מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב לפגוש ביישנית נשואהאשף17/02/2007
אני בן 41 גבוה ונאה מאד . לעולם לא בגדתי באישתי ואני מחפש דומה ונאה לקשר לא מחייב ובלי הרבה שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוך סקרנות טהורה
19/02/2007למה דווקא ביישנית?
בדרך כלל מחפשי ההרפתקאות דווקא מעדיפים את האמיצות והמעיזות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אני מחפש אינטימיות. לא פרנוגרפוה
אשף20/02/2007אני בעצמי די ביישן. אני לא הולך לסופרמרקט כדי למצוא נשים מתוסכלות.אני צריך מישהי של מחפשת רק סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק סקס?
מיכל21/02/2007מצד אחד אתה מבקש קשר בלי הרבה שאלות, ומצד שני אתה לא רוצה שיהיה רק סקס...
הייתי אומרת שזה סותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
אשף22/02/2007נכון מיכל .זה רק מראה לך עד כמה אני חסר ניסיון. אני כולי בהיסטריה מעצם המחשבה להיפתח למישהי אחרת. סקס הוא לא בראש הרשימה. וכמו שאמרתי אם כבר אז אינטימיות ולא איזה זיון הסטרו חסר רגשות.ולא בא לי ללכלך ולשמוע לכלוכים על בן/בת הזוג. בדר כלל שמחפשים קשר מחוץ הנישואין זה לא באשמת בן/בת הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל תקראי מה כתב לי מומו.
אשף22/02/2007ואת התגובה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לפורנוגרפיה.
אשף20/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודותייך התקבלו בשמחה- תהי חכמהאחד וגם יותר17/02/2007--משום מה איני יכול להגיב במקום של התגובה שלך--
--מקווה שהנהלת הפורום לא חוסמת אותי--נקווה---
* * *
תודותייך התקבלו בשמחה-
תהי חכמה ואל תתפתי
לכולן/ם בא סקס מטורף וכו'
זה לא שווה..........
הרגשת הליכלוך של לפני (וחלילה) של אחרי
הרגשת הלחץ הנפשי הרובץ מכל הקטע של בגידה
זה פשוט לא משתלם,
וזה יכולהוציא אדם מדעתו
ומתי הלחץ יפסק - כשתחליטי שאין מצב, שזה לא שייך לך בכלל.
או אז תהי מאוד שמחה בחלקך- וזה הכי הכי כייף!
הכרתי כמה נשים שאשלו עצמן- וכאילו חשבו שהן הולכות להיות נאהבות,
מוערכות וכו' ע"י בן זוג שהציע להן וקנה אותן במילים ושיחות.
הרומן של אחת מהן נגמר אחרי הפגישה הראשונה (שהיה במיטה)
היא לא מצליחה עד היום להשתקם ולשקם את הזוגיות שלה, ובעלה בכלל לא מודע למה שעשתה.
כולן נפלו אפיים, (גם הזונות בטיבען שמוסיפות להרוס את עצמן והסובבים להן, היינו - בעל ילדים וכו)
הן נפלו אפיים
נוצלו, וחשו זולות ומלוכלכות, מאין כמותן
והתחושה לא נעלמת אחרי יום או חודשיים
מישהי העידה באוזניי שאילו ידעה כמה היא תלך לסבול אחרי "הפנטזיה" , היא לא היתה מעיזה לעשות דבר בעיניין.
אחרת אמרה לי - "שום דבר לא הולך לי מאז, לא בבית ולא בעבודה- ממש קללה "
שלישית אמרה- "שהיא מביטה בעיניי ילדיה דמעות עולות בה כי חשה שהיא כלכך התרחקה מהם בגלל הבגידה "
וכו' וכו'
ומה שמציגים כאן - כאילו ישנה לגיטימיות לבגוד וכל זאת בשם תירוצים משונים ומוזרים
(חיים רק פעם אחת- זו הפנטזיה שלי- ועוד קלישאות זולות ולא חכמות במיוחד והכי טיפשה שבשם האהבה אפשר לבגוד באהבת הבן זוג, הילדים, ובך עצמך )
הרי שהכל הוא שקר וכזב אמיתי.
שקר וכזב- סבל ועינוי- של חודשים ושנים- והכל במחיר רגע של הנאה.
מה אני אגיד לך---- חכמות הזהירות שלא קונות את זה.
מי שרוצה להיות שמח -- שידאג לשמחה שלו -- וילך ישר- י ש ר !!
כי סופו של דבר- חוק הוא בעולם- שאין הגנב יכול להנות מגנבתו
ויתרה מזה שהוא גם (בנוסף) בא על דינו.
הכי שמח להיות נקי.
כל טוב לכולן/ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחד וגם יותר
19/02/2007למה שננסה לחסום אותך?
להיפך....אנחנו אוהבים אחד , וגם יותר!
רק משאלה אחת לי: תלמד לשרשר הודעות.
מאמץ קטן בשבילך, אושר גדול בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשאול אותך....
שירה19/02/2007ראשית כל אין ספק ששכנעת אותי, אני בטוח לא בנויה נפשית להתמודד עם לחץ כזה ובוודאי שאני לא מתכוונת להרוס את מה שבניתי, למרות שהמחשבות בעניין מטרידות אותי מאוד אך בין לבצע ובין מחשבות - המרחק גדול.
רציתי לשאול מהיכן הידע הרב בעניין, האם חווית בגידה? האם נשים נפתחות בפנייך עד כדי כך? או האם את הידע צברת אך ורק מהפורום?
מי אתה? נשוי? ילדים? אני סתם סקרנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חדש כאןממגנט מדוזות17/02/2007שלום לכם אני חדש
נתקלתי בפורום הזה אתמול טעות
אני נשוי בן 31 מתא
מחפש את הריגוש
את הדבר שנשחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה בדיוק עשית למדוזות?
19/02/2007אתה מאוד צעיר בשביל לאבד את הריגוש....מה קרה?
אגב, אני אגלה לך סוד: אין מה לחפש אותו - הוא נמצא בדיוק במקום בו השארת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיודע היכן נמצא הריגוש
ממגנט מדוזות20/02/2007ראשית תודה לך על המענה
אך אני ואישתי ביחד מעל 5 שנים
אני לפני כם הייתי רווק הולל עבדתי גם בעבודת לילה ככה ש....(יפה השתיקה)
כל אותו זמן לא חשבתי על להביט
או לחשוב
בעבודה הייתי מביט רואה ומתרגש בבית
אך השגרה נכנסה גם לזה
ולפעמים כדי להנות מן התמונה יש צורך ללכת קצת רחוק והצידה ואז להנות מן הנוף מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט יפה
מיכל21/02/2007"בשביל ליהנות מהתמונה צריך להתרחק"...גרמת לי לחשוב על דברים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
ממגנט מדוזות21/02/2007רק שאת הזכות למשפט זה אין לי
למדתי אותו ממשהו חכם
ואם זה עזר לך במשהו מיכל אחלה
העונג שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש
מיקו21/02/2007גם לקפוץ מעזריאלי ירגש אותך יותר מזיקפת בוקר חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מחפש אשה/נערה לפינוק הדדיליאופרד16/02/2007בן 51, איש עסקים, שרמנטי, נאה, גוף מלא 179 ס"מ, איש שיחה מענין בעל חוש הומור, מחפש לגוון את החיים המשעממים בפלפל למפגשים מרגשים (לשנינו) בשעות הבוקר (אפשרי תמיכה), פני אלי עם מס. הטלפון/מייל שלך ואצור איתך קשר בהקדם
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס מהנה בשעות הבוקר
פיסצ'ה07/09/2008נערה עליזה אוהבת ריגושים, סקס, קלת ראש , שמחה לשמוע שלגבר נאה יש חוש הומר. אני אוהבת לצחוק בזמן ולא לקחת הכל ברצינות מענין מה הביצועים בגיל 51.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תשאירי מסנג'ר ואני יחזור אלייך
תותח07/09/2008פיסצ'ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תשאירי מסנג'ר ואני יחזור אלייך
תותח07/09/2008פיסצ'ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריה או תותח
פיסצ'ה08/09/2008לאו או תותח? לא חשוב הגיל חשוב התרגיל ! [email protected] יאהו מסנג'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי פרטים
joe08/12/2008בן 35 שחום וחטוב,שלחי פרטיך למייל ונשוחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת את בעלי אך מתה לנסות משהו אחרשירה15/02/2007אני בת 35 מכירה את בעלי כ-15 שנה. יש לנו 2 ילדים מקסימים ומערכת יחסים טובה.
בעלי מקסים, אדם טוב, אבא מעולה, מתחשב אוהב ופשוט אין מילים.
אני בחורה יפה, סקסית ונראית צעירה לגילי, הרבה גברים מסתכלים עליי ויש מישהו שבמיוחד מחזר אחריי באופן עקבי.
אני מתה לשכב עם מישהו אחר במיוחד שבעלי הוא הראשון והיחידי ששכבתי איתו. הסקס כבר לא משהו והשיגרה השתלטה על החיים.
אני מתה להרגיש פרפרים בבטן, סקס מטורף. והגבר שמחזר אחריי מדליק אותי נורא. אני חושבת עליו המון ומתחילה לפתח רגשות.
