פורום קונדילומה, פפילומה, קוניזציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות של בדיקת PCR
    לי
    18/07/2013

שלום רב,
    מבדיקות פרטיות שנעשו לי נמצאו התשובות כי יש חיידקי-
    UREAPLASMA URCALYTCUM וגם חיידק PARVUM, בנוסף חיידקי מעיים שנלקחו מתרבית נרתיק- COLI וגם KLEBSIELLA PNEUMONIAC
    בעקבות זאת ניתן לי טיפול של אנטיביוטיקה OFLODEX לעשרה ימים ולחזור אחריי שבועיים מהטיפול שוב על PCR ותרבית.
    שאלתי היא- הבנתי שזו אנטיביוטיקה לדלקות בדרכי השתן, האם מתאמה לאבחנות שלי?
    האם בקו"פח לא אוכל לקבל בדיקת PCR לאחר טיפול? חייבת באופן פרטי?
    תודה לך על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של בדיקת PCR

הוספת תגובה

• בבקשה אשמח לתגובה לגביי התוצאות

לי
    19/07/2013

אנא אל תפסחו .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות של בדיקת PCR - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    20/07/2013

שלום,
    לא ציינת מה היו הסימפטומים בגללן עשית את הבדיקות וקיבלת טיפול. חיידקי מעי קיימים לעתים קרובות בתרביות נרתיק ולרוב אין להם משמעות קלינית.
    אין כל בעיה לעשות תרביות שתן ונרתיק (לא חייבים PCR לחיידקים שציינת) בקופ"ח.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה לשאלתך

לי
    21/07/2013

הסימפטומים שהיו לי הם שריפה עזה בנרתיק, הפרשות עכורות- צמיגיות בצבע לבן וגם אפרפר..תחושה בלתי נסבלת. אז בתחילת התהליך הלכתי לגניקולוג שעשה לי תרבית ומצא קנדידה ולכן קבלתי טיפולים שונים ומשונים של כמה סבבים לפטריה. לאחר שנואשתי נגשתי לרפואה פרטית- רופא מחלות מין שעשה לי בדיקת PCR שתן ותרבית ומצא את חיידקי המעיים (הוא אמר שהכמות שנמצאת שם היא רבה ואולי עושה לי את הדלקת ) וגם בדק מחלות מין ביניהן חיידקי האורפלסמה שכתבתי ולכן קבלתי את הטיפול של האנטיסיוטיקה אופלודקס.
    מאחר והתקציב שלי לא עומד בביקורים נוספים אצל הרופטא כולל בדיקות שעולות אלפיי שקלים, שאלתי היא האם בקופ"ח יוכלו לתת לי מענה לבדיקות חוזרות. ותוך כמה זמן אני אוכל לצפות לשיפור בסימפטומים הבלתי נסבלים- האנטיביוטיקה היא ל 10 ימים.

תודה לך על ההתייחסות והסבלנות

הנואשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה לשאלתך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/07/2013

שלום רב,
    כמובן שתוכלי לקבל מענה גם בקופ״ח, תלוי ברופא אליו את מגיעה. חשוב שהטיפול יהיה באופן מושכל ולפי אבחנה משוערת.
    מרפאתי בבי״ח בילינסון עוסקת בדיוק בנושאים אלו, יש להגיע עם טופס 17 מקופח, אולם התורים אינם קרובים.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובעת תור למרפאתך

לי
    22/07/2013

רק שאלה לי- כרגע אני לוקחת את האנטיביוטיקה שנתנה לי ללא הקלה מזה 5 ימים, האם כדאי לי להפסיק? אולי זה לא הכיוון...חוששת שבסוף תחזור או תתגבר שוב הפטריה כי אני לוקחת אנטיביוטיקה אולי כשאני לא צריכה. הבנתי שחיידקי המעיים שנמצאו לי וחיידקי האורופלסמה הם לא סיבה לנטילת אנטיביוטיקה, אבל הרטפא שהלכתי אליו אמר שאם יש לי את הסימפטומים של השריפה אז עליי ליטול אותה.

