מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היחס בין זיבה לדלקת בצינור השופכהמתעניין01/11/2012
שלום,
קיימתי יחסי מין בלי קונדום וזאת לאחר תקופה ארוכה של זוגיות ולאחר שעשינו בדיקות מקיפות. לאחרונה גיליתי הפרשה ככל הנראה מוגלתית קלה ואני מטופל בדוקסילין. שאלתי היא האם כל דלקת בצינור השופכה מחייבת שיהיה מדובר במחלת מין, כגון זיבה? הרי בן זוגי נבדק ונמצא כי לא נושא את המחלה. כמו גם מדובר בהפרשה שצצה אחרי אין ספור יחסי מין שקיימנו. בנוסף, האם היותו של בן זוגי מקורר או מצונן וקיימו מין אוראלי ואנאלי יכול להביא להפרשה ולדלקת. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היחס בין זיבה לדלקת בצינור השופכה - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012דלקת בשופכה בגבר צעיר היא מחלת מין ב 99%.
אם יש הפרשה מוגלתית טיפול בדוקסילין אינו מספיק כי אין כיסוי לגונוריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דקפפטיל לגבריםעלמה01/11/2012
שלום,
אשמח לדעתמה ההשפעה של הזרקת דקפפטיל לגברים. האם יש סיכונים? מה ההשלכות לטווח ארוך? כל אינפורמציה תתקבל בברכה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת דקפפטיל לגברים - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012דקפפטיל לגברים מוריד בצורה משמעותית את רמות הטסטוסטרון. הדבר נעשה אם יש סרטן ערמונית או כאשר הוחלט על סירוס כימי.
תופעות הלוואי הן רבות - מירידה בחשק ובתפקוד המיני ועד אוסטיאופורוזיס ושברים פתולוגיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להגרם נזרק בלתי הפיך
עלמה06/11/2012האם יכול להגרם נזק בלתי הפיך מהזרקת דקפפטיל במשך שמונה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להגרם נזרק בלתי הפיך - תגובה
ד``ר רונן הולנד07/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב שני תוך 4 חודשים הצילו!!!ללא שם31/10/2012
שלום לפני 4 חודשים קיימתי מגע מיני עם בחורה שנותת מין בתשלום וגם בלי הבחורה לא זהירה בכלל ויש לי לשד גבוה שהיא נשאית 4שבועות אחרי המגע מיני איתה יצא לי כיב על איבר המין שעבר אחרי שבוע הוא חזר לי שוב באותו מקום באותה צורה לפני כמה ימים בנוסף יש לי פריחה בחלקים מסויימים בגוף כאבי שרירים כאבי ראש בספירת דם יש חריגה ב mono ו rdw עשיתי בדיקת עגבת הרפס ו hiv אחרי 3 חודשים שיצאו תקינות מה זה יכול להיות האם אני צריך לחזור על הבדיקות שיעבור חצי שנה יש לי הרגשב כללית רעה וירידה בלחץ דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב שני תוך 4 חודשים הצילו!!! - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012שלום,
כדאי לחזור על הבדיקות לסיפיליס.
סיבה נוספת לכיב כזה הוא החידק H. ducreyi, אבל קשה לאבחן אותו ולעיתים מומלץ לקבל טיפול אנטיביוטי אמפירי (בלי שיש הוכחה לקיומו) כדי למנוע את החזרות של הכיב.
לעיתים האבחנה הסופית היא רק לאחר ביופסיה של הממצא בזמן התפרצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לך ד"ר רונן
ללא שם31/10/2012ד"ר יקר האם אתה חושב שיש מקום לחשד של hiv במקרה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רונן הולנד שתיקתך כהודעה
ללא שם01/11/2012אני מבין שאתה לא יכול לתת לי תשובה חד משמעית אבל אם יש חשד של hiv הייתי רוצה לדעת אם אני צריך לחזור על הבדיקה בתום חצי שנה ככפי שקראתי 95% מתגלים כעבור.חצי שנה אז אני ישמח לתשובה ושוב אני מוריד ממך כל אחריות רוצה רק תשובה כנה תיהיה מלחיצה כמה שתיהיה האם יש אמת בדבר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רונן הולנד שתיקתך כהודעה - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012הנגע אינו מרמז ל HIV.
