מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אלייזה האם זה תקין ??יאיר11/10/2012
שלום
אני עשיתי בדיקת אלייזה לפני שנה וחצי בבית חולים רמב"ם, את הבדיקה עשיתי אחרי חודשיים ו12 יום, בבית חולים מסרו לי שהבדיקה שלילית ואין הדבקה בווירוס הHIV .
יש לציין שאז חוויתי שפעת וגם כאבים בכול הגוף ולשון לבנה .
האם יש סיכוי שהבדיקה לא אמינה ולא נתנה לי תשובה ב 100% .
מה שמטריד אותי זה שאני מרגיש שהדבקתי את כל הסובבים אותי ולכולם יש את אותם סימנים שעברתי
נא לעזור לי ולתת לי תשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה האם זה תקין ?? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/10/2012יאיר שלום,
הסבירות שקיבלת תשובה שגויה הוא נמוך מאד, אם אתה מוטרד אתה יכול לבצע את הבדיקה פעם נוספת.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה המשך..
יאיר12/10/2012שלום
מה זאת אומרת הסבירות נמוכה ....אני אז ביקשתי תשובה סופית והם אמרו לי שהבדיקה היא נותנת תשובה סופית בטווח הזמן שצינתי " חודשיים ו 12 ימים " למה זה קורה לי אני ממש מטושטש ולא יודיע מה לעשות ....אך אומרים שהבדיקה אמינה ומשקפת את מצב הנבדק לפני חודשים ,,,,ואחרים אומרים שלושה חודשים .....רופאים אומרים הבדיקה אמינה
ואחרים אומרים פחות אמינה ...
בבקשה תעשו לי סדר בבלגן :
1: מה היא מידת אמינות בדיקת האלייזה " באחוזים " ??
2: מה היא תקופת החלון , חודשיים או שלוש ומה זה אומר ??
3: במידה ומתברר שטעו בבדיקה האם אני עלול להדביק אנשים שאני חיי איתם יום יום " יש לציין שלא קיימתי איתם יחסי מין , ולא הזרקנו סמים ביחד ??
תודה רבה אני מקווה שתצליחו להבהיר לי את הסיטואציה מכיוון שהנושא הזה ממש גורלי וזה משפיע על כל החיים שלי .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני סוגי הרפסאיתמר10/10/2012
שלום
האם יכול להיות מצב שלאדם יהיו את שני סוגי ההרפס ?
בתודה מראש
איתמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני סוגי הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/10/2012איתמר שלום,
בהחלט יתכן שלאדם יהיה גם הרפס מסוג 1 וגם מסוג 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסדנה10/10/2012
1. מה הסיכויים להידבק באיידס מדקירה של מחט חלולה? (דקירה שטחית, בלי להעביר את הדם מהמזרק לתוך הגוף)
2. מהו hiv אקוטי? האם הוא עשוי להתבטא בחום מלווה בעייפות, שעולה מעט בשעות הצהריים ונעלם לגמרי בשעות הבוקר, וחוזר חלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/10/2012שלום רב,
הסיכוי להדבק באיידס מדקירה שטחית הוא נמוך מאד (אנחנו כצוות רפואי נדקרים לא אחת).
מחלת האיידס (בניגוד לנשאות) יכולה להתבטא בתסמינים דמויי שפעת וחום, אולם תסמינים אלו אינם ספציפים ושכיח יותר שהם נגרמים ממחלה אחרת שאינה איידס.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפת המפסעהבני .......!03/10/2012
שלום יש לי שפשפת במפסעה במיקום שיש "שפשפרת אחרי ריצה " חוזרים וגרודים קלים זה קשור למחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת המפסעה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2012לא סביר שמדובר במחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה מין אוראליאלון03/10/2012
האם יש אפשרות שהצד הנמצץ במין אוראלי יידבק בקונדילומה ?
האם קונדום יכול למנוע הדבקה של קונדילומה ?
