מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי אסטו ואלפרלידאושר16/04/2010
שלום,
עקב פרידה קשה מבן זוג נקלעתי למשבר נפשי הכולל דיכאון, מחשבות טורדניות, קשיי שינה, עצב ובכי רב. רופא המשפחה רשם לי אסטו 10 מ"ג ואלפרליד 0.25 - כדור אחד ליום. אתמול בערב נטלתי את שניהם לראשונה בשעות הערב המוקדמות, ותוך שעה נרדמתי ל- 12 שעות רצוף. התחושה הייתה קצת כמו לאחר שתיית אלכוהול מרובה והיו לי קשיים להתעורר. גם היום ישנה תחושת עייפות רבה (לא מוצדקת לאחר חוסר פעילות ושעות שינה רבות בלילה). שאלותיי הן:
1- האם השפעתו של האלפרליד אמורה להיות כ"כ חזקה? למשך כמה שעות הכדור אמור להשפיע?
2- האם אסטו גורם להשמנה? ואם לא להשמנה, אז האם הוא גורם לתיאבון מוגבר?
3- האם ניתן לשתות כמה פעמים בשבוע כוס יין בזמן נטילת הכדורים, או שמא יש איסור גורף על שתיית אלכוהול בכלל?
4- האם ישנה סכנה בליטול גלולות למניעת הריון מסוג מליאן ביחד עם הכדורים הנ"ל?
מודה מראש על הסבלנות ועל הרצון הטוב לעזור.
בברכה, אושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחרדות
ד''ר חיים שם דוד17/04/2010שלום לך,
אלפרליד פעילה למשך עד 6 שעות.
אסטו יכולה להעלות מעט את התאבון .
הטיפול בתרופות אלו מותר עם גלולות למניעת הריון.
אלכוהול אינו טוב ואינו מסתדר עם התרופות הללו ואינו טוב ...בכלל כי הוא מגביר את האי שקט והחרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרת דיכאוןספיר16/04/2010
אני קרובה לסיים את הטיפול בדיכאון (ויפאקס XR ושיחות). הבנתי שלפעמים דיכאון יכול לחזור ואני אשמח לדעת מה הסיכוי שזה יקרה אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרת דיכאון
16/04/2010לספיר שלום. אין תשובה חד משמעית לשאלה. דיכאון נוטה לחזור ואומרים שאחרי גל דיכאוני שאובחן בוודאות יש סיכוי של 70-80% של גל חוזר בחיים של האדם. מתי? לא ברור, יכול להיות שנה או 30 שנה. צריך להמשיך עם החיים ולהתחזק בכל המובנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת אישיותמירב16/04/2010לאחרונה אובחנתי ב"הפרעת אישיות קשה/חמורה מאוד" ולאחר אשפוז של חודש וחצי במח' פסיכיאטרית ומעכשיו מתחילה אשפוז יום של חודשיים וחצי, המח' העבירה תביעת נכות נפשית לביטוח לאומי. שאלותיי הן:
מהם אחוזי הנכות שמקבלים בשל הפרעה זו?
וכן האם ניתן לקבל לצמיתות בוועדה ראשונה או כפי ששמעתי שמקבלים לפעמים לשנה אחת ואז ישנה עוד ועדה?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפרעת אישיות
16/04/2010למירב שלום
אחוזי נכות נקבעים על פי תפקוד ולא על פי אבחנה.בדרך כלל הועדות קובעות אחוזים זמניים בהתחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשרשני15/04/2010לאבחן סכיזופרניה באופן וודאי טרום הפסיכוזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם אפשר
16/04/2010לורד שלום
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחפיםעליזה15/04/2010שלום!
אני במצב של מורדות להזיק לעצמי לפגוע בעצמי, ויש גם מצבים שאני סביר לא משהו. אני לוקחת כדורים פסיכיטרים ולא ממש עוזר לי אני צריכה פורום שאפשר לשתף בכל מני מחשבות ודחפים קשים שעולים בי. קשה לי מאוד אוףףףףףף. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדחפים
16/04/2010לעליזה
את יכולה לשתף את הפורום עם הקשיים שלך. לפעמים אנשים אחרים מתייחסים לשאלות. קיימת גם אופציה לפנות לפורום של סובלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקוולרות14/04/2010שלום דר'
אחי מטופל 10 שנים בריספרדל 6 מ"ג קלונקס 4 מ"ג פרטאן 10 מ"ג פקסט פעמיים ביום.
