מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרא בפיענוח תוצאות בדיקת הרפסגיא24/07/2014
HSV (1+2) IgG Ab Positive
HSV (1+2) IgM Ab Negative
HSV-2 IgG Ab Negative
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרא בפיענוח תוצאות בדיקת הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/07/2014שלום גיא,
הבדיקה מעידה שיש לך נוגדנים להרפס, כלומר נדבקת בעבר בנגיף, או מסוג 1 (הרפס של השפתיים) או מסוג 2 (הרפס של איברי המין) - הבדיקה לא אומרת איזה סוג. ההדבקה ככל הנראה היתה מזמן ולא לאחרונה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHSV-2 IgG Ab Negative ?
גיא25/07/2014בשורה השלישית כתוב - HSV-2 IgG Ab Negative
זה לא שולל הרפס גניטלי ? יש דרך לבדוק האם מדובר אצלי בהרפס גניטלי או בשפתיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר טיפול בדוקסיליןלימור20/07/2014
שלום רב,
קיבלתי תוצאת תרבית חיובית ל u.ureal pravu-pcr
בעלי ואני קיבלנו טיפול בדוקסילין 100 מ"ג פעמיים ביום למשך שבוע.
האם טיפול זה מספיק כדי להשמיד את החיידק?
מתי ניתן להתחיל לקיים שוב יחסי מין?
יש לציין שלפני הדוקסילין ,עוד לפני תוצאות התרבית, קיבלתי טיפול ראשוני של מטרוג'יל 100 מ"ג ליום במשך שבוע
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי כדור דוקסילין...
גלי20/07/2014שלום לך. אני קיבלתי גם את הכדור דוקסילין
לטיפול בדלקת. יש לי שאלה בבקשה האם בזמן
שנטלת את הכדור היו לך תופעות לוואי?
אשמח לקבל מימך ותשובה..תודה והרבה בריאות גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור דוקסילין...גלי19/07/2014
שלום אני בחורה בת 48 עם דלקת באגן.
קיבלתי כדור דוקסילין. רציתי לדעת איזה תופעות לוואי יש לכדור זה?
ולמה אסור לשכב לאחר נטילת הכדור. אלה רק חצי שעה אחרי?
תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור דוקסילין... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/07/2014בכל אריזה של תרופה יש עלון המפרט את תופעות הלוואי שלה.
ההמלצה לא לשכב היא כדי למנוע גירוי מקומי בוושט כתוצאה מנטילת הכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמתעניין17/07/2014
היי, רציתי לברר בנוגע לבדיקות מחלות מין כדוגמת סיפיליס, זיבה, כלמידיה וכו'.
אני מודע לכך שבבדיקת איידס ישנו טווח אפור של כשמונה שבועות לערך, שלא נכנס לתוצאות הבדיקה. רציתי לדעת האם גם המחלות שציינתי לעיל כוללות את הטווח האפור הזה, או שהמחלות ניתנות לזיהוי מיידי ובכל שלב?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/07/2014הכל תלוי באופן שבו הבדיקה מזהה את המחלה. אם מדובר בזיהוי של נוגדנים, לגוף לוקח זמן לפתח נוגדנים. אם מדובר בזיהוי ישירות של המחולל, זה יכול להתבצע בטווח קצר מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר בינה שלום רבמישהי16/07/2014
קודם כל אני מודה לך על המענה המהיר והעזרה שאת נותנת.
הסיפור שלי הוא מאוד מורכב ואני מרגישה שיש פה משהו שלא מצליחים לעלות עליו
ביצעתי בדיקה באופן פרטי לhpv ויצא חיובי לזן 35
מה הסיכוי לדעתך להדבק בפה ממין אוראלי חד פעמי ? האם הוא אותו סיכוי כמו בוגינלי?
אני די אובדת עצות כי הייתי אצל רופאת עור ואף אוזן גרון ולא מאמינים לי או לא רואים בליטה כלשהי שאני רואה ומרגישה . אני ממש מרגישה משוגעת שאף אחד לא מאמין לה
כך גם לגבי הכאבים וההפרשות. עשיתי המון בדיקות אצל מספר רופאים ולא נמצא משהו חריג בבדיקה גניקולוגית ואף אחד לא מייחס חשיבות להפרשות שעבורי הן חדשות ולא רגילות (צהובות ורבות)
ביצעתי בדיקות למחלות מין ונשללו הרבה חיידקים שעלולים להסביר את הסימפטומים הללו
והמצב נשאר כמו שהוא כואבת עם הפרשות ובעיקר מפוחדת
כנראה שיש איזשהו חיידק או משהו שלא עולים עליו וגם לא טורחים כלכך מטעם הקופה לעשות את הבדיקות הנוספות הנחוצות
איך אני יכולה להגיע אלייך והאם את עובדת עם קופץ חולים כללית ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן נוסף לסוג של דלקת
מישהי16/07/2014בעת עוררות מינית שרף לי ממש בתוך הנרתיק וגם יש לי צריבה קלה בשתן לפעמים
אני לוקחת מוקסיפן כבר כמה ימים זה לא כלכך עוזר להפרשות ולכאבים זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ?
סליחה על ״החפירות״ בפורום אני די נואשת מהמצב הזה ורופאים לא מצליחים לעלות על הבעיה
איזה עוד בדיקות אני יכולה לעשות? תרביות ספציפיות ?
ושוב- אשמח להגיע אלייך אם את חושבת שיש עוד מה לעשות או לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת קפלוסקופיה
מישהי17/07/2014שנמצאו תאים שנצבעו בצבע לבן
למרות שבדיקת הפאפ לפני יצאה תקינה התעקשתי לעשות את הבדיקה
נלקח ביופסה דהייתה כואבת
הבדירה עצמה הייתה טראומטית
מה זה אומר ? בהתחשב בכאבים וההפרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
מישהי18/07/2014קולפוסקופיה : TZ-2, ADEQUATED, נצפה AWE בשעה 12 ו 6בתןך TZבוצעו ביופסיות
המוסטזה ע"י AG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/07/2014שלום רב,
התרביות שמומלצות לביצוע הם תרביות נרתיק רגילות ותרבית למחלות מין, בעיקר זיבה (גונוראה), כלמידיה, וטריכומונס. רוב הסיכויים שלנשאות ל-HPV אין קשר עם הסימפטומים שאת מתארת.
בבדיקת הקולפוסקופיה נצפו אכן תאים שנצבעו בלבן, אולם רק כשתתקבל תשובת ביופסיה ניתן יהיה לדעת אם יש לכך משמעות כלשהי.
אני מקבלת בבילינסון במסגרת מרפאה למחלות הפות והנרתיק, ניתן לתאם תור (התורים לא קרובים) ולהגיע עם הפנית רופא וטופס 17 מקופ"ח.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לומר לכולם בעניין ההרפס
מישהי24/07/2014עברו 8 חודשים מהמגע הציני החשוד מבחינתי ו4 חודשים מהמגע המיני הכביכול לא חשוד ( כי אי אפשר באמת לדעת) ועשיתי פעמיים את הבדיקה של ההרפס
Herpes hsv 2 igg negetive
Herpes hsv 1+2 igm positive 1.15
ללא כל ממצאים לא בפה ולא באיבר מין
חודש שלם הסתובבתי כמו רוח רפאים בידיעה שנדבקתי במחלת מין שתהיה איתי לנתח ושאני מדבקת (למרות שגם הידיעה הזו כשלעצמה במהלך הזמן מבינים שהיא לא כלכך טרגית)
עשיתי את הבדיקה שוב לאחר חודש והתוצאה יצאה אותה תוצאה רק עם עלייה בכמות הנוגדנים של הigm אבל igg להרפס 2 שלילי והרי עבר כבר 4 חודשים הigg היה חייב כבר לעלות! ופתאום צץ לו פצע הרפס על הפה.
סתם נלקחו לי חודש וחצי מהחיים שהייתי בטוחה שכל הסימפטומים של הכאב וההפרשות קשורים להרפס ואני אסבול מיזה תמיד כי זה לנצח. עד שהבנתי שמדובר בהרפס של השפתיים
אסור לסמוך על תוצאות בדיקות הדם שהן ממש ממש ממש לא ספציפיות וזה עדות לכך!
גם הhpv לא עושה כאבים או הפרשות חמישה ימים לאחר ההדבקה. וגם הדבקה לא גורמת לסרטן באותו הרגע שעלול לגרום לכאב כלשהו או הפרשה ועשיתי את כל הבדיקות המוכרות למחלות מין זיבה כלמדיה טריכונמס וכו אז אני שוב נמצאת בסימן שאלה ענק לנוכח כאבים מוזרים והפרשות
אכן נותר לחכות לתשובת הביופסיה
מתפללת לבשורות טובות. אמן
ותודה רבה לך מעומק ליבי, הייתי צריכה להקשיב לך מההתחלה בעניין ההרפס!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם עם אקטרופיוןהילה15/07/2014
שלום הגעתי לבדיקה עקב תלונות של כאב בטן תחתונה/מפשעה/ אזור המשולש.
עם הפרשות לר תקינות
בבדיקת אולטרסאונד לא נמצא רגישות למישוש או כל דבר אחר
אך הרופאה רשמה צוואר הרחם עם אקטרופיון, מה המשמעות? בהתחשב שנמצאתי חיובית לHPV זן 35 (בדיקת PCR פרטית)
פאפ חזר תקין, בכל מקרה יש לי קופלוסקופיה
כמו כן נמצא "מבנה ציסטי צלול" בשחלה הימינית, משהו שלפני שבוע לא מצאו
זה יכול להתקשר עם הביוץ? אני אמורה לקבל עוד שבוע בערך.מה זה אומר מבנה אוקטרופיון והציסטה בהקשר לHPV? ואם זה יכול להיות הגורם להפרשות וכאבים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם עם אקטרופיון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2014אקטרופיון זה מבנה שכיח של הצוואר, נורמלי לחלוטין, ללא קשר ל-HPV. מאד יתכן שהציסטה בשחלה קשורה להתפתחות זקיק / התקדמות לביוץ וגם היא לא קשורה ל-HPV, אם כי לפי התיאור שנתת קשה לדעת בדיוק מה היא. רוב הסיכויים שאין קשר לכאבים.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBSהילה14/07/2014
Group b Streptococcus בנרתיק
האם זה חיידק שיכול להיות מועבר במגע מיני?
והאם יכול לעשות סימפטומים לא בזמן הריון?
המצאותו מעידה על נשאות לכל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2014שלום,
החיידק הזה עשוי להמצא בנרתיק באופן קבוע, אינו מהווה מחלת מין ושלא בזמן הריון אין לו משמעות קלינית.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה לגבר וכאב בקיום יחסי מיןDana10/07/2014
שכבנו פעם אחת והיה לי ממש כואב והפסקנו ואז בימים שלאחר מכן ממש כאב לי וגירד בטירוף! אז הלכתי לרופא אמר שזה פטרייה ונתן לי משחה וכדורים כאלה שדוחפים לנרתיק. טוב.עבר הכל טוב. עבר חודש+ לא שכבתי עם אף אחד במהלך החודש הזה , הוא היה חולה הלך לבדיקות ומצאו לו נוגדנים של כלמידיה אמר לי שללכת להיבדק גם , לו נתנו אנטיביוטיקה. השבוע הלכתי לרופא נשים סיפרתי לו והוא-היה מאוד רגוע, אמר שאין לי כלום ואפילו לא שלח אותי לבדיקות, אמר שאם אין לו את המחלה הזו פעילה אין לי מה לדאוג ואין לי כלום וגם אין לי תסמינים אז הכל בסדר ושאלתי גם אם זה לא מדבק אמר כלום!
אתמול קיימתי יחסי מין ושוב, אותו כאב.ועד עכשיו קצת כואב לי אם אני נוגעת שם או כשאני יושבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה לגבר וכאב בקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/07/2014אם לבן זוגך יש כלמידיה גם את צריכה לקבל טיפול, לא משנה אם את סימפטומטית או לא. פני שוב לרופא הנשים או לרופא המשפחה שלך לקבלת טיפול. עד ששניכם מסיימים את הטיפול מומלץ לא לקיים יחסים.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלזמהאבנר08/07/2014
שלום רב,
בתקופה האחרונה התחילה לי צריבה בשופכה
לא בעת מתן שתן אלה על בסיס קבוע ובמיוחד אחרי יחסי מין
פניתי לרופא עור שנתן לי משחת אלוקום למריחה פעמיים ביום והפניה לבדיקת שתן STD
בתוצאות התגלה חיידק אוראופלזמה וקיבלתי דוקסילין פעמיים ביום למשך עשרה ימים
סיימתי את הטיפול ואין כול שינוי במצב עדיין שורף ואדום ואי הנחות עדיין קיימת על בסיס קבוע, כשפניתי לרופא העור הוא שלח לי מרשם לסדורל שלא הועיל כרגע אחרי כמה ימים של טיפול. אני נמנע מקיום יחסים בשל המצב
מה דעתכם?לדעתי יש לי פטריה במקום אבל הרופא שלל את האופציה.. האם אפשר לבקש בדיקות מקיפות יותר או האם קיים פיתרון אחר לבעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר התיחסות בבקשה?
אבנר13/07/2014לא קיבלתי שום תגובה מכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר התיחסות בבקשה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/07/2014צר לי אבל האורולוג שנתן תשובות עזב את הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקים ואגינלים שלא עוברים- מיואשתמור07/07/2014
שלום,
לפני כשנה ביצעתי בדיקת PCR בעקבות כאבים ברחם, דימום לאחר קיום יחסים, והפרשות ירוקות/ צהובות בכמויות גדולות.
נמצאו אצלי חיידקים כגון כלמדיה, אוריאופלסמה ומיקרופלסמה.
טופלתי בדוקסילין 100 מ"ג למשך 10 ימים הכלמדיה נעלמה, אך החיידקים הנוספים נשארו.
קיבלתי טיפול נוסף באופלודקס 250 מ"ג לתקופה של 10 ימים ועדיין ישנם כאבים בבטן תחתונה והפרשות ירוקות.
הגניקולוגית ורופא המשפחה מעט אדישים לכל המצב.. אני סובלת בנוסף בכאבים באיזור הקיבה. האם יש קשר?
איך ניתן להיפטר מהמטרד הזה?
ברצוני לעבור חיסון לוירוס הפפילומה.. רציתי לדעת האם יש סיכוי שההשפעה של החיסון לא תיקלט בגלל הדלקת באגן שיש לי?
תודה על תשובתכם המהירה,
מור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידקים ואגינלים שלא עוברים- מיואשת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/07/2014מור שלום,
אוראופלזמה ומיקופלזמה הם חיידקים שלעתים קרובות קיימים בנרתיק, ולא תמיד גורמים לסימפטומים (תלוי בזן הספציפי). יתכן שהסימפטומים שלך לא קשורים לנמצאות החיידקים הספציפים האלו בתרבית, אפשרות אחרת היא שאת צריכה טיפול ממושך יותר או בתרופות אחרות, או שילוב של כמה סוגי אנטיביוטיקה.
איון מניעה לקבל חיסון לוירוס הפפילומה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרכימונאסדנה07/07/2014
שלום, לפני שבוע הרופא אמר לי שיש לי טרכימונאס-לקחתי זידובל במשך חמישה ימים ובמהלך לקחתי באופן חד פעמי פרוטוציד (4 כדורים). יום שבת נטלתי את התרופה האחרונה. לאחר סיום הטיפול (יום אחרי) קיימתי יחסי מין והבוקר ההפרשה שוב הופיעה. מה עלי לעשות? חבר שלי נטל פרוטוציד. שאלה נוספת, אם יש לי טרכימונאס וזה עובר במגע מיני זה אומר שחבר שלי בגד בי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרכימונאס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2014שלום,
לא כל הפרשה מעידה על זיהום, וטריכומונס לרוב לא חוזר אחרי טיפול נכון כפי שקיבלתם. אם ההפרשות ממשיכות אני ממליצה לחזור על תרבית ולטפל בהתאם לתוצאה, אם אכן יהיה צורך בטיפול.
טריכומונס היא מחלת מין וההדבקה היא ביחסי מין. מצד שני קיום המחלה כעת לא מעידה על מועד ההדבקה, שכן היא יכולה להיות קיימת ולא מורגשת זמן ממושך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה07/07/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת. חייבת עזרה!!!
דנה08/07/2014תשובה לתגובתך-ההפרשות זוהו כאותן הפרשות שלפני הזידובל- טרכימונס לפי הרופא בבירור. השאלה הנוספת, לאור כל האמור שציינתי קודם.. פניתי שוב לרופא והוסבר לרופא בדיוק מה שכתבתי בפנייה אלייך, הרופא לא בדק אותי שוב והחליט לתת לי מרשם להמשך טיפול לעוד שלושה ימים. בצהריים נדרשתי לקחת את הכדור הבודד- flucanol. עכשיו אני רק מבינה, לאור דרישות התרופה הנוספת-בערב, שהוא הביא לי טיפול שונה ממה שקיבלתי ונתן לי - דאלצין, נרות. האם זה ייתכן שלאחר חמישה ימים שלקחתי זידובל ו4 פרוטוציד לטרכימונס, שלכאורה לא עבר לקחת את ההמשך טיפול בנרות? או שמא הרופא טעה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונוס
מיכל31/07/2014שלום האם לבן זוג שיש טריכומונוס
ולאחר ביצוע מין אורלי ,יש לי כאבים בגרון
וקושי בבליעה
יכול להיות מהטריכונונוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה רעהמישהי05/07/2014
לפני שמונה חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים מאז יש לי כאבים בבטן תחתונה והפרשות לא רגילות
עשיתי מספר בדיקות גינקולוגיות שבהם לא נמצא משהו חריג
הכאבים עברו וחזרו לאחרונה חזקים יותר עם הפרות מרובות יותר
בעקבות חשש למחלות מין עשיתי בדיקות דם למחלות מין בהם נמצא herpes 1+2 igm למרות שאין לי כל פצעים גלויים לעין
עשיתי גם בדיקת CPR באופן פרטני ויקר והתגלה אוראופלזמה פרבום חיובי וhpv זן 35 עשיתי בדיקת פאפ שצריכה להגיע רק עוד שבועיים בנתיים אני עם כאבים יחסית חזקים כמו גם יש לי יבלות קטנות על העור שחולפות עם הזמן של כמה ימים ו2 יבלות חדשות עם הפנים שלא היו לפני כן . בזמן מאמץ או התרגשות אני חווה סוג של אדמומיות על אזור החזה והידיים משהו שגם לא היה לפני כן.
מבדיקות דם אחרונות נמצא מספר כדוריות דם לבנות בנורמה אך גבוה 9
כדוריות דם אדומות חורגות מהנורמה במקצת
כמו גם שמתי לב לבליטה בחך קרוב לשן שהתחילה כפצע קטן ונשארה כבר שבוע וחצי רופא אף אוזן גרון לא רואה בזה משהו חריג- לטענתו
היום התיישבתי בכיפוף מעט וכשקמתי ראיתי שחור וקצת סחרחורת
אני כבר שלושה שבועות לא ישנה , אני בחרדה די גבוהה ויש לי תחושה רעה מכל הסיפור הזה
בבקשה אל תשלחו אותי להמשך ברור כי זה משהו שככה או ככה אני אעשה
האם יש משהו שאפשר לחדש לי? כי אינני רואה אור בקצב המנהרה
במיוחד שמדובר בכאב שנמשך 8 חודשים לסירוגין, ועכשיו חזר חזק יותר עם הפרשות שלא הגיבו לאבחונים כמו קנדידה או דלקות רגילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנות שנשללו
מישהי05/07/2014האבחנות שנשללו אלה כלמדיה זיבה צהבת איידס עגבת מיקרופלזמה
מה שנמצא בבדיקת דם herpes 2 igg negetive
Herpes 1+2 igm positive למרות שאין פצעים גלויים לעין, לא בפה וגם באיבר מין
Hpv זן 35 כמה רופאים בדקו אותי ולא זיהו ויזואלית קונדילמות
והאורפלזמה פרבום. מה זה החיידק הזה והאם הוא זה שיכול לגרום להפרשות וכאבים?
יש לי תחושה שלא :/
מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה רעה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2014אני מבינה את החרדה שלך אבל לא בטוח שמדובר במחלת מין. את קושרת ביחד הרבה מאד סימפטומים שלא בהכרח קשורים זה לזה מבחינת הגורם, וקשה לברור מהם מה הבעיה האמיתית ומה לא שייך. אין מנוס מלומר לך שעלייך לפנות להמשך בירור - היות ודרך הפורום אין לי כל אפשרות לתת אבחנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה לא בטוח אם
מישהי07/07/2014נמצאו נוגדנים להרפס ועוד igm
וhpv נמצא בבדיקת CPR
אוראופלזמה פרבום הבנתי שיש מחלוקת אם זו מחלת מין בכל מקרה לפי הסימפטומים הרופא נתן לי אופלקסין כהר חמישה ימים שאין שיפור בתחושה
עדיין עם כאבים
אני פוחדת שזה לא יעבור אף פעם
והגרוע מכל - סרטן ברחם או בגרון
אני לא חייה במשך שלושה שבועות ולא מפסיקה לבכות
מנסה לצאת מיזה ולא מצליחה . כולם זורקים אחריות ולא מתייחסים ברצינות לתלונות שלי
מה זה אומר שהכדוריות דם לבנות שלי בנורמה אך גבוהות ?
ומה זה אומר כדוריות דם אדומות גבוהות מחוץ לנורמה? בהתחשב בזה שעד לא מזמן הייתי מתאמנת וכלל לא מעשנת?
והאם הרפס יכול לתרום לשינויים ממאירים של הhpv?
בבקשה עזרתך!
חיי אינם חיים עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה לא בטוח אם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/07/2014הרפס לא גורם לסרטן, והרפס גם לא גורם לחלק מהתסמינים שתיארת ולכן אמרתי שאת מתארת הרבה סימפטומים ביחד שלא בהכרח יש להם אותו גורם.
אני חוזרת על המלצתי לפנות לבדיקה מסודרת אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה פנימית גדולה יותר מהשנייהנעם02/07/2014
בת 17 וחצי ורק לאחרונה הבחנתי ששפה פנימית באיבר המין שלי גדולה באופן משמעותי מהשנייה כך שאני צריכה לקפל אותה כל הזמן ובנוסף הצבע שלה כהה יותר בקצה. זה ממש מדאיג אותי אני לא יודעת אם זה נורמלי או לא ואני מתביישת לשתף בזה. מה צריך לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה פנימית גדולה יותר מהשנייה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/07/2014השפתיים הקטנות עשויות להיות אסימטריות, בדיוק כמו הרבה איברים זוגיים אחרים בגופנו (שדיים, למשל). גם צבע כהה לאורך גבול השפה הוא ממצא יחסית שכיח. אם האיזור הכהה אינו סדיר, אינו לאורך כל גבול השפה אלא נקודתי כדאי לפנות לבדיקת רופא עור.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בעגבתג30/06/2014
שלום, בעקבות בעיות שונות (עיוורון חלקי פתאומי ללא סיבה ברורה ועבר של בעיות פרקים-לפני 3 שנים) הרופאה נתנה לי הפניה לבדיקת דם שלפי מה שכתוב באינטרנט היא בודקת עגבת (משהו כמו VDRL אם אני לא טועה).
מעולם לא קיימתי יחסי מין משום סוג.
השאלה שלי היא האם יכול להיות שבעבר נדבקתי בעגבת בלי שידעתי גם ללא יחסי מין?לפי מה שהבנתי זאת מחלת מין.
גם לא ידוע לי על אף אחד בסביבתי בשנים האחרונות שכן היה לו עגבת..
אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/06/2014VDRL היא אכן בדיקה להדבקה בעגבת. עגבת היא מחלת מין , אם לא קיימת יחסים הסבירות שתהיה חיובי לעגבת היא קטנה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בת 2030/06/2014ולמרות זאת יש סיכוי כלשהו שנדבקתי במחלה למרות שלא קיימתי שום יחסים? אפשר להידבק בזה דרך מגע עורי פשוט?
האם האפשרות הזאת הגיונית בכלל?
השאלה שלי היא כי אם לא אז לא אלך לעשות את בדיקת הדם, אבל אם יש אפילו סיכוי קטן אז כן אעשה..
תודה!
בת 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/07/2014המחלה אינה שכיחה וההדבקה היא בקיום יחסים ולא במגע עורי (חיבוק או לחיצת יד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה בהיריוןאור29/06/2014
שלום,
אובחנתי חיובי לכלמידיה, ואנחנו מחכים כרגע לתוצאות הבדיקה של אשתי, אשר נמצאת בהיריון בשבוע 32.
רופא הנשים שלה, טוען שכלמידיה היא כלל אינה מחלת מין, ואינו ממליץ לקבל כל טיפול, גם אם התוצאה תהיה חיובית.
גם רופא המשפחה טוען שהדיעות חלוקות אם יש בכלל צורך לטפל בכלמידיה.
זה ממש לא מסתדר עם מה שרשום בכמה מקומות באינטרנט, כמו סכנה של הדבקות בדלקת עיניים ודלקת ריאות לעובר. השאלה מה לעשות, לטפל או לא (במידה והתוצאה חיובית כמובן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה בהיריון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/06/2014אם התוצאה חיובית לכלמידיה, אני בהחלט ממליצה לטפל. כלמידיה אכן יכולה להדביק את העובר במהלך הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)