מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לצהבת Bאנו25/05/2014
שלום רב,
ברצוני להיבדק לצהבת B. האם יש חלון זמן לפני שניתן לזהות הדבקות.
בקופת החולים רופאת המשפחה אמרה שאין זמן חלון והתשובה משקפת מצב נוכחי.
האם זה נכון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לצהבת B - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/05/2014לכל וירוס יש תקופת דגירה, כלומר פרק זמן מרגע ההדבקה בו עדיין אין התפתחות נוגדנים ואין מחלה קלינית. אם תעשה בדיקות דם כעת התוצאות לא יראו אם נדבקת לאחרונה, אלא מה מצבך הבסיסי. את ההדבקה ניתן לאבחן מינימום 30 יום אחרי החשיפה לוירוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופה מומלצת
אנו26/05/2014היי,
ומהי תקופה מומלצת להבדק, כלומר, לאיזה פרק זמן אחורה התוצאות משקפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופה מומלצת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/05/2014התוצאות משקפות מצב של הדבקה גם אם עברו חודשים, היחסים של הנוגדנים משתנים בהתאם למשך הזמן שעבר. אם עבר פרק זמן של פחות מחודש תתכן תשובה שלילית כוזבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כדאי להיבדק
אנו28/05/2014אז מתי כדי להיבדק על מנת לקבל תשובה אמינה בהסתברות גבוהה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסאג' אירוטי ומחלות מיןאלי25/05/2014
שלום,
הלכתי למסאג' אירוטי.
במסאג' היה מגע בין אברי המין, אבל לא חדירה.
האם יש סיכוי גבוה להידבק במחלת מין בדרך זו, ואם כן באיזה מחלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג' אירוטי ומחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/05/2014ישנן מחלות, כמו הרפס או HPV, שעוברות במגע עור בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסיכוי גבוה או לא?
אלי26/05/2014האם הסיכוי להדבקה גבוה, או תאורטי בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסיכוי גבוה או לא? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/05/2014לא מדובר בסיכון תיאורטי. אם לבחורה איתה היית יש הרפס או HPV יש סיכון להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה וסרטן צוואר הרחםשלומי25/05/2014
שלום,
על איבר המין שלי וסביבו אובחנו 4 יבלות (קולדילומה). הרופא אמר לי שאני צריך להזהיר את הפרטנריות האחרונות שלי, כדי שהן ילכו להיבדק כי אם הן נדבקו, הדבר עלול לגרום לסרטן צוואר הרחם.
עם זאת, מקריאה בויקיפדיה גיליתי כמה עובדות מעניינות:
א. ה-HPV שגורם לקונדילומה הוא מסוגים שונים מזה שעלול לגרום לסרטן צוואר הרחם (ההפניה שם היא לאתר האינטרנט של המכון הלאומי האמריקאי לחקר הסרטן).
ב. הרוב המוחלט של האנשים הפעילים מינית נדבקים ב-HPV במהלך חייהם.
ג. הסרת היבלות לא תרפא את ה-HPV ולא תהפוך אותי למדבק פחות. הוירוס יחלוף מעצמו תוך תקופה של עד שנה וחצי.
שאלתי פשוטה: האם הדברים המצוינים בערך בויקיפדיה הם נכונים. אם הם נכונים, אזי מסקנתי היא שאין חשש מקבלת סרטן צוואר הרחם למי ששוכבת איתי. אם הם לא נכונים, אז לכאורה אני צריך גם להזהיר כל מי ששוכבת איתי בשנה וחצי הקרובות. חשוב לציין שאני מקפיד כל חיי לקיים יחסי מין עם קונדום.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה וסרטן צוואר הרחם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/05/2014שלומי שלום,
לא רק בויקיפדיה, גם בתשובות לפורום הזה כתבנו זאת לא פעם.
אתה צריך ליידע את הפרטנריות שלך שיש לך קונדילומות כי קונדילומה היא מחלה מדבקת, אולם אינה גורמת לסרטן צוואר הרחם.
ואכן, הנגיף נשאר בגוף זמן ממושך, גם ללא נגעים, ולכן ההדבקה עלולה להיות גם אם אין נגעים פעילים, ולצערנו אין דרך טובה למנוע זאת.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג !!רועי24/05/2014
היי אני בחור צעיר ואתמול קיימתי יחסים וגינאליים עם פרטנרית לא קבועה כל כך ובאמצע נקרע לנו הקונדום, המשכתי קצת בלי ולאחר מכן גמרתי בחוץ , אני לא יודע אילו מחלות יש לה ואם יש לה .
מה הסיכוי שנדבקתי במחלה כלשהי ? ואיך אני יכול לבדוק זאת ?
תודה לכל העונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג !! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/05/2014הסבירות להדבקה קיימת אולם אם הבנתי נכון מדובר על משך זמן מאד קצר שהיית ללא קונדום, כך שאינה גבוהה. אתה יכול לפנות לרופא משפחה ולבקש בדיקות למחלות מין.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין משירותים - לא השאלה הרגילהתודה מראש23/05/2014
סליחה מראש על התיאורים.
בשירותים במסעדה הרגשתי מצונן וניגבתי האף עם נייר טואלט נקי.
לפתע הרגשתי שהנייר רטוב - לא יודע ממה,
מקווה שמישהו לא החזיר גליל שנפל לשירותים - אך נניח שכן:
האם אוכל להדבק במשהו - במיוחד הרפס אם הנ"ל נגע בתוך האף שלי ?
שוב סליחה על התיאור ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין משירותים - לא השאלה הרגילה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/05/2014שלום רב,
הסביות להדבקה בדרך שתיארת - אפסית, מחלות מין לא עוברות ממגע בעצמים דוממים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.
תודה מראש25/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוכחת כלמידה בעבר - האם אפשר ?אורית22/05/2014
לפני כ 20 שנה נדבקתי מכלמידייה, ואני צריכה להוכיח זאת היום.
בררתי בקופת החולים ונראה שאין להם רישום מסודר.
האם ניתן להוכיח היום ע"י בדיקת דם/שתן קימה של המחלה בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוכחת כלמידה בעבר - האם אפשר ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/05/2014לא, אין אפשרות כזו. עלייך לנסות למצוא את תשובת בדיקות המעבדה שהצביעו על כלמידיה. לפני 20 שנה הבדיקות היו כבר ממוחשבות בקופ"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ניסיתי לבקש תיק
אורית23/05/2014מקופת החולים, אך הרשומות היו מהשנים האחרונות ,ולא היה איזכור על שנים קודמות.
האם יש דרך אחרת לעלות על בדיקות הדם? אולי דרך המעבדה?..
ובהמשך לשאלה הקודמת, האם התשובה השלילית , (שלא ניתן עי בדיקה היום לאתר כלמידיה בעבר,) נכונה גם לגבי מחלות מין אחרות? כלומר, האם אין שום דרך להוכיח קיומן של מחלות מין בעבר אצל אדם שקיבל טיפול ובריא היום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ניסיתי לבקש תיק - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/05/2014ישנן מחלות שהן חולפות ואחרות שנשארות תקופה ממושכת, כמו הרפס או איידס, אותן כמובן אפשר לזהות בבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתאנונימי22/05/2014
שלום רב
44 יום לאחר קבלת מין אוראלי לא מוגן מנערת ליווי( ירדה לי בלי שהשתמשתי קונדום) עשיתי בדיקתTreponema / schr לגילוי עגבת שיצא שלילי, יותר מאוחר עשיתי גם בדיקת קומבו hiv , שתי הבדיקות עם תוצאה שלילית. יש לציין שלא הופיעו סימפטומים. האם אני צריך לחזור על הבדיקה של העגבת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה
אנונימי22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנדילומהשני22/05/2014
היי אובחן אצלי בבדיקת דם שיגרתית למחלות מין
כנדילומה רציתי לדעת אם יש בדיקה שיכולה לאבחן אם החידק עשה כזק??
אני בת 25 מתכננת הריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטעות
שני22/05/2014סלעחה זה נקרא כלמידיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/05/2014אין צורך בבדיקות נוספות, את ובן זוגך צריכים לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה מסביב לפי הטבעתד``ר שרגא וקסלר21/05/2014
אני סובלת כבר חצי שנה מקונדילומה מסביב לפי הטבעת. וזאת לאחר טיפולים
כושלים בחנקן נוזלי וקונדילוקב, שרק צרבו לי יותר את האזור.. לאחרונה, היבלות
החלו להתפשט לאזור הנרתיק והם הפכו גדולות ומרובות יותר.. הרופאה הציעה לי
קרם אלדרה שעדיין לא ניסיתי ואיני מעוניינת לנסות כי זה נראה לי חסר טעם..
וכך גם לייזר ,ממה ששמעתי גם לא עוזר וסיכויי החזרה גדולים..
מה אני צריכה לעשות?? שמעתי שיש קרם קונדרמה של רמי מור, משחה צמחית,
שקאתי מכמה אנשים שזה כן עזר להם והיבלות לא חזרו כלל.. הבעיה היא שאני
חוששת שזה גם לא יעזור לי וסתם הבטחות סרק..
האם הוירוס יעזוב את הגוף מתישהו?? כל האזור נורא כואב לי וצורב, וקשה לי לשבת בנוח.. האם בכל זאת לנסות לייזר?? מיואשת:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/05/2014שרית שלום,
לצערנו אין טיפול מוכח שאכן מסלק את הוירוס אחת ולתמיד מהגוף, כל הטיפולים מביאים להקלה סימפטומטית אולם לא יכולים להבטיח שהיבלות לא יחזרו על עצמן.
טיפול בלייזר מתאים למצבים של קונדילומות מרובות ומפושטות יותר מאשר טיפול בקרמים ומשחות. אך כאמור - גם עם לייזר, לא ניתן להבטיח שהנגעים לא יחזרו.
בהצלחה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HERPES PCR כשאין נגעיםערן21/05/2014
שלום,
בעקבות מפגש מיני לא מוגן מלפני כחודש (הפרטנרית נזכרה לספר רק לאחר מעשה שיש לה הרפס גניטלי), ביקרתי היום אצל אורולוג וביקשתי בדיקה להמצאות הרפס מסוג 2. הוא נתן לי לבצע בדיקת PCR עם מטוש.
האחות במרפאה בדקה טלפונית עם המעבדה שם אמרו לה שאם אין נגעים אז רק הרופא יכול לבצע את הבדיקה.
הרופא אמר שהרפס היא בכלל מחלת עור והוא לא מבין בזה ולא רוצה "להתגלח על הזקן שלי" בעניין זה. אני מעריך את תשובתו הכנה.
שאלתי - מה עושים במצב כזה? האם ללכת לאורולוג אחר רק כדי שיבצע את הבדיקה? האם אחות או רופאת המשפחה יכולות לבצע את הבדיקה בצורה טובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HERPES PCR כשאין נגעים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/05/2014אין טעם לעשות את הבדיקה כשאין נגעים, הנגיף לא נמצא על העור אלא בתוך תאי עצב ברקמות. סבירות גבוהה שתתקבל תשובה שלילית והיא לא בהכרח תעיד על כך שאינך נושא את הנגיף.
אתה יכול לבקש ביצוע בדיקת דם לנוגדני הרפס.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהמחלות מין21/05/2014
שלום,
לפני כשלושה שבועות הייתי במיון יולדות ובמהלך בדיקה וגינאלית נקרע הגומי שעל המתמר.
מאז אני בלחץ שבמקרה נדבקתי באיזה זיהום או מחלת מין.
אני בהריון (שבוע 30) ואני גם לחוצה מנזק אפשרי שעלול לקרות לעובר.
אשמח לעצה בנושא. האם כדאי לעשות בדיקות דם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/05/2014הסיכוי שנדבקת במחלת מין באופן שתיארת הוא אפסי. מדובר במכשור שתמיד מכוסה בזמן בדיקות וגם עובר ניקוי על בסיס קבוע. אירועים של קריעת הכיסוי תוך כדי הבדיקה מאד נדירים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה המשך..
מחלות מין21/05/2014תודה רבה על התשובה הזריזה.
האם את חושבת שמיותר לעשות בדיקות דם לזיהוי מחלות מין במקרה שלי?
אני פשוט קצת מתקשה להירגע מכל הסיפור הזה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה המשך.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/05/2014לדעתי אין צורך בבדיקה למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאחד21/05/2014
שלום ,
נפגשתי עם ידידה ויצא ששכבנו(עם קונדום)
תוך כדי, גם ביצעתי אוראלי - ירדתי לה, וזה היה כמובן לא מוגן, כי אי אפשר לשים אמצעי על הלשון..
לאחר מכן, נכנסו לי קצת חרדות לראש לגבי השפעות העלולות להיות ח"ו מכזו סיטואציה,
הבחורה עצמה לא קיימה שום מגע חצי שנה ולפני זה היה לך חבר במשך שנה, סה"כ היא שומרת על עצמה והיא לא "מבלה" הרבה...
אבל איך אני יכול לדעת שלא נדבקתי במשהו כמו פפילומה או כל דבר אחר?
האם כדאי לי ללכת לעשות בדיקות? בדיקות דם?
איך אני יכול לדעת שאני יכול ליצור קשרים אינטימיים על חברה לעתיד בלי שאולי אני מסכן אותה?
תודה רבה, אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/05/2014האפשרות להדבקה במחלת מין במין אוראלי קיימת כמובן בכל מגע מיני במיוחד עם פרטנר שאינו הפרטנר הקבוע. ואם אתה מאד חרד אתה יכול לפנות לרופא שלך לבקש להבדק למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהשני20/05/2014
היי
אני מקיימת יחסים לא מוגנים מזה שנה
עם בחור שכיום בעלי
בבדיקה שיגרתית למחלות מין התגלה כלמידיה
הרופא הביא לי ולבעלי דוקסילין ל 10 ימים
שאלתי היא אם החיידק התגלה באיחור מחוסר ידיעה כמובן
האם נגרם נזק לפוריות?
אני מתכננת הריון ואשמח לתגובה
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/05/2014רותם שלום,
לא סביר שנגרם נזק לפריון שלך - נזק לפריון נגרם לאחר דלקת מפושטת באיברי האגן ולא רק מזיהום נרתיקי. דלקת כזו לרוב מתבטאת בסימפטומים כגון כאבי בטן וחום, ונדיר שאישה תחלה מבלי שתחוש בזאת כלל.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותדברה20/05/2014
שלום,
אני בת 22, לפני כשנה עשיתי בדיקת פאפ והיא התגלתה כתקינה. אולם לא עשיתי בדיקה למחלות מין. רציתי לדעת האם מחלות מין יכולות להימשך שנה מבלי שאשים לב והאם היבלות שנגרמות ממחלת מין הן במבנה של טחורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/05/2014שלום,
מחלות מין כמו כלמידיה או גונוראה עשויות להמשך זמן רב בלי תסמינים חריגים, אם את חוששת כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה. חשוב לציין כי השכיחות של המחלות האלו בארץ יחסית נמוכה.
קונדילומות עשויות להופיע באיזור פי הטבעת אולם אינן נראות כמו טחורים.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע אדום עם נקודה אדומה כמו דם יבשרפאל18/05/2014
הלכתי ל2 רופאי עור והם אמרו לי שזה לא משהו רציני ולא נתנו לי שום דבר
הוא נמצא בצינור מאחורה פעם הוא היה בודד ולפני שנה יש עוד נקודה שבקושי רואים
שקיבלתי את הנקודה הפצע היה נראה כיאלו הוא נעלם ואז חזר קצת יותר גדול
זה לא בועה או נראה כמו חצקון וקונדומילה או שומני
ואני כימעט ולא מקיים יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע אדום עם נקודה אדומה כמו דם יבש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/05/2014צר לי אבל לא ניתן לתת אבחנה במסגרת הפורום. אם אתה מעונין בחוות דעת שלישית עליך לפנות פיזית לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)