מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכון למחלותיוגב17/01/2014
שלום לפני יומיים הייתי בבודי שעושים לך מסאז שם בעירום ואז האישה מתחילה לשפשף את איבר המין שלי ולאונן לי עם חומר סיכה או שמן תינוקות נראלי יש סיכון להדבקות במשו ? אולי בגלל שזה בלי קונדום או שאתה שוכב עירום על המיטה ולא יודע אם המצעים נקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון למחלות - תגובה
ד``ר רונן הולנד17/01/2014אין סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי?מירי12/01/2014
היי, היתי עם בחור שגמר מעלי (ללא חדירה, ללא מגע מיני אוראלי בכלל) וחלק מנוזל הזרע שלו בגמירה עף עלי ופגע לי בפה, מיד ירקתי את וניגבתי את הפה והלשון עם החולצה (כי זה פגע טיפה בלשון ובשפתיים). האם עליי לחשוש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/01/2014אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהללא שם12/01/2014
האם אני יכולה להדביק את בן זוגי בפטרייה שמטופלת בנרות פשוטים ?
האם קיים נגיף כלשהו אשר גורם לפטריות אצל נשים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/01/2014שלום,
פטרת נרתיקית לא מדבקת ולא עוברת לבן הזוג. אין נגיף שגורם לפטרת.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגעים עם חשפניתאלי12/01/2014
שלום רב,
אני כבר כמה חודשים בחרדה מהדבקה באיידס שלא מצליח להוציאה מהראש.
הייתי עם חשפנית והיו לי שלושה מגעים שאני מאוד חושש מהם, שלושת המגעים הם:
1. שכבתי במיטה והיה חיכוך בין איברי המין שלנו בזמן שאני הייתי עם תחתון בלבד וגם הבחורה הייתה עם תחתון בלבד.
2. קיבלתי מין אוראלי למשך דקה ללא קונדום, כלומר קבלת מין אוראלי לא מוגן, לא ראיתי שום דם שיוצא מהפא שלה.
3. ליקקתי לה את הפיטמה בחזה, לא זכור לי על נוזל שיצא מהפיטמה שלה.
עשיתי בדיקת קומבו 45 יום בדיוק אחרי המקרה הזה וקיבלתי תשובה שלילית. וגם בדיקת ספלס שיצא שלילית.
האם אני יכול להיות רגוע ? האם אני יכול לשכוח את האירוע הזה לגמרי?
ברצוני לציין שאני נוטל תרופה נגד קרישת דם באופן קבוע, האם יש לתרופה השפעה על תוצאת בדיקת הקומבו שיצאה שלילית?
אשמח לקבל את תשובתכם על השאלות שלי שאני באמת זקוק להם ותודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגעים עם חשפנית - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/01/2014שלום רב,
לא ניתן להדבק באיידס בדרכים שתיארת.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתןללא שם11/01/2014
שלום סבלתי במשך שבוע וחצי מכאבים נוראיים בבטן התחתונה ולא יכלתי להטיל שתן
לאחר בדיקת שתן אמרו שזאת דלקת אבל הרופא קראה לזה פטרייה בשתן .
קיבלתי טיפול אנטיביוטי עם צפוויט פורטה
במהלך הטיפול האנטיביוטי קיימתי יחסי מין ללא קונדום עם בן זוגי
יכול להיות מצב שהדלקת הזאת מדבקת ועברה אליו ? ועכשיו אחריי שהתרפאתי זה יחזור אליי שוב כי הדבקתי אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שתן - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014דלקת "רגילה" של השלפוחית אצל נשים אינה נגרמת בגלל חיידקים של מחלות מין, אלא בגלל חיידקי מעי הנמצאים באיזור וחודרים לשלפוחית בזמן יחסי מין.
אין סכנה שתדביקי בהם את בן זוגך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמהללא שם11/01/2014
שלום ד"ר
אני ובן זוגי כבר שנה יחד
במשך השנה שלנו שלחו אותו מהצבא להיבדק וזה כלל בדיקות למחלות מין
והכל היה תקין ! ו( הוא הקשר המיני הראשון שלי לכן לא ניבדקתי ) לפני חודשיים בערך כששכבנו ( לא בפעם הראשונה )הרגשתי צריבה נוראית באיבר המין ביקשתי ממנו שיפסיק ואז הסתכלנו על האיבר המין שלו היה נקודות אדומות ותחושה לא נעימה
הוא פנה לרופא והוא עשה בדיקת שתן ואמרו לו שזה אוריאופלסמה למרות שבבדיקות אחרות לא היה שומדבר .
הרופא שלו אמר לו שאין לו מה לדאוג כי זה יעבור לבד וגם זה ללא תסמינים ואפשר לקיים יחסי מין . פניתי לגיניקולוגית שלי והיא אמרה לי שזאת פטרייה והביאה לי נרות .
עשיתי תרבית והרופאה אמרה לי שאם יש משהו אצלי זה יצא בתרבית היא לא הביאה לי תרבית ספציפית לאוריאופלסמה , הבדיקה של התרבית יצאה בסדר גמור.
וחשוב לציין שתקופה של חודש וחצי בערך קיימנו יחסי מין עם קונדום כי קצת פחדתי בגלל האוראופלסמה אבל בגלל שהרופא אמר שאפשר החלטנו שנקיים בלי ! עכשיו אני בדאגות
שאולי בכל זאת יש לי משהו ואני מפחדת שזה יגרום לסיבוכים
למרות שקראתי איפושהו שזה לא נורא
אשמח לשמוע מה עליי לעשות ואם עליי לדאוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/01/2014שלום רב,
אין סיבה לדאגה, אוראפלזמה הוא חיידק נפוץ שאינו גורם למחלת מין (ולמעשה כנראה שאינו גורם לתסמינים כלל אצל נשים).
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושי ג'לי צהובים בזרעעומרי09/01/2014
יש לי בתוך הזרע גושי גלי כאלה בררתי אותי ועשיתי תמונה אשמח לחוות דעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושי ג'לי צהובים בזרע - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לחוות דעתכםאלי09/01/2014
שלום
בן 32, בריא בדרך כלל.
לפני חודש הרגשתי צריבה חזקה מייד אחרי מין. אצל אישה היו כאבי בטן והפרשות עם ריח יום למחרת, רק פעם אחת.
אצלי אחרי כמה ימים התחילה להיות צריבה קובעה בפין ותכיפות במתן שתן. נחלש אחרי שבוע אך לא עבר לגמרי ועדיין נמשך, רק חלש יותר.
עשיתי בדיקות PCR STD פעמיים (פעם אחת כשהייתה צריבה חזקה, ועוד פעם לאחרונה) הכל יצא שלילי. בשתי הבדיקות לא היה שתן ראשון, אלא במהלך היום.
תרבית שתן יצאה שלילית.
רמת הלייקוציטים בשתן שלילית.
בדיקות הדם תקינות.
רופא משפחה אומר שאין לו תשובה.
1. מה יכולה להיות הסיבה לדלקת ?
2. האם יש חשיבות לשתן ראשון לבדיקות PCR ?
3. האם בכל זאת יש חשד שמדובר במחלת מין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיבות הנפוצות ?
אלי14/01/2014שלום
טרם קיבלתי תשובה.
מה הסיבות האפשריות לנ"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעתכם - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/01/2014הופעת סימפטומים מיד אחרי יחסי מין אינה תומכת באבחנה של מחלות מין אלא פגיעה מכאנית (שפשוף) של הפין או צינור השופכה.
ה STD השלילי הוכיח את זה. אין מקום להמשך בדיקות או טיפולים אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל ...
אלי15/01/2014תודה רבה על התשובה !
שלאה (הבהרה) נוספת -
הצריבה נחלשה, אבל התחילו כאבים באזור האשך השמאלי.
התעקשתי על אנטיביוטיקה ורופאת משפחה נתנה זינט ל-5 ימים.
הכאב אכן נחלש ואין שום צריבה בפין, אבל היום (אחרי 5 ימים של אנטיביוטיקה) עדיין יש כאב קל, כבר לא באשך אלא קצת למעלה, באזור החיבור של הרגל עם הגוף.
הרגשה של כאב קבוע, סוג של לחץ.
1. האם העובדה שאנטיביוטיקה עזרה מעידה על חיידק (שלא אותר בבדיקות) ?
2. הכאב שעדיין ממשיך - האם מדובר על התפתחות המחלה ואולי לבקש עוד כדורים ?
תודה,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל ... - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/01/2014זינאט לא מכסה חידקים של מחלות מין ולכן זה לא מעיד על דבר.
אם הכאבים באשכים ממשיכים יש לבצע סונר אשכים ולפנות לאורולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן למחלות מיןאלמוג08/01/2014
לאחר חודש וחצי מקיום יחסי מין מוגנים עשיתי בדיקת STD PCR, כשהגעתי לקופת חולים ולקחתי מבחנה לאחר שמילאתי את המבחנה בשתן צריך להכניס דוגמית כזאת שתשאב מהבמחנה את השתן, בטעות נשבר לי החלק השחור במבחנה שאליו צריך לדחוף הדוגמית אז אמרתי לעוזרת אחות.שנייתה שם והיא העבירה את כל השתן למבחנה חדשה ואז הכניסה את הדוגמית ושאבה איתה את השתן, אני מוטרד מכך שכתןצאה מהעברת השתן ממבחנה למבחנה המפגש המהיר עם האוויר יכוול בעצם לשבש את אמינות התוצאות של הבדיקה, יש לציין שהבדיקה יצאה שלילית.לגבי כל המחלות .
כמו כן שאלה נוספת עשיתי את בדיקת ה std pcr לאחר חודש וחצי מהמקרה וכשתסמיני הצריבה שהייתה לי לעיתים רחוקות לתקופה של חודש, את הבדיקה עשיתי לאחר שהצריבות חלפו, האם זה בסדר מבחינת תוצאות הבדיקה או שצריל לקיים את הבדיקה רק כשסמינים כמו למשל צריבה עדיין מתקיימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן למחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/01/2014שלום רב,
מגע של השתן עם אוויר החדר לא פוגע באמינות הבדיקה.
התוצאה מעידה שאין לך מחלת מין - גם אם היתה בזמן שהיתה צריבה, כעת המחלה חלפה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עדכון
עידן11/01/2014תודה רבה, אז אני מבין מהדברים שלך שבעצם הבדיקה תקפה לכל תקופת זמן לא משנה אם יש תסמינים או לא , היא נותנת מענה אם יש מחלת מין או אין גם אם אין תסמינים .
עכשיו עוד שאלות נוספות :
1. את הבדיקה עשיתי לאחר חודש וחצי- האם זהו מספיק זמן ? קראתי על כלמידיה או זיבה שזה גבולי באיזשהו אתר .
2. לפני כשבועיים האורולוג אמר לי שמבחינה אורולוגית אין מה לבדוק עוד אצלי ,אך אני עדיין חושש ,למשל עגבת, חייב להופיע תסמינים למחלה ? (עברו 3 חודשים מאז המקרה)
3. החלו לי כאבים קטנים מדי פעם באזור האחורי של הביצה הימנית (זה החל לפני מספר ימים לאחר אוננות כלשהו אבל יכול להיות שעכשיו זה פסיכולוגי כי כשאני יוצא איני חש בזה ואפילו שחקתי כדורסל אתמול אך בבית אני מרגיש מדי פעם), כאב ביצים זה תסמין של מחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
עידן12/01/2014..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עדכון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/01/2014הבדיקה תקפה ליום בו היא בוצעה. היא לא יכולה להעיד על חשיפה יום קודם, וכמובן שלא תגלה הדבקה שתקרה מחר.
6 שבועות זה פרק זמן בהחלט מספק לגילוי של זיבה או כלמידיה.
התסמינים שאתה מתאר לא קשורים, קרוב לוואי, למחלת מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה אחרונה
עידן13/01/2014ומה לגבי עגבת ? חייב להיות לה תסמינים ?
קראתי שלא חייב שיהיו לה תסמינים ומצד שני האורולוג אומר שחייב להיות תסמינים ,והייתה לי מין פריחה/גירוי עם יובש הראתי לאורולוג הוא אמר לי שזה לא קשור .
הוא אמר שמבחינה אורולוגית אין לו טעם לשלוח אותי לבדיקה כזאת , ואני חושש עדיין .
ובאמת שאלה אחרונה הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה נרגעה לאחר יומיים מאז שהתחילה, אך נמשכה כחודש וחצי לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ולעיתים באוננות במקלחת למשל ,כיום אני חש צריבה קטנה בתחילת השתן לכמה שניות רק בימים שאני בקושי שותה מים, או לפעמים כמה שניות בהתאפקות ממושכת.
הגיוני שכל התסמינים הללו נבעו רק מרגישות העור לקונדום ולחומר סיכה שהיא מרחה על הקונדום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה אחרונה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/01/2014איתי שלום,
כמו כל מחלה גם לעגבת לא תמיד יש סימפטומים עם ההדבקה, אולם זה המצב הפחות שכיח. לרוב ישנם סימפטומים.
לפי תיאורך אין סיבה ללחץ, נקטת אמצעי זהירות ואין סיבה לחשוש להדבקה.
צריבה במתן שתן ובאוננות לא מתאימה לגירוי עורי שהוא חיצוני ולא בתוך השופכה.
דדרכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הבהרה
עידן13/01/2014תודה על כל העזרה אך לא הבנתי את המשפט "צריבה במתן שתן ובאוננות לא מתאימה לגירוי עורי שהוא חיצוני ולא בתוך השופכה"
את מתכוונת שזה לא יכול להגרם מגירוי/רגישות מקונדום ?
כי זה אכן מה שאת אומרת אז המקרה עוד יותר מפחיד אותי כי זה אף פעם לא היו לי צריבות כאלה והן החלו כ 4 ימים לאחר קיום יחסי המין, ואם זה לא בגלל הקונדום סביר להניח שיש לי מחלה כלשהי לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הבהרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/01/2014גירוי ממגע הוא גירוי עורי, חיצוני. גירוי מקונדום לא אמור לגרום לצריבה במתן שתן בהנחה שהצריבה היא מתוך השופכה. ולא במגע השתן עם העור. אם יש עדיין צריבה, פנה שנית לבדיקת אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,הבהרה
עידן13/01/2014ראשית תודה באמת,יש לי צריבה קלה ל 2 שניות בתחילת השתן לעיתים במקרים של התאפקות או שתן ראשון למשל , ועברתי STD PCR ובדיקת שתן כללית+תרבית ויצא תקין .
אך בוודאות הייתה לי צריבה מורגשת כפי שטענתי ליומיים בשתן מספר ימים לאחר קיום יחסי המין ..והיה לי גם בשופכה בערך לשבועיים-חודש לפעמים ...
האורולוג טען שמבחינה אוורולוגית נבדקתי לגבי השתן ואין לו מה לעשות , מה את ממליצה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
עידן13/01/2014כשאני אומר כשהיה לי גם צריבה בשופכה זה לא על סמך שבדקתי את זה איכשהו שזה בא בוודאות משם , הכוונה בזמן שהוצאתי זרע, אני לא אומר שבטוח שהצריבה באה מהשופכה ולא מהמגע עם העור, אני רק מציין שבעת פליטת זרע לתקופה של שבועיים-חודש מהמקרה חשתי צריבה קטנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/01/2014אתה חוזר ומבקש אבחנות והשערות והמלצות על טיפול ואין אפשרות לעשות זאת במסגרת הפורום. עליך לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לזיהום בכלמידיהמירב05/01/2014
אני בת 24 בריאה בדרך כלל היה לי קשר אם מישהו בגילי שהיה מקיים יחסים אם עוד בחורות וכנראה הדביק אותי בחיידק הכלמידיה(אני לא נבדקתי לכלמידה) אני כבר לא איתו.אבל.בחצי שנה האחרונה אני סובלת מתופעות של כלמידיה דלקת בחצוצרות דימום בצואה בניגוב ,צואה רירית,מוגלתית,שלשולית,כרגע מטופלת בדוקסילין וטופלתי בצימפרודקס ,ודאלצין,מתי התופעות של מערכת העיכול יפסקו ?ומתי הצואה תחזור להיות תקינה..זה מצב שמלחיץ אותי מאוד כי אני מרגישה שיש לי בגוף מצב של זיהום דלקתי במערכת העיכול .ואציין שגם מדגדג לי בטבור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לזיהום בכלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/01/2014מירב שלום,
אם לא נבדקת לכלמידיה את לא יכולה לדעת האם אכן נדבקת בכלמידיה, כלמידיה לא אמורה לגרום לזיהום במערכת העיכול אלא אם היה קיום יחסים אנאלי, ובוודאי לא זיהום מתמשך שלא מגיב לטיפולים חוזרים. כדאי לפנות לבדיקה אצל גסטרואנטרולוג.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשלומית04/01/2014
האם בתי יכולה להידבק בקונדילומה לאחר שחוסנה? בעלה נושא את הנגיף קיבל טיפול בעבר והמחלה התפרצה שוב. האם זה ניתן לריפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה קבלי עיצה
אסף05/01/2014אם המחלה התפרצה שוב ממליץ לך דחוף וללא דיחוי לחסל את הבעיה בטיפול מדהים.
לי היה סיפורקשה עם קונדילומה רבת יבלות שהוסרו בלייזר ( הסתבר שלייזר לא מחסל וירוס אלא רק את היבלת החיצונית ורק זרקתי כסף לשוא )
מה חיסל לי את הבעיה היה בסופו של דבר טיפול צמחי נגד וירוסים
ומשחה מדהימה שנקראת קונדרמה.
תחפשי בגוגל - קרם קונדרמה לקונדילומה
את תגיעי לאתר של המטפל למחלות עור.
אין עוד בעולם פתרון ברמה הזו לקונדילומה.
בהצלחה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה קבלי עיצה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/01/2014אסף ביקשנו בעבר להפסיק פרסום בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבדה אני לא מפרסם כלום
אסף08/01/2014אני לא מפרסם משהו שמפרנס אותי
אני עובד בכלל בהיי טק ולא ברפואה.
אבל במחלה הזו קונדילומה שמשביתה את החיים ואת שמחת החיים
וגם גורמת לגירושין וניתוקי קשרים - ואת יודעת את זה דוקטור
אני מחוייב מצפונית רק לתרום מידע.
מזה זה אינטרנט ?
זה מידע..זה שיתוף.
תאמיני לי שאני לא מפרסם כלום מטעמי.
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/01/2014שלום רב,
אם ביתך קיבלה חיסון שמכיל את הזנים שלה וירוס שגורמים לקונדילומה,(גרדסיל), ולא נדבקה לפני קבלת החיסון - הסיכון להדבקה אפסי.
קונדילומה היא מחלה נדבקת ומציקה אולם אינה מסוכנת.
בברכה
דר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיות עם נגיף פפילומהיעל04/01/2014
שלום שמי יעל , לפני כשנתיים גיליתי שנדבקתי בקונדלימה/נגיף פפילומה מבן זוגי , עכשיו אנחנו כבר לא ביחד , מזה למעשה אומר לגבי ?? האם אני מדביקה?? האם אוכל לשכב עם גברים אחרים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיות עם נגיף פפילומה - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014אחוז מאוד גבוה מהאוכלוסיה חי עם פפילומה. רק לחלק קטן ביותר יש ביטוי של המחלה ביבלות ולחלק קטן עוד יותר יש שינויים בצוואר הרחם.
בוודאי שאת יכולה לשכב עם גברים. הדבר החשוב הוא להיות במעקב גניקולוגי מסודר -לבדוק האם יש יבלות ולצרוב אותן וכמובן לעבור באופן שיגרתי משטחי PAP מצוואר הרחם.
פרט לכך אין שום סיבה לשנות את שיגרת החיים בגלל פפילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לאחר פגישה עם אורולוגעידן02/01/2014
1.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה נרגעה לאחר יומיים מאז שהתחילה, אך נמשכה כחודש וחצי לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ולעיתים באוננות במקלחת למשל .
כיום איני חש צריבה (אולי רק בימים שאני בקושי שותה מים) .
הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג(בפעם הראשונה הוא בדק אותי אמר שנראה לו שהכל בסדר ושלח אותי ל STD PCR שיצאה תקינה) היום בפגישה השנייה לא הייתי רגוע ולכן בקשתי ממנו גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו ??
(עברו 3 חודשים) הוא טען שחייב להיות תסמין כלשהו אך קראתי במקומות באינטרנט שלא חייב להיות תסמין.
היתי לי פריחה/גירוי/יובש מגרד עם אדמומיות ויובש באזור היד (לא כף יד) הראתי לו את השאריות שנשארו ואמר שזה לא קשור .
2. ומה דעתכם הסופי לאחר הפגישה עם האורולוג לגבי המקרה שלי ? אני צריך להרגע ולהיות בטוח שלא נדבקתי בכלום ? הפחד לא עוזב אותי
לא יודע אם זה קשור יש לציין שמדי פעם לעיתים של פעם/פעמיים בשבוע קורה מצב שנתפס לי איבר המין בקטנה בתחתון .
3. עברתי היום בדיקה לאיידס ,יש לציין שלא שתיתי כלום היום בבוקר ושאני נוטל את האבקה נורמלקס מספר חודשים אך האחות אמרה לי שאין בעיה בכך.... אני צריך לעבור עוד בדיקות ? האורולוג פשוט לא נותן לי בדיקות נוספות למרות שביקשתי ממנו הוא אומר שמבחינה אורולוגית אין לו טעם להביא לי בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה דומה
אלי06/01/2014שלום
לי יש מקרה דומה מאוד, אפילו זהה
בדיקות PCR STD יצאו שליליות, תרבית שתן שלילית, קבעתי תור לאורולוג.
איתי - תכתוב בבקשה איך מתקדם הטיפול אצלך.
לרופאים - נשמח להתייחסות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, עדיין מחכה לתשובה מרופא כאן..
עידן07/01/2014המצב מלחיץ מאוד, האורולוג בפעם השנייה(יש לציין שמדובר ברופא אחר) אפילו לא בדק אותי ואמר לי שמבחינה אורולוגית אין לו מה לעשות איתי ..
הבעיה שקראתי שיש מחלות מין שלא חייבות להיות לה תסמינים(בלי קשר לזה שהיה לי צריבה בשתן שבאה מדי פעם לתקופה של כמה ימים ועוד צריבה לעיתים רחוקות במקרים של שתן ראשון,התאפקות,אוננות שהמשיכה כחודש וחצי) .
בקשתי ממנו לפחות שיתן לי לפחות בדיקה לעגבת שזאת נחשבת מחלה קשה אם לא מטפלים בה והוא לא נתן לי ...לא יודע מה לעשות כבר מיואש וחי בפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, עדיין מחכה לתשובה מרופא כאן.. - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014שלום, יתכן שהאורולוג שלך אינו מתמצא במחלות מין, זה קורה.
50% ממקרי העגבת הם עגבת סמויה - ללא תופעות עוריות כלל ולכן יש לבצע בדיקת נוגדנים לעגבת באופן שגרתי פעם בחצי שנה אם יש לך יחסי מין עם פרטנריות מזדמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
עידן12/01/2014אין לי פרטנריות מזדמנות...ספציפית הלכתי לנערת ליווי שממנה אני חושש.
בכל מקרה עברתי STD PCR שיצא תקין ובדיקת שתן כללית+תרבית והאורולוג והרופאת משפחה לא הסכימו לתת לי את בדיקת העגבת למרות שהתעקשתי, הרופאה אמרה לי שאני בחרדה על כלום והאורולוג אומר שמבחינה אורולוגית אין לו מה לשלוח אותי במיוחד שהייתי עם קונדום, הוא טוען גם שאין טעם לשלוח לבדיקות דם על סתם מחשש שיקרה זיהום .
אני אובד עצות מה אתה ממליץ לי לעשות ?
הייתי עם קונדום ולא זכורות לי בעיות שהוא נקרע , זה מצריך בדיקות נוספות למשל עגבת?
ייתכן שהצריבה שהייתה לי לתקופה של יומיים-שלושה ולאחריה תקופה של חודש לפעמים לעיתים רחוקות כמו שתן ראשון,התאפקות,אוננות נבע מהקונדום ומהחומר שנערת הליווי מרחה על הקונדום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים על איבר המיןמרינה02/01/2014
שלום
בעלי בן 40 ומאוד ביישן ואינו מוכן ללכת לרופא
מזה כמה חודשים הופיעו אצלו על הפין סימנים שלא היו בעבר.
אנחנו מקיימים יחסי מין אנאלים ללא קנדום.
לטענתו זה לא כואב כלל אבל האם הסימנים הללו זה מחלת מין
מצורפת תמונה
תודה
מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים על איבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד02/01/2014לא מתאים למחלת מין. יכול להתאים למחלת עור ולכן יש לפנות לבדיקה אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקהמירב31/12/2013
שלום רב, נבדקתי בחשש לכלמידיה ותוצאות הבדיקה היו שליליות. יחד עם זאת ניתנה לי תשובה חיובית בנוגע לאוראופלסמה. אני אשמח לדעת אם יש קשר בין הדברים והאם האוראופלסמה מדבקת במגע מיני (מוגן) או מגע אוראלי (לא מוגן)
אני קצת מבולבלת כי הפרטנר שלי אמר שהוא יצא חיובי בבדיקת כלמידיה ואני לא אבל הבדיקה הראתה גם אוראופלסמה חיובית. אשמח לקצת סדר בדברים
ככה יצאו התוצאות:
CHLAMYDIA TRACH-PCR שלילי
NEISSERIA GONOR-PCR שלילי
M.HOMINIS-PCR שלילי
U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי
M.GENITALIUM-PCR שלילי
TRICHOMONAS VAG-PCR שלילי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקה - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/01/2014בדיקה חיובית לאוריאופלסמה לא מחייבת טיפול אנטיביוטי - החיידק הוא חלק מאוכלוסיית החיידקים התקינה.
רק אם יש צריבה או סימני של לויקוציטים בשתן, צריך לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)