מידע רפואי
פורומים
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- תזונת ספורט
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- נשירת שיער
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- בניית ציפורניים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- הורות טבעית
- הפלות חוזרות
- הסרת משקפיים בלייזר
- סקס ונוער
- רפואת עיניים ילדים
- קבוצת תמיכה בנושא סרטן הערמונית
- שיקום לב
- ויטמינים תוספי מזון
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
מנהל הפורום
- אקו לב שבוע 21 אודה לעזרתךליאת25/07/2023
ד"ר שלום .בת 31 בסקירה נמצא כי חדר ימין קטן משמאל .
ביצעתי אקו לה שבוע 21
הסיכום יתכן שהחלק הטראבוקולרי של החדר הימני מעט היפןפןפלסטי. אך אין רמז להפרעה בזרימה לתוך החדר או מן החדר לעורק הריאה,מה זה אומר ?
עשיתי מי שפיר והכל תקין
האם הממצא יעול להסתדר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר ימין מעט קטן משמאל
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023קשה לי לענות על השאלה בלי לראות הבדיקה אך בגדול נתן לאמר שרוב הגדול של המקרים שהחדר הימני מעט קטן מהשמאלי אבל הכניסה אליו והיציאה ממנו הם תקינים אז בד"כ אין זו בעיה.
אולי כדאי להתרשם שוב בשבוע מאוחר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות באמצע החזה בת 12אמא מודאגת25/07/2023
היי בת 12 מעקב מגיל שנתיים פעם בשנה בשל היצרות מסתם ראיתי קל מפל
35
לפי שלוש חודשיים היא אמרה לי שמרגישה דקירות בחזה
באותו רגע לקחתי אותה לרופא הקידרלוג שלה ועשה לה בדיקת אקו לב ואמר שבכל תקין ואין שינוי ויש לחזור עוד שנה וכנראה זה ממקור עצמאות הדקירות
היום אמרה לי שהרגישה דקירה באמצע החזה כמו משהו תפוס כאשר לוקחת נשימה עמוקה
אחרי כך זה נעלם
האם יש קשר להיצרות המסתם למרות שהיינו לפני שלוש חודשים
או תנועה לא נכונה או גדילה היא בגיל התבגרות
אני מאוד לחוצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
אמא מודאגת26/07/2023יש לציין שגם הרופא עשה לה בדיקת אקג וגם תקין
והיא חזרה לשחק כרגיל אין מצוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירה בחזה
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023הי
הצרות קלה של המסתם הראתי אינה גורמת לכאבים בחזה.
דקירה בחזה בזמן נשימה עמוקה ואח"כ נעלמת, היא בד"כ כאב שרירי שלא קשור ללב.
לא נראה לי שיש סבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע נהוג לעשות אקו לב לעוברמתי30/08/2023
הי ד"ר
אשמח לדעת מתי נהוג לעשות בדיקת אקו לב לעובר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי עושים אקו לב עובר
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023אני מעדיף סביב שבוע 22 להריון אך אפשר גם עד סוף ההריון אם יש צורך.
לעתים אנו עושים מוקדם יותר , אפילו בשבוע 16 אם יש חשד גבוה למום לב (טכנית זה קשה יותר ואז לרוב צריך לחזור על הבדיקה מאוחר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??נופר19/08/2023
כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר VSD שרירי קטן בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023VSD שרירי קטן הוא מום שכיח מאד ולא משמעותי בלב.
רוב הגדול אינם קשורים לתסמונת דאון (2 ילדי נולדו עם זה)
קיום כל מום , אפילו קטן מעלה בצורה קלה (תלוי לפי המום) את הסכוי לבעיות כרומוסומליות ולכן הגנטיקאים ימליצו על דקור מי שפיר.
אם את רוצה לעשות, עדיף לעשות זאת בשבוע 31 להריון.
לדעתי אין לך כל כך מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב בעקבות ילד עם ps.ספיר20/04/2023
שלום ד"ר,
ב"ה יש לי שלושה ילדים וכעת בהריון רביעי.
