מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטיפות אינטימיותמור11/09/2014
שלום יש לי שאלה לא קשורה כל כך לפורום אבל אשאל בכל מקרה... מי שסובלת מדלקות שתן חוזרות, האם שטיפה אינטימית מומלצת? אשמח לשמוע מה הרופאים חושבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפות אינטימיות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/09/2014בלי קשר לדלקות בשתן, אני לא ממליצה על שטיפה אינטימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה הפין שלי נראה בסדר?שי10/09/2014
יש לי משהו חום בכיפה ואני לא ידוע מה זה וגם באיבר המין חום באמצע וגם יש לי נקודות פורדיס ואני לא יודע אם הוא נראה בסדר תודה שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף
שי10/09/2014זה יכול להיות נקודות פורדיס בלטות חלב בפין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקצוצים בפין האם מחלת מין?שלומי10/09/2014
שלום כתבתי לפני שבוע שאני מרגיש עיקצוצים אן צריבה בחור של הפין עכשיו עשיתי בדיקת שתן היא תקינה וכך גם בדיקת דם. השאלה שלי היא אם יכול להיות מחלת מין למרות שיש לי חברה כבר כנה שנים ואין ובטוח אין לה כלום. כי כאבים בשתן אין לי וגם לא במין יש לי רק הרגשה של עיקצוצים בסוף של איבר המין. כמו כן זה התחיל לפני כמעט 3 שבועות כל הדבר הזה ולפני 4 שבועות הייצי בים אם בגד ים שכשה חע שריטות בכל אזור הכיפה,בהתחלה חשבתי שזה בגלל זה אבל אני כבר פיות אופטימי. כמו כן ראיתי אורלוג שלא מצא משהו חיצוני אבל בכל זאת נתן אופחדקס 200 מילגרם פעמיים ביום חמשך 10 ימים וסיימתי תכדורים ואין עדיין שינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקצוץ בפין
מאיר15/08/2016גם לי היו עקצוצים כמתואר בדיוק , עד שהבחנתי כי זה מתרחש רק תוך כדי ישיבה ממושכת. ברגע שעמדתי העקצוץ נעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקותRevital09/09/2014
שאלה חשובה
אני סובלת מקונדילומה בערך שנה , עברתי טיפול לייזר שני אחרי חודשים עם משחות שלא עזרו .,. כרגע האזור נקי , לבן זוגי יש גם כמה נקודות קטנות והוא כרגע מטפל עם משחת קונדילוקס ... אם נקיים יחסי מין (בוודאי שעם קונדום) יש סיכוי שהיבלות יחזרו לי ? כי כרגע שנינו נושאים את הוירוס בגוף...
תודה מראש !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/09/2014רויטל שלום,
היות ואת כבר נשאית של הוירוס, אין כל חשיבות אם יהיה מגע עם קונדילומה אצל בן זוגך - הנגיף כבר קים אצלך ומגע חוזר לא ישנה את מהלך המחלה הרגיל.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין בזמן ההריון- עזרה דחוףטל08/09/2014
אני בשבוע 30 להריון. בבדיקת שתן התגלה u.ureal/parvum-pcr חיובית. מה זה אומר? האם זה מסוכן לעובר בזמן ההריון או בזמן הלידה? ואיך מטפלים. עלי לציין שאני סובלת לעתים מהרפס וגנילי שהתפרץ לי גם הוא לפני כשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין בזמן ההריון- עזרה דחוף - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/09/2014טל שלום,
החיידק הזה נמצא לעתים קרובות במערכת המין של האישה, כך שלא מפתיע לגלות אותו גם אצל אישה הרה. מחקרים שונים נתנו תוצאות לא חד משמעיות, היו שקשרו את המצאות החיידק ללידה מוקדמת או ילודים קטנים, ומחקרים אחרים לא מצאו קשר כזה. כרגע אין המלצה של איגודים רפואיים לעשות בדיקות סקר לגילוי החיידק או לטפל בו אם הוא נמצא.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שתן ודםמור08/09/2014
שלום
אובחנתי.בכלמידיה ואופלזמה חיובי, טופלתי בהמון אנבט' שלא עזרו 100%. דוקסילין ציפרו אזניל ואז עשיתי תרבית שתן שיצא חיידק אי קולי וקיבלתי מקרודנטין.סיימתי טיפולים לפני שבועים במשך חודש וחצי. ויש עוד צריבות בשתן שבאות והולכות, ביצעתי שוב תרבית וPCR שעוד לא הגיע אבל הגיעו לי התוצאות הבאות ושאלתי את הרופא שהפנה אותי האם יש בעיה כלשהי והוא אמר שלא, אבל אני חושבת שמשהו לא תקין ואשמח לחוות דעת נוספת. הוא אמר שמה שאמור להיות גבוה נמוך, שזה התהפך וצריך לעושת עוד שבועיים שוב בדיקת דם ושהשתן בסדר גמור... אבל למה עוד שורף? יש כאן את כל התוצאות.. הוא אמר שיש איזה חיידק אבל לא נתן טיפול אמר שייתכן שהאופלזמה חיובי.בדיקת שתן STD הכל שלילי אבל רופאת נשים לקחה PCR שלא הגיע עוד. מה דעתך? האם לאור הבדיקות שצירפתי יש בעיה? לא סתם יש לי צריבות שלא עוברות עדיין וחוששת שעדיין משהו לא תקין ואשמח לחוות דעת בנושא. הבדיקות-
WBC 6.1 K/ul
RBC 4.43 M/ul
HB 13.7 g/dl
HCT 40.3 %
MCH 30.9 pg
MCHC 34.0 g/dl
RDW 13.0 %
MCV 91.0 fL
NEUT% 28.4 % (פה זה מראה ממש נמוך יוצא מן הגרף אמור להתחיל מ40 עד 75.
LYM% 57.5 % פה זה אמור להיות עד 50 וזה יוצא מחוץ לגרף בעליה
EOS % 7.8 % גם פה זה יוצא מהגרף בעליה אמור להיות עד 7
NEUT.abs 1.7 K/ul יוצא מהגרף אמור להיות מ 1.9
LYMP.abs 3.5 K/ul
MONO.abs 0.4 K/ul
EOS.abs 0.5 K/ul
לעומת זאת
LEUCOCYTES - U STRIP שלילי
NITRITE- U STRIP שלילי
ERYTHROCYTES-U STRIP שלילי
UROBILINOGEN-U STRIP +גלוקוז נורמל שניהם.
פרוטאין שלילי
PH 5.5
SPECIFIC GRAV-U STRI 1.018
KETONES- U STRIP + BILIRUBIN- U STRIP שלילי
גלוקוז נורמלי.
פה הכל בסדר אבל הבדיקות הראושנות מה איתם לעומת אלה? זה לא סותר את זה?אתם רואים כאן אולי שיש חיידקים בשתן לפי בדיקות אלו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שתן ודם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2014שלום רב,
דלקות בשלפוחית השתן ובנרתיק בדר"כ לא משפיעות על ספירת הדם כך שסביר להניח שאין קשר בין הדברים. בדיקת השתן שלך תקינה והסבירות שהתרבית תצביע על זיהום בשתן נמוך. צריך להמתים לתוצאת PCR שלא קשורה לתוצאת הבדיקות שהבאת.
אם התוצאות תקינות אך יש המשך סימפטומים עלייך לחזור לרופא המשך בירור.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסהדנה08/09/2014
שלום,
אני נושאת את חיידקי הכלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסמה מזה כשנה והתחלתי טיפול אנטיביוטי בדוקסילין 100 ובאמוקסיקלב 875 מ"ג מכיוון שנוצרה לי דלקת באגן.
ברצוני לדעת האם אותם חיידקים יכולים להדביק אותי שוב דרך אביזרי מין שברשותי או תחתונים שעברו כביסה רגילה ולא הרתחה?
ובנוסף ברצוני לדעת האם זה טיפול מספיק טוב? או שרצוי לקבל טיפול אנטיביוטי אחר.. אני מעל שנה עם החיידקים הנ"ל ואחת לכמה חודשים מקבלת שוב טיפול אנטיביוטי שלא ממש עוזר והחיידקים מופיעים שוב ושוב בבדיקות PCR.
אודה על תשובתכם המהירה,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2014דנה שלום,
אוראופזמה ומיקופלזמה הם שמות כלליים - חשוב לדעת איזה סוג שלהם מופיע אצלך, לחלקם אין משמעות והם קיימי אצל נשים לעתים קרובות מבלי שגורמים לסימפטומים ואינם מצריכים טיפול.
אם כלמידיה חוזרת אצלך כל פעם צריך לבדוק זאת, כי זה חיידק שלא צפוי להמצא אצלך לעתים קרובות ואמור להגיב לטיפול - האם בן הזוג שלך טופל?
החיידקים האלו לא מדביקים דרך בגדים.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קופולוסקופיהRevital08/09/2014
בעוד עוד יומיים אני אמורה לעבור את הבדיקה הזו במרפאה למחלות מין , האם הבדיקה כואבת והביופסיה עצמה? ועוד שאלה לא קשורה יש בבתי המרקחת כוסות סטריליים של בדיקת שתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קופולוסקופיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2014קולפוסקופיה היא בדיקת הסתכלות בצוואר הרחם, במידת הצורך נלקחת ביופסיה. הבדיקה לא כואבת, וגם לקיחת הביופסיה כמעט ואינה מורגשת.
את שאלתך השניה תצטרכי לברר בבית המרקחת.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן pcr ותרבית נרתיקירושלמית07/09/2014
שלום,
עשיתי בדיקת שתן pcr לגילוי מחלות מין+ משטח נרתיק ואלו התוצאות שהתקבלו:
UREAPLASMA UREALYTIC. PCR POSITIVE
STD PANEL PCR URINE :
CHLAMYDIA TRACHOMATIS PCR NEGATIVE
NEISSERIA GONORRHOEAE PCR NEGATIVE
TRICHOMONAS VAGINALIS PCR NEGATIVE
MYCOPLASMA GENITALIUM PCR NEGATIVE
VAGINAL-GBS STREPTOCOCCUS GROUP B
VAGINAL CULTURE CANDIDA NEGATIVE
מכיוון שאיני בארץ ולא אוכל להגיע לרופא נשים בחודש הקרוב אשמח לדעת מה זה אומר והאם מצריך טיפול כלשהו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן pcr ותרבית נרתיק - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/09/2014הבדיקות אינן מצריכות טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריאופלזמה
ירושלמית07/09/2014מה זה חיידק האוריאופלזה שנתגלה אצלי? אין לי כל סימטומים אבל האם צריך לטפל בזה?
ומה לגבי חיידק הסטרפטוקוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריאופלזמה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2014שניהם חיידקים שמצויים לעתים קרובות בנרתיק ואינם גורמים לסימפטומים, אם אינך בהריון אין להם משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדמומיות סמוך לפתח השופכהעמוס07/09/2014
שלום.
יש לי נקודות אדמומיות סמוך לפתח השופכה.
בפעמים הקודמות זה פשוט עבר מעצמו, אבל זה די כואב והייתי שמח לדעת אם יש משחה או דבר אחר שיכול לעזור.
(מצורפת תמונה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה
עמוס07/09/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות אדמומיות סמוך לפתח השופכה - תגובה
ד``ר רונן הולנד07/09/2014הממצא עלול להתאים להרפס.
עבור אבחנה סופית יש להיבדק אצל רופא עור או אורולוג
יש לכך טיפול מונע אם חוזר לעיתים קרובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלזמה וא קולימיכאלה04/09/2014
היי,
טופלתי לאופרלסמה חיובית ונשארו צריבות בתום טיפול ולאחריו.
ביצעתי שוב בדיקות שתן STD שיצאה כ"אין ממצא" אך רופאת נשים רצתה להיות בטוחה שעבר אז לקחה גם הפרשה מהנרתיק PCR+ תרבית שתן רגילה שלא קשורה למחלות.
הPCR לא הגיע עוד, אבל הגיע תרבית שתן עם חיידק א.קולי שעמיד לציפרודקס ורגיש למקרודנטין 16 בתוצאה. אז קיבלתי מקרודנטין לדלקת שתן רגילה ל5 ימים 3 ביום ועדיין יש צריבות! אני קמה בבוקר עם שלפוחית מפוצצת ומיד לאחר מכן צריבה של 20 דק עד 30 דק כבר יומיים רצוף.
השאלה שלי היא-
1. מה הטיפול הנכון לחיידק א קולי? הבנתי שיש הרבה אנבט עמידות וחיידק קשה לטיפול.
2. מפחדת שהרופאת נשים לקחה הפרשהPCR מוקדם מידי והייתה צריכה לחכות קצת שיהיו יותר צריבות כי ככה האופרלזמה תהיה שוב שלילית ואולי היא בכלל חיובית.. היא לקחה לי את ההפרשה ממש לאחר סיום המקרודנטין שהיה בסדר ושוב חזרו צריבות.. מה דעתך? או שאולי החיידק יהיה חיובי במידה וקיים? או שואלי הוא התפתח ממש עכשיו והותוצאה תהיה שלילית שוב ושוב אצטרך לעשות בדיקת PCR/ אוף נשבר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלזמה וא קולי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/09/2014אני מיעה שתחזרי על תרבית השתן יתכן שאת זקוקה להמשך טיפול אנטיביוטי. לאור העובדה שציינת שהחיידק עמיד לתרופות מסויימות אני מניחה שהטיפול שקיבלת ניתן בהתאם לרגישות של החיידק שצמח בתרבית.
אפשרות נוספת היא לוודא שלאחר הטיפול האנטיביוטי לא הופיעה פטרת נרתיקית.
אין ברירה אלא להמשיך בבירור ובטיפול אצל הרופאה שלך. נשמע שעד כה קיבלת טיפול נכון. כאמור אני מייחסת מעט (אם בכלל) חשיבות להמצאות אוראפלזמה בתרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןאייל04/09/2014
שלום רב,
רציתי לדעת איך ניתן להימנע ממחלות מין ברגע שמקיימים יחסי מין עם בחורה שקיימה יחסי מין עם הרבה פרטנרים בעבר.
כמובן אני מדבר על מצב שבו אני משתמש בקונדום, אבל איך ניתן למנוע מחלות אחרות חוץ מאיידס, כלומר מומלץ לא להתנשק איתה במקרה שאני יודע שהייתה עם הרבה גברים בעבר, מה עוד אסור לי לעשות במהלך קיום יחסי המין כדי להימנע ממחלות מין שונות?
איך עוברות מחלות מין? מה עליי לעשות או לא לעשות כדי למנוע את האפשרות להידבק במחלות מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/09/2014שלום
קודם כל - גם אם מישהי קיימה בעבר יחסי מין עם פרטנרים מרובים, זה לא אומר בהכרח שהיא מסכנת אותך בהדבקה במחלות מין.
כמעט בכל מגע מיני יכולה להיות איזו הדבקה ואין טעם להימנע מנשיקות כמו שאתה שואל. מה שיותר חשוב הוא פשוט לשאול את בת הזוג האם היו לה מחלות מין, האם היא טופלה, האם עשתה בדיקות לאחרונה למחלות מין.
בשלב ראשון כמובן קונדום בכל חדירה ואפשר להחליט שהולכים יחד למרפאה המבצעת בדיקות שתן ודם למחלות מין וכך תהיה רגוע ובטוח יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדחיפות !!!!שירלי03/09/2014
שתיתי פעם אחת דוקסילין בגלל אוראופלסמה ולא עבר לי לאחר בדיקת שתן ושתיתי שוב דוקסילין ועדיין מרגיש לי צריבות וגרד הגיןני שזה לא עבר לי ? והאם זה פוגע בפוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדחיפות !!!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/09/2014לא ציינת אם את/ה גבר או אישה. אם יש עדיין צריבה וגרד אחרי שני קורסים של טיפול בדוקסילין, עולה השאלה האם בכלל יש קשר בין הסימפטומים להמצאות החיידק בתרבית - אצל נשים החיידק הזה קיים לעתים קרובות ואינו גורם לסימפטומים. מומלץ לפנות שוב לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בפין בזמן גמירהד``ר רונן הולנד01/09/2014
שלום הייתי לפני שבועיים בים ואחרי שחזרתי ראיתי שהתחתון של הבגד ים שרט לי את כל הכיפה חתכים קטנים. מאז עבר שבוע והכל היה סבבה ואחרי זה נתחיל לי צריבות ושריפות בפין באופן כמעט קבוע ואם אני גומר או משהו אז בכלל שורף כל היום אחרי. חייב לציין שלא כואב לי בסקס או שאני משתין ולא ויש לי חברה שנתיים. רציתי לדעת אם זה מה השריטות אולי או שיכול להיות משהו אחר. כי עשיתי בדיקת שתן והכל היה תקין ואני לא רואה משהו מוזר בפין אני רק מרגיש כאילו בקמה יש טיפה שואפת כזאת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף בפין - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/09/2014כנראה שאין לך מחלות מין אלא תגובה דלקתית של קצה השופכה.
כדאי להרבות בשתיה, לשטוף את קצה הפין במים מספר פעמים ביום. אם אין שיפור, לפנות לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין ללא קונדוםבר30/08/2014
שלום,אני וחברה שלי רוצים לקיים יחסי מין ללא קונדום.
איזה בדיקות אני והיא צריכים לעשות,אצל איזה רופאים?
ואשמח אם תוכל לפרט לי לגבי בדיקות ווירוס פפילומה ואיזה בדיקות לבקש מהרופא
תודה,בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין ללא קונדום - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/09/2014שלום,
אפשר לבצע את הבדיקות דרך רופא המשפחה.
תלוי כמובן במצבכם ובהיסטוריה המינית שלכם, אבל באופן כללי כדאי לבצע בדיקת דם לאיידס + סיפיליס + הפטיטיס ובדיקת שתן כללית לשלול כדוריות לבנות שיכולות להעיד על זיהום שופכה.
אין בדיקות לוירוס הפפילומה. בבדיקה גופנית יכולים לראות יבלות על איברי המין אך אין בדיקת דם ששוללת הדבקה בפפילומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)