מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס וגינליnaya0219/08/2014
שלום, סובלת מהרפס וגינלי ,במישחה של זובירקס מצוין שזה מיועד רק לפצעי קור בשפתיים ,האם ישנה משחה נוספת ואו לחלופין האם אפשרי להשתמש באותה משחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וגינלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/08/2014זובירקס הוא טיפול להרפס, בשפתיים או באיבר המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים באיבר המיןרוני19/08/2014
שלום,
פתאום הופיעו לי פצעים על גבי איבר המין. שני פצעונים כאלה שנראים כמו חצ'קונים. העניין הוא שעבר זמן מה והם לא עברו.
הם לא כואבים וגם לא גדלו או קטנו.
קיימתי יחסי מין מוגנים בלבד (פרט לאוראלי).
ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אבל יש להם תורים רק לסוף חודש ספטמבר (הכי טוב כללית).
אני רוצה לציין שתי דברים:
1. אני מאונן יחסית הרבה - לכן חשבתי שאולי מדובר באיזה שפשוף..
2.היות וצומחות לי שיערות על איבר המין, אני מורט אותן עם פינצטה. הפצעים האלו מופיעים בדיוק באיזור הזה.
מה זה יכול להיות? והאם עליי להיות מודאג?
צירפתי תמונה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים באיבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014קשה לאבחן נגעים עוריים בתמונות, אבל נראה כי מדובר בבלוטות חלב ואין צורך בטיפול אם אין סימני זיהום.
אבחנה סופית לאחר בדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות מעל שק האשכיםרון16/08/2014
שלום
יש לי אדמומיות באזור שבין הבטן לשק האשכים
ממש מעל הבולבול, זה לא מפריע ממש,פשוט קצת אדום(2 סמ בערך)
מה זה יכול להיות? פטריה? הרפס? עגבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות מעל שק האשכים - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014כל האפשרויות שכתבת נכונות - לאבחנה סופית יש לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות מוזרות על הפיןערן13/08/2014
הי
יש לי כבר הרבה זמן (שנים) נקודות מוזרות על הפין (מצ"ב תמונה).
בעבר נדמה לי שהרופא עור/אורולוג אמר שאלו בלוטות חלב (יש אחת שכשלוחצים עליה יוצא מן לבן).
ביצעתי השבוע בלי שום קשר בדיקות למחלות מין ועד כה קיבלתי רק שלילה לגבי עגבת ועדיין לא קיבלתי את השאר.
האם זה תקין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והתמונה
ערן13/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהתמונה - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014יתכן שבלוטות חלב או נגעים קטנים של קונדילומה.
אם מפריעים לך אסטטית אפשר לצרוב בקלות עם מחט חשמלית אצל רופא עור או אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עושה את זה אצלך ד"ר ?
ערן24/08/2014אפשר להגיע אליך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עושה את זה אצלך ד"ר ? - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/08/2014כן.
האתר שלי מופיע ברשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סיפיליסeliran13/08/2014
שלום רב
ביצעתי בדיקה לעגבת מסוג:
TREPONEMA SCR./TPHA Treponema SCR by ELISA
והתוצאה שלילית.(רק לציין שביצעתי את הבדיקה ב-3 חודשים לאחר מגע מיני לא מוגן)
האם זה מספיק או שיש בדיקות נוספות ? קראתי משהו שיש 4 זנים ובדיקת VDRL.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סיפיליס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/08/2014שלום,
יש אכן מספר שיטות לבדוק הדבקה בעגבת, וזו שבצעת היא המקובלת במרבית המעבדות בארץ. אם התוצאה שלילית אין צרך בהמשך בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על איבר המיןאייל12/08/2014
שלום רב,
לאחרונה (בחודשיים האחרונים) החלו להופיע לי כתמים אדומים שנראים כמו שטפי דם מתחת לעור הפין והעטרה לאחר אוננות ובצורה קלה יותר לאחר יחסי מין. כמו כן אין דם או הפרשה חיצונית כלשהי. יש לציין שאני נשוי זמן רב ולא מקיים יחסים מזדמנים ושהייתה לי בעבר פטריה בירך צמוד למפשעה ולאשכים אך זו עברה.
דרך אגב לאחר כ - 24-48 שעות הכתמים נעלמים כמעט לגמרי והעור חוזר כמעט לצבע העור אם כי קצת כהה יותר. ואם אוננתי ולא גמרתי אין עוצמתם של הקמטים בצבע חזקה
מה יכולה להיות הבעיה?
לתשובה מהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על איבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014יש לפנות לרופא עור או אורולוג בזמן שהממצאים קיימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן למחלות מיןמאור12/08/2014
שלום,
ביצעתי בקופה בדיקות STD(SEX TRA.DIS) PCR.
האם זה כולל HPV (קונדילומה)?
תוך כמה זמן מקבלים לזה תשובות?
כי לעגבת קיבלתי כבר כמה שעות אחרי הבדיקה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן למחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014תשובות לבדיקת PCR STD הן לאחר שבוע-שבועיים תלוי בבמעבדה.
אין בדיקת דם או שתן ל HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה- כאבים לא עוברים לאחר אנטיביוטליאל11/08/2014
היי,
נדבקתי בזיבה לפני כשבועיים, ורק לפני שלושה ימים קיבלתי את הטיפול המתאים.
(לפני כן לקחתי צפוויט יומיים, ואז קלוטרי...עד שעלו על החיידק הנכון).
בינתיים בשלושה ימים מאז שקיבלתי את הטיפול הנכון- עברה תחושת הצריבה בשתן וגם התכיפות, אך תחושת עצירת השתן עוד חזקה.
כשיש לי מעט שתן- אז אני מרגישה עצירה לכמה שניות עד שיוצא.
וכשיש הרבה- מרגישה ממש מאמץ על מנת להשתין.
האם זה נורמלי? או שעליי לחזור כבר לרופאה?
כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה להעלים את החיידק לגמרי?
(קיבלתי זריקה וטיפול של 4 כדורי אנטיביוטיקה במכה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה- כאבים לא עוברים לאחר אנטיביוט - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014גם אחרי שהחידק נעלם בעקבות טיפול אנטיביוטי הולם, ממשיכים התסמינים שאתה מתאר אפילו מספר שבועות.
ממליץ לחזור על בדיקת שתן לשלול נוכחות כדדוריות לבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות רוצפיןדורה09/08/2014
שלום
חבר השוהה בחו"ל שלנו סובל ממתן שתן תכוף ותחושה מוזרה, לאחר שקיבל טיפול חוזר בדוקסילין ולא מרגיש שיפור , עשה בדיקות שתן אך טרם קיבל תוצאות.
הרופא המקומי הציע לו טיפול של 5 זריקות יומיות של רוצפין 1 גרם.
ממה שקראתי בד"כ ניתנת זריקה חד פעמית.
האם טיפול בזריקות 5 ימים רצוף הוא הגיוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות רוצפין - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014הטיפול המומלץ הוא זריקת רוצפין עם תוספת אזיטרומיצין דרך הפה.
אם גילו חיידק "רגיל" של דרכי השתן ולא של מחלות מין נותנים אנטיביוטיקה לחמישה ימים בהתאם לתרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי תרופות לכלמדיהטל08/08/2014
היי,
הובחנתי שיש לי כלמדיה,
הרופא נתן לי אזניל לטיפול..אמר לי לקחת אחרי ארוחה קלה 2 בבוקר ו2 בערב.
וממה שהבנתי וקראתי לוקחים את התרופה הזאת על בטן ריקה וגם 4 ברצף..
האם אפשר תשובה איך לוקחים את הכדורים? על בטן ריקה או כמו שהרופא אמר או שחוששני שהוא התבלבל?
בבקשה אם אפשר מענה מהיר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לגבי תרופות לכלמדיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014גם המינון שקיבלת הוא מינון מקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מעצבנת
ענב12/04/2015כל כך הרבה נשים סובלות מזה ובמקום לתת לזה פתרון כל הזמן המנטרה של "חיידק שלא גורם לסימפטומים, טיבול אנטיביוטי עוזר", טיפול אנטיביוטי לא עוזר ואנחנו נשארות עם הסימפטומים המעצבנים של דחיפות בשתן וגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PCRירון07/08/2014
עשיתי בדיקת PCR וזה הממצא היחיד.
עשיתי כי קיבלתי מגע מיני אוראלי מבחורה שגילו לה כלמידיה וחששתי .עשיתי את הבדיקה כי אחרי חודשיים מהמגע התחיל לי קצת מתן שתן מרובה וכדומה ותחושת דגדוג בקצה הפין. קראתי על החיידק והבנתי שהוא נמצא כמעט אצל כולם. בכל מקרה התחלתי עוד לפני תוצאות הבדיקה כטיפול מונע טיפול באופלדוקס, אני ביום החמישי ויש שיפור קל. האם להמשיך איתו או צריך אנטיביוטיקה אחרת שמומלצת. אני בן 40. האם החיידק יעלם לגמרי בתום הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מה יצא לי חיובי
ירון07/08/2014U.UREAL/PARVUM-PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין מה יצא לי חיובי - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014אופלדקס לא מכסה אוריאופלסמה וחבל שהתחלת טיפול שיכול ליצור עמידויות לחיידקים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמין למחלה?אלון07/08/2014
לפני שבוע הופיע לי כתם כפור/כסוף מוזר מסביב לקצה של איבר המין שלי. הוא לא עבר מאז. אני מרגיש מצויין (לא חום או בחילות), לא קיימתי יחסי מין לא מוגנים בכלל ולא שמתי לב לשום תסמין אחר. האם יש מקום לחשש למחלה כלשהי או שאולי מדובר במשהו טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמין למחלה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014יש שינויי צבע שהם תקינים ויש שינויי צבע שעלולים להעיד על מחלה.
לאבחנה סופית יש להיבדק אצל רופא עור או אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות מחלות מין - דחוף!!sa04/08/2014
שלום,
אבקש עזרה דחופה בפענוח הבדיקות :
HSV IGG TYP.I POSITIVE
HSV-IGG TYP.II NEGATIVE
CHLAM.PNEU.IGG 13.60 BU/ML ( 0.00- 10.00) (.........)*
Positive
CHLAM.PNEU.IGA 10.10 BU/ML ( 0.00- 10.00) (.........)*
Positive
CHLAM.PNEU.IGM NEGATIVE
מה זה אומר??האם יש לי כלמידיה??אין לי שום סימפטום חיצוני על איבר המין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות מחלות מין - דחוף!! - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014היתה חשיפה בעבר לקלמידיה פניאומניה, זהו לא חידק של מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hpv והבורותמישהי02/08/2014
מערכת יחסים של 11 שנה . כן כן 11 שנה של בועה תמימות סקס פרוע ולא פרוע עם אדם אחד שבו הכל על מי מנוחות.
נפרדנו.
את חופשיה, את יוצאת תמימה לעולם שהוא ההפך הגמור. את רוצה לנסות , לטעום, לא חייב רציני לא חייב כבד אפשר גם סתם סטוץ... כי מה דחוף עכשיו עוד מערכת יחסים ״כבדה״?
אז את לא יודעת איך זה עוד שם בחוץ ולא כזאת לחוצה על קונדום. וגם אם כן כל מה שקיים מבחינת סכנה זה איידס.. ומה הסיכוי? גם הבחור נראה טוב ונקי וחוצמיזה לי זה לא יקרה ....
שטות. בורות. תמימות וטיפשות
יש כלכך הרבה דברים מלבד איידס. כלכך הרבה מחלות שאפילו בנגיעה כגון hpv , הרפס ועגבת שצורכים רק נגיעה כדי להדבק
והסיכוי להדבק בhpv הוא 1:4 לעומת איידס שהוא 1:1000 ועדיין איידס נמצא בהרבה יותר מודעות בציבור אם לא ״רק״.
והסיכון הוא בכל מין כולל האוראלי שנתפס כבטוח כי לא נכנסים מיזה להריון וגם הסיכויים לחטוף משהו ממגע כזה הוא קטן . בולשיט
אז יצא לי להיות בסטוצים כן מודה יצא לי להיות טיפשה תמימה חסרת אחריות שמגיע לי לחטוף את הhpv .
אני לא יודעת אם זה הסיבה להפרשות והכאבים בבטן תחתונה שקיימים אצלי כבר כלכך הרבה זמן אבל אני יודעת שזה מספיק כדי לגרום לי להיסטריות ומצב נפשי עגום.
Cervical biopsy with reactive change. מה המשמעות של תשובה כזו? ולמה אין פירוט של איזה סוג שינויים.
בכל מקרה אני יודעת שנקייה אני כבר לא אהיה , ומדבקת אני כן
שלא נדבר על אזור הפה שכואב לי, שהחרדה מסרטן הפה הוא בכל רגע נתון
מי חשב?? מי חשב שאפשר להדבק בסרטן ממגע מיני???? זה ככה!
ממגע מיני מוגן או לא מוגן יכולים לחטוף וירוס שהווירוס הזה גורם לסרטן!
והסרטים הורגים אותי......
וההפרשות משגעות אותי למרות שלא נמצא שום חידק שיכול להסביר אותם
וhpv לא גורם להפרשות אז מה כן???????
והכל בגלל סטוץ
אני כבר לא אחזור לעצמי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככ מבין אותך
מפגר09/08/2014מזדהה עם המצב שלך.
דבר אחד שאני יכול להציע לך הוא לחפש קצת בגוגל על המרפאה של שרגא וקסלר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHpv והבורות - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014קרוב ל 90% מהבוגרים הפעילים מינית נושאים את נגיף ה HPV ולכן אין מקום ליסורים רגשיים סביב הנושא. במקרים נדירים HPV גורם לסרטן צוואר הרחם. לעיתים עלולות להיגרם יבלות ויראליות אבל זו בעיה אסטטית בלבד.
המסר הוא שאין לשנות את אורח החיים בגלל נגיף ה HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד''ר רונן הולנדר
יעל25/08/2014מה לגבי נגיף הHSV 1 וה HSV2 ? האם גם שכחים באברי המין ?
בתודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד''ר רונן הולנדר - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/08/2014כן, הרפס הוא נגיף נפוץ מאוד, אבל רק לעיתים רחוקות יש פצעים שגורמים לפגיעה באיכות החיים. במצב כזה יש טיפול תרופתי מצוין למנוע התפרצויות של הרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..שאלה
יעל27/08/2014השאלה מה עושים אם הסטיגמה החברתית לגבי זה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להאמין שיש ל90 אחוז
מישהי29/08/2014מהאוכלוסיה . זה המון... מאוד הרבה...
קשה ליעם העובדה שמסטוץ יחיד שאפילו לא נהנתי חרצתי את גורלי להיות במעקב כל תקופה קצרה מאוד , ולהיות חרדה שכל יום שעובר יכול להיות שמתפתח אצלי טרום סרטן או חס וחלילה סרטן
העבר שלי ההווה והעתיד לא נקי יותר, פחות בטוח, קירבתי לעצמי את ״המחלה״ מעבר לעובדה שאני לא מסוגלת להיות לא כנה כלפי הגבר שלי לחיים - ברגע שיגיע. כי שטויות כבר לא יהיה לי.... איך מספרים? איך חיים ים הידיעה? נמנעים מסוגים מסויימים של סקס (רק ים הבן זוג לחיים) יש סיכון בסקס אוראלי ????
אני מרגישה נגועה
האם זה יכול לעבור? להתנדף מהגוף? תמיד הוירוס הזה בסופו של דבר גורם לשינויים כאלה בצוואר הרחם ? אני תמיד נופלת לידיעה הזאת שנדבקתי מסטוץ ושאני אשמה וכבר לא נקייה ובחיים לא אהיה .... קשה מאוד :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-מישהי
יעל01/09/2014היי..אני מבינה את כאבך ואת המצוקה
הסיפור שלי קצת שונה אבל גם לא הכי קל .. אשמח לחברה שמבינה מה אני עוברת.
האם תרצי לדבר ? תוכלי להשאיר לי את המייל שלך..
מקווה שיהיה לנו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך קטן ליד איבר המיןעדי24/07/2014
לא חושבת שזו מחלת מין מסויימת.. גם רופאת עור בדקה ואמרה שלדעתה זה רק חתך כתוצאה מחיכוך.
אבל בלוטת הלימפה באותו צד קצת נפוחה (מרגישה כמו גיד שנתפס ונהיה קשה)
יכול להיות שהיא התנפחה רק בגלל החתך? וזה לא חייב להיות משהו רציני ומפחיד?
אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך קטן ליד איבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/07/2014עדי שלום,
קשה לתת אבחנה בפורום, יכולה להיות ששני הדברים בכלל לא קשורים זה לזה. אם החתך לא מזוהם הוא לא אמור לגרום להתנפחות של בלוטת לימפה. כדאי לפנות שוב לבדיקת רופא.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)