מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מין ממין אוראליד``ר רונן הולנד08/01/2013
שלום ד"ר הולנד
רציתי לדעת איזה מחלות אפשרי לקבל כאשר אני מקבל מין אוראלי (ז"א שאני הצד הנמצץ).. אם אפשרי לדעת את כולם (הבנותי שזה לא כ"כ הרבה)
ולמה להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ למעלה את השאלה. תודה
גיל09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/01/2013יש מספר חידקים ונגיפים שעוברים במין אוראלי כאשר אתה הנמצץ -
איידס לא עובר במצב כזה.
אבל כן אפשר להידבק בקלמידיה, גונוריאה (זיבה), קונדילומה, עגבת, הרפס.
למה להיבדק ? כדי לטפל לפני שיש סיבוכים של המחלות וכדי לא להמשיך להעביר את הזיהומים לפרטנרים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיל09/01/2013ראשית תודה על התגובה
שנית כוונתי היתה לאילו מחלות להיבדק, ולא למה ובשביל מה להיבדק??
אבל תודה רבה רבה עלה והצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/01/2013עלה והצלח גם אתה ותהיה בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיני כלמידה באיחורללא שם07/01/2013
שלום רב!!! רציתי לשאול האם יתכן שתסמינים של כלמידיה כמו הפרשות מהפין וצריבה בשתן יגיעו גם לאחר חצי שנה או שזה לא הגיוני בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר בינה למה דילגת עלי
ללא שם09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמיני כלמידה באיחור - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/01/2013כן. זה יכול לקרות. לעיתים יש נשאות 'שקטה' של החיידק ורק לאחר תקופה של שבועות או חודשים מתחילים סימנים של צריבה והפרשה.
יש לפנות לרופא כדי לבצע בדיקת שתן ולקבל טיפול אנטיביוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר עוד שאלה בנושא ברשותך
ללא שם09/01/2013ד"ר ראשית תודה על המענה רציתי לשאול בנשאות השקטה של הכלמידה האם יתכן כאבי שרירים ופרקים פריחה כאבי ראש חולשה אלופציה אראטה בזקן פיצעונים בידיים חולשה או שזה בכלל לא אופייני למחלה ולא קשור אני מודה לך מאוד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר עוד שאלה בנושא ברשותך - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/01/2013זה לא שכיח, אבל דלקת של השופכה עלולה לגרום לתגובות המערכת החיסונית כמו שאתה מתאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלזיה קשור לגלולות?נעמה07/01/2013
שלום, רציתי לשאול מה זה אומר בבקשה-
קולפוסקופיה מספקת. WE עדין בעיקר בין שעות 1-2 ו 7-8, הנראה כמטפלזיה, למעקב. נרתיק ללא עדות לפתולוגיה.
אציין שהיו לי 2 יבלות קטנות בפרינאום שלא בטוח שזה קונדילומה והם הוסרו עם הרדמה מקומית.
בקשר למטפלזיה... מה זה? האם זה מסוכן? האם יש קשר בין זה לגלולות? אני על דיאנה שנה, ואם יש קשר אני בהחלט אפסיק, וכל חודש דצמבר היייתי על אנטביוטיקה 3 סוגים שלא עבר לי מיקופלסמה גנטליום. אני רוצה לדעת בבקשה אם יש קשר לתרופות המרובות שלקחתי האנטביוטיקות למטפלזיה?
ואני מחכה כרגע לתשובה של הביופסיה לאחר שהסרתי את 2 הנגעים והרופאה ציינה שלא בטוח שזה קונדילומה אלא רק יבלת. נגעים לא היו בצוואר הרחם כלל חוץ מהמטפלזיה שאני נורא פוחדת ממנה.
ועוד משהו בבקשה- במידה ויתברר שהנגעים אינן קונדילומות אז הסיכוי לסרטן צוואר הרחם עדיין קיים??? כי הבנתי שהמחלה מתחילה בקונדילומות/פפילומות. רק אם נגעים אלו באמת מהזן הזה אז יש ממה לחשוש? אם הם לא אז ממה נובע המטפלזיה בעצם??? ובבקשה תגידו לי אם יש קשר שזה הגיע מהגלולות??????? אני בלחץ מטורף
המון תודה על ההקשבה וסליחה על השאלות הרבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלזיה קשור לגלולות? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/01/2013שלום רב,
מטפלזיה היא שינוי נורמלי בצוואר הרחם, אין קשר לכלולות או לתרופות שלקחת. אין סיבה לדאגה.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה זה נוצר אבל? מה גורם לזה?
