מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדקלה26/03/2010
שלום,
איך אני יכולה לדעת אם אני סובלת מדיכאון או מסימנים שליליים? איך ניתן להבחין ביניהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין סימנים שליליים ודיכאון
ד''ר חיים שם דוד01/04/2010לא תוכלי להבחין ביניהם בלבד משום שהדבר לעתים קשה גם עבור אנשי מקצוע.
לעתים אנשי מקצוע מעדיפים לטפל בנוגדי דיכאון כאשר יש להם ספק בכך לו רק בשל הסיכוי המסויים שחלק מהתסמינים יכולים להפתר מהטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- OCDדקלה26/03/2010
שלום,
האם מחשבות טורדניות יכולות לגרום לדיכאון? האם דיכאון מלבה מחשבות טורדניות? כל פעם שעולה לי מחשבה טורדנית אני מרגישה שבא לי לבכות ואני בדיכאון. אני לא יודעת אם בא לי לבכות מהמחשבה או שבא לי לבכות מהדיכאון. ממה זה נובע והאם מחשבות טורדניות ודיכאון מלבים זה את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דקלה26/03/2010האם עצבנות מגבירה מחשבות טורדניות לגבי האדם שעליו מתעצבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון ומחשבות טורדניות
ד''ר חיים שם דוד28/03/2010שלום לך,
דיכאון ומצב רוח ירוד הם לא אותו דבר.
בכל מקרה, גם בדדיכאוןם יש מחשבות טורדניות של יאוש, לאות וכשדומה.
המצוקה הכרוכה ב OCD ובבעיות אחרות יכולה לגרום להירדיה במצהב הרוח. אנחנו יודעים שאחוז גבוה מאלו שסובלים מ OCD סובלים גם מדיכאון.
הטיפול בדיכאון יכול להיות כחלק מהטיפול ב OCD (הרי בשניהןם לוקחים תרופותץ דומות) אולם יש מידע שמראה ששיפור בדיכאון בתכשירים שלא משפעים ישירות על OCD בהחלט אפשרי... והדבר מראה ש OCD לא בהכרח חייב להיות מלוה בדיכאון.
פני אל הפסיכיאטר של ואני בטוח שיהיה לו פתרון עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות שנגרמת בגלל ריספרדל,usv26/03/2010
יציאות קשות וכואבות עם דימום אחת לשבוע.
האם זה אמור לעבור?
וחשוב לדעת אם זה לא מזיק..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן אתה לוקח ריספרדל?
איתן26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות בגלל רידספרדל?
ד''ר חיים שם דוד01/04/2010עצירות שכזו אינה אופיינית לטיפול בריספרדל. כדאי לברר את העניין ולחפש סיבה אחרת . בכל מקרה כדאי שתתייעץ עם הפסיכיאטר שלך באשר לנחיצות התרופה או להחליפה בתכשיר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לאחר נטילה של ריספרדלyrs,26/03/2010
רמת הסוכר עלתה מ84 ל104 בבדיקה
האם זה אומר שהתרופה תגרום לסוכרת?
לאחר הפסקה עם התרופה הסוכר אמור להתייצב?
או שזה גרם לנזק בלתי הפיך של טרום סוכרת ואולי לסוכרת?
אין עליה במשקל, המשקל נחשב לתקין.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאחר נטילה של ריספרדל
27/03/2010שלום
בדרך כלל ריספרדל לא גורם להפרעה ברמת הסוכר או לסכרת אלה עם קיימת עלייה משמעותית במשקל. אני ממליץ לך לבדוק שוב את הסוכר בדם אחרי 12 שעות צום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ מתחעודד26/03/2010שלום אני שותה 30 מילגרם סראקסט אליו לי השבוע ל40 עקב מתח ולחץ כמה זמן מרגשים ההטבה אם בכלל זה העלאה משמעותית ביחס למינון תודה מה לעשות לא נהנה מכלום האם 40 מילגרם זה מינון שיכול לעזור אצין שאני שותה הרבה זמן 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחץ ומתח תענו בבקשה
עודד27/03/2010שלום אני שותה 30 מילגרם סראקסט אליו לי השבוע ל40 עקב מתח ולחץ כמה זמן מרגשים ההטבה אם בכלל זה העלאה משמעותית ביחס למינון תודה מה לעשות לא נהנה מכלום האם 40 מילגרם זה מינון שיכול לעזור אצין שאני שותה הרבה זמן 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון סרוקסט
ד''ר חיים שם דוד01/04/2010מינון סרוקסט של 40 מ"ג מהווה מינון יעיל יותר נגד הפרעות חרדה מאשר 30 מ"ג. צריך לחכות מספר שבועות עד להטבה מסויימת. לעתים הרופא שלך לא יסתפק בכך וירצה להמשיך ולהעלות את המינון... על מנת להגביר יעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ מתחעודד26/03/2010שלום אני שותה 30 מילגרם סראקסט אליו לי השבוע ל40 עקב מתח ולחץ כמה זמן מרגשים ההטבה אם בכלל זה העלאה משמעותית ביחס למינון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחץ מתח
27/03/2010לעודד שלום
המינון של התרופה מאוד טוב. לוקח בין 4-6 עד שההשפעה המיטיבה תופיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכאטריהגילה25/03/2010שלום רב,
בני בן 20. בגיל 17 חטף בני טראומה עקב מעצר משטרה בו לא היה אשם.כאשר ראינו כי בננו עצוב מעל ומעבר וחששנו למצבו לקחנו אותו לרופא פסיכיאטר שאמר שיש לו דיכאון עם חשש לפסיכוזה.עד יום זה בני היה מתאמן, לומד, ואפילו זכה במספר גביעים אולימפיים.הספיסיכאטר אותו לקחנו אותו נתן לו ריספרדל.לאחר שבוע חזר לעצמו שרירי הצוואר נתפסו לו ורופא אחר אותו לקחנו החליף התרופה לסרוקוואל + רסיטל.המצב היה טוב אבל היתה לו איזה בעיה שכל לילה חצי שעה אחרי הרדמותו היה צועק תוך כדי שינה פעם או פעמיים וממשיך לישון.לאחר 4 חודשים הרופא אמר שהוא מספיק חכם ולא צריך סרווקאל ובהדרגה הורדנו את התרופה. הוא הרגיש טוב ואף יצא עם חברים קצת.לאחר שנה שלא לקח שום תרופה חזר אליו הדיכאון והיו לו הפרעות בדיבור ורופא אחר רשם לו זיפרקסה 5 מ"ג. אחרי מספר ימים חזר לעצמו והרגיש טוב שנה שלמה אך התחיל לאכול ולישון המון!!כך שהעלה 20 ק"ג.כשחזרנו לרופא הוא אמר שמצבו מעולה ואפשר להתחיל להוריד.כל זמו זה בני לא עבד וקם כל יום בשעה 16:00 ולא לפני.ובינתיים הורדנו המינון ל-2.5 מ"ג.אחרי שבוע החמיר מצבו והרופא אמר לחזור ל-5 מ"ג ואחר כך ל-7.5 מ"ג.ועכשיו הוא לוקח 10 מ"ג כבר חודש וחצי וממשיך לקום ב-16:00 ולאכול המון ולעשן שפעם עישון לא היה בלקסיקון שלו, שום דבר ממש לא מעניין אותו וכבר חודש חוזר מספר פעמים על אותו משפט והרופא לאוסיף קלונקס וכבר 10 ימים שבני לוקח קלונקס 0.5מ"ג 3 פעמים ביום + זיפרקסה.הייתי רוצה לדעת האם יש מצב כי הזיפרקסה החמירה מצוב לכך שהוא חוזר על משפט לפחות 90 פעם ביום?אני ובעלי חסרי אונים ורוצים מאד לדעת מה לעשות במצב הזה.תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפסיכאטריה
25/03/2010לגילה שלום
אני לא יכול לתת לך יעוץ אישי דרך הפורום הזה אבל תרשי לי לומר שכדי שתפנו להתייעצות נוספת. כפי שאת מתארת נראה שהזיפרקסה לא מתאים לבן שלך מאחר ועושה לו שינת יתר וחוסר עניין. אני צריך לסייג את דברי ולהגיד שיכול להיות שמה שאת מתראה הוא חלק של המחלה של הבן ולא רק השפעה שלילית של התרופות. אבל צריך לבדוק האם תרופות אחרות, אפילו סרוקאול, לא יעזרו בלי לפגוע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח שאין לו מחלה
עודד26/03/2010סביר להניח שהתרופות הורסות לו את החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציטאלופראם - מה זה?ענת25/03/2010שלום, אני גרה בארה"ב עם בן זוג כבר חודשיים, לאחרונה גיליתי כי הוא לוקח ציטאלופראם על בסיס יומי במהלך 6 שנים האחרונות, הוא אומר שלא ניתן להתמכר לתרופה הזו וטוען כי לקחת כדור של ציטאלופראם זה כמו לא לקחת כדור כלל.
הסיבה שהוא לוקח את הכדור לפיו הוא בעקבות לחץ של עבודה וכי הכדור עוזר לו להתמודד עם הלחץ ומונע דופק לב מהיר ולחץ בחזה (שזו הסיבה בעצם למה הוא התחיל ליטול את התרופה)
יש לציין כי הוא בן אדם לחוץ ומאוד פרפקציוניסט כך שמאוד משפיע עליו מצבים שבהם דברים לא מסתדרים כפי שהוא היה רוצה.
כמו כן בעשרה ימים האחרונים הוא נוטה לשתות שתי כוסות של אלכוהול בערב (וודקה), האם זה מסוכן לשלב את הכדורים עם האלכוהול?
האם התרופה אכן אינה ממכרת? לאיזה סוג של אנשים התרופה הזו נועדה?
האם ישנם אנשים שנטלו את התרופה הזו במשך תקופה ארוכה והפסיקו? אם כן מה ההשלכות של זה?
אודה לכם אם תעזרו לי במתן תשובות.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציטאלופראם - מה זה?
25/03/2010לענת שלום
ציטלופרם הינה תרופה נוגדת דיכאון, חרדה, ו ocd מהראשונות שיצאו לשוק. התרופה מוכרת ולא גורמת להתמכרות עם כי כאשר מפסיקים אותה צריך לעשות זאת מאוד בהדרגה. רצוי לא לשלב תרופות ואלכוהול עם היא שתייה מתונה כשאר האדם בדק על עצמו שהוא לא מושפע לרע מזה ולא נוהג, לא מסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוזאק.שרה24/03/2010היי, אני בת 20, סובלת מOCD, חרדות,ודיכאון.. אני מטופלת אצל פסיכאטר,בכדור פרוזאק.. ,ברצוני לדעת האם הכדור עלול להפריע לי בלימודיי, הבהירו לי שכדורים פסיכיאטרים עלולים לפגוע לטווח ארוך במוח..בריכוז ובזכרון.. ,ואני חוששת מכך.. (הפסקתי ליטול את הכדורים בעקבות זה.. ) אשמח לקבל מענה על כך.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרוזאק.
25/03/2010לשרה שלום
אינפורמציה על תרופות כדי לקבל מהרופא ולא מכל מיני אנשים ש"יודעים" אין שום הוכחה שפרוזאק גורם לפגיעה מוחית ממושכת. לאומת זאת הפרעות לא מטופלות גורמות להרבה מאוד סבל. לא חבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסיולצמחוני24/03/2010ברצוני להתייעץ בקשר ללקיחת אסיול .
לפני תקופה קצרה קיבלתי מהפסיכיאטר המטפל שלי כדורי אסיול למקרים בהם אני נמצאת בהתקפי חרדה ועצבנות גבוהים מן הרגיל.
אני שוהה כעת בחול למשך החודשיים הקרובים וחל שינוי במצבי שמאופיין בבקרים ( על בסיס יומי)
מאוד לא שקטים ( עצבנות חוסר סובלנות בכי בלתי נשלט וכדומה) עליי לציין כי סימפטומים אלא מוכרים לי מבעבר. וטופלתי תרופתית .
השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לקחת את האסיול על בסיס יומי ( במינון נמוך) עד החזרה לארץ , אז אגש לקבלת טיפול מפסיכיאטר ?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראסיוול
25/03/2010שלום
בהחלט כן. לקיחה של אסיוול לתקופות מדודות אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאקסטעודד24/03/2010שלום האם העלאתץ פאקסט מי 30ל40 גורמת לדופק מהיר ולהזעה שבוע אחרי העלאה לפעמים לא כול הזמן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפאקסט
25/03/2010לעודד שלום
פאקסט יכול לגרום להזעה ודופק מהיר. צריך לוודה שלא מדובר בעלייה מסכנת. תתייעץ עם הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה ראליזציהחסוי24/03/2010שלום רב,
אני מטופלת מזה 3 שבועות בפלוטין (60 מ"ג ביומיים האחרונים לאחר העלאת מינון הדרגתית)
וקלונקס בשעת הצורך בזמן התקף חרדה.
אני עדיין אינני מרגישה בשיפור ממשי.
הסבל הכי גדול הוא תחושת הדה ריאליזציה, במיוחד בבית שנראה זר ומנוכר.
התחושות הקשות הן כלפי בעלי שהוא אהוב ליבי והכי תומך ועוזר,
אך אני מרגישה כאילו הוא "זר" לי, כאילו אינני זוכרת איך לאהוב אותו
ואלו תחושות קשות מאוד ואני פשוט היסטרית מהמחשבה שמא אולי זה באמת קורה...
האם זוהי תופעה ידועה כחלק מהדה ראליזציה?
תוך כמה זמן הטיפול אמור להשפיע?
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדה ראליזציה
25/03/2010שלום
מאוד חשוב לעצור את השטף של מחשבות קטסטרופליות!
תרופות עוזרות אבל לוקח 3-8 שבועות
סבלנות ותעזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר...
טלי14/04/2010שלום לך
אני מקווה שעוד תספיקי ליראות הודעה זו. גם אני סובל מאותה תופעה ואני מאוד מאוד אודה לך אם תספרי לי האם את עדיין סובלת מזה או שמא (בתקווה) הכדורים הועילו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
חסוי21/04/2010שלום
רק עכשיו ראיתי את הודעתך.
הכדורים מאוד עזרו, לקחו מס' שבועות אבל בסוף הם עזרו
אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב ותחושת הדיראליזציה כמעט חלפה
לא ב-100%, אבל אני חשה שאני בדרך הנכונה.
מקווה ששלומך טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כה שמח בשבילך...
טלי21/04/2010ממש מרגש אותי לראות שאת בדרך הנכונה. לי זה עדיין לא עוזר. אני לוקח סרוקסאט כבר 4.5 שבועות אבל הדה ריאליזציה עדיין כאן. כמה זמן סבלת מחרדה לפני שהדה ריאליזציה התפתחה ? איך בדיוק זה נעלם? האם בהדרגה? האם בפתאומיות ?
ממש תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי21/04/2010בשבוע ה-5 התחלתי להרגיש שיפור.
אינני זוכרת אפילו איך זה קרה, מניחה שבהדרגה אבל מהירה מאוד.
אצלי הקלונקס מאוד עזר לחרדות, שנעלמו כמעט לחלוטין.
אל תתייאש - בסוף זה משפיע.
אני כבר לא ראיתי את הסוף והייתי מיואשת לחלוטין.
אני רק מקווה שימשיך כך.
מחזיקה לך אצבעות שתרגיש טוב במהרה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עוד פה ?
טלי26/04/2010אני צריך עידוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדיכאוןאבישי24/03/2010
שלום,
קראתי כתבות על דיכאון ודיסיטמיה - לא ממש הבנתי מה ההבדל בניהם - אבל אני מזדהה עם שניהם.
אני בן 30, בודד בעולם. מעולם לא הייתה לי חברה. אני לא מתפקד מינית. התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי וגם לחדר כושר.
אני כבר ממש מיואש ולא יודע מה לעשות ואיך לצאת מזה.
הייתי בטיפול סרוגייט שנכשל. עכשיו עוד טיפול (חודש ראשון). אין לי בעיה פיסית - ככה אורולוגים אומרים. הבטחון העצמי שלי ברצפה. ההערכה העצמית של יותר נמוכה. אני לא מאמין שאני אצא מהמצב הזה. מכל טיפול פסיכולוגי - מיני שעברתי ונכשל יצאתי יותר במצב יותר גרוע.
אני מפחד לעשות אותו דבר עם תרופות. לא רוצה לקחת תרופות. לא רוצה שיעשו עליי ניסויים.
לא רוצה להחליף בעיה אחת באחרת. לצאת מהדיכאון ולא לתפקד מינית בגלל סיבות אחרות.
לאבד ריכוז שיפגע לי בעבודה. (גם ככה אני בקושי עובר את המשבר הנוכחי).
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בדיכאון
25/03/2010לאבישי שלום
יפה שאה מנסה לשנות!
אני מציע לך לא לתת לפחדים מתרופות למנוע מימך לקחת אותם עם אתה צריך! תפנה להערכה פסיכיאטרית, תקבל יעוץ ואז תחליט
פסיכיאטרים לא נושכים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות וקוויםאנונימית23/03/2010היי שלום רב, אני נוטלת סרדולקט במינון של 20 מ''ג ואני רואה קווים כמו שערה ונקודות כל מיני רציתי לדעת אם זו יכולה להיות תופעת לוואי של התרופה תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנקודות וקווים
25/03/2010שלום
התופעות שאת מתארת לא שכיחות עם התרופה. עליך לפנות למטפל להתייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהocdאיתן23/03/2010שלום רב
אני בן 22 ומאז הילדות אובחן אצלי ocd,שמתבטא בטקסים חוזרים וקבועים, בשעות קבועות במהלך היום,בנוסף יש לי מחשבות שליליות שאם אני לא יעשה כך או יעשה מה ש"אסור לעשות" יקרה משהו.
טופלתי בסרוקסט לפני כמה שנים והדבר פסק במעט במהלך הטיפול,לפני כשנה חזרו כל התופעות מחדש ובצורה קשה יותר שהורסים לי את החיים,ולא מאפשרים לי לתפקד בחיי היום יום.
פניתי לכאן בבקשת עזרה דחופה והמלצה מה לעשות
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרocd
25/03/2010לאיתן שלום
אפשר לנסות טיפולים שונים ב ocd כולל טיפול תרופתי וטיפול פסיכולוגי. אתה יכול לקראו על המחלה וטיפולה באתר של בקליניקה שלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)