לאחרונה לא הרגיש בטוב והרופא שלו החליף את הריספרדל לסרוקוול 400 מ"ג ביום 100 בוקר 100 צהריים 200 בערב.
בנוסף לסרוקוול מקבל את התרופות הנ"ל חוץ מהריספרדל. והוסיף עוד קלונקס סה"כ 6 מ"ג ביום.
הוא מטופל בזה חודש, וחודש הוא לא מרגיש טוב, עייף כל היום ורדום, אין לו חשק לעשות כלום, כל הזמן בבית לא מתפקד.
דיווחתי לרופא על המצב והוא אמר לי לעלות את הקלונקס כלומר 8 מ"ג ביום.
זה לא עוזר .
אני יודע שאם אפנה לרופא הוא יעלה לו עוד כדור.
בינתיים הדרך הזאת לעלות כדורים לא עוזרת ואחי מרגיש חסר אונים ביחד עימי. בבקשה שמישהו יעזור לנו כי אין לנו למי לפנות אתם תקוותינו היחידה.
אין לנו כסף לפנות לרופא פרטי.
מבקשים בכל לשון של בקשה תעזרו לנו.
אני רוצה להוסיף שהוא אעלה במשקל כ - 100 ק"ג מיותרים סה"כ 200 קילו.
היה שוקל בתחילת הטיפול 74 קילו בלבד.
אודה לכם שתענו לי במהרה.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרוקאל
16/04/2010לניר שלום.
הטיפול שאתה מתאר הוא מורכב. בדרך כלל קלונקס יכול לגרום לעייפות, לפעמים משמעותית, לכן לענות את המינון לא ישפר את העייפות. למרות שסרוקאל תרופה טובה, עלייה במשקל ועייפות הן תופעות לוואי לפעמים משמעותיות. אני לא יכול כאן לייעץ לך מה לעשות אבל אני כן יכול להגיד לך שעלייה של 100 קילו תחת טיפול הינו דבר חריג מאוד. יש תרופות שגורמות להרבה פחות שינויים במשקל (geodon; halidol) שאפשר לחשוב עליהן כאלטרנטיבה. אבל לכל תרופה בעיות משלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר תרופות בעייתיאחת14/04/2010אני כבר לוקחת מירו כ-6 שנים בגלל בעיית חרדה ושינה .בשל ארוע טראומטי . הייתי מתעוררת בחרדה באמצע הלילה ולא יכולה להרדם חזרה.
בהתחלה זה היה חצי מירו ובשנה האחרונה מירו אחד ,יחד עם קלונקס.
במהלך 6 השנים האלה ניסיתי פעמיים או שלוש להפסיק מירו - הגורם לעלית משקל פעם ללא חלופה ופעם המליצו לי על טראזודון ,זה לא הצליח וחזרתי למירו . ועכשיו זו הפעם השלישית .וגם הפעם עושה רושם שזה לא מצליח
רופא באחת הקופות המליץ לי לפני כחודש וחצי על שינוי תרופה בהדרגתיות ממירו (רמרון) ללוסטרל (200 מ"ג - בקופ"ח נתנו כדור שנקרא סרנדה ) .
כי למרות שכבר כשלושה שבועות אני לוקחת הלוסטרל והפסקתי מירו , יש לו כל מיני השפעות ,אבל לא ההשפעה הרצוייה והיא השראת שינה . בימים האחרונים כשאני מתעוררת אם בכלל הצלחתי להרדם ,אני פשוט חייבת לקחת סטילנוקס ,כדי להרדם אחרי שאני מתעוררת . ואז אני נרדמת יופי , הצרה היא שלא רק שהכדור לוסטרל לא רק שאינו עוזר לישון לילה שלם , אלא גם כנראה עושה לי כל מיני תופעות לוואי שלא היום עם המירו - מופיעות ומטרידות והורסות לי את הימים,יובש נוראי בפה , טשטוש ראייה, בעיות ריכוז , קצת בחילה , טשטוש ועייפות במשך היום ,ובעיות עיכול . אז אני שוקלת לחזור מיידית למירו .
