מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם נדבקים במחלות מיןסוני24/11/2012
הם נשארות אם הבן אדם לתמיד?
עוד לא היה לי מגע מיני אם מישהי ואני כבר חושש להידבק אולי בהרפס בנשיקה.. זה הגיוני לחשוש ככה?
שאלה אחרונה יכול להיות לי מחלת מין למרות שאני בתול ולא היה לי עדין התנסות כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם נדבקים במחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/11/2012חלק מהמחלות (בעיקר הנגיפיות) נשארות בגוף לתקופות ארוכות, תלוי ביכולת של מערכת החיסון להתגבר עליהן. המחלות החידקיות חולפות לאחר איבחון נכון וטיפול אנטיביוטי מתאים.
אי אפשר להסתובב בפחדים כל הזמן ממחלות מין, אחרת לא נהנים.....
צריך לשמור על כללי זהירות בסיסיים כמו שימוש בקונדום ולשאול את הפרטנרית לגבי מחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינקובאציהיעלי24/11/2012
שלום רב.
בת 37, קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני יומיים, משך הארוע היה די ארוך, בן כמה שעות לאחר תקופה בה לא הייתי ככ פעילה. כבר בסיום היחסים אזור הכניסה לנרתיק ומעט סביב היה אדום מאוד ורגיש בצורה בולטת למגע. היום, 48 שעות לאחר מכן, עדיין אדום ורגיש אך פחות. התחלתי ליטול גלולות לפני שבועיים לאחר 7 שנים ללא כל אמצעי מניעה הורמונלי.
האם ייתכן כי נדבקתי במחלה כמו גונוריאה, עגבת או טריכומונאס וכבר לאחר 12 -24
שעות ישנם תסמינים? (מעבר לתחושת הבערה והאודם באזור, גם החל גרד שמרגיש בדיוק כמו גרד שאני מכירה מקנדידה).
היום יש שיפור קל מאוד מבחינת התחושה הכללית באזור וההפרשה שהיתה לי עד אתמול היתה בגוון צהבהב חום בהיר..חשוב לציין כי לאור הגלולות יש דמם קליל מדי פעם ורדרד כך שבהתחלה תהיתי מדוע הזרע בגוון כזה אך ייתכן מאוד שיש כאן שילוב של זרע בעל גוון רגיל עם הדמם המינורי שלי.
אז הרי סיכום שאלותיי:
1. האם ייתכן לחוש בתסמינים כבר לאחר 12 שעות? (האם קיימת איזו שהיא STD שהאינקובאציה שלה קצרה כל כך?)
2. האם עצם תחילת נטילת גלולות משפיעה על הרקמה באזור באופן כזה שהאזור עלול להיות רגיש יותר לקיום יחסים אינטנסיביים?
3. ברור שאלך להיבדק אך תוך כמה זמן מרגע קיום היחסים ניתן לבצע בדיקה מהימנה לגונוריאה, טרפונמה וטריכומוניאזיס?
אשמח לתשובותיכם.
תודה תודה.
יעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת לי
יעלי24/11/2012האם במידה ומבצעים בדיקות ל - STD, צריך לבצע גם תרביות מהלוע? עין?
ובכלל, האם לאחר מגע מיני לא מוגן הכולל אוראלי ופרונטלי, האם כדאי להיבדק וכמה זמן לאחר קיום המגע ניתן להיבדק לזיבה, עגבת וטריכומונאס?
(ידוע שאיידס וצהבת C מחכים 3 חודשים).
אשמח מאוד לתשובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינקובאציה - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/11/2012למחלות מין חידקיות של השופכה יש תקופת דגירה של מספר ימים ועד מספר שבועות.
התופעה שאת מתארת מתאימה לתגובה דלקתית מקומית ולא זיהומית.
אם אין שיפור, צריך לפנות לגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..לילי24/11/2012
קיימתי יחסים עם מישהו עם קונדום, ובבוקר ראיתי שכל אזור איבר המין שלי התנפח מאוד. רציתי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לכך, והאם זה מסוכן ויש לבדוק את זה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה.. - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/11/2012ככל הנראה תגובה דלקתית לחדירה - לחיכוך או תגובה אלרגית לקונדום.
לא נשמע מתאים למחלת מין. אם זה לא משתפר תוך 24 שעות, צריך לפנות לגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים חשש להידבק במחלת מין במקרהגל23/11/2012
היי,
רציתי לשאול האם בעת ליקוק החזה ופטמות של אישה יכול להיות חשש למחלת מין או שזה בטוח? האם בעת ליקוק הפטמות של מישהי שלא בהריון עדיין יכול לצאת מעט חלב מהחזה או שזה לא אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קיים חשש להידבק במחלת מין במקרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2012הסיכון לחלות במחלת מין באופן שתיארת אפסי. למישהי שאינה בהריון או מניקה, לא אמורה להיות הפרשה של חלב מהשד.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר בינה שלוםלירי21/11/2012
יש לי כבר תקופה די ארוכה תחושת צריבה בנרתיק, לאחרונה מקרין גם לכיוון המפשעה והירך הפנימית.
שני הגינקולוגיים שהלכתי אליהם לא איתרו את מקור הבעיה.
לדעתי יש לי זיהום (נוצר לאאחר קיום יחסי מין לראשונה עם הפרטנר הנוכחי).
איזה טיפול עליי לקבל? או איזה בדיקה לעשות?
אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות.
תודה.
נ.ב יצא שלילי בדיקת איידס ומחלות מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר בינה שלום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2012אם בדיקות למחלות מין היו שליליות, אין לך מחלת מין (לפחות מה שנבדק - אינני יודעת אילו מחלות נבדקו). זיהום נרתיקי לרוב לא גורם להקרנה לכיוון הרגל - כדאי אולי לבדוק אם אין בעיה אחרת, או נוספת, שגורמת לכך. יש לבדוק אם המקור הוא בגב, לשלול בקע או בלוטות לימפה במפשעה, ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבקחני21/11/2012
האם ניתן להידבק במחלות מין כשאני ובן זוגי מתחככים כששנינו בתחתונים או האם ניתן להידבק במחלת מין אם בן זוגי מאונן לי בידו ישירות על אבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להידבק - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2012אם שניכם בבגדים תחתונים הסיכון אפסי. אם בן הזוג נגע בעצמו ואז בך, יש סיכון תיאורטי להעברת מחלות, אך מדובר בסיכון קטן מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור בינה כהן-סחרשי-לי20/11/2012
שלום.
נאמר לי על ידי רופא נשים שיש לי דלקת במפרק האגן הקטן מצד ימין.
1. מהו הטיפול המתאים לכך?
2. האם זה נגרם מזיהום כלשהו (לאחרונה סובלת מצריבה בנרתיק, הפרשה עכורה)?
3. האם יש סכנה לאי פריון בשל זה?
תודה מראש על המענה.
שי-לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור בינה כהן-סחר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/11/2012המונח ״דלקת במפרק האגן הקטן״ לא ברור לי - האם הדלקת היא במפרק, או באגן? דלקת במפרק היא לרוב לא זיהומית ומי שמטפל בה הם אורטופדים או ראומטולוגים. הטיפול לרוב כולל תרופות אנטי דלקתיות. דלקת באגן היא דלקת של הרחם והשחלות והיא זיהומית, הטיפול הוא אנטיביוטי, ודלקות חוזרות עלולות לגרום לירידה בפריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר
לירי21/11/2012יש לי שאלה נוספת.
דלקת באגן- שחלות, חצוצרות, רחם- ניתן לראות בבדיקה גינקולוגית רגילה ואולטראסונד על ידי הגניקולוג או שצריך צילום מסוים או בדיקה מיוחדת? אם כן- מה הבדיקה?
ושאלה אחרונה-
דלקת באגן...גורמת לכאבים גם במפשעה וברגל (ירך ושוק)?
תודה שוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2012דלקת באגן מזהים בבדיקה רגילה אצל גינקולוג. היא לא גורמת לכאבים ברגל או במפשעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור רונן הולנדמנשה20/11/2012
לאחר קבלת מין אוראלי מנערה מזדמנת הופיעו על איבר מיני כל מיני שינויים כגון : פצע שלא התרפא כבר קרוב לחצי שנה , נקודות לבנות כאלה, צריבה, כאב בבטן תחתונה (הצריבה והכאבים בבטן חלפו לאחר מספר שבועות .. אל הפצע עדיין לא עבר)
חודשיים לאחר החשש להדבקה ביצעתי בדיקות למחלות מין: זיבה עגבת איידס צהבת כלמידיה! כולם יצאו שלילי (בדיקה תקינה)!
הריי היו לי את כל הסממנים למחלת מין (ועדיין יש את הפצע) אז איך הבדיקות יצאו תקינות?
החשש שלי הוא האם אני אוכל להדביק מישהי כאשר אנחנו נקיים יחסיי מין ? גם לאחר שהבדיקות יצאו תקינות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור רונן הולנד - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/11/2012ברפואה אין אף בדיקה עם דיוק של 100%.
אם אתה עדיין חושש ממחלות מין - אפשר לבצע שוב את בדיקות הדם והשתן.
אם הפצע לא עבר, צריך להיבדק ע"י אורולוג / רופא עור ולהחליט לגבי טיפול או אפילו נטילת דגימה מהפצע כדי לאבחן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UREAPLASMA UREAL PCRגיא18/11/2012
שלום,
ערכתי בדיקות ונמצאתי חיובי בבדיקה של החיידק הנ"ל.
לקחתי אנטיביוטיקה דוקסילין למשך 10 ימים.
הבנתי מהאורולוג שהחיידק הנ"ל לא מזיק ושיש הרבה אנשים שחיים איתו.
הסממנים שהיו לי כבר נעלמו (צריבה בעת מתן שתן וכו'), השאלה שלי אם אני יכול להדביק עכשיו את בת זוגתי ? ואם כן - אז האם זה אומר שאני אצטרך כל הזמן להשתמש באמצעי מניעה בכדי למנוע את הדבקתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר UREAPLASMA UREAL PCR - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/11/2012אם החידק היה רגיש לדוקסילין, אזי הוא נכחד ואתה כבר לא מדבק.
ממליץ לחזור על הבדיקה כדי לוודא זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UREAPLASMA UREALYTIC. PCR POSITIVEשי-לי15/11/2012
שלום,
בבדיקת מחלות מין נמצא שיש לי את החיידק הזה.
יש לי מספר שאלות:
1. האם החיידק גורם לכאבים במפשעה ולרגל ימין ובלטות לימפה מוגדלות?
2. היום קיבלתי רופא טיפול ב- RULID. האם הטיפול טוב?
3. אני חושבת שיש לי את החיידק כבר 3 חודשים ללא טיפול.. האם זה שלא טיפלתי בו והיו לי תסמינים זה מסוכן?
4. אם לא החיידשק גורם לכאבים, בלוטות לימפה מוגדלות והקרנה לרגל מהירך עד לקרסול. איזו בדיקה מומלץ לי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר UREAPLASMA UREALYTIC. PCR POSITIVE - תגובה
ד``ר רונן הולנד18/11/2012היכן נמצא החידק ? ב PCR של השתן או במטוש מאיזור השופכה ?
רוב הסיכויים שהחידק אינו גורם לסימנים שציינת וצריך להמשיך לברר את הכאבים ברגל ואת בלוטות הלימפה.
אוריאופלסמה רגישה בדר"כ לרוליד, השאלה אם בכלל צריך לטפל - אם החידק צמח בנרתיק או בשופכה, אין חובה לטפל בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיידק נמצא אצלי,וקיבלתי אותו טיפול
לירן לוי31/07/2013יש לי שאלה לגבי החיידק הזה.. נמצא גם אצלי החיידק הזה וקיבלתי את אותו טיפול.
כדורי דוקסילין למשך עשרה ימים .. פעמיים ביום.
השאלה שלי האם הכדורים יכולים להשמיד את החיידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה שנערכה היא:
לירן לוי31/07/2013יש לציין שהבדיקה שנערכה היא בדיקת שתן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לירי19/11/2012החיידק בבדיקת PCR בשתן. צריך לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/11/2012רק אם יש תסמינים - צריבה, תכיפות, חום או אם אתה חולת סכרת או בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סותרותענבל14/11/2012
בוקר טוב.
לפני כשבועיים עשיתי בדיקה למחלות מין, כלל המדדים יצאו שלילי, מלבד כלמידיה - שיצא חיובי.
נתבקשתי לעבור בדיקה חוזרת שבוע לאחר מכן.
הפעם, הכלמידיה יצא שלילי, ושני מדדים אחרים שקודם לכן היו שלילי, יצאו חיובי:
MYCOPLASMA HOM-PCR
U.UREAL/PARVUM-PCR
מה פשר השוני בתוצאות?
הרופאת נשים אמרה לי בכל מקרה לקחת דוקסילין, השאלה היא למה זה יצא ככה הפוך?
ומה זה אומר מבחינת בן הזוג שלי, גם הוא צריך דוקיסילין?
(כשיצא חיובי לכלמידיה אמרו לי שכן, אבל כעת?)
האם כדאי שאעשה בדיקה שלישית לפני שאקח אנטיביוטיקה?
תודה.
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סותרות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/11/2012אכן מבלבל, ההסבר העיקרי הוא שיתכן שהיתה טעות במעבדה. הייתי ממליצה לך ולבן זוגך לקחת טיפול בגלל התוצאה החיובית לכלמידיה שכן מהתוצאות שהתקבלו היא היחידה שיש לה משמעות קלינית וחשוב לטפל בה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד תהייה
ענבל14/11/2012תודה רבה על המענה.
הרופאה המליצה לי לקחת 3 טבליות ואגינליות של דאלאצין, ורק לאחר מכן לחזור לבדיקה חוזרת במידה ולא יהיה שיפור בהפרשות וכד'.
כלומר, בינתיים לא לקחת את הדוקסילין.
האם זה באמת טיפול מתאים להערכתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד תהייה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/11/2012שלום,
התשובות בפורום לא יכולות לבוא במקום ייעוץ רפואי מסודר, ולא נועדו להמליץ על טיפול או על שינוי טיפול. כמובן שלרופאה שבדקה אותך ובצעה את כל הבדיקות הרלוונטיות יש יותר מידע ממני כדי להחליט לגבי הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסהדר14/11/2012
לאחר הפלות חוזרות עשיתי בדיקות דם.
הרופאת נשים הפנתה אותי בין היתר גם לבדיקת הרפס.
מזה כ-3 שנים, מאז ההריון הקודם שלי- אני סובלת מאפטות רבות בחלל הפה.
תוצאות בדיקות הדם שלי הם:
HERPES HSV 1+2 IgM גבולי
HERPES HSV 1+2 IgG חיובי
מה המשמעות של הבדיקות? כיצד נידבקים בסוג זה של הרפס והאם יש קשר
לאפטות בפה? אין לי פצעים/אפטות באיבר המין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/11/2012הדר שלום,
התשובה לא ספציפית, הרפס סוג 1 גורם לנגעים בפה (לא לאפטות אלא לנגעים הרפטים, אם כי לא תמיד קל להבדיל בינהם. לא כל אפטה בפה היא הרפס). הרפס סוג 2 גורם לנגעים באיברי המין. התוצאה שלך מראה שיש לך נוגדנים אולם לא ידוע לאיזה מהסוגים. נוגני IGM גבולי יכול להעיד שהיה זיהום לאחרונה אולם קשה לדעת מתי בדיוק. לא בטוח שיש קשר לאפטות או להפלות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסשוקי13/11/2012
בשבוע האחרון הופיע לי פצע הרפס על השפה התחתונה. מרחתי עליו זובירקס במשך כ 3-4 ימים והפצע כמעט נעלם אך עדיין הופיע סימן קטן בשפה התחתונה. כעבור כמה ימים מהרגע שהפסקתי לשים את המשחה הפצע נראה מאוד קטן ולא מורגש בעיני וירדתי לחברה שלי(יחסי מין אוראליים). ביום שלמחרת הפצע שעל השפה שלי גדל בצורה די בולטת.
האם יש סיכוי שחברה שלי נדבקה במחלת מין מסוימת? האם יש דרך לבדוק את זה? מה אני יכול וצריך לעשות במקרה הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר רונן הולנד13/11/2012סיכוי ההדבקה הרפס יורדים משמעותית כאשר השלפוחיות לא מכילות נוזל, אבל גם בימים עד שבועות אח"כ יכולה להיות הדבקה - תופעה שנקראת - HERPAL SHEDDING.
בשלב הזה אין שום טעם לעשות בדיקות, כיוון שהם לא ישנו את המהלך או את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנה על איבר במיןמשה12/11/2012
שלום משהי השתינה על איבר המין ואני גמרתי מזה העם אפשר להדבק במחלת מין או דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתנה על איבר במין - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/11/2012כן,
נוזל השתן יכול להכיל חיידקים של השופכה למשל גונוריאה (זיבה) או קלמידיה ואם הם נגעו בפתח הפין שלך, יכולה להיות הדבקה.
איידס לא מדבק דרך השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה אורלטיקוםפרטי11/11/2012
שלום,
בבדיקת שתן נמצא החיידק בגופי, אני מנסה להכנס להריוןכ-9חודשים. האם יש קשר לחיידק? רופא הנשים שלי אמר שאין קשר לפריון ורופא המשפחה מפציר בי לטפל בחיידק וטוען שיש קשר לבעיות קליטה.
מתלבטת מה לעשות?אשמח לעצתכם...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה אורלטיקום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/11/2012אין קשר לאי פריון ואין צורך לטפל בחיידק זה. הוא חלק מהחיידקים הרגילים שקיימים בנרתיק.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)