצות מישהו רק לזיון ואח"כ שיעוף, ויש כאלה שרוצות גם מעבר לזה... ממה שהבנתי את לא רוצה סתם זיון, את רוצה קצת יותר, רוצה קצת יותר מלקבל עוד מחמאה, רוצה קצת יותר מסתם שגרה, את רוצה להרגיש את הפרפרים, להרגיש שמישהו כאילו מפזר עליך פרחים, את רוצה קצת ריגושים בחיים, את רוצה לחוות את הסקס הפראי שיכניס בך ריגושים..ואין סיבה שלא!
    אם הבעל לא נותן לך, אם הבעל לא מרגש אותך, לא מתייחס בגלל השגרה, בסוף זה יהיה רע!
    אין דבר כזה, להשלים עם רוע הגזרה, קחי אותו לשיחה, ותראי אם היא עזרה. ואם אחרי מספר שבועות זה לא עוזר, תעזרי לעצמך! מצטער ילדה אבל זאת המציאות, והיא לא חייבת להיות כואבת, כמו שאת חושבת...

הוספת תגובה

• שיררה, תכנסי לעוד דקה שתיים..

סקרן
    25/02/2007

אם את רואה שאין ברירה אז תנסי בחוץ..ותחליטי בדיוק מה את מחפשת...האם רק סטוץ, או רומן מיוחד ולא לחוץ..
    וזה לא פשוט לבגוד, והפעם הראשונה בכלל לא קלה, ויתכן שתהיה לך הרגשה נוראה...אבל, שום דבר לא ישנה את האהבה שלך לבעלך, כמו ששום דבר אחר, לא יציל את נשמתך!!! וזו הבעיה, את יכולה להמשיך לספר לעצמך, שזה לא בסדר לבגוד, ולהמשיך על עצמך לעבוד. לצערי לאט, אבל בטוח, הנשמה הטהורה שלך תתחיל לקמול, ואת תמשיכי לסבול...את יכולה להיות מוקפת במשפחה ובאהבה, אבל הנשמה שלך לעולם תרגיש מיוסרת ובודדה...וחבל, אין סיבה לכך, גם אם איזה אחד פלצן וגם יותר, מטיף לכך..
    תביני, אנשים לא מתגרשים בגלל שגרה, אלא בגלל שממש רע...ויש זוגות שממשיכים לאהוב, ולחיות יחד, ולגדל ילדים יחד, כי הם מתאימים בכל התחומים, גם אם לעיתים הם מתערבבים עם אחרים...
    ואני אגיד לך יותר מזה..אם לא הייתי מספק את אשתי, אם לא הייתי מפנק אותה, מפתיע אותה במתנות קטנות, אם לא הייתי מענג אותה במיטה, מסעיר אותה כמו שהיא צריכה, ומתעלם ממנה, כי היא בשבילי כבר שגרה, אז בבקשה! מגיעה לה לחפש בחוץ ולקבל מה שהיא צריכה...אח"כ אם הייתי תופס אותה, הייתי מבין שאני האשם. אני! את מבינה? ולא היא, שלא קבלה את היחס או האהבה, או הסקס והחוויה שהיא היתה כל כך צריכה...אבל למזלי אני יודע (כנראה), גם אחרי יותר מ- 9 שנים מה לעשות, איך לגרום לה ליהנות... למרות שלא כל יום הוא יום של חגיגות, וצריך גם לעבוד, אני לא נותן לה רק לטפל בילדים, ולהרגיש שהיא חלק מהשגרה שלפעמים היא רעה. לא נותן לה להרגיש שאני חושב שהדשא של השכן ירוק יותר, ולכן על הריגושים שלה אין מה לדבר, ואז עליה מוותר..
    שירל'ה (תרשי לי, יש לי חולשה לשם היפה הזה..), את חייבת להתמודד, ולא לדחוק, את חייבת לעצמך, חייבת לנשמתך, חייבת לנסות, אין לך מה לחכות...ותאמיני לי, אל תקשיבי לכל מטיפי המוסר, לכל נביאי הזעם, לכל הצדקנים, לכל השוטים והמשתטים, שחושבים שהם יודעים, תאמיני לי, יש כאן כאלה שפשוט לא מבינים, אין להם מושג בתחושות וברגשות של נשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרן, אתה אמן!

לורן
    25/02/2007

אתה באמת יודע נפש אישה מהי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה פעם ראשונה........
    ליאת
    23/02/2007

אני מחפשת מישהי לפעם ראשונה לשלישייה עם בעלי, נא השאירי מייל ואחזור אלייך....

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה פעם ראשונה........

הוספת תגובה

• את לא יודעת מה את עושה

אשף
    23/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלישייה זה נפלא!

27/02/2007

במיוחד כשעושים עם בן הזוג....רק מה: צריך לקחת בחשבון שאם הקשר לא מספיק חזק או לא מספיק פתוח ומפרגן - הוא לא יעמוד בזה.
    אבל כשזה טוב? זו הרמוניה מופלאה וחוויה מקרבת ומדהימה.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחותי , זה דבר מסוכןןןןןן

אשף
    01/03/2007

יש לי קרוב משפחה שלחץ על אישתו לצרף בחורה למיטה. בסוף היא הסכימה . הם עשו ונהנו מאד . הבעיה שמאותו ערב נפרצו כל הסכרים אצל אישתו ונכון לעכשיו היא בוגדת בו בצורה הכי פורנוגרפית שאפשר והוא היחיד שלא יודע מזה. אגב זה יכול לקרות גם לגבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

אשף
    01/03/2007

המצחיק הוא שהיא רוצה שגם הוא ימצא מישהי מהצד כי היא חושבת שמשהיא עושה זה בסדר. תאמיני לי זה מוציא את החשק לפנטז על זה אפילו. אם את יכולה שלא אז עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק

02/03/2007

כמובן שלזוגיות בעייתית שיש בה דברים לא פתורים אסור להכניס גורם שלישי....אבל במצבים מסוימים ואת זה רק פותחת ההודעה הראשונה יודעת - זה יכול מאוד להוסיף. אנחנו הגשמנו את פנטזיית השלישיה לפני כמה שנים..ואנחנו עדיין בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה ולבאדולינה

אשף
    03/03/2007

הצרה היא שכשמחליטים לצרף שלישי/ת למיטה קשה לנבא את התוצאות גם אם הזוג חושב שהוא מספוק חזק ויציב. ביום שאחרי מתגלה אופיו האמיתי של הקשר בין בני זוג. אני שמעתי על זוגות שאחרי הביצוע התחילו לחשוד אחד בשני ולמרר את החיים אחד לשני וזה או שנגמר רע או שיצעו מזה עם פצעים שלא יגלידו כנראה לעולם. יש גם זוג שאני מכיר שהבעל חושד באישתו רק שאין לו מושג כמה הוא צודק בחשדות שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כנראה שהם לא היו באמת פתוחים....

04/03/2007

והרבה זוגות שאני מכירה חיים באשליה שהזוגיות שלהם טובה, אבל בפועל הם מלאי משחקים של מניפולציות, שליטה ואגו או שהם עסוקים כל כך בלרצות אחד את השני, והם לא חושפים את האישיות האמיתית שלהם. זה מוביל אותי לשלאלת השאלות: איך אתה יודע האם הזוגיות שלך טובה ויציבה?

מה הסימנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדלקתי עליו
    מלוקקת
    22/02/2007

אני יודעת שזה מטונף לחשוב ככה, אבל מה לעשות שבעלי לא מושך אותי יותר והחבר הכי טוב שלו ממש חתיך. פעם זה לא היה בעיה כי הייתי מאוהבת בבעלי, למרות הבטן. היום, אני רק חושבת על החבר ונדלקת לחלוטין. ממש נרטבת מעצם המחשבה עליו. מקווה להחזיק מעמד ולא לבגוד כי נרראה לי שגם הוא בעניין

לקביעת תור
    סגירה
    נדלקתי עליו

הוספת תגובה

• סקס זה דבר לא רע

גילת רון
    25/02/2007

אני מלקקת לבעלי כל 5 דקות
    כי הוא מצווה אליי
    כל מה שהוא אומר לי אני חייבת לעשות
    וזה כייף לי
    אני מציעה לכל הבנות בחם לב
    תסו את זה
    אם כן אז יש לי עצות:
    תקשיבו לבעלייכם
    תכינו לו קפה
    תכסו אותו לפני שהוא הולך לישון
    תיהיו המשרתות שלו
    תאכילו אותו
    וכמובן תקימו איתו סקס
    ואם לא אז לא נורא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא גם מוציא אותך לטיל ברצועה?