האם במרפאת לווינסקי יש אפשרות לזיהוי של קונדילומה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הפה
אלון04/10/2012מקבלת מין אוראלי ונגיד ונדבקתי בקונדילומה
אני עלול גם לחלות בסרטן הפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה מין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2012אם יש קונדילומות, או זיהום ב-HPV בפה ובלוע של הפרטנר המבצע את המין האוראלי, זה יתכן.
קונדילומה אינה נגע טרום סרטני.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד קלדניאלה03/10/2012
שלום,
בת 24
לפני 4 חודשים החלפתי גלולות הרמונט למינס. תוך חודשיים החל לי גרד קל בנרתיק. הייתי אצל הרופא, ראה אודם קל ונתן דקטקורט ל 5 ימים. ואמר שעדין לא רוצה להחליף גלולה.
עדין לפעמים יש גרד . יש לי הרגשה חזקה שזה בגלל הגלולות ואמרו לי שגם זה הגיוני בגלל השינוי ההורמונלי שיש בכל גלולה.אבל גם הרבה אחרים שאין קשר.
אין הפרשות חריגות או ריח חריג.
והתחלתי לפחד שאולי יש לי מחלת מין למרות שיש לי בן זוג קבוע :(
אני דיי היפוכנדרית
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד קל - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2012דניאלה שלום,
לא נשמע שמדובר במחלת מין. מנסיוני גלולות לא גורמות לגרד נרתיקי, יש לבצע בירור מדוע יש גרד - זה יכול להיות בגלל זיהום פטרייתי, בגלל אלרגיה, מחלת עור או סיבות רבות אחרות, והטיפול צריך להיות בהתאם.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלייוני02/10/2012
שלום רציתי לברר אני ובת זוגתי מקיימים יחסי מין שאינם מוגנים ובניהם מין אנאלי אפחד מבינינו לא קיים יחסי מין אחרים לעולם רק אנחנו אני מציין גם שאין העברה של מחלות בתורשה, יש סיכוי שאנחנו איכשהו יכולים להדבק במחלות מין? או יכול לקרות משו מגמירה בפנים מלבד הריון אם במין אנאלי או בכללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012יוני שלום,
אם לא קיימתם יחסים עם בני זוג אחרים מעולם, אין סיכון להדבק במחלות מין - גם לא במין אנאלי.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
יוני02/10/2012גם אם היה גמירה בפנים במין אנאלי? כי הבנתי שיש כלי דם ועוד דברים הגמירה בפנים יכולה לגרום למחלות זיהומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012אם אתה אינך חולה, לא תגרום למחלת מין אצל בת זוגך. יחסי מין אנאלים עלולים לגרום לפציעה ואולי לזיהום מקומי כתוצאה מכך, אך לא למחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי - תגובה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012לשם הבהרה, יחסים אנאלים לא גורמים להעברת מחלת מין אם בני הזוג אינם חולים במחלת מין, ולא באופן גורף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס מסוג 1מיקי02/10/2012
מאז שאני קטן יש לי הרפס באזור הפה ... לאחרונה לאחר קשר של 5 שנים התגרשתי , ובזמן הקשר הופיע לגרושתי פצעים על איבר המין והרופא אבחן לה את זה בתור הרפס מסוג 1 . הלכתי לאחר מכן להבדק וגיליתי שיש לי (כמובן מאחר שאני הראשון של גרושתי ) הרפס מסוג 1 במרפאת STD... עכשיו לשלב השאלות .
1.הבדיקה במרפאת STD יכולה להצביע אם יש לי הרפס בפה או באיבר המין או גם וגם ? (בפה בטוח יש לי , חשוב לציין שאף פעם לא יצא לי פצע או דבר מהסוג הזה באיבר המין.)
2.האם בטוח שיש לי הרפס מסוג 1 באיבר המין לאחר ששכבתי ברציפות עם גרושתי במשך שנים ללא קונדום ? (חשוב לציין כי בזמן ההתפרצויות נמנענו לגמרי מקיום כל יחסים . )
3.מה הסיכוי אם אין התפרצות שאני ידביק מישהי בהרפס ?
4. קונדום ימנע הדבקות ?
בקיצור אני אשמח לתשובה חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי תשובות לשאלות אלו.
תודה רבה מיקי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס מסוג 1 - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012מיקי שלום,
הרפס 1 יכול להופיע גם בפה וגם באיברי המין, לא ניתן על סמך בדיקת דם לדעת איפה היה ההרפס - אבל אם לא היו לך מעולם נגעים באיבר המין סביר שלא מדובר בהרפס גניטלי. יש אפשרות שהדבקת את גרושתך במגע אוראלי (כלומר העברה מהוירוס בשפתיים שלך לאיבר המין שלה).
יש אפשרות של הדבקה בהרפס גם כשאין נגעים ברורים, אולם זה שכיח יותר בתקופה הקרובה להדבקה ופחות כאשר מדובר במצב כרוני שנמשך שנים.
קונדום לא בהכרח מונע הדבקה גם בהרפס של איברי המין, שכן ההדבקה היא במגע עור בעור והנגעים לא בהכרח נמצאים רק על גוף הפין.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סוחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מחלות..יוני02/10/2012
דוקטור הולנד רציתי לדעת אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין לא מוגנים היא הייתה הראשונה שלי ואני הראשון שלה ואפחד לא קיים יחסי מין אחרים רציתי לדעת אם יש סיכוי להידבקות במחלות מין כגון עגבת, איידס וכל השאר? ואני מציין שלא שאין מחלות כאלו אצלנו בתורשה אשמח לקבל תשובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות מחלות.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012שלום רב,
אם מעולם לא קיימתם יחסי מין עם אחרים, הרי שאין סיכון להדבק במחלות מין (שהן זיהומיות ולא תורשתיות).
ככל שעולה מספר בני הזוג איתם אתה או בת זוגך קיימתם יחסים, עולה הסיכון להדבקות במחלת מין.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור נכבדענת02/10/2012
אני בת 60.
השפתיים הפנימיות של איבר המין מתנוונות.(הן קטנו מאוד! עוד מעט נעלמות!)
הצבע רגיל.
מה זה????
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור הולנד או דוקטור סחר הנכבדים
ענת02/10/2012שאלתי הקודמת (בענין השפתיים הפנימיות) מופנית לאחד מכם.
(זאת למען הסר ספק משום שכתבתי בטעות רק בלשון זכר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור נכבד - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012ענת שלום,
עם הגיל והשינויים ההורמונלים, השפתיים הקטנות לעתים קרובות עוברות שינויים והופכות קטנות ודקות יותר. אם אין שינוי בצבע ומרקם העור, וזה לא מלווה בגרד - סביר להניח שזה המצב אצלך.
ישנן מחלות עור בהן יש שינויים בגודל השפתיים הקטנות, אולם הן מלוות בשינויים בצבע העור, בגרד, או באודם וכאבים. אם אינך בטוחה, פני לרופא נשים לבדיקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין..רמי02/10/2012
רציתי לדעת אני וחברתי בתולים ואנחנו רוצים לקיים יחסי מין ללא קודום יש אפשרות להדבק במחלות מין? ואין לאפחד שום העברת מין מתורשה או משו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012אם לא קיימתם יחסים עם אף אחד בעבר, אין סיכון למחלות מין, אבל בקיום יחסים בלי קונדום יש סיכון להכנס להריון (אלא אם חברתך לוקחת גלולות).
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהגלעד30/09/2012
לפני 5 ימים קיימתי מגע אוראלי עם בחור. הפעולה האוראלית בוצעה עליי.
מאתמול אני מרגיש עיקצוצים בקצה הפין אך ללא הפרשות או צריבה במתן שתן.
האם אני בשלבים ראשוניים של מחלת הזיבה או שזו תחושה של גרוי זמנית?