אני לא רוצה לפגוע בבעלי כי ממש לא מגיע לו. מה לעשות אני ממש מוטרדת מהעניין זה מטריף את דעתי המחשבה שכל החיים אני אשכב רק איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשהו מעולם אחר
ליאור15/02/2007נשוי מחפש ריגושים
מחכה לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תעזי- רק דמעות וכאב חד בלב יבוא
אחד וגם יותר16/02/2007שלא תעזי- רק דמעות וכאב חד בלב יבוא לך מזה
יש לך מה שאין לרבים ורבות,
בעל טוב עד "אין מילים", ילדים ותודות
ואת כל זה את רוצה לאבד
בשביל פרפר קטן בישבן או בלב?
בדרך כלל שוקלים מה יש להפסיד ומה יש להרוויח-
רק ככה מתעשרים
ואת בשביל דימיונות ועינוגים- רוצה להמית משפחה מאושרת וזוגיות טובה?
אל תדמייני בליבך- שלא תיפגעי (בעצמך) ותפגעי בביתך (וילדייך)
עצם הבגידה תוריד אותך פלאים
אם במודע ואם שלא במודע
אז מה אם תשכבי רק עם בעלך כל החיים !!??
מי אמר שההפקרות טובה לחיים?
המשיל לך משל קטן....
פלוני אלמוני א' עת שיחרורו מהצבא מצא עבודה טובה, במהלך השנים התקדם בעבודה ושכרו בצידה, שם הוא מוערך ותורם המון, חי בסביבה תומכת ונעימה ועושה המון,
לעומתו
פלוני אלמוני ב' עת שיחרורו מהצבא מצא עבודה , בה עבד זמן מוגבל, הוא לא סופק בעבודה ומיד עזב, חיפש לא עבודה אחרת ומצא, אך גם שם לא החזיק מעמד, חלפו שנים וכך הוא חי , מעבודה לעבודה ללא סדר ושליטה, בשום מקום אין לו מה שרצה .......וכבר אף אחד אותו לא רצה
את דוגמא לפלוני א'- ותשמחי שכך, מזה תשמחי, אפילו תרקדי משמחה
מה עדיף לעבוד בעבודה אחת כל החיים- לעשות חיל ולהתפרנס בכבוד וממש טוב
או כל הזמן לחפש עוד ועוד ולא להיות מסופק?
תאמיני לי אשה - אל תתפתי ליצר הרע. רק להרוס הוא בא.
ושלא ימכרו לך לוקשים (מלשון מוקשים) שזה מועיל לזוגיות, חחחחח
זה תירוץ של חלשים, מכורים, מכסתחים, לכל פושע יש תירוץ, גם לרוצחים וגנבים ואפילו לאנסים
ואם תשאלי את בן זוגך, "האם יועיל לך או לנו אם אבגוד-" תיראי דמעות מבצבצות ועולות,
אל תשלי את עצמך - ונתקי מ י ד מגע/חיזור/וכל עיניין
כי ברגע קט את (חלילה) עשויה לאבד מה שבנית 15 שנה.
מקווה שאת מספיק מבינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כל מילה שכתבת נכונה.
שירה16/02/2007אני מודה על המילים החכמות. בתוך תוכי אני יודעת שההפסד גדול בהרבה מהרווח. המילים הללו רק הוסיפו לתחושה ולהרגשה שאת מה שבניתי חבל להרוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות? מבצבצות? עולות?
סקרן19/02/2007דמעות מבצבצות ועולות, עוד שניה הן זולגות, ואנחנו כאן רוצים לבכות.
אתה חי בעולם של אגדות, עולם של מעשיות ופיות טובות
אבל אנחנו, חיים בעולם האמיתי, גם אם לך נראה שטותי
החיים הם לא לבן ולא שחור, יש הרבה אפור
זה לא עובד כמו שאתה חושב..דמעות וכאב? תרשה לי רגע מילה על הלב.
וכשהלב אוהב, אבל מרגיש קצת עייף, כי נמצא בתוך שגרה, זה מתחיל להיות רע..ואתה יודע למה?
כי גם אם הוא עדיין אוהב, משהו חסר שם בלב, משהו חסר בנשמה, היא מתחילה להרגיש בודדה, גם אם היא מוקפת באהבה, במשפחה, בילדים, בחיבוקים..היא חייבת סוג של תקווה, היא רוצה שמשהו יציל אותה מהשגרה...
ומה שירה בסה"כ רוצה? קצת להתאוורר, קצת להתפרפר, להרגיש את הפרפרים, את הפרפורים, זה לא סתם עינוגים, היא רוצה להרגיש שמפזרים עליה פרחים, רוצה ריגושים מיוחדים, כאלה שלא תמיד מקבלים בנישואים...אתה לא מבין נשים?
קשה מאוד להרגיש פרפרים בבטן אחרי 15 שנה עם בעל אחד, גם אם הוא מיוחד, ומאוד נחמד
אתה גדלת על סיפורים ועל סרטים, שפמפמו לך שלא בוגדים. אם יש בגידות, אז מיד באות הדמעות.. באמת? זו המציאות? זה מה שקראת בספרות? אלה לא החיים האמיתיים..לפעמים משחק של ילדים גדוליםמשחק שבו נהנים וקצת משתטים, משחק של יחסים אסורים, מחזיר אותנו לחיים, מחזיר את החיים לנישואים, מחייה את היחסים, גם המיניים...
ואתה מדבר על יצר הרע? איך אפשר להגיד רע על יצר שהוא כל כך נפלא? ואתה לא נסחף בכלל, עם ההקבלה לרוצחים, גנבים ואנסים...אנסים??? וואו! עצור שניה, פאוז! מה נהיה איתך? הלו? יש שם מישהו? תוק, תוק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדמעות מבצבצות ועולות
סקרן19/02/2007פליי...ואני לא אומר לשירה ישר תבגדי, אלא תחשבי, תחשבי אם את מסוגלת להתמודד אתו! ואני מדבר על המצפון, שבתוכנו הוא ספון. וזה לא פשוט, ולא צריך לקחת כל אפשרות, אבל...
אבל צריך לפחות לנסות, להתנסות, לפחות לטעום פעם אחת, טעימה קטנה, לראות איך ההרגשה, לראות האם נעימה, האם לך מתאימה...הרי מה הם החיים אם לא רצף של זמנים ואירועים, שבתוכם מתנסים וחווים גם כאבים וגם דברים אסורים...
ובקשר למשל שהומשל, תגיד לי אתה בכלל עובד? או שעובד עלינו? אם אנשים לא משנים הם מתנוונים, נהיים מאובנים. כנס יום אחד למשרדיי הסתדרות, למשרדי הממשלה, למס הכנסה..הפקידים שם אפורים, הם נראים כל כך משועממים, נראים כאילו יש עליהם קורים. הם שם מיום השחרור,ועד ליום שיחתמו ויתור..רוב הח'ברה הצעירים (עד גיל 40, וגם יותר), אלה המשכילים, מחליפים מקומות עבודה כל הזמן, בהייטק, בכספים, בשיווק ופרסום, חייבים להתקדם, חייבים אתגרים חדשים, החיים היום מהירים.
שירה, בן זוג אחד כל החיים? לחיות עם אחד, כן! לאהוב אחד, אולי... אבל להתנסות רק עם אחד? לאורך החיים? בחיים לא! חיים רק פעם אחת, כדאי שהפעם הזאת, תהיה באמת שווה, תהיה באמת חוויה, ולא רק חיים שבשגרה..לא ממליץ לחשוב כמו סגפן, לא סתם אני סקרן...שום דבר בעולם, לא יפסיק את אהבתך לבעלך, באותה מידה שאם לא תעשי שום דבר, לעולם תישארי עם תחושת החמצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת ויציב
עדן24/02/2007פעם,ממש לא מזמן חשבתי בשחור ולבן,היום אני יודעת שכל מילה שכתב הסקרן אמת לאמיתה !כולנו הטובים והחוטאים נסיים באותו מקום,אז למה לתת למצפון והמוסריות המיובשת לנהל לנו את החיים בחוקים של מותר ואסור.יש להיות זהירים ולא לפגוע באחרים בפרט כשהם מהסוג שעדיין חושבים במושגים של שחור ולבן.תנסי תיתנסי ומשם תחליטי.שבוע טוב עמוס ריגושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאירה טעם של "עוד"
כפיר16/02/2007וואלה גם אני באותה דילמה
גם אני חושב ורצה כמוך אולי נממש פנטזיות אחד לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי ובייחד נשנה את העולם
ליאופרד16/02/2007צרי איתי קשר
[email protected]
מחכה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן לטפל בנושא...ללא שום התחייבות
זיו16/02/2007מוכן לנסות ולעזור.....מנסיון הרגשה כזו מובילה לפירוק הנישואין.....מוכן לנסות ולעזור ללא בתחייבות.להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו תהיה טעות
משה17/02/2007תאמיני לי זה קורה לכל בחורה במהלך חייה .עם את רוצה לשכב עם עוד מישהו תסעי לחול תגשימי את הפנטזיה ותחזרי רגועה כי תביני שבסופו של יום כולנו אותו דבר המלצה שלי תסעי לתילנד אני מבטיח לך שאת תוכלי לממש את הפנטזיה בקלות [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה אנחנו באותו מצב
אשף17/02/2007היי שירה. נראה לי שאנחנו באותה בעיה. בואי ננסה להיות בקשר ונראה לאן זה יוביל אותנו. אולי ללא כלום ואולי למשהו מדהים. ביי.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייייי נשואה!!!!!!!!!! כנסי
טום17/02/2007אני גבר מאזור המרכז נשוי ומחפש אותך לקשר רומנטי אינטימי דיסקרטי ללא מחויבות. כיתבי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי עימי קשר
simon19/02/2007שלום
גם אני באתה הרגשה כמו שלך וכל כך חיכיתי לפגוש מישהי שאוכל לנסות איתה ומבינה
ממתין לתשובה בדוא"ל
סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון תפסיקי לחשוב כל כך הרבה
19/02/2007אם אני הייתי מפנימה את העובדה שכל החיים אני אטרך לאסוף גרביים מלוכלכות אחרי בן הזוג שלי, רק המחשבה הזאת היתה מצליחה לגרום לי לאתר את המזוודה הכי גדולה שלי, לארוז וללכת.