לורן
    25/02/2007

או שהוא שם לך ארגז עם חול בבית בשביל הצרכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחותי, זה טבעי לחלוטין

לורן
    25/02/2007

זה שאת בחרת להיות בזוגיות לא אומר שכרתו לך את המוח ושעקרו לך את העיניים. כל עוד את אישה סטרייטית את אמורה להימשך לגברים באשר הם. אם לא היית אז הייתי מודאגת לגבייך..

ההבדל בינינו לבין החיות זו התבונה והיכולת לשלוט בדחפים שלנו. אם את לא רוצה לבגוד אל תבגדי, רוצה תבגדי - אבל אל תקווי, הכל תלוי בך. תחליטי את ההחלטה שלך מתוך כוח ולא מתוך חולשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה 2 לסקרן
    אחד וגם יותר
    21/02/2007

סקרן סקרן - אתה ממש משועממם
    כלכך הרבה מילים בזבזת לריק
    אילו ידעת במי מדובר
    אילו הכרת אותי- היית חוסך מזמנך בכתיבה.

מפתיע לגלות שאתה - מתיימר להכירני?
    מי אני- היכן גדלתי- מה ראיתי, מה עשיתי ומה שמעתי?
    כתבת כאילו אתה מכיר אותי- ממש הזוי וילדותי
    היה יכול להיות פלא אילו היית קולע בול- לפחות בערך
    אבל מה לעשות סקרן- אתה קשקשן
    התאוריות שלך- הערכות, הניחושים- כולם באויר,
    וסקרנותך מגובה הברכיים- (אגב גם שלי לפעמים)
    אך מכאן ועד לטהר את הטמא, או להתיר את האסור....הדרך ארוכה.
    אתה עסוק בלתרץ את האסור (למה לגיטימי לגנוב/לבגוד).
    כמו גנב בבית משפט, שיעשה הכל כדי לא לצאת נאשם.
    (אני גונב כי אין לי אוכל או אני גונב כי אין לי רכב או דירה או לסמים וכו'
    כבר אמרנו- לכל פושע יש תרוץ, שאמור כביכול להחשב בעיניו כדבר המטהר את מעשיו)
    תחשוב רגע- נניח שאשתך תתפוס אותך בוגד-- תתרץ את זה ב "היה לי משעמם, שוחק, שגרה, רציתי הרפתקאה" ?
    אתה חושב שהיא תגיד לך - "הא אם כך אין בעיה"?

אין מה לעשות עברה היא עברה- תתווכח עם עובדות ?
    (זו עברה כלפי אשתך)

לא באתי להקניט, גם לא להתווכח
    זכותך לחשוב אחרת- זה בסדר
    רק דע - שמה שכתבתי מניסיון חיים נכתב
    ממקרים אמיתיים, עם אנשים אמיתיים ודמעות וכאב מוחש
    איני מאחל לך כל רע- רק שנה את הגישה
    קשה בבית- אז נחפש בחוץ--- לי זו ניראת בריחה (והבעיה נשארה)
    אתה כניראה אוהב לברוח
    אני אוהב הרפתקאות
    אבל לפגוע בחיי אחרים -- פחות

אז תתחיל לחשוב על ה ת ו צ א ו ת !!!

נכון, מדהים להכנס לנרתיק חדש
    מדהים לפתות אשה
    מדהים והיא רוצה- אך למה נשואה??
    כי משעמם עם אשתך ????

בסופו של דבר - כולנו עושים מה שאנו בוחרים לעשות
    רק אל תתעלם --- מהתוצאות !!

לקביעת תור
    סגירה
    תגובה 2 לסקרן

הוספת תגובה

• שלום לשר המוסר, אתה ממש מוזר...