במידה וזו מחלת הזיבה, ישנה אופציה להיבדק אצל רופא פרטי ולא רופא משפחה מפאת הבושה והחוסר נעימות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012גלעד שלום,
הסימפטום שאתה מתאר אינו ספציפי וקשה לאבחן על סמך זה האם מדובר בזיבה. על מנת להיות בטוח, כדאי לבצע תרבית שתן למחלות מין (אפשר לקבל הפניה מרופא קופ"ח, לא תמיד יבקשו לבדוק אותך לפני כן).
בברכה,
ד"ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCR ו STDאלון30/09/2012
רציתי לישאול מה ההבדל בין 2 הבדיקות האלו ?
איזו עדיפה לעשות ?
האם STD זה בדיקה מקיפה לכל מחלות המין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדיקת STD מזהה קונדילומה ?
אלון02/10/2012האם בדיקת STD מזהה קונדילומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדיקת STD מזהה קונדילומה ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR ו STD - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/10/2012שלום אלון,
STD זה קיצור של המונח sexually transmitted diseases, כלומר מחלות שעוברות בדרכי המין. זה לא שם של בדיקה. הבדיקה ל-STD בקופ"ח כוללת 6 חיידקים, ולא את כל מחלות המין האפשריות. (לדוגמה, הבדיקה לא כוללת הרפס או הפטיטיס, אותם בודקים באופן אחר)
PCR זו טכניקת בדיקה, ושוב המינוח אינו ספציפי לחיידק מסויים, ואפילו לא לבדיקות למחלות מין בלבד.
הבדיקה המבוצעת בקופ"ח כללית נקראת STD-PCR, כלומר בדיקה בשיטת PCR למחלות העוברות בקיום יחסי מין.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו חיידיקים מאובחנים ב STD ? תודה.
אבי08/12/2012בבדיקה בקופ״ח כללית נבדקים כלמידיה, גונוראה, טריכומונס, אוראופלזמה, ומיקופלזמה הומיניס וגניטליס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו חיידיקים מאובחנים ב STD ? תודה. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ureap. urealyticum. מה זה?!אגם28/09/2012
שלום,
ביצעתי מספר בדיקות למחלות מין. כל הבדיקות יצאו תקינות פרט לאחת. יצא שיש לי איזה משהו בשם ureap. urealyticum. שאלתי היא- מה זה? מחלה? חיידק? והאם זה מדבק.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ureap. urealyticum. מה זה?! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/09/2012מדובר באחד החיידקים הרגילים שנמצאים בנרתיק ואינו גורם למחלות. אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
אגם28/09/2012הרופא בתגובה נתן לי אנטיביוטיקה. בנוסף, במשך זמן מה חשבתי בדחיפות במתן שתן (אך לא תמיד היה ואף כאב). ייתכן שזה נגרם מהחיידק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפה וכיב באיבר מיןאלון27/09/2012
כיומים לאחר קבלת מין אוראלי מבחורה מזדמנת הופיע פצע על איבר מיני
עברו כ 3 חודשים מאז ועדיין הפצע לא עבר !
לפני כחודש התחילו להופיע גם פצעים בפה שחולפים וחוזרים ..
הייתי בוועד למלחמה באיידס ואמרו לי שאני לא צריך להיבדק ואין שום סיכוי בעולם שזה איידס ואני לא צריך בשום אופן להיבדק בדיקת איידס ..
קבעתי תור למרפאת לוינסקי אבל התור שלי רק עוד שלושה שבועות ..
אפשר בבקשה אולי השארה שלך דוקטור בקשר למה אתה חושב שיש לי?
האם בטוח שזאת מחלת מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה וכיב באיבר מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/09/2012שלום.
זו עלולה להיות מחלת מין ויש להיבדק על ידי רופא עור או אורולוג.
בדיקת איידס תמיד אפשר לעשות גם אם דרגת החשד היא נמוכה או אפסית, רק כדי להסיר את האפשרות הזו.
יש גם מחלות אוטואימוניות כמו בכצ'ט המאופיינות בפצעים בפה ובאיבר המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)