השאלה שלי היא - מה בדיוק מדליק אותך בגבר שמחזר אחריך? האם זו תשומת הלב שהוא מעניק לך?
נשים רבות שאני מכירה הלכו אחרי מאהב שרמנטי שידע לדבר במילים יפות, ובסוף מצאו את עצמן שבורות לב. הן רצו תשומת לב ואהבה, המאהב, ברוב המקרים, חיפש מיטה חמה שלא שואלת הרבה שאלות...
קחי בחשבון שיחסים אסורים, על אף העונג שבדבר, אינם מתאימים לכל אחד ואחת. צריך תכונות אוי מסויימות בשביל להינות מזה...האם את מסוגלת לקבל פרפרים בבטן מסקס ללא יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת, אבל...
שירה19/02/2007אני מכירה את עצמי ואין לי ספק שאם אני באמת אעמוד בפני אפשרות של בגידה, אני לא אעשה זאת. הדבר שהכי מפריע לי שבעלי מסתכל עליי כמובנת מאליה, אני פחות מושכת אותו מבעבר.
דיברתי איתו על כך אך הוא טען בפניי שהוא מכיר אותי כל כך הרבה שנים ואין מה לעשות הוא רגיל אליי. אני רוצה שהוא יסתכל עליי כמו אותו גבר שממש טורף אותי בעיניו. מפריע לי שאת החיזוקים להיותי אישה מושכת אני צריכה לקבל בחוץ ולא ממנו. חבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיתרון: הפתעות
20/02/2007זו בעיה ידועה אצל זוגות נשואים, משהו במתח המיני הולך ובחלל שהוא משאיר נכנסת נוחות, שגרה ועוד כל מיני רוצחי אינטימיות. גם אנחנו עברנו (ועוברים) תקופות כאלו, ובדרך כלל להכניס קצת גיוונים, קצת הפתעות, קצת תעוזות לחיי המין מצליחים לעורר מחדש את אותה תשוקה שהייתה בינכם בעבר.
כשגבר לוקח אותך כמובן מאליו, הייתי ממליצה לך בתור התחלה לתת לו להתגעגע אליך. תתחילי לצאת לפעילות ערב כמו חוג, יוגה, ספורט, פגישה עם חברות...בערבים שתהיי בבית תדאגי לכבות את הטלוויזיה ולעשות משהו מעניין כמו: ארוחה בשניים, התחזרות על בקבוק יין, שיחות, משחקים, פלירטוטים...
מה הפנטזיה הכי גדולה שלו? אולי דווקא את תממשי לו אותה?
אני דוגלת בשיטה של לפתור בעיות, ולא להתעלם מהם, והפתרונות באים במעשים. אם תגידי לו אתה לא מעריך יותר יותר זה לא יגרום לו להעריך אותך יותר, אבל אם תחליטי לעשות מעשה גם את תחזרי להעריך את עצמך, וגם הוא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרני באדולינה יקירתי
אשף22/02/2007מה שאת אומרת כל כך מתוק בתאוריה אבל במציאות באורח די מוזר זה... איך אומרים לא כל כך עובד. אני בכל אופן ממש ממש מאחל שזה יעבוד אצל כולם ואני שמח בשמחתם של אלה שזה עובד אצלם (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי ננסה משהו חדש
בישן20/02/2007הי אנחנו נימצאים באותה סירה ביחד בואי ננסה ליזרום ניראה לאן נפליג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקל יותר לפחד ביחד
בישן20/02/2007אם בא לך לפחד ביחד צרי איתי קשר שירה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
אשף20/02/2007כל כך קל להבין מה שאת עוברת. אני בעצמי בתקופה כזאת. אני לא מצליח לרגש את אישתי ככל שאני מנסה.יש בינינו חברות טובה אבל... תאמיני לי שאני מביא לה פרחים וקונה לה הפתעות אינטימיות. אבל מה לעשות אחרי 17 שנות נישואין זה פשוט לא עובד. אני דרך אגב בן 41.אני נראה לא רע בכלל יחסית לגברים בגילי(לא אני קבעתי. החברות שלה קבעו) זה לא ממש מתאים לאופי שלי להכנס לאתרים האלה. אני גם לא יודע איך זה יהיה אם מישהי תפנה אלי. זה מפחיד אותי. תאמיני לי או לא אף פעם לא בגדתי באישתי . עמדתי בכל הפיתויים באומץ. אבל החומה שסביבי מתחילה להסדק. אני מת לראות את המבט הזה בעיניים של אישה. המבט שאומר שהיא לא סתם רוצה. שהיא רוצה אותי. אני מת להרגיש את האינטימיות . את הרטט העובר בגוף עם כל נגיעה. אני לא רוצה שתחשבי שאני איזה חרמן שמחפש זיון לשעות הבוקר. כי אני לא. חוץ מזה יש לנו שני ילדים שאני מוכן לסבול הכל רק לא להתרחק מהם.
הייתי מציע לך לא לנסות אם את יכולה אבל אני לא יכול. הריקנות הזאת שאני מרגיש לא נותנת לי את זכות להטיף לך מוסר. כמה זמן עוד אפשר ...
תראי שירה אם בא לך תכתבי לי אם לא אני מאחל לך שתדעי מה לעשות בבוא הרגע. [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיודע מה שאת מרגישה
גבר במצבך20/02/2007תשאלי את עצמך שאלה אחת:
מה תרגישי אחר כך. בואי נניח שהסקס היה נפלא, היו כוכבים, ניצוצות ממש פצצות.
איך תסתכלי על עצמך בעיניים. האם תרגישי שבגדת בבעלך, בילדייך ו/או גם בערכים שלך עצמך.
מי מבטיח שהמחזר הנפלא לא סימן אותך כעוד גבעה, סילחי לי על הביטוי, שיש לכבוש.
אחרי הכיבוש, לא מדובר בשטחי יו"ש, הוא יסוג ויחפש יעד חדש לכיבוש.
מניסיוני, רגשותייך טבעיים ומציאותיים. הפיטוי אדיר. כבר הייתי במצבים של כמעט והנסיגה של גבר
ממצב כזה מעמידה אותו מעמדה של יורם או של משהו לא בסדר איתו.
אינני יכול להבטיח לעצמי שמצבים מסוג זה ליא יחזרו וכמו כן, שגם בעתיד אצליח לעמוד מול הפיטוי.
בקיצור, תחשבי טוב טוב על היום שאחרי.
אין גלולות למצב זה.
צ'או
מ.ח.ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה החמודה-אל תעזי מנסיון אישי מר
יעל20/02/2007לא כדאי לך לנסות אפילו
תחשבי לפחות יש לך בעל אוהב כמו שאת כותבת וילדים שהם לא מובן מאיליו וגם הבעל לא מובן מאיליו. למה שלא תחשבי איך לגרום לנשואים שלכם ולמין שלכם להיות לוהט? לדעתי תכתבי במחברת מה היית רוצה מגבר אחר וכך תעשי עם הבעל וגם איזה ויברטור טוב לפינוק של עצמך אבל אנא ממך מתוקה ואני מזה מבינה אותך גם אני חשבתי ככה כי בעלי היה הראשון שלי ורציתי מאוד לנוסת עם אחר וניסיתי ונוצלתי והוטרדתי ועוד ועוד דברים קשים שלא כדאי לך לשמוע אלא אם תרצי דרך אימל. מנסיון לאאאא כדאייייי לךךךךךךך לא לא לא אל תתחילי אפילו האמיני לי שאני מדברת איתך כמו לאחות אל תעזי הקושי לסיים עם זה יהיה גדול ואת תעברי גם להבא שיסתכל ויתן לך תשומי תאמיני לי שלא כדאי מנסיון. אוהבת יעלי
כתבי לי לאימל אם תרצי לדעת את הסיפור המדוייק והרע שעברתי בחיי
אני קוראת לזה
כאילו חזרתי לחיים היום שהתרפאתי מהכאב והצער
כאילו שבזמנו הייתי בשלוש שנים של גלגול קודם
צרי קשר לא כדאי לך נשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו לשירה
יעל20/02/2007שירה יקרה
מנסיון כולם אותו הדבר
לאחד יש גדול יותר לשני יש קטן יותר אחד מענג טיפה יותר טוב השני טיפה פחות טוב אבל כולם אותו הדבר רק עם פרצוף שונה והסתבכויות גדולות זה בטוח.
