מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסבהיסטריה!!!!10/08/2013
שלום רב,
יצא לי לפני כמה ימים הרפס בשפתיים.
אני פוחדת שאולי בשירותים נגעתי בטעות באיבר המין שלי, אם נוגעים בפצע ואחר כך נוגעים באיבר המין האם הנגיף יעבור לאיבר המין - כלומר יהיה לי הרפס גניטלי?
שאלה נוספת...
בן זוגי ביצע בי מין אוראלי אך לא התנשקנו כלל האם אפשר להעביר אצ הנגיף מהשפתיים לאיבר המין?
אם יש נגע בין בני הזוג אך בלי להתנשק האם בכל זאת אפשר לקבל ברפס גניטלי כתוצאה מהדבקרה בהרפס בשפתיים?
תודה רבה רבה !
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/08/2013שלום,
הסבירות שאת תדביקי את עצמך בנגיעה בין השפתיים לאיבר המין היא אפסית.
כאשר יש פצעים של הרפס (שלפוחיות כואבות עם נוזל) בפה או באיברי המין, צריך להימנע מיחסי מין ומנשיקות, לחכות שבועיים ואז לחזור להתנהג כרגיל. נדיר שתהיה הדבקה בהרפס בזמן או באיבר שאין בו שלפוחיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכלמידיה ואוראופלסמה פארבוםעינב09/08/2013
לאחר בדיקת שתן pcr, נמצא שיש לי כלמידיה ואוראופלסמה פארבום. קיבלתי מהרופא רוליד 150 מ'ג לעשרה ימים. רציתי לדעת האם קיבלתי את הטיפול הנכון? (יש לציין כי אני בתחילת הטיפול ולא היו לי תסמינים לפני כן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכלמידיה ואוראופלסמה פארבום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/08/2013שלום רב,
הטיפול בכלמידיה הוא באזניל או זיטו (אותה משפחה של רוליד אולם לא אותה תרופה) 1 גר׳ חד פעמי, או בדוקסילין 100 מ״ג פעמיים ביום לשבוע.
אמנם רוליד שייך למשפחת תרופות שמטפלת בכלמידיה אך איני מכירה פרוטוקול טיפול ספציפי לו.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס או משהו אחר ?יעל07/08/2013
שלום.
בת 39, אני במהלך ווסת בימים אלו ואף בטיפולי פוריות (הורמונים לפני הפרייה).
מאתמול בבוקר הרגשתי כאב חד בזמן הניגוב, בדקתי את איזור הפות עם מראה וראיתי שבחלק החיצוני של השפתיים הקטנות יש גולה בקוטר 6 מ"מ,
במהלך הערב, שוב בשרותים הגולה כאבה.
היום לאורך היום הגולה התחילה להיפתח ולדמם ואולי גם להפריש מוגלה, ולכאוב לי במהלך הישיבה, ובעיקר בזמן הניגוב בשרותים, האיזור של איבר המין לא יבש עדיין לגמרי, למרות שהווסת בשלבי סיום.
מעולם לא היה לי דבר כזה, בשלושה חודשים האחרונים עקב סיום שימוש באנטיביוטיקה, האיזור של השפתיים החיצוניות כל הזמן מגרד לי, לקחתי לפני חודשיים כדור נגד פטרייה, אבל לא נראה לי שהגרד זוהי פטרייה, מאחר ואין כלל הפרשות מהנרתיק.
תור לרופא רק ביום ששי, אבל אני לחוצה ולא מבינה אם זה סתם מורסה מוגלתית בגלל שייתכן שגירדתי לא עם ידיים סטריליות, או משהו אחר ?
(לא יודעת אם להמשיך עם ההורמונים עכשיו).
אשמח לחוות דעת.
תודה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס או משהו אחר ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/08/2013יעל שלום,
לא נשמע שמדובר בהרפס וסביר להניח שאין קשר לטיפול ההורמונלי. לאבחנה מדוייקת והמלצה על טיפול יש להמתין לתור אצל רופא הנשים. בינתיים הקפידי על היגיינה בסיסית והשתדלי לא לגרד באיזור. אם יש החמרה, התנפחות משמעותית או החמרה בכאב כדאי לפנות למוקד נשים.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרסינג ללא כפפותיובלי04/08/2013
שלום,
הלכתי אתמול לעשות פרסינג במקום שחשבתי שהוא מקצועי, אבל כנראה שהוא לא היה.