הילדה השלישית שלי נולדה עם ps בלב ועברה צינתור מוצלח ב"ה. כרגע במעקב בלבד.
2 שאלות
1. האם עצירות אצל ילדים יכולה לגרום לps להחמיר או משהו כזה? כרגע היא על מפל 19 בפעם האחרונה שבדקנו.
2. עשיתי אקו חב בשבוע 23 שיצא טוב ב"ה. האם יש צורך לחזור עליו בשבוע הריון מאוחר יותר? הבנתי שps יכותח להתפתח בהמשך
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נכון שPS נוטה לעיתים להחמיר
ד''ר אברהם מתתיהו22/04/2023לא בטוח שהבנתי נכון את השאלה. אם התכוונת לעצירות? (יציאה קשה?) אז אין לזה כל השפעה על דרגת ה ps.
לגבי הריון. זה נכון ש ps נוטה לעתים להחמיר ולכן אני נוהג במקרה כמו שלך לחזור על אקו לב עובר עוד פעם לקראת שבוע 31 לערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב חוזר
ספיר כהן זרדי23/04/2023תודה ד"ר.
האם צריך לעשות אקו חוזר למרות שלא שהבדעקה הייתה תקינה לחלוטין בשבוע 22?
שואלת גם כי הקופ"ח מערימה קשיים ואומרת שאם הרופא לא אמר לחזור אז לא חוזרים.
מדובר בפרופ' בעל שם טוב מאוד בתחום קרדיולגיית ילדים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמת- מוצאי כלי הדם הגדוליםליאן21/04/2023
היי אני בשבוע 15+4 ועשיתי סקירה מוקדמת.
בסקירה הרופא אמר שהוא לא רואה את כלי הדם הגדולים בלב והפנה אותי לאקו לב עובר. אשמח לדעת מה זה אומר? האם יש ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסקירה מוקדמת לא רואים בברור את כלי הדם הגדולים
ד''ר אברהם מתתיהו22/04/2023יתכן מאד שזו בעיה טכנית בגלל ראות לקויה ויתכן גם שיש בעיה.
יש צורך לעשות בהקדם אקו לב עובר לנסות להבין אם זו בעיה טכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלי הדם הגדולים
ליאן22/04/2023הבנתי שאפשר לעשות החל משבוע 19
להמתין? או לקבוע לימים הקרובים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלי דם גדולים בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו22/04/2023אפשר כבר לנסות בשבוע 17-18
אם לא ברור מספיק חוזרים על הבדיקה מאוחר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסמטריה בלב העובר- סקירה ראשונהמאיה199109/04/2023
היי ד״ר,
אשמח להתייעצות,
הריון תאומים
לאחר סקירת מערכות ראשונה שבוע 16
הרופא היה מרוצה מכל הבדיקה, לקראת הסוף חזר ללב של אחד העוברים כי חשד שיש איסמטריה ובאמת צדק.
חדר ימין 4.9 מ״מ חדר שמאל 2.9 מ״מ,
קוטר כלי דם גדולים בנורמה,
מוצא עורקים תקין,
זרימת דם בדופלר צבע ללא זרימה הפוכה,
ייתכן היצרות באזור המסתם המיטרלי.
אמר שזה יכול להסתדר לבד וקצת הרגיע,כמובן המליץ להתמקד באקו לב בעובר הזה ולהיות במעקב.
בהריון הראשון שלי העוברים סבלה ממספר מומי לב שלא ניתנים ״לתיקון״ ולאחר התייעצות עם מומחית בתחום החלטנו להפסיק את ההריון,
לכן הנושא הזה רגיש אצלי מאוד.
כמובן שאעשה אקו לב ומי שפיר בשבועות הקרובים.
אך אשמח לבינתיים לדעת מה התרחיש הכי גרוע במצב כזה ומה עושים במקרה וזה באמת המצב.