אלו שכותבים לך שמוכנים לעזור בלי מחוייבות תראי בהם כאלו שרק מחיפשים ל..... וללכת עובדה שכתב אחד ללא מחוייבות בטח ללא מחוייבות ל...... וללכת. אל תעזי נשמה מנסיון. אל תפלי לרשת הזאת של הפנטזיות כי את יכולה למלא אותם עם בעלך זה אפשרי האמיני לי כתבי לי אם תרצי ולא תצטערי במקרה קראתי את הכתבה הזאת וזה בעיני כאילו מאלוהים אם תרצי עזרה מאישה שתשמח להציע לך ולא תנצל את מצבך אשמח שתפני
המוןא הבה
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל לא כולנו אותו דבר.
אשף21/02/2007אני עובר מה שירה עוברת ותאמיני לי שאני לא מחפש סקס. תאמיני לי שיש לי סקס נהדר עם אישתי. זה לא זה. כנראה שפגשת את הגברים הלא נכונים בהתנסות שלך. ואני מצטער בשבילך. מדובר בהרגשת בדידות . אולי זה מאד אנוכי מצדי אבל כל אחד רוצה שהבן/בת זוג יעריך אותו כשהוא משקיע. תגידי לי ממתי פרחים זה קיטש? למה S.M.S נחשב הפרעה? למה סתם ללכת יחד לבית קפה תל אביבי קטן נחשב משעמם? למה כל הפתעה קטנה יש תמיד ערך כספי? אישתי אדם מאד פראקטי. הראש והרגליים מחוברים למציאות יותר מידי. וזה לא היה ככה לפני כמה שנים. אני מחפש ביישנית לא בשביל זיונים. בשביל זה יש את הנועזות.ולי אין עניין בהן . אני מחפש ביישנית כי אני כולי בהיסטריהההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.
שירה23/02/2007אשמח שתספרי את סיפורך, אפילו כאן בפורום, כדי שלא רק אני אחכים אלא גם אחרים או יותר נכון אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
אילנית21/02/2007השיעמום הוא אירוזיה אוכלת בכל פה, (לעומת השיגרה שהיא חוף מבטחים כזה) הריגוש הוא נפלא במינון הנכון - כמה ובאיזה קצב - את תתני את הטון.
אז עכשיו לך אומר על מנת להפיג את השעמום ולהדליק שוב את האודים העשנים, עצמי את עינייך והמריאי על כנפי הדמיון למחוזות התשוקה המסעירים אותך...הכנסי לשם בכל חמשת החושים ו...גם עם החוש הששי, ראי, טעמי, געי הריחי , הקשיבי למה שנלחש באוזנך - היי שם ומסגרי את התמונה והחזיקי בתוכך את התחושה - עכשיו הכיני את הבמה, הביאי את בן זוגך וההצגה מתחילה...
ועכשיו נוצרה מציאות חדשה של ריגוש, התרגשות והרבה תשוקה. כמו בכל עסק - גם בזוגיות ובאהבה
השקעה ותשומת לב מתמדת מניבים תוצאה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה את הכי פופולארית פה.
אשף22/02/2007דרך אגב את לא ממש הגדרת מה זה "משהו אחר". אם תגדירי לחברה' מה את מחפשת סביר להניח שאו שיעלמו רוב המגיבים או שלא יהיה מקום לכולם באתר (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מופתעת מכמות התגובות....
שירה23/02/2007כנראה שהמקרה שלי מזכיר לכ"כ הרבה אנשים את עצמם. התגובות שלכם ובעיקר שלכן הנשים מעודדות אותי. האמת שהיתה תקופה שהרגשתי שאני ממש הולכת לעשות זאת, אבל רק המחשבה על כך שזה יקרה הכניסה אותי לחרדות ענקיות על הילדים והמשפחה ובעיקר על מה שאני אאבד. והדבר החשוב ביותר, המצפון, גם אם אף אחד לא ידע מספיק שאני אדע - זה היה גומר אותי.
הסיפורים והתגובות בפורום עודדו אותי, וכיום אותו גבר שחיזר אחריי בטירוף הוריד הילוך - אני בטוחה שהוא הבין שאיתי כנראה לא ילך לו.
שלא תבינו אני עדיין מנסה לדמיין איך זה בכלל לשכב עם מישהו אחר והמחשבות דיי מטרידות אותי. ועדיין מפריע לי שבעלי רואה אותי כמובנת מאליה, למרות שאני אישה שנראית מצויין ומתחילים איתי המון. אבל אני רגועה ולא נסערת מכיוון שבתוך תוכי הבנתי שאני לא הולכת לשכב עם מישהו אחר וזה כנראה הדבר החשוב ביותר. חוץ מזה אף אחד לא יודע מה ילד יום וכדאי לתת לחיים להמשך כרגיל. כמו שאומרים "אנחנו מתכננים את החיים ואלוהים (כנראה שזה הוא - לא יודעת) מתכנן משהו אחר לגמרי".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
ל23/02/2007אולי זה לא נעים לשמוע ואולי לא נעים להגיד, אבל אל תאבקי ברצונות ובמחשבות שלך, אני יודעת שהרבה אנשים לא יסכימו איתי, אבל מנסיון, אין ספק שהמצפון עובד כל הזמן והחשש לאבד את מה שיש קיים כל הזמן, אבל זה עובר, ואת נהנת מהרגעים הקסומים האלה שאת מפנטזת עלהם בלי סוף, הרי זה לא יעבור, זה רק יתחזק עם הזמן ובסוף יתפוצץ לך בפרצוף, התחושות שלך ילכו ויתעצמו, אם לא עכשיו אז בהמשך, אני לא מעודדת אותך לעשות משהו, אני רק אומרת שהייתי בסיטואציה שלך אין ספור פעמים וגיליתי שהשד לא כזה נורא, בסופו של דבר מתרגלים ומתגברים על הכל, ואת משיגה את מה שאת רוצה, כמובן בזהירות יתרה!!
בכל אופן, לכי עם התחושות והרגשות שלך, אל תאבקי בהם, זה יהפוך אותך בסופו של דבר לבחורה ממורמרת ומתוסכלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות
בעל מסור23/02/2007אין כמעט אדם שלא מתייסר לעיתים במחשבות האלו ואינו עומד מול הפיתויים שרצים מולנו כול יום.
אם מערכת היחסים שלכם טובה ויציבה הייתי מצפה ממך לשתף את בעלך במחשבותייך,כן,לפני שעשית משהו שיפגע בו,אולי תגלי שזה הדדי,אולי גם הוא מתייסר כמוך?חישבו ביחד איך להרים מחדש את חיי המין שלכם ולא חייב אחד אם השני כול עוד זה בהסכמת שני הצדדים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום לכתוב כל כך הרבה ..תעשי את זה
haim03/03/2007"מים גנובים ימתקו "..אין מה לעשות הסקרנות אוכלת אותנו .
את חייבת לעשוץ את זה לפחות פעם אחת ..ואז תהיי יותר חכמנ להמשיך ..או שזה לא כזה "גליק"..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר את המיקרה מיקרוב
דודו11/03/2009מאמי את לא הראשונה וגם לא האחרונה זה תופעה נורמלית אני בן 31 ומכיר תסוגייההייתי מעוניין להיפגש למטרת בילוי ניסתר או גלוי כפי רצונך..ללא קשר לסקס או דומה לכך פגישת אדרנלין לדעתי יהיה נחמד ועם יהיה כימיה נוכל להתקדם ..בכל אופן אני ניראה צעיר לגילי וגבר ולא ילד באופי השמח לתגובה.. דרך אגב..חג פורים שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
שלי פסטרנק כץ15/03/2009
את מתארת כל כך יפה תחושה שעוברות כל כך הרבה נשים שנכנסות לחיי שגרה ושעמום.
בגיל 35 , אשה נמצאת בשלב השיא מבחינה מינית.
התחושות שאת מתארת הגיוניות לגמרי והצורך שלך להרגיש גבר אחר וריגוש מעצם החיזור טבעיים ביותר.
מצד שני, החשש לאבד את בן הזוג או לבגוד בו הוא חשש הגיוני וצודק.
א. כמובן שאת יכולה לקיים סקס עם בעלך ותוך כדי לפנטז על הגבר בחדש.
ב. את יכולה לשתף את בעלך בפנטזיות שלך, לספר לו שגברים רבים מחזרים אחריך כל הזמן והתחושה מאוד מדליקה אותך.
אם את יודעת שהוא לא יגיב טוב לוידוי שלך, רדי מזה ונסי לחוות איתו ריגושים חדשים.
הרבה פעמים יש לשני בני הזוג אותם הפנטזיות אבל מכיוון שאינם מספרים אחד לשני שניהם לא יודעים דבר.
את יכולה לקבל טיפים שיתאימו לחיים המסויימים שלך ולמבנה הזוגיות שיש לך בפגישה עם סקסולוג/ית.
בכל מקרה, אם תחליטי להשתעשע מהצד, את עלולה לקחת סיכון גדול מדי.
אולי תהני ותתרגשי מאוד מאוד. אבל אם את בעלת מצפון כפי שנראה ממכתבך,
תרגישי רע מאוד לאחר מעשה ותתנהגי בצורה שונה שתעורר את חשדו של בן הזוג ועלולה גם להוביל למקום שאליו לא רצית להגיע.
כמובן שאת עללה גם להתמכר לתחושה המדליקה ולהסתנוור מהחוויה.
גם פעולה שכזו תזיק בסוף לחייך האחרים.
אני כותבת לך את התגובות האלו רק בשל העובדה שציינת מראש שאת אוהבת את בעלך מאודץ
לולא כתבת שלא, אין ספק שאולי הייתי מוצאת לנכון לגוון את חייך המשעממים במשהו חושני והרפתקני. אך גם אז... הייתי מציעה לך פשוט להפרד ממנו לפני כן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מחפשת את הדבר האמיתי
יוני18/03/2009אם את רצינית ומעונינת להכיר בחור שניראה טוב אסתטי להרגיש את הפרפרים שבבטן לחוות אורגזמות מטורפות אני פה מחכה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשויי באושר עם אותה בעיה
dan18/03/2009גם אני כמוך נשויי הרבה שנים מנסה להחיות את השיגרה הלחוצה לפעמים מצליח ולפעמים לא אשמח לחלוק איתך ריגושים וחויות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דן
מרינה20/03/2009נסיתה לשנות שיגרה ,לשבור אותה יותר נכון,אבל עם אשתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מרינה
dan22/03/2009כן ניסינו דברים חדשים והכל היה כיף וזרם לכיוונים מספקים אבל את יודעת אחרי הרבה זמן השיגרה השתלטה עלינו שוב משפחה ילדים קריירה צריך שניים לתחזק את סקס אני לא מאשים את אישתי היא סופר אישה אבלללללללללללל ואני אוהב ומעריך אותה כבת זוגתי בכל אופן תודה על ההיתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפרים בבטן
מרינה20/03/2009הי.לדעתי טבעי שיש בך צורך לחוות ריגושים שונים מאלו שאת מכירה.אי אפשר כל החיים ליצפות באותו סרט.השאלה איך לאכול את העוגה ולאשיר אתה שלמה. אני נשואה 15שנה וגבר שגורם לי לפרפרים בבטן ,הוא בעלי.גם לי היה צורך בטעמים חדשים,רגושים...מה הפיתרון? יש לא מאת, צריך רק לנצל דימיון ולישטף אחד את השני.הנה כמה דוגמאות מהחיי המין שלנו.אנחנו מאוד אוהבים לפנטז בזמן הסקס.לוחשים אחד לשני.בפירטי פרטים מה אני עושה,באיזו סיטואציה,איך,עם מי,מה הוא עושה,מה בעלי עושה ...מתחברים לסקס צ'ט,כולל מצלמה.(להתכתב עם גבר זר,לראות אתו בזמן שבעלי מלתף אותי,מבצא חדירה..או האפך)...מצרפים לפעמים גבר או אשה למטתנו,עושים סקס במקומות לא קונווציונלים כמו פרק לדוגמה.יכולים בעמצה עבודה לשלוח אחד לשני,דרך טלפון נייד, תמונות קשורות למין,תמונות שלנו (נכנסת לשרותים ומצלמת את עצמי..מקומות בגוף שלי..) .זה חלק מהדברים ששוברים את השיגרה.אני שוב מתגישה,הכול בראש שלנו.מה שמדליק אותך,זה מחשבות וציפיה לתחושות חדשות.הרי בסופו של דבר כולם בנוים אותו דבר בבחינה אנטומית,גם בסקס ,טכני,עוסים אותם דבים.מה שמפעיל אותנו זה דימיון. כדי לגוון תפרית,לא צריך להחליף סטיק אנטריקות לסינטה,הטעם לא שונה ממש,צריך להכין את הסטיק בסיגנונות שונים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי ננסה
עודד כהן19/03/2007גם אני נשוי ומעוניין לחוות ריגושים חדשים 0528251083
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו אה, מעניין פה :)
14/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניסיון
מאי22/05/2010כמותך, גם אני התחתנתי עם הבחור הראשון שהייתי איתו אבל בניגוד אליך אני חציתי את הגבול שאת חושבת עליו, הסקס היה מדהים אבל הבעיה היא שכמו אצל הרבה נשים חיבור גופני מוביל לחיבור רגשי וגרוע מכך להתמכרות של ממש לתחושה הזאת של הריגוש שקיימת במערכת יחסים חדשה ולא ידועה.
לצערי בן זוגי עלה על העיניין וכעת אנחנו בתהליך ארוך של פרדה, לא שווה את זה בכלל בכלל
אני סובלת המון כעס מצידו, האשמה ובושה וזה משהוש לאמשתחררים מימנו גם אם הדבר מתגלה וגם אם לא.
פשוט אל תעשי את זה! מייעצת לך מניסיון מר מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...דולצ'ינאה15/02/2007אני חדשה פה ואשמח לקבל סיור וירטואלי מודרך בפורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבואי, סיור וירטואלי קצר...
סקרן18/02/2007אני רואה שאף אחד כאן לא לקח אותך לסיור קצר (בדולינה לא יפה, היא חדשה כאן, אפילו את לא?), אז בואי אני אהיה נחמד, ואציג לך בגדול מה הולך כאן...
מצד ימין, נמצאים הנשואים, התפוסים, הנואפים, מחפשי הריגושים, וגם אלה שמשועממים
מצד שמאל יש את הרווקים, את המנסים, את התותחים, את החרמנים, ויש גם כמה משועממים, וכמה מיואשים
במרכז נמצאות הרווקות שבעיקר באות לצפות, וכמובן יש את הנשואות שמציצות, מציעות עצות, ומתייעצות...
יש גם את עוברות האורח, שנכנסות לשניה, מכניסות מודעה, לדעתי לא ברור להן אפילו בשביל מה, ואז גוררות אחריהן שובל של פניות שבד"כ לא נענות, והן עצמן בכלל נעלמות...
אה כן, ויש גם את משביתי השמחה, שמנסים להרוס לכולם את החגיגה, עם הערות מפגרות כמו "תפסיקו לבגוד"..את יודעת כאלה שקוראים לעצמם אחד שמבין, אחד שיודע, או אחד וגם יותר, יותר מידיי צדקנות מזויפת...
בגדול אין פה יותר מידיי אקשן, אין יותר מידיי דרמות, הכל פה דיי על מיי מנוחות.. נראה אולי בהמשך אני אדליק פה קצת אש...יש פה אחד שחושב בטעות שהוא שר המוסר...
אז זהו, עכשיו אחרי הסיור הוירטואלי, יתכן שתקבלי הצעות למין אוראלי, אנאלי, ואולי יציעו לך רק בנאלי.
תבלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולצ'ינאה
ל18/02/2007הי דולצ'ינאה, אני אסביר לך ממש בקצרה, את ממש לא צריכה סיור כדי להבין מה הולך כאן.. הכל נורא ברור, תגדירי טוב טוב מה את רוצה ומחפשת (כדי שלא יהיו אי הבנות) והשאר כבר יעשו את העבודה, תקבחי המון תגובות והצעות נורא מפתות, ו..תתחילי לסנן ותזהי לא ליפול....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת מראש - עימך הסליחה!
19/02/2007הרי אני אמורה להיות הראשונה שמציעה הדרכה
אך במזל - הרי זה תקדים
לפורום יש ועדת מקבלי פנים
שהצילו אותי ממבוכה
ואכן, זה הפורום הקטן והחמים
עדיין צעיר, עדיין תמים
אמנם קצת שובב
במיוחד לעת ערב
ותמיד יש מצב
למצוא פרטנר לטרף
ולמרות הצנזורה
נהיה פה סדום ועמורה
במיוחד אם הם כאן:
ל' וידידנו הסקרן
ברוכה הבאה לפורום! אל תבהלי - רובנו אנשים נורמאליים לחלוטין. עובדים בבוקר, חוזרים הביתה בערב, מאכילים, רוחצים, מסדרים, מנקים....אבל תמיד משאירים פתח לחוויות אחרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף שיש עם מי לחלוק את לחץ החייםשארין14/02/2007אני נשואה מזה 18 שנה, יש לי 4 ילדים משפחה מדהימה, במשך 12 שנים אני מנהלת רומן צמוד עם גבר נשוי, בעל משפחה אוהב, ומפנק.
אנחנו מאושרים ביחד, עושים כל מה שאי אפשר לעשות עם בין הזוג, ומאוהבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשארין
bondi14/02/2007הלואי עלינו כמו שזה ביניכם כי לי מאד קשה לקיים קשר מאד ארוך ללא התאהבות ברמה כזאת או אחרת.
וכפי שציינת כיף שיש לך שותפ/ה לרצונות שלא ניתן עם בן הזוג.
תמנשיכי להנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה ליום האהבה...סקרן14/02/2007שלום לכל הנואפים והנואפות, לכל הנאמנים והנאמנות
שלום לכל המשועממים והמשועממות, לכל המחפשים והמחפשות
יום האהבה, ואני בכלל בקטע של תאווה של תשוקה
אבל אין ברירה אתם הנשים אוהבות את המשחקים הקטנים,
את הוורדים האדומים, את הפרלינים המתוקים
אז אין ברירה, יום האהבה, אני חייב להראות את החיבה שהיא רוצה
כן זה יום של רומנטיקה דביקה, אבל אצלי מתובלת בארוטיקה מסעירה
אצלי זה יום מלא בלהט ובתשוקה ללא שליטה, לא סתם אהבה שבשגרה
אז אני מאחל לכם/לכן גם כן יום אהבה עם הרבה סקס ותאווה,
יום עם מגעים מחממים, עם לטופים נעימים ומענגים
יום מלא בנשיקות צרפתיות, מלא בנגיעות רכות וחושניות
צאו קצת מהשגרה...
תבלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקרן יקר
רונית14/02/2007יש לך יכולת כתיבה מרשימה, אתה מפנק רגיש ומתחשב.
מדוע נסיונות הבגידה הוירטואליות שלך אינן מסתדרות לי עם האופי ה"מתוק" שלך.
האם אתה עובד עלינו ובעצם אתה מנייאק בתחפושת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי חמודה..
סקרן14/02/2007אני מת על אשתי, ויש לי איתה סקס נפלא וכבר שלחתי לה היום זר ורדים ויין אדום ועוד כמה דברים.., אבל...כן אני סוג של מניאק, אני מת על נשים, אני כל הזמן אוהב לפלרטט, ואני צריך ריגושים נוספים מעבר לנישואים. יכול להיות שזה קשור גם לכך שאתן עונות לי בחזרה במשרד או במסעדה ואולי אם לא הייתן עונות למבטים שלי, למילים שלי כשאני במשרד או סתם כשאני מגיע למקום חדש. אולי אם לא הייתן תוקעות מבטים, אז הייתי פחות מנסה, פחות רוצה, פחות מרגיש טוב עם עצמי...ואני לא מתכוון לפה, כי פה זה באמת לא נורא, פה לא רואים ויודעים מי אני... פה זה מתחיל ונגמר בכתיבה...בכל מקרה שלא תביני אני לא מתבכיין ומתלונן עליכן, זה כנראה טבוע בי..את מבינה? את כנראה צודקת אני סוג של מניאק, אבל אין לי שליטה על זה, וזה לא בגלל אשתי, אני לא כמו האחרים שיספר כמה רע לי בבית וכמה אשתי שכחה אותי, כי היא לא! לא היא, ולא אני. אבל זה כנראה הפאק שלי, המגרעה שלי, אני מודה, יש לי יצר חזק, ולא, לא מדובר בייצר של סתם לגמור ולהתפרק, אלא בחשק לפנק ולענג. מה אני יכול לעשות ...הנשמה שלי אוהבת הרפתקאות, היא סקרנית, ורוצה לחוות עוד חוויות, אני עדיין צעיר, וצריך עוד זכרונות, ואני לא מדבר על טיולים אלא על עינוגים..אבל לפחות אני גורם לאשתי אושר, אני מפנק אותה ומענג אותה, וכן מאוד אוהב אותה, ומדגיש את זה בפניה ונותן לה להרגיש כמו נסיכה...וגם אם אני בוגד וגם אם לא (ואני לא אמרתי שכן) אני תמיד, אבל תמיד מתחת לכנפיה, מתחת לסדיניה,תמיד ישן במיטה החמה שלה, שלנו בעצם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך
אישה15/02/2007כך זה גם היה אצלי אתמול.....יום האהבה ....U know
רומנטיקה בבית,
אירוטיקה מחוץ לבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את השילוב...
סקרן15/02/2007אהבתי את הערבוב...רומנטיקה בבית, אירוטיקה מחוץ לבית...יפה לך, שילוב לא רע בכלל
תעשי חיים אשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני לא רק עושה חיים
אישה15/02/2007אני חיה את החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום האהבה
14/02/2007אני מצטרפת אליך סקרן יקר. גם אם היום הזה נועד בראש ובראשונה לרשתות השיווק, ליצרני הדובונים ולשוקולטרים..אני חושבת שהיום הזה טומן בחובו הזדמנות מעולה לעצור את השגרה ולהראות קצת אהבה לבן הזוג שלנו. כן, כן, לבן הזוג החוקי - זה שהיה איתנו בתקופות הכי קשות, זה שמחזיק לנו את היד כשאנחנו חולים, זה שיאהב אותנו גם כשנהיה זקנים ומדוללים...כי לו באמת מגיע. אז צריך להתגבר על הצרבת שמעניקה לנו הרומנטיקה הקיטשית ולתת למישהו שלנו להרגיש מיוחד היום. בכלל אני חושבת שאחת לשנה זה מעט מידי, צריך להגדיר יום כזה אחת לחודש.
יום אהבה שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאליbondi14/02/2007שלום לחברי הפורום אשתי מעונינת בסקס אנאלי, אנו מבקשים לקבל הדרכה/ייעוץ בנושא כי זו הפעם הראשונה שלנו נשמח לשמוע מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה בטוח שזה היא ולא אתה. . .
רונית14/02/2007בכל מקרה, תעשו את זה לאט ובעדינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
bondi14/02/2007אני בטוח למה את ספקנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבר הכי חשוב - מסכך טוב
רעות14/02/2007וטיפ בשבילך - תעשה את זה לאט ובעדינות. שתכח כל מה שאתה יודע על חדירה וגינאלית, אין טעם לדחוף אותו בכוח רק בשביל ש"יכנס"..החור הזה עובד אחרת וצריך לתת לו את הזמן והסבלנות שמגיעים לו. אם תהיה עדין תוכל לחסוך ממנה כאבים מיותרים ויהיה סיכוי שהיא תצליח ליהנות מצזה מספיק בשביל להנכיס את זה לרפרטואר הקבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
bondi14/02/2007את יכולה להמליץ לי על מסכך טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בשפע.
14/02/2007חשוב רק לוודא שאתה משתמש במסכך על בסיס מים ולא על בסיס שמן. אם אתה רוכש בחנות סקס תקפיד לרכוש את היקר ביותר..(זה ישתלם לך אחר כך). אם אתה נכנס לאחת מרשתות הפארם יש שם מסככים סבירים (לא יותר) בכ-50 ש"ח. האהוב עלי במיוחד הוא של רשת ארוס בריח וניל...אבל זה מאוד אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד טיפים שלי
14/02/20071. תשקיע במשחק מקדים בלי להסתכל על השעון...
2. תנסה להימנע מלתת לה תחושה של בהמה תוך כדי
3. אישתך צריכה להתרוקן לחלוטין לפני. אם יש ספק תשתמש בקונדום...
4. זה לא אמור לכאוב. אם זה כואב תעצור.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר נוסף
אפאצ'י14/02/2007רצוי שתתחיל לאט ובעדינות עם הצבע על מנת לאפשר לה להתרגל וגם לשרירים הטבעתיים ורק לאחר מכן כאשר אתם חמים מספיק תעבור בעדינות ורוך לאנאלי המלא!
דרך אגב בכל אתר סקס יש גם חנויות סקס והמון מוצרים גם לאנאלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט ובסבלנות....
casper14/02/2007אזהרות:
אם היא סובלת מטחורים הימנעו ממשגל אנאלי.
החיידקים הקיימים באופן טבעי בפי הטבעת יכולה לגרום דלקות בנרתיק.
הימנעו לחלוטין ממעבר ישיר ורציף מפי הטבעת לנרתיק. כדי לחסוך את
הצורך בסיבון וברחצה של הזין רצוי להשתמש בקונדום בחדירה לפי
הטבעת ולהוריד אותו בסיום.
משגל אחורי חייב להיות מעודן ורך אחרת יכולים להיגרם נזקים למעיים.
בכל שלב של המשגל אם נגרם כאב ואי נוחות, אם היא מבקשת
שתעצור, תעשה זאת בצורה מיידית. רק היא יכולה להרגיש את מה
שקורה בגופה.
טיפים נוספים:
רצוי שהיא תגיע לאורגזמה אחת לפחות (רצוי יותר) לפני החדירה האנאלית,רוב הסיכויים שהיא תשתחרר ותהיה יותר רפויה וחרמנית לאקט שכזה.
תוך כדי חדירה שהיא תאונן לעצמה (אם אתה יכול תאונן לה אתה) זה יגרום לה לשחרר את התכווצויות הלא רצוניות שנגרמות בעת חדירה אנאלית וגם יביא אותה לאורגזמה מדהימה שתגרום לה (אולי)להתמכר לאנאלי.
אל תחסכו בחומר סיכה , מה שמורחים בהתחלה לא תמיד מספיק, רצוי למרוח עוד תוך כדי ניסיון החדירה, הזין שלך יחליק יותר בקלות ולה יכאב פחות.
חשוב לזכור שההנאה שלה יותר חשובה מההנאה שלך במקרה הזה, מקווה שתהיה מספיק רגיש אליה, כי זה "משתלם".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מחפשות...IDO14/02/2007בחור צעיר ,28, מחפש חויות להיום בלילה,
מפנק בגדול....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחפש מחפשות דוא"ל
IDO14/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיייבת ריגושאפאצ'י13/02/2007מי שמעוניין להעביר איתי לילה מלא ריגושים
שיכתוב לי את המייל שלו אני נשואה אבל חמה
אש וחייבת סקס מהצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמת לענג אותך. נסי ותראי
רזיאל07/05/2007היי
קראתי את ההודעה שלך וממש התלהבתי. מאוד מדליק אותי הרצון שלך לסקס...
אני בשנות ה20 לחיים שלי וזה מה שאני נותן לך לדעת עליי בינתיים. מחכה לשמוע ממך בהקדם אפצ'י...
רזי
[email protected]
את עוד תופתעי ממני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך אישה חמה ורטובה
דייב07/05/2007צרי קשר ל - [email protected]
ואני אענג אותך בצורה שלא חלמת עליה אפילו
אם יש לך רצון לי יש את היכולת
צרי קשר ונתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
amir20/05/2007אני מת לדעת ורגש אותך מבפנים אני בן 25 רווק חטוב וסקסי אני מבטיח לך פינוק שלא תשכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
amir20/05/2007אני מת לדעת ורגש אותך מבפנים אני בן 25 רווק חטוב וסקסי אני מבטיח לך פינוק שלא תשכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ליאור23/05/2007אשמח להכיר אתך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמה אש-כבאי מיומן
אנטוניוס23/05/2007צרי קשר במייל ונראה אם יש מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמה אש?-כבאי מיומן
אנטוניוס23/05/2007צרי קשר במייל
[email protected]
ונראה אם יש מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גם לך ..אפאצי....!!!!
אחד חדש....24/05/2007אני גיא בן 22 חייל משוחרר חרמן תמידי ....חם מאוד עם המון ניסיון והמון תשוקה לחלק לנשים חמות....אז אם תתענייני תשאירי הודעה שנוכל לדסקס על סקס...חחח...מצפה לתשובתך בכליון עיניים!!!!!...בייי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה המייל!!! ברח לי ......
אחד חדש....24/05/2007[email protected]
צרי קשר...בטוח שלא תפסידי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצתה מאוחרת
לוי24/05/2007
אם עדיין אקטואלי
אשמח לקבל אימייל ...ואולי יותר בהמשך.
[email protected]
לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוהר חדש
aviv24/05/2007לעולם שלם של ריגושים
אם את עדיין בעניין
צרי קשר במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סתם עוד אחד!
Eddie26/05/2007היי,
יש לי מה להציע מעבר לשאר ההצעות שקיבלת/תקבלי (אקסטרה ממש מענגת)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ומחפש לילות מטורפים ומרגשים
א27/05/2007נשוי ,חם על הירח חולה על ריגושים,מחפש לילות של התרגשויות והרפתקאות רוצה להדליק אותך ולטוס איתך ללילה שכולו סקס איכותי המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל להרוס נישואים...
שמעון27/05/2007מבין כל החרמנים שמפרסמים כמה הם יענגו אותך, אני חייב לכתוב לך
שממש אבל ממש לא כדי לך לעשות כזה צעד, חבל על הנישואים שלך
ואיך תוכלי להסתכל לבעלך בעייניים אח"כ, שלא לדבר על הילדים שלך!!
אני מקוה שתשמעי בעצתי ושעדיין לא מאוחר מדי
זה רק מדאגה כנה לך ולבעלך ולילדייך, לפחות תחשבי על זה עוד פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה ונואשת
שובב13/02/2007גם אני נשוי ומחפש להשתובב מאחר ולא מקבל את סיפוקי בבית.
הנה המייל שלי [email protected]
צרי קשר ונהנה מזמן מענג יחדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטח לא אני
אפאצ'י13/02/2007היי חייבת ריגושים אל תשתמשי בשם שלי בבקשה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה הוא מגיע
דון חואן14/02/2007רוצה אותך האחת
ללא בושה ומעצורים
האוהבת להגיע לשחקים
ביחד נוכל להגשים חלומות גנוזים.
אוהב לפנק ולהתפנק
אוהב לענג ולהתענג
ועל עצמי אשמח לספר הרבה יותר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה בשבילך ....
bissman14/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תשני את הניק
14/02/2007אפאצ'י אחד כבר יש לנו, ועל אף שאני חובבת טייסי מסוקים, ומסוקי תקיפה במיוחד - אשמח אם תבחרי לעצמך ניק חדש בשביל לא ליצור בלבול. בלאקהוק לדוגמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה יפה באדולינה
אפאצ'י14/02/2007אהבתי את הידע שלך לגבי מסקרי"ם ! (דרך אגב בלאק הוק הוא מסוק תובלת סער אבל....)
עדיין אנחנו חובבים משהו משותף
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליט אם אתה גבר או אשה..
סקרן14/02/2007ברור שמדובר באותו בן אדם, הפרשי הכניסה והתגובה מסגירים אותך מיד. אין בעיה שאתה גבר , ואין בעיה שאת אשה, אבל תמצא לך נישה...תחליט מה אתה רוצה, אתה מפרסם מודעה של גבר, ואז מיד של בחורה..יכול להיות שאתה הליקופטר, אתה יודע נושך כריות, ורואה בכוכבים, אני בספק מאוד גדול שאתה בחורה משועממת שצריכה ריגושים. פיצול אישיות? אתה אולי זקוק לפורום של בריאות! אולי נשלח אותך להסתכלות..באמת חלאס עם הטיפשות, תחליט מה אתה מחפש. רוב הסיכויים שאתה בן, כי בחורה לא כותבת בסגנון כזה מסכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש גשש בלש
ניפגש במאי15/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל רגיעון של הדס שמעת!!!
אפאצ'י15/02/2007וגם אל תהנה כ"כ בעיני עצמך כי אם אתה משליך הלאה אז כל מה שאמרת בא ממך גאון של אמא
וכן אני גבר אבל עם ביצים לא כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס...
סקרן15/02/2007הס מלהזכיר את הדס, בטח לא ליד אשתי...אתה מבין, היא נורא תכעס...
אמרתי רק שתחליט, שתהיה לכתיבה שלך תכלית...
הרי אתה תותח, אתה אפאצ'י חזק, תחליט למה אתה נזקק...
אתה גיבור גדול, הכל אתה יכול, אז למה לבלבל אותנו הבריות עם כל ההודעות הלא עיקביות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם פורום משוררים
אפאצ'י16/02/2007אבל אל תדאג מלבד האפאצ'ית החזקה שמחפשת ריגושים כל השאר זה אני מעבר לכך לא נראה שיש לך דאגות רבות מהאשה שלצידך אלא לה צריכות להיות הדאגות
שבת שלום
נ.ב-לא נתנצח יותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפצי הוא מסוק אבל קודם כל הוא....
ש06/05/2007שבט אנדיאני חובב טקסים
אם את אוהבת סקס שובב מרגש פרוע (בעל דמיון )
צרי קשר
אני נשוי כבר 5 שנים ומרגיש אותו דבר
בן שבט הסו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד וחלק
ליאור14/02/2007ישר ולעינין.אהבתי את זה.
כן אני רוצה.אני חייב לרצות
אל תפסלי אותי ,את מפסידה.
לא עולה לך לנסות ,תנסי.
רק חיוך יצה מכאן.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לרגש אותך
ליאופרד16/02/2007צרי איתי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה" אפאצ 'י " ... תכתבי לי - אוהד.
אוהד19/02/2007היי , קראתי את הודעתך בפורום וגיליתי עניין רב. אני חושב יש לנו לא מעט במשותף. אני עדיין לא מכיר אותך אבל במידה ואני אזכה לכך ובמידה והכל יזרום כפי ששנינו רוצים יתכן מאוד שנוכל לספק זה את זו. תכתבי לי אל המייל שלי ואני אשמח להגיב או לצור איתך קשר בהקדם. מצפה לתגובתך המהירה , היצרים שלי בוערים ויש לי הרבה מה לתת. ביי. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לישמוע ממך...
בישן20/02/2007הי הי הי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
א27/07/2007היי אני מוכן לענג ולפנק אותך בלילה שלם ואפילו בסדרה של מפגשים אני בן 19 אבל מנוסה ומוכן לנסות אני מטר 83 נאה ושרירי את מוזמנת לשלוח הודעה [email protected] מחכה לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
א27/07/2007ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין צירי קשר
יניב28/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן נשואה להעביר לילה בחוץ?!
יניב28/07/2007אין לי בעיה לענג ולהתענג.......צירי קשר avvvvi!walla.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן תמיד
יוסי18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לנסות
דן18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לנסות
דן18/03/2007אני במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתקשרי אלי
דני18/03/2007וגם לא למייל.