חשבתי שהייתי מוכנה להקריב ולסבול תופעות הלוואי האלה כדי באמת להוריד המשקל שמירו גם לי לעלות למשך איזה פרק זמן , אבל מאוד קשה לי עם חוסר השינה . אם לפחות הלוסטרל היה עוזר לישון . אבל גם את זה לא עושה. אז מה הועילו חכמים בתקנתם? להפסיק מיידית את הלוסטרל ולחזור למירו או שיש לכם אולי רעיון אחר? . אני שאלתי את הרופא כבר לגבי זה והוא אמר לתדהמתי שתרופה לוסטרל אינה אמורה להרדים בכלל... שזה בסדר לקחת סטילנוקס בשביל להרדם.. ושיש תרופות אחרות . ושזה אולי עוד ישפיע להמשיך לקחת לוסטרל , וכי התחושות הלא נוחות שיש לי הן בגלל הגמילה מהמירו.
אז נראה לי שהוא לא ממש מבין מה הבעייה .כי רופא אחר (- בביקור פרטי - זה שרשם לי את המירו במקור לפני 6 שנים - אמר שסטילנוקס זה רעל לא לקחת . ) מה לעשות... אני לא יכולה כל החיים לנסות תרופות..
תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעבר תרופתי בייתי
16/04/2010לגל שלום
אן תרופות שהם "רעל", יש שימוש לא נכון או לא מושכל של תרופות ומזה צריך לנסות להימנע. לוסטרל לא מעודדת שינה אבל עם ההפרעה משנית לחרדה כאשר החרדה יורדת גם השינה משתפרת. עם החלטת להפסיק את הלוסרל תעשי את זה בהדרגה ולא בפתאומיות. את יכולה לנסות תרופה בשם בונסרין הדומה למירו-רמרון. אבל יכולה גם לגרום לעליה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטילנוקסנאור14/04/2010שלום רציתי לדעת האם לקיחה של 70 כדורי שינה מסוג סטילנוקס אם אלכוהול יכולה להרוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסטילנוקס
16/04/2010לנאור שלום
עם אתה טרוד על ידי מחשבות אובדניות תפנה בבקשה למטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדיקינטרות14/04/2010שלום לא מזמן התחלתי לקחת טיפול בדיקינט, קראתי את האזהרות בעלון המצורף ורשום בו שיש להיזהר מלהתחמם יותר מדי בזמן פעילות גופנית, במזג אוויר חם ובמקלחת חמה מחשש למכת חום. אני רוצה לדעת אם מותר לי לעשות פעילות גופנית בזמן השימוש בדיקינט ואם אני עלולה לקבל מכת חום מפעילות גופנית זו (הליכה מהירה ) והאם זה מסוכן לקבל מכת חום ומה הכוונה מכת חום? מה ההשלכות שלה? והאם רצוי גם לא לעשות מקלחת חמה ולא להיחשף יותר מדי במזג אוויר חם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בדיקינט
16/04/2010אורית שלום
דקינט בשימוש נגד תופעות לוואי של תרופות אחרות כגון הלידול. דקינט יכול לעלות את הדופק ולמנוע הזעה לכן הוא יכול במקרים קיצוניים לגרום לקושי שתיארת. תבדקי עם המטפל שלך האם השילוב של תרופות שאת מקבלת (במיוחד עם את נוטלת תרופות שמעלות דופק) מגביל פעילות פיזית. סה"כ לא צריכה להיות בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדהמשה14/04/2010האם מתח לחץ וחרדה גורם להשמנת יתר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה
אורחת14/04/2010אלו לכשעצמם בדרך כלל אינם גורמים להשמנת יתר. אבל אם מתוך החרדה, אוכלים יותר מתוק, יכולים להשמין. לעתים, ישנם תרופות מסוימות שעלולות לגרום להשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
16/04/2010שלום
אני מסכים עם התשובה שניתנה על ידי האורח-אורחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהמאי13/04/2010שלום,רציתי לדעת האם ציפרלקס מתערבב טוב עם אנאפרניל?האם יש אינטרקציה אסורה ביניהם?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפרלקס ואנאפראניל
ד''ר חיים שם דוד17/04/2010שלום לך,
טיפול באנפראניל וציפרלקס אינו נפוץ אבל כבר ראיתי רופאים שמטפלים בצירוף הזה במקרים עמידים של חרדה ו OCג בפרט. הבעיה עם הצירוף הוא החשש להתפתחות תסמונת סרוטונין. במידה ואת המא=עקב פסיכיאטרי ואת מקבלת הדרכה מה התסמינים של התסמונת הזו הטיפול יכול להיות יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרטיב דקינזיה?לאה13/04/2010האם קשיים בדיבור גם נחשב לטרטיב דקינזיה?