תודה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה של חדרי הלב בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו09/04/2023אם יש אסימטריה בולטת של חדרי הלב לרעת חדר שמאל בשלב מוקדם בהריון, זה יכול לרמז על בעיות בצד שמאל במסתם של אבי העורקים או המסתם המיטרלי או בקשת של אבי העורקים ואכן מחייב בדיקת אקו לב עובר ואף מעקב בהמשך לברור הדברים שהזכרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
מאיה 199010/04/2023שאחרי ההריון הראשון נכנסתי להריון תקין ואני אמא לילדה בת 3 🙃
גם במומי לב הקודמים בהריון הראשון היינו בייעוץ גנטי ואמרו שהבעיות הן נטו סטטיסטיקה ולא גנטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק תקין לפי גילסימה עמר01/04/2023
שלום רב, יש לי ילדה בת 8 לרוב הדופק שלה בזמן השינה הוא בן 80-90 אך הלילה הוא מגיע גם ל105 בבזמן השינה ושמתי לב על בית החזה שלה. זהו דופק תקין לפי גילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק 80 עד 105 בילדה בת 8 שנים
ד''ר אברהם מתתיהו09/04/2023זה בהחלט יכול להיות בגדר התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק איטי בילודמלי01/04/2023
שבוע טוב,
ביום חמשי נולד לנו נכד במזל טוב, ביום ו' הכינו מכתב שחרור למוצ"ש אלא שאז עשו בדיקת סקר אצל חלק מהתינוקות והתברר שלתינוק יש נפילת דופק בזמן שינה עמוקה (הגיע ל-63-67) בזמן ערנות או אכילה עובר את ה-120, התינוק ב"ה נראה טוב, אוכל טוב, א.ק.ג תקין, השאירו אותו בינתיים לניתור ולא שחררו אותו , האם מוכרת תופעה כזו? מה זה יכול להיות?
סבתא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק איטי בילוד
ד''ר אברהם מתתיהו09/04/2023זה יכול להיות בתחום הואריאנט הנורמלי. אם בערנות הדופק תקין וגם עולה בזמן בכי ואם האקג תקין קרוב לודאי שאין בעיה. צריכה להיות כמובן בדיקה של הרופא ילדים והתייחסות של הקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב באקו לב עוברינורית29/03/2023
היי, שבוע 21, אחרי מי שפיר תקין. עשיתי מרצוני אקו לב בגלל שלבת הגדולה יש arsa.
הכל היה תקין באקו, מלבד הפרעות בודדות בקצב הלב (בדיקה של 20 דקות, נרשמו 3-4 הפרעות).
ביקשו ממני לעשות מעקב.
מה זה אומר הפרעות קצב לב? עד כמה הדבר שכיח בעוברים? האם יכולה לעבור בהמשך? מהן ההשלכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב עובריות
ד''ר אברהם מתתיהו30/03/2023הי.
לא נאמר אילו הפרעות היו. לעתים קרובות רואים בעוברים במהלך הבדיקה האטות בקצב שהן תגובתיות ללחץ וחולפות מהר. בנוסף לכך שכיח בעוברים פעימות פרוזדוריות מוקמות. תופעה זו בד"כ אינה מפריעה לעובר וחולפת ברוב המקרים אחרי לידה.
במקרים אלה נהוג לעקוב אחרי הדופק העוברי בערך אחת ל10 ימים לודא שלא הפך להפרעת קצב מהירה קבועה (למשל קצב 250 לדקה) . דופק מהיר כזה העובר לא אוהב אם נמשך זמן רב וצריך לתת לאם תרופות לטפול בהפרעות קצב אשר עוברות לעובר ומשפיעות על הלב שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובה
נורית30/03/2023היי, הרופא כתב במכתב שחרור "few premature beats". האם יש סיכוי שבus הבא לא יהיה? או בהמשך שיעלם לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות מוקדמות
ד''ר אברהם מתתיהו31/03/2023בהחלט יש סיכוי שזה יעלם ואולי יופיע שוב. העיקר הוא לוודא שהקצב לא הפך מהיר קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא באקג ילד בן 6 וחציאמא מאוד לחוצה27/03/2023
שלום רב!
לבני בן ה6 וחצי יש לעיתים כאבים בחזה כשהוא רץ ממש עד כדי עצירה וקושי לנשום.
לפני מספר ימים פתאום ללא שום פעילות גופנית התחילו לו כאבים חזקים באזור הלב, זה לא חלף גם כשחיכינו מעט, כשראינו שזה לא נרגע, נלחצנו ממש והלכנו לרופאת ילדים. ביצעו לו אקג באותו הרגע ויצא לו כך:
סינוס ציר תקין ללא גל דלתא
PR 0.10
ללא שינוי ST-T
43/QTC 0
קיבלנו הפניה לקרדיולוג והתור עוד הרבה זמן. הרופאה קצת הלחיצה אותי. ואמרה שאם כואב לו עדיף שלא יתאמץ.
האם הממצא הזה מסוכן ומה זה אומר בכלל??? אני ממש בלחץ. האם מותר לו לרוץ ולהתאמץ?? אנחנו כמובן מעדיפים שלא יתאמץ הרבה עקב הכאבים שאחרי.
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה לילד
ד''ר אברהם מתתיהו30/03/2023סטטיסטית הסכוי שזה נובע מהלב הוא קטן.
אך כדי לודא זאת חשוב לשמוע את הספור ולשאול שאלות ספציפיות, לבדוק את הילד ולעשות גם אקו לב. בקצור כדאי להשלים בדיקה אצל קרדיולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיר לילדה בת 4סימה עמר23/03/2023
שלום, הבת שלי בת 4
לאחרונה שמתי לב שכשנרדמת הנשימות מעט מהירות וקצב הלב נראה מהיר . לא זוכרת שראיתי את זה לפני או לפחות לא בדקתי את זה לפני.
כשמדדתי לה עם מכשיר סטורציה הדופק בזמן שינה נע בין 98-110 האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק לילדה בת 4
ד''ר אברהם מתתיהו30/03/2023כן
זה בגבול הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין עייפות וסחרחורות לסגירת Asdמאי13/03/2023
שלום.
ביוני 2022 בתי בת ה 16, עברה צינתור לסגירת Asd. לאחר חצי שנה הפסיקה ליטול אספירין.
לאחרונה היא החלה להרגיש סחרחורות ועייפות, עד כדי כך שפשוט נשכבת על הרצפה היכן שהיא נמצאת.
האם יכול להיות קשר בין הצינתור שעברה לבין הסחרחורות והעייפות?
האם עלולות להופיע תופעות לוואי אחרי זמן רב שעברה צינתור?
תודה,
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות 10 חודשים אחרי סגירת asd בצנתור
ד''ר אברהם מתתיהו13/03/2023בד"כ לא רואה תופעות כאלה. סכוי טוב שלא קשור לצנתור אך כדאי ללכת להבדק אצל הקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקג של בתי בת ה 5שירלי אליאס25/02/2023
שלום ד"ר, בתי בת ה 5 מתלוננת מדי פעם על כאב לב, ואתמול היה לה וירוס ללא חום ושוב התלוננה , הרופאה עשתה לה אקג , מה אפשר ללמוד ממנו? הרופאה הפנתה לקרדיולוג אבל עד אז אני אמות מדאגה אני מצרפת תמונה אחת ואז עוד אחת , היא מתלוננת בערך פעם בחודש, הרופאה מדדה לה 140 דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג
ד''ר אברהם מתתיהו13/03/2023האקג בגדר הנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא FBBB באקג לילד בן שנתיים וארבע חודשיםליאב14/02/2023
שלום
במהלך אשפוז בגלל דלקת ראות, דלקת אוזניים, חום גבוה ואפתיות עשו לבן שלי אקג וגילו ממצא FBBB
לא הסבירו כלום
מצרפת תמונה של הסיכום ביקור , אשמח להסבר , האם זה מסוכן ומה עליי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RBBB
ד''ר אברהם מתתיהו13/03/2023זהו ממצא באקג שאפשר לעתים לראות בילדים ללא בעיית לב, אך כדאי לעשות הערכה קרדיולוגית לשלול בעיה לבבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?