מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקות מקונדום משומשמיקה29/06/2014
שלום רב,
שיחקתי עם בני בן השנה וחצי בידיים בחול על שפת הים (במקום שהחול יבש, ליד סוכת המציל). ואז נתקלתי בקונדום קרוע משומש.
כשהתלוננתי בפני פקח שעבר שם, הוא אמר שהוא יודע שהיה שם משהו בלילה, כך שיש להניח שהקונדום אחרי שימוש יחסית טרי (ואנחנו היינו מוקדם בבוקר).
עכשיו אני בחרדה אולי בני או אני נדבקנו באיזושהי מחלת מין או מחלה זיהומית. יכול להיות שנדבקנו? כדאי לעשות איזה שהן בדיקות? ואם כן אילו?
תודה מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות מקונדום משומש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/06/2014מיקה שלום,
רוב הסיכויים שלא נדבקתם במחלה. גם אם מדובר בקונדום מהלילה הקודם, ההפרשות כבר התייבשו, מרבית המזהמים שעוברים בקיום יחסים לא יכולים להתקיים זמן רב מחוץ לגוף או להדביק במגע רגעי.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמה ..אנונימית28/06/2014
שלום, גילו אצלי אוריאופלסמה
ונתנו לי טיפול בזטו כי היו לי תסמינים..
בן הזוג שלי עדיין לא טיפל בזה
קראתי שהאוריאופלסמה עוברת גם דרך קונדום
האם זה נכון??
או שאני יכולה להיות רגועה ולקיים איתו יחסי מין המלווים בקונדום..
אינני רוצה לחזור על הטיפול באנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה .. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/06/2014הילה שלום,
אם את חוששת אני ממליצה להמנע מקיום יחסים עד שבן זוגך יסיים את הטיפול.
כשלעצמי אני בספק אם אוראופלזמה היא אכן מחלת מין.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריאופלסמה המשך
אנונימית29/06/2014תודה רבה על תשובתך המהירה
ואם חוששים באמת עדיף להימנע
אבל קצת לא הבנתי מהתשובה שלך
אם האוריאופלסמה כן עוברת עם קונדום או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף באיבר המיןליאת27/06/2014
לפני 5 ימים קיימתי יחסי מין עם גבר שהיה לו עור מקולף באיבר המין.
יש לציין ששכבנו עם קונדום.
מאז אני בחרדות שנדבקתי במשהו.
רציתי לברר מספר דברים:
1.) על מה מעיד עור מקולף באיבר? האם זה מעיד על יבלת, פטריה או מחלת מין?
2.) האם ניתן להידבק ביבלת או פטריה כאשר הפרטנר נוגע באיבר המין שלו וישר אחר כך נוגע באיבר המין של האישה?
3.)איזה בדיקות עליי לעשות כדי לשלול הידבקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף באיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/06/2014רינת שלום,
קילוף עור יכול לנבוע ממצבים שונים, שרובם לא קשורים ליחסי מין ואינם זיהומיים.
אני מציעה שבן זוגך ייבדק ע"י רופא עור ואז ניתן יהיה לדעת אילו בדיקות, אם בכלל, את צריכה לבצע.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שלא עוברת- דחוף!!דקלה26/06/2014
ב-4 החודשים האחרונים אני סובלת מדלקת בנרתיק, עברתי בדיקת שתן, דם ומשטח ואלו התוצאות:
Trichomonas vaginalis
Ureaplasma urealyticum
Epithelial cells רבים
Fungus Candida negative
WBCs ++
Trichomonas נמצאו
Culture positive
Gram Stain transitional phase
Mycoplasma hominis negative
Mycoplasma genitalium negative
Ureaplasma urealyticum positive
Chlamydia trachomatis negative
Trichomonas vaginalis positive
Neisser. gonorrhoeae negative
HSV (1+2) IgG Ab Positive
HSV (1+2) IgM Ab Negative
HSV-2 IgG Ab Negative
טופלתי בהמון סוגים של נרות וכדורי אנטיביוטיקה במשך החודשים האחרונים ולעיתים הגניקולוג אף חזר על הטיפול כמה פעמים :
FLAGYL 500 MG 10 VAG SUPP
FLUCANOL 150 MG 1 CAP
AGISTEN VAG 0.1 GR 6 TAB
FLAGYL 250 MG 20 TAB
DAKTACORT CREAM 15 GR
DALACIN 3 VAG OV 100 MG
FLUCANOL 150 MG 1 CAP
DOXYLIN 100 MG 10 TAB
FLAGYL 500 MG 10 VAG SUPP
FLUCANOL 150 MG 1 CAP
MOXYPEN 500 MG 10 CAP
אני חולת סכרת אשר נוטלת כדורים וזריקת ויקטוזה פעם ביום, אני כבר לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במהירות האפשרית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שלא עוברת- דחוף!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/06/2014דקלה שלום,
אני מצטערת אולם לא ניתן לטפל דרך הפורום. נשמע שקיבלת טיפול שמתאים לממצאים בתרביות, וצריך בירור מעמיק יותר כדי להבין למה את ממשיכה לסבול מסימפטומים והאם הם קשורים לממצאים הראשוניים או למשהו אחר.
