מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלייוסי01/04/2014
שלום,
לפני כחודשיים קיבלתי מין אוראלי מנערת ליווי, ללא קונדום.
מאז עברו חודשיים ולא חשתי תסמינים מסויימים.
האם עדיין יש סיכוי שנדבקתי במחלת מין?
האם מומלץ ללכת להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/04/2014אם עברו חודשיים ואין לך כל סימפטומים לדעתי אין סיבה לפנות לבדיקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומינסגילה31/03/2014
היה לי בעבר טריכומינס וטופלתי באנטיביוטיקה , עכשו עשיתי בדיקה ויש לי שוב ...זה היה לי בימיי רווקותי.
כיום אני נשואה כשנה ושוב יש לי , האם טריכומינס יכול להישאר בגוף גם לאחר טיפול אנטיביוטי ?או שזה יכול לחזור ?
האחות אמרה לי במרפאה שזה עובר רק ביחסי מין ! ואף רמזה לי לחשוד בבעלי ..מכיוון שאם לא שכבנו אם אף אחד אחר אז מאיפה זה הגיע אלינו ?
מהיכן זה יכול להגיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומינס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/03/2014טריכומונס לרוב מגיב לטיפול ולא נשאר רדום בגוף שנים רבות. אכן ההדבקה היא בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומינס
גילה31/03/2014חשוב לי לציין שזה היה לפני כשנתיים בערך , והטיפול שקיבלתי לא עזר וניתנה לי אנטיביוטיקה אחרת שלאחריה לא ניבדקתי .
אך התופעות באות והולכות ...בשנתיים האחרונות .
האם יכול להיות שזה לא נרפא ונמצא בגופי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומינס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/04/2014זה יתכן אולם לא שכיח. אם היו לך תסמינים ולא נבדקת שוב לחיידק זה אפשרי, אם הטיפול שקיבלת העלים את התסמינים זה פחות סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומינס
גילה01/04/2014שלום שוב ותודה רבה על תגובותייך .
שאלה נוספת בהמשך לנושא ...אנחנו מנסים להיכנס להריון קרוב לשנה ...החודש יש לי איחור במחזור קרוב ל-10 ימים , בבדיקה ביתית ובדיקת שתן במרפאה התוצאה שלילית . חשוב לי לציין שזה לא מוכר לי כלל , בד״כ המחזור שלי מקדים ולא מאחר .
האם יש סיכוי שכתוצאה מהטריכומינס והאנטיביוטיקה שאני לוקחת תוצאת הבדיקה יכולה להיות לא אמינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומינס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/04/2014לא, אין לכך השפעה על תוצאות בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיכוך הפין בישבןחיים30/03/2014
שלום, לפני כמה ימים חיככתי את הפין בישבן של בחורה. ללא חדירה, חיכוך בלבד. אני לא מכיר את הבחורה ואת ההיסטוריה הרפואית שלה. האם יש חשש להדבקה במחלת מין? האם מומלץ לבצע בדיקה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיכוך הפין בישבן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/03/2014הסבירות להדבקה במחלת מין בדרך שציינת - אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- urain plasmaבר30/03/2014
היי
רציתי לדעת מהו פירושו של החיידק urain plasma, או מה שם המחלה בעברית
בנוסף אשמח לדעת כיצד ניתן להידבק ולטפל בחיידק זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר urain plasma - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/03/2014שלום בר,
לא ציינת את מינך.
ureaplasma הוא חיידק שיש לו כמה מינים שונים. בהיבט הגינקולוגי, החיידק השכיח ביותר הוא ureaplasma urealiticum שקיים אצל נשים רבות וככל הנראה אינו מהווה גורם למחלות. המצאותו של חיידק זה בתרבית לא דורשת טיפול.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
בר31/03/2014אני אישה ויש לי בן זוג כבר כמה שנים, שנינו בני 21 ובנוסף הראשונים זה של זו.
בן זוגי נבדק והתגלה אצלו החיידק הזה, כשאני הגעתי לרופאה שלי היא ישר נתנה לי אנטיביוטיקה בלי לבדוק אותי ואמרה שהחיידק מועבר בעת קיום יחסים.
מה הסיכוי שאני הדבקתי אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/03/2014זו בהחלט אפשרות שכן כאמור החיידק הזה יכול להופיע אצל נשים ללא קשר לקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשופכה דחוףאנונימית30/03/2014
לפני כמה חודשים הרגשתי צריבה בזמן מתן שתן וכאבים באיבר המין. כשהלכתי לגינקולוגית, היא אמרה שהכל תקין אבל עשיתי בדיקה בשביל גילוי מחלות מין ומצאו אצלי דלקת בשופכה, אבל הרופאה שלי אמרה שכל התסמינים שלי לא יכולים להיות מזה. לקחתי אנטיביוטיקה והכל עבר. עכשיו כל התסמינים חזרו לי שוב, ורציתי לשאול האם הגינקולוגית שלי צדקה וכל הכאבים באמת לא יכולים להיות מהמחלה הזאת.
חבר שלי גם הלך לאורולוג בשביל להיבדק, והוא אמר לו שהמחלה הזאת לא יכולה להיות אצל גברים ושאין לו מה לדאוג. הוא צודק? או שחבר שלי נשא ויכול להיות שאני נדבקתי ממנו?
מבקשת תשובה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשופכה דחוף - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/03/2014חשוב לדעת איזה חיידק צמח אצלך בתרביות כדי לענות על שאלתך. דלקת בדרכי השתן לא עוברת ביחסי מין בין בני זוג (אם כי קיום יחסים כלשעצמו הוא גורם סיכון לכך אצל נשים). דלקת בשופכה - אורטריטיס - לרוב כן נגרמת מחיידקים שעוברים בדרכי המין ויכולה להדביק את שני בני הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון גרדסיל תופעות לוואיאדר29/03/2014
שלום
אפתח ואציין שאני בת 23 בריאה. "חולשה" "כאב ראש" וכו' אלו דברים שאני שומעת עליהם רק מחברות. גם בחורף לא נדבקת בשפעת וכו' אף פעם.
עשיתי חיסון גרדסיל לפני חצי שנה (זריקה ראשונה) והשבוע את האחרונה. בשתי הזריקות הראשונות לא הרגשתי תופעות לוואי (כלל). אבל השבוע בזריקה שלישית:
* אזור הזריקה כואב. עברו 3 ימים אז קצת פחות אבל עדיין מורגש.
* באותו יום, ולמחרת, היו שלשולים. יש לציין שביום הראשון הם היו על גבול הכמעט בלתי נשלטים. הריח מאוד חזק ולא טבעי.
* התחושה הכללית שלי אמנם טובה, אך זה גרם לי התייבשות.
קראתי פורומים בחו"ל, ואומרים שהתופעות האלה קורות ב-4% מהמקרים. אבל לא כתוב כמה זמן. כמה זמן עלי לחכות עד פנייה לרופא? כיצד רופא יוכל לעזור, מה עושים במקרה כזה?
בחלק מהמקרים, מטופלים סיפרו כי דווח להם שאלו סימפטומים של הרעלת מתכת. האם יש קשר בין גרדסיל למתכות?
סליחה על פרץ השאלות. המצב לא אפייני לי ואני מודאגת. כמה ימים עלי להשלים עם הסימפטומים?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון גרדסיל תופעות לוואי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/03/2014אדר שלום,
שלשול אינו תופעת לוואי שכיחה של החיסון. אמנם היא דווחה באחד המחקרים ב 3.6% מהמחוסנות, אך גם ב-3.5% מקבוצת הביקורת שלא קיבלה חיסון, כך שלא ניתן לקשור אותה בהכרח למתן החיסון.
איזור הזריקה אכן יכול לכאוב לאחר החיסון וזו תופעת לוואי שכיחה שחולפת.
אם השלשולים ממשיכים פני לרופא המשפחה שלך - סביר להניח שלא מדובר בתופעה שנגרמה כתוצאה מהחיסון.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והרפסאביב28/03/2014
שלום רב !
יש לי הרפס באיבר המין כבר שנתיים בערך והוא מופיע לעיתים רחוקות (גירוד פצעים ואז גלדים בין הפין לשק האשכים ) לפני שלוש חודש חברתי נכנסה ממני להריון וכל התקופה הזאת שהכרתי אותה לא היה לי התקף , כרגע היא בהריון ואני לעתים מפחד לשכב איתה בכדי לא להדביק אותה , כי שמעתי שזה מסוכן בלידה , האם יש איזה טיפול מניעתי שעליי לקחת על מנת שלא תידבק ממני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/03/2014שלום רב,
יש טיפול מונע להרפש אולם אין אינדיקציה לתת אותו במקרה שלכם.
הדבקה בהרפס בתקופה בה אין נגעים עוריים קיימת בעיקר בשנה הראשונה אחרי ההדבקה. אם חלפה למעלה משנה כפי שאתה מתאר, הסיכון להדבקה בתקופות בהן אין נגעים הוא קטן מאד. מה גם, שאתם נמצאים ביחד מזה תקופה והיא לא נדבקה ממך עד כה.
אם יש לך נגעים פעילים מומלץ לא לקיים יחסים עד העלמותם.
אם לחברתך מופיעים נגעים, אז יש מקום למתן טיפול מונע לה כדי למנוע התפרצות סמוך ללידה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריות דם אדומותאנונימוס28/03/2014
לפני כחודש קיימתי יחסים מוגנים עם נערת ליווי . לאחר שבועיים הרגשתי סוג של עקצוץ בקצה הפין . אין הפרשות . בבדיקת שתן נמצאו כדוריות דם אדומות. הרופא לא ייחס לזה חשיבות האומנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה תודה
אנונימוס31/03/2014רק רוצה לדעת אם יש קשר בין כדוריות דם אדומות למחלת מין כדי לדעת אם אני צריך טיפול או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדרהרונית26/03/2014
אני מטופלת באלדרה זה שבוע רביעי ב 2 נגעי קונדילומה קטנטנים בעריה ואין שום שינוי בעור מעבר לעקצוץ קל לפעמים. לפני כן טופלתי בקונדילוקס שלא הועיל. האם להמשיך בטיפול באלדרה לחודש נוסף לפי המרשם שקיבלתי ? ואם כן מתי זה אמור להשפיע והנגעים יעלמו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדרה - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/03/2014אחרי 4 שבועות של טיפול היה צפוי לראות תגובה.
אם קונדילוקס ואלדרה לא הועילו, כדאי לשקול טיפול אחר כמו מחט חשמלית או לייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית26/03/2014?מה עדיף מבינהם לדעתך מבחינת ריפוי מהיר וחזרה לשגרה? לייזר או מחט חשמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המצב מייאש,צריך עזרהדניאל24/03/2014
לפני 5 וחצי חודשים הייתי עם נערת ליווי עם קונדום לא זכורות לי בעיות עם הקונדום... הייתה לי צריבה קבועה בתחילת השתן ובתחילת השפיכה לכ-3 ימים ולאחר מכן לתקופה של כחודש שמדי פעם היו צריבות .
לאחר כ 3 וחצי-4 חודשים החלו לי כאב ביצים בצד ימין למטה לכ 4 ימים .
עברתי STD PCR שיצא שלילי לאחר חודש וחצי ,עברתי בדיקת איידס לאחר 3 חודשים שיצאה שלילית, עברתי בדיקת שתן +תרבית שיצאו שליליות פעמיים .
היום הייתי במכון מור עשיתי אולטרא-סאונד לאשכים בעקבות כאבי הביצים שהיו לי ואלו התוצאות :
אין עדות להידרוצלה,האשכים בגודל גבולות ומרקם תקינים ללא גושים,איזור האפידידימיס תקינים משני הצדדים ...ואז הגיע השורה המפחידה "וריקוצלה דרגה קלה" , יש לי לגבי כך 3 שאלות :
1. האם הוריקוצלה יכולה להגרם ממחלת מין מיחסי המין שהיו לי עם נערת הליווי?
2.יש לי בדיקה של תרבית זרע, האם אני צריך גם בדיקות נוספות בנוגע לוריקוצלה(כמו בדיקה זרע ולא רק תרבית זרע) ?
3.מה זה אומר וריקוצלה דרגה קלה ? האם זה מסוכן ומצריך ניתוח ? הבנתי שזה פוגע ביכולת הפוריות .
4.כמו כן יש לי גירוד בחיבור בין הירך למפשעה בצד ימין (בחלק של סיום התחתונים הרגילים) , האם לאחר כל הבדיקות שעברתי זאת גם יכולה להיות מחלת מין שלא נתגלתה בבדיקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצב מייאש,צריך עזרה - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/03/2014וריקוצל הוא הרחבת ורידי האשך והוא אינו קשור כלל למחלות מין.
רוב הסיכויים שאין לו בכלל משמעות על חייך או בריאותך.
אם אתה עדיין מודרג, פנה לבדיקת אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך שאלה נוספת
דניאל26/03/2014אפשר בבקשה לקבל את הנימוק שרוב הסיכויים שאין למחלה הזאת השפעה על חיי או בריאותי ?
התור שלי לאורולוג רק עוד חודש .... וקראתי על המחלה שזה פוגע בפוריות הגבר ויכול ליצור לי בעיות עם הבאת ילדים בעתיד ... אני מאוד מתוסכל מהמצב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןירון24/03/2014
שלום, האם כלמידיה/זיבה יכולות לעבור בנשיקה מאדם לאדם?
אין הכוונה למין אוראלי, שבמקרה כזה הבנתי שאכן יכולות לעבור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
ירון24/03/2014האם ישנם תסמינים כלשהם בפה/גרון/לוע למחלות שהזכרתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מאחד המומחים
ירון27/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהגילי24/03/2014
היי. לפני כשנה אחרי קיום יחסים מזדמנים עם מישהי שלא הכרתי הופיעו לי כתמים אדומים ומין קילו פעם קטנים מדי פעם. בזמן יחסי מין האיבר צורב ומשבש את יכולתי לעשות סקס יותר מ10 דקות. הוא הופך לאדום וצורב גם אחרי מקלחת. הייתי אצל רופא עור שלא זיהה את הבעיה ונתן לי משחה טבע שאם וגם זה בגלל שלחצתי עליו. מה זה? בדקתי באינטרנט ואני לא מצליח להבין מה זה. בתודה מראש גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
גילי24/03/2014לא ידעתי איך לשים את כולם ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה אחרונה
גילי24/03/2014...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/03/2014לצערי לא הצלחתי לפתוח את התמונות.
בכל מקרה, לא ניתן לאבחן נגעים עוריים בלי בדיקה במרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאנונימי23/03/2014
ביצעתי בדיקה STD בה נמצא כי קיים אצלי אוראופלסמה. אי לכך קיבלתי דוקסילין למשך 3 שבועות. בבן הזוג שלי נבדקו על ידי בדיקת שתן כל המחלות האפשריות. הכל יצא שלילי וכן גם UREAL/PARVUM -PCR- שלילי.
חשוב לציין שהוא בן הזוג היחיד שאיתו קיימתי יחסים. אז איך יכול להיות שאצלו שלילי? שאלה נוספת, האם לקיחת אנטביוטיקה כלשהי שלא קשורה לחיידק , בזמן הבדיקה עלולה להשפיע על תוצאות אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/03/2014שלום,
אוראפלזמה אינה מחלת מין והחיידק יכול להיות קיים אצל נשים בריאות באופן רגיל כחלק מהחיידקים שנמצאים בנרתיק בדרך קבע.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהההההההה
אנונימי25/03/2014ד"ר , אז לא מחייב שהגבר יישא את האוראופלסמה ,הבנתי נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהההההההה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/03/2014נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מודאגרוי20/03/2014
בס"ד
לפני 4 חודשים הייתה לי צריבה בפין עשיתי את כל הבדיקות לרבות מחלות מין יצא בסדר והתופעה עברה לאחר שבועיים
לפני 10 ימים שוב צריבות ומזה3 ימים יוצאת מין הפרשה כמו מוגלה מהפין על התחתון
עשיתי בדיקות שתן כלליות הכל בסדר למעט ליקוציטים 100 תרבית שתן שלילית ..
השאלה למרות שהתרבית שלילית יכול להיות שיש מחלת מין ואיזה חיידק ?
מה עושים אם כן ? זה עובר זה מחלה כרונית שלא עוברת
אני ממתין לתוצאות בדיקה שלמחלות המין ..
chlamydia trachomatis DNA
go urine (PCR)
mycoplasma genitalium
mycoplasma hominis
urreaplasma urealyticum
שאלה נוספת האם צריכים לקחת דגימה מההפרשה מהפין ( ואיך עושים זאת) או שהבדיקה של ה PCR יכולה לזהות אם זה זיבה או משהו אחר ?
אין לבנתיים טיפול שיכול להועיל לי ההפרשה מתסכלת אותי הצריבה אומנם עברה כמעט ב80 אחוז כעת צורב רק בסיום הטלת השתן ..
אנא עזרה דר
תודה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מודאג - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/03/2014יש לך דלקת בשופכה ואתה צריך לפנות בהקדם לקבלת טיפול אנטיביוטי - צפטריאקסון יחד עם אזיטרומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות נוספותדניאל19/03/2014
לאחר בדיקות STC PCR ובדיקת שתן כללית ורבית שעברתי , שגעתי את האורולוג שישלח אותי לעוד בדיקות הוא לא היה מוכן ...אך בסוף הוא שלח אותי לבדיקת US אשכים ובדיקת זרע (התלונות שלי היו צריבות בתחילת מתן שתן ותחילת אוננות למשך תקופה של שלושה שבועות וכעת המצב בסדר לפי דעתי לעיתים רחוקות אולי יש צריבה כנראה מהתאפקות או משהו דומה..בנוסף ייתכן מאוד שזה פסיכולוגי אך היה לי גם כאב קל לכ 3 ימים (לא ברצף) ,שלא הגביל אותי ממש בתנועה או משהו כזה, בחלק התחתון של הביצה הימנית .
מה למעשה הבדיקות הללו בודקות בנוגע למחלות מין ?
Semen culture - זוהי בדיקת זרע שהאורולוג שלח אותי אליה, מה היא בודקת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות נוספות - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/03/2014לצערי לא ניתן לעזור לך בפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)