מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריד נבוב עליון כפול ואיוושהאתי כץ27/05/2024
היי, רציתי לדעת אם אצל ילד עם איוושה קלה וגם עם ממצא של שני ורידים נבובים עליונים כאשר אחד מהם מתנקז לוריד קורינרי והוא מורחב עקב זאת, האם יש סבירות גבוהה להורדת פרופיל בצבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וריד נבוב עליון לסנוס הקורונרי
ד''ר אברהם מתתיהו06/07/2024כאשר זה הממצא היחיד, נחשב לוריאנט נורמלי ואין צורך להוריד פרופיל בגלל זזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אקו לבתהל10/03/2024
האם עדיין אתם פועלים בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי אקו לב
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024עובדים , היה עכוב.
מה השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל צבאי וקורטאציה בעורק הראשירוית01/03/2024
שלום שהבת שלי נולדה היא עברה קורטאציה בעורק הראשי ועכשיו יש לה דליפה קלה במסתם אבל אין לה שום מגבלות רפואיות והיא עושה הכל כרגיל ואפילו יחסית בכושר.יתנו לה להתגייס ואם כן כמה יורידו לה בפרופיל הרפואי?
פרופיל צבאי אחרי תקון קוארקטציה.
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024בד"כ אם התקון טוב ואין יתר לחץ דם ואין בעיה משמעותית במסתם האארטלי ואין הרחבה של אאורטה, אז בד"כ מגייסים עם פרופיל לא קרבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נצפה וריד נבוב תחתוןחסויה01/03/2024
היי , בסקירת מערכות מוקדמת ומכוונת לא נצפה וריד נבוב תחתון ונשלחתי לאקו לב עוברי.
האם זה משהו שניתן לחיות איתו ? אבל לחיות רגיל, בלי ניתוחים או הגבלות של כושר/מאמץ/ כל דבר אחר בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה וריד חלול תחתון בסקירה
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024ראשית יש לעשות אקו לב עובר לודא הממצא ולבדוק שאין בעיה לבבית.
יש מצב שבו חסר החלק הכבדי של הוריד החלול התחתון. במקרה כזה רוב הדם שבא מהחלק התחתון של הגוף מתנקז לוריד אחורי שנקרא אזיגוס שמתחבר לוריד חלול עליון ומשם לפרוזדור ימין . כך שאין פה בעיה של ממש (בתנאי שאין מומים בלב ואין מקום לא רגיל של אברי הבטן והחזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב עובר בשבוע 30שלי19/02/2024
שלום, הופנתי לביצוע אקו לב בשבוע 18 בערך בגלל הריון IVF
בבדיקה נמצא נוזל פרקרדיאלי באיזור ה2 מ"מ, הגעתי למעקב לאחר 3 שבועות והנוזל עומד כל 1 מ"מ, בהמשך בגלל שביקשתי ולא הייתי רדועה ביצענו אקו לב שלישי בשבוע 30 הנוזל עדיין שם באותו הגדול אך כעת נצפה כי לב העובר מוגדל מעט. הוא הגדיר זאת MILD CARDIOMEGALY.
אני ממש מוטרדת. האם יש סיבה ממשית לדאגותיי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל פריקרדאלי
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024מעט נוזל פריקרדיאלי באקו לב עובר הוא ממצא שכיח, ואם אין בעיות אחרות, אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מום לב מולד אפשטייןגמאל13/02/2024
הקטנטן שלי בן 5 וחצי עם מום לב מולד בחצי השנה האחרונה 6 אירועי svt הפרעת קצב עם דופק 220
היינו עד היום בשיבא ורצינו לעבור לשניידר אנחנו בכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבשטיין והפרעות קצב
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024ידוע הקשר בין המום שנקרא אבשטיין והפרעות קצב פרוזדוריות (svt).
לעתים , ובגיל צעיר משתמשים בטפול תרופתי, אך לעתים צריך לעשות צנתור עם צריבה של הנתיב החשמלי הנוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הצבא מגייס חברה שנולדו עם TGA?מעיין01/01/2024
יש סיכוי שיגייסו אותי אם נולדתי עם TGA? המום כמובן תוקן בניתוח כשהייתי בן 3 ימים (אחרת כנראה שלא הייתי בחיים...) ומאז אני במעקב קרדיולוגי וכל הבדיקות תקינות. מבחן מאמץ תקין עם תוצאה מעולה. אני ספורטאי, מתאמן ועושה כושר ללא הגבלה.