סקרן
    26/02/2007

שוב אלינו אתה סר, תחת האצטלה של שומר המוסר
    וחשבתי אם כדאי לענות לך, האם להמשיך להיכנס בך
    אבל אתה מתעקש לקלקל כאן לכולם, חושב שאתה מורם מעם
    ובאמת שלא כל כך רציתי, אבל איתך עדיין לא מציתי..
    ואתה אומר שלא באת להקניט, אז אולי כבר תחליף תקליט
    מנסה את עצמך להציג כאי של יציבות ופקחות, בים של טיפשות
    ובגלל זה שוב אני חוזר, ושוב לך אני אומר
    זה פורום של יחסים אסורים, לא ל"ו צדיקים!
    אין לי בעיה עם נשים נשואות, שממשיכות להיות נאמנות,
    ובטח שאין לי טענה לגברים נאמנים שלא בוגדים.
    כל אחד בוחר מה שטוב לו בחיים, ומחליט בעצמו איך לנהל את חיי הנישואים
    אבל יש לי בעיה עם צדקנים מזויפים, עם אנשים צבועים שמתחסדים כאילו הם מושלמים
    ואתה כזה, אם תרצה או לא תרצה.
    אומר אתה שמתיימר אני להכיר אותך, טעות בידך
    לא מתיימר להכיר אותך, לא מעוניין לשמוע ממך
    וממשיך אתה לטעות וחושב שאני בורח, באמת? מה נהיית מנתח?
    אני בסה"כ זורח, מלגרום לאחרות ליהנות, בניגוד אליך שגורם להן לבכות..
    מציג אתה את עצמך כבעל ניסיון, לי ברור שאתה טירון
    מי שנכנס לפורום הזה, יודע שאתה הוזה
    ואתה, עם הצביעות הדוחה, עם ההתחסדות המביכה
    מנסה להכניס בנו את תורתך, את אמונתך.
    מסביר שכל בוגדת היא מלוכלכת, נראה לי שבאמת באת מפלנטה אחרת
    ומנסה אתה לכתוב לי שירים, עם חלוקה לבתים
    נו באמת, כמה כבר אתה יכול להיות פאתט? עליי זה לא עובד
    ושוב חוזרת אצלך ההשוואה הבזויה, ההשוואה הנלוזה
    השוואה בין אנשים שומרי חוק, שבסך הכל מחפשים ליהנות, לבין גנבים פורעי חוק שפוגעים ועל זה נענשים. "..אני גונב כי אין לי אוכל או אני גונב כי אין לי רכב או דירה" ואתה נכנס לכאן כי אתה פגע רע...
    ולכן אני מבין שאתה לא מבין, כי אם כן היית מבין, אז אני לא הייתי מבין, אתה מבין? כי אני כן מבין...
    אם היית מבין, לא היית נופל וממשיל לנו משל כל כך אינפנטיל. גם כאן יצאת ממש דביל...
    אתה זוכר? המשל על עבודה ופרנסה בכבוד? עליי לא תצליח לעבוד!
    אין לך מושג מה הולך בשוק העבודה, אין לך מושג איך אנשים משכילים כל הזמן מתקדמים ולכן מחליפים. מחליפים, מתקדמים ונהנים, וכמובן נהיים מאושרים וגם קצת יותר עשירים, ולא נשארים תקועים כל החיים...כן, כמו שאתה המלצת לנו במשל ההזוי שלך. כבר ציינתי שמשהו מוזר בך?
    לכן אני לא לוקח אותך ברצינות, ברור לי שאתה פה בטעות..
    ולא שכחתי את השוואתך המבחילה, השוואתך המגעילה, בין רוצחים ואנסים לבין אנשים טובים, שחטאם בזה שהם נואפים
    ובגלל זה אתה פסול בעיניי, בגלל זה אתה דפוק ודיי
    ובאמת שלך אני לא מתכוון יותר לענות, אני מעדיף לבלות, משאיר אותך לבכות
    אני אשאיר אותך כאן להתענות, למרות שאני יכול להמשיך בך לסנוט
    יכול אני להסיר את הכפפות, ולגרום לך להוריד דמעות
    אין לי בעיה להביך אותך, אך בינתיים, מתחת לחגורה התאפקתי לא להכניס לך..
    ובאמת שכבר אין לי זמן בשבילך, ונמאס כבר לשמוע מהצדקנות שלך
    אז כאן חותך ומסיים, מקווה שמעכשיו אתה סותם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב לומר משהו
    מומו
    21/02/2007

ובכן אני נשוי כבר קרוב ל20 שנה , והתחלתי לחפש סטוצים מהצד לפני כ3 חודשים, כי פשוט לא קיבלתי מספיק סקס , תמיד זה היה כדי לצאת לידי חובה ואני צריך קצת יותר!!
    אז בהתחלה נכנסתי לכל מיניי צאטים ותאמינו לי לא יוצא שום דבר, כשבסוף זה יוצא משהו אז מתאכזבים וחוזרים למקום שבו אנחנו לא מוציאים כל כך הרבה אנרגיות בשביל לקבל את הסקס,,,
    וכן זה בבית,,,
    אף אל פי שאנחנו רוצים להרגיש את האדרנלין בגוף שלנו בפגישה הראשונה ובסקס הראשון,
    אנחנו חיים עלידי דפוסים שמנהלים לנו את החיים , והדפוס של הסקס הוא דפוס שאצלי לפחות חשוב מאד.
    יש את המצב שאם נתפס אז מה יהיה??
    אני קורא את כל ההודעות והתגובות שלכם ולהגיד את האמת כוווווולם פה רוצים רק סקס
    בקיצור לא לשעמם אותכם , אנחנו תמיד נחפש את הריגוש שיש בלחפש , בלהיפגש, לצאת , לעשות את מה שאנחנו נהנים וזה לעשות אהבה,
    שיהיה לכולם ערב נפלא ומלא חיוכים וחיבוקים.

לקביעת תור
    סגירה
    חייב לומר משהו

הוספת תגובה

• כמה שאתה טועה ידידי.

אשף
    22/02/2007

לא כולנו מחפשים סקס. תאמין לי או לא הסקס לרוב הוא המחיר שאנו משלמים בעד רגע של ביחד. אולי אני נשמע לך איזה מפגר או סוטה אבל תאמין למה שאתה רוצה . מעט מאד נשים בוגדות למען הסקס עצמו.תתפלא אבל גם גברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למחפש בישנית

מומו
    22/02/2007

ובכן אני לא חושב שאתה דפוק בכלל , כל אחד והמחשבות שלו.
    אבל רציתי לדעת מה אתה בדיוק מחפש אם לא קצת שלווה והרבה סקס מבישנית????
    אני מכבד אותך לא חשוב מה אתה חושב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה למחפש בישנית

מומו
    22/02/2007

ושים לב כמו שמיכל אמרה לך אתה ממש סותר את מה שאתה אומר
    תשמע זה בסדר זה אחד הדפוסים שאנחנו יודעים שהוא קיים, רוצים להפטר ממנו ולא יכולים
    צריכים לקבל את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומו

אשף
    22/02/2007

מה שאני מחפש זה הרבה שלווה וקצת סקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה למומו.

אשף
    22/02/2007

אחי קשר לא מחייב לא בהכרח מוביל לסקס. אם כן זה נחמד ואם לא אז זה לא נורא. לא יודע למה אתה וגם מיכל חושבים שכל קשר מחוץ לנישואין קשור לסקס. אני מודה אני לא נזיר ואני לא רוצה להישמע מתחסד וצדיק אבל מכאן ועד לתדמית שתפרתם לי המרחק הוא עצום.
    ושיהיה לך אחלה ערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט ההודעה הראשונה שלך מטעה

27/02/2007

ציינת בפירוש "בלי הרבה שאלות". איזה סוג של אינטימיות בדיוק אפשר להשיג ללא שיחה אמיתית ופתוחה ששאלות והרבה הן חלק בלתי נפרד ממנה?

אני מניחה שיש לך משהו בראש שאותו אתה מחפש...אולי תנסה לנסח את זה מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שתבינו

אשף
    01/03/2007

האינטימיות נובעת בדרך כלל מהרגשת נוחות עם הצד השני ולא דרך חקירה צולבת. כשאמרתי בלי הרבה שאלות לא התכוונתי להיפגש ולהזדיין אלא לתת לענין להתפתח מעצמו . לא לחקור למה וכמה. תפתחו את הדמיון ותבינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסקרן
    אחד וגם יותר
    21/02/2007

תדבר ככה כשאשתך תבגוד בך ?