הכלים היו חדשים (ראיתי אותו מוציא מחט מהקופסה ומחטא את הפרסינג עצמו), אלא שכנראה שהבחור היה די חדש בעניין. בשלב מסוים הוא לא הצליח להכניס את העגיל ולכן הוא הוריד את הכפפות, הוציא את המחט והכניס את העגיל וסגר.
לא נראה לי שהיה לו פצע מדמם ביד, אבל מי יודע. כמובן שהוא נגע בפצע פתוח ומדמם שלי...
עכשיו אני בחרדה. כמה צריך לחשוש?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסינג ללא כפפות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/08/2013מגע באצבע בלבד ללא מגע של נוזלי גוף לא מעביר מחלות. הסבירות להדבקה באיידס בדרך שציינת נשמעת אפסית. אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יובלי06/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס?דנה02/08/2013
שלום, אני בת 28.לאחר המחזור החודשי היו לי גירודים והיום הבחנתי בשלפוחית בשפה (הפנימית). מאחר שהיום זה יום שישי אין לי אפשרות לגשת לרופא ואני טסה בימים הקרובים לחו"ל... האם מדובר בהרפס? האם כדאי לקנות תרופה ללא מרשם או שיש סיכוי שזה יחלוף מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/08/2013דנה שלום,
צר לי אולם לא ניתן לתת אבחנה או להמליץ על טיפול במסגרת הפורום. ישנם שירותי רפואה גם בסופי שבוע, כגון מוקדים לרפואה דחופה או מיון, וניתן לפנת אליהם לבדיקה וקבלת המלצה על טיפול.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלימדיהצפונית30/07/2013
לבן שלי החייל גילו כלימדיה הוא קיבל 4 כדורי אנטיביוטיקה בבת אחת ובנוסף זריקה להפטטיס b מה הקשר ? אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלימדיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/07/2013טיפול בקלמידיה הוא אכן 4 כדורי אזניל / זטו 250 מ"ג בבת אחת.
לא ברור מדוע הפטיטיס B. יכול להיות שזה היה רוצפין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPV עובר במגע יד?אלי30/07/2013
היי,
לפני כשנה גיליתי יבלת באיבר המין. הלכתי לרופא, זה לא אמר מה יש לי ושם מי חמצן קפואים לשרוף אותו. זה עבר לי כבר לפני שנה. לפני זמן קצר חברתי נגעה באיבר המין, קלות, בחלק העליון, אפילו לא איפה שהיה הפצע.
לא היה בנינו מגע מיני מלא בכלל.
ייתכן והיא נגעה בעצמה אח"כ.
היא חוששת שיש לה HPV עכשיו.
האם יש סיכוי שהיא נדבקה?
אני יודע שאין ממה להידבק אבל היא פאנטית בנוגע לבריאות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV עובר במגע יד? - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/07/2013אין לי תשובה חד משמעית לצערי. נגיף ה HPV יכול להיות על העור גם כאשר אין יבלת. הוא הרבה פחות מדבק כאשר אין יבלת וסיכויי ההדבקה דרך מגע ביד הם קטנים מאוד לעומת סיכויי ההדבקה במגע מיני ישיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הדבקותהילה30/07/2013
שלום
אתמול קיימתי יחסי מין עם גבר שאמר שנבדק. אולם אחכ התברר כי נבדק רק עבור איידס. מתי הכי מוקדם אוכל להבדק על הדבקות במחלות מין אחרות? על אילו מחלות מין כדאי לגבר להבדק עכשיו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן הדבקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/07/2013למה להיבדק בעצם ? ממה את חוששת ?
אם הוא נבדק ונמצא שלילי לאיידס ולך לא יופיעו סימפטומים של צריבה או פצעים, אין צורך להיבדק.
אין הגיון לרוץ ולבצע בדיקות למחלות מין אחרי כל מגע מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכים "לחטוף" מחלת מין, לא איידסעמיר27/07/2013
שאלה: במידה ואדם שיש לו מחלת מין כלשהי מבצע בי מין אוראלי (ללא קונדום כמובן), האם אני יכול להדבק במחלת מין כלשהי אם יש לו אותה? אם אני מבצע בו מין אוראלי (ללא קונדום, שוב) ויש לו מחלת מין כלשהי, אני יכול להדבק בצורה זו? אם אני משפשף את איבר מיני באיבר מינו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכים "לחטוף" מחלת מין, לא איידס - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/07/2013כן.
מחלות כמו דלקת שופכה בגלל קלמידיה, זיבה או מחלות אחרות כמו סיפיליס (עגבת), קונדילומה והרפס יכולות לעבור במין אוראלי ללא קונדום או בחיכוך של איברי המין אחד בשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. בנוגע למין אוראלי
עמיר29/07/2013האם המחלות יכולות לעבור הן לצד הנותן והן למקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. בנוגע למין אוראלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/07/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסמורן27/07/2013
שלום,
אני בת 28. ביצעתי בדיקת דם מחשש להרפס גינטאלי לאחר מין אוראלי שביצעו בי. הרופא שלח אותי לבדיקה herpes simplax-vab
תוצאת הבדיקה היתה : herpes hsv2 IgG - negative
מה התוצאה אומרת? שלא נדבקתי בהרפס? האם התוצאה מכוונת גם להרפס מסוג 1 וגם להרפס מסוג 2?
אני שואלת כי החשש שלי היה שנדבקתי בהרפס מסוג 1 עקב מין אוראלי.
האם הבדיקה מכסה את 2 הסוגים? במידה וכן,כיצד זה ייתכן? במשך שנתיים, מדי חורף יש לי הרפס שיוצא בשפתיים למעלה..
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/07/2013התוצאה מעידה שלא נדבקת בהרפס מסוג 2. הבדיקה לא היתה מיועדת להרפס מסוג 1 , אולם אם היתה בודקת הרפס 1 התוצאה היתה חיובית בכל מקרה, אם לדברייך יש לך הרפס שפתיים חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
מורן27/07/2013תודה על המענה.
רק לשם ההבהרה,
במידה ובעלי ביצע בי מין אוראלי ואחרי כמה שעות יצא לו על השפה העליונה פצע של הרפס, נניח וחלילה נדבקתי, הרי ההדבקה בוצעה ע״י הרפס סוג 1 של השפתיים.
כיצד זה יבוא לידי ביטוי בבדיקות הדם?
האם יופיע כהרפס 1 או הרפס 2 (הרי אזור ההדבקה הוא וגינאלי אך ההדבקה היא כתוצאה מהרפס 1)
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/07/2013הדבקה בכל וירוס דורשת תקופת דגירה, לרוב של שבועות אחדים - כך שהופעת פצע כמה שעות אחרי קיום יחסים לא קשורה לכך.
הבדיקה מראה את סוג הוירוס ולא את מיקום ההדבקה בגוף. הרפס 1 שגורם למחלה באיברי המין עדיין יופיע בבדיקות בהרפס 1. כאמור - לך כבר יש הרפס 1 לפי דברייך כך שאינך צריכה להיות מוטרדת מהדבקה.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה.....
מורן28/07/2013אני יודעת שנדרשת תקופת דגירה.
קיום המגע המיני החשוד התבצע לפני כחודשיים.
בעלי סובל כל תקופה מהרפס השפתיים (סוג 1) וגם אני כך.
בשורה התחתונה, אני חוששת שהוא הדביק אותי בהרפס וגינאלי לאחר המין האוראלי (הפצע התבשל לו בשפתיים כבר לפני כן ואני יודעת שזה עדיין מדבק למרות שלא התפרץ החוצה).
אז תוצאת בדיקת הדם שקיבלתי hsv2 IgG - negative אם כך אינה רלוונטית,
האם אני צודקת?
כי אם נדבקתי זה יופיע תחת הרפס סוג 1 ולא 2 ? ומאחר ויש לי הרפס סוג 1 בשפתיים כבר , התוצאה החיובית לא תיתן לי אינדיקציה האם באמת נדבקתי בהרפס וגינאלי.
ד״ר , האם לפי המקרה שתיארתי את חושבת שנדבקתי?
( עברו כבר חודשיים ואין סימנים כרגע)
תודה על ההתייחסות וסליחה על ריבוי השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה..... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/07/2013אם עברו חודשיים ואין סימפטומים באיבר המין - לא נדבקת. אם יש לך הרפס מסוג 1 יש לך גם נוגדנים לו כך שהדבקה חדשה באותו סוג של הרפס אינה סבירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץ מאד!!!!!!דעמית23/07/2013
קיימתי מין אוראלי עם נשא hiv. לא ההיתה חדירה!!!! לא מצצתי לו!!!!!האם יש סיכוי שנידבקתי? לא הבחנתי בשום טיפת דם. האם אניניכול עכשיו לקייםניחסי מין עם אשתי בביטחה? בבקשה תרגיעו אותי אני בפאניקה נוראית!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ מאד!!!!!!ד - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/07/2013אם הוא ביצע בך מין אוראלי (מצץ לך) ולא היה שום דבר אחר, אזי אין לך סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה23/07/2013
שלום,
אבקש לדעת מה האינדיקציה של רופא לדעת אם מדובר במחלת מין?
אני סבלתי מפטריה במשך מספר שבועות, ולשמחתי הצלחתי להפטר ממנה סוף סוף (בהתאם לבדיקת רופא).
העניין הוא שיש לי כאבים בבטן התחתונה ובגב התחתון - בבדיקות שתן נמצאה דלקת בדרכי השתן וכרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה.
כאשר חזרתי לרופא הנשים, בטענה שיכול להיות שהכאבים נובעים מאזור הרחם, הוא בדק ואמר שהכל נקי, וגם שאין פטריה כלל. רציתי להיות בטוחה וביקשתי משטח, והוא טען שאין צורך בכך משום שאין כל סימן למשהו מחשיד מהאזור.
השאלה שלי, האם יכול להיות שמסתתרת לה איזו מחלת מין מסוימת והרופא לא יכול להיות מודע לה אלא רק על ידי משטח? האם ניתן לראות סימנים מחשידים רק מבדיקה וגילית שגרתית שמצביעים על סיכוי על מחלת מין כלשהי?
אודה לתגובתך בנושא,
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/07/2013ההחלטה על מחלת מין (כמו כל אבחנה אחרת ברפואה) מתבססת על סיפור המקרה (האם היתה חשיפה למחלות מין, מהם הסימפוטמים), בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה.
לפעמים האבחנה היא ברורה ולעיתים יש מספר אבחנות אפשריות ואז נותנים טיפולים ובודקים מה התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותרותי21/07/2013
שלום רב,
יש לי שתי שאלות והן:-
הייתי לפני 8 ימים במגע מיני חד פעמי ולא מוגן עם גבר, שתוצאות בדיקת השתן שלו חיוביות ל-
u.ureal/parvum-pcr
m.hominis-pcr
מה פרוש והאם אני צריכה להיום מודאגת?
התוצאות לבדיקה הבאה שלו עדיין לא מוכנה. איך להתייחס אליה אם תהיה חיובית?
m.genitalium-pcr
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/07/2013לפרטנר שלך יש תשובות חיוביות לשני חיידקים בשתן.
זה לא בהכרח אומר שנדבקת ממנו. מציע לך לחכות שבועים מהמגע החשוד ואז לבצע בדיקת שתן כללית + PCR STD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת STD כלליתעמיר21/07/2013
שלום. הייתי מעוניין לעשות בדיקת STD. האם ניתן לעשות זאת דרך קופת חולים? אם לא- היכן כן ניתן?
תוך כמה זמן מקבלים תשובות? האם בדיקה זו כוללת גם בדיקה של פפילומה? (אם לא- האם ניתן לעשות בדיקה של פפילומה דרך קופ"ח גם כן? ואם לא- היכן ניתן?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת STD כללית - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/07/2013בדיקות ל STD אפשר בהחלט לבצע דרך קופות החולים, התשובות הן לאחר כשבועיים.
יש גם מרפאות פרטיות שאצלן התשובות מהירות יותר.
למה אתה מתכוון בבדיקה לפפילומה ? אין בדיקות מעבדה המאבחנות או שוללות פפילומה אצל גברים. יש בדיקה גופנית שבאה לראות האם יש יבלות הדורשות טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עמיר21/07/2013האם בדיקות מהירות יותר , שהן כאמור לא דרך קופ"ח, יעלו לי יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/07/2013ביקור במרפאה פרטית הוא תמיד יקר יותר מאשר ביקור בקופת חולים. התשובות מהירות יותר.
אם יש לך ביטוח מושלם, אתה זכאי להחזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו מרפאות פרטיות מומלצות?
עמיר21/07/2013מה סדר הגודל של המחיר במרפאה פרטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאתך
עמיר21/07/2013במידה ויש לי ביטוח של מאוחדת גם זהב, גם שיא וגם עדיף אני מקבל על כך החזר מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותרותי19/07/2013
שלום רב,
יש לי שתי שאלות והן:-
הייתי לפני 5 ימים במגע מיני חד פעמי ולא מוגן עם גבר עם תוצאות בדיקת שתן חיוביות ל-
u.ureal/parvum-pcr
m.hominis-pcr
מה פרוש והאם אני צריכה להיום מודאגת?
התוצאות לבדיקה הבאה עדיין לא מוכנות. איך להתייחס אליהן?
m.genitalium-pcr
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/07/2013החיידקים שהיו חיוביים אצלך לרוב לא גורמים לסימפטומים או למחלה קלינית ואין סיבה לטפל בהם במקרה כזה. אין כמובן כל דרך להתייחס בדיקה שעדיין לא קיבלת עליה תוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)