אני בן 15 ומאוד רוצה להתגייס לשירות משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיוס אחרי תקון tga
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024כן
הצבא מגייס
לרוב עם סוב בריאות לא קרבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לילד לחזור לפעילות רגילה אחרי ניתוח dss?מוניקה11/12/2023
כמה זמן לאחר ניתוח dss ילד בן 9 יחזור לפעילות רגילה? האם מכה בחזה תסכן אותו ? עד מתי ? אם יצטרך לעבור שוב ניתוח עד כמה זה מעלה את הסיכון ? ( גם לאחר הניתוח המסתם לא לגמרי תקין אבל נאמר לנו שניתן לחיות עם התופעה שנותרה,שנים רבות
מתי עצם החזה מתאחה לחלוטין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלמה אחרי נתוח לב
ד''ר אברהם מתתיהו12/03/2024בנתוח פותחים את עצם החזה כדי להגיע ללב. בתום הנתוח תופסים את 2 חלקי עצם החזה עם תפרי מתכת.
בד"כ ההחלמה היא אחרי כ 6 שבועות. ואז אפשר לחזור בהדרגה לפעילות רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באסימטריה בחדרי הלב- בבקשה רבה אשמח להתייחסותיאלי24/09/2023
היי ד"ר, שאלה,
אני בשבוע 23 + הייתי בסריקת מערכות מאוחרת צוין כי יש אסימטריה קלה לטובת חדר שמאל וממצאים של כלי דם גדולים. אציין שכל הבדיקות : ניפט, מי שפיר, סקירה מוקדמת, דופק, הכל תקין. שלחו אותי להשלים אקו לב.
מצ"ב צילום הסקירה של חדרי הלב.
האם יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אסימטריה קלה בחדרי הלביאלי22/09/2023
היי ד"ר, שאלה,
אני בשבוע 23 + הייתי בסריקת מערכות מאוחרת וצויין כי יש אסימטריה קלה לטובת חדר שמאל וממצאים של כלי דם גדולים. אציין שכל הבדיקות : ניפט, מי שפיר, סקירה מוקדמת, דופק, הכל תקין. שלחו אותי להשלים אקו לב.
מצ"ב צילום הסקירה של חדרי הלב
האם יש ממה לחשוש?
אסימטריה של חדרי הלב
ד''ר אברהם מתתיהו25/09/2023אסימטריה קלה של חדרי הלב לטובת שמאל בדרך כלל אין לה משמעות אבל כדאי להשלים אקו לב עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבחן מאמץ לילד בן 8(ברקע vsd(רמי19/09/2023
שלום מבחן מאמץ לילד בן 8(ברקע vsd)
ברצוני לדעת האם המבחן עבר בסדר
מצטט :מבחן מאמץ בוצע על פי פרוטקול ברוס במשך 6 דקות עד mets.7.1 הופסק עקב עיייפות.אקג בסיסי קצב סינוס עם rvh וסמני strain דופק מקסימלי 193 בדקה השנייה למאמץ הופעה של ירידות st מסוג upsloping עד 2 מ״מ בלידים avf v4 -6 המתנרמלות הדקה החימישית להתאוששות ללא אריתמיה או qtc פתולוגי סטורציה במנוחה 95 אחוז ירודת עד 91 אחוז בשיא המאמץ וחוזרת לבסיס בהתאשושות תגובת ל״ד תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבחן מאמץ לילד
ד''ר אברהם מתתיהו25/09/2023לא תמיד קל בגיל 8 שנים לעשות מבחן מאמץ על הליכון )במיוחד אם הוא קטן יחסית). הוא התעייף אחרי מאמץ לא גבוה, כך שזה מראה שכושרו לא הכי טוב. חשוב מאד במקרה זה שהרופא שמכיר את מצבו ונכח בבדיקת המאמץ יחווה את דעתו.
לא ברור לי למה האקג הבסיסי לא תקין ? האם ה vsd גדול? או האם יש יתר לחץ ראתי או הצרות ראתית?
כדאי שתשלח תמונה מבדיקת האקו האחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח למענה לחוצה ברמותאלינה15/09/2023
בתי בת חודש ושבוע כשנולדה נשמע אוושה אקו לב היה pda + pfo
מעקב לאחר חודש וחצי היינו אתמול וזה מה שנרשם
קשת אאורטה שמאלית
וחשד לסטנוזיס פריפראל פולמונרי בילטרל .
אשמח ממש למענה למה זה אומר הפנו לשניידר אבל אני בלחץ לא מפסיקה לבכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשת שמאלית ו הצרות עורקי ראה פריפרים
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023קשת שמאלית זה נורמלי.
הצרות קלה של עורקי ראה פריפריים היא ממצא שכיח בתינוקות שחולף עם הזמן. אם מדובר בהצרות קלה אין לכך חשיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפלים המשך
אלינה15/09/2023שלום דר קודם כל תודה על המענה שחכתי לצרף עוד ממצא
P6=57 mm
: m6=35 mm
זה נרשם יחד עם הבדיקה אשמח למענה מזה אומר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מפלים
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023נא שלחי תמונה של הבדיקה.
לא נראה לי שרשמת נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה של הבדיקה אשמח למענה
אלינה15/09/2023אני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מפל לחצים
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023מפל הלחצים הוא גבוה מהרגיל. מצריך ברור ומעקב קרדיולוגי.