נעמה09/01/2013תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי גם באינטרנט-
נעמה09/01/2013שזה יכול להפוך לדיפלסזיה ואז לסרטן... ולכן צריך מעקב.. זה נכון???? זה בסופו של דבר מה שקורה? ממה זה מגיע ומה ניתן לעשות חוץ מרק מעקב שרשמו לי? אולי עדיף להסיר את זה?? אם בכלל? תודה, זה קצת מפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי גם באינטרנט- - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/01/2013מטפלזיה הוא תהליך השינוי שעובר אפיתל צוואר הרחם מאפיתח עמודי לקשקשי. זה תהליך טבעי, שקורה אצל כולן ואינו מהווה מצב חריג או מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hpv????מור07/01/2013
היו לי 3 פיצעונים קטנטנים קונדילומות על איבר המין וצרבתי אותן בלייזר. ראיתי קונדילומה קטנטונת גם על האשכים עשיתי בדיקת hpv pcr לפני שבוע כאשר הרופא עם מטוש נגע בקונדילומה והיא יצאה שלילית.. מה זה אומר? שאין לי את הוירוס? הקונדילומה הקטנטונת על האשכים תעלם לבד? לצרוב אותה? היא מדבקת? ברגע שהוירוס נעלם מהגוף איתו נעלמות גם הקונדילומות באם היו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה???????
מור09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHpv???? - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/01/2013לבדיקות PCR HPV אין משמעותית טיפולית אצל גברים והן לרוב יקרות.
כאשר יש יבלת מתאימה לקונדילומה, צורבים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות בלוטות הלימפה במפשעותבנט05/01/2013
לפני כחודש בעת קיום יחסי מין,שמתי לב לצריבה בפתח הנרתיק.תוך כדי קיום היחסים התנפחו לי שני צדדי איבר המין.כמובן שהפסקנו.למחרת זה עבר.אולם הצריבה בפתח לנרתיק נשארה וראיתי כיב בפתח לנרתיק.לפני שבוע בלוטות הלימפה החלו להתנפח בצורה מסיבית.תחושה כללית בגוף של חולשה וכאבי שרירים.האם זאת מחלת מין? ואם כן איזו מהמחלות זאת יכולה להיות?
רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות דם ובנוסף גניקולוג.אני דואגת מאוד וקשה לי לחכות עד יום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות בלוטות הלימפה במפשעות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/01/2013שלום,
אני מבינה את הלחץ שלך אבל אין אפשרות לתת אבחנה על סמך תיאור בפורום, וגם לא על סמך תמונה. אין תחליף לבדיקה גופנית, עלייך להמתין לבדיקה אצל בגינקולוג.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה...יעל05/01/2013
היי,
אני יוצאת עם בחור כבר כמעט שנה והוא הראשון שלי. לפניי הוא שכב עם כ- 5-6 בנות ורק עם אחת בלי קונדום, לפני חודשיים בערך הוא ערך בדיקת איידס והכל יצא תקין.
קיימתי עמו מין אוראלי פחות מעשר פעמים ואני מפחדת שמא יש סיכון שחליתי בסרטן הפה. האם הדבר אפשרי? אשמח לתשובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/01/2013יעל שלום,
אני חושבת שאת מפריזה לגמרי בדאגתך. נכון שישנם נגיפים שעוברים בדרכי המין, כמו HPV, שעלולים לגרום לסרטן - אולם מדובר על מצב שמצריך שילוב של גורמים שונים, ולוקח שנים להתפתח - ולשמחתנו, ניתן לאבחון מוקדם במצבו הטרום סרטני. לא כל קיום יחסים לא מוגן גורם להדבקה במחלת מין, לא כל אדם שהיו לו כמה פרטנרים מיניים בהכרח נושא מחלת מין, ולא כל הדבקה גורמת להתפתחות סרטן.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי03/01/2013
היי יש לי שאלה עשיתי בדיקה לפני כמה שבועות ויצא לי חיובי ה-Chlamydia Trachomatis DNA | וחיובי ה- Ureaplasma urealyticum
הרופא נתן לי את תרופה ששחכתי את השם שלה שלוקחים אותה 3 ימים והיא עוזרת מסוג אזניל. 10 ימים אחרי נבדקתי שוב בכלמדיה ולא ב-Ureaplasma urealyticum
ויצא שלילי לכלמידיה. עכשיו רציתי לדעת האם התרופה הזאת היא נגד 2 המחלות האלו נגד כלמדיה ונגד Ureaplasma urealyticum? ומה זה Ureaplasma urealyticum?
אם יצא לי שלילי בכלמדיה זה אומר שאמור לצאת שלילי גם בUreaplasma urealyticum?
והאם זה שיצא שלילי זה סופי? כי עשיתי אותה בבדיקת שתן וזה משנה אם כמות השתן היתה מעטה או הרבה? או שעדיף שוב להבדק ליתר ביטחון? עשיתי אותה בבוקר בשתן השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מישהי03/01/2013האם כלמדיה יכולה לחזור אליי סתם ככה גם כשהתשובה יצאה שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/01/2013אין צורך לטפל באוראפלזמה, לא מדובר על מחלה או זיהום קליני. כלמידיה עשויה לחזור אם תדבקי שוב - חשוב שגם בן הזוג שלך יטופל.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מישהי15/01/2013אם התרופה לא תעזור לאוראופלסמה איך היא יכולה להעלם? האם היא עוברת לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/01/2013אוראופלזמה קיימת בנרתיק האישה באופן קבוע אצל הרבה נשים, וברוב המכריע של המקרים אינה גורמת מחלה ואין צורך לטפל בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון סרטן צוואר הרחםנטע03/01/2013
בת 30. אף פעם לא קימתי יחסי מין בלי קונדום. יש לי חבר קבוע ואנחנו רוצים להפסיק עם הקונדום. הוא כן קיים בעבר יחסי מין בלי קונדום.
1. האם כדאי לי להתחסן נגד סרטן צוואר הרחם?
2. האם זה לא מסוכן במידה וכבר נחשפתי לוירוס? איך אפשר לדעת?
3. מהן תופעות הלוואי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון סרטן צוואר הרחם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/01/2013נטע שלום,
כדאי להתחסן, לדעתי, בלי קשר למצב שתיארת. לא ניתן לדעת אם ומתי תחפשי לווירוס כך שלא ניתן לייעץ לך אם ומתי להתחסן. אם כבר נדבקת בווירוס. זה לא ישנה את מצבך הנוכחי.
תופעות הלוואי היותר שכיחות הן כאב מקומי ואןדם באיזור ההזרקה. תופעות לוואי קשות יותר קיימות אך הן נדירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלות מיןריקי03/01/2013
שלום,
רציתי לשאול אם החבר שלי ליקק לי את איבר המין זה יכול לגרום לי או לו לזיהומים או למחלות מין או משהו?? ואם זה הפוך?
והבנתי שקונדום לא שומר בעצם מפני כל מחלות המין, כמו סרטן צוואר הרחם ואחרים, אז ממה הוא לא שומר? איך אני אקיים יחסי מין מבלי לדאוג למחלות האלו?
עוד שאלה- בעצם, האם הן מפחידות מחלות המין האלו? כאילו אם אני רוצה לקיים יחסי מין בסתר, בלי שההורים שלי ידעו, (ז"א יחסי מין עם קונדום), ואז אם אני אדבק באיזושהי מחלה, האם אני אצטרך לומר להם? האם יראו עליי? האם אני אהיה חייבת ללכת לרופא נשים?? אגב אני בת 22, ואני בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות במחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/01/2013ריקי שלום,
מחלות מין הם זיהומים שעובדים בקיום יחסים. בדיוק כמו שאפשר להדבק בשפעת בדרכי הנשימה, אפשר להדבק במחלת מין בדרכי המין. אם לבן הזוג שלך יש מחלה - את עלולה להדבק, ואם איי לו אז לא. לא תמיד אפשר לדעת, לא הכל ניתן למנוע, ולא צריך לחיות כל בזמן בחרדה מה יקרה אם. מחלות מין שכיחות יותר אצל אנשים שמקיימים יחסים עם פרטנרים מרובים ללא קונדום - כך שניתן לצמצם את הסיכון באופן התנהגותי.
לא ״רואים עלייך״ מחלת מין. וכן - מומלץ לפנות לרופא נשים אם את חושדת שנדבקת.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהליטל02/01/2013
שלום רב הרופא שלח אותי לבדיקות דם שאחת מן הבדיקות היא גרעין התא - נוגדנים (בדם) Antinuclear Ab Adults אפשר לקבל הסבר על הבדיקה בבקשה אני גם רוצה להוסיף בדיקת HIV האם הבדיקה הזו כבר תוכל לחסוך לי את התשלום על הבדיקה הנוספת ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/01/2013שלום,
מדובר בבדיקה למחלות מסויימות, לא זיהומיות אלא אוטו אימוניות. איי מניעה לבצע בדיקת איידס במקביל.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם אלדרהמור02/01/2013
איך משתמשים בקרם אלדרה? מורחים יום כן ויום לא?? האם הוא יעיל בטיפול בקונדילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם אלדרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/01/2013מור שלום,
קרם אלדרה הוא אחד הטיפולים העצמיים המקובלים לקונדילומות. יש לשים אותו על היבלות, 3 פעמים בשבוע, למשך מספר שבועות עד העלמות היבלות - לא יותר מ-16 שבועות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה דרך קונדוםאלון30/12/2012
היי, לא מזמן גיליתי בבדיקות דם שיש לי כלמידיה, כנראה מבחורה ששכבתי איתה ללא קונדום. (אמרתי לה שיש לי והיא תיבדק)
מאז שכבתי עם עוד מישהי עם קונדום, האם אני צריך להגיד גם לה שיש לי כלמידיה?
זה קצת מבייש אותי להתקשר להגיד לה את זה וכרגע אני לא רואה סיבה להתקשר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה דרך קונדום - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/01/2013שימוש בקונדום בזמן חדירה מקטין מאוד את הסיכוי להדבקה בקלמידיה.
עדיין יש סיכוי מסוים כיוון שהחידק עובר גם במין אוראלי ובנגיעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדאיג מאוד ואפילו מפחידאלחנן30/12/2012
אני נער בן 22 לאחרונה גדלו לי על שק האשכים מין נקודות שומן כאלה מתחת לעור שמסרבות להתפוצץ גם כאשר אני לוחץ ממש חזק השאלה היא מה זה הדבר הזה אני ממש מודאג וממש מתבייש ללכת לרופא בנושא שכזה אני מתחנן לעזרתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונות
אלחנן30/12/2012מדאיג ...תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ישן
אלחנן01/01/2013כבר כמה לילות שאני מוטרד מזה בבקשה מזה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ישן - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/01/2013האבחנה שלך היא נכונה. מדובר בחלב/שומן שנכלא בעור.
אין שום סיבה לדאגה ממחלות מין. הבעיה היא אסתטית בלבד.
אפשר לפנות לאורולוג / רופא עור ולעבור טיפול אם זה מפריע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה חשובה
אלחנן27/01/2013קבעתי תור לד"ר המתמחה בכירורגיה פלסטית האם הוא האיש שיכול לפתור את הנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה חשובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/02/2013כמו שכבר כתבתי - רופא עור או אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומוניאזיסאבי30/12/2012
האם אפשר להידבק טריכומוניאזיס אך ורק מקבלת מין אוראלי ?
האם יש הבדל בין טריכומונס לטריכומוניאזיס או שזה פשוט אותו דבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומוניאזיס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/12/2012שלום,
לא ידוע לי על זיהום בפה ובלוע כתוצאה מטריכומונס.
טריכומונס זה שם החיידק, טריכומוניאזיס זה הזיהום שהוא גורם.
בברכה,
ד"ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבונתמור29/12/2012
אני גבר בן 36..יש לי צריבה בפתח השופכה, לא חזקה במיוחד אבל היא מציקה.. שמתי לב שלעיתים היא נעלמת ומגיעה במיוחד שאני מגורה מינית
עשיתי כל הבדיקות האפשריות שתן תרבית וכללית. זרע לתרבית.. איידס, עגבת , std pcr וכולם יצאו תקינות
לקחתי בעצת הרופא דוקסילין פעמיים ביום+ ציפרו פעמיים ביום למשך 10 ימים, הצריבה נעלמה כמה ימים לאחר סיום האנטביוטיקה ושוב מופיעה לעיתים...
מה לעשות???
יש לציין שבחודש האחרון גיליתי קונדילומות ממש קטנות וצרבתי אותן בלייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבונת - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/12/2012לצריבה יש סיבות נוספות מלבד מחלות מין, למשל אבנים בדרכי השתן ולכן מייעץ לך לפנות לאורולוג.
קונדילומה לא אמורה לגרום לצריבה אלא אם כן הוא נמצא לאורך צינור השופכה.
גם את זה אפשר לברר אצל אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)