אם ביצעת בדיקת איידס חודשיים אחרי המגע החשוד והיא היתה שלילית, אתה יכול להיות רגוע. אם אתה עדיין חושש, תמיד אפשר לעשות בדיקת איידס נוספת אפילו אם רק כדי להירגע יותר
דרך אגב - שתיקות בפורום אינן רומזות על כך שאני חושש לומר לך את האמת. זוהי לא דרכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה?שירן30/10/2012
שלום רב,
פניתי לרופאת הנשים שלי בעקבות גבשושיות עור קטנות לא מגרדות, לא כואבות ולא שורפות בפתח הנרתיק משני הצדדים. הרגשתי בהן ממש במקרה ובשל אי הנוחות של נוכחותן ה"לא טבעית" בחרתי לשאול אותה על כך.
הרופאה לא ידעה לומר לי בוודאות אם מדובר בקונדילומה. היא ניסתה לצרוב את המקום (פעולה שלא הרגשתי כלל) ואמרה לחזור לקבל משחה שאולי תעזור במידה והן לא יעלמו.
חשוב לציין איני מקיימת יחסי מין קרוב לחצי שנה, ועברתי בדיקת פאפ בחודש פברואר השנה, אשר יצאה תקינה.
יכול להיות שמדובר בסתם גבשושיות עור או שזו בוודאות מחלת מין?
יש מקום לפנות לרופא עור ומין במקום לרופאת הנשים בפעם השנייה?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012כדאי לפנות לרופא עור כדי שיבדוק ויאבחן יותר במדויק.
בכל מקרה צריך לזכור שגם אם זו קונדילומה, זו בעיה קוסמטית בלבד, כל עוד בדיקות ה PAP שלך תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמנשה30/10/2012
לאחר קבלת מין אוראלי מנערת ליווי הופיע פצע על איבר מיני
פצע שכבר שלושה חודשים לא התרפא
ביצעתי בדיקות למחלות מין (איידס עגבת זיבה כלמדיה צהבת) הכל יצא שלילי!
אני יוצא עם מישהי כבר חודשיים ומקיימים מין מוגן בנתייים
האם אני יכול לבצע עם חברתי יחסי מין ללא קונדום ללא חשש ?
כי בכל זאת עדיין יש יבלת\פצע על איבר מיני ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012צריך להיבדק ע"י אורולוג או רופא עור כדי לאבחן את הנגע על הפין ואז תוכל לדעת האם עדיין צריך להשתמש בקונדום. זו עלולה להיות קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קונדילומה
מנשה01/11/2012כאשר הרופא (במרפאת לוינסקי) בדקה שאלתי אותה האם זה קונדילומה
היא ענתה שזה לא ניראה כמו קונדילומה וזה לא קונדילומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה אני בלחץ !!! בבקשה לענותקובי30/10/2012
לפני שבועים הייתי עם נערת ליווי בחוף תל ברוך.
האם הדברים הבאים: 1. דחיפת האצבעות לאיבר המין שלה ולפי הטבעת שלה ו2. ליקוק של הפטמות בחזה ונשיקות עמוקות בציצים שלה עם הרבה רוק - האם 2 הדברים הללו בעצמם בלבד ואני מדגיש רק 2 הפעולות/ האקטים הללו - האם הם יכולים לגרום לי למחלה או לאיזשהו נזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה אני בלחץ !!! בבקשה לענות - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012יש מחלות מין שיכולות לעבור במגע שתיארת.
איידס לא יכול לעבור במגע שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלזמה הומיניסדנה30/10/2012
שלום, עשיתי בדיקות שתן והתגלה לי שם החיידק. לפני זה לא חשתי במשהו מסויים ואין לי מושג כמה זמן זה שם. עכשיו קיבלתי טיפול תרופתי ואני נורא מפחדת שהמחלת מין תפגע בפוריות שלי. מה הסיכוי לפגיעה כזאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלזמה הומיניס - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012סיכוי אפסי.
דלקות בדרכי השתן אינן גורמות להפרעות פוריות.
דלקת באגן (PID) עלולים לגרום להפרעות פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפהחסוי29/10/2012
לא יודע למה אני בחור צעיר בן 20 פעם היה עומד לי חזק עד הסוף עכשיו באתי לשכב עם חברה לא עומד הזין ולא פעם אחת,אלא כמה פעמים זה קרה...מה עושים ??
ועכשיו גם צורב לי הזין ...
מזה אומר ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר זיקפה - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012הפורום אינו עוסק בהפרעות בתפקוד המיני.
בקשר לצריבה בפין - יכול להיות שיש לך זיהום. צריך לעבור בדיקת שתן כללית אצל רופא המשפחה ולקבל טיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעבדהתאו29/10/2012
שלום
אובחנה אצלי דלקת בשתן (בדיקת שתן במרפאה) אך העדיפו לשלוח אותו לרופא עור בגלל הפרשה.
לפני כשבוע פניתי לרופא עור אשר גלילה בבדיקה חיצונית הפרשה קלה מאוד מהפין
הרופא שלח אותי לבדיקת שתן שנלקחה ראשונה בבוקר
במקביל נתן לי שני כדורים ל 10 ימים דוקסילין עד לקבלת התוצאות
הכאב בשתן נעלם,עדיין יש הפרשה מאוד קלה צפנ בשתן (חוט)
תוצאות הבדיקה
CHLAMYDIA TRACH-PCR Negative
MYCOPLASMA HOM-PCR Negative
NEISSERIA GONOR-PCR Negative
TRICHOMONAS VAG-PCR Negative
U.UREAL/PARVUM-PCR Negative
MYCOPLASMA GEN-PCR Negative
אם הכל תקין האם ההפרשה היא כתוצאה של דלקת רגילה?
האם התרופה שקיבלתי מטפלת בדלקת בדרכי השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מעבדה - תגובה
ד``ר רונן הולנד31/10/2012לא כתבת בן כמה אתה. אצל גברים צעירים אין "דלקת רגילה" בדרכי השתן, אלא דלקות שופכה בגלל יחסי מין.
דוקסילין הוא טיפול חלקי בלבד.
אם עדיין יש תסמינים ובבדיקת שתן יש לויקוציטים, צריך לקבל טיפול מלא עם צפטריאקסון ואזיטרומיצין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסנ.י29/10/2012
שלום רב,
יש לי מס שאלות בנוגע להרפס,
לאחר כמה זמן או כיצד ניתן לדעת אם למישהו שיש לו הרפס בשפתיים עדין בשלב המדבק ?
כיצד ניתן לדעת מתי השלב שמגע מיני יכול להיות אפשרי ?
כמו כן, קראתי שישנם שני סוגים של הרפס, אחד של השפתיים ואחד של איברי המין והרקטום, האם אפשרי להידבק באיברי המין לאחר חשיפה למגע מיני עם השפתיים באיבר המין והרקטום?
לאחר כמה זמן של חשיפה להרפס אפשרי לעשות בדיקה רפואית ולגלות אם נדבקתי ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה ?
נ.י01/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/11/2012ההמלצה היא להמתין עד שהשלפוחיות מתייבשות ואינן מכילות נוזל - בשלב זה סיכויי ההדבקה יורדים בצורה משמעותית.
כדאי לדעתי לחכות עד שהפצע נעלם בכלל בגלל שנוכחות פצע מעלה את הסיכוי להדבקה בסיכויים אחרים חוץ מהרפס.
נוגדנים להרפס מופיעים כבר מספר ימים לאחר ההדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהדני28/10/2012
שלום. שבוע לאחר מין אוראלי שקיבלתי מבחורה עובדת (ללא גמירה) החלה הפרשה מאבר המין, ללא צריבה במתן שתן. הרופא לקח בדיקות מאיבר המין ושתן - עדיין אין תשובות. בינתיים נתן לי דוקסילין ל-10 ימים וזריקת סרופין.
שאלותיי:
- כמה ימים לאחר תחילת הטיפול אמורה להפסיק ההפרשה?
- אם ההפרשה מפסיקה, האם נדרשת בדיקה נוספת לאחר תום הטיפול?
- האם במגע אוראלי חשוף ללא גמירה יש חשש גם להידבקות בהפטיטיס וב-HIV?
תודה מראש על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/10/2012השיפור בהפרשה יכול להתחיל כבר 24 שעות לאחר תחילת הטיפול.
מומלץ לבצע בדיקת שתן כללית שבועיים לאחר סיום הטיפול כדי לוודא שאין כדוריות לבנות בשתן.
כאשר מבצעים בך מין אוראלי הסיכוי להידבקות בהפטיטיס או איידס הוא אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםגיא28/10/2012
בחלק העליון, בין המפשעה לאיבר המין (קרוב יותר לעבר המין) התפתח לי פצע(נראה כיבי) מפריש נוזלים קלות. הפצע נראה לא סימפטי וקצת כואב. יש לי תחושה שכך שגם בלוטת הלימפה שלי באזורי המפשעה מוגדלת(מרגישים וחשים זאת) אודה לדעת מה זה יכול להיות.(קבעתי פגישה עם רופא עור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב
ד``ר רונן הולנד28/10/2012האבחנה עלולה להיות כיב של סיפיליס (עגבת) או זיהום אחר (צנקרואיד, גרנולומה)
בדיקה ע"י רופא עור היא אכן הדבר הנכון לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן החלמה לאחר טיפול בעגבת
אלי17/12/2014קבלתי טיפול (זריקת אנטיביוטיקה ) לאחר גילוי עגבת
הסימנים שהופיעו הם פצעים בלשון וכאב גרון.
כמה זמן לאחר הזריקה אני אפסיק להיות מדביק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס= איך נדבקים באמתיוסי27/10/2012
שלום לרופאים הנכבדים
אני בן 39, הכרתי בחורה כבת 40 , יצאנו לדייט אחד והבחנתי כי יש לה הרפס בשפתיים (שפה עליונה).
(אני אדם בריא לחלוטין). לפיכך, כדי להימנע מאפשרות קלושה אפילו להידבק - לדעתי אין טעם להמשיך בקשר עימה . היא גם אמרה שקיבלה את זה בנשיקה ממישהו בעבר. נתתי לה נשיקה עדינה על הלחי ו..זהו. אני מאוד חושש להידבק אם אמשיך לצאת עימה , ובעתיד אקיים איתה יחסי מין מלאים - האם אני צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס= איך נדבקים באמת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/10/2012הרפס היא מחלה שכיחה, הרפס של השפתיים (הרפס סוג 1) אכן יכול לעבור מנשיקה (גם לא בהקשר מיני), ועלול גם להדביק את איברי המין במגע אוראלי אם כי השכיחות אינה גבוהה. לרוב ההדבקה היא כשיש נגעים, בהרפס מסוג אחד נדירה הדבקה שלא בזמן נגעים פעילים.
ההחלטה אם להמשיך בקשר עם מישהי עם הרפס השפתיים היא כמובן שלך בלבד, לדעתי זו לא צריכה להיות הסיבה היחידה לניתוק קשר עם מישהי שמצאה חן בעיניך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה ותועפות לוואיאני25/10/2012
שלום
לפני כשנה וחצי אובחנה אצלי זיבה אשר טופלה.
מאז אני מרגיש מדי פעם כאבים וחוסר נוחות בפין בצד ימין. (כאב שבא מתוך הפין עצמו ).
שאלתי אורולוג והוא שלח אותי לבדיקת אבנים בכליות.... אכן יש לי אבנים בכליות עצמן
אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה זה יכול להיות והמלצתכם לגבי אילו בדיקות עליי לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה ותועפות לוואי - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/10/2012צריך לוודא בבדיקות שתן שאכן אין לך דלקת בשופכה.
הסיבה לכאבים אכן עלולה להיות אבנים בדרכי השתן. גם דלקת ישנה בשופכה יכולה
לגרום לזה בגלל השפעה על העיצבוב באיזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהמנשה25/10/2012
היי , קיבלתי מין אוראלי לא מוגן מנערת ליווי לאחר ימים ספורים על איבר מיני הופיע פצע ( ממש מתחת לחור השתנה) הפצע לא התרפא כבר מעל שלושה חודשים..
ביצעתי בדיקה למחלות מין הבדיקות הן :
זיבה
כלמידיה
עגבת
צהבת
איידס
.
התוצאות אמורות להגיע שבוע הבא...
יש לי 4 שאלות!
האם בדיקת איידס(קומבו) חודשיים לאחר המגע החשוד היא בדיקה אמינה ?
האם הבדיקות שקיבלתי מספיקות או שעליי לבצע בדיקה יותר מורחבת ? ( הבדיקות בוצעו אחרי יעוץ רפואי )
השאלה השניה היא האם ניתן להידבק בקונדילומה מקבלת מין אוראלי לא מוגן?
השאלה השלישית היא : אם הרופא ראה שעל איבר מיני הופיע פצע למה הוא לא דרש גם בדיקת קודילומה. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/10/2012אם עברו חודשיים מהמגע אפשר לבצע בדיקת נוגדנים, אין צורך בקומבו.
בהחלט אפשר להידבק בקונדילומה בקבלת מין אוראלי לא מוגן.
לדעתי עשו לך את כל הבדיקות הנחוצות בשלב זה
אין דבר כזה בדיקה לקונדילומה - אבחנה של קונדילומה היא ע"י הסתכלות על הממצא ע"י רופא עור/משפחה/אורולוג המתמצא בנושא. לעיתים נדירות צריך ביופסיה של הממצא.
אין בדיקת דם לקונדילומה. גם אם בדיקת הדם יוצאת חיובית לוירוס HPV, זה עדיין לא אומר שהממצא באיבר המין הוא קונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)