האם יש בעיות במערכות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלינה15/09/2023כל המערכות בגוף ? כן הכל תקין היא אוכלת עולה במשקל יפה בסקירת הייתה נקודה אקוגונית בלב בצד שמאל לא בוצע אקו לב
השאלה עד שיקבעו לנו תור לשניידר איך צריך חהתנהג ? אני ממש ממש בלחץ
האם היא תצטרך ניתוח? או שצינתור יספיק ?
האם הערך יכול להשתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות עורקי ראה
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023זה יכול להשתפר.
אין צורך להכנס לסרטים אך צריך להיות בברור ומעקב במרפאה לקרדיולוגיה ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אלינה15/09/2023הפנו אותנו לשניידר מכון לב הבנתי שהצורים פשוט ארוכים .
מה שכן כשהיא נולדה לאחר שעה היה לה הכחלה סביב הפה אך לא היה צורך בחמצן והיו הכילות בכפות ידים ורגליים חיממו אותה כיום אין הכחלות רק כשקר לה אז רק כפות רגליים נהיות ממש בורדו זה הדבר היחד
אז אפשר להיות שקטה עד שנגיע למעקב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות עורקי ראה
ד''ר אברהם מתתיהו25/09/2023איני יודע מה זה אומר תורים ארוכים, אך אם את מאד לחוצה אפשר לחפש מקום אחר שיש בו קרדיולוגיה ילדים.
ההכחלות שהיו מיד אחרי הלידה וחלפו, לא נראה לי שקשורות לעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
אלינה03/10/2023היי דר מודה לך על המענה אשמח להתייעץ קבעו לנו תור לעוד יודשיים
הבת שלי מכחילה סביב הפה על בסיס יום יומי ופניתי כמה פעמים לרופאי משפחה שטענו שאם אין מצוקה נשימתית והילדה אוכלת רגיל ועולה במשקל זה בסדר .
חוץ מהכחלות סביב הפה אין מצוקה נשימתית היא נושמת רגיל.
אשמח לשמוע מימך האם להתייחס לזה רגיל ? או כל פעם לקחת למיון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע נהוג לעשות אקו לב לעוברמתי30/08/2023
הי ד"ר
אשמח לדעת מתי נהוג לעשות בדיקת אקו לב לעובר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי עושים אקו לב עובר
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023אני מעדיף סביב שבוע 22 להריון אך אפשר גם עד סוף ההריון אם יש צורך.
לעתים אנו עושים מוקדם יותר , אפילו בשבוע 16 אם יש חשד גבוה למום לב (טכנית זה קשה יותר ואז לרוב צריך לחזור על הבדיקה מאוחר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??נופר19/08/2023
כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??
VSD שרירי קטן בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023VSD שרירי קטן הוא מום שכיח מאד ולא משמעותי בלב.
רוב הגדול אינם קשורים לתסמונת דאון (2 ילדי נולדו עם זה)
קיום כל מום , אפילו קטן מעלה בצורה קלה (תלוי לפי המום) את הסכוי לבעיות כרומוסומליות ולכן הגנטיקאים ימליצו על דקור מי שפיר.
אם את רוצה לעשות, עדיף לעשות זאת בשבוע 31 להריון.
לדעתי אין לך כל כך מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ק.ג לבן 12 עכב סידן גבוה בדםטלי17/08/2023
בן 12 נשלח לא.ק.ג עכב סידן מוגבר בדם 11.3 מצרפת 2 תוצאות אקג אחד מהיום והשני מחודש שעבר שביצע במכון לשם הנפקת אישור בשל היותו שחקן כדורגל.
אקג מחודש שעבר כתוב "
P(ms) #90
PR(ms) = 108
QRS(ms) = 80
QT(ms) = 358
QTCB(ms) 426.
P Axis = 56
QRS Axis = 64
T Axis =57
R-R(ms) = 706
בנוסף כתוב למעלה בהערות
Non Confirmed Diagnosis No sex available, assumed male. Electrode misplacement. warning: V2-V3 electrodes possibly reversed, sinus arrhythmia, short PR interval. P: normal QRS: normal. ST-T: normal. conclusion: ECG without significant abnormalities.
אקג שבוצע היום עכב סידן גבוה כתוב: Borderzone (normal) ECG #
401:Short P-R Interval
HR: 69bpm
R-R 0.868sec
AXIS: 65
P-R 0.115sec
RV6 :2.17mV
ORS :0.093sec
SV1 :0.82mV
OT :0.390sec
R+S 2.99mV
OTCB :0.418
QTcF :0.408
האם תקין? או מצריך להגיע לקרדיולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוש אקג
ד''ר אברהם מתתיהו30/08/2023המספרים שרשומים הם בגדר התקין מלבד המקטע PR שהוא מעט קצר אך יכול להיות עדיין תקין.
יש להראות התרשימים לקרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)