סקרן- אתה ילד קטן
    נכון אני מבין את התחושות שלך
    אבל הראש שלך לא רואה עתיד נכון

ניראה אותך עם כל התרוצים שלך
    כשאשתך (חלילה) תבגוד בך
    אז ניראה דמעות, מבצבצות ועולות- נשפכות
    אז תשמיע את קולך
    ותשנן את תירוצך הבנלים (סלח לי)

אז את מילותיך היפות
    אל תכתוב לבעלי ניסיון
    כי המציאות שלנו - מוחשית מאוד
    ואצלך הכל וירטואלי ונלוז

אז אל תכתוב שטויות--- ותחשוב
    צעד או שניים קדימה
    ואם זה לא עוזר
    חשוב על אשתך נותנת לאחר

ואז תקרא שוב- מה שאתה כותב
    חפש סתירה- אולי בתפיסה, במחשבה, בהרגשה
    לך תדע--- אולי תמצא

לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לסקרן

הוספת תגובה

• שלום לשר המוסר...

סקרן
    21/02/2007

החסיד המתחסד, מוסר נפשו, מציל הנשים המסכנות וההגונות מפני כל הבגידות..
    תגיד לי שר המוסר כבר חוקקת חוק שאסור לבגוד, שדינם של הנואפים כדין האנסים ורוצחים, כמו שכתבת במכתבך המרגש עד דמעות, "דמעות וכאב חד בלב"...
    דמעות, אצלך הן מבצבצות ועולות, אצלנו הן מזמן זולגות, כי לכולנו כאן בא לבכות מאוסף השטויות שאספת, ולנו כתבת.
    כבוד השר, לא ברור למה לכאן אתה סר...תגיד לי אתה לא יודע לקרוא? לא ראית שלט שאומר פורום יחסים אסורים! לא פורום ל"ו צדיקים!
    נראה לי שבאת אלינו ממאה שערים, תזהר אני אלשין עליך לרבנים...
    ואתה טוען שיש לך ניסיון עם נשים...נו באמת! אפילו לא עם גברים...
    הניסיון שלך מסתכם בידיים, ימין, שמאל והדיבורים שלך כמו חול...
    אין לך מושג מה נשים רוצות, מה הן צריכות. אתה צריך ספר עם הוראות...
    אתה אומר שיש לך ילדים, נראה לי שאתה צופה יותר מידיי בערוץ הילדים..
    ואני מקנא בך, כי באמת כיף לך...אתה רואה ערוץ הילדים, וחי בעולם הדמדומים...
    אתה חיי בעולם של פיות, ומכשפות רעות.. וזה לא העולם האמיתי, אין מה לעשות...
    אתה ילדון קטן, שעוד לא גדל, מאמין לכל מה שלימדו אותו בגן..
    דמעות, אצלך הן מבצבצות ועולות, מצטער לא בא לי לבכות אני אוהב לבלות וליהנות..
    אתה סגפן, אני נהנתן, אני סקרן, אתה סתם קשקשן...
    האסכולה שלך גורסת, נשים נשואות, אתם משועממות? אז מה! מה אתן כלבות מיוחמות? אוי ואוי לבגוד, כי אח"כ יעלו הדמעות. הבעל כבר לא מרגש? לא מתרגש? אין מה לעשות, תמשיכו עם זה לחיות!
    ואני אומר, נשים נשואות, נשים אוהבות, אתן משועממות? אתן כבר לא נאהבות? למה לחיות בדיכאונות? אין סיבה לא ליהנות...אין סיבה לבכות...תנו לשר המוסר, יבכה כאן בשביל כולן..
    אני לא מבין יש חוק שנחקק ואומר שבגידה באשה, בגבר, היא עבירה, שיש עמה קלון, שיש עמה בצידה אסון... אם אשה או גבר נמצאים בחיי נשואים בחיי שגרה, ללא ריגושים חדשים, הם חייבים להשתעמם לדיראון עולם? מצטער, לא ידוע לי, לא אמרו לי...אנשים קטנים ומסכנים, ממצאים חוקים לעצמם ורוצים שכולם ינהגו כמותם...
    תראה, אתה כל כך משעמם ולא רואה כמה אתה מת, לכן איתך אני טיפה מאט, באמת לא נעים לי עליך כל כך להסתלבט..
    תראה אחד וגם יותר, דרך אגב יותר מידיי מה? צדקנות מזויפת? התחסדות מבולבלת? לפי דעתי יותר מידיי שעמום בחיים, חיי שגרה שאין בהם שום סערה, אף לא הרפתקה קטנה...
    אתה בא לעבודה בבוקר, אוכל צהריים, חוזר בערב הביתה, רואה חדשות עם מר טלוויזיה, ואין לך כל חששות, לא עולות בך החשדות, שאולי אשתך רוצה קצת ליהנות, ואולי כבר לא איתך...הפתעה...
    אתה חיי חי שגרה, וזה באמת נורא, בגלל זה, אתה כתבת כבר כל כך הרבה הודעות הזויות על בגידות ודמעות...
    חי השגרה המשעממים שלך הפכו אותך למטיף המוסר האולטימטיבי, אבל בינינו? אתה סתם פרימיטיבי...אז תקשיב ותפנים, רוצה לסבול? רוצה לבכות? בבקשה! אבל אנחנו כאן רוצים לבלות וליהנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מאמין שאני עושה את זה......?
    בישן
    20/02/2007

אני בן 28 נשויי מזה 3 שנים יש לי אישה מתוקה המערכת נישואים ביננו ניפלאה אנחנו יחד כבר 10 שנים.אני בישן ולא מאמין מה אני עושה. יש מישהי באותו מצב כמו שלי שמעונינת לעזור לי בבעיה אני אשמח.

הוספת תגובה

• תתחיל להאמין...

מיכל
    21/02/2007

גם זה לא כל כך נורא...
    בהתחלה שמים הודעה בפורום...מתחילים קצת לפטפט....מחליפים מיילים...מחליפים מסנגר.....ועד שאתה באמת מגיע לפגישה כבר עוברים להם כמה חודשים.
    ואני חייבת להגיד לך משהו - אני נהנית מהשיחות והפלירטוטים הרבה יותר מהמפגשים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

בישן
    21/02/2007

מיכל בואי נפטפט אולי זה יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל.......

בישן
    22/02/2007

רק אם בא לך ואת מעונינת לפרטט יהיה מעניין אני מחכה לתגובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיי המין שלי מעולים רק בעיה קטנה
    שפנפנים
    19/02/2007

אני ובנות הזוג שלי מאד נהנים במיטה רק שלי יש בעיה קטנה אני לא גומר גם לא אחרי שעה של משגל מכל סוג שהוא ישנם בנות שלא מפריע להן שאני לא גומר(העיקר שהן גומרות) אבל ישנה אחת שמאד חשובה לי שלה זה כן מפריע וזה מאד מציק לי ישנה עוד בעיה אני לא מצליח להעמיד אותו באופן רצוף יותר משעה וזה לא נותן לי סיכוי לגמור שאלתי האם כדיי לי לי להישתמש בויאגרה והאם היא משפיעה על הגמירה בסקס או שהיא משפיעה רק על הזיקפה

הוספת תגובה

• בשביל לקבל תשובה מקצועית

20/02/2007

הייתי ממליצה לך לפנות לפורום מין וסקסולוגיה השכן - אותו מנהלים סקסולוגים מומחים:

http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19

יכול להיות שמדובר שתופעה שנקראת שפיכה מאוחרת..זה הצד השני של שפיכה מוקדמת ויש לזה טיפול. אני לא בטוחה שויאגרה זה מה שאתה צריך, כי ויאגרה אכן מיועדת לטיפול בזקפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בלחצן "הוספת תגובה"
    אילנית
    19/02/2007

היי בדולינה,
    תודה על הברכות.
    נסיתי כדברייך לעשות, ועל "הוספת תגובה" ללחוץ אולם איני מקבלת את הפורמאט הנכון ולכן השתמשתי בהוספת הודעה. אני לוחצת על המלבן הכחול עליו כתוב "הוספת תגובה" האם כך עלי לעשות? אודה לך אם תדריכיני.
    ,

לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בלחצן "הוספת תגובה"

הוספת תגובה

• לכל מי שמתקשה בהכנסת תגובה

20/02/2007

בדקתי את העניים מול הצוות הטכני ובעקרון לא נמצאה כל בעיה טכנית. יתכן ומדובר בתקשורת..ולכן לחיצה על כפתור Refresh או ctrl + F5 צריכים לפתור את זה.

אצלי מהמחשב, כפי שאתם רואים, זה בסדר.

תעדכנו אותי עם הבעיה נמשכת גם לאחר רענון הדף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ל"סקרן" ( X 2)
    אילנית
    18/02/2007

מודה ומוקירה תודה,
    לך מעומק הנשמה,
    על הצעתך זו הנלבבת,
    להיות ידיד עם יד מושטת.

לרגע חשתי היסוס מה,
    האם אגדיש את הסאה
    ועוד אכתוב תגובה נוספת
    לזו שכבר היתה מודפסת.
    אבל מאז ומתמיד,
    כל מי שמכיר אותי יעיד,
    ראיתי זאת בהשתאות,
    אם זר מראה אותות רעות.
    וכבר לא זר - זה נאמר,
    רק כחרוז במאמר...
    לו אפשרית היתה שיחה
    ללא כל החשיפה

לקביעת תור
    סגירה
    תודה ל"סקרן" ( X 2)

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה לפורום!

19/02/2007

תשארי, אני בטוחה שתהני פה...

רק בקשה אחת - נא לשרשר הודעות באותו נושא בעזרת הלחצן הוספת תגובה. אחרת הפורום מתחיל להיראות כמו לוח מודעות, ואף אחד לא מוצא את הידיים והרגליים.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אילנית, אכן אפשרית..

סקרן
    19/02/2007

רואה כי פורחת את ככלנית, נעימה כשמש אביבית
    אכן אפשרית היא השיחה ללא כל החשיפה
    אם רוצה את לדבר עמי עוד, לי הוא הכבוד
    מקווה שבין השורות קורא אני נכון, אינני גאון
    אתן את המייל שלי, ואשתדל לתת לך מעצמי...
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה "לסקרן"
    אילנית
    18/02/2007

תודה על ההתיחסות ידיד "סקרן"
    התגובה שלך ממש - חבל על הזמן...
    למרות שידעתי, בסתר ליבי,
    שמה שכתבת - זה מה שטוב בשבילי
    לעיתים יש צורך לקבל חיזוקים
    גם מכאלה שהם עבורנו - "זרים"
    אז חן חן, תודה, מוצ'אס גרסיאס, מרסי
    אתה את היום הזה, כבר עשית לי...

לקביעת תור
    סגירה
    תודה "לסקרן"

הוספת תגובה

• את זו שהענקת לי

סקרן
    18/02/2007

אם עשיתי לך את היום, הגשמתי לעצמי חלום
    בשבילי זו חובה לתת לך כאשה להרגיש את התחושה,
    מתי שתצטרכי ידיד, כתבי לי תמיד,
    גם אם את רחוקה, אשתדל לתת לך מה שאת זקוקה
    אל תחשביני כזר, לעולם לא אהיה כלפיך מנוכר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעוררות "מאוחרת"
    יעלת החן
    18/02/2007

אני בת 65 נראית לפחות 15 שנים פחות, בריאה, פעילה ומאוד לא קונבנציונלית. בשנה האחרונה אני חשה תשוקה מינית כזו שלא חשתי אף פעם בחיי. אין לי בן זוג כרגע, ואני די מחוזרת, ע"י גברים , רובם צעירים ממני בהרבה, זה קצת מפחיד אותי לשחרר רסן מצד אחד ומסעיר אותי מצד שני לעשות את מה שאני באמת רוצה, נראה לי שהגוף הולך אחרי המחשבה mind over ,matter? יש דבר כזה? הגוף שלי מגיב כאילו שהוא בשיא הפוטנציאל המיני שלו. אז מה השאלה? אתם מכירים תופעות כאלה?

לקביעת תור
    סגירה
    התעוררות "מאוחרת"

הוספת תגובה

• אף פעם לא מאוחר

סקרן
    18/02/2007

אנחנו מכירים ומוקירים את התופעה, אם אינני טועה היא נקראת החיפוש אחר האושר, ויש המגדירים את התופעה החיפוש אחר החוויה המסעירה, החיפוש אחר הרפתקה חדשה, מימוש הפנטזיה שלא מהשגרה...גם עם כל ניסיונך הרב לא מאוחר לחוות אותה, ולהתנסות בה, במיוחד כשאת מציינת שאת נמרצת, ופעילה, צעירה בנשמה...אני מניח שאם תרצי תמצאי כאן הרבה אפשרויות מעניינות ומפתות, מגרות ומענגות...
    תבלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה