מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות בהרפס באמצעות מגע בחפץיואב18/06/2014
שלום, היום רכשתי מוצר בחנות ובעודי רושם את הצ'ק ראיתי כי למוכר פצעים הרפטיים על השפה וכן על אחת האצבעות ביד שבאמצעותה מסר לי את העט. לא היה מגע של עור בעור (לחיצת יד או משהו כזה).
שאלתי - מה הסיכוי שנדבקתי ממנו?
יש משהו שאני יכול לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בהרפס באמצעות מגע בחפץ - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014הרפס עובר במגע ישיר ולא דרך חפצים. אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות וההרגעה!
יואב20/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אוריאופלסמהאנונימית18/06/2014
שלום דר בן זוגי נשאי אוריאופלסמה לכן החיידק עבר אליי.. לו אין תסמינים ולי יש לכן קיבלתי טיפול תרופתי והוא עדיין לא משום שהוא בצבא ולוקח לו זמן להשיג תרופות. שאלתי היא כזאת , קראתי על החיידק והיה כתוב במספר מקומות שאוריאופלסמה עוברת גם עם קונדום מכיוון שהחיידק כה קטן והקונדום מונע את הידבקותה ברמה נמוכה מאוד החיידק נמצא בכל מקום באיזור ... האם זה באמת כך? איני רוצה להסתכן שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק אוריאופלסמה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014אינני יודעת מה היו התסמינים שלך, אולם אוראופלזמה לא מוגדרת כמחלת מין, ולרוב אינה גורמת לסימפטומים אצל נשים. יש מחלות מין שקונדום לא מגן מפניהן, בעיקר אלו שלא עוברות דווקא בנוזל הזרע אלא במגע עורי. אם אינך רוצה להסתכן, המתיני שבן זוגך יקבל טיפול.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים לאוריאופלסמה
אנונימית18/06/2014היה לי הרבה צריבות לא מוסברות
הפרשות שהם לא פטרת כאב ביחסי מין
ועשיתי הרבה תרביות ובדיקות שתן והכל יצא שלילי
ואז כשעשיתי בדיקת pcr אמרו שיש לי אוריאופלסמה והביאו לי אנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי...גלי18/06/2014
האם זה נקרא מחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014תגדירי מהי מחלה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגןגלי18/06/2014
שלום אני בחורה בת 48 +2 בריאה בדר״כ
מזה 4 ימים כאבים בבטן תחתונה ימנית עם צריבה
בסוף מתן השתן.והפרשה עכורה.לאחרונה גם דמית.
הרופא גינקולוג רשם: תמונה מתאימה לPID
קל לאור ההפרשה העכורה והרגישות בבדיקה.ללא חום
או לוקי וציטוטים. ללא צורך באישפוז.
וטיפול בזריקה אחת נורסין.
וכדורים דוקסלין 1 פעמיים ביום של 100 מ״ג
פלאג׳יל 250 מ״ג 2 פעמיים ביום.
הטיפול הוא ל14 יום.
האם הטיפול שקיבלתי הוא בסדר?
וממה זה קורה דלקת באגן?
ואחרי הטיפול איך אני ידע שזה עבר צריך בדיקת
דם מסויימת לעשות?
תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014הטיפול שקיבלת הוא הטיפול במקובל ל-PID, שהיא דלקת הרחם והחצוצרות שנגרמת מחיידקים. אין צורך בבדיקות דם אחרי סיום הטיפול, במידה והתסמינים לא חולפים פני שוב לבדיקת הרופא שלך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך... עוד פרט בהקשה!!
גלי19/06/2014תודה לך ד״ר על תשובתך. אני הבנתי שהדלקת באגן
זה לא ברחם עצמו. זה משהוסבר לי על ידי הרופאה.
וממה זה קורה מיחסי מין?
תודה גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך... עוד פרט בהקשה!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014הדלקת נגרמת מחיידקים שעוברים (חלקם לפחות) בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותשיר18/06/2014
שלום,
ביצעתי בדיקות למחלות מין ורציתי לדעת מה זו הבדיקה GO URINE(PCR) האם מדובר בגונוריאה? או במשהו שקשור לכלמידיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014אכן מדובר בגונוראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומותאנונימית17/06/2014
שלום אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ללא קונדום משום שאני משתמשת בגלולות במשך 8 חודשים
נבדקנו למחלות מין והכל תקני חוץ מאוריאופלסמה
הבעיה היא שלעיתים קרובות יוצאות לבן זוגי ישר אחריי כמה דקות נקודות אדומות על הכיפה אבל הן עוברות אחריי יום יומיים
והן ללא שום כאבים או גירוד אצלו אך אצלי ישר מתחילה תחושת צריבה מוזרה או גירוד או נפיחות ..
מה זה יכול להיות? זה כלכך מטריד כל פעם זה פשוט מעציב ...
וחשוב לציין שפטריות אצלי הן בתדירות גבוה ואני תמיד עוברת טיפול מייאש אני היגיינית שותה ביו ברי לפי המלצת רופא והפטריות חוזרות
יכול להיות שהגורם לנקודות זה הפטרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/06/2014שלום,
פטרת לא מדביקה את בן הזוג. כדי לקבל אבחנה על בן זוגך לפנות לבדיקת רופא בזמן שהממצאים קיימים.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלה הקודמת
אנונימית17/06/2014זאת אומרת שגם אם יש לי פיטרייה אין סיכוי שיצאו לו נקודות אדומות והסיבה לכך אינה פיטרייה?
ושאלה נוספת אוריאופלסמה יכול לגרום לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלה הקודמת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014סביר להניח שהממצאים על העור לא נגרמים מפטריה וגם לא מאוראופלזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס - אפשר לעשות קצת סדר?ר.16/06/2014
שלום לכם,
בכל מקום אני קוראת משהו אחר לגבי הרפס ואני מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבגלאן.
הרפס 1 / הרפס 2 - לגבי כל אחד מהם האם הם:
* מאפשרים הדבקה עצמית של איברים אחרים?
* מדבקים מפה לאיבר מין?
* מדבקים מאיבר מין לפה?
* מדבקים גם כאשר אין נגעים?
* מדבקים גם כאשר אין נגעים וכאשר הם אינם באיבר ה"אופייני" להם?
* גורמים להופעה חוזרת של נגעים?
* מופיעים תמיד באותו מקום? (הכוונה לאותו מקום באיבר המודבק, למשל שפה תחתונה בצד ימין).
* האם ניתן להידבק באחד מהם גם בפה וגם באיבר המין?
* האם ניתן להידבק בשניהם בפה?
* האם ניתן להידבק בשניהם באיבר המין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
ר.16/06/2014שכחתי שתי שאלות:
* מדבקים מפה לאיברי מין כשאין נגעים?
* מדבקים מאיברי מין לפה כשאין נגעים?
סליחה על הרשימה המדוקדקת. המידע הסותר הופך את הפרטים הקטנים למאד לא טריוויאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מישהו??
ר.17/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מישהו?? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014לא ניתן לתת תשובה מקיפה לכל השאלות שלך במסגרת הפורום, אני מציעה שתחפש/י מאמרים על הרפס, עדיף כאלו שנכתבו ע"י רופאים מומחים בתחום כדי לא הלרגיש שהמידע לא מלא, באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcrאנונימית16/06/2014
שלום , לפני 12 יום עשיתי בדיקת שתן למחלות מין הבאתי למעבדה כוס אחת כי האחיות אמרו לי שזה מספיק והגיעו תשובות רק על אוריאופלסמה (חיובי) ושתי סוגי מיקופלסמה (שלילי)
שאר התשובות לא הגיעו ... כתוב בקטרולוגיה (חלקי)
יכול להיות שהיתי צריכה להביא יותר מכוס אחת של שתן למעבדה? או שאיבחון הכלמידיה ושאר המחלות לוקחות יותר זמן?
והאם אוריאופלסמה יכול לגרום סיכונים לגרום לפטריות בתדירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pcr - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/06/2014כנראה שיתר הבדיקות לוקחות יותר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלתעדי16/06/2014
אהלן, אני נמצאת בחו״ל ולפני כשבוע בערך הבחנתי פעם ראשונה במין בליטה בשפתיים החיצוניות של הנרתיק,היא יחסית מאוד קטנה ונראית כחלק מהעור לא גידול חיצוני, והיא באותו צבע של שער העור. אני חושדת שזה יבלת- קונדולימה, העניין הוא שאני אמורה לחזור לארץ רק עוד משהו כמו חצי שנה של טיול במזרח- מה לעשות? זה בעיה לדחות בדיקה וטיפול בזה כל כך הרבה זמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/06/2014קשה מאד לייעץ לך בפורום. באופן כללי, אם מדובר בקונדילומה, לקונדילומות יש נטיה להתרבות (בין אם מטפלים ובין אם לא). זה לא יזיק לבריאותך אם לא תטפלי אולם עלול להיות מציק ולא נעים. מצד שני, כאמור- גם אם תקבלי טיפול זה לא מונע הופעת יבלות חדשות.
אם הממצא לא עובר, ואם מופיעים ממצאים נוספים, כדאי לנסות לברר לאן אפשר לפנות לבדיקה והמלצה על טיפול.
המשך טיול נעים,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה דחוף!!מירי16/06/2014
שלום לפני כחודש עברתי הסרת קונדילומה מפושטת בלייזר בהרדמה מלאה, הסירו את רוב הנגעים חוץ מהנגעים בפתח החור של הרחם ובפי הטבעת נשארו כמה בדיוק בכניסה , בפי הטבעת נהיו לי חתכים גדולים ומדממים שלא מתרפאים וזה בלתי נסבל לעשות את הצרכים מדי יום הכל מדמם, יש דרך לטפל בזה חוץ מהמשחה של הכוויות סילברול שכלל לא עזרה לחתכים האלו?
ועוד שאלה לבן זוגי לא יצאו יבלות עד עכשיו אחרי ששנה וחצי קיימנו יחסים בלי קונדום , אפשר לחזור לקיים יחסים עם חשש להידבקות נוספת ? והאם קונדום יעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה דחוף!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/06/2014שלום,
אם נותרו נגעים אחרי הטיפול עלייך לחזור לרופא שלך יתכן שיש מקום לטיפול נוסף. לגבי הממצאים בפי הטבעת, יש להתיעץ או עם רופא הנשים שלך או עם פרוקטולוג, שמטפל בבעיות באיזור זה
אם יש נגעים - עדיין קיים סיכן להדבקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף!שיראל13/06/2014
אם סיימתי אנטיביוטיקה לטריכמונאס ולאריאופלסמה ויום אחרי הייתי עם הבן זוג שלי מה הסיכוי שנדבקתי שוב ? והוא לא טיפל בעצמו וקראתי שזה גורם לעקרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווף! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/06/2014הטיפול בטריכומונס צריך להנתן לשני בני הזוג, אחרת אכן יש סיכון של הדבקה חוזרת. יש להמנע מקיום יחסים עד ששניהם מסיימים את הטיפול. לגבי אוראפלזמה אני אישית לא מטפלת היות ומדובר בחיידק שכיח מאד שככל הנראה מהווה חלק מאוכלוסיית החיידקים הנורמלית של הנרתיק ולא במחלה.
הסיכון לעקרות כתוצאה מהדבקה בטריכומונס - נמוך מאד.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחלותערן13/06/2014
האם בין גבר ואישה בריאים אשר נבדקו ואין להם מחלות ומקיימים יחסי מין ללא קונדום
תוכל להתפתח אחת ממחלות המין או HIV (בהנחה שהם מקיימים יחסים רק ביניהם וללא צד
שלישי) ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מחלות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/06/2014אם לשני בני הזוג אין מחלת מין, והם לא מקיימים יחסים עם בני זוג אחרים - אין סיכון של הדבקה במחלת מין.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס ובדיקם דם שלילינועה11/06/2014
שלום הייתי אצל רופאת נשים מכיוון שהיתה לי הפרשה לבנה והופיעו לי 3 פצעים חיצוניים בנרתיק , בהתחלה היו פצעים רגילים ולאחר יומיים נפתחו. הרופאה אבחנה את זה כהרפס. נתנה לי מרשם לאציקלו-וי 400 כאשר עלי לבלוע 4 כדורים ביום.
ביום שלקחתי את הכדור הראשון כבר פסק לי ההפרשה, אבל הפצעים נשארו ללא שינוי.
מעולם לא היה לי הרפס וגם לא לבן זוגי.
הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם ותוצאות הבדיקה היו:
HERPES HSV2 IgG negative
היא לא שלחה אותי לבדיקה HSV1 .
עשיתי את הבדיקה כשהפצעים היו פתוחים.
האם הבדיקה אמינה? או שעלי לגשת שוב?
מה עלי לעשות? האם להמשיך בכדורים??
מה זה יכול להיות אם זה לא הרפס?
האם יתכן שהופעת פצעים בנרתיק היא כתוצאה מחיכוך של איברי המין בלבד וללא מחלה?
באותו שבוע בן זוגי שפשף את איבר מינו הרבה בנרתיק שלי.
או אולי מסכין גילוח ?
אודה לעזרתכם,
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ובדיקם דם שלילי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/06/2014שלום רב,
כמובן שאבחנה ברורה במסגרת הפורום אינה אפשרית, ולא אוכל לתת המלצות לגבי המשך או הפסקת טיפול, אולם התמונה מאד מתאימה לפצעים של הרפס. אם הבדיקה בוצעה בשלב מוקדם יתכן שנוגדני IGG יהיו שליליים. יתכן גם שהגורם הוא הרפס מסוג 1 ולא 2.
אני מציעה לתחזרי לרופאת הנשים להערכה חוזרת וייעוץ לגבי בדיקות נוספות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום בראש הפיןשרון11/06/2014
שלום!לפני מספר ימים הופיע החל גירוי עוקצני בראש הפין ולאחר מכן הופיע כתם אדום סגול בחיבור בין האיבר לפין. גם העבר היו לי כל מיני תופעות שונות על האיבר שאובחנו על ידי הרופא כתחילת פסוריאזיס או כתופעת לוואי מתרופות כלשהן. יש לציין כי איני נוטל תרופות מיוחדות ואיני מקיים מגע מיני לא מוגן.
אשמח לקבל חוות דעת בנושא
אצרף תמונה של המצב הנוכחי כאשר עכשיו זה מתחיל להראות סימני ייבוש של המקום לאחר מריחת בטאקרוטן 3 ימים
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום בראש הפין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/06/2014שלום,
לא ניתן לתת אבחנה לפי תיאור או תמונה בפורום. עליך לפנות לרופא לבדיקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימי210/06/2014
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם בחורה שהכרתי
במהלך האקט נגעתי באיבר מינה עם האצבעות (לא חדרתי)
באחת מהאצבעות יש לי חתך שהפך לגלד (החתך עדיין לקראת סגירה )
האם יש סיכוי להדבקות במחלות מין?ואם כן איזה בדיקות לעשות?
דבר שני אני והבחורה התנשקנו אני מפחד מזה שיש לה הרפס
אני חייב לציין שאין לה פצעים על השפתיים ,אם יש לה הרפס
יש חשש להדבקות?
מצטער על הניסוח אבל זה דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/06/2014הסבירות להדבקה במחלת מין באופן שציינת מאד נמוך. אם אין לבחורה סימנים של הרפב על השפתיים, גם אם היא נשאית של נגיף ההרפס בשפתיים (ואינך יודע אם היא אכן נשאית) הסבירות להדבקה אפסית.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי
אנונימי 214/06/2014תודה רבה עזרת לי מאוד!
בהמשך לשאלה שלי
אם יש לה הרפס והמחלה שלה לא התפרצה
ולא רואים שום דבר על השפתיים שלה
עדיין יש סיכויי להדבק??
ואיך אני יודע אם יש לה??
אילו פצעים יהיו חה על השפתיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/06/2014בהרפס של הפה הדבקה בזמן שאין נגעים כמעט ולא מתרחשת. הנגעים מופיעים כפצעונים על השפתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)