את זאת לא ניתן לבצע במסגרת פורום ועלייך לפנות לבדיקה והמשך בירור.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה יכולה להופיע קונדילומה?עידו26/06/2014
אני יוצא עם מישהי 3 שבועות ולפני יומיים קיימנו לראשונה יחסי מין (מוגנים). במקרה ראיתי שיש לה נקודה בולטת ומעט כהה - כמו יבלת עגולה בקוטר כ 4 מ"מ, בחלק הפנימי עליון של הירך, במקום בו הרגל מסתיימת ומתחיל הישבן, פחות או יותר. בכל מקרה, כ 4-5 ס"מ מאיבר המין ופי הטבעת. לשאלתי ציינה שזו "סתם נקודה שומנית" ושהיא יצאה לה בשבועיים האחרונים.
1. האם קונדילומה מופיעה בד"כ במקום כזה? או שרק על איבר המין?
2. אם זו קונדילומה ונכסה אותה בפלסטר, האם עדיין קיימת סכנת הידבקות?
3. אני רוצה לבקש ממנה להיבדק. איזו בדיקה היא צריכה לבקש מרופא המשפחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה יכולה להופיע קונדילומה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/06/2014שלום עידו,
קונדילומה יכולה להופיע על העור במקומות שונים בהם היה מגע עם עור נגוע - זה לרוב מופיע באיבר המין אולם עשוי להופיע גם סביב פי הטבעת, פה ולוע ועוד. תתכן קונדילומה עם על הירך אולם זה פחות שכיח.
אני מציעה שחברתך קודם כל תבדוק האם אכן מדובר בקונדילומה. לצורך זה מומלץ לפנות לרופא נשים או רופא עור.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות על הפיםאני24/06/2014
לאחרונה הופיעו לי נקודות על הפין מה זה והאם ניתן לעשות משהו בנידון?
הנקודות לאורך הפין ובעטרה יש לציין שסיימתי בדיוק טיפול בכיני ערווה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו?
??25/06/2014??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי הרפסאלון24/06/2014
חטפתי הרפס לצערי לפני כשבוע באיזור איבר המין, והלכתי לרופא לקבל טיפול. שאלתי היא: 1. מתי אני יכול לחזור ולקיים יחסי מין עם בן זוגי? אחרי כמה זמן מקבלת הטיפול? משום שהבנתי שהוירוס לא באמת נעלם לעולם...
2. האם בבדיקת הדם שאעשה בעוד כחודש יראו שאני נשא של נגיף ההרפס? למרות שקיבלתי טיפול.
תודה רבה על תשובתכם:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצות חשובות עבורך
דן24/06/2014חפש בגוגל רמי מור מחלות עור
יש לו תרכיז צמחי בשתייה ומשחה צמחית שפועלים מהר וביעילות מדהימה
אין כזה ברפואת עור.
אל תקיים יחסים בכלל בשבועיים הקרובים כי זה מדבק מאד.
דן
מתמודד עם מקרה דומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לגבי הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/06/2014בשנה הראשונה אחרי ההדבקה יש סיכון להעברת הנגיף בקיום יחסים גם אם אין נגעים. התייעץ עם הרופא שלך לגבי מתן טיפול מונע.