אני אגיד לך למה אני שואלת..
אני עובדת בסקרים טלפוניים ואני צריכה להקריא את השאלונים מהר כדי שהמרואיינים לא יאבדו סבלנות וינתקו לי את הטלפון בפרצוף.
שמתי לב לאחרונה שכשאני נדרשת לדבר מהר אז לפעמים , אבל רק לפעמים, אני בולעת מילה או מדלגת על שבריר מילה.
זה קורה לי ממש בקטנה, ונראה לי שאני היחידה ששמה לב לזה, כי עובדה שזה לא מפריע לי למהלך העבודה.
אבל זה מבאס אותי.
מה אתה אומר על זה, ד"ר?
ממה זה נובע?
אני לוקחת: 15 מ"ג זיפרקסה, 1000 מ"ג דפלפט, 1 מ"ג קלונקס.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר תשובה בבקשה? זה מאוד חשוב לי.
לאה15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרטיב דקינזיה?
16/04/2010ללאה שלום
התיאור שלך הוא של דבר מאוד לא משמעותי לכן לא ברור שצריך לעשות משהו. את יכולה להתייעץ עם הרופא שלך ולבדוק האם את צריכה את כל המינון שאת מקבלת. דפלפט ברמה גבוה יכול לתת קשיים בדיבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים שליליים של סכיזופרניהשני13/04/2010האם הם קודמים לפסיכוזה - כאשר המחלה רדומה, או באים אחריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילגתם עלי
שני15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים שליליים של סכיזופרניה
16/04/2010לורד שלום
תסמינים שלילים יכולים להקדים את הסימפטומים החריפים או לבאו אחרי הגל הפסיכוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהשני13/04/2010
מה הופך או סי די עם פסיכוזה לסכיזופרניה ומתי הוא נשאר בגדר או סי די חריף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילגתם עלי
שני15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
16/04/2010לורד שלום
כאשר יש סימפטומים כמו הפרעות בחשיבה, שמיעת קולותת וביקורת מציאות לקייה אנחנו מדברים על סכיזופרניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימוי הגוףמאיר13/04/2010שלום,
בן 34. לפני כמה שנים עברתי מס' ניתוחים פלסטיים כדי לתקן פגמים קוסמטיים בגופי. הם עברו בהצלחה ואני מאוד שמח עם תוצאותיהם ועם השיפור האסתטי.
הבעיה שנותרה היא רזון. פורמלית המשקל תקין-נמוך ובדיקות גסטרו ואנדוקרינולוגיות תקינות. אבל אני פשוט נראה רזה מאוד, כמעט כמו נרקומן. ואת זה אין ניתוח שמתקן. אנשים גם לא מזדהים עם מצוקה כזו, הם חושבים שזו ברכה ("אתה יכול לאכול כמה שאתה רוצה"). השאלה היא, איך ללמוד לקבל את הגוף הרזה ולהשלים איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדימוי הגוף
ד''ר אירנה נתנאל14/04/2010מאיר שלום,
פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) יכולה מאוד לעזור לך. במהלך הטיפול תוכל לעבוד על דימוי הגוף, לקבל ולהשלים איתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)