עד שאגיע לתור במרפאה בבלינסון, ניתן לתת לי כיוון, האם אני בכיוון הנכון? האם ייתכן שלא יעבור לי לאחר נ5 ימי אנטיביוטיקה מתוך 10 שניתנו לי??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובעת תור למרפאתך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/07/2013

אני ממליצה לסיים את עשרת ימי הטיפול של האנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוחה באבחון רופא
    נועה
    17/07/2013

שלום רב, לפני שלוש שנים אצל בעלי התגלתה קנדילומה. כמובן שמיד הלכתי לרופאת נשים אשר בדקה אותי בבדיקה גניקולוגית רגילה לחלוטין רק הסתכלה זאת אומרת ואמרה "אין לך כלום!" , לשאלתי האם יכול להיות מצב שבו לא נדבקתי , היא אמרה שיכול להיות שלא. שזה כמו וירוס. (חשוב לי לציין שהיתי בהריון בזמנו ולכן היא לא עשתה פאפ אולי).. אחרי לידה היתי אצל רופאת נשים אחרת וסיםרתי לה את הסיטואציה היא גם כן הסכימה עם הרופאה אחרת ואמרה שיכול להיות שלא נדבקתי. בעלי בנתיים עבר טיפולים , וחשוב לי לציין , אני פעם בחצי שנה הולכת לבדיקת ביקורת אצל רופאת נשים. לפני חודש שוב פעם הופיעו אצלו נקודה אדומה, הוא הלך לרופא והרופא אמר שזה שוב חזר ( שזה עוד לא התפתח אבל חזר וזה עוד טרי ) . עכשיו לשאלתי , אין לי כלום מבחינת מראה , אבל קראתי באינטרנט שהן יכולות להיות סמויות , בפנים, ויבלות גם כן יכולות להפתח לסרטן, אולי יש לי כבר 3 שנים בפנים יבלות או יותר , ואני לא יודעת? והרופאים לא עשו כלום, וזה התקדם לסרטן כבר? האם יכול להיות שבאמת לא נדבקתי , אבל אז איך זה חזר? והאם כל רופא גניקולוג מוסמך לבצע בדיקות למחלות מין, ויש לו מכשירים נכונים ,ומה בעצם אני צריכה לעשות? אני הולכת עוד פעם לרופאה מחר, השאלה אם לדרוש מימנה לעשות משהו חוץ מבדיקת ביקורת רגילה?

לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה באבחון רופא

הוספת תגובה

• בבקשה אל תיתעלמו

נועה
    17/07/2013

אני כבר לא ידעת למה ולמי להאמין ואני כל כך בלחץ שאני לא יכולה לישון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים?

נועה
    18/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוחה באבחון רופא - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    18/07/2013

יש סיכוי שנדבקת בוירוס, אבל שאף פעם לא תפתחי יבלות או שינויים בצוואר הרחם.

רק אחוז קטן מאוד מהנשאים של וירוס ה- HPV מפתחים יבלות ואחוז קטן הרבה יותר מהנשאיות מפתחות שינויים בצוואר הרחם.

אתה צריכה ללכת לביקורת שיגרתית אצל הגניקולוגית, שתבדוק האם יש יבלות או לא ושתבצע לך משטח PAP.

אם שני הנ"ל תקינים, את יכולה להיות רגועה לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!!

נועה
    30/07/2013

תודה על התגובה, הלכתי לרופאה ויבלות היא לא מצאה, מה שכן עשה לי משטח ,ולפי מה שהבנתי מימנה לתוצאות לוקח 3-4 שבועות. עבר שבוע ואני כל כך בלחץ, אני לא יכולה לישון, לעבוד וכו... אני די סובלת מהיפוכונדריה. באינטרנט יש כל כך הרבה מידה מפחיד שאני לא יכולה אפילו להבין את כל המצב עד הסוף.
    1. מה הסיכויי הדבקות באופן כללי, זאת אומרת האם יש סיכוי שלא נדבקתי למרות שאני מקיימת יחסי מין עם בעלי כבר 6 שנים, אם לא נדבקתי , אז איך זה חזר לו אחרי 3 שנים שלא היה?.
    2. האם יבלות יכולות להיות רק בפנים? מוסתרות שלא רואים אותן בכלל? אולי בכלל אני זאת שהדבקתי אותו גם בפעם הראשונה וגם עכשיו? אבל אז למה במשך 3 שנים (אחרי שקיבל טיפול בפעם הראשונה) לא היה כלום ורק אחרי כל כך הרבה זמן חזר?.
    3.האם כל רופא נשים יכול לעשות בדיקת קולפוסקופיה וביופסיה, ולכל רופא נשים יש מיומנות ומכשיר כי הבנתי שזה שלב הבא במידה שיגלו משהו בפנים.. או שצריך רופא מיוחד במכון מיוחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!! - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    30/07/2013

נועה שלום,
    את ממש לא צריכה להיות בלחץ. הזן של HPV שגורם ליבלות אינו אותו זן שגורם לסרטן צוואר הרחם. כאמור, יתכן שנדבקת ואין לך יבלות כי הביטוי של היבלות משתנה מאדם לאדם. העובדה שאצל בעלך הופיעו יבלות אחר כמה שנים לא מעידה שהוא נדבק ממך - זה נורמלי ושכיח שקונדילומות נעלמות ומופיעות.
    לא כל רופא נשים מבצע קולפוסקופיה. זה מצריך מכשור מיוחד ולרוב אכן מבוצע במסגרת מרפאות ספציפיות של צוואר הרחם.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק או פטריה? סוג הבדיקה
    לי
    16/07/2013

שלום רב,
    מאחר ואני סובלת מפטריה בנרתיק- זו הייתה האבחנה בתרבית שנעשתה בקופ"ח לפני כחצי שנה, קבלתי טיפול לפטרית קנדידה אלבקינס גם דרך הפה ומספר סבבים של נרות מסוגים שונים ללא הועיל.
    עדיין סובלת מהפרשה נוזלתי מועטה ומצריבה/שריפה ללא ריח לרוב.
    שאלתי היא: קראתי איפושהוא שניתן לבדוק נוכחות של חיידק בנרתיק בבדיקת חומציות של הנרתיק, אם יוצא בסיסי זה מעיד על חיידק.
    האם זו בדיקה מספיק מהיימנה היכולה להעיד על מחלת מין או אם קיים חיידק? או שמא עליי לפנות לרפואה פרטית שתבדוק במעבדה אם יש לי מחלת מין בעקבות הסימפטומים שיש לי.
    מחפשת פתרונות ומאוד נואשת.
    תודה מראש על המענה.

הוספת תגובה

• חיידק או פטריה? סוג הבדיקה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    16/07/2013

שלום רב,
    אם קיבלת טיפולים רבים לפטרת נרתיקית שלא עזרו, עולה השאלה האם אכן יש לך פטרת נרתיקית - או אם יש לך בכלל בעיה זיהומית.
    עלייך לבצע שתי בדיקות - האחת היא תרבית ווגינלית רגילה, השניה היא בדיקה למחלות העוברות בדרכי המין (בשתן או בבדיקה נרתיקית). שתי הבדיקות זמינות בקופות החולים ונותנות תשובה באמינות גבוהה לגבי קיומו של זיהום ומהו הגורם לו. לפי התוצאה ניתן יהיה לטפל באופן יותר מושכל.
    בדיקת חומציות הנרתיק אכן יכולה לרמז על קיום של חיידק אולם זו בדיקת עזר ואינה נותנת תשובה חד משמעית, וכמובן שלא יכולה לזהות על איזה חיידק מדובר.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה תודה על תשובתך שאלה נוספת

לי
    17/07/2013

לצערי הרב כבר הלכתי לרפואה פרטית בעדה שלמתי כ 2000 ש"ח על מפגש עם מומחה ובדיקות מעבדה פרטיות לאיתור חיידק אם בכלל. כמובן שנלקח ממני גם תרבית נוספת ובדיקת שתן. לא ידעתי שבבדיקת שתן רגילה ניתן לבדוק המצאות כן או לא של חיידק.
    שאלה נוספת אם לפני כחצי שנה נראה כי יש לי פטרית קנדידה בבדיקת משטח בקופ"ח ונתנו לי כל הטיפולים בפה ונרות לפטריה, האם זה אומר שהמשטח לא היה נכון, או שהפטרייה אגרסיבית...יש לציין שאני גם בדיאטת קנדידה....

תודה לך על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יש פתרונות , לא הכל אבוד

שילה
    19/07/2013

קודם כל זה מצויין שאת בדיאטת קנדידה. זה אף פעם לא מזיק :) דבר שני, יש פתרונות פרוביוטים לקנדידה ולפטריות בנרתיק בפרט. הרפואה הקונבנציונלית לא 'מכירה' בקנדידה ולכן אין טיפול אנטיביוטי או משהו בסגנון. גם מרפאות פרטיות משתמשות בטיפולים פרוביוטים ותוספי תזונה שנמכרים בכל בית מרקחת מקומי. יש למשל את ביו פימייל של סופהרב שהוא מעולה לטיפול בקנדידה, פטריות בנרתיק ובעיות במע' העיכול. בנוסף גם תשתדלי להימנע משהייה במקומות עם עובש/ לאכול מאכלים שנגועים בעובש כי הבנתי שזה 'מחיה' את הפטריה.
    שבת שלום ורק בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה תודה על תשובתך שאלה נוספת - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    20/07/2013

מה שהיה לפני חצי שנה לא בהכרח קשור למה שיש לך עכשיו. אולי באמת היתה לך קנדידה אז, ואולי היא חזרה (יש נשים שסובלות מהישנויות תכופות של פטרת נרתיקית). חייבים תרבית כי גם לקנדידה סוגים שונים שמגיבים לטיפולים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה אדומה
    דורון
    15/07/2013

שלום רב, שמתי לב שהאיבר מיני בזיקפה על קצהו(בכיפה) ישנה נקודה אדומה קטנה. אין אזישהוא גרד או תסמין כזה או אחר שאני יכול לומר שמלווה אליה, אך אם זאת אני לא בטוח שהיא היתה שם לפני. במגע בנקודה היא איננה בולטת או משהו כזה, היא פשוט שם. האם זה נראה לך כמו תסמין של מחלת מין/עור כזו או אחרת. אשמח לתשובה בהקדם.
    תודה רבה, דורון.

לקביעת תור
    סגירה
    נקודה אדומה

הוספת תגובה

• נקודה אדומה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/07/2013

צריך להיבדק אצל רופא עור / אורולוג כדי לתת אבחנה נכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה מהירה...
    אמי
    14/07/2013

כיומיים לאחר מגע אוראלי לא מוגן הרגשתי צריבה במתן שתן +כאבים באשכים ובגב התחתון,טופלתי בזריקת אזיטרומצין+4כדורי אזניל שנלקחו ממש לאחר אוכל,תרבית שתן תקינה,הייתה הטבה בצריבה ובכאבים,אך לאחר כ-5-6 ימים הצריבה חזרה באופן משמעותי וכאבים קלים,האורולוג נתן לי המשך טיפול בדוקסלין 2 ביום הראשון ואחד כל יום במשך 9ימים נוספים(עדיין לא לקחתי)בבדיקת דם לאחר 6 ימים מהטיפול האנטיביוטי נמצא PSA 0.95 NG/ML
    4 NG/ML-TPHA NEGATIVE
    (תחת השפעת אנטיביוטיקה האם להתייחס לבדיקה ברצינות?!)
    בדיקת ה-PSA הייתה בגלל הגדלה קלה בערמונית
    הצריבה מטריפה אותי...
    מה עלי לעשות?ואיזה עוד בדיקות עלי לבצע וכמה זמן לאחר המגע כדי לכסות את כל האפשרויות? וכדי להיות רגוע!!
    קצת ארוך אבל בבקשה לענות לי על הכל ובדחיפות מירבית.
    רב תודות.

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תשובה מהירה...

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה מהירה... - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/07/2013

אני לא בטוח שהאבחנה הנכונה היא מחלת מין. הופעת כאבים חזקים כל כך יומיים לאחר המגע - זה לא אופייני.

מדוע בוצעו בדיקות PSA וסיפיליס ?

הדבר הנכון לעשות הוא לבצע בדיקת שתן כללית לבדוק האם יש כדוריות לבנות בשתן, לבצע PCR STD ואם הכאבים עדיין נמשכים בעוצמה חזקה, צריך גם לבצע סונר דרכי שתן, כי צריך לשלול סיבות אחרות לכאבים, למשל אבנים בדרכי השתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות נוספות

אמי
    17/07/2013

התחלתי לקחת את כדורי הדוקסילין (2 ביום הראשון וכל יום כדור)הצריבה פחתה אך עדיין קיימת.
    מזה כחמישה ימים הופיעו לי כתמים לבנים קטנים בכפות הידיים בנוסף לזה יש לי תחושת צריבה עיקצוץ וחום מרגיז בכפות היידים ובכפות הרגליים.האים קשור ומה המלצתך לעשות?
    מודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות נוספות - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    17/07/2013

אני חושב שתופעות כאלה מצריכות ביקור נוסף אצל הרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה או כלמידיה בלוע
    ירון
    14/07/2013

האם הטיפול בזיבה או כלמידיה בלוע זהה לטיפול הרגיל {במערכות השתן}?

לקביעת תור
    סגירה
    זיבה או כלמידיה בלוע

הוספת תגובה

• זיבה או כלמידיה בלוע - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/07/2013

כן. האנטיביוטיקה מגיעה גם ללוע.

אם מטפלים באזניל, צריך טיפול ממושך יותר מאשר המנה החד-פעמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זידובל ג'ל
    ניקה
    14/07/2013

שלום רב,

אני בת 34 ולפני כחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין לאחר תקופה מאוד ארוכה שלא ניהלתי כל מגע מיני.
    לפני כשבועיים החלו להופיע הפרשות קצף ירקרקות/צהובות המלווים בריחות לא נעימים ללא גרד.
    ניגשתי לרופאה שרשמה לי טיפול ב"זידובל וגינלי ג'ל" - חמישה ימים בשבוע וללא מגע מיני.
    השאלה שלי היא, במה בדיוק נדבקתי ? והאם לא מצריך טיפול גם אצל בן הזוג ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    זידובל ג'ל

הוספת תגובה

• זידובל ג'ל - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    20/07/2013

שלום,
    לא אוכל לדעת בוודאות במה נדבקת, ושאלה זו עלייך להפנות לרופאה שנתנה את האבחנה.
    אם מדובר בדלקת נרתיקית מסוג bacterial vaginosis, שיכולה להתאים הן לתיאור שלך והן לטיפול שקיבלת, אין צורך בטיפול בבן הזוג.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבונת בקצה הפין
    ניר
    12/07/2013

בימים האחרונים מרגיש צריבה בקצה הפין בעיקר שאני מגורה מינית.. עשיתי תרבית שתן , ושתן כללית , ושתן std pcr הכל תקין.... ממה יכולה לנבוע הבעיה? יכול להיות שיש חיידק בזרע וזה גורם לצריבונת? מה היית מציע לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    צריבונת בקצה הפין

הוספת תגובה

• צריבונת בקצה הפין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/07/2013

התיאור שלך כולל הבדיקות אינם תומכים במחלת מין.

כדאי להגביר את כמות השתיה כדי להגביר את כמות השתן.

אם הכאבים ממשיכים, יש לפנות לאורולוג כדי להמשיך בירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CHLAMYDIA
    ירון
    11/07/2013

שלום,לאחר סימנים של הפרשה מהפין וצריבה קלה נישלחתי לבדיקות למחלות מין,התקבלה תשובה חיובית ל CHLAMYDIA TRACH-PCR.
    קיבלתי זריקת Ceftriaxone 250mg,
    doxycycline 100mg למשך 10 ימים.
    יומיים שלושה לאחר הסימנים הקליניים נוסף לי כאב גרון קל ללא שיעול{כבר 7 ימים}
    האם יש קשר בין כאב הגרון לבין הדלקת?
    תוך כמה זמן משפיעה הטיפול?לאחר שלושה ימים של טיפול היתה לי הפרשה קטנה בבוקר!

בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    CHLAMYDIA

הוספת תגובה

• CHLAMYDIA - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/07/2013

יכול להיות קשר בין הדלקת לכאבי הגרון. הטיפול האנטיביוטי שקיבלת מכסה גם זיהום בגרון מקלמידיה.

התסמינים עלולים להימשך עוד שבוע אחרי הטיפול האנטיביוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום
    דן
    10/07/2013

שאלה - כבר נס' פעמים אחרי יחסי מין
    חום גבווה שלושים ותשע שש
    יש לציין שהחום מופיע למחרת בלבד

לקביעת תור
    סגירה
    חום

הוספת תגובה

• חום - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    10/07/2013

לא ניתן לתת ייעוץ לפי הפרטים שניתנו.
    יש לפנות לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נדבקתי?
    אני
    06/07/2013

לפני כמה חודשים התחילו אצלי התסמינים :
    צריבה במתן שתן , צריבה וכאבים בבטן תחתונה ובגב תחתון, הפרשות חומות, צהובות ולבנות מהנרתיק ופי הטבעת , גרד וצריבה בנרתיק ופי הטבעת ועוד.

בכול הזמן הזה נתנו לי הרבה הנטיביוטיקות נגד דלקות בשתן, דלקות בנרתיק ופיטריות וכלום לא עזר.

עד שעשיתי בדיקת תרבית והתוצאה הייתה שיש לי אוראופלסמה פרבום.

העיניין שיש לי חבר, והוא היחיד ביי שקיימתי איתו יחי מין, וגם אני היחידה שלו .

איך נידבקתי?

לקביעת תור
    סגירה
    איך נדבקתי?

הוספת תגובה

• איך נדבקתי? - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    08/07/2013

אוריאופלסמה בנשים היא לא תמיד מחלת מין.

לעיתים החידק הזה הוא חלק מאוכלוסיית החיידקים הרגילה שחיה בגוף ולכן יכול להיות שהוא נמצא אצלך בלי שנדבקת ביחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה ושריפה בפין
    ערן
    04/07/2013

הבדיקות יצאו תקינות האם יתכן שנדבקתי במחלת מין?

שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |

שתן-כללי

PH (U) | | (
    5 *
    6.5 )
    8
    |

Nitrit (U) | | NEGATIVE
    |

Ketone (U) | | NEGATIVE
    |

Glucose (U) | | NORMAL
    |

Urobilinogen (U) | | NORMAL
    |

Bilirubin (U) | | NEGATIVE
    |

Protein (U) | | NEGATIVE
    |

Leucocytes (U) | | NEGATIVE
    |

Erythrocytes (U) | | NEGATIVE
    |

בקטריולוגיה

Urine Culture (Diaslide) | | תרבית שלילית
    |

לקביעת תור
    סגירה
    צריבה ושריפה בפין

הוספת תגובה

• צריבה ושריפה בפין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    08/07/2013

לעיתים יש בדיקות שתן תקינות גם כאשר יש מחלת מין.

ההחלטה לגבי טיפול אנטיביוטי צריכה להתבסס על סיפור המחלה + בדיקה גופנית.

בדיקות המעבדה עוזרות אך לא קובעות את האבחנה והטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהומים חוזרים
    ליאת
    04/07/2013

שלום
    אני בת 29 עם חבר קבוע מזה שנה, לפני 3 חודשים סבלתי מכאבי גרון עם סימני תפליט לבנים באזור השקדים. פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי רפאפן מבלי תוצאת משטח גרון. לאחר יומיים של נטילת התרופה החלתי לחוש נימלולים בפלג גוף תחתון, וגרד בכפות הידיים. הפסקתי עם הרפאפן מייד . פניתי לרופא משפחה אחר והוא חשד למחלת הנשיקה,(יש לציין שנדבקתי ב-EBV בשירות הצבאי) הופנתי לבדיקות מעבדה שבהם הופיע CMV Igg חיובי ונאמר לי כי אין מה לעשות בנידון.
    לאחר שבוע וקצת, החל לי נפיחות בבלוטת הברטולין מלווה בהפרשות זיהומיות והופנתי לבדיקת PCR . תוצאות הבדיקה הראו כי יש לי M.huminis חיובי ו-U. Urealyticum חיובי . כטיפול ראשוני לפני התוצאות קיבלתי אוגמנטין 875 מ"ג לשבוע, שלא הועיל לאחר מכן , עם קבלת תוצאות הבדיקה קיבלתי רוליד 150 מ"ג לשבוע שגם לא הועיל. והטיפול האחרון שקיבלתי היה אופלודקס לשבוע. בסיום טיפול זה הופסקו ההפרשות. בבדיקת PCR נוספת שעשיתי, לאחר שבועיים מסיום הטיפול האחרון, שוב יצאו תוצאות חיוביות לגביי שני החיידקים שציינתי...
    איני יודעת עוד למי לפנות, אשמח לקבל את עזרתכם ועצתכם מה לעשות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זיהומים חוזרים

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה

עינת
    05/07/2013

לי היה סיפור של שנתיים של תסמינים שנחשדו כנספחים של מחלת הנשיקה
    ונדדי בן כמה רופאים שלא יכלו לעזור לי והלעיטו אותי בתרופות שלא תרמו כלום.
    מה שחיסל את התופעה הוא טיפול שצמחי שהוא בעניי היחיד בעולם
    נגד מחלת הנשיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהומים חוזרים - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    08/07/2013

לא ברור שהתסמינים שאת מציינת קשורים לחיידקים שצמחו.

בכל מקרה, האנטיביטיקות שקיבלת לא מכסות היטב את החיידקים הללו.

ממליץ לנסות טיפול באזיטרומיצין. אם התסמינים נמשכים, יש לבדוק מקורות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה רצינית
    אופר
    03/07/2013

אם את זה אתם רושמים באתר אז אתם צריכים לכבד את החולים הפונים אליכם ולתת מענה לכול אחד או אחת גם אם התשובה שלכם לא מדויקת או נכונה, אבל לפרסם את הפרטים שלכם אתם יכולים ובמה אתם מתמחים אבל לתת תשובות לכולם אתם לא נותנים .

אל תתביישו, פורום מחלות מין (STD) נועד לתת מענה לכל השאלות שלכם על מחלות מין: דרכי הדבקה במחלות מין, אבחון וטיפול במחלות מין, מניעת מחלות מין ועוד. כאן תוכלו לשאול ולהתייעץ לגבי הרפס, כלמידיה, איידס (HIV), עגבת, פפילומה (HPV), הפיטיטיס ועוד

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

• בעיה רצינית - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    08/07/2013

לא הבנתי בדיוק מה הבעיה.

בכל מקרה - העבודה של ד"ר סחר ושלי בפורום היא בהתנדבות והיא אינה מחליפה ביקור אצל רופא. היא נועדה לתת מידע כללי על מחלות מין.

הדרך היחידה לאיבחון וטיפול של מחלות מין היא ביקור אצל רופא, שיחה, בדיקה וטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמינות בדיקת hiv בקופת החולים
    רועי
    02/07/2013

שלום דוקטור,
    מה אמינותה של בדיקת איידס סטנדרטית שנעשתה ע"י
    בדיקת דם מקופת החולים (כללית) בדיקת הדם נערכה בבלינסון.
    נבדקתי כ-4 חודשים (3 חודשים ו-3 שבועות ליתר דיוק) לאחר המגע המיני האחרון.
    התשובה יצאה Negative. האם אני יכול להיות רגוע ב-100% האחוזים. זה חשוב לי מאוד.
    תודה.

הוספת תגובה

• אמינות בדיקת hiv בקופת החולים - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/07/2013

רועי שלום,
    בדיקת HIV בקופ"ח כמוה כבדיקת HIV בכל מעבדה שהיא. האמינות גבוהה, אף פעם אין 100%. אם אתה חושש, אתה יכול לחזור על הבדיקה ליתר בטחון (מיד אן כעבור כמה חודשים, תלוי אם מדובר בבדיקה בעקבות מקרה מסויים או כבדיקת סקר שאתה מתכנן לעשות כל כמה זמן).
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה