מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מין לאחר מין אוראלישי20/12/2012
שלום רב! שאלתי היא -
אם נתתי מין אוראלי (מצצתי לגבר) עם שפיכה בפה וכעבור כמה ימים אני מרגיש גודש קל בגרון (בבוקר ירקתי קצת ליחה והיה בה טיפת דם) - מה הסיכוי שזו מחלת מין ולא סתם וירוס עונתי?
ובאופן כללי, לאילו מחלות כדאי לי להיבדק?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין לאחר מין אוראלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/12/2012יש סיכוי מסוים שנדבקת במחלת מין למשל גונוריאה או קלמידיה שעוברות גם במין אוראלי.
באופן כללי - אם אתה נותן מין אוראלי לגברים שאינך יודע מה מצבם הבריאותי, אתה צריך לבצע משטח גרון לגונוריאה / קלמידיה פעם בחצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל טרום שפיכה מדבק?קרן15/12/2012
שלום ,
הייתי עם מישהו שהעבר המיני שלו די גדול ומגוון ( לצערי גיליתי את זה בדיעבד)
בכל מקרה רציתי לדעת אם אני יכולה להידבק באיזה מחלה אם הוא נגע בעצמו ובאצבעותיו היה נוזל הטרום שפיכה ואחכ הוא נגע בי עם האצבעות בנרתיק , האם אני יכולה להידבק באיידס או במחלה אחרת בדרך זאת ?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל טרום שפיכה מדבק? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/12/2012שלום,
כל מחלה שעוברת בנוזלי גוף יכולה להדביק גם בנוזל טרום שפיכה.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר בינה
קרן18/12/2012לפי דברייך ניתן בגלל שזה נוזל גוף אז ודאי שמדבק
אבל רוק או זיעה אלא נוזלי שלא מדבקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר בינה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/12/2012כמות הנגיפים ברוק מזערית. נוזל זרע מכיל כמות גדולה יותר של נגיפים של מחלות מסויימות ואז גם הנוזל שנפלט לפני השפיכה עלול להיות מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין שאלה חשובהדניאל12/12/2012
שלום..
אני וחברה לי יותר מחמש שנים ביחד. מקיימים כבר יחסי מין בערך 4 שנים.
לפני 10 ימים קיימנו יחסי מין לא מוגנים כרגיל ויום למחרת שרף לי בשתן.. הלכתי לרופא צבאי והוא בדק לי את השתן ושלל לי דלקת בדרכי השתן ושלח אותי לעוד בדיקת שתן std. התשובות עדיין לא הגיעו והרופא אמר לי שזה בסדר לקיים יחסי מיח כרגיל עד שהתשובות לבדיקה יגיעו אחרי שהוא בדק לי גם פיזית את הפין.. השרפה בשתן זה לא עקבי זה משתנה לא כל מתן שתן שורף לי.
האם יש לי ממה להילחץ? אם זה לא דךקת זה חייב להיות מחלת מין כל שהיא?
ממה זה יכול להיווצר אם שנינו שכבנו רק אחד עם השני כל החיים? אם לי שורף ולה לט זה אומר משהו?
והאם אנחנו יכולים לקיים עכשיו ילסי מין כרגיל או שזה צריך להגביל אותנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין שאלה חשובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד13/12/2012אם אתם מקיימים יחסי מין רק עם השני, אז אין צורך לדאוג לגבי מחלות מין אלא לברר גורמים נוסף לצריבה בשתן למשל אבנים בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחלות מין שנגרמות לא ממין?
דניאל13/12/2012זה נשמע שאלה מוזרה אבל אני בצבא.. אין מצב שבגלל שהשירותים לא הכי נקיים או משהובסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינב10/12/2012
האם תיתכן הידבקות בהרפס אך בדם התוצאות לעולם שליליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/12/2012זה מאד לא סביר.לרוב נשארים נוגדני IGG חיוביים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףליאת10/12/2012
שלום. לפני מספר ימים שכבתי עם מישהו בן 30 שיש לו עבר עשיר בסקס. ואני לא סמכתי עליו בעליל
לצערי נסחפתי בלהט הרגע ושכבתי איתו לאחר שהוא שם קונדום. הבעיה היא שהוא התחכם ולבש אותו רק על איזור הכיפה.
לאחר דקה או קצת יותר שמתי לב ודרשתי ממנו שישים כמו שצריך.
הקונדום נשאר על הכיפה. רק בפעם השניה שהוא שם קונדום הפעם כמו שצריך הוא גמר.
אני ממש חוששת שנדבקתי במשהו כתוצאה משאר איבר מינו שלא היה מכוסה בקונדום.
ובנוסף הוא ירד לי. ואני לא עשיתי זאת
האם אני צריכה לחשוש בצורה כלשהי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/12/2012פתח השתן בראש הפין הוא האיזור ממנו עוברים רוב החידקים והוירוסים של מחלות מין.
אם היה קונדום על איזור הכיפה, הסיכוי להדבקה הוא קטן מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהאלון10/12/2012
לפני חמישה חודשים קיימתי יחסי מין עם מישהי אישה מיזדמנת
כשלושה ימים לאחר יחסי המין הופיעו על איבר מיני פצע ממש בקצה הפין
ועוד כמה פצעונים קטנים מאוד על ראש הפין ומין בליטה כזאת מתחת לכיפה .. הייתי אצל משהו כמו 4 רופאים שבדקו את הנגעים אך אף אחד לא עזר לי חוץ מאחד שיעץ לי לעשות את הבדיקות :
ביצעתי את הבדיקות לזיבה כלמידיה עגבת איידס צהבת .. כולם יצאו שלילי ( בדיקה תקינה)
אחרי הבדיקות הלכתי להתיעץ עם רופא עור והוא אמר לי שלפי הבדיקות שעשיתי "אם אין מחלה אז אין במה לטפל ,אתה בריא " וכל זאת אחרי שהוא ראה את הנגעים שעל איבר המין.
הבעיה היא באיבחון הנגעים כי יש שעות שממש לא רואים אותם ויש שעות שהם ממש נפוחים וכן רואים אותם ... וזאת הבעיה
סליחה על אי הנעימות אבל לפי התמונות שאתה רואה אולי אתה יכול לתת לי כיוון איזשהו שאוכל לתת לרופאים ( כי אני מתחיל ממש להתייאש מכל הסיפור הזה)
תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה 2
אלון10/12/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 3
אלון10/12/2012תמונה 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
אלון10/12/2012הפצע הנפוח בתמונה האחרונה הופיע כחודש לאחר קיום יחסי המין ( ולא שלושה ימים אחרי המגע המיני )
לעומת זאת הפצע שעל קצה הפין הוא זה שהופיע שלושה ימים לאחר המגע המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ?
אלון13/12/2012?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ? - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/12/2012איבחון בלי בדיקה במרפאה הוא מוגבל, אבל לפי מה שנראה בתמונות, הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה?ניר10/12/2012
כבר 3 שבועות שמתי לזה לב..האם זה נראה כקונדילומות קטנות...??? או סתם אני דואג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד10/12/2012נכון,
אם זה חדש, זה בהחלט יכול להתאים לנגעים קטנים של קונדילומה.
כדאי לפנות לאורולוג או רופא עור ולקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדמליה 1נדב10/12/2012
אני בושק,לפי מה שקראתי פה מאנשים
שאני אבין כעת אני נשא HPV לכל החיים??????????????????
כלומר זה יחזור לי גם במקום אחר בעור הגידולים המטרידים והצורבים והמגרדים האלה???????????????????????????????????????????
כל כמה זמ ן זה יחזור לי?
ומי יכול לענופ ה על שאלות שמדאיגות אותי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדמליה 1 - תגובה
ד``ר רונן הולנד10/12/2012המערכת החיסונית מצליחה לפעמים להשמיד לגמרי את הנגיף, אבל לפעמים הוא נשאר בגוף כל החיים. זה לא אומר בהכרח שיהיו לך יבלות נוספות. יכול להיות שיעברו שנים רבות עד ששוב יהיה ביטוי ל HPV.
החזרה של היבלות היא בדר"כ באותו המקום שהן היו קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקותיונתן09/12/2012
שלום רב!!! היום הייתי בקופת חולים הייתי צריך לעבור בדיקה בעזרת מקלון שאיתו הייתי צריך לגעת בקצה הפין ואז במשטח האחות שמה את שני המשטחים אל שולחן בו היא לוקחת בדיקות דם והרתא לי כיצד אני עושה זאת לאחר מזה הלכתי לשרותים לבצע בדיקה נגעתי בקצה הפין ואז במשטח אבל חשבתי שזה לא מספיק ונגעתי בו שוב אחרי זה מרחתי פעם שניה ושוב נגעתי בקצה הפין על מנת לשים אותו במבחנה? כעת אני מותרד מאוד כי הבנתי שהייתי צריך לגעת פעם אחת ,במה יכולתי להדבק ואילו בדיקות אליי לעשות עכשיו?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/12/2012אין שום חשש להדבקה.
הציוד הוא סטרילי וחד פעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מיידי לאחר מגע מיני - דחוףקרן08/12/2012
שלום , קיימתי אתמול יחסים מינים עם גבר שבדיעבד יש לי תחושה שיש סיכוי גדול מאוד שהוא נושא HPV
אני כבר עם היסטוריה של HPV 6 וכבר נקייה כמה שנים \ אני היסטרית להידבק אחרים
האם יש משהו שאני יכולה למרוח מיד אחרי המגע כדי ל" לנקות " ממני וירוסים אם יש כאלה - מה לעשות , אני בלחץ - פליז רעיונות!
כמה זמן אחרי המגע אני צריכה לעשות בדיקת PCR אם אכן נדבקתי?
האם גבר גם יכול לעשות בדיקה לנוכחות HPV ? האם זה גם PCR ? לוקחים להם קצת מהעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שהיה קונדום
קרן08/12/2012אבל הוא היה קצת קטן:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מיידי לאחר מגע מיני - דחוף - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/12/2012אין דרך לבטל את המגע עם HPV אם היה כזה.
אבל קצת פרופורציות - רוב הגברים והנשים שקיימו יחסי מין עם יותר מ- 5 פרטנרים בחייהם כבר נושאים את הנגיף. רק חלק מינימלי (סביבות 5%) יפתחו יבלות. חלק קטן עוד יותר (פחות מ 1%) מהנשים יפתחו שינויים בצוואר הרחם.
ולכן - אין צורך להילחץ, אין צורך לעשות ביופסיות ו PCR מיותרים שעולים הרבה כסף.
מה כן לעשות - גברים יכולים לצרוב את היבלות כאשר הן מופיעות ונשים צריכות להיבדק באופן קבוע אצל הגניקולוג, לבדיקה גופנית ולבדיקת PAP של צוואר הרחם.
כל השאר - מלחיץ ומיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות מיןאפרת07/12/2012
לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת משטח צצואר הרחם ותוצאות היו תקינות..כעבור 3 חודשים הופיעו 4 יבלות באביר המין שלי..הסיר לי אותן רופא נשים דרך מחט חשמלית כאב מאוד.
האם המצב עלול להיות מסוכן לאור העובדה שלפני כחצי שנה בדיקת הPAP היתה תקינה? עשיתי בד קולופוסקופיה ובעוד חודש יהיה תשובה. מה הטיפול היעיל ביותר ליבלות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2012שלום,
יבלות (קונדילומות) נגרמות מזן של HPV שאינו גורם לשינויים טרום סרטניים בצוואר הרחם. אם הפאפ והקולפוסקופיה תקינים אין סיבה לדאגה.
יבלות נוטות לחזור ויתכן שיהיה צורך בטיפולים נוספים. ניתן לטפל במשחה, נוזל או הסרה שלהן במחט חשמלית או לייזר, תלוי במספר היבלות ומיקומן, אין טיפול אחד שהוא הכי טוב.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא מענה ברוראפרת07/12/2012
אני בת 29 גרושה.. לאחרונה הופיעו אצלי 4 יבלות.. והסרתי אותן אצל רופא נשים. השבוע ראיתי שהתפתחו כמה חדשות קטנות...איך אפשר להסיר לגמרי???.....
שאלה 2: הבנתי שזה מדבק.. אני ישנה לעיתים במיטה של הבת שלי בת ה-6, אחרי שעת סיפור. זה עלול להיות מסוכן עבורה (לדבק)?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא מענה ברור - תגובה
קונדילומות נוטות לחזור, גם אחרי הסרה. יש אנשים שההשנויות אצלם מאד תכופות, ואצל אחרים פחות. אם יש כמה יבלות בודדות ניתן לטפל בהן ע"י משחה או נוזל ששמים ישירות על היבלות.
היבלות מדבקות במגע של עור בעור - כל עוד הבת שלך לא באה במגע באופן ישיר עם היבלות, הסיכון להדבקה נמוך מאד.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה? צריכה תשובה דחוףנויה07/12/2012
היי כבר כמה חודשים שיש אצלי כמו פלולות קטנות באיבר המין..בהתחלה חשבתי שזה פצעים מהגילוח ומסתבר שזה פלולות קטנות כאלה...... מה הסיכונים ואיך אפשר לטפל בזה?? ועוד משהו קטן לבן זוגי יש יבלות בידיים האם זה מזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה? צריכה תשובה דחוף - תגובה
אי אפשר לאבחן מבלי לראות את הממצאים. יש לפנות לבדיקת רופא כדי לקבל אבחנה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד וקונדילומהאורה07/12/2012
היי, כמעט לפני שנה היו לי המון קונדילומות באזור פי הטבעת ואיבר המין, עשיתי מספר טיפולי לייזר ונשארו לי באזור צלקות לבנות. כבר שבועיים בערך אני סובלת מגירוד לא נורמלי באזור איבר המין ופי הטבעת, כמו כן בחיבור של איבר המין ליריכיים. לפימים גירוד חזק מוביל לנפיחות. כרגע שמתי לב שהופיע לי מין סימן לבן קצת מנופח באזור שבו נעשו טיפולי הלייזר, אינני בטוחה שמדובר בצלקת אשר התנפחה או במשהו אחר. מה זה יכול להיות?
אגב אני לא קיימתי זמן רב יחסי מין ולאחר תחילת הגירוד החלפתי סבונים מיוחדים לאזור אבל זה עזר ממש קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד וקונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2012עלייך לפנות לבדיקת רופא, צלקות בנות שנה לרוב לא מגרדות ויש למצוא את הסיבה לגרד.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא נעים וצריבה עזרה דחופה.לירי06/12/2012
שלום.
יש לי ריח לא נעים וצריבה בנרתיק. הרופאה נתנה לי משחה, אך זה לא מספיק.
אלו בדיקה לזיהומים יש?
זה כבר כחודשיים אצלי ואני לא מטופלת..ומתוסכלת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף ששכחתי לציין
לירי06/12/2012שכחתי לציין שיש לי גם בלוטות לימפה נפוחות בנוסף לכל ועיתים גם כאבים בישבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח לא נעים וצריבה עזרה דחופה. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2012שלום רב,
לא ניתן לתת אבחנה דרך הפורום. אם הטיפול שקיבלת לא עזר, חזרי לרופאה שלך להמשך בירור והמלצה על טיפול. יש מקום לבצע תרביות נרתיק ובדיקת שתן למחלות שעוברות בדרכי המין.
בלוטות לימפה מפשעתיות נפוחות הן ממצא לא ספציפי היות והן מגיבות להרבה סוגים של זיהומים שונים, למשל זיהומים עוריים, וכן מחלות מין נדירות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)