מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהיערה09/06/2014
לאחרונה נודע לי שנידבקתי בחיידק ה ureaplasma urealyticum
הרופאה אומרת לי שזה רק הדבקות מבן הזוג...
האם המסקנה שהוא קיבל את זה ממשהיא אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/06/2014החיידק הזה נמצא לעתים קרובות בנרתיק של נשים כחלק מאוכלוסיית החיידקים הטבעית, ואינו מהווה מחלת מין. המצאות החיידק תרבית אין פירושה שיש לך מחלה, לא מחייבת טיפול, ולא מעידה על נאמנותו או חוסר נאמנותו של בן הזוג.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעמיכה בן 1606/06/2014
הי מאז שאני זוכר את אצמי יש לי את הפצע הזה בפנים יש כאילו משהו לבן ואני לא מבין מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/06/2014שלום,
לא ניתן לתת אבחנה דרך הפורום, לא על פי תיאור וגם לא על סמך תמונה. אתה צריך לנפות לרופא כדי להבדק ולקבל אבחנה ברורה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע מיני לא מוגןאלדד06/06/2014
הייתי עם בחורה לפני 3 שבועות וקיימנו יחסי מין ללא קונדום.
אילו בדיקות עליי לבצע כדי לוודא שלא חטפתי משהו ? איידס? HIV? מחלות מין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני לא מוגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/06/2014שלום רב,
אם אתה רוצה לבצע בדיקות כלליות ולא עקב סימפטומים כשהם, פנה לרופא המשפחה שלך ובקש בדיקות מחלות מין - מלבד איידס ניתן לבדוק הפטיטיס, כלמידיה, גונוראה עוד.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה אחרונה
אלדד10/06/2014כמה ימים לאחר יחסי המין שמתי לב כתם כהה על הפין ורופא עור אבחן את זה כגלד של פצע אשר התייבש והתקלף תוך יומיים-שלושה.
האם זה מעיד על משהו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה אחרונה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/06/2014שאלה זו יש להפנות לרופא שבדק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהברוך05/06/2014
לפני מספר חודשים בעת שהיותי בחול נראו הפרשות מוגלתיות מהפין (מעט מאוד) במשך כשבוע- שבועיים. כיום אין הפרשות. אך יש פצע - כתם מוזר באזור המותניים מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/06/2014לא ניתן לתת אבחנה דרך הפורום, עליך לפנות לרופא לבדיקה וקבלת אבחנה או הפניה לבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהפיןגיורא03/06/2014
יש לי הפרשות מהפין תקופה ארוכה, ללא גרד וללא צריבה.
כל הבדיקות, שתן, דם וזרע, אותן עשיתי כמה פעמים יצאו תקינות.
טופלתי בדוקסילין וברוצפין ועדיין נמשך.
גם אולטרסאונד של כל האיזור יצא תקין...
האם יתכנו הפרשות שקופות, בכמות לא גדולה, עם כאב קל באשכים שהן לא מחלת מין?
מה זה יכול להיות?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות
אני03/06/2014האם אתה לוקח כאלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור? אפשר בבקשה תשובה ?
גיורא06/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהמירי03/06/2014
שלום,לחבר שלי הייתה קונדילומה (יבלת על איבר המין) והוא הוריד אותה בצריבה, כבר עברו חודשיים מאז הצריבה ובינתיים לא הופיעו יבלות במקום אחר, אני נבדקתי אצל רופאת נשים והכול תקיןיש לציין שהבדיקה הייתה בדיקה בעין כלומר ללא לקיחת פאפ או בדיקה מקיפה, שאלתי היא מתי אוכל לקיים יחסי מין עם חבר שלי ללא קונדום? (עד עכשיו תמיד קיימנו עם קונדום) הוא עשה את שאר הבדיקות למחלות מין ויצאה שלישי,האם כדאי לקבל חיסון לפפילומה למרות שרוב הסיכויים שנדבקתי כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/06/2014שלום רב,
אם אין נגעים פעילים ניתן לקיים יחסים. לצערנו אין דרך להמנע לחלוטין מהדבקה, אולם כשאין נגעים פעילים הסיכון לכך פוחת במידה ניכרת. אני חייבת לציין ששימוש בקונדום לא בהכרח מגן מהדבקה בקונדילומה שכן היא עשויה לעבור במגע עור בעור גם באיזורים שאינם מוגנים עם הקונדום.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בלשון - אפטה או קונדילומה?ד``ר רונן הולנד31/05/2014
האם זה אפטה או קונדילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בלשון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2014עלייך לפנות לרופא עור לבדיקה, אבחנה דרך פורום באינטרנט, גם עם תמונה, אינה אפשרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתלי30/05/2014
שלום רב,
אני נמצאת כרגע במצב של יאוש.
אני כבר 4 חדשים מטופלת נגד פטריה\ דלקת נרתיקים. נרות רגילים, נרות אנטיביוטיים, משחות שונות, אנטיביוטיקה דרך הפה- מה לא קחתי.
כל פעם שאני מסיימת טיפול, יום אחרי זה אני שוב מרגישה גרד וצריבה קלה באיבר.
אני לוקחת גלולות 3 וחצי שנים- יאז. יש לי אותו ב זוג כבר 4 שנים. אני שומרת על הגיינה.
אני באמת מיואשת.
נכון לעכשיו, אני נכנסת לתקופת מבחנים אוניברסיטה ואני לא מצליחה לקבוע תור לרופא בתאריך מתאים.
אני מפחדת שזה משהו ממש גרוע, אני מפחדת שזה יפגע לי בפוריות. אני באמת מפחדת ומיואשת.
אחד הרופאים בעבר אמר לי שיש לי וולבדינה- כאב בזמן יחסי המין. אבל אני כבר חודשיים- כמעט שלושה בלי יחסים ויש לי חוסר נעימות.
בעבר הייתי מגיעה לפחות כל חצי שנה לרופא והיו מגלים שיש לי פטריה (הייתי מגיעה כל חצי שנה בגלל שהייתי בצבא ויותר מזה לא יכולתי).אני במצב שגם אם אני לא מרגישה שום כאב או הפרשה מוזרה- הרופא מאבחן שיש לי פטריה. הייתי אצל 3 רופאים.
אני עושה משהו לא טוב?
האם זה יכול להיות משהו יותר גרוע מפטריה\דלקת?
האם יכול להיות שזה פוגע בפוריות?
האם אי פעם זה יטופל ליותר מיום?
באמת שכבר קשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2014אני מבינה את מצוקתך. אני יכולה להרגיע אותך שבין אם מדובר בפטרת ובין אם בוולוודיניה, אינך בסכנה של פגיעה בפריון.
במרפאתי בבילינסון אני עוסקת בדיוק במצבים אלו ואת מוזמנת לקבוע תור (יש צורך בט' 17 מקופ"ח) - אני חייבת לציין שהתורים רחוקים ויש להתאזר בסבלנות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בהרפסמודאג29/05/2014
שלום,
נפגשתי היום עם מכרה וותיקה שלי, אישה בת כ 55 שבאה לבקר אותי, ונתתי לה חיבוק ונתתי לה נשיקה קטנה בצד הלחי, כפי שמקובל בין מכרים וותיקים.
כשהתרחקתי ראיתי שיש לה פצע הרפס בצד הפה. אני לא חושב שהיא נישקה אותי בחזרה אך יכול להיות שהיה מגע כלשהו בין השפה שלה והלחי שלי כשהתקרבנו.
אין לי פצעים או שריטות בלחי ולא התגלחתי כמה ימים כך שהעור אמור להיות שלם באיזור זה.
שוחחנו כ 10 דקות ומיד לאחר שעזבה רצתי ושטפתי את איזור הלחי והאוזן במים וסבון.
אינני יודע אם מה שיש לה זה הרפס 1 או 2.
מה הסיכוי שנדבקתי מדבר כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בהרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2014שלום רב,
הרפס 2 אינו גורם לנגעים בפה. לפי תיאורך הסיכון להדבקה גם אם מדובר בפצע של הרפס 1 - מזערי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסט חיובי לעגבתיובל28/05/2014
שלום רב, במסגרת בדיקות כלליות בוצעה בדיקה לעגבת, התוצאה היא:
VDRL שלילי, TPHA חיובי, Treponema Elisa חיובי. בעבר קיבלתי טיפול נגד זיוה, אך לא ידוע לי על הידבקות בעגבת. מה עליי לעשות? האם אני צריך לקבל טיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסט חיובי לעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2014אכן הבדיקות מעידות על חשיפה בעבר לעגבת. אני ממליצה לך לפנות לרופא המתמחה במחלות זיהומיות לקבלת הסבר והמלצה לגבי טיפול ומעקב.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסקובי28/05/2014
האם אני יכול לדעת לפני כמה זמן בערך נדבקתי בהרפס וגינלי? ואם כן איזו בדיקה עלי לבקש מהרופא לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2014אין דרך לדעת מתי היתה הדבקה בהרפס, אם זה לא ידוע ממועד ההופעה הקלינית הברורה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסעמיר28/05/2014
האם יש סכנה להידבר באיידס ביחסי מין אנאלים כאשר אני הוא האקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2014יש סיכון מסויים, פחות מאשר אם אתה הצד הפאסיבי. מומלץ תמיד להשתמש בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2מאיר26/05/2014
לפני 4 ימים ביצעתי בדיקת שתן על מנת לברר אם נדבקתי ואני נושא את הנגיף הרפס...
והתשובות שהגיעו היו שליליות
אבל לאחר חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהבדיקה למציאת הרפס נעשית ע"י בדיקת דם!
האם אפשר למצוא הרפס גם בבדיקת שתן או שאני צריך לעשות בדיקת דם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס 2 - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/05/2014לא ניתן לאתר הרפס ע"י בדיקת שתן. אפשר לבצע בדיקת דם שתראה אם יש לך נוגדנים להרפס.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אני צריך לאמר לרופא?
מאיר26/05/2014ואיזה בדיקה בדיוק לבקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אוסנת25/05/2014
האם הרפס בשפתיים יכול להופיע 5 שעות אחרי המגע או שזה מוקדם מדיי וכנראה זה פצע שלא קשור למגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/05/2014לא קשור למגע - זה זמן קצר מדי מהחשיפה להופעת הנגע.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרד המון חודשים! לא יודע מה לעשותשלומי25/05/2014
שלום אני בן 16 ואני שכבתי עם חברה שלי ללא אמצעי מניעה לאחר יום הופיעה לי משהו מחובר לחור של הפין ובמשך שבוע היה לי שורף כשאני עושה פיפי ואז נעלם לי. לא שרף יותר. חיכיתי כמה חודשים אולי יעבור וזה לא עבר ואני ממש מוטרד , מה לעשות? מה יש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרד המון חודשים! לא יודע מה לעשות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/05/2014מחלות מין, או קיום יחסים, לא גורמים לשינויים במבנה איברי המין. אם אתה סבור שיש הופעה של פצע כלשהו שלא חלף (זה לא ניכר מהתמונה) עליך לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)