[email protected]
אני לא בטוח שאני מוכן לזה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי,נשוי..אבל כמה אפשרנשוי מרשים13/02/2007כל כך אוהב את אשתי ואינני רוצה לפגוע בקיים,אך סקסעם אשתי כל כך מונוטוני..ואני מרגיש כמו הר געש של נתינה ופינוקים..מאהבת אולי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקח בחשבון שמאהבת זה מסוכן
נסיכה13/02/2007אתה גבר - אתה פועל מתוך דחפים מיניים (לעומתי שאני אישה ופועלת יותר מדחפים רגשיים). יש סיכוי שאם תקח מאהבת אז תתחיל להיעלם מהבית ולזלזל באישתך, כי תקבל את מה שאתה צריך במקום אחר ואז תגיע הביתה מרוקן, בלי חשק וישר תלך להתקלח ולישון. אם תקפיד לשלוט בעצמך ולא להכנס לרומן אלא למשהו חד פעמי, אז אולי זה יעזור לך גם לשפר את הענייני עם אישתך. תחשוב שגם לדעתה הסקס מונוטוני וגםהיא תשמח אם זה ישתפר. גם אני הייתי כמוה, לא היה לי חשק לסקס רציתי רק לגמור עם זה וללכת לישון, עד שכמה פגישות עם מאהב עזרו לי להיזכר כמה שאני בעצם נהנית ממין וכמה שזה חשוב לזוגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה כל כך אוהב את אישתך
14/02/2007שווה לךלנסות ולהשקיע עוד קצת בקשר. אם אתה לא מצליח לבד, תשקול לפנות לסקסולוג או ליעוץ זוגי. בדרך כלל, ואני אומרת את זה שוב ושוב, הסקס זה המראה למערכת היחסים. לא ממציאים שום דבר במיטה, אין דבר כזה "הכל בסדר חוץ מהסקס". אם הסקס לא בסדר, אז יש עוד דברים שהם לא בסדר, ואם פותרים אותם אז באורח פלא מסתדרים להם גם השאר.
תעשה בדק בית -כמה טובה מערכת היחסים בינכם מבחינת תקשורת, הדדיות, חברות, שיתוף, אינטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן הבנותאליקופטר12/02/2007אתן חבורה של זונות שחושבות שרק הגברים חרמנים אבל אתן הבוגדות
הכי גדולות שיש לא יכול להיות שהייתי עם בחורה שלוש שנים וגיליתי שהיא בוגדת בי
תפסיקו לשחק אותה כולכן אותו הדבר רוצות כל הזמן זין אחר נשבר מכן.
עזבו שטויות איך אני מחזיר אלי את האקסית שלי ואז בוגד בה בחזרה
אני נחוש בדעתי לנקום בה באותה הצורה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה אליקופטר...
ניקול12/02/2007לא הבנתי - אתה רוצה לחזור לבחורה שבגדה בך רק בשביל לבגוד בה בחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בדיוק ככה
אליקופטר12/02/2007ניקול איך אני מחזיר אותה אליי כדי שגם אני אוכל לבגוד בה שתרגיש מה שאני הרגשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יצא לך מזה?
לורן13/02/2007הנקמה לא תחמם לך את המיטה בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי אם סם הנעורים!נסיכה12/02/2007במשך שנים לא היה לי בכלל חשק לסקס ולא הבנתי למה...במשך שנים הסתובבתי עם תחושת חוסר סיפוק, חוסר מיצוי, פשוט התעממתי מהחיים שלי. הייתי רצה בין מטלה למטלה, בלי להרים את הראש, בלי לחייך יותר מידי, בלי ליהנות. בעלי היה מתעצבן כל פעם כדחיתי אותו, חשבתי שאני יכולה להמשיך את החיים שלי בלי סקס ושזה יהיה בסדר - עד שהגעתי יום אחד לביקור אצל הכירופרקט שלי. התחילו לי מתחים וכאבים בגב, כנראה המתיחות הרגה אותי לאט לאט בפנים. בכל פעם שהוא נגע בי הוא חשף עולם ומלואו. אחרי שלושה מפגשים הנגיעות כבר לא המקדו רק בגב. זה הפך להיות המפלט השבועי שלי. בפעם הראשונה מזה שנים עשיתי משהו בשביל עצמי נטו, מתוך חשיבה אגואיסטית רק עצמי ואז ניזכרתי - אני לא שפחה, אני בכלל נסיכה! ככה גדלתי לפני החתונה, הייתי יוצאת מבלה, מפלרטטת, ואיכשהו איבדתי את הכל בין התינוק לכביסה. גיליתי את האושר מחדש, קמתי בשמחה בבוקר, וכל שבוע אני מחכה ליום בו ניפגש. בעלי, מן הסת, לא יודע מכלום, הוא רק מאוד שמח שהטיפול עובד ובאמת הגב שלי כבר לא כואב. אפילו יחסי המין עם בעלי מעוררים אותי יותר..פשוט התחלתי לחיות! אבל מה, גם המצפון התעורר. האם בגידה זה הדרך היחידה לחיות בנשואים מאושרים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתתביישי לך!
אפאצ'י12/02/2007דרך אגב או הגב לא צריך כירופרקט אלא קצת תעוזה ודימיון ובעל שמשתף פעולה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לי להתבייש?
נסיכה13/02/2007כל שאתה רואה פה בפורום כולם מרגישים אותו הדבר. כולם אוהבים את בן הזוג שלהם, אבל אחרי שנים ובמיוחד אחרי ילדים זה הופך להיות ממש קשה לשמור על זה.
אני משקיעה בבעלי, אבל בזכות הרומן שלי אני משקיעה בו הרבה יותר. אני לא אומרת שאין לי רגשות אשם...אבל מה הטעם לחיות חיים שלמים נטולי חשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להתבייש?
אפאצ'י13/02/2007כי את מוליכה שולל גבר (בנאדם) שאוהב אותך ואז כשזה יתגלה וזה יתגלה
הפגיעה בו תהיה כ"כ קשה גם אם את חושבת שעכשיו את יותר טובה איתו.
מעבר לזה צריך להיות אם אמיץ לקום ולנסות לסדר דברים ואם גם זה לא הולך אז עוזבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא חוכמה לכתוב באנטרנט
רעות14/02/2007עובדה שכולם הגיעו לפה מאותה הסיבה...לכולם יש שגרה שחונקת אותם והם מחפשים להתרענן ממנה. זה לא כזה פשוט להגיד לגבר שלי שאני לא נהנית מיחסי המין שלנו. אתה סתם מתחסד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכלל לא מתחסד
אפאצ'י14/02/2007אני שהיתה לי מערכת יחסים שכללה מין סוער ולא שיגרתי שהאפיל אפילו על הקמא סוטרא קמתי וביחד עם בת זוגי דאז החלטנו לפרק את החבילה לאחר שש שנים וזה בא רק מדיבורים כי לשבת ולהמשיך לפנטז זה לא פיתרון נכון אז אני מייעץ מנסיון שלי כי למרות כל הכאב זוהי רק משוכה קטנה ותאמיני לי בתור אחד שנראה טוב מאד ועם מקצועות ורקע ברמה יכולתי להשיג די הרבה גם בתוך מערכת היחסים שלי אך לא עשיתי זאת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפאצ'י
bondi14/02/2007לא הבנתי אתהטפת המוסר זה הרי פורום של סקס ויחסים אסורים וכאן המקום לשפוך את הלב במקרים של יחסים אסורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכן
אפאצ'י14/02/2007אני מרשה לעצמי לחוות את דעתי מפני שזהו גם חדר סקס ויחסים לפני האסורים אבל הרי ידוע שבסופו של דבר כל אחד הטוב בעיניו יעשה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאושר בא ממך.
ליאור14/02/2007תקריני אושר ותעשי מה שיעשה לך אושר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים???אני רוצה החוצהחיים חדשים11/02/2007היי לכולם,
אני נמצא כבר כמה זמן בסיחרור נפשי עמוק...
אני נשוי עם ילדה קטנה שאני מת עליה ולא יכול לחשוב על לא להיות עימה כל יום...
ומצד שני אני חייב להשתחרר והרגיש משהו חדש, להסתחרר ולהרגיש שהלב שי דופק כשאני מריח בושם של אישה, כשני שומע באוזן, קרוב לאוזן את ההנאה שלה ומרגיש את הפתמות שלה על בית החזה שלי...
אני רוצה להשתחרר מהכבלים ולהרגיש חופשי עם אחת שתגאל אותי בישבן שלי...
אני יודע שאני לא אמצא את התשובה כאן, אבל אני בטח אמצא אוזן קשבת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני חושבת שאתה צריך להתבגר
ניקול12/02/2007יש לך ילדה ואישה וזה המון אחריות...אבל אתה חייב להבין שאתה כבר לא יכול להתנהג כמו ילד בן 16. יש לך משפחה ואתה חייב להתבגר ולקחת אחריות, ונכון - יש הרבה ויתורים שצריך לשעות בשביל להקים משפחה וספוטנטיות זה אחד מהם. למה לא חשבת על זה לפני שהתחתנת והבאת ילדים? מה חשבת לעצמך שיקרה?
אולי במקום לחפש פטמות, תנסה להבין גם את הצד של אישתך. גם לה נעלמו החיים והריגושים, אבל אתה יכול להחזיר לה אותם. ביחד אתם יכולים לשנות את הקשר בינכם, ולהחזיר אליו את האש.
כמובן שלא באותה עוצמה כמו כשהייתם ילדים, אבל גם זה משהו.
הכי קל זה להגיד אני צריך מישהו מהצד שתעורר אותי, אבל צריך אומץ אמיתי בשביל להחליט שאתה רוצה לקחת אחריות על החיים שלך ולהתחיל להיות אקטיבי ולא פאסיבי.
כל הגברים יודעים לשבת ולהגיד אישתי לא מספיק רוצה סקס, אישתי לא רוצה לרדת לי, אישתי לא מטפחת את עצמה - אבל במקום לקטר בוא תראה מה אתה יכול לעשות מהצד שלך בשביל לשפר את המצב. לפעמים צעד מכיוון שלך תיצור תגובה מהכיוון שלה, ולאט לאט תצליחו להחזיר לעצמם את החיים שלכם.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)