בבדיקות דם (אם יבדקו זאת) יראו שיש לך נוגדנים להרפס. לא מוצאים את הנגיף עצמו בבדיקה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגן וטיפול בזריקה וכדורים..גלי23/06/2014
שלום אני בחורה בת 48 עם דלקת באגן.
והבחנתי לפני שבוע עם דלקת באגן לאחר כאבים חזקים
וצריבה חזקה בסוף מתן שתן.קיבלתי שבוע שעבר זריקה
נראה לי בשם נורסין. ובנוסף כדורים פלאג׳יל 2טבליות פעמיים ביום.
ודוקסילין 1 פעמיים ביום.עבר כבר שבוע מאז ועדיין לא לקחתי את הכדורים.
קיבלתי רק את הזריקה עליי לציין שמאז הוטב לי אבל לא ב 100 אחוזים. אם הוטב לי.אבל לא ב100 אחוז מידי.
פעם יש לי כאב בבטן ימינית תחתונה. אבל הצריבה בשתן פחתה.
אפשרי לא לקחת את הכדורים. להסתפק רק בזריקה?
אני פוחדת מתופעות הלוואי של הטיפול בכדורים.
מהם תופעות הלוואי שיכולים להיות?
והאם הזריקה שקיבלתי היא מאותם מרכיבים של הכדורים?
ולמה בכדור פלאג׳יל אסור לשכב חצי שעה אחרי הלקיחה?
מצטערת על המלל הרב . אודה לך על תשובתך תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן
דני25/06/2014שלום רב לך,
דלקת באגן ובשתן המשמעות היא שחטפת מחלת מין לא פשוטה! הזריקה לא קשורה לכדורים! אמנם אני לא רופא אבל את חייבת לקחת את הטיפול הרפואי כלומר הכדורים.
רק בריאות(וקונדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באגן וטיפול בזריקה וכדורים.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/06/2014שלום רב,
דלקת באגן היא מחלה שלרוב גורמים לה מספר סוגי חיידקים ולכן ומלץ טיפול במספר סוגי אנטיביוטיקה. הזריקה והכדורים הם סוגים שונים של אנטיביוטיקה. היות ואת מרגישה שהבעיה לא חלפה, אני ממליצה לך לקחת את הטיפול כפי שרשם לך הרופא המטפל.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגן...גלי22/06/2014
שלום האם דלקת באגן זה נקרה דלקת
ברחם?
או רק באגן?
ואיך נדבקים בדלקת זו?
תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/06/2014דלקת באגן היא דלקת באיברי האגן, קרי רחם וחצוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשיראל22/06/2014
אם נדבקתי שוב בטריכמונאס ואוריאופלסמה זה גורם לבעיית פוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/06/2014אוראופלזמה לא גורמת לבעיית פריון. טריכומונס, אם לא מטופל וגורם לדלקת ברחם, עלול לגרום לכך. אם תפני לקבלת טיפול רוב הסיכויים שלא יגרם נזק לטווח הארוך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןעודד21/06/2014
שלום ד"ר
האם בדיקת שתן std(sex tra.dis)pcr בודקת גם hiv ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/06/2014לא. HIV מאובחן בבדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס?מישהי20/06/2014
לפני בערך 8 חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים באופן חד פעמי עם מישהו שאני לא סומכת עליו (מכה על חטא על זה )
יום אחרי התחלתי להרגיש כאבים בבטן תחתונה עם הקרנה לגב והפרשות לא שגרתיות צהובות לבנות כאלה והרגשה כללית לא הכי נוחה , לא גרד כמו עקצוצים קטנים
הכאבים באו לסירוגין כל חודשיים שלושה והחמירו בזמן המחזור .. ההפרשות הלא תקינות ישנן . עשיתי מליון בדיקות תרבית הפרשת נרתיק תרבית שתן בדיקות דם כלליות עד שעשיתי בדיקות דם למחלות מין
בבדיקה יצא שהרפס 1 ו2 igg משהו כזה שלילי, אבל הigm יצא חיובי
מאחר ואני סובלת מאוד מכאבים באזור האיבר מין בטן תחתונה כזה עם הפרשות אבל -ללא- פצעים. האם זה בוודאות הרפס? ולפי תוצאות הבדיקה אני בוודאות נשאית של הנגיף הרפס וגינאלי?
ואם כן עליי להתנזר ממין לא מוגן עם הבנזוג העתידי שלי לחיים? איך חיים עם ידיעה שיש לך מחלת מין מדבקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014שלום,
את צודקת בכך שהתסמינים שאת מתארת אינם תסמינים של הרפס. תוצאה חיובית של IgM מהווה עדות להדבקה לאחרונה בהרפס אולם לא מציינת האם מדובר בהרפס מסוג 1 או 2 כך שזו לא בהכרח מחלת מין. לא סביר שזה קשור למשהו שקרה לפני 8 חודשים.
עלייך להמשיך בבירור אצל הרופא המטפל.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אודה לך מאוד אם תעני לי מהר
מישהי20/06/2014אני בלחץ היסטרי כי כמו שסיפרתי אני עם כאבים כרוניים בבטן תחתונה ובגב התחתון שמקרין גם לרגליים
לאחר שקיבלתי מהגינקולוגים שלי טיפול בהרפס למרות שלא נראה פצעים ויצא בבדיקת דם הרפס מסוג ראשון ושני פעיל , עכשיו שמתי לב לנקודה אדומה על הירך שקצת טיפה כואבת ונראה לי שגודלת
אני בהיסטריה מטורפת שאכן אני עם הרפס גניטלי ושזה עלול להתפשט
ולמה דווקא בירך ??? בבקשה בבקשה עזרה אני מתמוטטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שכדורים של זובירקס
מישהי20/06/2014יגרמו חפצי להתעורר ? כי לא זכור לי שהוא היה לפני
אני ממש בדיכאון חריף מכל הנושא הזה
בבקשה תעני לי מהר בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אודה לך מאוד אם תעני לי מהר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/06/2014לא נשמע לי שהפצע על הרגל קשור להרפס, לא סביר שהרפס גניטלי (שבכלל לא ברור האם באמת יש לך) יתפשט לרגליים, ועוד תחת טיפול. אני חושבת שאם את בלחץ כל כך גדול, כדאי שתפני למיון או מוקד רפואי לבדיקה, שכן דרך הפורום אין לי אפשרות לתת לך אבחנה ברורה או להמליץ על טיפול.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות בפותאנונימית20/06/2014
היי...לפני כחודש סבלתי מדלקת בשתן. בגלל הדלקת עשיתי בדיקה עצמית לראות האם האזור אדום. והבחנתי בהרגשה מוזרה בשפתי הפות , מעין הרגשה מחוספסת כמו בליטות פנימיות. ברגע שלחצתי על השפתיים ראיתי המון נקודות בולטות ולבנות. אני חוששת שמדובר במחלת מין. מצרפת תמונה בה רואים את כל הנקודות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות בפות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014שלום,
לא ניתן לתת אבחנה על סמך תיאור ותמונה בפורום. עלייך לפנות לבדיקת רופא נשים.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אנונימית23/06/2014הייתי אתמול אצל רופא נשים. הוא הסתכל ואמר שזה שום דבר. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהדנה19/06/2014
עשיתי בדיקת שתן למחלות עקב צריבה במתן שתן וכאבים.
אלו התוצאות של הבדיקה.
מה הן אומרות וכיצד ניתן לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014הממצא בבדיקה הוא של חיידק שנמצא באופן מאד שכיח אצל נשים, לרוב לא גורם לסימפטומים ואינו דורש טיפול.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שלום רבדנה18/06/2014
היי שלום,
יש לי גירוד באזור זה ומופיע לי את הסימנים האלה
שצורפתי לתמונה מדובר בתקופה
ארוכה האם את/ה מאבחינ/ה בבעיה,?? לפחות לפי איך
שזה נראה??
מזה בעצם?? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלום רב - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014שלום רב,
לא ניתן לתת אבחנה על סמך תיאור ותמונה בפורום. עלייך לפנות לבדיקת רופא.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)