מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשפניתעידו13/11/2013
היי,
אני יודע שכנראה אין לי ממש מה לדאוג אבל רק רציתי להיות בטוח.
הייתי אתמול במסיבה והייתה מישהי שהייתי איתה בשירותים היא עשתה לי ביד ואני לה (שום דבר מעבר) והיו גם כמה נשיקות ממש קצרות.
האם יש סיכון להדבקה במחלת מין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשפנית - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/11/2013הסבירות להדבקה בדרך שתיארת - אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שתן למחלות מיןעידן12/11/2013
היום תכננתי ללכת לבדיקת שתן בבוקר אך בסביבות 5 לפנות בוקר היה לי קרי לילה ובסוף לא הלכתי לבדיקת שתן חשבתי שאולי זה בעייתי אחרי פליטת זרע בטווח זמן קצר כמה שעות קטנות ובודדות לפני הבדיקה .... מחר אני יכול ללכת לבדיקה והתוצאות יהיו מהיימנות ? ובנוסף יש לי שאלה במידה ואני לוקח אבקת נורמלקס לריכוך צואה כבר כחצי שנה זה אמור להשפיע על תוצאות בדיקת השתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שתן למחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/11/2013שלום,
אתה יכול לבצע את הבדיקה מחר. הטיפול שאתה נוטל לא אמור להשפיע.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהרוי12/11/2013
בס"ד
היי
שלשום הרגשתי מין צריבה לא כואבת יותר דיגדוג באזור העליון של הפין ממש בפתח בחור .. זה מלווה אותי כל היום כבר יומיים בגלים פעם כן פעם לא
כמו תחושה שנכנס קצת סבון וזה צורב קצת לא משהו נוראי..
שתן תקין .. ודווקא במתן השתן אין צריבה בכלל
אני דו מיני יש לי יחסי מין גם עם נשים וגם עם גברים ..
נזהר תמיד
מין אוראלי לא היה לי בשבועיים האחרונים וגם לא חדרתי לאף אחד/אחת
לפני חודש היה לי חום וכאבי גרון עת שהותי באירופה ( כנראה דלקת לקחתי מוקסיפן ) ואחרי זה היו לי שלישולים אחרי שאכלתי . התופעה נגמרה לפני כשבועיים כבר אז אני לא יודע עם זה קשור
כמו כן מין פצע קטן ביד ימין למעלה שנראה כמו עקיצה ( ככה הרופא אמר ) אבל התגרה והתפשט לפצע יותר גדול אבל זה בשלבי החלמה לא יודע אם זה קשור לצריבה בשתן
בבדיקות שתן מאז שאני קטן תמיד נמצאות כדוריות אדומות עד 25 כנראה ממאמץ
ממה נובעת הצריבה .. אני מודאג כי אני אמור לסוע לארגנטינה עוד שבועיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/11/2013זה הזמן לפנות לרופא כדי להיבדק ולבצע בדיקות שתן למחלות מין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכוןעידן10/11/2013
הייתי היום אצל אורולוג הוא בדק אותי אמר שלא רואה משהו מיוחד באיבר המין (התלוננתי על צריבות שהיו לי תקופה של שבוע-שבועיים לפני כ 6 שבועות ועל אדמומיות) , הוא אמר שהוא בכל זאת מפנה אותי לבדיקות , למרות שלפי דעתו הכל בסדר .
הוא שלח אותי ל2 הבדיקות הללו :
mycoplasma/ureapl.p
STD(SEX TRA.DIS)PCR
1.שניהם בדיקות שתן נכון ?
2. אילו מחלות מין למעשה בודקות הבדיקות הללו ?
3. האם בבדיקות שתן להקפיד על השתן הראשון של הבוקר או שאפשר גם את השתן השני ?
4. על מנת שהכל ימצא תקין אני צריך תוצאה חיובית או שלילית בבדיקות שתן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/11/2013אילו הן בדיקות שתן למחלות מין - זיבה, קלמידיה, אוריאופלסמה, מיקופלסמה וטריכומונאס.
עדיף לבצע את הבדיקה עם שתן ראשון של הבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
עידן12/11/2013היום תכננתי ללכת לבדיקת שתן בבוקר אך בסביבות 5 לפנות בוקר היה לי קרי לילה ובסוף לא הלכתי לבדיקת שתן חשבתי שאולי זה בעייתי אחרי פליטת זרע בטווח זמן קצר כמה שעות קטנות ובודדות לפני הבדיקה .... מחר אני יכול ללכת לבדיקה והתוצאות יהיו מהיימנות ? ובנוסף יש לי שאלה במידה ואני לוקח אבקת נורמלקס לריכוך צואה כבר כחצי שנה זה אמור להשפיע על תוצאות בדיקת השתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהלחם07/11/2013
שלום, האם ניתן להדבק מאדם שהייתה לו בעבר הרחוק המחלה, כבר התגבר עלייה והחלים אך לטענתו סבל מתוצאותיה זמן רב מאוד (למעלה מ 10 שנים)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/11/2013בהנחה שהכוונה ל EBV או CMV - לא ניתן להדבק אם לאדם אין זיהום חריף, אלא רק תופעות לטווח הארוך.
ד״ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר לצורך החידוד
לחם07/11/2013בהנחה ובן אדם לא חווה את התסמינים של המחלה ברגע זה, אלא רק סבל מהתוצאות שלה, וכבר אין לו זיהום חריף, אז ניתן להתנשק עם הבן אדם הזה - עם הלשון - ללא חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר לצורך החידוד - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/11/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לחם07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת חלון של מחלות מין שאינן איידסדוד07/11/2013
שלום רב,
ידוע כי תקופת החלון לבדיקת האיידס היא 7 שבועות. אך מה לגבי מחלות אחרות כגון עגבת, זיבה, כלמידיה, הרפס והפטיטיס? מהי תקופת החלון של כל אחת? אני צריך לדעת אם ללכת לעשות את הבדיקות או לחכות...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת חלון של מחלות מין שאינן איידס - תגובה
ד``ר רונן הולנד07/11/2013זיבה וקלמידיה ניתן לזהות כבר שבוע אחרי ההדבקה ב PCR של השתן
עגבת - לאחר כחודשיים.
הרפס והפטיטיס- בדיקות דם לנוגדני IGM כבר שבוע לאחר ההדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דוד07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס הדבקהנחשון03/11/2013
שלום,
רציתי לשאול האם מגע של פצע קטן (קילוף של העור ליד הציפורן באורך 1-2 מ"מ) עם שריטה קטנה (טרייה) של חולה איידס יכולה לגרום להדבקה?
מה הסיכוי לכך?
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס הדבקה - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2013הדבקה באיידס מתרחשת כאשר יש מגע של נוזל מדבק (זרע, דם, הפרשות נרתיק) באיזור עשיר בכלי דם (רירית) או פצע פתוח.
בתיאור שלך אין מגע של נוזל מדבק בפצע פתוח ולכן אין חשש להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש שלא עוזב אותיעידן01/11/2013
הייתי אצל זונה לפני כשלושה שבועות..קיימנו יחסי מין עם קונדום ...לאחר כ 5 ימים החלו לי צריבות קטנות בשתן ואדמומיות בחור של איבר המין (לא יודע אם לקרוא לזה גם נפיחות..רואים אדמומיות כזאת ורדרדה ).
עשיתי בדיקת שתן כללית (לא של מחלות מין) ויצא תקין ..הצריבה עברה לי לאחר מספר ימים אך כשאוננתי כשבוע לאחר המקרה הרגשתי צריבה והאדמומיות עדיין קיימת .
1. מה הסיכוי שמדובר במחלת מין ? האדמומיות עדיין לא עוברת ואם אני יאונן עכשיו יש מצב שתהיה צריבה, התסמינים לפי מה שקראתי מעידים על מחלות מין למרות שהייתי עם קונדום ...
2. נזכרתי שלאחר יחסי המין נכנסתי למקלחת שם ובקשתי ממנה מגבת (לא ידוע לי אם היא הייתה משומשת אני מתאר לעצמי בטח) היא אמרה לי שהיא תביא הסתובבה אחורה והביאה איזה מגבת מקופלת ממדף כלשהו ...ונגבתי עם מגבת ... ייתכן שבניגוב איבר המין מהמגבת נדבקתי ?? יש לציין שהיו מספר לקוחות לפני ... וראיתי באיזה אתר מסויים עכשיו שכתוב על כלמידיה "ממספר מחקרים שנערכו, נמצא כי המחלה עלולה לעבור גם מגורמים משניים, כגון: שימוש במגבות של אנשים אחרים, שירותים מלוכלכים, מגע לא נקי וכדומה"
3. נגיד שהלקוחות שהיו לפני שטפו את איבר המין וניגבו עם המגבת הזאת ובאמצע הניגוב יצאו הפרשות קטנות .. ואני לאחר מכן נגבתי באותה מגבת אז ההפרשות שיצאו ללקוחות שלפני מתייבשות ומבטלות את הסיכוי להדבק עד שאני התנגבתי במגבת ? או שניתן להדבק מהם גם לא באותו רגע שאני מנגב ?
אני מפחד מאוד....מכל סוגי מחלות המין שלא נדע ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
עידן01/11/2013עברו 4 וחצי שבועות , עדיין קיימת אדומיות קטנה (נראה לי , לא שמתי לב אם האדמומיות הקטנה שיש לי הייתה) אך כשאני מאונן בשתן שלאחריו יש צריבה קלה ...
אשמח עם תתקבל תשובות על 3 השאלות ששאלתי למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2013כדי לשלול את החששות שלך, אני מציע שתיגש לרופא המשפחה ותבצע בדיקות למחלות מין.
כל תשובה אחרת שתקבל פה לא תהיה אחראית מבחינה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה , מחכה לתשובה
עידן03/11/2013אני אגש לאורולוג , אך יש לי שאלה ניתן להדבק ממגבת בצורה שרשמתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהא31/10/2013
שלום
לאחר שנתים של זוגיות בת זוגתי אובחנה בכלמידיה במהלך בדיקת שתן שביצעה, עקב צריבה שהיתה לה.
אינני יודע מתי נדבקה ויתכן שהיא נושאת את הזיהום כבר הרבה שנים (היא בת 30).
ככל הנראה שגם לי יש כי יש לי תקופה ארוכה צריבה קלה במתן שתן. כרגע שנינו התחלנו טיפול אנטיביוטי.
האם קיימת סכנה לפריון שלה או שלי? האם נוכל בעתיד להביא ילדים?
אני מאוד חושש שלא נוכל להיכנס להריון ולגבי הסכנות שבכך
האם יש דרך לבדוק את הפריון שלנו והאם כדאי לבדוק?
והאם קיימות סכנות נוספות או בדיקות שצריך לעשות או שאנחנו יכולים להיות רגועים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה בבקשה
א04/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/11/2013פגיעה בפריון האישה כתוצאה מזיהום בכלמידיה עלולה להופיע אם הזיהום מתפשט לרחם ולחצוצרות. לפי תיאורך לא היה זיהום כזה והסיכון לפגיעה בפוריות של בת זוגך - קטן. לגבי השפעה על פוריות הגבר - נושא זה אינו ברור דיו, ומדובר במצב לא שכיח שהסיבה לו אינה ברורה.
יש לזכור שאחוז מסוים מהאוכלוסיה סובל מבעיית פריון מסיבות שונות, רובן המכריע אינו כתוצאה ממחלה זיהומית. אין סיבה להכנס ללחץ כעת, ואין בדיקות שיכולות בוודאות לנבא בעיה ביכולת להרות. בדיקת זרע לא צפויה להיות מושפעת מזיהום בכלמידיה לאחר שטופלת.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה - שאלה נוספת
א05/11/2013תודה על תגובתך
שאלה קטנה : כיצד ניתן לדעת אם הזיהום התפשט לרחם ולחצוצרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה - שאלה נוספת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/11/2013לפי הסימפטומים - מדובר בזיהום שלרוב מלווה בחום וכאבי בטן, ודורש טיפול אנטיביוטי ממושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוש תוצאות בדיקות דם להרפסAl27/10/2013
שלום,
אפשר בבקשה עזרה בפענוח תוצאות הבדיקות, האם התוצאות מעידות על הרפס גניטלי? (יש לציין שבזמן הבדיקה היה לי הרפס על השפתיים).
HSV 1+2 lgG Ab Positive
HSV 1+2 lgM Ab Positive
HSV 2 lgG Ab Negative
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוש תוצאות בדיקות דם להרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/10/2013שלום רב,
היות ושתי הבדיקות הראשונות בדקו הרפס 1 ו-2 וידוע על הרפס שפתיים, ביחד קשה לדעת האם אכן יש הרפס גניטלי או לא. הבדיקה השניה להרפס 2 מעידה שלא היה לך בעבר אך לא שוללת הדבקה חדשה טריה. צריך לפרש את התוצאות בהתאם לסימפטומים. פנה עם התוצאות לרופא שלך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להרפס גנטליאלכס27/10/2013
שלום,
רופאת הנשים שלי נתנה לי הפניה לבצע בדיקות דם על מנת לגלות אם נדבקתי בהרפס.
כרגע אני מצוננת ויש לי דלקת בגרון
האם רצוי לבצע את בדיקות הדם בכל זאת או שזה יכול להשפיע על התוצאות?
תודה מראש על התשובה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להרפס גנטלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/10/2013שלום רב,
לא אמורה להיות השפעה על תוצאות הבדיקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש שלא עוזב אותיעידן27/10/2013
הייתי אצל זונה לפני כשלושה שבועות..קיימנו יחסי מין עם קונדום ...לאחר כ 5 ימים היה לי קרי לילה והחלו לי צריבות קטנות בשתן ואדמומיות בחור של איבר המין (לא יודע אם לקרוא לזה גם נפיחות אני לא חושב..רואים אדמומיות כזאת ורדרדה ).
עשיתי בדיקת שתן כללית (לא של מחלות מין) ויצא תקין ..הצריבה עברה לי לאחר מספר ימים אך כשאוננתי כשבוע לאחר המקרה הרגשתי צריבה והאדמומיות הורדרדה קיימת עד היום...לא יודע אם יש לי הפרשות ...לאחר שתן יש לי קצת אבל אני לא בטוח שזה לא היה לפני כי זה נראה לי טבעי אחרי שתן שישארו טיפות קטנות .
1. מה הסיכוי שמדובר במחלת מין ? האדמומיות עדיין לא עוברת ואם אני יאונן עכשיו יש מצב שתהיה צריבה, התסמינים לפי מה שקראתי מעידים על מחלות מין למרות שהייתי עם קונדום ...
2. נזכרתי שלאחר יחסי המין נכנסתי למקלחת שם ובקשתי ממנה מגבת (לא ידוע לי אם היא הייתה משומשת אני מתאר לעצמי בטח) היא אמרה לי שהיא תביא הסתובבה אחורה והביאה איזה מגבת מקופלת ממדף כלשהו ...ונגבתי עם מגבת ... ייתכן שבניגוב איבר המין מהמגבת נדבקתי ?? יש לציין שהיו מספר לקוחות לפני ... וראיתי באיזה אתר מסויים עכשיו שכתוב על כלמידיה "ממספר מחקרים שנערכו, נמצא כי המחלה עלולה לעבור גם מגורמים משניים, כגון: שימוש במגבות של אנשים אחרים, שירותים מלוכלכים, מגע לא נקי וכדומה"
3. נגיד שהלקוחות שהיו לפני שטפו את איבר המין וניגבו עם המגבת הזאת ובאמצע הניגוב יצאו הפרשות קטנות .. ואני לאחר מכן נגבתי באותה מגבת אז ההפרשות שיצאו ללקוחות שלפני מתייבשות ומבטלות את הסיכוי להדבק עד שאני התנגבתי במגבת ? או שניתן להדבק מהם גם לא באותו רגע שאני מנגב ?
4.מה לגבי ההפרשות הקטנות של כמה טיפות שיש לי לאחר שתן ? זה טבעי ? לא שמתי לב אם היו לי לפני...
אני מפחד מאוד....מכל סוגי מחלות המין שלא נדע ....
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה?
עידן29/10/2013מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שופכה?דן25/10/2013
מגע מיני מאד חלקי עם בחורה שכלל חיכוך ללא חדירה ומין אוראלי שהיא ביצעה בי.
שבוע וחצי לאחר מכן הרגשתי צריבה מהפין ומעט הפרשות צהובות . בדיקות שתן שנעשו לאחר (ללא שום טיפול בינתיים )מכן הראו שהכול שלילי ואין שום עדות למחלת מין למעט ליקווציטים בשתן
האם עדיין דלקת שופכה?
האם התוצאות משקרות? האם בדיקת STD בשתן אמינה אם כך?
אני מבולבל כי על פניו התסמינים שרובם חלפו היו עדות למחלת מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר למה אתה לא ענ הלשאלה שהפנתי???
דן29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת שופכה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/10/2013צריבה + הפרשות + לויקוציטים בשתן מראים בבירור שיש דלקת בשופכה.
צריך לקבל טיפול מלא לדלקת בשופכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית בפין לאחר קיום יחסי מיןעדן25/10/2013
שלפוחית בצבע לבן (קשה), מופיעה לאחר קיום יחסי מין (ולא בזקפה רגילה)
לא כואב, מה זה? מאד לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית בפין לאחר קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/10/2013צריך לעבור בדיקה של הממצא. יכול להיות שווריד שטחי שיש בתוכו קריש דם (פקקת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקקת בפיון
עדן26/10/2013האם במצב של פקקת (קריש דם) בפין יש סכנה בהמשך קיום יחסי מין, או סכנה בכלל?
ומה הטיפול? ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקקת בפיון - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/10/2013הפקקת היא שטחית ואין סכנה לזקפה ואין צורך בניתוח.
תזכור שזוהי עדיין לא האבחנה שלך, כי לא עברת בדיקה אצל רופא אלא רק לפי תמונה.
אתה צריך להיבדק ע"י רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצא לי מין בליטה מתחת לבטן נקודהיוסי24/10/2013
יצא לי בליטה קטנה מתחת לבטן התחתונה חום ורוד כזה
אני מעוניין לדעת בערך מה הדבר הזה תודה . בבקשה לענות לי מהר אני ממש לחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצא לי מין בליטה מתחת לבטן נקודה - תגובה
ד``ר רונן הולנד24/10/2013לא ניתן לאבחן לפי תיאור שכזה.
יש לפנות לבדיקה אצל רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)