מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדר רונן הולנדאנונימי10/11/2012
שבועיים וחצי אחרי המקרה של קבלת מין אוראלי עשיתי בדיקת קומבו ( 18 יום ) האם בדיקה זו אמינה?
הבדיקה יצאה שלילית!!!
כאמור - אחרי הסיכוי הכמעט אפסי להדבק בקבלת מין אוראלי ובדיקת קומבו שיוצאת שלילית אחרי 18 יום אני יכול להיות רגוע?? כמו כן אני חייב לציין כי שבוע אחרי המקרה לקחתי את אותו בחור לוועד למלחמה באיידס כדי שיעשה בדיקה מהירה+קומבו - שני הבדיקות שלו יצאו שליליות. אני יכול להיות רגוע לדעתך????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר רונן הולנד - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/11/2012כאשר מבצעים בך (יורדים לך) מין אוראלי, הסיכוי להדבקה האיידס הוא אפסי.
הסיכוי האפסי + בדיקות הדם שאתה והפרטנר ביצעתם יכולים להרגיע אותך לגמרי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהמנשה08/11/2012
שלום
לאחר קיום יחסי מין עם מישהי מיזדמנת כיומיים לאחר מיכן הופיע על איבר מיני ממש בחור השתנה פצע שבהתחלה היה צורב לפעמים אך לא כואב או מפריש ..
לאחר חודשיים וחצי ביצעתי מספר בדיקות למחלות מין : זיבה כלמידיה עגבת איידס צהבת..
כול הבדיקות יצאו תקינות (כלומר שלילי)
חשוב לציין שקבעתי תור לרופא עור (אך התור רק בעוד חודש )
הנגע כבר עוד מאט ארבעה חודשים על איבר מיני ולא עבר האם זה מעיד על משהו ?
בבקשה אפשר השערה ממך? מה לדעתך הנגע הזה ומדוע הוא לא מתרפא ?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר רונן הולנד10/11/2012צריך באמת לפנות לאורולוג או לרופא עור כדי לאבחן את הממצא
הממצא יכול להתאים למחלת מין למשל קונדילומה, או שהוא אינו קשור למחלת מין - למשל בלוטות חלב שנסתמה או פסואירזיס של הפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמדיה בעיניים ומשך טיפול בדוקסיליןרוני08/11/2012
שלום
מיד עם תחילת טיפול בדוקסילין בכלמידיה שתסמינה היחיד היה כאב באשכים, התחילה להופיע אצלי צריבה קלה בעיניים או מין גירוי על יד העפעפים וקצת תחושה של דמעות בעיניים, במשך כל הזמן. הסמפטומים בעיניים לא היו קיימים קודם לתחילת לקיחת האנטיביוטיקה. הצריבה מתחזקת אגב לאחר מקלחת ארוכה במיים חמים.
סיימתי כרגע לקיחת דוקסילין פעמים ביום במשך 14 ימים. הכאב באשכים עבר, אבל תחושת הדמעות והגירוי בעיניים - לא השתנו מאז שהתחילו.
האם קיים טיפול ישיר בעיניים שיותר עוזר (כגון טיפות עיניים שמכילות דוקסילין)? או טיפול אחר, או שיש להמשיך לקחת כדורי דוקסילין עד שהצריבה בעיניים עוברת לחלוטין?
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמדיה בעיניים ומשך טיפול בדוקסילין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/11/2012לא בטוח שמה שיש לך בעיניים זה בהכרח זיהום בכלמידיה. כדאי לפנות לבדיקת רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3שאלותמנשה07/11/2012
האם בדיקת קומבו לאיידס 80 יום לאחר החשד להדבקה יראה לי תשובות אמינות או עליי לחזור על הבדיקה ?
כמה זמן לאחר החשד להדבקה בעגבת ניתן להיבדק ?
כמה זמן לאחר החשד להדבקה בצהבת ניתן להיבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3שאלות - תגובה
ד``ר רונן הולנד07/11/2012אם עברו 80 יום מהמגע החשוד אפשר לבצע בדיקת נוגדנים (אין צורך בקומבו) והיא תהיה ברמת אמינות מצויינת.
לבדיקת עגבת יש להמתין חודשיים מהמגע החשוד.
לצהבת אפשר להיבדק כבר שבוע אחרי המגע כי נוגדנים מסוג IgM מתפתחים מהר מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי07/11/2012
היי כבר כמה ימים יש לי כאבי בטן תחתונה וצד שמאל. כאבי היו כמו כאבי מחזור ויד לי גם בצד שמאל כאבים השתן שורף היה פעם אחת שהוא היה אדמדם ושרוף לי. בפי הטבעת מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/11/2012יכול להיות שיש לך זיהום בדרכי השתן. פני לבדיקת רופא, כדאי לבצע תרבית שתן.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון וירוס הפפילומהתמרה06/11/2012
התחלתי את תהליך החיסון נגד סרטן צוואר הרחם
האם עליי לחכות עד להשלמת תהליך החיסון (חצי שנה) ואז להתחיל לקיים יחסי מין או שניתן להתחיל מעכשיו ? (אחרי חיסון ראשון)
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/11/2012תמרה שלום,
אידאלית רצוי להשלים את סדרת החיסונים כדי לקבל אפקט מלא של החיסון.
אם גם בן זוגך לא קיים יחסים קודם לכן, הסיכון להדבקה בוירוס אפסי ואין מניעה להתחיל לקיים יחסים לפני השלמת החיסונים - אולם אין זאת אומרת שאין צורך לבצעם.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדן06/11/2012
גבר ביצע בי מין אוראלי מלפני שבועיים וחצי.
שבועיים וחצי אחרי המקרה התחילו להופיע לי כאבי פרקים , שרירים , שיעול והזעות בלילה.
האם תסמינים אלו קשורים איכשהו לאיידס?
רבים שדיברתי איתם טענו כי לא ניתן להידבק באיידס מקבלת מין אוראלי.
האם זה נכון??
נ.ב - בעקבות צריבה בשתן קיבלתי 4 כדורים של זטו שלקחתי בנטילה אחת .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/11/2012שלום,
לא ציינת אם הנך גבר או אישה.
התסמינים אינם ספציפים ויכולים גם לנבוע משפעת פשוטה.
יש אפשרות תיאורטית להדבק באיידס גם ממין אוראלי אולם הסבירות נמוכה ביותר היות וברוק כמעט ואין נגיפים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
דן06/11/2012קודם כל תודה על התגובה המהירה.
דבר שני , שכחתי לציין אני בחור. אם אני מקבל מין אוראלי גם יש חשש להידבקות בHIV? כי דיברתי עם רבים והם טענו כי הסיכוי קיים רק אצל "המוצץ" ולא אצל הנמצץ.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק לגמרי
אייל07/11/2012מי שמבצע את האקט הוא חשוף לסכנה, סיכוי שלך הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תגובה מהד"ר?
דן07/11/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תגובה מהד"ר? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/11/2012אכן תשובתי התייחסה לצד המקבל. מי שמבצע מין אוראלי באחר חשוף יותר להדבקה באיידס בשל המגע עם נוזל הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
דן07/11/2012איך יכול לקרות הידבקות אם רוק הוא לא נוזל מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/11/2012כאמור הסיכון להדבקה נמוך מאד אך לא ניתן לומר בהכללה שזה בלתי אפשרי. יכול להיות מצב של כמות קטנה של דם שמעורבת ברוק מפצע בחלל הפה, למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...שאלה אחרונה
דן08/11/2012שבועיים וחצי אחרי המקרה עשיתי בדיקת קומבו ( 18 יום ) האם בדיקה זו אמינה?
הבדיקה יצאה שלילית!!!
כאמור - אחרי הסיכוי הכמעט אפסי להדבק בקבלת מין אוראלי ובדיקת קומבו שיוצאת שלילית אחרי 18 יום אני יכול להיות רגוע?? כמו כן אני חייב לציין כי שבוע אחרי המקרה לקחתי את אותו בחור לוועד למלחמה באיידס כדי שיעשה בדיקה מהירה+קומבו - שני הבדיקות שלו יצאו שליליות. אני יכול להיות רגוע לדעתך????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...שאלה אחרונה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/11/2012כן אתה יכול להיות רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 נגעים בלחי הפהמנשה05/11/2012
שלום
כבר חודשיים יש אצלי בפה 2 פצעים לא כואבים שעדיין לא התרפאו
לפני שבוע ההיתי אצל רופא העור בקשר לנגע שיש לי על הפין והוא אמר שהנגע של הפין כנראה קונדילומה
שאלתי היא כזאת : הריי לעולם לא נתתי מין אוראלי לבחורה או משהו כזה עם הפה ..
האם הפצעים שיש לי בפה הן גם קונדילומה ?? חשוב לציין שאני סטרייט לחלוטין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 נגעים בלחי הפה - תגובה
ד``ר רונן הולנד05/11/2012לכיבים / פצעים בפה יש גורמים רבים, קונדילומה היא סיבה נדירה יחסית.
ממליץ לך לפנות לרופא פה ולסת לבירור הממצאים בפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוללירי05/11/2012
אובחנתי שיש לי מיקופלסמה וארולפלסמה. קיבלתי אופלודקס למשך 7 ימים.
לאחר חודשיים יש לי כאבים במפשעה "(מעין דקירות) ובלוטות לימפה מוגדלות.
האם ייתכן שהטיפול לא התאים ועדיין יש לי את החיידקים?
שאלה נוספת תוך כמה זמן נתנות תשובות ל= SDT PCR דרך קופות החולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/11/2012מוריה שלום,
התיאור שנתת לא אופייני לחיידקים אלו שלרוב לא גורמים למחלה קלינית. פני לבדיקת רופא לאבחנה והחלטה על הטיפול המתאים.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלות מיןאלון אקו05/11/2012
שלום רב,
האם אפשר להידבק במחלת מין על-ידי עיסוי הנגמר במה שקרוי "הרפיה", כלומר, בזה שהמעסה ניגשת לבקבוק, מוסכת שמן על ידה, ונוגעת באיבר המין עד לאורגזמה? בהנחה שהפציינט שלפניי היה חולה במחלת מין, הרפס-איבר-מין למשל, האם לא ניתן להידבק דרך היד-של-המעסה/הבקבוק-של-השמן?
תודה,
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות במחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/11/2012הסבירות להדבקה בדרך שתיארת היא מאד מאד נמוכה. בהנחה שהמעסה שוטפת ידיים בין לקוח איד לשני ואין לך פצעים פתוחים באיבר המין - הסיכון אפסי.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בכלמידיהמיה04/11/2012
שלום, חבר שלי עשה בדיקת כלמידיה לפני כחודש וכשבדק את התוצאה לפני כמה ימים היא היתה חיובית. הוא נדבק בזה גם בעבר. רציתי לדעת:
1.האם ייתכן כי המחלה התפרצה שוב או שבהכרח היה מגע מיני שממנו הוא נדבק (אני לא נבדקתי ואני לא יודעת אם זה ממני)?
2. במידה וזה בהכרח מועבר במגע מיני ולא יכול להתפרץ, האם ייתכן שהוא נדבק כבר לפני כמה חודשים ורק עכשיו גילה או שזה מהזמן האחרון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בכלמידיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012קלמידיה אינה שוכנת בגוף במצב רדום כמו הרפס או קונדילומה
אם יש כעת קלמידה, כנראה שהיתה הדבקה לאחרונה. קלמידיה היא מחלת מין - מועברת במגע מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור תעזור לי בבקשהנועם03/11/2012
לפני כחודש לאחר קיום יחסי מין ,התחלתי להרגיש עיקצוצים וגירוד בצד הפין ...לאחר מספר שבועות המצב החמיר ובאיזור יצאו סוג של יבלות מגרדות ומציקות מאוד בעיקר לפני השינה...כל האיזור אדום מגורה ורגיש כעת, אנא עזור לי ,התור לרופא רק עוד 3 שבועות במה מדובר ואיזה משחה יכולה להקל עלי בנתיים??
תודה נועם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור תעזור לי בבקשה - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012מתאים לגירוי מקומי בגלל גרד או אלרגיה.
כדאי להבדק ע"י רופא עור או אורולוג ולהחליט על הטיפול המקומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין אקנה לדלקת יותרת האשךרוני03/11/2012
שלום
בן 35. מאז גיל ההתבגרות (במשך כ 20 שנה) יש לי אקנה קל רק בגב.
בזמנו, קיבלתי מינוצין במשך חודשיים-שלושה האקנה עבר אך עם סיום המינוצין האקנה חזר. הרופא אמר שלא טוב לקחת לתקופה ארוכה את התרופה ומאחר והאקנה לא מאוד הפריע לי לא המשכתי טיפול אלא למדתי לחיות איתו.
לאחרונה מאז שלושה חודשים היתה לי דלקת ביותרת האשך ללא תסמינים כלשהם אחרים למחלת מין כלשהי.
קיבלתי דוקסילין למשך שבועיים. הדלקת באשך עברה וגם האקנה בגב נעלם.
אני לא יודע ממה נגרמה הדלקת באשך. האם ידוע ברפואה על קשר בין אקנה לדלקת יותרת האשך? האם יתכן שאותו החיידק גרם לשניהם? איך אפשר לאבחן?(אגב עשיתי בדיקת שתן לכלמדיה לצורך אבחון ויצא שלילי).
תודה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין אקנה לדלקת יותרת האשך - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012החידקים הם חידקים שונים.
יתכן שהיתה לך דלקת חיידקית באשך שהגיבה לטיפול בדוקסילין שקיבלת.
דרך אגב - אקנה ממושכת בגב היא התוויה לטפול ברואקוטן. כדאי להתייעץ עם רופא העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות ונפיחות של העוראור03/11/2012
שלום דוקטור,
יש לי נפיחות ואדמומיות של העור סביב הנרתיק, ויש גם כמו שריטה ובהתחלה היה טיפה דם. אין בתוך הנרתיק כלום הוא נראה נורמלי.
וזה ממש לא נוח שאני הולכת.
כל זה קרה אחרי שהשתמשתי בקרם להורדת שיער.
באזור "המשולש" אין את האדמומיות הזו רק באזור פתח הנרתיק ובין הרגליים.
ניסיתי להרגיע את העור בבייבי פסטה הקרם של החיתולים לתינוקות, וזה לא עזר.
אחר כך ניסיתי ג'ל אלוורה ירוק, וזה עוזר ומרגיע את העור,
אבל זה עדיין אדום באזור הסנסיטיבי.
המוצר נקנה ברומניה ולכן הרכיבים כתובים ברומנית אבל נראה שאפשר להבין אותם גם באנגלית,והנה אלה הם המרכיבים של המוצר:
Aqua, calcium tthioglycolate, paraffinum liquidium, cetearyl alcohol, urea, stearic acid, ceteareth 20, potassium hydroxide, petrolatum, diprophylene glycol, boswelia serrata resin extract, citronellol, limonene, eugenol, hexy cinnamal, butylphenyl methylpropional, linalool, parfum, methylparaben, oenothera biennis oil, chamomilia recutita flower extract, propylene glycol.
זה נראה כמו קרם עם ריח של קמומיל, כשקניתי אותו מהבית מרקחת ברומניה הרוקחת אמרה לי שאפשר להשתמש בו באזור איבר המין. כנראה שיש לי תגובה נגד.
מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את הנפיחות ואת באדמומיות?
מה הם הטיפולים האפשריים לפני פנייה לרופא? איזה תרופות וקרמים לשים?
חשבתי אולי זה מחלת מין כי היה לי יותר מפעם אחת הפרשה לבנה על התחתונים אבל לא היה לזה ריח, הצבע של ההפרשה נע מצהבהב ללבן, אבל אני מקפידה בעת אורל סקס לניקיון.
מקווה לעזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות ונפיחות של העור - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012כדאי לפנות לגניקולוג או רופא עור כדי לוודא שבאמת מדובר בתגובה אלרגית מקומית ולקבל טיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןאלי02/11/2012
האם בבדיקות דם כלליות בקופ"ח ניתן לאבחן מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012לא.
צריך לבקש במפורש מהרופא בדיקות למחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)